Cara Memperbaiki Warfare Modern 2 Perkhidmatan Suara Tidak tersedia Kesalahan | PCGamesn, Betulkan: Perkhidmatan suara tidak tersedia dalam Call of Duty MW 2 di PC.

Betulkan: ‘perkhidmatan suara tidak tersedia’ dalam Call of Duty MW 2 di PC

Sekiranya semuanya telah gagal, anda perlu menggunakan permainan dari komputer anda dan kemudian memuat turunnya lagi. Salinan baru permainan di komputer anda mungkin akan mengurangkan masalah yang dipersoalkan. Untuk menyahpasang permainan melalui Steam, ikuti arahan di bawah:

Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Modern Warfare 2 Tidak tersedia

The Perkhidmatan suara peperangan moden 2 tidak tersedia Mesej ralat menyebabkan pemain beberapa masalah ketika bermain permainan berbilang pemain dengan rakan. Apabila bekerjasama dengan mereka yang anda kenal, atau bahkan lobi orang asing, komunikasi sangat penting untuk menang dalam permainan FPS, jadi anda akan difahamkan ingin mendapatkan masalah ini tetap ASAP.

Terdapat banyak sebab mengapa anda menerima kesilapan suara Warfare 2 Modern Warfare 2. Ia boleh menjadi gangguan dalam tetapan dalam permainan semasa anda, perisian antivirus anda terlalu sensitif, atau mungkin juga masalah yang lebih besar dengan peperangan moden 2. Sekiranya ia adalah yang terakhir, ada cara untuk mengelakkan masalah, dan kami telah menyenaraikannya di bawah.

Memperbaiki Perkhidmatan Suara Modern Warfare 2 Tidak tersedia

Kami akan memasuki sedikit lebih terperinci mengenai setiap perkara ini dalam sedikit, tetapi di sini adalah senarai semak semua cara anda boleh membetulkan Perkhidmatan Modern Warfare 2 yang tidak tersedia pada versi PC:

 • Semak untuk melihat sama ada mikrofon anda diredam, baik di alat dengar itu sendiri dan dalam permainan.
 • Semak tetapan audio permainan anda-adakah anda berada di saluran suara yang betul dan adakah anda mempunyai push-to-talk enabled?
 • Mulakan semula peperangan moden 2.
 • Reboot PC anda.
 • Jalankan permainan dalam mod selamat untuk melihat apakah tetapan tersuai anda mungkin menjadi sumber masalah.
 • Periksa bahawa perisian antivirus anda tidak mengganggu mikrofon anda.
 • Kemas kini pemacu PC anda.
 • Uji mikrofon anda dengan perisian lain.
 • Jika anda menyertai rakan -rakan, sediakan program alternatif untuk suara, seperti Discord.
 • Hubungi Sokongan Activision dan tunggu pembetulan.

Perkhidmatan suara Warfare 2 moden tidak tersedia - Skrin tetapan yang menunjukkan semua tetapan suara

Adakah anda diredam?

Ia mungkin terdengar seperti titik yang sangat jelas untuk difikirkan, tetapi mikrofon seperti pencetak: kadang -kadang mereka melakukan perkara yang anda tidak harapkan dan tanpa amaran terdahulu. Sekiranya anda telah mengadakan pertemuan zoom pada tahun lalu dan mula bercakap, hanya untuk seseorang mengatakan ‘anda disenyapkan’, maka anda tahu dengan baik bagaimana mikrofon yang suhu. Ini adalah dua kali ganda jadi jika mikrofon anda lebih tinggi dengan butangnya sendiri untuk meredakan peranti secara automatik.

Anda harus menyemak tetapan permainan anda. Untuk memastikan bahawa anda tidak mendapat sebarang gangguan, pastikan anda menetapkan pilihan peranti mikrofon anda ke mikrofon anda dan bukannya ‘peranti sistem lalai’. Melakukan ini memastikan bahawa ia tidak mengganggu sambungan anda jika anda memasang peranti lain dengan mikrofon, seperti pengawal PlayStation 5. Sekiranya anda masih menghadapi masalah, buka pelancar dalam permainan dan klik cog untuk mengakses tetapan. Klik pada pilihan audio dan tatal ke bawah ke tetapan sembang suara. Di sini anda boleh menyemak sama ada mikrofon anda berfungsi dan tetapan sembang suara umum anda, terutamanya mod rakaman sembang suara anda.

Adakah anda mematikannya lagi?

Menutup dan membuka semula Modern Warfare 2 juga boleh berfungsi, tetapi jika anda mendapati ini hanya membetulkan perkara sementara atau jika ia tidak berfungsi sama sekali, kemungkinan bahawa kata -kata abadi dari semua profesional itu mungkin jawapannya. Pertama, matikan PC anda dan kemudian kembali lagi selepas sekitar 30 saat. Ini akan membolehkan sistem anda menyegarkan dirinya, berpotensi menyelesaikan masalah.
Semak untuk melihat sama ada masalah berterusan dalam mod selamat

Sekiranya masalah berterusan, maka tetapan anda mungkin menjadi masalah. Cuba jalankan permainan dalam mod selamat jika permainan terhempas dan lihat apa yang berlaku. Oleh kerana versi permainan ini menggunakan tetapan permainan lalai, anda dapat melihat jika terdapat sebarang tetapan tersuai yang mungkin anda telah berubah yang mengganggu sembang suara.

Perkhidmatan suara Warfare 2 Modern tidak tersedia - Seorang askar dengan kacamata termal yang mensasarkan senapang serangan

Periksa tetapan antivirus dan firewall anda

Mereka yang mengalami kesilapan, walaupun dalam mod selamat, perlu mula mencari di tempat lain untuk jawapan. Pelabuhan pertama adalah perisian antivirus atau firewall anda. Kemungkinan ini boleh menghalang mikrofon anda secara automatik. Kebanyakan perisian perlindungan seperti ini akan memberi anda petunjuk jika ia berpendapat ia berpotensi berbahaya kepada komputer anda, jadi pastikan anda mengklik pilihan untuk membolehkan akses apabila melancarkan permainan. Jika tidak, anda perlu menyelam ke dalam perisian antivirus/firewall untuk menukar beberapa tetapan. Anda boleh menambah peperangan moden 2 ke senarai pengecualian perisian antivirus/firewall anda dan lihat apakah itu membantu.

Kemas kini pemandu anda

Jika itu tidak membantu, anda harus melihat sama ada kad grafik anda dan mikrofon anda telah menerima kemas kini firmware dari pengeluarnya. Gunakan Pengalaman GeForce (Kad Grafik Nvidia) atau Alat Kemas Kini AMD Radeon (Kad Grafik AMD) untuk mendapatkan pemacu grafik yang paling terkini. Sekiranya ini tidak berfungsi, cubalah pemasangan pemacu kad grafik anda yang bersih untuk melihat apakah itu berfungsi.

Mikrofon paling tinggi pada hari ini mempunyai pelancar di mana anda boleh memuat turun kemas kini dengan mudah, jadi pastikan anda kedua-duanya telah dipasang. Sekiranya mikrofon anda lebih tua, anda mungkin perlu masuk ke Pengurus Peranti, cari peranti anda dalam tab Input dan Output Audio, dan klik kanan pada mikrofon. Anda harus melihat pilihan untuk mengemas kini pemandu.

Perkhidmatan suara Warfare 2 moden tidak tersedia - seorang askar melihat sekitar sebagai dua platunnya berjalan ke arah pagar. Sesuatu berada di luar skrin api ketika embers meniup ke dalam tembakan

Ujian dengan perisian lain

Sekiranya semua itu tidak berfungsi, ada cara yang pasti untuk melihat jika ia masalah dengan Modern Warfare 2 atau persediaan mikrofon anda. Pertama, lihat jika seseorang dapat membantu anda menguji mikrofon anda pada perkhidmatan lain, seperti perselisihan. Sekiranya anda boleh bercakap dengan mereka di sana dengan baik, cadangkan menggunakannya. Sekiranya anda memilih untuk pergi ke laluan ini, matikan tetapan mikrofon anda dalam peperangan moden 2 sebelum meneruskan.

Ia tidak sempurna, kerana anda hanya dapat bercakap dengan rakan anda dan bukannya seluruh pasukan, tetapi lebih baik daripada apa -apa. Ini juga tidak akan berfungsi untuk persediaan semua orang, terutamanya jika anda bermain dengan rakan -rakan menggunakan Crossplay Modern Warfare 2. Yang mengatakan, nampaknya pengguna PlayStation 4 juga mengalami masalah dengan ‘kesinambungan audio’, jadi mereka mungkin terpaksa menggunakan perkhidmatan alternatif.

Hubungi Sokongan Activision dan tunggu pembetulan

Sekiranya ia masih tidak berfungsi selepas semua ini, patut dihubungi sokongan Activision untuk melihat apakah ada apa -apa yang dapat mereka ceritakan pada akhir mereka. Pastikan untuk memperincikan setiap langkah yang telah anda ambil setakat ini, dan mereka mungkin dapat membantu dengan langkah selanjutnya yang unik untuk persediaan anda. Kemungkinan anda bukan orang pertama yang meminta bantuan mengenai keadaan ini, seperti yang ditunjukkan oleh tweet ini.

Sekiranya anda masih menghadapi masalah, malangnya ia menjadi permainan menunggu. Memandangkan masalah ini memberi kesan kepada ramai orang, penetapan ralat “perkhidmatan suara tidak tersedia” mungkin akan muncul lebih awal daripada kemudian. Sementara itu, Tinker dengan tetapan Modern Warfare 2 anda untuk memastikan anda mempunyai pilihan optimum yang dipilih. Anda juga harus berlatih dengan senapang Modern Warfare 2 yang terbaik, kerana komunikasi yang baik hanya membantu jika anda juga cepat dalam cabutan.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Betulkan: ‘perkhidmatan suara tidak tersedia’ dalam Call of Duty MW 2 di PC

Perkhidmatan suara tidak tersedia“Mesej ralat dalam Call of Duty: Modern Warfare II berlaku semasa permainan dalam talian atau berbilang pemain. Isu ini sering disebabkan oleh tetapan audio yang salah dikonfigurasikan, pemacu audio yang tidak berfungsi pada komputer anda, atau peranti input dan output yang salah yang dipilih dalam tetapan permainan.

Perkhidmatan suara tidak tersedia mesej ralat

Di samping itu, sebab lain yang boleh menyebabkan masalah ini adalah aplikasi antivirus di komputer anda. Ini biasa bagi program keselamatan pihak ketiga, kerana mereka menyekat akses kepada aplikasi tertentu yang berjalan di persekitaran Windows.

Dalam hal konsol, isu ini sering disambungkan ke tetapan suara. Masalahnya boleh timbul di PlayStation jika anda mempunyai pilihan ‘Opsyen Sembang Suara Bisu’ yang diaktifkan. Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda melalui beberapa kaedah yang menunjukkan cara menghapuskan mesej ralat ‘perkhidmatan suara tidak tersedia’.

1. Dayakan sembang suara.

Perkara pertama yang perlu anda lakukan apabila mula menyelesaikan masalah masalah yang dipersoalkan ialah memastikan sembang suara tidak dilumpuhkan dari menu tetapan permainan. Sekiranya ciri sembang suara dilumpuhkan dari menu tetapan, anda secara semulajadi tidak dapat menggunakannya yang boleh mendorong perkhidmatan ralat perkhidmatan suara yang tidak tersedia.

Anda boleh menyemak ciri sembang suara dengan mudah melalui tetapan audio dalam permainan. Ikuti arahan di bawah untuk membolehkan sembang suara dalam Call of Duty: Modern Warfare II.

 1. Pertama, buka permainan di PC anda.
 2. Selepas itu, navigasi ke Tetapan menu dengan mengklik ikon gear di sudut kanan atas.Menavigasi ke Menu Tetapan
 3. Dari menu Tetapan, pilih Audio.Menavigasi ke tetapan audio
 4. Di bahagian tetapan audio, cari Sembang suara pilihan.Membolehkan sembang suara
 5. Pastikan ia ditetapkan untuk Pada.
 6. Sapukan perubahan jika ia dilumpuhkan. Anda kini boleh menggunakan ciri sembang suara.

2. Periksa tetapan sembang suara.

Sekiranya anda menghadapi masalah ini walaupun dengan pilihan sembang suara diaktifkan, anda mesti memastikan tetapan audio anda dalam permainan betul. Sering kali, apabila tetapan audio permainan salah dikonfigurasikan, anda tidak akan dapat mendengar bunyi permainan atau berkomunikasi dengan pemain lain.

Ini sering berlaku apabila permainan cuba menggunakan peranti input dan output yang salah di komputer anda. Dalam senario sedemikian, memilih main balik dan peranti input yang sesuai dalam tetapan audio permainan harus menyelesaikan masalah untuk anda. Untuk melakukan ini, ikuti arahan di bawah:

 1. Pertama, buka Call of Duty Modern Warfare II di komputer anda.
 2. Selepas itu, klik pada Ikon tetapan di sudut kanan atas untuk memajukan menu tetapan.Menavigasi ke Menu Tetapan
 3. Menavigasi ke Audio tetapan.Menavigasi ke tetapan audio
 4. Di bawah tetapan audio, cari Peranti output sembang suara pilihan.Memeriksa peranti output sembang suara
 5. Pastikan peranti main balik yang betul dipilih di sini.
 6. Selepas itu, di bawah tetapan mikrofon, pastikan permainan menggunakan yang betul Peranti input mikrofon.Memeriksa peranti input mikrofon
 7. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, klik Memohon dan mulakan semula permainan. Lihat jika itu membetulkan masalah.

3. Mulakan semula komputer anda.

Sekiranya menukar tetapan sembang suara dalam permainan tidak membetulkan masalah untuk anda, mungkin mikrofon atau alat dengar anda tidak berfungsi. Dalam senario sedemikian, anda dapat menyelesaikan masalah dengan memulakan semula komputer anda. Mulakan semula PC akan menghidupkan semula peranti yang disambungkan ke komputer anda, dan pemandu akan dimuat semula, yang sering dapat menyelesaikan ketidakkonsistenan tersebut.

Oleh itu, jika anda belum memulakan semula komputer anda, teruskan dan lakukan reboot sistem untuk menghidupkan semula peranti audio pada boot berikutnya. Sebaik sahaja PC anda Boots, Open Call of Duty: Modern Warfare II dan lihat apakah itu menyelesaikan masalah suara yang tidak tersedia. Sekiranya masalah berterusan, teruskan kaedah seterusnya di bawah.

4. Ujian peranti audio.

Dalam beberapa senario, masalah ini boleh timbul kerana masalah perkakasan dengan peranti audio di komputer anda. Ini boleh berlaku dari masa ke masa apabila kitaran hayat komponen di dalam peranti anda mencapai hadnya. Sebagai alternatif, penyalahgunaan atau kerosakan pada alat dengar atau mikrofon anda juga boleh mengakibatkan kerosakan mereka dan berhenti berfungsi.

Oleh itu, adalah penting untuk memastikan bahawa mikrofon dan fon kepala anda tidak rosak dan berfungsi dengan baik. Terdapat pelbagai cara untuk menguji peranti input dan output di komputer anda. Sebagai permulaan, jika anda dapat mendengar bunyi dalam menu permainan atau media lain, alat dengar anda bukan masalah. Untuk memeriksa mikrofon anda, navigasi ke menu Tetapan Suara untuk melihat apakah ia mengambil sebarang input.

Ikuti arahan di bawah untuk memeriksa penangkapan mikrofon anda:

 1. Pertama, buka Panel kawalan dengan mencarinya di menu permulaan.Panel Kawalan Pembukaan
 2. Dalam menu permulaan, klik pada Perkakasan dan bunyi pilihan.Menavigasi ke perkakasan dan pilihan bunyi
 3. Selepas itu, klik pada Bunyi pilihan yang disediakan.Menavigasi ke pilihan bunyi
 4. Di tetingkap yang muncul, beralih ke Rakaman tab.
 5. Cari mikrofon anda dan mula bercakap ke dalamnya.
 6. Jika tahap audio Di sebelahnya meningkat, mikrofon anda mengambil input. Jika tahap audio tidak bangkit, ada sesuatu yang tidak kena dengan mikrofon anda, dan ia tidak dapat mengambil sebarang input.Memeriksa fungsi mikrofon

5. Jalankan Cod Modern Warfare 2 sebagai pentadbir.

Dalam sesetengah kes, masalah mungkin berasal jika proses permainan tidak mempunyai kebenaran yang mencukupi untuk mengakses peranti yang diperlukan dalam persekitaran Windows. Apabila ini berlaku, anda boleh menyelesaikan masalah dengan mudah dengan memberikan keistimewaan pentadbiran proses permainan.

Setelah memulakan proses permainan dengan keizinan pentadbiran, ia akan membolehkan akses ke peranti audio di komputer anda dengan betul dan mengatasi sebarang sekatan yang diletakkan oleh aplikasi lain. Untuk menjalankan permainan dengan keistimewaan pentadbiran, sila ikuti arahan yang disediakan di bawah:

 1. Pertama sekali, buka Penjelajah fail tetingkap.Pembukaan Fail Explorer
 2. Selepas itu, navigasi ke direktori pemasangan Call of Duty Modern Warfare II.
 3. Dalam folder pemasangan, klik kanan di cod.exe fail dan pilih Sifat dari menu drop-down.Membuka COD Modern Warfare II Properties
 4. Di tetingkap Properties, beralih ke Keserasian tab.
 5. Di sana, periksa ‘Jalankan program ini sebagai pentadbir ‘ kotak semak dan klik Memohon.Menjalankan Cod Modern Warfare II sebagai Admin
 6. Akhirnya, klik ‘okey‘Dan buka permainan melalui pelanggan masing -masing. Periksa untuk melihat apakah itu menyelesaikan masalah.

6. Pasang semula pemacu audio.

Satu lagi sebab yang berpotensi untuk mesej ralat yang dipersoalkan adalah pemacu audio yang dipasang di komputer anda. Dalam beberapa senario, fail pemacu audio di komputer anda mungkin rosak kerana kemas kini baru -baru ini, yang boleh menyebabkan pemandu tidak berfungsi.

Ini boleh memberi kesan kepada semua peranti audio di komputer anda, yang mungkin juga mengapa mesej ralat yang dimaksudkan berlaku. Dalam senario sedemikian, ketidakkonsistenan dengan pemandu audio dapat diselesaikan dengan memasang semula pemandu di komputer anda.

Windows secara automatik memuat turun pemacu terkini yang terdapat di repositori dan memasangnya di komputer anda, menjadikan prosesnya bebas kerumitan. Untuk memulakan proses ini, nyahpasang pemacu audio semasa anda.

Ikuti arahan di bawah untuk melakukan ini:

 1. Pertama, buka menu Mula dan cari untuk Pengurus peranti. Kemudian, buka.Pengurus Peranti Membuka
 2. Dalam tetingkap Pengurus Peranti, luaskan Pengawal Bunyi, Video, dan Permainan senarai.Memperluas pemandu bunyi
 3. Selepas itu, Klik kanan pada pemacu audio anda dan pilih “Nyahpasang peranti“Pilihan dari menu drop-down.Menyahpasang pemandu audio
 4. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, mulakan semula komputer anda.
 5. Windows akan memasang semula pemacu secara automatik pada boot-up seterusnya. Lihat jika itu membetulkan mesej ralat.

7. Lumpuhkan antivirus pihak ketiga.

Program antivirus pihak ketiga diketahui mencetuskan pelbagai isu dengan aplikasi yang anda gunakan di komputer anda. Ini sering berlaku kerana dasar -dasar yang terlalu melindungi dilaksanakan oleh program keselamatan dan pemantauan berterusan proses lain dalam persekitaran Windows untuk memastikan sistem anda selamat.

Dalam usaha sedemikian, program antivirus menghalang pelbagai permintaan dari aplikasi di komputer anda, menghalang mereka daripada mengakses sumber yang diperlukan. Sekiranya program antivirus anda mengganggu proses Call of Duty Modern Warfare II, anda perlu melumpuhkannya buat sementara waktu untuk melihat apakah itu menyelesaikan masalah ini.

Antivirus dilumpuhkan

Sekiranya masalah itu hilang setelah anda melumpuhkan program antivirus pihak ketiga, anda dapat mengatasi masalah ini dengan memaparkan proses Call of Duty Modern Warfare II dalam program keselamatan anda. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, ia tidak akan dapat mengganggu proses permainan, dan isu itu harus tetap diselesaikan walaupun dengan antivirus berjalan di latar belakang.

8. Benarkan Cod Modern Warfare II melewati Firewall Windows.

Dalam beberapa senario, Windows Defender Firewall boleh menyekat permintaan rangkaian tertentu yang dibuat oleh Call of Duty: Modern Warfare II, yang boleh mengakibatkan perkhidmatan sembang suara tidak berfungsi.

Windows Defender Firewall bertanggungjawab untuk menguruskan semua permintaan masuk dan keluar pada komputer anda, sebab itu anda perlu memainkan peranan cod moden peperangan II dalam tetapan firewall untuk mengurangkan isu -isu tersebut. Membenarkan aplikasi melalui firewall menghilangkan sebarang sekatan atau penyumbatan firewall telah diletakkan di aplikasinya.

Ikuti arahan di bawah untuk membolehkan Cod Modern Warfare II melalui firewall Windows:

 1. Pertama, buka Panel kawalan dengan mencarinya di menu permulaan.Panel Kawalan Pembukaan
 2. Di tetingkap panel kawalan, navigasi ke Sistem dan Keselamatan> Windows Defender Firewall.Menavigasi ke pilihan sistem dan keselamatan
 3. Selepas itu, klik Benarkan aplikasi atau ciri melalui Windows Defender Firewall pilihan.Membenarkan aplikasi melalui firewall
 4. Di sana, klik pada Tukar Tetapan butang.Menukar Tetapan Firewall Windows
 5. Ikuti ini dengan mengklik Benarkan aplikasi lain pilihan.Menambah aplikasi melalui firewall
 6. Klik pilihan Layari dan navigasi ke direktori pemasangan COD Modern Warfare II. Buka cod.exe fail.
 7. Selepas itu, klik pada Jenis Rangkaian.Menavigasi ke jenis rangkaian
 8. Tandakan kedua -dua Awam dan Persendirian kotak semak, dan kemudian klik okey.
 9. Akhirnya, klik Tambah butang untuk membolehkan permainan melalui firewall windows.
 10. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, mulakan semula komputer anda.
 11. Setelah Boots PC anda naik, buka permainan untuk melihat apakah masalahnya masih ada.

9. Kemas kini pengawal konsol (jika berkenaan).

Pengawal yang anda gunakan di platform masing -masing juga mempunyai firmware khusus yang perlu dikemas kini sekali -sekala. Dalam beberapa senario, ketidakkonsistenan dalam firmware pengawal boleh menyebabkan masalah suara tidak dapat digunakan dalam Call of Duty Modern Warfare II.

Sekiranya kes ini terpakai, anda perlu mengemas kini firmware konsol anda. Proses ini boleh berubah sedikit untuk pengawal PlayStation dan Xbox. Kami telah memberikan arahan untuk kedua -duanya di bawah, jadi tidak ada yang perlu dibimbangkan. Anda memerlukan akses ke mesin windows untuk mengemas kini pengawal. Ikuti arahan yang berlaku untuk anda.

PlayStation.

 1. Pertama, muat turun pengemaskini firmware dari pautan rasmi dengan mengklik di sini.
 2. Sebaik sahaja anda telah memuat turun pengemas kini, jalankan ia dan ikuti arahan di skrin.
 3. Anda mungkin diminta memuat turun perisian tambahan Semasa proses pemasangan, bergantung pada pengawal anda.
 4. Setelah pengemaskinian telah dipasang di komputer anda, Sambungkan pengawal ke sistem anda menggunakan kabel USB.
 5. Akhirnya, Buka pengemaskini firmware dan ikuti arahan di skrin untuk menyelesaikan kemas kini.

Xbox

 1. Mulakan dengan memasang aplikasi aksesori Xbox di komputer anda melalui Kedai Microsoft.
 2. Selepas itu, lancarkan Aksesori Xbox aplikasi.
 3. Sambungkan pengawal anda ke PC melalui kabel USB.
 4. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, mesej kemas kini akan muncul jika ada yang ada. Ikuti arahan di skrin untuk memasang kemas kini.

Setelah anda mengemas kini firmware pengawal anda, sambungkannya ke konsol anda dan lihat apakah masalahnya hilang.

10. Pasang semula Cod: Modern Warfare II.

Akhirnya, jika tiada kaedah di atas telah menyelesaikan masalah untuk anda, masalahnya mungkin disebabkan oleh fail pemasangan permainan di komputer anda. Dalam sesetengah keadaan, membaiki fail pemasangan mungkin tidak membetulkan rasuah atau kerosakan yang ada, sebab itulah masalahnya berterusan.

Sekiranya semuanya telah gagal, anda perlu menggunakan permainan dari komputer anda dan kemudian memuat turunnya lagi. Salinan baru permainan di komputer anda mungkin akan mengurangkan masalah yang dipersoalkan. Untuk menyahpasang permainan melalui Steam, ikuti arahan di bawah:

Menyahpasang Cod Modern Warfare II

 1. Pertama, buka Wap pelanggan di komputer anda.
 2. Navigasi ke Perpustakaan Permainan dan klik kanan Call of Duty: Modern Warfare II.
 3. Dari menu drop-down, pilih Urus> Nyahpasang.
 4. Sebaik sahaja permainan telah dipasang, mula memuat turunnya lagi dan tunggu untuk selesai.
 5. Setelah permainan dipasang, masalahnya tidak akan hadir lagi.
 • Cara Memperbaiki Sembang Suara Tidak Masalah Kerja Dalam Call of Duty: Warzone 2
 • Apa itu phishing suara & bagaimana untuk mengelakkan phishing suara pada tahun 2023
 • Cara Memperbaiki Google Voice tidak dapat membuat panggilan anda
 • Call of Duty Vanguard selalu terhempas? Inilah cara untuk memperbaiki