Cara Memperbaiki Kesalahan yang Berjaya Di Fortnite – N4G, Melihat mesej “Fortnite Berjaya Log”? Inilah yang ada | Pcgamesn

Melihat mesej “Fortnite Berjaya Log”? Inilah yang ada

Klik kanan di Fortnite di perpustakaan permainan epik anda dan pilih Sahkan untuk mengimbas fail permainan untuk sebarang masalah atau rasuah.

Cara Memperbaiki Kesalahan Berjaya Di Fortnite

Ingin mengetahui cara membetulkan kesilapan “berjaya keluar” di Fortnite? Kemudian anda telah sampai ke tempat yang betul. Terdapat banyak kesilapan yang boleh berlaku di Fortnite, dan ada yang boleh diperbaiki dengan penyelesaian mudah. Panduan ini akan menunjukkan pemain bagaimana untuk memperbaiki ralat yang berjaya dilog masuk di Fortnite.

Cara Memperbaiki Fortnite Berjaya Masuk Kesalahan

Terdapat beberapa kaedah untuk mencuba dan memperbaiki kesilapan ini, walaupun agak biasa selepas penurunan kemas kini Fortnite yang besar. Anda mungkin hanya perlu menunggu permainan epik untuk menyelesaikan masalah jika ia adalah pelayan. Berikut adalah beberapa perkara untuk cuba menyelesaikan masalah ini:

  1. Log keluar dari akaun permainan epik anda dan log masuk lagi
  2. Tutup dan mulakan semula pelancar permainan epik
  3. Mulakan semula perkakasan anda
  4. Semak sambungan internet
  5. Sahkan fail permainan
  6. Pasang semula Fortnite

Log keluar dari akaun permainan epik anda dan log masuk lagi

Ini boleh menjadi pembetulan mudah yang tidak memerlukan banyak tinkering sebagai penyelesaian lain.

Tutup dan mulakan semula pelancar permainan epik

Mulakan semula perisian Pelancar Permainan Epic boleh menyelesaikan masalah ketika melancarkan permainan lagi.

Mulakan semula perkakasan anda

Menutup permainan dan memulakan semula komputer atau konsol anda dapat membantu.

Semak sambungan internet

Lihat jika anda disambungkan ke Internet dengan betul dan mendapatkan kelajuan yang biasanya anda dapatkan. Pastikan anda menyemak semula dengan peranti lain di rangkaian yang sama, dan mulakan semula penghala anda jika ia adalah sambungan.

Sahkan fail permainan

Klik kanan di Fortnite di perpustakaan permainan epik anda dan pilih Sahkan untuk mengimbas fail permainan untuk sebarang masalah atau rasuah.

Pasang semula Fortnite

Pemasangan segar dapat membantu, tetapi anda mungkin perlu menunggu sebentar untuk bermain lagi bergantung pada kelajuan muat turun anda.

Fortnite - Legends Anime- Nintendo Switch

  • Menggalakkan realiti anda mulai Oktober 2022! The Anime Legends Pack membuat perdana di runcit pada 14 Oktober dan di kedai digital 22 Oktober. Pek ini merangkumi sepuluh item jumlah, termasuk penampilan baru untuk watak kegemaran
  • Buat, bermain, dan bertempur dengan rakan -rakan secara percuma di Fortnite. Terokai konsert, acara langsung, permainan, dan lebih banyak atau menjadi pemain terakhir yang berdiri di Battle Royale dan Zero Build.

Apa yang berjaya dilog keluar kesilapan di Fortnite?

Kesalahan yang berjaya keluar boleh berlaku apabila pemain tidak dapat log masuk ke Fortnite. Ini boleh disebabkan oleh beberapa sebab termasuk masalah sambungan, masalah pelayan, fail permainan yang rosak, atau perisian lain yang boleh menghentikan permainan daripada log masuk pemain di.

Itulah cara membetulkan ralat yang berjaya dilog masuk di Fortnite. Pastikan anda menyemak panduan Fortnite kami yang lain seperti cara bermain mod tidak membina di Fortnite dan senarai lokasi NPC penuh untuk Fortnite Bab 4 Musim 3.

Melihat mesej “Fortnite Berjaya Log”? Inilah yang ada

Melihat a

Adakah anda telah berjaya mendapatkan mesej yang berjaya diletakkan? Jika demikian jangan risau, kerana ia kelihatan sebagai masalah dengan kemas kini Fortnite baru (v23.20) Permainan epik sedang dilihat sekarang. Walaupun kami masih berada di Fortnite Bab 4, kemas kini pertengahan musim ini telah membawa lebih banyak kandungan, tetapi ia juga nampaknya telah membawa beberapa masalah status pelayan Fortnite dengannya ke permainan Battle Royale juga.

Musim 4 Bab 1 sedang berjalan dengan baik, dan sementara kita masih tidak tahu Fortnite Season 4 Bab 2 Tarikh Siaran, Kemas Kini Fortnite baru hari ini telah membawa jumlah kandungan yang saksama.

Malangnya, ada laporan bahawa mesej Fortnite yang “berjaya keluar” menyambut banyak pemain di skrin menu utama mereka. Jika itu anda maka jangan risau, kerana Epic Games telah berkongsi mesej yang mengesahkan ia menyedari isu tersebut.

Inilah yang dikatakan oleh Status Fortnite rasmi Twitter:

“Kami sedang menyiasat masalah dengan beberapa pemain yang menerima mesej” berjaya dilog keluar “ketika cuba log masuk ke Fortnite. Kami akan memberitahu anda bila kami mempunyai lebih banyak maklumat.”

Pelayan harus disandarkan untuk banyak orang selepas kemas kini Fortnite baru, tetapi nampaknya permainan epik secara tidak sengaja tidak mengemas kini sepenuhnya beberapa akaun, yang mengunci pemain ini keluar dari permainan. Ada yang mengesyorkan anda menetapkan semula PC anda untuk Fortnite berjaya melancarkan isu untuk diselesaikan, tetapi tidak kelihatan seperti pembetulan konkrit sekarang.

Thumbnail YouTube

Sekiranya anda boleh masuk ke Fortnite pada masa ini, bagaimanapun, anda akan menemui panduan kami di peta Fortnite Season 4 dan senjata Fortnite baru yang sangat berguna, terutamanya apabila menggunakan pengakap Falcon baru untuk mencuri rampasan dari bawah hidung musuh anda.

Jika tidak, anda boleh menyemak beberapa permainan PC percuma dan permainan multiplayer yang kami fikir bernilai masa anda semasa anda tidak dapat masuk ke Fortnite.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.