Cara memindahkan kulit Overwatch ke Overwatch 2: Panduan Penggabungan Akaun – Charlie Intel, akan Overwatch Skins boleh didapati di Overwatch 2? | Cara memindahkan kulit ke Overwatch 2 – DOT Esports

Adakah kulit Overwatch boleh didapati di Overwatch 2

Manakala Overwatch 2 adalah bab baru untuk francais, ia tidak akan melemparkan segala -galanya dari permainan pertama. Di samping pengenalan struktur lulus pertempuran percuma untuk bermain percuma dan kedai dalam permainan untuk pembelian langsung, pemain akan dapat memperoleh banyak kandungan yang memaparkan wira kegemaran mereka yang sedia ada, dari topi lama seperti askar: 76 hingga kemasukan cast yang lebih baru seperti echo. Dengan cara ini, Overwatch 2 adalah mash-up yang baru dan yang lama.

Cara memindahkan kulit Overwatch ke Overwatch 2: Panduan Penggabungan Akaun

Baptiste dalam Overwatch 2

Walaupun Overwatch 2 adalah sekuel permainan asal, kosmetik yang diperolehi oleh pemain. Tetapi anda perlu memastikan akaun anda digabungkan jika anda ingin memindahkan kulit Overwatch anda ke Overwatch 2, jadi inilah cara menggabungkan akaun anda.

Sekuel yang sangat dinanti -nantikan untuk penembak wira Blizzard, Overwatch, akhirnya di sini. Walaupun sekuel, Overwatch 2 dapat dianggap sebagai kesinambungan asal, membawa peta, mod, senjata, dan wira dari permainan asal.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun Overwatch telah berpindah ke padang rumput yang baru, pemain sebenarnya boleh mengambil semua yang mereka perolehi untuk Overwatch 2. Sekiranya anda berada di konsol terdapat beberapa langkah yang perlu anda selesaikan untuk memindahkan semua kulit dan perkembangan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Sama ada anda berada di Xbox, PlayStation, Switch, atau PC, inilah cara menggabungkan akaun anda dan memindahkan kulit Overwatch anda ke Overwatch 2.

Cara memindahkan kulit Overwatch ke Overwatch 2 di Xbox & PlayStation

Untuk memindahkan kulit Overwatch mereka ke Overwatch 2, Xbox, PlayStation, dan Suis pemain perlu menggabungkan akaun konsol mereka dengan pertempuran.akaun bersih.

Artikel berterusan selepas iklan

Tidak seperti permainan asal, Overwatch 2 memerlukan pemain untuk membuat pertempuran.akaun bersih di mana semua perkembangan dan kosmetik mereka akan wujud pada satu akaun silang platform. Jadi jika anda telah membeli kulit pada platform yang berbeza, mereka semua akan memindahkan ke Overwatch 2.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Anda hanya boleh menggabungkan satu akaun setiap platform, jadi semak semula anda menghubungkan akaun yang betul sebelum meneruskan langkah-langkah di bawah.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah cara menggabungkan akaun konsol anda dengan pertempuran.Bersih:

Artikel berterusan selepas iklan

Moira di Overwatch

  1. Kepala ke pertempuran.bersih dan navigasi ke halaman sambungan
  2. Log masuk ke pertempuran.bersih jika anda belum
  3. Pilih Sambungkan di sebelah akaun yang anda ingin gabungan (e.G PlayStation, Xbox, atau Nintendo)
  4. Ikuti pautan ke halaman log masuk PlayStation, dan log masuk dengan akaun yang anda ingin gabungan
  5. Setelah disambungkan, lancarkan Overwatch 2
  6. Klik Teruskan pada Skrin ‘Progression Cross Is Sini’
  7. Tahan sama ada x atau a untuk mengesahkan gabungan akaun anda
  8. Overwatch 2 akan memberitahu anda bahawa “akaun anda berada dalam barisan untuk digabungkan” jadi tunggu saja, dan semua kulit dan kosmetik anda akan tiba tidak lama lagi

Cara memindahkan kulit overwatch ke overwatch 2 di pc

Nasib baik, jika anda pemain PC Overwatch, anda tidak perlu menggabungkan akaun lebih awal daripada Overwatch 2 Semasa anda sudah bermain melalui pertempuran.akaun bersih.

Cukup melancarkan Overwatch 2 dan semua yang anda peroleh atau dibeli dalam permainan asal sudah ada dalam akaun anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Blizzard

Adakah kulit Overwatch boleh didapati di Overwatch 2?

Manakala Overwatch 2 adalah bab baru untuk francais, ia tidak akan melemparkan segala -galanya dari permainan pertama. Di samping pengenalan struktur lulus pertempuran percuma untuk bermain percuma dan kedai dalam permainan untuk pembelian langsung, pemain akan dapat memperoleh banyak kandungan yang memaparkan wira kegemaran mereka yang sedia ada, dari topi lama seperti askar: 76 hingga kemasukan cast yang lebih baru seperti echo. Dengan cara ini, Overwatch 2 adalah mash-up yang baru dan yang lama.

Perubahan ini mempunyai beberapa pemain yang bertanya apa yang akan berlaku kepada kosmetik yang mereka bekerja keras. Beberapa bulan yang lalu, Blizzard meletakkan langkah -langkah bagaimana untuk menggabungkan akaun; Sememangnya, pemain ingin tahu jika mereka perlu melakukan sesuatu yang serupa untuk memastikan pemindahan kosmetik mereka. Sekarang yang pertama Overwatch Adakah di luar talian untuk kebaikan, tidak akan kembali.

Inilah yang perlu anda ketahui Overwatch 1 kulit masuk Overwatch 2.

Cara memindahkan kulit ke Overwatch 2

Semua kulit yang anda miliki untuk setiap wira pada yang pertama Overwatch akan tersedia di Overwatch 2. Semua kosmetik yang dimiliki, termasuk kulit, semburan, talian suara, penampilan kemenangan, sorot intros, dan banyak lagi akan dipindahkan secara automatik apabila Overwatch 2 berjalan secara langsung pada bulan Oktober. 4, dengan syarat anda log masuk dengan akaun yang sama yang anda gunakan untuk permainan pertama. Sekiranya anda menggunakan pelbagai akaun di seluruh konsol dan mahu semua kosmetik anda di tempat yang sama, anda perlu melengkapkan proses penggabungan akaun untuk gear anda untuk dipindahkan. (Nota: Anda tidak boleh menggabungkan beberapa akaun PC atau beberapa akaun pada konsol yang sama.)

Hanya kerana semua kulit yang dimiliki dipindahkan ke atas tidak bermakna bahawa kulit permainan pertama akan tersedia secara meluas untuk pembelian atau buka kunci. Semasa beberapa musim pertama, pilih Overwatch 1 Kosmetik akan tersedia untuk pembelian di kedai dalam permainan sebagai sebahagian daripada bundle atau sendiri. Beberapa kulit juga boleh dibeli dari galeri wira dengan mata wang warisan, yang mana permainan memanggil duit syiling anda yang dipindahkan dari permainan pertama.

Tidak ada jaminan bahawa kulit yang sukar dicari, seperti Mercy Pink, akan menjadi tersedia lagi. Sekiranya anda belum memiliki kulit, anda mungkin atau mungkin tidak dapat memperolehnya Overwatch 2.

Semua kulit anda dan kosmetik lain akan kembali bila Overwatch 2 berjalan secara langsung pada bulan Oktober. 4.

Emily adalah seorang penulis kakitangan yang meliputi legenda apex, overwatch, pokemon, dan permainan umum untuk dot eSports. Talian lainnya termasuk trend digital, ranting skrin, dan gamespew. Dia juga berfungsi sebagai pereka naratif dalam permainan. Berhubung dengannya di Twitter @ThePokeFlute.