Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy, Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy? Dijawab – Permainan Prima

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy? – dijawab

Sebaik sahaja anda melakukannya, anda boleh menuju ke Dewan Besar. Semasa anda sampai ke Dewan Besar, anda boleh menghadiri majlis Piala Rumah. Permainan ini kemudian akan memainkan cutscene dari pemberian.

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy

Tangkapan skrin pemain yang menaikkan piala mereka di warisan Hogwarts

Salah satu perkara yang boleh anda lakukan setelah melengkapkan warisan Hogwarts adalah menyelesaikan apa -apa pencarian sampingan yang anda tinggalkan. Anda juga boleh mendapatkan Piala Rumah Legenda, yang dilihat dalam buku dan filem Wizarding World. Belajar Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy juga dengan bantuan panduan kami.

Sebagai pencarian terakhir dalam warisan Hogwarts, anda perlu memastikan anda telah mencapai akhir dan tahap tertentu. Sebaik sahaja anda melakukannya, anda akan dapat mengakses pencarian Piala Rumah.

Untuk lebih banyak panduan warisan Hogwarts seperti ini, lihat artikel kami yang lain seperti ada kerosakan jatuh, bagaimana membuka kunci glasius, dan bagaimana membuka pintu menara jam di warisan Hogwarts.

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy

Piala Rumah adalah usaha utama terakhir dalam warisan Hogwarts. Kami akan membimbing anda melalui semua tugas usaha ini.

Pertama, pastikan anda telah menyelesaikan pencarian mata berjaga-jaga Weasley, yang merupakan pencarian cerita yang terakhir bermakna selepas peristiwa klimaks yang mengakhiri cerita dan anda telah mencapai tahap 34 dalam permainan. Anda hanya dapat mencapai tahap 34 jika anda mengalahkan cerita penuh, semua pencarian sampingan, dan melengkapkan semua teka -teki di dunia. Tanpa berbuat demikian, anda akan pendek pada XP.

Sebaik sahaja anda melakukannya, anda boleh menuju ke Dewan Besar. Semasa anda sampai ke Dewan Besar, anda boleh menghadiri majlis Piala Rumah. Permainan ini kemudian akan memainkan cutscene dari pemberian.

Seperti yang anda lakukan itu, anda akan dianugerahkan Piala Rumah Tahun, menyimpulkan jalan cerita utama permainan. Melakukan ini akan menjadikan 100 peratus penyelesaian permainan dan kredit akhirnya akan dilancarkan.

Dengan itu, anda telah menang dan mendapat Piala Rumah anda di Hogwarts Legacy. Jangan ragu untuk menyemak artikel lain seperti ini seperti lokasi untuk jadual astronomi warisan Hogwarts, sekiranya anda membantu Gareth Weasley dalam warisan Hogwarts, dan bagaimana melangkau cutscenes dalam permainan.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah panduan kami, warisan Hogwarts, dan halaman permainan peranan.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy? – dijawab

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy

Sepanjang pengembaraan warisan Hogwarts anda, anda akan melakukan pelbagai perbuatan baik yang, dalam kebanyakan situasi, akan menjatuhkan anda beberapa mata rumah. Dengan mengumpulkan mata ini, anda membantu rumah anda memenangi pertandingan Piala Rumah dan menerima kemuliaan yang berkaitan dengan pencapaian ini. Walaupun perkara sedikit berbeza dalam permainan, anda masih boleh menang jika anda mengambil langkah yang diperlukan. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, teruskan membaca untuk mengetahui cara memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy.

Hanya berhati -hati. Terdapat spoiler cerita utama yang akan datang!

Cara Memenangi Piala Rumah di Hogwarts Legacy

Kisah utama Hogwarts Legacy memberi tumpuan kepada anda, sebagai pelajar, belajar lebih banyak mengenai kuasa ajaib anda dan pada masa yang sama menangkap pengajian anda dan menghilangkan pemberontakan Goblin yang semakin meningkat. Apabila anda terus maju dalam cerita, anda akan membantu lebih banyak watak dan juga menyelamatkan nyawa dalam pelbagai kes. Semua ini mengakibatkan watak anda mengembangkan reputasi sebagai seorang yang baik dan wira kepada semua, walaupun anda memutuskan untuk pergi ke laluan yang lebih “jahat” dan menggunakan sihir gelap.

Walau bagaimanapun, perbuatan baik ini tidak memberi ganjaran kepada anda dengan mata rumah. Sekurang -kurangnya tidak secara langsung.

Pada akhir cerita, selepas anda mengalahkan bos terakhir dan mencapai tahap 34, anda akan mengadakan majlis akhir yang mendedahkan siapa yang memenangi pertandingan Piala Rumah. Dengan sumbangan anda untuk menghentikan pemberontakan goblin, watak anda mendapat 100 mata rumah, yang membawa kepada kemenangan automatik.

Dengan kata lain, dengan melengkapkan kisah utama, memukul tahap 34, dan menonton cutscene terakhir ini, anda akan memenangi Piala Rumah untuk meraikan pencapaian anda semasa playthrough anda. Anda tidak akan menemui mana -mana kaunter atau mata wang yang menunjukkan berapa banyak mata yang anda ada. Sebaliknya, acara ini meringkaskan apa yang anda alami dan pentingnya cerita.

Hogwarts Legacy boleh didapati di PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One, dan Nintendo Switch melalui laman web rasmi. Jika anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai permainan, lihat apa ganjaran dada rumah di Hogwarts Legacy dan semua lokasi Cairn Dungeon di Hogwarts Legacy.

Mengenai Pengarang

Madison Benson

Madison adalah seorang penulis yang telah bermain permainan video selama lebih dari dua puluh tahun. Apabila dia tidak bermain permainan di PCnya, dia melepak dengan anjing dan arnabnya.