Cara Membuka Kunci WinterBite & Strider Exotic Quest – Destiny 2 | ShackNews, Cara Melengkapkan The Strider Quest in Destiny 2 Lightfall – Dot Esports

Cara Melengkapkan The Strider Quest di Destiny 2 Lightfall

Kepala ke Quinn di Hall of Heroes dan berbual.

Cara Membuka Kunci WinterBite & Strider Exotic Quest - Destiny 2

Buka kunci Glaive Exotic Winterbite dengan melengkapkan usaha Strider untuk Quinn di Destiny 2.

The Strider Exotic Mission memberi ganjaran pemain dengan Glaive Exotic Winterbite yang hebat sekali selesai. Walaupun agak singkat, usaha Destiny 2 ini mempunyai beberapa prasyarat yang mesti dipenuhi sebelum mereka dapat memulakan proses buka kunci. .

Cara Membuka Kunci WinterBite & Strider Exotic Quest

The Strider Exotic Quest dibuka dengan melengkapkan kempen Lightfall dan kemudian mengalu -alukan ke Hall of Heroes Quest. Sebaik sahaja ini selesai, anda mesti melengkapkan tiga pencarian seterusnya dari Quinn:

Setelah Bluejay selesai, anda akhirnya dapat mengambil usaha eksotik Strider.

Langkah 1: Ambil pencarian

Langkah pertama dalam usaha Strider menunjukkan pemain bercakap dengan Quinn

. Pergi dan bercakap dengannya dan anda akan pergi ke langkah seterusnya.

Langkah 2: Gunakan kunci beban terminal di tiga kawasan yang berbeza

Langkah kedua untuk Strider menyenaraikan tiga kawasan di Neomuna

Langkah ini akan membawa anda tiga hari. Anda mesti menggunakan kekunci beban terminal untuk membuka kunci dada terminal terminal di setiap kawasan utama. Aktiviti ini kitaran antara setiap rantau setiap tiga hari. Kami mempunyai jadual beban terminal yang berguna sehingga anda tahu apa yang akan datang. Buka dada di:

  • Zephyr Concourse
  • Liming Harbour

Langkah 3: Kekalahan Sektor Hilang Cabal & Ahimsa Park

Pencarian strider menunjukkan butiran langkah 3

Pergi ke Neomuna dan mula mengalahkan pasukan Cabal Shadow Legion. Musuh -musuh ini ada di mana -mana, tetapi mungkin lebih mudah untuk menyelesaikannya di taman ahimsa. Semasa berada di sana, kepala di dalam sektor yang hilang ajaran berlapis emas dan selesaikannya.

  • 20 data yang dikumpulkan dari Shadow Legion
  • Data cipher yang dijumpai dari sektor yang hilang ajaran berlapis emas

Langkah 4: Bercakap dengan Quinn

The Strider Quest menunjukkan keperluan untuk bercakap dengan Quinn

Kepala ke Quinn di Hall of Heroes dan berbual.

Langkah 5: Membaiki Memorial Strider

Memorial yang rosak untuk Strider di Hall of Heroes yang mesti diperbaiki untuk Langkah 5 Strider

Pergi ke Memorial Strider di Hall of Heroes dan tahan butang Interaksi untuk membaikinya.

Langkah 6: Hancurkan Hydras dan matikan Confluxes di Retreat Maya

Ikon eksotik di peta di maya

Buat jalan anda ke Retreat Maya melalui Liming Harbour. Kawasan ini terletak di sebelah timur peta. Sekali di tempat berundur Maya, mengalahkan Vex yang bertelur. Matlamat anda adalah untuk mengalahkan Hydras dan kemudian berinteraksi dengan Confluxes.

Tiga confluxes, satu selepas yang lain menuju ke lubang di dinding tebing di Maya

Ikuti jalan ke atas dan ke dalam gua. .

Langkah terakhir dalam usaha Strider menunjukkan ganjaran Winterbite

Kembali ke Hall of Heroes dan bercakap dengan Quinn untuk menuntut ganjaran anda. .

Winterbite faedah

Winterbite Exotic Glaive dengan faedah eksotiknya diserlahkan

Winterbite mempunyai beberapa faedah tetapi yang anda sayangi adalah ciri -ciri eksotik. Glaive ini adalah tentang meningkatkan potensi kerosakan huru -hara.

  • Kelebihan Berat: serangan huru -hara senjata ini meningkatkan kerosakan dan sasaran perlahan apabila dimuatkan dengan peluru.
  • Glaive Big Frigid: Memecahkan bola besar tenaga yang mengunci sasaran berdekatan dan membekukan mereka.

Membuka kunci Glaive Exotic Winterbite akan mengambil banyak kerja kaki. Anda perlu menyelesaikan empat pencarian legenda selepas kempen cahaya sebelum anda dapat memulakan. Apabila anda melakukannya, anda perlu menunggu tiga hari untuk putaran penuh aktiviti beban terminal. Walau bagaimanapun, setelah selesai, anda akan mempunyai hadiah. Sekarang, lihat Panduan Strategi Destiny 2 kami untuk pencarian senjata yang lebih eksotik.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. . Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

Cara Melengkapkan The Strider Quest di Destiny 2 Lightfall

CahayaMisi pasca kempen di Takdir 2 Taburkan beberapa bangunan dunia yang gagal membuat penampilan sepanjang kempen. Neomuna Archivist Quinn Laghari memperkenalkan anda kepada satu siri strida awan yang mempunyai peringatan mereka rosak, dan anda perlu membina semula mereka semua, dengan yang terakhir menjadi Strider.

Pencarian Strider Cloud berfungsi sama seperti pencarian lembaga penyiasatan di Ratu penyihir, dengan masing -masing menjadi prasyarat untuk yang seterusnya. Ini bermakna anda mesti membungkus pencarian sampingan sebelumnya -termasuk Stargazer, Maelstrom, dan Bluejay -sebelum anda boleh memulakan Strider kerana anda terus menyiasat oklusi misteri yang muncul dalam sistem neomuna.

Strider boleh dikatakan paling menjengkelkan dari pencarian sampingan awan, tetapi ia tidak begitu menyusahkan. Sebaik sahaja anda menamatkan misi ini, anda akhirnya akan membuka kunci Glaive Exotic Winterbite dan mendapatkan tali leher kecil ke entiti yang kelihatan tersembunyi jauh dalam tradisi Spire of the Watcher, yang juga menunjuk pemain ke Neptunus. Begini cara anda dapat menyelesaikan Strider di Takdir 2.

Semua langkah pencarian strider dan bagaimana menyelesaikannya Cahaya

Luangkan kekunci pada terminal yang membebankan dada Key di setiap tiga kawasan Neomuna yang berbeza

Rintangan pertama (dan hanya utama) yang anda dapati apabila melengkapkan usaha Strider adalah bahawa ia memerlukan anda untuk menghabiskan kunci beban terminal di setiap tiga zon di Neomuna. Beban Terminal Berputar setiap hari dan menawarkan senjata yang berbeza di setiap lokasi, jadi Strider Quest akan mengambil sekurang -kurangnya dua lagi semula dari saat anda mengambilnya. Anda mempunyai kunci beban terminal yang dijamin dari karunia harian Nimbus, jadi halangan sebenar sedang menunggu aktiviti berputar ke ketiga -tiga tempat.

Beban Terminal boleh menjatuhkan SMG Rolet Synchronic dari Pelabuhan Límíng, Ahimsa Park membawa senapang patah Basso Ostinato, dan logik bulat LMG jika anda menyelesaikan aktiviti di Zephyr Concourse. Anda perlu merampas dada tambahan pada setiap aktiviti beban terminal sekurang -kurangnya sekali, jadi kemungkinan anda akan mendapat beberapa gulungan dari senjata tersebut seperti yang anda ada.

Selepas anda selesai terminal berlebihan di tiga destinasi dan menggunakan kunci untuk membuka dada di setiap mereka, anda akan memajukan usaha ke langkah lain, yang membawa anda ke Ahimsa Park.

Langkah dua arah ini memerlukan anda untuk membunuh Shadow Legion Cabal untuk mendapatkan data lokasi dan merampas dada di hujung sektor yang hilang ajaran berlapis emas di Ahimsa Park. Sektor yang hilang itu sendiri juga luas dengan Shadow Cabal, jadi anda boleh memulakannya dan membunuh dua burung dengan satu batu.

Anda akan menemui cipher data pada akhir sektor yang hilang, dan jika anda tidak selesai dengan bahagian pertama objektif pada masa anda menjarahnya, kembali ke Ahimsa Park dan membungkus mana -mana musuh Legion Shadow Legion anda mungkin dapati di kawasan tersebut. Sekiranya beban terminal juga berada di Taman Ahimsa pada hari itu, anda boleh melakukan aktiviti ini kerana ia meletakkan anda menentang gerombolan Shadow Cabal di peringkat satu.

Kosongkan kedua -dua objektif dan lawati Quinn di Hall of Heroes untuk membaiki Memorial Strider. Itu bukan akhir pencarian, walaupun: anda juga perlu menurunkan beberapa musuh VEX sebelum anda boleh menuntut Winterbite sendiri.

Hancurkan Hydras dan tutup confluxes di Retreat Maya

Kepala ke Retreat Maya, kawasan di timur Neomuna dari Límíng Harbour. Sekiranya anda melihat batu, anda berada di tempat yang betul. Pastikan pencarian aktif sehingga anda tahu cara yang tepat untuk berundur Maya. Sekiranya anda mencari bantuan visual, ia adalah kawasan dengan mekanik perisai hidra dan minotaur di Cahaya kempen, dan juga di mana anda memulakan mogok semasa hypernet.

Selepas anda menutup confluxes, anda akan kembali ke Quinn sekali lagi dan merebut Glaive Exotic Winterbite, yang dia tarik dari arkib. Teks di akhir misi juga menunjukkan apa yang sebenarnya adalah: AI yang dipanggil Soteria, yang ditemui di Spire of the Watcher Dungeon. .

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). . Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.