Cara Membuka Kunci Timesplitters 2 Remaster di Homefront: The Revolution, Timesplitters 2 Remastered kini di PC (Inside Homefront: The Revolution) | Pcgamesn

Timesplitters 2 Remastered kini di PC (Di dalam Homefront: Revolusi)

Didakwa, dia memberikannya kepada rakan supaya dapat dibocorkan dalam saluran perselisihan rawak. Walau bagaimanapun, moderator saluran memanggilnya pembohong dan mengharamkan akaunnya. . Dan sejak itu, memburu lebih banyak kod. Dan baru -baru ini, pada 10 April, semua kod akhirnya ditemui. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang masih tidak pasti tentang separuh daripada mereka yang sepatutnya.

Cara Membuka Kunci Timesplitters 2 Remaster di Homefront: Revolusi

Timesplitters 2 Remaster Homefront The Revolution

Sekumpulan orang di internet telah mengetahui bahawa keseluruhan Remaster moden Timesplitters 2, dimainkan dalam 4K dengan sokongan papan kekunci, tersembunyi di dalam Homefront: Revolusi. Pada asalnya, hanya dua tahap Timesplitters 2, Siberia dan Chicago, boleh dimainkan melalui kabinet arked dalam permainan. Matt Phillips, bekas pemaju di Dambuster yang bekerja di Homefront: Revolusi, Terungkap di Twitter awal bulan ini bahawa sebenarnya ada kod rahsia untuk membuka kunci semua peringkat. Namun, ia telah “hilang dari masa.”

Didakwa, dia memberikannya kepada rakan supaya dapat dibocorkan dalam saluran perselisihan rawak. Walau bagaimanapun, moderator saluran memanggilnya pembohong dan mengharamkan akaunnya. Syukur. Dan sejak itu, memburu lebih banyak kod. Dan baru -baru ini, pada 10 April, semua kod akhirnya ditemui. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang masih tidak pasti tentang separuh daripada mereka yang sepatutnya.

Timesplitters 2 Remaster buka kunci kod

Pemilik PS4 dan Xbox One perlu menyelesaikan Homefront: Revolusi Pertama sebelum mereka dapat mengakses Timesplitters 2 . Pemain PC boleh membuka kunci telur Paskah dengan menyalin fail simpan yang lengkap ke folder simpan mereka, walaupun. Sebaik sahaja anda memasuki Timesplitters 2 menu, masukkan kod cheat di bawah. Anda juga boleh memasukkan kod pada skrin pilih tahap untuk hasil yang lebih mudah.

 • Buka Kunci Semua Misi Mod Kisah: UP+L2, UP+L2, Down, Right+L2, Kiri+R2, O+R2, △+L2, △+L2, ▢+R2, X+L2.
 • Buka kunci mod arked: kiri+l2+r2, turun+l2+r2, kiri+l2+r2, o+l2+r2, kiri+l2+r2, down+l2+r2, △+l2+r2, ▢+r2, X+l2.
 • Buka Mod Cabaran Buka kunci: O+R2, kiri+L2+R2, O+L2+R2, Down+L2+R2, Kanan+L2, UP+L2, △+L2, X+L2+R2, ▢+R2, X+ L2.
 • Kod Invincibility: Kanan, Down+L2+R2, Kiri+L2+R2, Kanan+L2.
 • Kod yang tidak diketahui #1 (mungkin menipu): Down+L2+R2, kiri+L2+R2, X+L2+R2, O+R2, kiri+R2, △+L2, △+L2, O+L2+R2, ▢ +R2, x+l2.
 • Kod yang tidak diketahui #2 (mungkin tambahan): Down+L2+R2, kiri+L2+R2, △+L2+R2, kanan+L2, O+R2, △+L2, O+L2+R2, Down+L2+R2 , ▢+r2, x+l2.
 • Kod Tidak Diketahui #3: O+L2, X+R2, Kiri+L2, Kanan+L2, UP+L2, Down+L2+R2.
 • Buka Kunci Semua Misi Mod Kisah: UP+LT, UP+LT, DOWN, KANAN+LT, Kiri+RT, B+RT, Y+LT, Y+LT, X+RT, A+LT.
 • Buka kunci mod arked: kiri+lt+rt, down+lt+rt, kiri+lt+rt, b+lt+rt, kiri+lt+rt, down+lt+rt, y+lt+rt, x+rt, A+lt.
 • Mod Cabaran Buka kunci: B+RT, kiri+LT+RT, B+LT+RT, DOWN+LT+RT, KANAN+LT, UP+LT, Y+LT, A+LT+RT, X+RT, A+A+ Lt.
 • Kod Invincibility: Kanan, Down+LT+RT, Kiri+LT+RT, Kanan+LT.
 • Kod yang tidak diketahui #1 (mungkin menipu): Down+LT+RT, kiri+LT+RT, A+LT+RT, B+RT, Kiri+RT, Y+LT, Y+LT, B+LT+RT, X +Rt, a+lt.
 • Kod yang tidak diketahui #2 (mungkin tambahan): Down+LT+RT, kiri+LT+RT, Y+LT+RT, kanan+LT, B+RT, Y+LT, B+LT+RT, DOWN+LT+RT , X+rt, a+lt.
 • Kod Tidak Dikenal #3: B+LT, X+RT, Kiri+LT, Kanan+LT, UP+LT, DOWN+LT+RT.

Papan Keyboard + Mouse (RC = Klik kanan; LC = Klik kiri):

 • Buka kunci semua misi mod cerita: Q+RC, Q+RC, E, 2+RC, 1+LC, G+LC, R+RC, R+RC, T+LC, X+RC.
 • Buka kunci mod arked: kiri+lt+rt, down+lt+rt, kiri+lt+rt, b+lt+rt, kiri+lt+rt, down+lt+rt, y+lt+rt, x+rt, A+lt.
 • Mod Cabaran Buka kunci: G+LC, 1+LC+RC, G+LC+RC, E+LC+RC, 2+RC, Q+RC, R+RC, X+LC+RC, T+LC, X+ RC.
 • Kod Invincibility: 2, E+LC+RC, 1+LC+RC, 2+RC.
 • Kod yang tidak diketahui #1 (mungkin menipu): E+LC+RC, kiri+LC+RC, X+LC+RC, G+LC, kiri+LC, R+RC, R+RC, G+LC+RC, T +Lc, x+rc.
 • Kod yang tidak diketahui #2 (mungkin tambahan): E+LC+RC, kiri+LC+RC, R+LC+RC, Kanan+RC, G+LC, R+RC, G+LC+RC, E+LC+RC , T+lc, x+rc.
 • Kod Tidak Dikenal #3: G+RC, T+LC, Kiri+RC, Kanan+RC, UP+RC, E+LC+RC.

Kembali pada tahun 2012, Pengarah Urusan Crytek UK Karl Hilton dan Timesplitters Pencipta bersama Steve Ellis mendedahkan bahawa mereka telah cuba untuk melangkah Timesplitters 4 kepada beberapa penerbit, tetapi mereka terus ditolak. Terutamanya kerana kegagalan mereka dengan FPS eksklusif PS3 Jerebu Dan sisi pemasaran penerbit “tidak mengetahui” bagaimana mereka akan menjual permainan. Beberapa tahun kemudian, syarikat induk Nordic, Embracer Group, memperoleh Timesplitters francais pada tahun 2018, dan orang ramai berharap untuk kebangkitan sejak itu. Terdapat percubaan untuk rekreasi buatan kipas trilogi, tetapi perkembangannya kelihatan perlahan dan cantik hush-hush.

Ia bukan penyebaran yang betul Timesplitters 2 remaster atau sekuel, tetapi saya rasa ia adalah perjalanan yang cukup baik ke lorong ingatan untuk peminat buat masa ini. Saya tidak mengesyorkan anda membeli Homefront: Revolusi Hanya untuk Timesplitters Nostalgia walaupun, ia adalah pelepasan yang dilupakan atas alasan (walaupun kajian kami bersetuju dengan sentimen itu). Mungkin tunggu sehingga ada seperti jualan 80% atau ambil eyepatch anda dan yo-ho-ho-ing melalui tujuh laut untuk mendapatkan permainan.

Timesplitters 2 Remastered kini di PC (Di dalam Homefront: Revolusi)

Akhir. Sekuel Homefront 2016 sentiasa mempunyai mesin arked yang membolehkan anda memainkan dua tahap pertama Timesplitters 2 di dalam, tetapi pemaju baru -baru ini mendedahkan bahawa keseluruhan permainan ada di sana, tersembunyi di belakang kod buka kunci yang telah hilang dari masa ke masa. Sekarang, beberapa hari kemudian, pemain telah mengetahui bagaimana untuk mendapatkan akses ke permainan penuh.

Menurut pemaju Matt Phillips, yang melaksanakan pelabuhan Timesplitters 2, permainan penuh dimaksudkan untuk dibuka melalui beberapa kod cheat yang baik dan lama. “Kod buka kunci telah hilang dari masa ke masa,” kata Phillips. “Saya tidak mempunyai buku nota dengannya lagi. Saya pernah memberikannya kepada rakan untuk bocor di beberapa saluran perselisihan dan mereka memanggilnya pembohong dan mengharamkan akaunnya.”

Dengan itu, komuniti segera mula bekerja untuk mencari kod – dan melakukannya dalam masa beberapa hari. .

Jika anda tidak biasa dengan Timesplitters 2 – selepas semua, ia tidak pernah benar -benar dikeluarkan di PC – ia cukup banyak pengganti rohani untuk GoldenEye dan Dark Perfect yang dibuat oleh beban bekas devs yang jarang. Perlu diperiksa, terutamanya jika anda sudah memiliki rumah sendiri: Revolusi di Steam.

Untuk lebih banyak permainan FPS, anda boleh mengikuti pautan itu.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.