Cara Membuka Kunci Orion Camo di Cod Modern Warfare 2, Modern Warfare 2 Camo Cabaran: Cara Mendapatkan Orion Untuk Setiap Senjata

Cara Melengkapkan Cabaran Camo Senjata Modern Warfare II

Untuk membuka kunci Orion Camo, pemain bukan sahaja harus menguasai semua senjata yang tersedia dalam permainan tetapi juga menyelesaikan pelbagai tugas yang mencabar dengan setiap senjata.

Membuka kunci penguasaan Camo dalam Call of Duty Modern Warfare 2 adalah ujian sebenar kemahiran dan dedikasi. Bukan sahaja mereka menambah sentuhan prestij kepada senjata anda, tetapi mereka juga berfungsi sebagai lencana kehormatan.

Untuk membuka kunci Orion Camo, pemain bukan sahaja harus menguasai semua senjata yang tersedia dalam permainan tetapi juga menyelesaikan pelbagai tugas yang mencabar dengan setiap senjata.

Sekiranya anda sudah berjaya membuka kunci Camo Polatomik, setelah Orion Camo akan terus menunjukkan dominasi anda dalam permainan. Berikut adalah panduan bagaimana membuka kunci camo Orion dalam Call of Duty Modern Warfare 2.

Navigasi cepat tunjukkan

Cabaran Orion dalam Call of Duty MW2

Cabaran Orion

. Untuk mempunyai Orion Camo untuk senjata anda, anda mesti membuka kunci camo polyatomik untuk semua senjata.

Saya tahu ia tidak betul, tetapi anda dapat melihatnya sendiri dengan memeriksa cabaran Orion Camo.

Semua camos lain menuntut agar anda melakukan sesuatu sebelum anda tahu apa cabarannya. Orion camo frasa perkara yang berbeza, walaupun.

Ia tidak mengatakan bahawa anda mesti mempunyai semua camo polyatomik untuk membuka kunci cabaran Orion. .”

Apa maksud teks ini ialah anda perlu menyelesaikan semua cabaran untuk membuka kunci camo, bukan cabaran lain yang mesti anda selesaikan.

Dengan kata lain, membuka kunci camo polyatomik dengan semua senjata adalah cabaran. Setelah itu, anda juga mempunyai Orion Camo dengan semua senjata di MW2.

Jadi ini adalah bagaimana prosesnya berjalan:

  1. Lengkapkan 51 cabaran emas dengan semua senjata untuk membuka kunci semua cabaran platinum
  2. Lengkapkan 51 cabaran platinum untuk membuka semua cabaran polyatomik
  3. Lengkapkan 51 cabaran polyatomik untuk membuka kunci camo polyatomik untuk semua senjata

Petua dan Trik untuk Membuka Kunci Orion Camo

Memperoleh Orion Camo memerlukan masa dan dedikasi yang ketara, kerana dengan reka bentuk.

Walaupun tidak ada teknik khas untuk mempercepatkan prosesnya secara substansial, berikutan cadangan tertentu mungkin membuat proses kurang mengecewakan.

  1. Gunakan token XP
  2. Gunakan persediaan kelas senjata terbaik setiap senjata
  3. Main pencerobohan dan penguasaan

Periksa Cara Mendapatkan Token XP Double Untuk Maksimum Tahap Senjata Cepat. Ini dapat mempercepat proses dengan membolehkan anda menggunakan lampiran yang menjadikan cabaran lebih mudah diurus.

Juga, pastikan anda sudah biasa dengan lampiran terbaik untuk SMG, LMG, senapang serangan, dan semua senjata lain.

.

Peperangan Moden II Cabaran Camo Senjata

Peperangan Moden II

Sepanjang Call of Duty’s Sejarah yang panjang, kebanyakan permainan dalam siri ini telah menawarkan cabaran Camo Senjata, memberi ganjaran kepada pemain dengan pelbagai kosmetik untuk menyelesaikan objektif tertentu. Dalam yang baru dikeluarkan Peperangan Moden II, Senjata Camos kekal, tetapi keseluruhan sistem telah dirombak dari ansuran sebelumnya. Dalam banyak cara, kesukaran sebenar memperoleh Camos ini lebih mudah kali ini, tetapi banyak yang anda perlu sedar. Dalam panduan ini, kami akan menerangkan cara mendapatkan senjata Camos di Peperangan Moden II.

Peperangan moden 2

Setiap senjata dalam permainan yang membolehkan anda menambah lampiran kepadanya akan mempunyai empat cabaran camo asas. Senjata seperti pelancar atau armamen huru -hara hanya mempunyai satu camo asas kerana anda tidak boleh memohon lampiran kepada mereka.

Setiap senjata mempunyai empat camo asas dan empat camo penguasaan.

Apabila anda menaikkan setiap senjata, anda akan membuka kunci pelbagai cabaran senjata asas. Contohnya, M4 memberi anda akses kepada setiap cabaran camo asasnya di Tahap 2, 8, 13, dan 19. Perlu diingat, meratakan senjata tidak memberi anda akses kepada Camos, tetapi ada cabaran yang memberi ganjaran kepada anda dengan camo tertentu setelah selesai.

  • Skala
  • Hibrid pencuci mulut
  • Daun gelap
  • Pembaharuan Bandar

.

. Contohnya, untuk mendapatkan skala camo untuk M4, anda hanya perlu mendapatkan 50 penghapusan. Kemudian, untuk mendapatkan hibrid padang pasir, anda perlu mendapatkan 50 penghapusan sambil mensasarkan pemandangan.

Untuk daun gelap, anda perlu mendapat 10 membunuh dua kali, dan untuk pembaharuan bandar, anda perlu mendapatkan 15 penghapusan dari belakang. Perlu diingat, cabaran khusus mungkin berbeza untuk setiap senjata, tetapi mungkin akan sama antara satu sama lain dari segi kesukaran.

Peperangan moden 2

.

Selepas anda membuka kunci camos asas, anda mungkin mahu mula mengisar ke arah Camos yang lengkap – yang mana terdapat empat:

Untuk mendapatkan Camo Emas untuk senjata, anda perlu terlebih dahulu membuka kunci empat camos asas terlebih dahulu. Selepas itu, anda mendapat akses kepada cabaran camo emas, yang biasanya memerlukan anda untuk mendapatkan sejumlah penghapusan tertentu tanpa mati, x bilangan kali. .

Cabaran Platinum dibuka dengan memperoleh Camo Emas di atas banyak senjata yang ada dalam kategori tertentu semasa dilancarkan. .

Apa maksudnya ialah anda sebenarnya tidak perlu mendapatkan emas . Jadi, jika anda hanya mendapat emas pada tujuh daripada lapan SMG dalam permainan, tetapi kemudian dapatkan satu lagi camo emas pada senjata DLC yang baru, anda masih akan mendapat akses kepada cabaran platinum.

Untuk membuka kunci cabaran polyatomik, anda perlu mendapatkan camos platinum pada 51 senjata dalam permainan. .

Mengenai cabaran itu sendiri, ini akan berbeza -beza mengikut kategori senjata, jadi pastikan untuk memeriksa setiap pistol untuk melihat apa yang perlu anda lakukan.

Selepas memperoleh Camo Polatomik pada 51 senjata dalam permainan, anda akan mendapat akses ke Orion Camo – dan untuk ini, anda tidak perlu menyelesaikan sebarang cabaran tambahan. Cukup memperoleh polyatomik pada 51 senjata memberi anda akses kepada Orion pada semua senjata yang menyokongnya.

Untuk mendapatkan Orion pada mana-mana senjata baru, pasca pelancaran, yang perlu anda lakukan ialah memperoleh polyatomik pada pistol tertentu untuk mendapatkan Orion Camo.

Panduan Lengkap untuk Semua Cabaran Camo Modern Warfare 2. Lihat apa yang perlu anda capai untuk membuka kunci Orion!

Isi kandungan

Apakah cabaran camo?

Cabaran Camo adalah cabaran pilihan untuk setiap senjata dalam peperangan moden 2. . Ini termasuk tugas -tugas seperti 30 rawan membunuh atau 50 membunuh dengan penyenyap yang dilampirkan.

Sebaik sahaja anda melengkapkan cabaran camo, anda akan membuka kunci kulit senjata yang kemudiannya boleh digunakan untuk sebarang senjata dalam permainan. Kulit senjata ini tidak memberi kesan kepada prestasi senjata.

Hampir setiap senjata di Modern Warfare 2 akan mempunyai 4 cabaran camo. Melengkapkan semua 4 cabaran camo akan membuka kunci cabaran penguasaan tambahan, dengan matlamat utama adalah untuk membuka kunci Orion Mastery Camo.

Cabaran Camo Penguasaan

Emas
Lengkapkan jumlah cabaran emas yang ditetapkan dalam kelas senjata untuk membuka kunci cabaran platinum untuk kelas senjata itu.

ARS: Selesaikan 8 cabaran emas
Senapang pertempuran: Lengkapkan 4 cabaran emas
Selesaikan 8 cabaran emas
LMGS: Selesaikan 6 cabaran emas
SHOTGUNS: Lengkapkan 4 cabaran emas
Selesaikan 6 cabaran emas
Senapang sniper: Lengkapkan 4 cabaran emas
Pistol: Lengkapkan 5 cabaran emas
Peluncur: Lengkapkan 4 cabaran emas
Selesaikan 2 cabaran emas

Platinum
Lengkapkan 51 Cabaran Platinum untuk Membuka Cabaran Polatomik Untuk Semua Senjata.
Sebilangan besar cabaran ini termasuk membunuh panjang. Berikut adalah pecahan jarak minimum yang diperlukan untuk mendaftarkan pembunuh panjang untuk setiap kelas senjata.

ARS: 38 meter
Senapang pertempuran: 38 meter
SMGS: 30 meter
LMGS: 38 meter
SHOTGUNS: .5 meter
Senapang penembak: 38 meter
Senapang sniper:
20 meter

Polyatomik
Lengkapkan 51 Cabaran Polatomik untuk Membuka Kunci Orion Camo Untuk Semua Senjata.

Kisah terus di bawah

Memerlukan Bantuan Melengkapkan Cabaran Camo Modern Warfare 2 Anda? Pastikan untuk memeriksa 5 petua kami untuk cabaran camo dalam panduan moden peperangan 2!

Mencari binaan beban untuk menghadapi cabaran? Lihat Panduan Loadout Ultimate kami!

Senarai Senjata Modern Warfare 2

Klik setiap senjata untuk melihat cabaran camo dan apa yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikannya.

Kisah terus di bawah

M4 Ar
TAQ-56 Ar
Kastov 762 Ar
Lachmann-556
STB 556 Ar
Ar
Kastov-74U Ar
Kastov 545 Ar
Ar
Chimera (Musim 1) Ar
Lachmann-762
So-14 Rifle Battle
Rifle Battle
Rifle Battle
Vel 46
Lachmann Sub
Vaznev-9k SMG
FSS Badai SMG
Minibak
PDSW 528 SMG
Fennec 45
BAS-P (Musim 1) SMG
Lmg
Lmg
556 Icarus Lmg
Raal Mg
Rpk Lmg
Rapp h Lmg
Senapang patah
Mempercepat 12 Senapang patah
Senapang patah
Bryson 890 Senapang patah
Senapang penembak
SP-R 208 Senapang penembak
Lockwood MK2
LM-S Senapang penembak
Senapang penembak
TAQ-M Senapang penembak
MCPR-300 Sniper Rifle
Isyarat 50 Sniper Rifle
LA-B 330
SP-X 80 Sniper Rifle
Victus XMR (Musim 1) Sniper Rifle
P890 Pistol
.50 gs Pistol
Pistol
Basilisk Pistol
Pistol
Jokr Pelancar
Pelancar
Pelancar
Strela-p Pelancar
Pisau pertempuran Huru -hara
Huru -hara

?

.GG mempunyai salah satu komuniti pemain Warzone terbesar di aplikasi mudah alih kami. Muat turun aplikasi hari ini dan kongsi beban kegemaran anda dalam suapan untuk mendapatkan maklum balas daripada ahli komuniti lain. . .

.GG juga menganjurkan beberapa kejohanan Warzone Harian untuk anda bersaing. Lihat kejohanan Warzone mana yang disenaraikan hari ini!