Cara Membuka Kunci Disney Dreamlight Valley Scar Quests | PCGamesn, Scar Quests – Disney Dreamlight Valley Guide – IGN

Pencarian parut

Selain menyelesaikan pencarian atau memasak makanan yang enak di Disney Dreamlight Valley, anda harus berusaha untuk meningkatkan persahabatan anda dengan semua watak dalam permainan. Berbuat demikian membuktikan sangat bermanfaat kerana anda akan membuka kunci pencarian baru atau mendapatkan ganjaran eksklusif, seperti kepingan perabot atau pakaian yang unik.

Cara Membuka Kunci Pencarian Scar Valley Disney Dreamlight

Buka kunci pencarian kemas kini parut Disney Dreamlight Valley

Terjebak Cara Membuka Kunci Pencarian Scar Valley Disney Dreamlight? Pencarian Persahabatan Lion’s Lion boleh didapati sedikit kemudian dalam permainan daripada yang lain – dan bukan hanya kerana parut tinggal di salah satu bioma yang tidak dapat dikunci yang lebih mahal.

Sekiranya anda masih tidak dapat mengakses pencarian Scar sebaik sahaja anda mengumpulkan shards impian yang cukup untuk membuka kunci dataran matahari – di mana anda akan menemui Scar yang tinggal di tanah perkuburan gajah yang dikenali – kerana masih terdapat beberapa tugas untuk menyelesaikannya dahulu. Tidak seperti beberapa watak Dreamlight Valley yang lain, anda perlu memastikan seluruh lembah berkembang maju, jadi inilah yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci pencarian Scar di Dreamlight Valley.

Buka kunci kubur gajah parut Disney Dreamlight Valley

Cara membuka kunci pencarian persahabatan parut

Perkara pertama yang perlu anda ketahui jika anda ingin berteman dengan Scar adalah bahawa dia terletak di dataran matahari, salah satu daripada tujuh bioma semasa di Dreamlight Valley. Oleh itu, untuk bercakap dengan singa yang gelap, anda perlu membuka kunci dataran matahari sendiri. Sekiranya anda tidak mempunyai, hanya mengumpulkan 7,000 Dreamlight dan menuju ke pintu masuk ke utara-barat Plaza untuk membuka dataran tinggi dan kering. Dengan dataran matahari terbenam yang dibuka, anda akan melihat bahawa anda boleh memasuki tengkorak gergasi di tanah perkuburan gajah ikonik.

Sekiranya anda masih menghadapi masalah untuk membuka kunci pencarian Scar, itu kerana masih ada kerja yang perlu dilakukan di tempat lain di Lembah. Pastikan anda telah memulihkan semua empat tiang Dreamlight Valley, dan pencarian cerita pertama Scar akan tersedia. Empat tiang itu terletak di padang rumput, pantai yang mempesonakan, hutan keberanian, dan glade amanah – bercakap dengan Merlin, Ursula, Kristoff, dan Ibu Gothel masing -masing untuk membawa mereka kembali ke kemuliaan bekas mereka.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Jadi sekarang anda boleh retak mengaktifkan semula empat tiang Lembah dan mengambil beberapa cabaran baru (dan bahkan menceburkan diri ke kawasan baru) terima kasih kepada persahabatan anda dengan penjahat Lion King. . Jika tidak, anda mungkin dapati beberapa petua berguna dalam panduan Dreamlight Valley kami untuk membantu anda dengan pemeliharaan umum lembah anda.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Pencarian parut

Pencarian adalah bahagian penting dalam pengalaman permainan anda di Disney Dreamlight Valley, dan setiap watak Disney mempunyai banyak objektif untuk anda menyertai.

Halaman ini bertindak sebagai hab untuk semua pencarian Scar dalam permainan, dengan misi tertentu memperoleh halaman mereka sendiri jika objektifnya berbilang langkah atau mereka membuka kunci ganjaran unik tertentu.

Semua pencarian parut

Senarai berikut dibentangkan dalam susunan kronologi:

  • Alam dan memelihara
  • Rakan bukan makanan
  • Memecahkan tulang
  • Lingkaran Kehidupan
  • Pembuatan raja

Disney Dreamlight Valley membuka kunci scar.png

Mencari lebih banyak? Lihat halaman Hab How-to Hab kami untuk memastikan bahawa anda mengetahui semua petua dan cara terbaik semasa anda melakukan perjalanan melalui permainan!

Parut

Selain menyelesaikan pencarian atau memasak makanan yang enak di Disney Dreamlight Valley, anda harus berusaha untuk meningkatkan persahabatan anda dengan semua watak dalam permainan. Berbuat demikian membuktikan sangat bermanfaat kerana anda akan membuka kunci pencarian baru atau mendapatkan ganjaran eksklusif, seperti kepingan perabot atau pakaian yang unik.

Sekiranya anda cuba memenangi persahabatan Scar, terus membaca untuk belajar bagaimana untuk membukanya, hadiah apa yang dia suka, dan berapa banyak pencarian yang boleh anda lakukan untuknya.

Cara mencari dan membuka kunci parut

Disney Dreamlight Valley membuka kunci scar.png

Kepala ke dataran matahari yang matahari terbenam dan pergi ke bahagian utara rantau ini, berhampiran kawasan yang menghubungkan ke tanah yang dilupakan. Masukkan rumah tengkorak raksasa gergasi, dan anda akan menemui parut di dalamnya.

Berbual dengan parut dan dia akan meminta bantuan anda dalam memulihkan dataran matahari ke kemuliaan bekasnya. Ini akan memulakan garis pencarian watak. Nasib baik, anda hanya perlu menyelesaikan perbualan ini untuk berkawan dengan penjahat ikonik.

Dari sini, anda boleh membawa hadiah parut, memberikannya peranan khas, melepak dengannya, dan meningkatkan tahapnya seperti watak -watak lain di Disney Dreamlight Valley.

Semua pencarian parut

Disney Dreamlight Valley Scar selfie.jpg

  • Alam dan memelihara
  • Rakan bukan makanan
  • Memecahkan tulang
  • Lingkaran Kehidupan
  • Pembuatan raja

Untuk memulakan garis usaha Scar, anda perlu menyelesaikan Quest Ibu Gothel, The Curse, yang melibatkan menetapkan tiang persahabatan, keberanian, kepercayaan, dan kuasa.