Cara Membuka Kunci Dan Pet Pet the Dog In Destiny 2: Musim Seraph – Polygon, Destiny 2 Dibawa Kembali Archie Anjing dan Pemain Menginginkannya Pindah.

Destiny 2 membawa kembali Archie anjing dan pemain mahu dia berpindah

Sebaik sahaja anda telah memusnahkan semua pesawat dengan semakan semula sifar, anda perlu membuat perjalanan anda kembali melalui “Operasi: Seraph Shield,” melalui ruang angkasa, dan ke dalam bilik di mana anda akhirnya mengalahkan Giant Hive Knight. (Sekiranya anda mengambil teleporter merah ke bos terakhir, anda sudah terlalu jauh.)

Cara Membuka Pintu Dikunci di Operasi Destiny 2: Seraph Station

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Bungie mengeluarkan salah satu daripada ganjarannya yang paling sombong, boleh dikatakan terbaik Takdir 2 pada hari Selasa, dec. 27. Setelah menembak pelbagai koleksi dan membuat jalan anda melalui misi “Operasi: Seraph’s Shield” untuk kesekian, anda boleh membuka kunci anjing robot anda sendiri untuk bersantai dengan mengaktifkan protokol budak lelaki yang baik.

Dalam panduan ini, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk membuka kunci teman logam ini dan membuka kunci kejayaan sahabat Guardian, yang anda perlukan untuk musim gelaran dan meterai Seraph.

Cara Membuka Pintu

Sebaik sahaja anda telah menamatkan misi “Operasi: Seraph’s Shield” dan membuat semakan semula rifle Exotic Rifle anda sendiri, anda akan dapat mengembara dan memusnahkan 50 pesawat keselamatan di Bulan, Europa, dan Marikh. Kemudian, apabila anda terus maju dalam misi dan buka lebih banyak peningkatan, anda akan dapat memusnahkan 12 pesawat terakhir di dalam misi “Operasi: Seraph Shield” itu sendiri. (Sekiranya anda memerlukan bantuan mencari mana -mana pesawat – dan sebahagian daripadanya agak rumit – jangan risau, kami telah menurunkan lokasi setiap drone keselamatan di Takdir 2.)

Sebaik sahaja anda telah memusnahkan semua pesawat dengan semakan semula sifar, anda perlu membuat perjalanan anda kembali melalui “Operasi: Seraph Shield,” melalui ruang angkasa, dan ke dalam bilik di mana anda akhirnya mengalahkan Giant Hive Knight. (Sekiranya anda mengambil teleporter merah ke bos terakhir, anda sudah terlalu jauh.)

Di dalam bilik di mana anda membunuh bos pertama (tidak boleh dikelirukan dengan bilik di mana anda membuat pengunduran bos yang sama lebih awal dalam misi), anda akan melihat pintu di sebelah kiri dengan sekumpulan lampu rumit dan simbol siasatan ia. Sebaik sahaja drone dimusnahkan, anda akan dapat membuka kunci pintu. Gunakan peningkatan anda (atau pedang dengan kelebihan bersemangat) untuk memintas laser dan pintu terkunci untuk sampai ke teleporter.

Cara mendapatkan anjing dan apa yang anda dapat apabila anda mencapainya

Sebaik sahaja anda melalui teleporter, anda akan mendapati diri anda berada di sudut gelap stesen. Anda perlu melengkapkan teka -teki platform ringkas dengan beberapa laluan yang berbeza, beberapa di antaranya akan membunuh anda sementara yang lain akan menelefon anda kembali ke permulaan.

Walau bagaimanapun, jika anda bukan orang teka -teki yang melompat, satu -satunya perkara yang anda perlu tahu ialah mengikuti jalan yang betul sebaik sahaja anda sampai ke persimpangan paip dan berhati -hati untuk lampu merah. Lampu merah cenderung menunjukkan lubang yang boleh membunuh anda, sementara lampu putih menunjukkan jalan yang lebih selamat. (Sekiranya anda mahukan cara yang tepat untuk mencapai anjing, lihat video hebat dari Esoterickk yang kami sambungkan di atas.)

Sebaik sahaja anda sampai ke anjing mekanikal, beri dia sedikit jalan dan anda akan membuka kunci kejayaan sahabat Guardian. Lebih baik lagi, dia akan menelefon dan melepak di hadapan bingkai EXO. Anda boleh menghidupkannya bila -bila masa yang anda mahukan dan juga memilih pelacak di lambang bermusim anda yang menandakan berapa kali anda telah menghidangkan anjing.

Biasanya, kandungan bermusim seperti Operasi: Seraph Shield hilang apabila bungie bergulir ke tahun pengembangan baru. Dengan Cahaya Keluar pada Februari. 28, kini tidak jelas apa yang akan berlaku kepada misi atau anjing pada awal tahun 2023. Kami telah sampai ke Bungie untuk menjelaskan bagaimana helm akan menukar post-Cahaya. Untuk selamat, kami sangat mengesyorkan anda mendapatkan Semakan Zero dan anjing mekanikal sebelum Feb. 28, 2023.

Destiny 2 membawa kembali Archie anjing dan pemain mahu dia berpindah

Destiny 2 membawa kembali Archie anjing dan pemain mahu dia berpindah

Archie the Dog, Destiny Kegemaran Semua Orang 2 Exo-Canine, akhirnya kembali ke menara selepas beberapa bulan dikecualikan dari cerita. Malangnya, haiwan kesayangan yang dicintai masih terletak di tempat suram dan terpencil yang sama seperti sebelum ini menjadikannya seolah -olah dia bukan bahagian penting dalam ekosistem permainan.

Archie sekali lagi dapat ditemui oleh kesunyiannya di lorong berhampiran Armory Black di mana ADA-1 biasanya terletak. Oleh itu, melainkan jika anda merancang untuk menambah perhiasan untuk membina pemburu terbaik anda, maka kemungkinan besar anda tidak akan pergi ke lokasi tertentu ini. Malangnya, ini meninggalkan anjing mekanikal kegemaran penduduk menara dengan kekurangan calar kepala yang biasanya dia layak.

Atas sebab ini, pemain kini telah pergi ke Reddit untuk meminta Bungie untuk penempatan semula Archie ke kawasan yang lebih penduduknya. Seorang pengguna tertentu bernama p_udding bahkan terus membuat jawatan bertajuk “Bolehkah kita mendapatkan Archie ke tempat yang lebih disukai?,”Dalam usaha untuk bergerak exo-canine. Nasib baik, mesej mereka sejak itu telah mendapat sokongan sokongan dari kekasih anjing Destiny 2 yang lain.

Seorang pengulas mencadangkan agar Archie dipindahkan dengan ADA-1 sebaliknya “jadi dia mempunyai kawan” kerana pemain nampaknya tidak melawat gudangnya lagi. Responden lain mengesyorkan pejabat Zavala sebagai alternatif kerana “ia akan menambah getaran positif ke tempat yang kesepian dan suram yang kini singkat dan somba.”” Ia juga akan mengikuti logik Bungie yang mahu meletakkannya di suatu tempat, “pengguna yang sama berterusan.

Berdasarkan reaksi baru -baru ini dari banyak pemain, nampaknya hampir semua orang sepadan dengan Archie harus dipindahkan dari tempatnya sekarang ke kawasan lain yang lain. Mudah -mudahan, Bungie akhirnya berpindah dia tidak lama lagi kerana teman terbaik menara itu layak mendapat dos biasa Protokol Boy Good.

Semasa anda menunggu langkah besar Archie, lihat cadangan kami untuk senjata PvE terbaik dan 10 senjata eksotik terbaik di Destiny 2 sehingga anda tahu apa senjata yang akan digunakan semasa anda menceburkan diri melalui permainan.

Watak paling kontroversial Destiny 2 adalah … Archie the Dog?

Destiny 2’s Archie the Dog adalah watak yang paling “kontroversial” permainan selepas post reddit satirical menyeronokkan dalam proses pembangunan anjing Bungie.

Watak paling kontroversial Destiny 2 adalah. Archie the Dog? L A Guardian Pets the Archangel Dog

Diterbitkan: 9 Mei 2023

Destiny 2’s Archie the Dog Telah menjadi watak yang paling kontroversial permainan FPS selepas jawatan satir menganalisis proses pembangunan Bungie mengenai Destiny 2 Robo-Pup memperoleh lebih 6,000 upvotes.

Ia adalah sentuhan ironi bahawa anjing-pooch fan-favourite kini menjadi pusat perbincangan utama mengenai proses pembangunan keseluruhan permainan, memandangkan ia hanyalah BOI yang baik sejak penampilan ringkasnya di Destiny 2 Musim 19.

Jawatan yang bertajuk “Pembangunan Archie the Dog adalah mikrokosmos satir dari proses pelepasan kandungan Bungie” ditandakan satira, walaupun ia jelas bergema dengan pemain kecewa dengan bug terbaru permainan, isu pelayan, dan proses pembangunan kandungan secara keseluruhan.

Thumbnail YouTube

Jawatan dari Redditor Wisscratch mencadangkan bahawa dalam kebanyakan permainan lain, pemaju yang ingin memasukkan anjing dalam permainan hanya akan memperkenalkan anjing, pemaju Bungie sebaliknya memperkenalkan anjing exo dengan misi masa, mengisar panjang, dan berjaya memasukkannya ke dunia permainan dengan mekanik kereta.

“Kami telah menulis artikel yang panjang menerangkan bagaimana kami mengodkan anjing, mengapa kami mengodkan anjing itu, dan betapa bijaknya kami dapat mengodkan anjing di tempat pertama,” tambah penulis, bercakap dari kedudukan satir Ahli Pasukan Pembangunan Bungie. Kicker, bagaimanapun, adalah tanda pos Post:

“Kerana ia tidak ada kaitan dengan Gambit, anjing itu akan disebutkan di setiap scrab,” penulis menulis, tindak balas terhadap kesunyian keseluruhan Bungie mengenai sebarang kemas kini ke mod permainan Gambit dan masa depannya sebagai aktiviti teras dalam Permainan Multiplayer. Walaupun Bungie baru -baru ini telah membaik pulih pelopor dan malam dan cuba mengimbangi aktiviti seperti Crucible dan ujian Osiris, pasukan itu tidak berkongsi apa -apa kemas kini mengenai Gambit atau masa depannya.

Dalam edisi, penulis jawatan itu telah ditambah kepada r/kontroversial di Reddit, sebuah komuniti swasta di mana “setiap jam, pengarang jawatan yang paling kontroversial di Reddit ditambah sebagai penyerahan yang diluluskan kepada subreddit ini.”

Walaupun komuniti Destiny 2 jarang ragu -ragu untuk berkongsi maklum balas mengenai isu , dan pelbagai masalah lain yang terkini.

Takdir 2

Walau bagaimanapun, walaupun isu -isu ini tidak menghentikan pemain dari bermain Destiny 2 Musim 20, kerana carta Steam melaporkan permainan itu membanggakan kiraan pemain puncaknya sebanyak 316,651 di platform dengan pelancaran Lightfall pada akhir Februari dan terus rata -rata kira -kira 79,487 pemain, naik dari kira -kira 38,159 pada bulan November 2022.

Archie, yang namanya pendek untuk Archangel, hanya salah satu daripada banyak perkara yang pemain dapat menantikan di Destiny 2 Season 21, kerana Bungie telah berjanji Doggo akan kembali dalam permainan pada musim yang akan datang. Walau bagaimanapun, dengan musim mendekati yang mendalam, para pemain harus mengangkat tangan mereka pada semua eksotik Destiny 2 Lightfall untuk memastikan mereka mempunyai segala yang mereka perlukan pada musim yang akan datang dengan anak lelaki terbaik mereka di sebelah mereka.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.