Cara membuka dada senyap di Diablo 4, di mana untuk mencari semua dada senyap di Diablo 4

Di mana untuk mencari semua dada senyap di Diablo 4

Cara membuka dada senyap di Diablo 4

Disediakan oleh Blizzard Diablo 4 tangkapan skrin dada senyap.

Terdapat banyak cara untuk merampas barang baru di Diablo 4. Dari retak pokok berongga terbuka untuk merobek penjara bawah tanah dan mengalahkan pelbagai bosnya, inventori anda pasti akan mengisi sebelum anda mengetahuinya. Di antara banyak kaedah penjarahan di Diablo 4, terdapat beberapa yang jauh lebih mudah diakses daripada yang lain. Salah satu bentuk penjarahan yang paling jarang datang dalam bentuk dada senyap, yang mengandungi rampasan berharga di Diablo 4, tetapi tidak dapat dibuka seperti dada biasa.

Dada senyap tidak biasa dijumpai di seluruh dunia tempat perlindungan. Sebaliknya, mereka diletakkan jauh dari satu sama lain dan nampaknya tidak bertelur di setiap rantau peta. Ini bermakna pemain tidak akan membuka dada senyap sering, tetapi apabila mereka akhirnya menjumpai satu, mereka harus bersedia untuk memecahkannya dan merampas apa yang ada di dalamnya.

Sekiranya anda ingin melihat cara masuk ke dalam dada senyap, maka terus membaca di bawah.

Membuka dada senyap di Diablo 4

Satu -satunya kaedah semasa membuka dada senyap di Diablo 4 adalah melalui kunci berbisik. Kekunci Whispering hanya boleh diperolehi dari Purveyor of Curiosities Shop, salah satunya terletak di kota hab Kyovashad. Kedai ini terletak di sebelah selatan titik jalan tengah di ikon beg wang.

Diablo 4 dada senyap

Walau bagaimanapun, tidak seperti kedai -kedai lain, penyedia curiositi tidak mengambil emas biasa. Sebaliknya, kedai hanya merungut obol, yang merupakan satu lagi bentuk mata wang. Murmuring Obols terutamanya diperoleh melalui menyelesaikan acara dalam permainan, yang anda boleh kerap mencari di peta anda. Mereka akan ditandai dengan bulatan besar dan oren di peta anda dan memerlukan anda menyelesaikan tugas dalam jangka masa tertentu. Pada akhir acara, dada akan muncul dan memberi anda kira-kira 20-30 merungut Obols, antara rampasan lain.

. Tidak seperti barang -barang lain di kedai ini, anda akan dijamin menerima kunci bisikan tulen atas pembelian anda. Sebaik sahaja anda membeli kunci, ia akan ditambah ke inventori anda. Kemudian, apabila anda tersandung di dada senyap, anda akan dapat membukanya.

Jika anda berminat dengan lebih banyak kandungan Diablo 4, anda boleh membaca panduan terdahulu kami tentang cara menyelamatkan gear, bermain dengan rakan, dan menetapkan kod ralat 316719.

Di mana untuk mencari semua dada senyap di Diablo 4

Di mana untuk mencari semua dada senyap di Diablo 4 gambar yang dipaparkan

Sekiranya anda berkeliaran di sekitar tempat perlindungan, anda mungkin berlari ke dalam sekumpulan dada yang penuh dengan sumber yang berguna. Yang menonjol adalah dada senyap yang menghasilkan banyak barang. Jika anda cukup bernasib baik untuk menjumpai satu – membukanya, kerana ia boleh berbaloi. Tidak seperti dada biasa yang dipenuhi di seluruh dunia, dada senyap ini lebih sukar untuk datang kerana apa yang dapat mereka pegang. Sekiranya anda ingin mencari semua dada senyap yang jarang berlaku ini Diablo 4 , anda telah sampai ke tempat yang betul.

Diablo 4 : Di mana untuk mencari semua dada senyap

Sejak beta, bilangan dada senyap telah berkembang menjadi enam. Ini bermakna mereka berjalan lancar, dan anda akan mencari semua tempat perlindungan. Untuk menyempitkan carian anda, lihat di tempat -tempat berikut:

  • Hutan mistral, puncak patah
  • Lake Klokova, puncak patah
  • Sands Sands, Kehjistan
  • Daerah Kediaman, Kehjistan
  • Highlands yang hancur, puncak patah

Sekarang, ini hanya kawasan umum di mana dada. Walau bagaimanapun, sebelum mencari mereka, pastikan anda mendapat kunci berbisik untuk membukanya.

Oleh itu, mari kita pergi ke mana lokasi yang tepat.

Dada puncak patah #1

Dada ini terletak di Kawasan Mistral Woods terletak di Lembah Gale. Sekiranya anda melihat imej di bawah, anda boleh menggunakan jalan sebagai titik rujukan. .

Di mana untuk mencari semua dada senyap di Diablo 4

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Dada puncak patah #2

Menuju ke kawasan kawasan Ekspantur yang sejuk, Buat jalan anda ke Lake Klokova. Ia akan berada di pusat rantau ini. Dada itu sendiri terletak di Pantai Paskah Tasik, di seberang kuil.

Diablo 4 Rahsia Dada 2 (1)

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Kehjistan Dada #1

. Cukup menuju ke Sands Sands di Kehjistan, dan pergi ke bahagian tengah. Akan ada pembentukan batu di sini, dan dada harus berada di sekelilingnya.

Diablo 4 Rahsia Dada 3 (1)

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Dada HAWEZAR

. Tidak sepatutnya sukar untuk dilewatkan kerana ia adalah jisim tanah yang besar. Dada ini berada di Bahagian paling timur di rantau ini yang dipanggil Moor yang sedang dimakan. Ia akan terletak berhampiran ruang bawah tanah.

Diablo 4 Rahsia Dada 4 (1)

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Kehjistan Dada #2

Apabila anda sampai Caldeum, kepala selatan kawasan ke arah . Kamu patut Jangkau mati, Dan mudah -mudahan, dada akan berada di salah satu sudut di sini.

Dada rahsia 5

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Kembali ke Puncak patah, menuju ke dataran tinggi yang sepi. Sebaik sahaja anda membuatnya, pergi ke Kawasan paling selatan yang dipanggil Nevesk. Anda akan tahu anda berada di tempat yang betul apabila anda Tekan titik jalan. Setelah anda sampai, kepala sedikit di tenggara titik jalan dan ikuti jalan itu.

Dada rahsia 6

Tangkapan skrin melalui pencerobohan PC

Apa yang ada di dada senyap ini?

Seperti yang disebutkan, mereka penting kerana apa yang ada di dalamnya. Jika anda bermain di World Tier 1 atau 2, anda boleh mencari peralatan yang sangat jarang berlaku di dada ini. Tetapi, jika anda berada di peringkat dunia yang lebih tinggi, gear yang berada dalam kategori unik boleh didapati menggunakan kaedah ini. Oleh itu, selalu pintar untuk membuka dada ini jika anda masuk ke dalam satu.

Diablo 4 boleh didapati sekarang melalui pertempuran.jaring.

Diablo 4 musim 1 lokasi dada senyap

Diablo 4 musim 1 lokasi dada senyap

Dikemas kini pada 27 Julai 2023 oleh Tom Bardwell

Semasa memburu Diablo 4 lokasi dada senyap? Dotped sekitar Sanctuary adalah jenis dada yang ingin tahu yang hanya dibuka dengan kekunci berbisik. Langkah tambahan ini untuk membukanya diterjemahkan ke rampasan yang lebih baik daripada dada purata anda sehingga mereka patut dijejaki jika watak anda kelihatan sedikit menjelajah di depan gear.

Walaupun anda akan selalu menjumpai pasangan ketika anda meneroka peta Diablo 4, mereka tetap jarang berlaku, jadi kami akan memecah lokasi tepat mereka di Sanctuary. Untuk membuat mereka lebih mudah, ia mengetahui bagaimana untuk merungut obols di Diablo 4 untuk memastikan anda sentiasa mendapat kunci berbisik dari penyedia curiositi di tangan. . Ini akan membolehkan anda bekerja di Pass Battle di Diablo 4.

Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Imej watak di sebelah dada senyap

Diablo 4 musim 1 lokasi dada senyap

Berikut adalah beberapa lokasi dada senyap di Diablo 4 Musim 1:

  • Kayu Mistral, Lembah Gale, puncak patah
  • Lake Klokova, Ekspan Frigid, Puncak Patah
  • DUNES OF SORROW, MELAKUKAN SANDS, KEHJISTAN
  • The Moor, Fethis Wetlands, Hewezar
  • Daerah Kediaman, Caldeum, Kehjistan

Setiap ini tersebar di lima kawasan permainan. Baca terus untuk mengetahui cara mencari lokasi dada senyap ini.

Kayu Mistral, Lembah Gale, puncak patah

Kepala ke bahagian utara hutan mistral, kemudian cari cul-de-sac kecil di timur untuk mencari dada rahsia. Ia terletak di selatan jalan ke Holt yang gelap di mana anda mendapati Neyrelle sebagai sebahagian daripada pencarian Horadrim Wayward dan Kafan Horadrim.

Diablo 4 lokasi dada senyap Diablo 4 lokasi dada senyap - penyangak di sebelah dada

Dada ini terletak di tebing titik paling barat Lake Klokova di puncak patah. Pergi ke kawasan yang sejuk melalui pintu masuk timur laut Kyovashad dan menuju ke timur melalui titik traversal, kemudian terus ke timur sehingga anda memukul sebatang beku besar di Lake. Dada senyap terletak di tebing.

Diablo 4 Lokasi Dada Senyap - Dada Silent Lake Klokova di Peta Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Imej pemain Diablo 4 di sebelah dada senyap

DUNES OF SORROW, MELAKUKAN SANDS, KEHJISTAN

Di padang pasir utara Tarsarak, anda akan menemui dada senyap di pinggir utara jurang besar di tengah pasir. Anda akan mengenali jurang di peta sebagai kelabu besar kelabu di tengah padang pasir. Dada senyap terletak di selatan tempat anda menjumpai Lorath dan Meshif di gereja yang ditinggalkan untuk daging dari Bone Quest.

Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Imej peta dengan lokasi yang ditandai dada senyap di rantau Hazez

The Moor, Fethis Wetlands, Hewezar

Ambil jalan ke selatan dari reruntuhan Rakhat Keep dan melintasi jambatan ke dalam Moor yang memakan. Teruskan ke selatan sehingga anda mencapai penyelesaian kecil runtuhan runtuh dengan musuh -musuh yang melangkah di sekitar kawasan tersebut. Dada senyap berada di tengah -tengah runtuhan berhampiran gubuk yang hancur.

Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Pemain berdiri di sebelah dada senyap dalam permainan Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Imej dengan dada senyap yang ditandai di Kehjistan

Daerah Kediaman, Caldeum, Kehjistan

Dada senyap terletak di sudut barat daya daerah kediaman Caldeum. Ia bersebelahan dengan air pancut yang direndam dalam darah dan hanya di bawah tangga hiasan. Pertaruhan terbaik anda adalah untuk mencari dada senyap ketika anda melengkapkan Jewel of the East Campaign Quest, khususnya semasa Slay the Demons menyerang Objektif Prava.

Diablo 4 Lokasi Dada Senyap: Imej pemain yang berinteraksi dengan dada senyap

Kami akan mengemas kini panduan ini kerana kami dapati lebih banyak lokasi Diablo 4 Musim 1 Silent Dada. Acara tempatan, dada yang gemilang, dada yang dikutuk, dan kubu kuat membersihkan adalah cara yang baik untuk membina gear yang kuat. Duit syiling juga akan membiarkan anda menghormati watak anda. Berikut adalah lokasi kubu Diablo 4 jika anda ingin melawan pelbagai jenis raksasa untuk merompak berharga sebagai druid atau penyangak.

Sekiranya anda lebih banyak rompakan, periksa cara mendapatkan emas dengan cepat di Diablo 4 untuk memastikan tabung anda penuh sepanjang masa. Juga, ingatlah untuk beralih kepada watak bermusim anda jika anda ingin mengamuk binaan anda dengan Diablo 4 hati yang ganas.

Apa yang diturunkan dada senyap?

Dada senyap drop gear dengan statistik yang lebih jarang di Diablo 4.

Apa itu dada senyap di Diablo 4?

Dada senyap bertelur secara rawak di peta dunia Diablo 4 dan boleh mengandungi barang -barang yang jarang dan legenda.