Cara membuat pokok -pokok regrow lebih cepat di anak -anak hutan, adakah anak -anak pokok hutan tumbuh kembali? | Pcgamesn

Adakah anak -anak pokok hutan tumbuh kembali

.. Walau bagaimanapun, untuk ini berlaku, anda perlu tidur dalam permainan. Ini adalah eksploitasi yang hebat kerana ia akan menghalang anda daripada menceburkan diri terlalu kerap untuk mengumpulkan kayu.

Cara menjadikan pokok -pokok regrow lebih cepat di anak -anak hutan

Kayu adalah salah satu sumber terpenting yang anda perlukan untuk mendapatkan di anak -anak hutan. Dari membina tempat perlindungan asas untuk mencipta pikes dan api api, ia pergi jauh untuk membantu anda bertahan lebih lama dalam tajuk.

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan kayu, anda akan diminta untuk memotong pokok dalam permainan seram survival terbaru permainan akhir malam. Anda perlu membersihkan kawasan berhutan dan membina kubu kuat jika anda ingin mempunyai masa yang lebih mudah maju melalui naratif.

Hai semua,
Anak -anak Hutan kini boleh didapati di Akses Awal di Steam!

Mekanik pencincang pokok juga merupakan sesuatu yang telah menyebabkan banyak orang bertanya jika mereka menanam semula masa berlalu dalam permainan. .

Walau bagaimanapun, terdapat kaedah di mana anda dapat mempercepatkan proses dan mempunyai dedaunan cincang tumbuh lebih cepat di peta. Panduan ini akan mengatasi bagaimana anda dapat membuat pokok tumbuh lebih cepat di anak -anak hutan.

Membuat pokok tumbuh lebih cepat di anak -anak hutan

Seperti yang disebutkan, pokok -pokok cincang tumbuh semula di anak -anak hutan, bagaimanapun, ia mengambil sedikit masa untuk itu berlaku. Sekiranya anda mengumpul kayu yang cukup, anda mungkin perlu terus menerus ke kawasan hutan peta untuk terus mempunyai bekalan sumber ini yang mantap.

Walau bagaimanapun, meneroka jauh dari kubu kuat anda juga akan membuat anda terdedah kepada serangan musuh. Terdapat banyak yang anda perlu berhati -hati dalam permainan: kanibal dan persekitaran yang keras adalah dua musuh yang paling teruk untuk ditangani.

Oleh itu, pilihan paling selamat adalah menunggu pokok cincang di sekitar kem anda untuk tumbuh kembali. Nasib baik, ada satu cara yang anda dapat meningkatkan kadar pertumbuhan semula mereka di anak -anak hutan.

Ini boleh dilakukan dengan menggunakan kunci arahan konsol tertentu. Walaupun ia adalah eksploitasi, ia adalah sesuatu yang permainan dan pemaju akan membolehkan anda menggunakan untuk mempunyai masa yang lebih mudah ketika bermain tajuk.

Kunci Perintah Konsol adalah “RegreDmode.. Walau bagaimanapun, untuk ini berlaku, anda perlu tidur dalam permainan. Ini adalah eksploitasi yang hebat kerana ia akan menghalang anda daripada menceburkan diri terlalu kerap untuk mengumpulkan kayu.

Mekanik regrowth pokok mengingatkan bagaimana ciri itu berfungsi di hutan. Dalam permainan, pokok -pokok tumbuh dari anak pokok baru di sekitar pokok yang anda telah dicincang.

Walau bagaimanapun, pastikan untuk meninggalkan tunggul yang tidak disentuh ketika cuba memperoleh kayu dari pokok. Ini kerana jika anda membersihkan tunggul pokok dalam permainan, pokok -pokok tidak akan tumbuh kembali walaupun anda mempunyai “regrowmode” mengeksploitasi aktif.

. Pemaju permainan belum memberikan maklumat rasmi mengenai pembebasannya pada konsol.

Adakah anak -anak pokok hutan tumbuh kembali?

Anda perlu tahu sama ada anak -anak pokok hutan tumbuh semula dalam permainan survival jika anda tidak mahu terlalu banyak ketika mengumpulkan kayu untuk pangkalan anda.

Diterbitkan: 27 Feb, 2023

Tertanya -tanya jika Anak -anak Pokok Hutan Tumbuh kembali dari masa ke masa dalam permainan seram survival Endnight? Ia mungkin kelihatan seperti soalan bodoh, anda berada di hutan yang dikelilingi oleh pokok, betul? .

Lokasi terbaik untuk memfokuskan anak -anak anda bangunan hutan dan menubuhkan kem di suatu tempat yang dikelilingi oleh pokok -pokok, baik untuk perlindungan dan sumber. Sebaiknya, anda juga ingin mencari tempat dengan sungai dan sungai di sekeliling anda, menjadikannya lebih mudah untuk mendapatkan air di anak -anak hutan dan menjaga stamina anda untuk membawa semua balak tersebut. Tetapi sama ada anda membina di antara pokok atau keluar di tempat terbuka dalam permainan kerajinan, anda mungkin masih mendapati diri anda kehabisan bahan binaan. Oleh itu, pokok -pokok tumbuh semula di anak -anak hutan?

Adakah anak -anak pokok hutan tumbuh kembali?

Anak-anak pokok hutan tumbuh dari anak pokok di kawasan hutan padat permainan dunia terbuka. Mereka tidak menanam semula di tempat yang sama, dan meluangkan masa untuk memperbaharui. Walau bagaimanapun, ini bermakna bahawa jika anda membina di kawasan yang penuh pokok di Peta Hutan Anak-anak, anda tidak akan kehabisan Kayu. Pokok tidak tumbuh dari tunggul, jadi jangan ragu untuk menggunakan anak -anak anda dari kapak moden hutan dan memotong tunggul untuk membersihkan ruang untuk kem anda.

Oleh itu, pastikan terdapat banyak anak -anak pokok hutan di sekeliling anda apabila anda mula membina, dan anda akan mendapati bahawa, dari masa ke masa, mereka akan menambah anda untuk memotong sekali lagi. Gagal itu, jangan biarkan Kelvin mati, dan anda boleh menghantarnya untuk mencari log. Bercakap untuk mendapatkan bantuan, kami mempunyai banyak anak lelaki yang berguna dari petua dan helah hutan untuk membuat anda hidup. Anda juga boleh merekrut Virginia di Anak -anak Hutan, dan sementara dia tidak dapat membantu anda membina, dia dapat menyokong anda dalam menangkis mutan lain. Kemudian ada anak lelaki multiplayer hutan juga, di mana anda boleh menambah sehingga tujuh orang lagi ke permainan anda dan menjadi kekuatan survival yang tidak dapat dihalang.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

. . Lihat Terma. .

Adakah pokok -pokok menanam semula anak -anak hutan? – dijawab

Pokok adalah salah satu perkara yang paling penting di anak -anak hutan ketika datang ke sumber dan bangunan. Anda memerlukan pokok untuk membina rumah anda, membina dinding, perabot, dan beberapa alat dan senjata. Secara semulajadi, apabila anda melakukan penebangan hutan yang lengkap di persekitaran anda, ia benar -benar membosankan untuk menyeret balak di separuh pulau tidak kira apa yang anda lakukan dan tidak kira berapa banyak log kawan kami yang baik, Kelvin menyeret, jadi persoalan itu berlaku: Bilakah semua pokok itu akan berkembang semula? Adakah pokok tumbuh kembali di anak -anak hutan sama sekali? .

Adakah pokok tumbuh kembali di anak -anak hutan?

Anda akan gembira mengetahui bahawa pokok -pokok sememangnya tumbuh kembali di anak -anak hutan. Tetapi, ada tangkapan kecil. Sebaik sahaja anda mengetuk pokok itu (tanpa menjerit “kayu” atas alasan yang diketahui), jangan “melaksanakan” tunggul pokok yang masih berada di belakang. Sekiranya anda berbuat demikian, pokok itu tidak akan berkembang semula. Sekiranya anda meninggalkan tunggul itu, pokok itu secara semula jadi akan berkembang semula dalam masa seminggu, dan Kelvin mungkin akan memotongnya lagi jika anda telah menulis kepadanya suatu perintah untuk berbuat demikian, jadi anda mungkin tidak dapat melihat mereka regrowing kadang -kadang.

Kadang -kadang, sesetengah pemain mengalami situasi di mana pokok tidak disusun semula. Diharapkan ini akan ditangani dalam salah satu kemas kini berikut.

Oleh itu, anda tidak perlu bimbang tentang hutan di anak -anak hutan. Biarkan Alam menjalankan perjalanannya dan anda akan mempunyai kayu yang cukup untuk musim sejuk yang paling sejuk. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak anak lelaki dari panduan hutan, atau anda hanya ingin membaca lebih lanjut mengenai anak -anak hutan, menuju ke tag anak -anak kami di bawah artikel ini.

A YouTuber yang dipanggil Ninjakiller telah membuat video tentang bagaimana anda boleh memberi respon dengan kuat kepada semua pokok di Anak -anak Hutan (walaupun dalam multiplayer) dengan mengedit fail simpan anda (pastikan untuk membuat sandaran fail anda sebelum melakukan ini). Lihat saluran YouTube Prima Games kami sendiri di bawah juga!

Mengenai Pengarang

Nikola l

. Dia telah bermain sejak dapat memegang kayu bedik Amiga 500 sendiri, kembali pada awal 90 -an (ketika permainan baik). Nikola telah membantu mengatur berpuluh -puluh acara permainan dan pertandingan dan telah dilampirkan secara profesional untuk permainan sejak tahun 2009. .