Cara Membuat Istana Minecraft: 6 Langkah – Instructables, 20 Idea Istana Minecraft Terbaik Dan, Cara Membina Mereka – TechShout

20 idea istana minecraft terbaik dan, bagaimana membina mereka

Di jalan di dinding, saya fikir ia kelihatan sangat sejuk jika anda meletakkan dinding batu permata sebagai rel bukan hanya mempunyai blok penuh. .

Cara membuat istana minecraft

lesen

Xfirehawk

Oleh Xfirehawk Ikut

Cara membuat rumah asas 2 tingkat

.

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

Langkah 1: Menara

Buat persegi 6×6 menggunakan batu permata. Lantai akan diperbuat daripada batu. Membina sehingga menara adalah 16 blok tinggi. Masukkan lantai untuk setiap cerita supaya anda mempunyai 4 cerita. Setiap bilik mestilah 3 blok tinggi. . Kemudian, tambahkan satu lagi batu permata di atas dan letakkan lapisan blok batu permata yang berasingan. Setiap sudut harus mempunyai 1 blok dan di tengah -tengah mereka harus mempunyai dua blok seperti yang ditunjukkan.

Langkah 2: Dinding

Buat 3 lagi menara supaya mereka membentuk persegi. Setiap menara mestilah 26 blok.
Kemudian, buat dinding menyambung ke setiap menara supaya anda mempunyai ruang kosong di tengah. Dinding mestilah 15 blok tinggi. Buat jalan di atas dinding di bawah blok teratas. Setiap jalan harus mempunyai tangga menuju ke ruang atas setiap menara. Pintu adalah pilihan.

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

Langkah 3: Pedalaman

Sekarang, jadikan bahagian dalam istana anda. Lantai harus menjadi batu. 7 blok yang keluar dari dinding sisi harus menjadi dinding batu permata 10 blok tinggi. Buat 10 Blok Tinggi 2×2 Pilar menggunakan batu bata batu dengan tangga batu di setiap sisi di bahagian bawah (letakkan batu glowstone di sudut). Buat 8 tiang (4 di setiap sisi bermula dengan tiang yang paling dekat dengan dinding belakang yang dua blok dari itu) yang dua blok selain. Tambahkan beberapa permaidani yang menuju ke takhta. Selepas ini, letakkan Oak Wood keluar dari dua blok teratas di setiap tiang. Kayu harus menyambung semua tiang secara mendatar dan menegak dan berhubung dengan semua dinding. Di bahagian atas dinding sisi mestilah tingkap.

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

Langkah 4: Bumbung

. Di antara kotak kayu oak di siling mestilah tingkap.

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

Langkah 5: Bilik

Akhirnya, buat bilik. . Di sisi lain meletakkan bilik tidur, dapur, dan bilik lain yang anda mahukan. Pastikan untuk meninggalkan ruang untuk bilik di atas mereka di mana tingkap dinding. Di sudut istana meletakkan pembukaan ke satu set tangga di mana anda boleh mengakses bilik di tingkat atas. Dinding bilik menara yang lebih rendah boleh dibuka untuk akses yang lebih baik ke istana. Bilik -bilik menara boleh dibuat menjadi apa -apa seperti bilik tidur pengawal.

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

Langkah 6: Bahagian luar

Hiaskan bahagian luar istana dengan cara yang anda mahukan. Letakkan tingkap di menara sehingga istana terasa lebih terbuka. Bahagian atas bumbung juga boleh dijadikan perkara selagi anda tidak menutup tingkap. Terima kasih kerana melihat instruksi ini dan pastikan anda mengikuti saya lebih banyak!

Tambah Petua Tanya Soalan Komen Muat turun

5 orang membuat projek ini!

Cara membuat istana minecraft

Cara membuat istana minecraft

Adakah anda membuat projek ini? Kongsi dengan kami!

Khun Phan – Slide Game – 3d dicetak oleh Seabirdhh dalam Mainan & Permainan

Choker dan gelang leher yang dijahit elastik elastik oleh Bulnick Penolopy dalam Percetakan 3D

Panduan Sumber Hocus Pocus!

Panduan Sumber Hocus Pocus! oleh Tatterhood di Halloween

Tiang lumut voronoi bercetak 3d

Tiang lumut voronoi bercetak 3d oleh Colleenjordan dalam Berkebun

Pengarang kali pertama

Pengarang kali pertama

Peraduan Halloween

Peraduan Halloween

Peraduan Pembelajaran Berasaskan Projek

49 Komen

Catface uwu

Petua 2 tahun yang lalu

Di jalan di dinding, saya fikir ia kelihatan sangat sejuk jika anda meletakkan dinding batu permata sebagai rel bukan hanya mempunyai blok penuh. Plus anda tidak boleh jatuh jika anda berbuat demikian.

AgentK2

Saya baru di Minecraft (kira -kira sebulan), tetapi anak perempuan saya yang berusia sembilan tahun adalah seorang veteran dan selalu menendang pantat saya di bangunan. Saya mahu mewujudkan dunia zaman pertengahan dengan istana, kampung, dan lain -lain tetapi tidak tahu di mana hendak bermula. . Saya tersandung pada istana anda dan dia dan saya jatuh cinta. Saya katakan boo kepada mereka yang mengatakan ia terlalu mudah, mudah, dll. Satu -satunya bahagian “mudah” adalah seberapa baik anda membuat arahan. Istana anda memberi saya alat dan pengetahuan bahawa pemula seperti saya diperlukan. Saya dan anak perempuan saya mempunyai letupan dan terima kasih yang besar kepada anda kerana menyiarkannya! Saya yakin anda telah membina beberapa perkara yang luar biasa dan saya suka melihatnya!

Catface uwu

Wow! Itu hebat, pasangan. Semoga anda dan anak perempuan anda dapat meneroka lebih banyak binaan pada masa akan datang

Meganlp05

Balas 4 tahun yang lalu

Saya baru menjadi sepupu saya berkata saya tidak dapat membina sama sekali tetapi saya membuktikan mereka salah

Physics_masta

Mengapa ia mengatakan 6 × 6 jika tidak menunjukkan gambar

Jodie8348

Balas 2 tahun yang lalu

Anda boleh menjadikannya lebih besar

Anushka110205

Soalan 2 tahun yang lalu

Bagaimana anda membuatnya

SW33TP34

Soalan 2 tahun yang lalu pada langkah 3

Apa maksudnya dengan 7 blok yang keluar dari dinding sisi harus menjadi dinding batu permata 10 blok tinggi?

Nightfury90

Oleh itu, saya juga telah meremehkan otak saya mengenai perkara ini, tetapi akhirnya saya menganggapnya!

. Ini adalah untuk menghubungkan 4 tiang pada setiap kedua -dua belah pihak. Alasan untuk ini adalah supaya anda boleh dibenarkan ruang di antara dinding dalaman dan luar untuk membuat bilik, dll., sementara di dalam anda boleh membuat meja anda dan sebagainya. Sama seperti dinding istana sebenar, bagaimana ia mempunyai dinding luar dan di dalam, anda mempunyai dinding dalaman untuk memisahkan bangunan/kawasan tertentu.

Ia pasti dapat dijelaskan dengan lebih baik, atau sekurang -kurangnya diberi video itu (saya belum menjumpai satu lagi).

Apa yang saya lakukan, sejak saya bermain di Xbox, saya pergi 7 blok dari dinding sebelah saya dan masuk, dan membina dinding dalaman, yang berlari 14 blok panjang, menyimpan 7 blok dari dinding depan dan belakang, untuk memastikan saya tiang akan bersatu dengan betul. .

#20 Idea Istana Minecraft Terbaik [dan, bagaimana untuk membina mereka]

Idea istana minecraft untuk binaan anda

.

Sekiranya anda peminat mod survival, anda sudah tahu bagaimana untuk membuat pangkalan tempat perlindungan untuk menjauhkan diri dari raksasa pada waktu malam.

Tetapi sekarang anda seorang tuan dalam membuat rumah sedemikian, mengapa tidak mencuba tangan anda untuk membuat beberapa istana Minecraft yang hebat?

Dalam senarai, anda akan menemui pelbagai jenis istana yang berbeza dan semua sumber yang diperlukan yang anda perlukan untuk membinanya.

Kami juga menyertakan tutorial video untuk setiap struktur ini untuk memberi anda idea bagaimana untuk membina projek baru.

Jadi tanpa membuang masa lagi, inilah idea -idea istana minecraft terbaik untuk anda mencuba.

Isi kandungan

1 – Istana Minecraft Mudah

Istana mudah

Sekiranya anda bermula, pembinaan mudah ini oleh YouTuber Gorillo adalah projek yang cukup mudah namun hebat untuk mencuba.

Tutorial video mempunyai proses terperinci untuk mendirikan struktur ini lengkap dengan cerobong, blok mengikut blok.

Video YouTube

Bukan sahaja bagus untuk selamat pada waktu malam, tetapi ia juga menakjubkan secara visual, yang menjadikannya gembira untuk mencipta.

Pembentukan Minecraft yang mudah ini mempunyai gabungan batu bata dan kayu yang memberikannya pandangan yang berbeza. Dan sebagai ceri yang sempurna di atas, ia juga mempunyai bendera yang dinaikkan.

2 – Istana Kecil Minecraft

Istana kecil

Jika anda mencari sesuatu yang lebih kecil yang boleh anda buat dengan sumber yang lebih sedikit dalam mod survival permainan, pergi ke istana kecil ini oleh Balzy.

.

Istana Minecraft kecil ini mempunyai pandangan abad pertengahan dan sepanduk berwarna -warni di dindingnya meningkatkan penampilan lebih banyak lagi.

Istana Mini

Ini satu lagi bangunan yang mudah dibuat yang hanya tiga lapisan tinggi. .

Dicipta oleh pengguna crystallinewolf, anda boleh menemui pelan tindakan di grabcraft. Anda boleh membuatnya dengan kira -kira 1700 blok pelbagai jenis.

Sebaik sahaja anda memegang bagaimana untuk mencapai pembinaan ini dalam mod kreatif, anda boleh mencubanya dalam mod survival untuk cabaran tambahan.

4 – Istana Victoria

Istana Victoria

Ini yang agak kompleks membina sehingga anda memerlukan beberapa pengalaman di bawah tali pinggang anda sebelum memulakannya.

.

Ia memerlukan anda untuk mengumpulkan pelbagai bahan yang berbeza dan melabur sedikit masa untuk membinanya dengan cara yang betul.

Video YouTube

Sebaik sahaja anda selesai dengan membina keseluruhan struktur, anda akan sangat gembira dengan pencapaian anda.

Rumah Minecraft sangat memikat dari luar dan juga bahagian dalam.

5 – Istana Osaka Jepun Feudal

Bandar Osaka adalah rumah kepada salah satu struktur pelancongan yang paling indah di negara ini – Istana Osaka.

.

Video YouTube

Tidak mengejutkan bahawa seseorang telah mencipta semula istana Jepun di Minecraft.

Arahan langkah demi langkah yang indah dalam video oleh Cortezerino akan membantu anda membuat istana yang sangat serupa dengan laman web sebenar.

.

Istana Menara Jepun Feudal

Berikut adalah satu lagi istana Jepun yang boleh anda buat di Minecraft.

.

Ia mempunyai empat tahap dan dalaman yang luas yang memberikan anda ruang yang cukup untuk bersembunyi dari raksasa pada waktu malam.

.

7 – Istana Dracula

Sekiranya anda sedang mencari binaan yang mempunyai rasa gothic yang sempurna, janganlah lebih jauh daripada istana Dracula ini yang diukir oleh Trixyblox.

Ini adalah ciptaan gila yang benar -benar akan menguji kesabaran anda. .

Video YouTube

Strukturnya mempunyai rasa misteri yang dipertingkatkan oleh pencahayaan yang rumit di sekelilingnya.

Belum lagi ia sangat besar; Oleh itu, terdapat banyak ruang untuk anda bersiar -siar di dalam.

Bagi sesiapa yang telah menonton filem Disney semasa zaman kanak -kanak mereka, Istana Disney memegang kenangan istimewa.

Bentuk ikonik binaan ini, bersama -sama dengan bintang yang bersinar di atasnya adalah sinonim dengan kenangan hebat menonton beberapa filem animasi yang paling bergerak.

Anda akan gembira mengetahui bahawa ada cara anda dapat mencipta semula struktur ini di Minecraft.

.

Video YouTube

Istana Disney, yang juga menjadi logo Syarikat Walt Disney, biasanya dipanggil The Cinderella Castle, kerana ia pertama kali dipaparkan dalam filem tersebut.

Ia didahului oleh The Sleeping Beauty Castle yang ditunjukkan pada permulaan filem Disney sehingga tahun 1970 -an.

.

9 – Arendelle Castle

Arendelle Castle

Berikut adalah satu lagi binaan Disney yang boleh anda pertimbangkan, ia dipaparkan dalam filem animasi Frozen.

Rumah Anna dan Elsa adalah satu lagi di kalangan idea -idea istana Minecraft yang kami sampaikan kepada anda hari ini.

Ia adalah struktur bertema musim sejuk yang sempurna yang kelihatan sangat cantik dari setiap sudut, spiers dan semua. Ini adalah pilihan lain dalam senarai kami yang dibuat oleh Trixyblox.

Video YouTube

Bahagian timur istana Arendelle adalah di mana pintu utama terletak di bawah jam. Di antara dua pintu yang lebih kecil, satu di setiap sisi, pintu -pintu ini disambungkan melalui jambatan.

Pintu di seberang pintu dan ke kiri dan kanan pintu adalah menara. Binaan ini juga mengambil kira bahagian dalaman Arendelle yang kaya.

10 – Istana Hogwarts

Ini adalah satu lagi struktur ikonik yang memegang tempat yang istimewa di hati mereka yang telah menonton dan menyukai filem Harry Potter semasa membesar.

Jika anda salah seorang daripada mereka, Planet Dragonod mempunyai siri video 31 episod di YouTube yang memberikan arahan langkah demi langkah tentang cara mendirikan istana ini dengan pemandangan gunung dan tasik.

.

Video YouTube

Sekiranya anda terharu dengan kebiasaan membina, pastikan anda memuat turun cetak biru dari keterangan video yang akan membantu membuat perkara lebih mudah untuk anda.

. .

11 – Istana Dover

Istana Dover

? Inilah struktur yang indah yang anda ingin cuba.

Struktur asal yang terdapat di Kent, England, bermula pada abad kesebelas dan mempunyai kepentingan sejarah utama.

Video YouTube

Ia dikira di antara istana terbesar di England, yang bermaksud anda perlu meluangkan masa untuk membina satu ini.

Struktur ini diukir oleh Yogscast telah dilakukan dengan kerjasama amal, warisan Inggeris.

Kubu Pulau

Rasa suka menikmati masa bersendirian di sebuah pulau? Kubu Pulau oleh BigTonymc adalah gaya yang tepat untuk anda.

Dia menerangkan prosesnya dengan hanya dua video dan meninggalkannya untuk membuat kubu pulau untuk diri sendiri.

Video YouTube

Binaan ini juga dilengkapi dengan dok yang diletakkan di sepanjang pantai untuk menempatkan beberapa bot yang boleh anda gunakan untuk meneroka tanah baru.

Apabila anda berada di luar dan sekalipun, jangan lupa untuk menyimpan peta dengan anda sehingga anda tidak kehilangan jejak di mana kubu besar pulau anda.

Istana Gothic

Penciptaan yang benar -benar memukau oleh Geet Builds, istana gothic ini dikelilingi oleh hutan, mempunyai jumlah terperinci yang tinggi di dalamnya. Nampaknya ia telah dipetik terus dari kerajaan sebenar masa lalu.

.

14 – Istana Nether

Istana Nether

Membina sebuah istana di tempat yang lebih baik mungkin terdengar seperti idea yang keterlaluan tetapi itulah yang menjadikannya sangat menyeronokkan.

Oleh itu, ambil beberapa blok obsidian, bina portal dan teruskan dan bina struktur besar ini di dalamnya.

Video YouTube

.

Ia menakutkan dan besar di bahagian yang sama dan memberi anda kubu yang bagus untuk melindungi diri anda dari bahaya yang bersembunyi di dalam keadaan lebih baik.

15 – Bandar Istana Terbang

Flying Castle City

Satu lagi di antara idea -idea Castle Minecraft ini ialah The Flying Castle City oleh Geet Builds – ia adalah satu perkara yang mengagumkan.

Tetapi berhati -hati! Membina ia bukan tugas untuk cahaya hati; ia memerlukan berjam -jam dan berjam -jam usaha berdedikasi untuk mewujudkan perkara sedemikian.

Video YouTube

Anda memerlukan beberapa amalan dalam membina struktur terapung kecil yang lain sebelum anda memulakan dengan yang satu ini.

Sebaik sahaja anda menghapuskannya, mewujudkan Castle City yang terbang ini akan menjadi lebih mudah.

Steampunk Castle

Gaya steampunk mempunyai daya tarikan yang berbeza untuk itu sukar untuk diabaikan setelah anda melihatnya.

Sekiranya anda jatuh cinta dengannya, anda pasti akan mendapati istana ini bernilai membina.

Video YouTube

Kerajinan Divinemedicus Istana yang indah ini dengan penuh kesayangan dan hasil akhir tidak begitu hebat.

Pesona Steampunk tidak hanya dapat dilihat di eksteriornya yang besar, tetapi juga di seluruh bahagian dalamannya.

17 – Tasik Istana

Tasik Istana

Berikut adalah satu lagi struktur yang membolehkan anda mengambil perkara di luar pesisir jika anda suka tinggal di atas air.

The Lake Castle oleh Daxar123_builds membolehkan anda membuat kubu yang santai dan menakutkan terus di tasik.

Ia mempunyai susun atur yang agak rumit tetapi dengan sedikit kerja keras, anda pasti dapat mencipta yang satu ini.

Video YouTube

Lebih penting lagi, sumber yang anda perlukan untuk membina struktur yang agak asas, yang bermaksud anda juga boleh mencuba menciptanya dalam mod survival.

18 – Istana Abad Pertengahan

YouTuber Stevler menghabiskan dua minggu menyempurnakan istana zaman pertengahan minecraft yang indah ini.

Pembentukan ini mempunyai struktur utama, menara penyihir, dua menara pertahanan, bangunan untuk perumahan tentera, gudang, koral untuk kuda, dan dinding kubu.

Video YouTube

Struktur ini telah diperbuat daripada bahan-bahan yang mudah dicari dan boleh menjadi cara yang baik untuk mula mengasah kemahiran membuat istana anda setelah anda memegang barang-barang asas.

19 – Istana Diorite

Istana Diorite

Kebanyakan orang tidak suka membina pangkalan mereka dengan diorit kerana lebih mudah menggunakan batu atau kayu.

Tetapi anda pasti harus memberi diorite untuk melihat betapa indahnya istana yang dibuat dari itu kelihatan.

Video YouTube

Tonton tutorial 3-bahagian ini oleh Stevler untuk mengetahui bagaimana anda boleh membuat istana diorite muktamad di Minecraft.

20 – Istana Tuhan

Istana Tuhan

Mendirikan istana yang sesuai untuk Tuhan tidak bermaksud dalam kehidupan sebenar. Walau bagaimanapun, membina satu di Minecraft agak mudah.

Teruskan dan periksa tutorial terperinci, langkah demi langkah oleh LionCheater untuk mengetahui bagaimana anda boleh membina istana Tuhan di Minecraft, lengkap dengan halaman besar dan menara yang menarik.

Video YouTube

Ia mempunyai beberapa pintu, selain dari pintu utama. Dan ada juga kubu -kubu dan dalaman yang sejuk.

Tetapi sebaik sahaja anda mendapat eksterior, anda boleh bereksperimen dengan bahagian dalaman yang anda kehendaki.

#Paya bertanya soalan

Cara Membina Istana Minecraft

Video YouTube

Sebelum anda mula membuat istana anda sendiri dengan senarai idea kami, anda harus menonton tutorial video kecil ini oleh Stevler.

Ia menerangkan secara terperinci bagaimana bekerja pada pembinaan kompleks mungkin kelihatan sukar tetapi cukup mudah jika anda melakukannya dengan cara yang terbaik.

Tutorial video mempunyai Steveler mencipta istana Minecraft zaman pertengahan dengan beberapa pilihan reka bentuk yang sangat menarik termasuk menara, jambatan, penyimpanan batu, bilik, tingkap, tahap yang berbeza, dan banyak lagi.

Bagaimana saya membuat istana di minecraft?

Untuk membuat istana, anda boleh memilih mana -mana tutorial yang disebutkan di atas. Tetapi untuk meletakkannya dengan mudah, proses penciptaan boleh dibahagikan kepada enam bahagian utama.

Yang pertama adalah untuk mencipta seberapa banyak menara yang anda mahukan dan yang kedua adalah untuk mendirikan dinding.

Anda kemudian boleh memberi tumpuan kepada bahagian dalaman dan tingkat atas sebelum bergerak ke menghias bilik.

Setelah semua lima langkah ini selesai, langkah terakhir adalah untuk memberikan sentuhan penamat ke bahagian luar.

Sekiranya anda lebih suka mencuba membuatnya tanpa menghadapi masalah mendirikan perancah, maka kreatif akan menjadi pilihan terbaik anda kerana anda boleh terbang dalam mod ini.

Sekiranya anda merancang untuk mengelilingi binaan anda dengan parit yang penuh lava, ingatlah untuk mengelakkan menggunakan kayu di mana-mana berhampiran.

Tetapi jika tidak, kemahiran kreativiti dan pemperibadian anda adalah satu -satunya had. Scrouncing untuk bahan tidak begitu sukar di Biomes Desert. Pasir untuk dinding batu pasir dan tingkap kaca boleh didapati dalam banyak.

Adakah terdapat biji minecraft dengan istana?

Ya betul! Terdapat banyak biji yang mengandungi istana buatan kipas yang boleh anda masukkan.

Yang perlu anda lakukan untuk mengaksesnya ialah masukkan nombor yang sesuai di akaun Minecraft anda semasa bermain dalam mod kreatif dan pasang peta yang disertakan dengan setiap benih.

Anda boleh menemui banyak benih seperti dalam talian untuk bersenang -senang di dunia minecraft yang berbeza daripada anda.

Bagaimana anda menanam istana di minecraft?

Memijak istana adalah kemungkinan jika anda memiliki blok arahan. Ambil perhatian bahawa ia tidak boleh digunakan dalam mod survival.

Blok arahan boleh melaksanakan arahan hanya apabila diaktifkan oleh Redstone Power.

Terdapat dua tahap kebenaran yang ditetapkan ke blok supaya ia boleh digunakan untuk membenarkan arahan oleh pemain yang tidak dapat menggunakan arahan itu secara umum.

Mengakhiri

Kami harap ini cukup idea Minecraft Castle untuk membuat anda sibuk untuk berbulan -bulan akan datang.

Ingat, beberapa istana ini sangat rumit untuk dibina dan ia boleh menjadi sangat menggembirakan untuk anda jika anda bermula dengan mereka.

Oleh itu, pilihlah beberapa yang lebih mudah untuk masuk ke dalam alur sebelum anda sampai ke perjanjian sebenar dan membuat istana besar di dunia minecraft anda.