Cara Membantu Mengalahkan Darth Vader di Fortnite Bab 4, Musim 2 – Dot Esports, Bagaimana Mengalahkan Darth Vader di Fortnite | PC Gamer

Cara mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Penting untuk diperhatikan: . Secara teorinya, anda hanya dapat melepaskan beberapa peluru ke Vader dari jauh dan hanya menunggu pemain lain, lebih banyak lagi untuk menyelesaikan perjuangan untuk anda. Siapa yang mengambil berat tentang kemuliaan?

Cara Membantu Mengalahkan Darth Vader di Fortnite Bab 4, Musim 2

Fortnite sekali lagi meraikan Star Wars, Walaupun kali ini ia mempunyai acara yang jauh lebih besar daripada yang dilihat sebelumnya. Fortnite .

Berikut adalah semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai tempat mencari dan bagaimana untuk membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite .

Di mana untuk mencari Darth Vader semasa Fortnite Cari acara Force

Pemain yang ingin mengambil Darth Vader dapat menemuinya di satu lokasi, tidak seperti penampilannya yang terdahulu dalam permainan tahun lalu. Pada masa ini, dia akan menanam barat laut benteng kejam di kem trooper klon di selatan tampalan hijau di tengah -tengah musim sejuk Biome. Dia akan diapit oleh dua pasukan klon, jadi itu adalah peluang yang baik untuk mengeluarkannya dan menyelesaikan usaha itu juga.

Setakat bagaimana untuk benar -benar mengalahkan Sith Lord yang legenda, pemain perlu mengikuti helah yang sama seperti tahun lepas. Berhati -hati dengan keupayaannya untuk menarik pemain dan membuang lampu -lampu, kedua -duanya bekerja sebagai pukulan penamat yang hebat jika anda tidak berhati -hati. Oleh kerana objektif hanya menentukan anda “membantu mengalahkan Darth Vader,” mungkin berbaloi untuk masuk dengan skuad penuh kawan untuk membawanya dan sekutunya.

Beri amaran bahawa mungkin ada banyak pemain yang mendarat di sini setelah pencarian telah dilancarkan, jadi anda mungkin mempunyai bantuan tambahan atau menghadapi halangan lain ketika anda berusaha melawan Darth Vader.

Christian adalah penulis lepas lima tahun yang telah bersama dot eSports selama lebih dari 15 bulan yang meliputi Fortnite, permainan umum, dan berita. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.

Cara mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Jejaki Vader di Fortnite untuk menyelesaikan Fortnite Challenge minggu ini.

FORTNITE - Pemain menunjukkan senapang di Darth Vader yang berdiri di salji dengan tanda seru di atas kepalanya

(Kredit Imej: Permainan Epik)

Darth Vader telah menghantar armadanya ke Fortnite, dan ia kelihatan agak suram untuk galaksi. Sekiranya anda mencari jalan untuk menurunkan buruk ini sambil menjaringkan anda reputasi 200 galaksi yang manis, kami mempunyai semua petua yang anda perlukan untuk cemerlang.

Tempat mencari Darth Vader di Fortnite

Anda dapat melihat Darth Vader di bahagian utara peta Fortnite, di ambang dua bioma salji dan rumput yang tidak dinamakan,. Sekiranya anda menavigasi di sana dari bas pertempuran, anda harus menjatuhkan benteng kejam utara dan lebih jauh ke barat -dan bertujuan untuk tampalan rumput oleh stesen minyak. Semasa anda tiba di pangkalan imperial yang tidak terhingga, anda akan menyaksikan Darth Vader yang dipandu oleh Stormtroopers Segar dan bersedia untuk bertarung.

Darth Vader adalah tangki kesihatan, Oleh itu, cara yang paling berkesan untuk membawanya ke bawah adalah dengan senjata epik atau lebih tinggi: sebaik -baiknya senapang sniper berat jarak jauh atau letupan seperti tombak guntur. Dia juga seorang pejuang yang kuat, dan akan mengurangkan kesihatan anda dengan beberapa Lightsaber Boomerang melemparkan. Pastikan anda dipenuhi dengan penyembuhan atau pelindung seperti tong chug atau beberapa percikan chug supaya anda boleh mengisi minyak jika vader mempunyai tanah yang tinggi.

Penting untuk diperhatikan: Sekiranya anda hanya menyelesaikan cabaran ini untuk reputasi 200 galaksi, semua yang anda perlukan adalah bantuan. Secara teorinya, anda hanya dapat melepaskan beberapa peluru ke Vader dari jauh dan hanya menunggu pemain lain, lebih banyak lagi untuk menyelesaikan perjuangan untuk anda. Siapa yang mengambil berat tentang kemuliaan?

Setelah menurunkan Vader, anda akan bebas untuk merampas pangkalannya di mana anda akan menemui Blasters DC-15 dan Lightsaber Vader sendiri yang mempunyai keupayaan bumerang daya tidak seperti yang lain. Oh, anda juga akan menghentikan Empayar Galactic pertama daripada menubuhkan kawalan penuh Republik dan menghalang “Star Wars” titular.”Kerja hebat!

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Funké Joseph

Fūnk-É adalah artis dan penulis yang hitam, bukan binari+ yang suka meliputi komuniti ruang siber dan budaya video yang sentiasa berkembang. Di PC Gamer, Fūnk-É adalah penyumbang SEO yang menyentuh sepotong pai kata yang bagus. Mereka tidak pernah melepaskan peluang untuk menceritakan kisah empati secara tegas. Permainan kegemaran mereka adalah Mirror’s Edge, Disco Elysium, dan League of Legends. Mereka juga akan menghancurkan sesiapa sahaja di Super Smash Bros. Ultimate.

Saya sangat gembira saya menunggu hampir 3 tahun untuk bermain cyberpunk 2077, tetapi saya takut fakta bahawa ini adalah normal baru kami

Saya tahu seseorang memberitahu anda sudah tiba masanya untuk bermain cyberpunk 2077 setiap kali ia mendapat patch, tetapi untuk masa yang nyata, sudah tiba masanya sekarang