Cara Memainkan World of Warcraft secara Percuma-Dot Esports, Adakah World of Warcraft Percuma Untuk Main? Cara bermain wow secara percuma |

Adakah World of Warcraft percuma untuk bermain? Cara bermain wow secara percuma

Yash adalah seorang penulis lepas yang berpusat di negara tropika Goa, India. Dengan fokus pada Pokémon yang kompetitif, dia juga menulis panduan umum pada permainan video kegemaran anda. Yash telah menulis untuk laman web seperti dot eSports dan touchtapplay, dan mempunyai cinta yang berbeza untuk tajuk permainan video indie.

Cara Memainkan World of Warcraft secara percuma

Pokok dan tiang, dan seekor naga merayap dari langit di World of Warcraft. Imej itu dipenuhi dengan cahaya biru

World of Warcraft adalah MMO yang paling popular sepanjang masa; Neraka, saya pasti ia boleh bertanding untuk tempat dalam senarai permainan yang paling popular sepanjang masa juga. Dan mengapa tidak popular? Ini permainan yang menyeronokkan, kaya, dan bermanfaat untuk dimainkan. Tetapi bagaimana anda bermain secara percuma?

Untuk mengalami keseluruhan permainan dan pengembangannya, anda perlu membayar langganan dan masa permainan, dan tidak semua orang mempunyai keupayaan untuk menghilangkan beratus -ratus dolar setiap tahun.

Sekiranya anda seorang yang ingin mengalami World of Warcraft tetapi juga menghargai moolah yang susah payah mereka, maka anda akan mahu membaca panduan ini. Kami telah terperinci dengan tepat bagaimana anda boleh bermain World of Warcraft secara percuma di bawah.

Cara bermain Wow secara percuma

Goblin membawa barang -barang yang berbeza semasa acara bunga api yang hebat di WOW

Tidak ada sains roket yang terlibat ketika bermain World of Warcraft secara percuma. Apa yang perlu anda lakukan ialah mengikuti langkah -langkah yang telah kami huraikan di bawah:

 1. Lawati pertempuran.halaman penciptaan akaun bersih untuk World of Warcraft.
 2. Isi borang penciptaan akaun.
 3. Klik butang ‘Play It Free’.
 4. Sahkan alamat e -mel anda selepas laman web menasihatkan anda.
 5. Lawati laman web Blizzard dan muat turun World of Warcraft dari senarai permainan.
 6. Buka Wow pemasang setelah selesai memuat turun.
 7. Log masuk ke pertempuran anda.akaun bersih apabila anda diminta ke.
 8. Klik “Mula Pasang” apabila diminta.
 9. Tunggu muat turun dan pemasangan selesai.

Dan sekarang anda bersedia bermain permainan.

Apa yang anda harus tahu, bagaimanapun, adalah perkara yang anda boleh dan tidak boleh dilakukan semasa bermain Wow secara percuma.

ciri-ciri

 • Buat watak baru
 • World of Warcraft Watak klasik tidak boleh diakses pada akaun edisi starter
 • Tahap mana -mana watak sehingga 20
 • Dapatkan sehingga 1,000 emas setiap watak
 • Berbual di /katakan dan /saluran pesta
 • Watak yang 10 atau lebih tahap lebih tinggi daripada anda tidak akan melihat mesej anda /mengatakan
 • Berbisik World of Warcraft rakan ditambah dengan nama watak untuk anda Wow Senarai rakan dalam permainan. Rakan -rakan yang realid tidak tersedia untuk akaun starter

Batasan

 • Kandungan pengembangan terkini (pencarian, zon, watak bersekutu, dll)
 • Watak di atas tahap 20
 • Pertempuran haiwan peliharaan
 • Saluran sembang lain dan bisikan kepada bukan rakan
 • Semua fungsi berkaitan guild
 • Perkhidmatan tambah nilai (pemindahan watak, perubahan puak, dll)
 • Pembentukan parti
 • Perdagangan, mel, atau rumah lelongan
 • ID sebenar
 • World of Warcraft sembang suara. Anda boleh menggunakan pertempuran.Sembang suara bersih sebaliknya
 • Fungsi emote dalam sembang teks

Yash adalah seorang penulis lepas yang berpusat di negara tropika Goa, India. Dengan fokus pada Pokémon yang kompetitif, dia juga menulis panduan umum pada permainan video kegemaran anda. Yash telah menulis untuk laman web seperti dot eSports dan touchtapplay, dan mempunyai cinta yang berbeza untuk tajuk permainan video indie.

Adakah World of Warcraft percuma untuk bermain? Cara bermain wow secara percuma

Adakah World of Warcraft bebas untuk bermain? Cara bermain wow untuk gambar perlindungan percuma

World of Warcraft adalah salah satu MMO yang paling popular di dunia, dengan beratus -ratus ribu pemain, dan berpuluh -puluh pengembangan kandungan, termasuk yang terkini, Dragonflight. Tetapi bolehkah anda bermain wow secara percuma? Kami di sini untuk memberi anda semua maklumat mengenai permainan dalam talian utama Blizzard tanpa membayar satu sen!

Adalah wow percuma?

Pada mulanya, ya, wow percuma. World of Warcraft benar -benar bebas untuk bermain sehingga tahap 20. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar langganan untuk sebahagian besar kandungan WOW. Wow: Klasik dan runcit adalah berasaskan langganan, dan anda perlu membeli pengembangan terkini. Memainkan permainan di luar tahap 20 dan versi terkini memerlukan langganan.

Dragonflight Endgame Pt. Tiga: Cara Melakukan Mitos+ Dungeons

Terintimidasi bagaimana untuk memulakan di Mythic+Dungeons? Endgame Dragonflight ada di sini untuk membantu.

Adakah World of Warcraft akan pergi FTP?

Tidak mungkin WOW akan setiap FTP (imej melalui Blizzard)

Tidak mungkin WOW akan setiap FTP (imej melalui Blizzard)

Walaupun banyak permainan yang dibebaskan sebelum dan selepas World of Warcraft kini menggunakan model percuma untuk bermain, ia tidak mungkin WOW akan mengikutinya. Permainan ini sentiasa mengemas kini dengan kandungan baru, dan walaupun mempunyai banyak barangan kedai tunai dan pembelian dalam permainan yang tersedia, masih menggunakan langganan sebagai cara utamanya untuk mendapatkan wang. Akibatnya, ada sedikit peluang Blizzard menjadikan wow percuma untuk bermain dalam masa terdekat.

Yang mengatakan, ada *ahem* “Kaedah” bermain wow secara percuma ..

Cara bermain wow secara percuma pada tahun 2023

Secara teorinya, ada cara untuk memainkan World of Warcraft secara percuma pada tahun 2023. Seperti yang disebutkan, wow adalah percuma untuk watak sehingga tahap 20. Oleh itu, apabila anda mula -mula bermain wow, ia akan secara percuma. Watak dalam versi percuma WOW dihadkan pada tahap 20 dan anda tidak akan dapat memainkan kandungan terkini.

Seterusnya, cara yang paling jelas adalah dengan token wow. Token wow adalah barang dalam permainan yang boleh dijual di rumah lelong untuk emas. Mereka kemudiannya boleh ditebus selama 30 hari waktu permainan. Jadi secara teori, jika anda mempunyai cukup emas, dan boleh mendapat cukup dalam 30 hari, anda boleh secara hipotesis memainkan World of Warcraft secara percuma. Walau bagaimanapun, harga yang melampau dari token wow di kebanyakan rumah lelongan menjadikan ini sangat sukar.

WOW Server Swasta menawarkan alternatif percuma kepada pelayan rasmi (gambar melalui lingkaran wow)

WOW Server Swasta menawarkan alternatif percuma kepada pelayan rasmi (gambar melalui lingkaran wow)

Akhirnya, terdapat pelayan swasta tidak rasmi. Pelayan swasta adalah, sebahagian besarnya, sah. Tetapi, pemain melakukan risiko pengharaman pada akaun badai salji mereka, kerana mereka bertentangan dengan syarat perkhidmatan. Di samping itu, sebagai pelayan tidak rasmi, pelayan swasta kadang -kadang boleh mendedahkan anda kepada penggodam, perisian hasad, dan tingkah laku yang tidak bertanggungjawab. Sekiranya anda memilih untuk bermain wow dengan cara ini, anda melakukannya dengan risiko anda sendiri.

Akhirnya, jika anda ingin bermain wow secara percuma, ada cara untuk melakukannya. Walau bagaimanapun, mereka semua datang dengan kelemahan, jadi terpulang kepada anda untuk memutuskan sama ada untuk tinggal FTP atau mengambil risiko untuk langganan!

Cara Mendapatkan World of Warcraft secara percuma

WikiHow adalah “wiki,” serupa dengan Wikipedia, yang bermaksud bahawa banyak artikel kami ditulis bersama oleh beberapa penulis. Untuk membuat artikel ini, 11 orang, beberapa tanpa nama, bekerja untuk mengedit dan memperbaikinya dari masa ke masa.

Artikel ini telah dilihat 443,225 kali.

World of Warcraft (WOW) adalah salah satu permainan dalam talian yang paling popular di dunia, dan sekarang sesiapa sahaja boleh bermain secara percuma tanpa sekatan masa. Akaun anda akan terhad, tetapi anda akan dapat meneroka permainan selama yang anda mahukan. Sekiranya anda seorang pemain yang berpengalaman, anda boleh menggunakan susunan emas anda untuk membeli masa permainan terus dari Blizzard, membolehkan anda terus bermain WOW tanpa membelanjakan wang sebenar.

Membuat akaun starter percuma

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 1 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Sekiranya anda mempunyai langganan yang luput, akaun anda akan menjadi akaun starter dengan semua sekatan yang sama kecuali watak anda akan mempunyai keupayaan untuk menyertai kesatuan yang sama seperti mana -mana watak anda yang lain. Anda tidak akan mendapat akses kepada mana -mana watak anda di atas tahap 20, tetapi anda boleh membuat watak baru.
 • Akaun starter adalah cara terbaik untuk bermain selagi anda ingin menentukan sama ada World of Warcraft adalah untuk anda.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 2 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Sekiranya anda sudah mempunyai pertempuran.akaun bersih, anda boleh log masuk dan memuat turun World of Warcraft dengan segera.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 3 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

Isi borang penciptaan akaun. Pastikan menggunakan alamat e -mel yang sah supaya anda dapat mengesahkan akaun anda. Anda tidak memerlukan kad kredit untuk mendaftar untuk versi percuma. Klik butang “Main Ia Percuma” setelah mengisi borang.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 4 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

Klik “Muat turun Permainan” untuk mula memuat turun World of Warcraft. Sekiranya anda secara tidak sengaja menutup penyemak imbas anda atau perlu memuat turun fail lagi, anda boleh mendapatkannya dari kami.pertempuran.bersih/akaun/muat turun/indeks.XML .

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 5 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Pertempuran.Net adalah program pelancar untuk World of Warcraft dan permainan Blizzard lain.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 6 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

Sahkan pertempuran anda.akaun bersih semasa pelancar memasang. Anda sepatutnya menerima e -mel pengesahan di alamat yang anda masukkan semasa membuat akaun. Ikuti pautan dalam e -mel untuk mengesahkan pertempuran anda.akaun bersih.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 7 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

Log masuk ke pertempuran.Bersih dengan akaun yang baru anda buat. World of Warcraft akan meminta anda memulakan pemasangan. Klik “Mula Pasang” untuk mula memuat turunnya.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 8 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Anda juga ingin memastikan bahawa anda mempunyai ruang cakera yang mencukupi untuk memasang permainan. Klik di sini untuk petua untuk membebaskan ruang.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 9 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Pemain baru harus mengelakkan RP (bermain-main) dan PvP (pemain vs. Pemain) pelayan sehingga mereka mendapat pengendalian mekanik dan aliran permainan.
 • Klik di sini untuk beberapa petua untuk memulakan perjalanan anda dan memanfaatkan sepenuhnya permainan.

Memperluas langganan berbayar dengan emas dalam permainan

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 10 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Kerana akaun starter tidak dapat mengakses rumah lelongan, dan kerana token wow sangat mahal, ini bukan kaedah yang sesuai untuk akaun starter percuma. Anda perlu menjadi pelanggan yang membayar untuk mengakses rumah lelongan dan mendapat emas yang mencukupi untuk melanjutkan langganan anda.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 11 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Sekiranya anda menanam emas dengan cekap, anda boleh memperoleh sekitar 1,000-2,000 emas sejam. Ini bermakna anda semunasabahnya boleh mengharapkan token wow selepas beberapa minggu pertanian.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Percuma Langkah 12

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Penyenaraian rumah lelong dikaitkan dengan seluruh puak, jadi anda akan mendapat penyenaraian yang sama dari mana -mana rumah lelong yang anda akses.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Langkah 13 Percuma

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>
Pilih kategori “Masa Permainan”. Ini akan memaparkan semua penyenaraian aktif untuk token wow.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Percuma Langkah 14

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

Letakkan tawaran atau beli token untuk memperolehnya. Token akan dihantar ke peti masuk anda. Klik token dalam mesej peti masuk untuk menambahkannya ke inventori anda.

Gambar bertajuk Get World of Warcraft untuk Percuma Langkah 15

Penggunaan adil (tangkapan skrin)
\ n “>

 • Anda akan menerima e -mel pengesahan semasa pertempuran anda.Alamat e -mel akaun bersih memberitahu anda bahawa urus niaga melalui.

Soal Jawab Komuniti

Bolehkah starter akaun mengakses pelayan swasta?

Pelayan peribadi tidak disambungkan ke Blizzard, bagaimanapun. Anda hanya perlu memulakan akaun di laman web pelayan peribadi dan muat turun untuk dimainkan.

Terima kasih! Kami gembira ini membantu.
Terima kasih atas maklum balas anda.
Sebagai terima kasih kecil, kami ingin menawarkan kad hadiah $ 30 (sah di Gonift.com). Gunakannya untuk mencuba produk dan perkhidmatan baru yang hebat di seluruh negara tanpa membayar harga penuh, penghantaran makanan, pakaian dan banyak lagi. Nikmati! Tuntut Hadiah Anda Sekiranya WikiHow telah membantu anda, sila pertimbangkan sumbangan kecil untuk menyokong kami dalam membantu lebih banyak pembaca seperti anda. Kami komited untuk menyediakan dunia dengan sumber cara percuma, dan bahkan $ 1 membantu kami dalam misi kami. Menyokong WikiHow

Adakah cara untuk mendapatkan World of Warcraft Legion secara percuma?
Tidak. Permainan multiplayer sangat sukar untuk retak atau lanun.

Terima kasih! Kami gembira ini membantu.
Terima kasih atas maklum balas anda.
Sebagai terima kasih kecil, kami ingin menawarkan kad hadiah $ 30 (sah di Gonift.com). Gunakannya untuk mencuba produk dan perkhidmatan baru yang hebat di seluruh negara tanpa membayar harga penuh, penghantaran makanan, pakaian dan banyak lagi. Nikmati! Tuntut Hadiah Anda Sekiranya WikiHow telah membantu anda, sila pertimbangkan sumbangan kecil untuk menyokong kami dalam membantu lebih banyak pembaca seperti anda. Kami komited untuk menyediakan dunia dengan sumber cara percuma, dan bahkan $ 1 membantu kami dalam misi kami. Menyokong WikiHow

Apakah semua sekatan dengan mempunyai akaun percuma?
Viktor Alexander Magnus Agestav

Cap tahap adalah 20, Goldcap adalah sekitar 10, dan emas dan banyak ciri sosial dihadkan. Sekiranya anda ingin mencuba permainan, saya cadangkan membeli 1 bulan masa bermain untuk mendapatkan lebih jauh.

Terima kasih! Kami gembira ini membantu.
Terima kasih atas maklum balas anda.
Sebagai terima kasih kecil, kami ingin menawarkan kad hadiah $ 30 (sah di Gonift.com). Gunakannya untuk mencuba produk dan perkhidmatan baru yang hebat di seluruh negara tanpa membayar harga penuh, penghantaran makanan, pakaian dan banyak lagi. Nikmati! Tuntut Hadiah Anda Sekiranya WikiHow telah membantu anda, sila pertimbangkan sumbangan kecil untuk menyokong kami dalam membantu lebih banyak pembaca seperti anda. Kami komited untuk menyediakan dunia dengan sumber cara percuma, dan bahkan $ 1 membantu kami dalam misi kami. Menyokong WikiHow