Cara Memainkan Diablo 4 Server Slam Weekend: Tarikh dan Masa Mula, Ganjaran, Bos Ashava, More – Charlie Intel, Diablo 4 Server Slam Date & Times Terungkap – Maklumat – Beta | Diablo IV | Gamer Guides®

Diablo IV

Cara Memainkan Diablo 4 Server Slam Weekend: Tarikh dan Masa Mula, Ganjaran, Bos Ashava, Lagi

Ashava World Boss di Diablo 4

Blizzard

Peminat Diablo 4 mempunyai peluang terakhir untuk mencuba permainan sebelum dilancarkan, terima kasih kepada Weekend Slam Server. Dari Cara Muat turun beta ke tarikh dan masa permulaannya, inilah yang perlu anda ketahui mengenai hujung minggu Slam Diablo 4.

Diablo 4 semakin dekat dengan pelancaran dan pemain di seluruh dunia sudah berpeluang memainkan dua ujian beta yang mempamerkan beberapa elemen teras permainan. Anda boleh meneroka puncak patah, mengambil bos dunia yang dipanggil Ashava, memilih dan membina kelas kegemaran anda, dan banyak lagi.

Para pemaju mengumumkan beta Slam Server Rahsia di salah satu pemaju kemas kini pemaju dan sudah tersedia untuk dimuat turun. .

Artikel berterusan selepas iklan

Pada nota itu, inilah yang perlu diketahui mengenai hujung minggu Slam Diablo 4 Server yang akan datang.

 • Bilakah hujung minggu SLAM pelayan Diablo 4?
 • Diablo 4 Server Slam Platform Weekend
 • ?
 • ?
 • Bilakah Ashava akan muncul di beta Slam Server Diablo 4?
 • Adakah Kemajuan Slam Server Dia akan dilancarkan untuk dilancarkan?
 • Diablo 4 pelayan slam beta ganjaran
 • Cara memuat turun dan mengakses hujung minggu slam pelayan Diablo 4

.

Bilakah hujung minggu SLAM pelayan Diablo 4? Masa tarikh

The Diablo 4 Server Slam Weekend berlangsung dari 12 Mei hingga 14 Mei, dan di sini adalah tarikh dan masa untuk kawasan yang berlainan di seluruh dunia:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Amerika Utara: 12 Mei jam 12 malam PDT / 3 petang EDT sehingga 14 Mei jam 12 malam PDT / 3 petang EDT
 • : 12 Mei jam 8 malam BST hingga 14 Mei pukul 8 malam BST
 • Eropah: 12 Mei pukul 9 malam CEST hingga 14 Mei pukul 9 malam CEST
 • : 13 Mei pukul 3 pagi UTC +8 hingga 15 Mei pukul 3 pagi UTC +8

Diablo 4 Server Slam Platform Weekend

Pemain Diablo 4 boleh memainkan hujung minggu Slam Beta Server PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, dan PlayStation 4. Mereka hanya dapat memuat turun permainan dan mencubanya dengan ciri-ciri seperti Couch Co-op, Crossplay, dan Perlawanan Silang.

Kandungan apa yang boleh didapati di SLAM pelayan Diablo 4?

Anda boleh mengalami Prolog dan Act 1 of Diablo 4 semasa hujung minggu Server Server yang akan datang. Semua lima kelas termasuk Druid, Necromancer, Barbarian, Rogue, dan Sorcerer juga akan tersedia.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekali lagi, anda akan dapat berkeliaran di sekitar puncak patah, periksa bos dunia, penjara bawah tanah lengkap, pencarian utama dan sampingan yang lengkap, mengambil bahagian dalam acara dunia dan legion, dan tahap naik.

Artikel berterusan selepas iklan

Perubahan apa yang akan datang dalam SLAM pelayan Diablo 4?

Selepas dua pertandingan pertama, pemain Diablo 4 akan menyaksikan perubahan ini semasa pelayan Slam Open Beta:

.

 • Awak boleh tahap naik Tahap 20.
 • Drop item legenda kadar akan sepadan dengan kadar penurunan dalam versi pelancaran semasa Diablo 4.
 • Ia akan merangkumi semua perubahan pasca-beta yang diumumkan oleh pemaju.
 • Anda boleh mengambil Ashava, bos dunia.

Diablo 4 permainan di rantau bersalji

Diablo 4 akan termasuk bermain bermusim dengan unsur -unsur seperti pas pertempuran dan watak bermusim.

Bilakah Ashava akan muncul di beta Slam Server Diablo 4?

Semasa hujung minggu SLAM pelayan Diablo 4, Ashava akan bertelur pada pukul 9 pagi PDT pada 13 Mei dan selepas itu, Dia akan bertelur setiap 3 jam sehingga bertelur akhir pukul 9 pagi PDT pada 14 Mei.

.

Artikel berterusan selepas iklan

?

Tidak, kemajuan yang anda buat semasa hujung minggu SLAM pelayan Diablo 4 . Lebih -lebih lagi, pemaju menjelaskan dalam aliran langsung pemaju pembangun bahawa kemajuan anda dari akses awal dan hujung minggu beta terbuka tidak akan dibawa ke hujung minggu slam pelayan.

Ini bermakna bahawa tidak ada kemajuan dari Akses Awal, Beta Terbuka, dan Server Slam Weekend akan dibawa ke Hari Pelancaran. Satu-satunya cara untuk mendapatkan kickstart adalah dengan pra-memerintahkan edisi muktamad Diablo 4 dan mendapat sehingga 4 hari akses awal.

Setiap kelas di Diablo 4 membawa sesuatu yang baru ke meja.

Diablo 4 pelayan slam beta ganjaran

Anda boleh mendapatkan ganjaran berikut dengan memainkan beta Slam Server Diablo 4:

Artikel berterusan selepas iklan

 • – Jangkau Kyovashad dengan satu watak.
 • – mencapai tahap 20 dengan satu watak.
 • – mencapai tahap 20 dengan satu watak.
 • .

Cara memuat turun dan memainkan hujung minggu Slam Diablo 4 Server

Mulakan pada 10 Mei pukul 12 malam PDT.

Artikel berterusan selepas iklan

 1. Pergi ke .jaring.
 2. Diablo 4.
 3. Menu dropdown untuk Diablo 4 dan pilih Slam Server pelbagai.
 4. Pasang dan main!

Xbox dan PlayStation

Pemain Xbox dan PlayStation hanya boleh melawat kedai Xbox dan PlayStation, dan cari Diablo 4. .

Pemain yang masih mempunyai Beta Terbuka Diablo 4 yang dimuat turun akan mendapat kemas kini yang akan membiarkan mereka mengakses Beta Slam Server.

Nah, ini adalah segala -galanya untuk mengetahui tentang hujung minggu Beta Slam Diablo 4 dan kami berharap permainan kelihatan lebih digilap dari sebelumnya. Untuk kandungan yang serupa, anda boleh menyemak:

Diablo 4 Server Slam Date & Times diturunkan

Oleh

. Pemain mempunyai satu peluang terakhir untuk mengumpulkan maklum balas untuk Blizzard, yang kami tahu telah membawa kepada beberapa perubahan penjara bawah tanah dan penggemar kelas dan nerfs sudah. Selain itu, anda akhirnya dapat merampas pelayan sekali lagi, dan memberi D4 peluang terbaik untuk tidak mempunyai pelancaran D3 Repeat sendiri. Jika anda ingin membantu menekankan permainan, atau untuk merasai apa yang akan datang, maka anda perlu aktif melalui tarikh dan masa pelayan pelayan Diablo 4.

The Diablo 4 Server Slam Date and Times bermula pada 12 PDT pada 12 Mei. Imej melalui Blizzard Entertainment

. Imej melalui Blizzard Entertainment.

Diablo 4 pelayan slam tarikh & masa ¶

Berikut adalah jadual yang memaparkan zon waktu dan masa tempatan yang paling sering dikaitkan dengan pembaca GamerGuides. Gunakan ini untuk merujuk apabila Tarikh & Masa Slam Diablo 4 akan hidup di rantau anda. Untuk kawasan lain, tukar zon waktu tempatan anda ke pdt pukul 12 malam, dan anda akan mendapat masa bahawa pelayan hidup, yang sepatutnya menjadi 12 Mei, atau mungkin juga 13 Mei, bergantung pada sejauh mana timur negara anda.

Diablo 4 Server Slam Start Date (12 Mei) Diablo 4 Server Slam Tarikh Akhir (14 Mei)
PDT (California, Oregon, Nevada, Arizona) 12 TENGAH HARI 12 TENGAH HARI
MDT (Utah, Nebraska, Colorado, Idaho, dll) 1 petang
CDT (Texas, Chicago, dll) 2 petang
EDT (New York, Florida, Maine, dll)
8 malam 8 malam
CEST (Sepanyol, Perancis, Jerman, Itali, Scandinavia, dll.) 9 malam

Perhatikan bahawa zon waktu yang disenaraikan di sini betul -betul dua hari selepas preload slam pelayan Diablo 4. .

Jika anda berada di pasaran kerana benar -benar mendorong diri anda, maka, pada 13 Mei, Ashava Diablo 4 The Pestilent, salah satu bos Diablo 4 dunia akan bertelur setiap tiga jam dari 9 pagi selama 24 jam. ia memberi anda lapan masa yang mungkin untuk membunuh bos dunia. . Jangkakan ini menjadi cabaran, kerana anda dihadkan pada tahap 20, dan bos dunia adalah tahap 25. Anda juga akan mempunyai kurang legenda, dan kekurangan kemampuan utama anda. Oleh itu, bagi mereka yang mengatasi cabaran ini, kami mengucapkan selamat maju jaya. Jika anda ingin menyemak semula taktik bos untuk memastikan anda tidak mati, maka, mengapa tidak melihat taktik dan panduan lokasi Ashava World kami?

Di samping. . Ini akan memberi anda idea tentang apa yang diharapkan akan dilancarkan.

Diablo 4: Server Slam Beta Waktu Mula dan Butiran

. Berikut adalah cara anda boleh mengambil bahagian dalam tempoh Slam Server yang akan datang permainan.

| Komen Kira: 0

Kami fikir yang terakhir beta akan menjadi yang terakhir . Seperti namanya, pelayan slam beta direka sebagai ujian tekanan untuk Diablo 4.

The . The Diablo 4 SLAM Server akan berakhir pada 14 Mei pada semua masa yang sama (dengan mengandaikan bahawa beta tidak dilanjutkan, tentu saja).

Sama seperti , Slam pelayan akan dibuka kepada semua pemain. . . .

. Anda hanya perlu mengemas kini beta yang anda muat turun sebelum ini dengan data SLAM pelayan baru. Semua orang perlu memuat turun pakej beta penuh dari kedai masing -masing platform pilihan mereka. .

Iklan – Kandungan terus di bawah

Sama seperti sebelumnya, Diablo 4Slam pelayan s akan membolehkan pemain memilih antara semua lima kelas permainan. Walau bagaimanapun, anda hanya dapat mengukur watak -watak tersebut sehingga tahap 25 semasa tempoh slam pelayan. . .

Berita baiknya ialah anda akan dapat memperoleh semua ganjaran yang dipaparkan di betas sebelumnya. Ini bermakna mereka yang mencapai tahap 20 dengan sekurang -kurangnya satu watak masih boleh membuka kunci judul awal dan awal Voyager serta Beta Wolf Pack Cosmetic. Anda juga boleh mendapatkan tangisan Ashava Mount Trophy dengan mengalahkan Ashava dengan watak tahap 20. .

Sebenarnya ada beberapa perkara baru dalam percubaan ini. Diablo 4. . .

Walau bagaimanapun, ia tidak cukup jelas jika tag “pelayan slam” itu lebih daripada pemasaran. Beta terbuka ini akan membantu menguji tekanan permainan, tetapi kami sudah mempunyai satu beta terbuka yang mungkin melakukan perkara yang sama. Hypothetically, beta ini boleh menampilkan acara khas yang direka khusus untuk menguji apa yang boleh dikendalikan oleh pelayan. Dalam apa jua keadaan, anda harus mengharapkan masa yang lebih lama dan menunggu masa, terutamanya semasa waktu pembukaan beta.

Sudah tentu, semua ini membawa kepada Diablo Tarikh Siaran 4 Jun 6 Jun. .