Cara Memainkan D & D pada PC: Primer pada Tablet Maya Popular | PC Gamer, Dungeons & Dragons Online® в Steam

Ы ырр Dungeons & Dragons Online®

Dalam pengalaman saya, jenis sesi maraton yang mungkin anda nikmati secara peribadi tidak berfungsi ketika bermain dalam talian. Di mana saya dapat dengan selesa bermain selama enam jam atau lebih di sekeliling meja, ketika saya duduk di PC saya dengan alat dengar saya, dua atau tiga jam merasakan had saya. Anda mungkin merasa berbeza jika anda seorang yang dengan senang hati memainkan panggilan bertugas dengan rakan -rakan anda pada waktu pagi, tetapi jika anda juga lebih suka sesi yang lebih pendek untuk bermain dalam talian, anda akan mendapat petua untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda di bawah.

Cara Memainkan D & D di PC: Primer pada Tablet Maya Popular

Apabila sukar untuk mendapatkan krew Dungeons & Dragons bersama secara peribadi, ambil hati -ada alat yang hebat untuk mereplikasi pengalaman meja dalam talian.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada Mac 2016. Kami telah memperbaharuinya dan menerbitkannya semula bagi mereka yang ingin bermain RPG melalui internet hari ini.

Apabila orang belajar, saya tidak bermain permainan pena dan kertas yang betul dari Dungeons & Dragons sehingga pertengahan 20-an, mereka biasanya berfikir bahawa pendirian Texas luar bandar saya ada kaitan dengannya-bahawa ibu bapa saya takut memanggil diri saya “Crunchytacos kuda Wizard “selama beberapa jam pada satu masa mungkin membawa kepada penghinaan jiwa abadi saya. Terdapat sedikit (kecil) itu, pasti, tetapi kebenarannya saya tidak pernah berjaya mencari orang lain yang dapat membayangkan pengembaraan yang tinggi dalam jumlah wang yang dikira pada kertas gores.

Saya harap saya mempunyai sesuatu yang seperti alasan fantasi, roll20, atau salah satu daripada beberapa “jadual maya” yang kini tersedia untuk mensimulasikan persekitaran tablet D & D klasik di PC. Yang terbaik mengendalikan banyak kerja sibuk D & D, meninggalkan perkara yang menyeronokkan seperti memulakan pengembaraan adat dengan rakan -rakan. Lebih baik lagi, sambungan internet mereka bermakna tidak lagi perlu memburu orang yang cukup untuk bermain, atau kehilangan rakan -rakan D & D ke jarak dan keadaan.

Daripada cuba mencari rakan -rakan D & D di Craigslist di sebahagian daripada AS di mana lebih ramai orang tahu tentang palpasi lembu daripada bergulir untuk inisiatif, saya berusaha mencari alat PC terbaik untuk menjalankan atau memperbaiki kempen D & D. Inilah yang saya dapati.

Alasan fantasi

Apa yang terbaik di: .
Laman web: Fantasy Grounds | Harga: $ 40 setiap lesen, atau $ 150 untuk lesen muktamad yang boleh menjalankan permainan untuk beberapa pemain.

Fantasy Grounds datang sangat disyorkan di kalangan pemain D & D -termasuk Jordan Thomas, pengarah kreatif untuk Bioshock 2 dan penulis kanan untuk Bioshock Infinite. Beberapa kali sebulan, dia menggunakannya untuk bermain D & D dengan penulis profesional lain yang telah bekerja pada permainan seperti Halo dan Borderlands.

. Dan bahagian terbaik? Seperti yang dikatakan oleh Thomas, “Apa yang perlu saya lakukan hanyalah memasukkannya.”

. . Sayang sekali tidak ada sokongan webcam terbina dalam, tetapi kebanyakan kumpulan berbuat baik menggunakan perkhidmatan pihak ketiga seperti Discord, atau, dalam kes Thomas, Gotomeeting.

Sekiranya semua perbualan wang itu menakutkan anda, hati: Roll20 adalah percuma dan menyeronokkan. Ia mempunyai sokongan asli untuk webcam, lukisan bebas, hangout Google, dan “roll kuantum 3d” yang (mendapatkan ini) memberikan rawak sejati “berdasarkan turun naik kuasa rasuk cahaya split.”Ia mempunyai jukebox yang membolehkan anda memuat naik muzik anda sendiri, serta menggunakan audio dari rakan kongsi mereka Battbards, Audio Tabletop, dan Incompetech. Ia membolehkan pelbagai penyesuaian untuk peta, token, dan banyak lagi. Menunya agak kurang bernasib.

Simulator Tabletop Izinkan saya memainkan sesi ringkas D & D di Skyrim’s Jorrvaskr Longhall dengan Mod Bengkel Steam, dan saya tergoda untuk menyebutnya yang terbaik berdasarkan pengalaman itu sahaja. Pastinya paling literal dari jadual maya. Setelah membongkarnya setelah mengeluarkan $ 20, saya mendapati diri saya berdiri di sekitar apa yang kelihatan seperti meja sebenar, fizikal (jika sedikit pixelated). Apabila saya dapati saya dapat merampas dadu dan membuangnya ke pelbagai papan 3D yang disesuaikan dengan tumbuh -tumbuk yang memuaskan, saya berhenti seketika untuk mengambil berat tentang betapa sedikitnya yang ditawarkan dalam cara automasi.

Tidak menyakitkan bahawa seluruh perniagaannya dapat diperbaiki dengan indah, membolehkan penciptaan meja bersaiz bilik yang lengkap dengan peraturan yang melapisi papan. Semasa saya cuba mengimport peta yang saya lakarkan di atas kertas dan dimuat naik ke imgur, saya dapati saya hanya perlu menghubungkan url fail dalam menu kecil untuk muncul di permukaan bermain.

Terlalu buruk bahawa papan cantik ini dan fail besar mereka dan pelbagai keping kadang -kadang menggegarkan kadar pada mesin yang lebih lemah. Simulator meja tidak semestinya rpg pen-dan-kertas secara umum, sebenarnya, kerana banyak kerja masih perlu dilakukan di atas kertas sebenar. Ia mempunyai angka animasi yang sejuk seperti troll dan bunian dalam set RPGnya, tetapi menyediakan kawasan mengambil beban masa dan membuat kesan seperti kabus perang memerlukan sedikit interaksi GM. Ini pasti peninjau, tetapi penggunaannya yang paling popular adalah untuk mencipta semula permainan papan seperti Twilight Imperium.

Ia menawarkan satu kelebihan yang besar. .

Maptool

Apa yang terbaik di: Boleh disesuaikan secara meluas, tetapi anda memerlukan pengetahuan pengaturcaraan sebenar untuk mendapatkan banyak daripada itu. Juga, percuma.
Laman web: Maptool | Harga: Percuma

Hanya mengambil masa yang kedua untuk memahami mengapa Maptool berasaskan Java percuma memanggil dirinya sebagai “Millennium Falcon” perisian RPG. Maksud saya, Tuhan, melihatnya. Ia seperti peninggalan dari zaman ketika geokiti lebih besar dari Kanye West, dan kadang -kadang bermain seperti itu.

Walaupun ia bertambah baik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ia masih tertakluk kepada sejumlah besar masalah putus dan isu Java, yang boleh meninggalkan pemain membuang tangan mereka dan enggan bermain sehingga semua orang beralih ke roll20.

Tetapi ya, ini akan membawa anda ke mana anda mahu pergi. Jangan mengharapkan kessel yang memecah rekod berjalan. Ia kuat, menawarkan kedua -dua kilat dinamik dan pengiraan automatik serta timbunan ciri -ciri lain, tetapi jika anda ingin menggunakannya untuk apa -apa yang lebih intensif daripada peta maya, anda perlu tahu bagaimana untuk kod dan menghabiskan banyak masa melakukannya.

Berita baiknya ialah komuniti sumber terbuka yang kuat telah mengendalikan sebahagian besar perkara yang sukar (dan menyediakan pautan untuknya), tetapi ia masih agak kasar untuk DMS pemula.

Pencarian

Perlu diingat bahawa semua ini mengatakan sedikit tentang kekayaan tutorial yang luas di seluruh YouTube dan di forum rasmi untuk setiap perkhidmatan, dan ia tidak termasuk pelbagai jadual maya yang kurang dikenali seperti D20Pro, OpenRPG, Projek Gametable, dan Battlegrounds: Edisi RPG, semuanya mempunyai daya tarikan unik mereka sendiri.

Tidak ada satu pun yang menggantikan keajaiban bermain dengan kumpulan meja klasik, bahkan altspacevr, yang membawa tablet maya ke realiti maya. Tetapi mereka menyelesaikan masalah yang tidak dapat diselesaikan hanya 20 tahun yang lalu, dan mereka memudahkan perjalanan untuk pendatang baru. Selamat memburu.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Ы ырр Dungeons & Dragons Online®

Masukkan Dunia Bahaya dan Pengembaraan dengan Dungeons & Dragons Online®, permainan dalam talian secara besar-besaran, yang memenangi anugerah, secara besar-besaran berdasarkan RPG yang dikasihi yang memulakan semuanya.

Ciri-ciri utama:

 • Pengalaman sahih 3. . Lompat melewati perangkap bilah yang mematikan atau mengelak anak panah racun. Sama ada pejuang, ahli sihir, atau penyangak, setiap langkah adalah langkah anda ketika anda menyekat, jatuh, berpegang teguh, dan banyak lagi dalam perjalanan ke kemuliaan dan kuasa.
 • Main dengan percuma: Mengalami tindakan, bahaya, dan tipu muslihat Dungeons & Dragons secara dalam talian secara percuma!
  Pengembaraan yang menarik dengan Monsters D & D yang ikonik: Datang Bersemuka Dengan Naga, Mempertahankan kewarasan anda dari mindflayer, atau dipanggang oleh seorang penonton ketika anda menyelidiki penjara bawah tanah yang paling dalam dan paling khianat yang pernah dibayangkan. Uji kemahiran anda terhadap bilangan Dungeons & Dragons yang sangat besar dalam usaha mengejar kuasa dan kemuliaan anda.
 • Pengembaraan bersendirian atau bersama rakan dari seluruh dunia: Berikan pengembaraan anda sendiri, buat kumpulan dengan rakan atau sertai persatuan untuk bertemu dengan orang baru.
 • Buat wira yang unik: Kraf watak -watak yang selalu anda mahu bermain dengan kemajuan watak yang mendalam yang menawarkan kemungkinan hampir tidak terhingga.
 • Dunia yang kaya & indah: Terokai kota Stormreach yang bertenaga dan bertenaga dengan matahari, tempat perhimpunan untuk pemain DDO yang tak terhitung jumlahnya dari seluruh dunia pada bila-bila masa siang atau malam. Lihat lokasi ikonik Dungeons & Dragons yang dibawa ke kehidupan seperti tidak pernah! Dunia DDO adalah milik anda untuk mengambil.
 • Tingkatkan pengalaman anda: Beli di kedai dalam permainan untuk pencarian tambahan, peralatan yang kuat, peningkatan pengalaman, penggemar, dan banyak lagi. Anda memilih sedikit atau berapa banyak yang anda belanjakan.

Aparan с ные товованиint

  Minimum:

  • OS: Windows 7 (64bit disyorkan untuk resolusi tinggi)
  • Core 2 Duo / AMD Athlon II atau lebih baik
  • Memori: 2GB
  • Ruang cakera keras: 32GB untuk resolusi tinggi*
  • Kad Video: Siri GeForce 7xxx / ATI Radeon HD 3000
   dengan memori video 512MB atau lebih
  • DirectX®: 9.
  • Sambungan internet: Sambungan kabel atau DSL
   Disyorkan:

   • OS: Windows 10
   • Pemproses: Core i7 / AMD FX-8100 atau lebih baik
   • Memori:
   • Ruang cakera keras: 32GB untuk resolusi tinggi
   • Kad Video: Nvidia Geforce 8xxx / AMD Radeon HD 6 ### siri atau lebih baru dengan 1GB atau lebih memori video khusus
   • DirectX®: 9.0c
   • Sambungan internet: Kabel atau lebih baik

   Dungeons & Dragons Online® Interactive Video Game © 2023 Stand Stone Games LLC. Semua Elemen Lain © 2023 Hasbro, Inc. Permainan Batu Berdiri dan Logo Permainan Berdiri adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Standing Stone Games LLC. Dungeons & Dragons Online dan Wizards of the Coast dan logo masing -masing adalah tanda dagangan Wizards of the Coast LLC dan digunakan dengan kebenaran. Hasbro dan logonya adalah tanda dagangan Hasbro, Inc. dan digunakan dengan kebenaran.

   Mengambil kempen D & D anda dalam talian adalah penukar permainan, dan begitu mudah saya harap saya akan melakukannya lebih awal

   Ketahui cara bermain D & D dalam talian, serta RPG meja lain, dengan panduan lengkap ini.

   Sekumpulan pengembara yang memerangi penonton

   (Kredit Imej: Wizards of the Coast)

   • Kebaikan dan keburukan
   • Langkah pertama
   • Petua untuk Main Dalam Talian

   Lebih ramai orang daripada yang pernah bermain Dungeons & Dragons dan RPG Tablet yang lain hampir bukannya secara peribadi. Secara peribadi, saya telah bergerak sepenuhnya untuk bermain dalam talian, dan kerap menjalankan pelbagai permainan setiap minggu menggunakan alat seperti Discord, Roll20, dan Owlbear Rodeo.

   Memikirkan cara bermain D & D Online boleh menakutkan, bagaimanapun, dengan banyak pilihan yang berbeza untuk dibuat dan perkara -perkara untuk mendapatkan genggaman dengan. Jika anda tidak pasti di mana untuk bermula, maka izinkan saya membantu anda mencari pendekatan yang betul. Baca terus untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu mengenai bermain D & D dalam talian: sembang suara, tablet maya, memanfaatkan sepenuhnya dalam talian, dan banyak lagi.

   Kebaikan dan keburukan

   Pro: Penjadualan yang lebih mudah

   Pembunuh terbesar kumpulan pengembaraan terbesar bukan naga, gergasi, atau penonton -itu konflik penjadualan. Mendapatkan pemain bersama untuk sesi dalaman yang biasa boleh menjadi mimpi ngeri mutlak, dan hanya mendapat lebih banyak lagi sehingga lebih tua anda. Bermain dalam talian menjadikan perkara lebih mudah. Ini adalah komitmen masa yang lebih kecil tanpa kebimbangan mengenai perkara seperti perjalanan atau yang menjadi tuan rumah, dan pemain boleh menyertai di mana sahaja mereka berada, yang bermaksud anda boleh menyimpan kempen bersama walaupun seseorang bergerak jauh. Apabila saya berlari dan bermain kempen secara peribadi, ia adalah pertempuran yang sukar untuk mendapatkan satu sesi dalam sebulan; Hari -hari ini, saya dapat dengan mudah menjalankan sesi mingguan biasa, dan saya sering menjalankan dua atau bahkan tiga kempen mingguan secara serentak.

   Con: kehilangan fokus

   Berbanding dengan bermain secara peribadi, pemain sesi dalam talian boleh menjadi lebih mudah untuk gangguan. Anda mungkin mendapati pemain terpikat untuk memeriksa Twitter, membalas mesej WhatsApp, atau bermain permainan video ketika bukan giliran mereka, dan sukar untuk menjaga semua orang di landasan yang betul. Amalan GM yang baik pasti dapat mengurangkan ini, bagaimanapun -semak tip lebih lanjut mengenai perkara itu.

   Pro: Kemudahan permainan

   Sebaik sahaja anda mendapat genggaman dengan mereka, alat dalam talian benar -benar dapat menyelaraskan permainan, dengan mengotomatisasi elemen peraturan. Dengan D & D Beyond Watak Lembaran Menggambarkan Pengubah Anda untuk Anda, Pertempuran tidak perlu mengisar untuk berhenti sementara seseorang mendapat kalkulator keluar. Dengan Rodeo Owlbear, anda boleh beralih antara peta pertempuran yang berbeza dan membuang apa sahaja NPC dan raksasa yang anda mahukan seketika, bukannya menggali kotak mini anda. Dengan persediaan yang betul, ia boleh menjadi cara yang lebih mudah dan lebih mudah untuk bermain D & D dan RPG meja lain.

   Con: Sesi yang lebih pendek

   Dalam pengalaman saya, jenis sesi maraton yang mungkin anda nikmati secara peribadi tidak berfungsi ketika bermain dalam talian. Di mana saya dapat dengan selesa bermain selama enam jam atau lebih di sekeliling meja, ketika saya duduk di PC saya dengan alat dengar saya, dua atau tiga jam merasakan had saya. Anda mungkin merasa berbeza jika anda seorang yang dengan senang hati memainkan panggilan bertugas dengan rakan -rakan anda pada waktu pagi, tetapi jika anda juga lebih suka sesi yang lebih pendek untuk bermain dalam talian, anda akan mendapat petua untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda di bawah.

   Langkah pertama

   Sembang suara

   . Anda boleh menggunakan perisian mesyuarat yang mungkin anda kenal dari panggilan video di tempat kerja -seperti Google Meet, Skype, atau Zoom -tetapi saya fikir untuk kemudahan, kebolehpercayaan, dan fleksibiliti, sukar untuk mengalahkan Discord.

   Pelayan Discord bukan sahaja memudahkan semua orang untuk melompat pada sembang suara apabila sesi bermula, tetapi ia menyediakan tempat yang mudah untuk bercakap tentang permainan, pos imej atau video semasa bermain, simpan maklumat dan peta peraturan berguna sebagai mesej yang disematkan, dan lebih. . Sebaik sahaja ia siap, anda hanya perlu menjemput pemain anda menggunakan nama pengguna Discord mereka.

   Dalam Perselisihan, anda boleh melakukan suara sahaja atau panggilan video-saya dapati suara-hanya lebih mudah pada jalur lebar saya dan kurang terdedah kepada isu-isu teknikal, tetapi saya tahu ramai suka melihat wajah dan gerak tangan masing-masing semasa bermain peranan.

   Sesi dengan sempurna untuk melakukan sesi menggunakan hanya perselisihan sendiri, terutamanya jika anda tidak cenderung menggunakan peta pertempuran dalam permainan anda. Begitulah cara saya menjalankan banyak kempen saya, dan ini bermakna anda mempunyai kurang anda perlu mengurus, dan kurang rintangan untuk pemain melompat untuk menyertai permainan anda. Saya akan mengesyorkan, walaupun, menambahkan bot dadu ke pelayan anda -seperti Dice Maiden dijemput ke pelayan seolah -olah mereka adalah pengguna, dan sekali ditambah membolehkan anda membuat dadu gulungan terus dalam sembang untuk semua orang melihat. Anda juga akan mendapati terdapat bot di luar sana khusus untuk sistem peranan yang berbeza-contohnya, yang membolehkan anda melancarkan kelebihan jenis mati adat Empire, atau secara automatik menentukan tahap kejayaan dan memukul lokasi di Warhammer Fantasy Roleplay. Cuba googling nama RPG yang anda mainkan dengan “Bot Bot Discord”.

   Sebaik sahaja anda mula berfikir di luar kotak dan merangkul kekuatan permainan dalam talian, terdapat banyak cara untuk menggunakan ciri Discord untuk kelebihan anda dalam permainan. Ia memudahkan, sebagai contoh, untuk menghantar mesej rahsia kepada pemain tertentu untuk memberitahu mereka perkara -perkara yang lain parti tidak tahu, atau bahkan menarik mereka ke bilik yang berasingan sepenuhnya untuk adegan apabila mereka dipisahkan dari kumpulan.

   Untuk sedikit rendaman tambahan, anda boleh memberi diri anda nama panggilan pelayan yang nama watak anda (atau “Dungeon Master”). Untuk melakukan ini, cuma pergi ke edit profil pelayan dan tukar nama samaran pelayan anda -ini hanya akan dipaparkan pada pelayan ini, jadi anda tidak akan memalukan diri anda di hadapan kumpulan valorant anda pada hari berikutnya.

   Folder Dikongsi

   . Google Drive adalah tempat yang bagus dan mudah untuk melakukan ini, dan anda boleh menyimpan pautan yang berguna sebagai mesej yang disematkan pada pelayan Discord anda.

   Buku panduan

   Jelas untuk mula bermain, anda memerlukan salinan peraturan untuk permainan. Saya dapati bahawa apabila saya bermain dalam talian, ia adalah yang paling mudah untuk peraturan saya juga digital. Anda boleh membeli PDF hampir mana -mana RPG yang tersedia di DriveThrurpg atau di laman web penerbit sendiri. .

   Saya dapati amalan yang baik untuk memastikan setiap pemain mempunyai sekurang -kurangnya peraturan asas yang ada dalam talian, anda tidak boleh lulus buku di sekitar meja, dan jika pemain tidak mempunyai akses mudah ke kebolehan watak mereka, ia boleh perkara yang sangat perlahan.

   Tablet maya

   Tabletop maya adalah ruang digital bersama untuk permainan anda. Ia tidak wajib untuk bermain D & D dan RPG Tablet lain dalam talian -hanya pelayan Discord boleh cukup -tetapi ia boleh menjadi bantuan yang sangat berguna. Ciri -ciri khas VTT termasuk:

   • Peta pertempuran interaktif untuk pertempuran
   • Alat rolling dadu terbina dalam
   • Keupayaan untuk berkongsi elemen visual permainan anda dengan mudah
   • Bergantung pada sistem yang anda gunakan, sesetengah VTT boleh mengautomasikan elemen peraturan dan menganjurkan lembaran aksara interaktif
   • Beberapa VTT juga mempunyai rujukan peraturan terbina dalam

   Ciri -ciri VTT boleh pergi jauh untuk mencipta semula rasa bermain di meja, tetapi anda perlu bersedia untuk belajar dan menguruskannya adalah tahap overhead tambahan untuk permainan anda. Saya akan menggalakkan anda untuk bereksperimen-semua orang akan menikmati tahap kedalaman dan kerumitan yang berbeza dalam peranan dalam talian mereka, dan anda hanya dapat mengetahui dengan memberikan VTT.

   Nota penting ialah jika anda memilih untuk menggunakan VTT, anda perlu memastikan anda selesa menggunakannya sebelum anda mula bermain. Terutama untuk GMS, ini bermakna meletakkan sedikit masa untuk mempelajari selok -belok platform bersama persediaan anda yang lain -tidak akan membunuh momentum permainan lebih cepat daripada masalah teknikal penyelesaian masalah. Anda akan mendapat lebih banyak perkara ini dalam petua lebih jauh.

   Pada masa itu, soalan seterusnya adalah: VTT yang sesuai untuk anda?

   Roll20

   Sokongan yang dipaparkan sepenuhnya dan membanggakan untuk banyak peraturan RPG termasuk D & D, Roll20 cukup banyak yang anda tutupi tidak kira apa yang anda lakukan. Ia boleh melakukan semua peta pertempuran interaktif, lembaran aksara automatik, dan dadu gulungan, serta ciri -ciri yang lebih canggih seperti pencahayaan, kabus perang, dan perpustakaan imej.

   Kelemahan itu ada banyak yang perlu dikekang. Belajar Cara Menggunakan Roll 20 dengan berkesan, terutamanya sebagai GM, mengambil sedikit masa, penyelidikan, dan penyediaan, dan boleh mengecewakan untuk mencapai sesuatu yang anda tidak pasti bagaimana untuk dilakukan di tengah -tengah permainan. Tetapi selagi anda gembira untuk membuat pelaburan masa, Roll20 adalah pilihan yang hebat.

   Ia juga percuma-ada langganan premium yang ditawarkan yang memberikan manfaat tambahan, dan peraturan rasmi dan pengembaraan mempunyai kos satu kali, tetapi saya telah menjalankan kempen di dalamnya selama hampir setahun sekarang tanpa menghabiskan sesen pun dan surga ‘terasa terhad.

   D & D Beyond

   Untuk bermain D & D secara khusus, D & D Beyond adalah alat yang hebat. Ia tidak benar -benar VTT penuh -ia kehilangan banyak elemen interaktif bersama seperti Battle Maps -tetapi pembina wataknya dan lembaran watak automatik mengambil semua kerja keras daripada bermain D & D. Semua peraturan permainan tersedia untuk merujuk dalam format yang hebat dan mudah dicari.

   Sekiranya anda menyukai fungsi D & D Beyond, tetapi ingin menggunakan peta pertempuran interaktif juga, saya akan mengesyorkan menggunakannya bersama -sama dengan rodeo burung hantu -dua melengkapi antara satu sama lain dengan baik. Anda akan mendapat lebih banyak perkara di bawah.

   Kelemahan D & D Beyond adalah, walaupun laman web ini bebas digunakan, jika anda mahu akses kepada peraturan di luar D & D SRD, anda perlu membelinya di laman web ini. . Itu boleh menjadi cepat mahal, dan ia sangat menggembirakan jika anda sudah memiliki buku dalam cetakan atau pdf.

   Sekiranya anda suka D & D Beyond tetapi berharap ia lebih banyak, doa anda akan segera dijawab. Wizards of the Coast kini sedang membangunkan tablet maya 3D yang bercita -cita tinggi dan penuh yang akan mempunyai D & D Beyond Full Integration. Tonton ruang ini.

   Rodeo burung hantu

   Vtts tidak lebih cepat dan lebih mudah daripada rodeo burung hantu. Cukup mulakan permainan, pilih peta, seret beberapa ikon untuk mewakili pemain dan raksasa, hantarkan pautan ke kumpulan anda, dan anda bersiap sedia. Anda tidak perlu membayar atau mendaftar, dan ia adalah mudah untuk digunakan.

   Sudah tentu, perdagangan ada bahawa ia adalah Barebones yang cantik. Rodeo burung hantu cukup banyak mempunyai peta pertempuran dan roller dadu yang sangat asas, dan itu sahaja. Di samping pelayan Discord, itu mungkin semua yang anda perlukan, tetapi jika anda mahukan lebih banyak, anda perlu memasangkan tapak dengan alat lain untuk menutup pangkalan anda.

   . Walaupun anda lebih suka VTT lain, ini adalah laman web yang hebat untuk ditandakan untuk kecemasan permainan. Dan, seperti yang saya katakan di atas, ia berjalan lancar dengan D & D Beyond -Owlbear mengendalikan tikar pertempuran manakala D & D melebihi mengendalikan peraturan dan lembaran watak.

   Sekiranya apa yang anda benar -benar keinginan adalah untuk mencipta semula perasaan fizikal sesi tablet, simulator tablet mungkin untuk anda. Ini 3D sepenuhnya dengan fizik yang realistik, memberi anda perasaan sentuhan yang bergerak di sekitar, dadu bergulir, dan kad lukisan. Anda juga boleh membalikkan meja dan menghantar keseluruhan pengembaraan terbang.

   . . .

   Sebaik sahaja anda melewati halangan awal itu, anda harus cukup ditetapkan-dengan lalai, simulator tablet termasuk pilihan miniatur percuma, token, dan medan, dan mod buatan pengguna percuma wujud dengan alat dan sumber untuk sejumlah besar RPG tablet (serta permainan papan dan wargames, jika kumpulan anda bersemangat bercabang). Walau bagaimanapun, titik pelekat seterusnya adalah kerumitan. Anda boleh melakukan hampir apa sahaja dalam simulator tablet, tetapi belajar semuanya boleh menjadi slog sebenar, terutama untuk GM. Bersedia untuk melabur masa dalam kedua -dua memikirkan diri anda dan mengajar rakan anda jika anda ingin menyimpan sesi yang difokuskan pada raksasa dan penyihir daripada masalah teknikal.

   Dan banyak lagi!

   Saya belum mencubanya sendiri, tetapi Foundry Vtt Datang sangat disyorkan oleh banyak -ia sering dikatakan sebagai alternatif yang lebih licin, lebih moden, lebih inovatif untuk Roll20. Kelemahan? GM harus membayar yuran pendahuluan yang cukup besar sebanyak £ 40 / $ 50 untuk menjalankan permainan di atasnya, walaupun pemain boleh bergabung secara percuma.

   Alasan fantasi .

   Sekiranya anda mahukan pengalaman licin dan sinematik yang benar -benar visual, Talespley, Kini dalam akses awal di Steam, adalah tawaran yang sangat mengagumkan. Seperti simulator tablet, ia sepenuhnya 3D, tetapi ia lebih bergaya, dengan pencahayaan atmosfera, tekstur yang meyakinkan, dan miniatur digital yang indah. Seluruh kumpulan anda perlu membelinya dengan harga $ 25 / £ 19..

   Terdapat sejumlah besar tablet maya dan alat RPG digital yang tersedia hari ini. Sekiranya tidak ada pilihan popular yang sesuai untuk meja anda, terus cari -akan ada sesuatu di luar sana untuk anda.

   Tidak kira apa alat dan program yang anda gunakan, tidak ada yang mendapat fakta bahawa permainan dalam talian pada asasnya berbeza untuk duduk di sekitar meja. Itu tidak bermaksud ia adalah pengalaman yang lebih rendah, tetapi untuk memanfaatkan sepenuhnya, anda perlu mengakui dan bekerja dalam kekangannya.

   Tetap fokus

   PC rumah anda penuh dengan gangguan-apabila anda menggunakannya untuk bermain peranan, itu terlalu menggoda untuk memeriksa media sosial, melayari laman membeli-belah, atau memulakan permainan video semasa anda menunggu giliran anda.

   Orang yang berbeza akan menemui kaedah yang berbeza untuk membantu mereka tetap fokus. . Bagi yang lain, ia sebenarnya boleh membantu untuk memberikan diri anda dengan gangguan kecil yang menghilangkan keinginan untuk mencapai yang utama -seperti bermain permainan yang mudah dan tidak masuk akal atau menatal melalui gambar di Instagram, untuk menjaga otak kadal anda diduduki sementara selebihnya anda terlibat dalam pengembaraan. Ia sama seperti ketika orang di meja merasakan keperluan untuk melukis watak mereka atau menyusun dadu mereka ke menara.

   Sekiranya anda GM, ada banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk memastikan pemain fokus. Bantuan Visual Membuat perbezaan yang besar -walaupun anda tidak menggunakan meja maya, mempunyai peta dan gambar raksasa dan NPC yang bersedia untuk jatuh dalam sembang benar -benar dapat membantu untuk mengawasi permainan. Ia juga baik untuk mengelakkan jeda yang panjang dalam permainan di mana mungkin-membuat anda berdua biasa dengan peraturan dan pengembaraan yang anda jalankan, dan bersedia untuk menggunakan apa-apa alat digital yang anda gunakan, akan mengurangkan keperluan untuk berhenti Lihatlah perkara dalam permainan.

   Pengurusan masa

   Salah satu cara yang paling berkesan untuk memastikan semua orang terlibat hanya untuk menetapkan kadar yang berkesan untuk sesi anda. Seperti yang saya katakan, sesi dalam talian akan cenderung lebih pendek daripada orang lain, dan ini bermakna anda perlu menggunakan masa anda dengan baik.

   Sebagai pemain, anda perlu menyedari perkara ini. . Pastikan anda memahami statistik dan kebolehan watak anda, supaya anda tidak memegang permainan apabila giliran anda menjadi tumpuan. Dan menjadi peserta aktif dalam pengembaraan-tidak ada wafel, pelan lebih, atau menghindar dari bahaya ketika melompat di kaki pertama dan memeluk premis permainan akan membuat sesi yang lebih cepat dan lebih menyeronokkan.

   . Sekiranya sesi anda hanya dua atau tiga jam, cuba pastikan pemain mempunyai banyak peluang untuk mencapai sesuatu yang penting dan menarik dalam jangka masa itu. Merangkak penjara bawah tanah tradisional boleh sesuai untuk bilik -bilik yang jelas ini adalah penanda kemajuan yang cepat dan mudah -tetapi kebanyakan gaya permainan dapat dipecahkan ke dalam ketulan pendek dan menyeronokkan jika anda masuk dengan minda yang betul.

   Semasa bermain, cubalah pastikan setiap pemain mendapat sedikit masa untuk bersinar -tidak akan membuat seseorang mematikan lebih daripada tidak melakukan apa -apa yang sejuk untuk sesi keseluruhan. . Yang boleh semudah mengatakan “Apa watak anda sekarang?”, Tetapi ia dapat membantu menjadi lebih langsung. Sangat mudah bagi pemain pemalu untuk memudar ke latar belakang perbincangan kumpulan, tetapi jika serangan hendap goblin bermula dengan pembunuh yang melompat dari bayang tumpuan.

   Beberapa sistem RPG berfungsi lebih baik untuk bermain dalam talian daripada yang lain. Mungkin mengambil percubaan untuk anda mencari yang paling sesuai untuk kumpulan anda.

   Permainan yang bermain dengan cepat berfungsi dengan baik untuk saya, tetapi itu tidak semudah yang berlaku untuk cahaya, peraturan mudah berbanding yang rumit. D & D adalah permainan yang berat dan kompleks, tetapi terdapat begitu banyak alat digital untuk mengautomasikan peraturan, dan sangat mudah untuk menubuhkan pertempuran dan elemen visual lain untuknya di VTTS, bahawa ia sebenarnya boleh menjadi ideal untuk bermain dalam talian jika anda telah Selesai persediaan yang betul. .

   Sistem yang memberi tumpuan kepada penambahbaikan -seperti raksasa minggu atau trofi emas -sangat baik untuk mendapatkan banyak tindakan dalam satu sesi, dan juga mengurangkan jumlah persiapan yang perlu dilakukan jika anda melakukan sesi mingguan dan berjuang untuk bersaing.

   Sekiranya anda tidak pasti sistem mana yang hendak dicuba, mengapa tidak menyemak senarai alternatif terbaik saya untuk D & D untuk beberapa cadangan.

   Menggunakan alat dalam talian untuk kelebihan anda

   Bermain dalam talian memberi anda banyak ruang untuk bereksperimen dan memanfaatkan medium. .

   Anda boleh bermain audio atau video untuk pemain anda, atau menggunakan perisian yang mengubah suara. . Anda boleh menggunakan mesej peribadi untuk menyemai web rahsia di kalangan pemain anda untuk ketegangan antara pihak yang berair. !

   Anda tidak perlu membakar seratus gimik di kumpulan anda untuk menghiburkannya, tetapi apabila anda mempunyai masa untuk bereksperimen, memanfaatkannya -ia tidak akan selalu berfungsi dengan sempurna, tetapi ia akan membawa kepada segala macam yang tidak dapat dilupakan detik-detik, dan itulah yang dimainkan oleh peranan.

   Semoga berjaya dalam permainan dalam talian anda -dan komen di bawah jika anda mempunyai soalan lain, atau petua anda sendiri!

   .

   Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.