Cara Memainkan Call of Duty: Modern Warfare 2 Split Screen Co-op, Modern Warfare 2 Split Screen: Adakah terdapat berbilang pemain tempatan di MW2?

Boot Up MW2 menggunakan pengawal utama anda, pergi ke skrin lobi utama, dan kemudian sambungkan pengawal kedua ke konsol anda. Ini harus mencetuskan pengawal baru untuk muncul di lobi utama. Tekan A atau X untuk mengaktifkan pengawal baru, bergantung pada konsol apa yang anda lakukan. Kemudian, pengawal baru harus aktif dan anda boleh menuju ke pertandingan multiplayer. Sebaik -baiknya, ini harus menjadikan permainan anda menjadi skrin berpecah, dengan pengawal utama yang mempunyai satu sisi skrin dan pengawal kedua yang mempunyai sisi lain.

Cara Memainkan Call of Duty: Modern Warfare 2 Split Screen Co-op

.

Walaupun industri permainan video menendang banyak trend dan ciri -ciri popular dari generasi yang lebih tua, masih terdapat beberapa ciri yang lazim hari ini. Salah satu daripada mereka adalah keupayaan untuk bermain permainan multiplayer dalam co-op skrin berpecah, yang pada dasarnya bermaksud bermain dengan dua orang dalam satu sistem.

Salah satu permainan paling popular yang pemain kelihatan bermain skrin berpecah ialah Call of Duty. Tajuk terbaru francais, Modern Warfare 2, membolehkan pemain bermain dalam skrin berpecah seperti yang ada selama bertahun -tahun. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa halangan yang boleh menghalang pemain daripada sebenarnya menarik ini.

Walau bagaimanapun, kami akan menerangkan sepenuhnya cara mengaktifkan mekanik skrin berpecah dalam MW2 dalam panduan ini. Kami juga akan mengatasi apa yang dapat menghalang pemain menggunakan mekanik seperti biasa.

Bermain Modern Warfare 2 dalam skrin Split

Cara Menyediakan Moden Modern 2 Splitscreen Mode | GamesRadar+

Malangnya, Skrin Split hanya merupakan ciri untuk pemain konsol, jadi pengguna PC tidak beruntung. Sekiranya anda berada di konsol, maka anda hanya memerlukan dua pengawal dan satu salinan Modern Warfare 2.

. Ini harus mencetuskan pengawal baru untuk muncul di lobi utama. Tekan A atau X untuk mengaktifkan pengawal baru, bergantung pada konsol apa yang anda lakukan. . Sebaik -baiknya, ini harus menjadikan permainan anda menjadi skrin berpecah, dengan pengawal utama yang mempunyai satu sisi skrin dan pengawal kedua yang mempunyai sisi lain.

. Bagi sesetengah orang, ciri ini tidak berfungsi sama sekali. Permainan ini tidak akan membiarkan pemain melihat kedua -dua skrin atau bahkan masuk ke perlawanan dengan kedua -dua pengawal yang disambungkan. Pada masa yang lain, permainan ini tidak akan mengenali pengawal lain. Pemain berharap bahawa patch dari Infinity Ward datang untuk menyelesaikan fungsi pelik dengan skrin berpecah dalam peperangan moden 2.

Buat masa ini, pemain hanya boleh cuba untuk membolehkan ciri ini dan melihat apakah ia berfungsi untuk mereka.

Modern Warfare 2 Split Screen: Adakah terdapat multiplayer tempatan di MW2?

Ditulis oleh Daniel Hollis

 • Kami juga mempunyai panduan mengenai cara melumpuhkan cam topi keledar dalam mod penonton peperangan moden.

Adakah skrin berpecah dalam mw2?

Ini adalah berita baik, kerana Ya, Peperangan moden 2 Adakah mempunyai mod skrin berpecah untuk pemain menikmati berbilang pemain tempatan.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk membolehkan skrin split, jadi anda boleh berjaya bermain dengan pal, maka pastikan anda menyemak selebihnya panduan di bawah.

 • Mahu menjimatkan ruang? .

Anda memerlukan dua pengawal untuk menggunakan keupayaan skrin split di Peperangan moden 2. , .

Untuk cepat menyediakan skrin split, anda terlebih dahulu perlu memastikan kedua-dua pemain mempunyai akaun Activision. Seterusnya, selepas memuatkan MW2, ikuti langkah -langkah yang cepat dan mudah ini:

 • Hidupkan kedua -dua pengawal dan Teruskan ke menu utama.
 • Cuba lihat pada butang arahan di sudut kanan atas skrin yang akan memberitahu anda apa yang perlu ditekan pada pengawal kedua.
 • Tekan butang yang berkenaan dan .
 • Anda kini dapat melompat ke skrin berpecah

Selepas ini, anda akan dapat dengan mudah melompat ke dalam perlawanan dalam talian dan menikmati . Walaupun kempen dan co-op kini tidak disokong, mod RAID disahkan akan datang dalam kemas kini masa depan, yang dapat melaksanakan cara baru untuk memainkan skrin split, jadi tonton ruang ini!

 • Pastikan untuk menyemak kelas MW2 terbaik kami untuk bermain di peringkat supaya anda dapat menguasai pembangkang.

Mod mana yang menyokong skrin split di MW2?

. Kedua-dua kempen dan mod permainan co-op terkunci dari skrin berpecah. Sebaliknya, pemain hanya dapat mengaksesnya dengan bermain dalam pertandingan berbilang pemain dalam talian. .

MW2 boleh didapati untuk pemain skrin split untuk bermain, selain dari dua: orang ke-3 moshpit dan penyelamat tahanan. Berikut adalah senarai yang disahkan setiap mod yang dimainkan Peperangan moden 2Skrin Split:

. Pastikan anda melihat kami Peperangan moden 2 laman utama untuk semua berita dan panduan terkini. .

Cara bermain skrin berpecah dalam peperangan moden 2

Tidak seperti kebanyakan penembak orang pertama moden, Call of Duty: Modern Warfare 2 dilengkapi dengan ciri skrin split untuk anda mainkan.

Oleh Pasukan Editorial 2023-05-28 2023-05-28 Saham

.

Walaupun tidak selalunya pengalaman yang lebih selesa kerana kekurangan ruang skrin, tidak ada yang lebih menyeronokkan daripada duduk bersama rakan di bilik anda dan bermain sama ada kempen pemain tunggal MW2 di Co-op atau beberapa perlawanan berbilang pemain.

Panduan berikut akan memberitahu anda bagaimana untuk menyediakan skrin berpecah dalam peperangan moden 2.

Cara Mengaktifkan Skrin Split di MW2

Ciri skrin Split kembali dari peperangan moden 2019 dalam bentuk yang sama. Oleh itu, jika anda menggunakan skrin berpecah dalam permainan yang lebih lama, anda sudah tahu bagaimana untuk menetapkannya lagi di MW2.

 • .
 • Multiplayer dari menu utama.
 • Sambungkan pengawal kedua dan tekan A/x untuk PlayStation/Xbox masing -masing.
 • Log masuk dengan a PlayStation Plus/Xbox Live .
 • .

Terdapat beberapa perkara yang harus anda ketahui di sini.

Pertama, akaun Live PlayStation Plus/Xbox yang anda tandatangani dengan perlu mempunyai langganan yang sah/aktif. .

.

Kedua, akaun yang sama perlu dihubungkan dengan akaun Activision yang sah. . Sekiranya anda tidak mempunyai akaun Activision, anda perlu membuat satu selepas menyambungkan pengawal kedua.

.

Kaedah untuk mengakses skrin split sangat serupa pada PC berbanding dengan Xbox/PlayStation.

 • Boot Modern Warfare 2 di PC anda.
 • Buka .
 • Sambungkan pengawal kedua atau set papan kekunci dan tetikus baru.
 • Log masuk dengan atau Pertempuran. .
 • Mula bermain di skrin berpecah.

Perlawanan.. Anda boleh menyediakan akaun pengaktifan baru dari dalam permainan jika anda belum membuatnya.

Tidak semua mod permainan multiplayer boleh didapati di skrin berpecah. Walau bagaimanapun, kami masih mempunyai barisan yang baik. .

 • Pasukan kalah mati
 • Cari dan musnahkan
 • Penguasaan
 • 3 orang moshpit
 • Ibu pejabat
 • Membunuh disahkan

Mod seperti pencerobohan dan perang darat tidak dimasukkan untuk alasan yang baik, tetapi mod spec ops dan percuma untuk semua akan menjadi tambahan yang baik.