Cara Memainkan Buah Blox: Buah Terbaik & Panduan Bermain Lengkap, Panduan Race Buah Blox | Taktik Pocket

Panduan Race Buah Blox

Isi kandungan

Cara Memainkan Buah Blox: Buah Terbaik & Panduan Bermain Lengkap

Cara Memainkan Buah Blox: Buah Terbaik & Panduan Bermain Lengkap

Beanstalk disokong pembaca. Sekiranya anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan kami, kami mungkin mendapat komisen kecil. Ini tidak menjejaskan ulasan atau penempatan produk kami di laman web ini.

Sekiranya anda ingin memainkan buah -buahan Blox, sejumlah besar mekanik, item, dan pembolehubah boleh menjadi sedikit menakutkan. Oleh itu, saya akan mencuba dan memberi anda panduan lengkap (ish) mengenai cara bermain buah -buahan blox. Panduan ini akan membawa anda mempercepatkan pelbagai aspek permainan, termasuk buah -buahan blox, senjata, statistik, dll. Mari kita menyelam betul -betul!

Isi kandungan

Asas buah blox

Apabila anda memulakan watak anda, pastikan anda memilih lanun. Ini penting kerana Marin mempunyai beberapa kebiasaan yang memberi ganjaran PvP lebih banyak, dan sejak PvP tidak dapat diakses lebih awal, lebih baik hanya untuk memilih lanun. Sekarang, apabila anda bermula, anda akan berada di Pulau Starter.

Sebelum kita masuk ke dalam strategi permainan awal, pastikan anda menekan Ctrl, jadi mod pergerakan watak anda berubah dari berjalan kaki ke pecut. Seterusnya, ingatlah bahawa anda boleh berlari dengan menekan Q dan melompat dua kali dengan mengetuk kunci anda dua kali. Barang ini akan menjadi lebih berguna di kemudian hari. Mari kita pergi bagaimana anda harus mendekati perkara dari sini.

Memilih usaha

Pertama, anda perlu membuat diri anda pedang. Untuk membeli pedang, mendekati penjual pedang. Anda akan dapat membeli katana atau cutlass, yang merupakan pedang asas dengan kemahiran serangan dan kerosakan yang sama. .

Dia akan memberi anda usaha untuk membunuh 5 penyamun dengan ganjaran kewangan. Tuangkan usaha ini sehingga anda mendapat pedang anda, kemudian gunakan pedang itu untuk mengisar usaha yang sama dengan lebih cepat! Sebaik sahaja anda mencapai tahap 15, anda boleh beralih ke pulau seterusnya. Ingat, pengisaran baru sahaja bermula! Melakukan ini diharapkan dapat membersihkan beberapa mekanik pertempuran dan senjata.

Statistik dan watak membina

Statistik buah -buahan blox

Buah-buahan Blox adalah terutamanya permainan membina watak berasaskan grind, jadi statistik dan binaan adalah roti dan mentega buah-buahan blox. Pertama, mari kita pergi ke atas enam statistik dalam buah blox dan periksa apa bonus skala masing -masing menyediakan:

 • Huru -hara: Meletakkan mata ke dalam huru -hara menjadikan pukulan anda lebih kuat dan memberi anda lebih banyak tenaga, membolehkan anda menggunakan lebih banyak kebolehan buah bloks, serangan khas, dash lebih, dan lain -lain.
 • Pertahanan: Meletakkan mata ke dalam penggemar pertahanan kolam kesihatan anda. Sememangnya, Tanky adalah atribut yang sangat berguna dalam buah -buahan Blox, terutama dalam pergaduhan PVP dan bos.
 • Pedang: Mengurangkan Stat Pedang akan menyebabkan anda menangani peningkatan kerosakan dengan senjata jenis pedang.
 • Pistol: Mengurangkan statistik senjata akan menyebabkan anda menangani peningkatan kerosakan dengan senjata jenis senjata.
 • Buah blox: Skala Stat Buah Blox akan menyebabkan anda menangani peningkatan kerosakan dengan buah -buahan blox.

Sudah tentu, statistik yang anda skala akan sangat bergantung pada apa yang akan anda lakukan. Jika anda ingin pergi untuk membina berasaskan pedang, membuang mata dalam pedang awal dan kemudian mengedarkan titik antara huru-hara dan pertahanan adalah idea yang baik. Biasanya, kebanyakan pemain memilih untuk membina buah blox sejak buah -buahan blox sangat kuat.

Walau bagaimanapun, itu mempunyai cabaran tertentu yang berkaitan dengannya. Sudah tentu, anda bebas memilih apa sahaja yang anda nikmati! Ramai orang memilih pistol atau pedang membina dan mendapat kejayaan besar dengannya.

Apa itu buah -buahan blox?

Buah Blox mungkin senjata terkuat dalam permainan dan juga yang paling mahal. Mereka memberikan pelbagai kebolehan yang membolehkan anda menangani kerosakan, meningkatkan mobiliti, atau menjadikan anda lebih selamat. Oleh itu, adalah penting untuk menyedari mereka dan mengetahui buah-buahan blox yang bernilai wang tunai anda.

Sebelum kita mengatasi beberapa buah pembunuh, anda harus tahu bahawa membeli buah-buahan dengan mata wang dalam permainan akan bermakna mereka sementara. Ini adalah untuk mengatakan bahawa anda tidak dapat melengkapkan buah lain tanpa memusnahkan buah anda yang dilengkapi sebelumnya. Namun, jika anda membeli buah -buahan dengan Robux, mereka tinggal di inventori anda selama -lamanya, dan anda boleh menukar buah -buahan pada waktu lapang anda. Sekarang, mari kita masuk ke mana buah -buahan berguna.

Buah Blox

 • Buah-buahan elemental sangat baik kerana mereka memberi anda imuniti dari perusuh dan makhluk yang lebih rendah daripada anda. Serius. Sekiranya anda mengisar di kawasan dengan tahap yang lebih tinggi daripada perusuh, mereka tidak dapat merosakkan anda! Ini menjadikan pengisaran jauh lebih mudah dan membolehkan anda menjadi lebih cekap. Buah Elemental termasuk magma, cahaya, pasir, gelap, dan lain -lain. Buah -buahan yang disebutkan di atas digambarkan di atas.
 • Manusia: Buddha juga merupakan buah yang sangat baik yang lebih murah daripada buah-buahan S-tier. Selain itu, ia adalah salah satu buah terbaik yang boleh anda bangun, sesuatu yang meningkatkan kuasa buah anda.Kekuatan utamanya adalah pengurangan kerosakan yang kuat yang anda dapatkan apabila anda mengaktifkan kuasa tandatangannya.
 • Jiwa adalah satu lagi buah yang sangat serba boleh dengan utiliti yang sangat tinggi. Khususnya, jiwa cemerlang kerana output kerosakan yang besar dan keupayaan untuk mengekstrapolasi ke pelbagai senario pertempuran, dari kawasan pengisaran ke pvp. Walau bagaimanapun, kuasa Soul tercermin dalam tag harganya, dengan itu menjadi buah ketiga paling mahal dalam permainan! Walau bagaimanapun, jika anda terus mengisar anda, anda akan dapat membelinya dalam masa yang singkat!

Lebih banyak petua dan trik

Sekarang anda mempunyai idea umum mengenai komponen asas buah -buahan blox, berikut adalah beberapa petua dan cara yang dapat membantu anda dalam satu aspek permainan atau yang lain.

Apabila anda bertani, aggro semua musuh dan membuat mereka mengejar anda. Kemudian, buat mereka berkumpul bersama -sama sehingga serangan aoe memukul mereka semua. Ini akan meroket kecekapan pengisaran anda dan membolehkan anda bertani lebih cepat. Beberapa minit yang disimpan dalam menyelesaikan pencarian mungkin tidak kelihatan seperti banyak terpencil, tetapi ia menambah dengan cepat di sesi pengisaran yang panjang.

Tetapkan matlamat pengisaran harian. Sebagai contoh, anda boleh memutuskan bahawa anda ingin memperoleh dua puluh atau tiga puluh setiap hari. Menetapkan tahap atau matlamat wang akan membolehkan anda mengisar secara konsisten dan dengan cara yang menyeronokkan.

Menggunakan kod buah blox. Kod ini memberi anda manfaat yang berbeza, dengan beberapa memberi anda keuntungan XP berganda untuk tempoh dan ada yang membolehkan anda mengagihkan semula statistik anda. Cari kod ini dalam talian, dan gunakannya setiap kali mudah. Walau bagaimanapun, Kod ini tidak boleh diguna semula dan tidak disusun, Oleh itu, pastikan anda hanya menggunakannya apabila anda bersedia untuk memanfaatkan bonus mereka sepenuhnya!

Kami harap panduan ini berguna dan keraguan yang anda rasakan dalam memulakan buah -buahan Blox agak lemah!

Saad adalah peminat sains komputer yang telah bermain permainan sejak zaman kanak -kanaknya. Peminat besar Mobas seperti Dota 2, dia seorang geek teknologi dengan cinta untuk permainan di hati!

Panduan Race Buah Blox

Perlumbaan menjelang pertandingan dengan panduan perlumbaan Roblox Blox Fruits kami, yang menampilkan maklumat mengenai semua enam perlumbaan, bagaimana untuk membuka kunci cyborg dan ghoul, dan bagaimana menukar perlumbaan

Race Buah Blox - buah lanun buah blox tersenyum

Diterbitkan: 23 Ogos 2023

Perlumbaan buah -buahan Blox adalah mekanik yang sangat penting dalam permainan, memberi kesan kepada kekuatan dan kelemahan watak anda, dan memberikan kebolehan khusus dan khusus kaum dan rangsangan. Dalam Panduan Perlumbaan ini, kami membawa anda melawat semua enam perlumbaan, bagaimana mengubah perlumbaan watak anda, bagaimana membuka kaum unik seperti cyborg dan ghoul dan banyak lagi.

Sekiranya anda seorang peminat buah-buahan yang besar dan ingin mendahului rakan-rakan buah-buahan anda, pergi ke kod buah-buahan blox kami dan snap beberapa barang. Dan, untuk lebih jauh dari mana asalnya, kami mempunyai banyak kod permainan roblox, termasuk kod simulator swarm lebah, kod perlumbaan terbang anime, kod psiko psiko yang hancur, dan banyak lagi.

Oleh itu, mari kita lihat semua yang anda perlukan untuk mengetahui semua Perlumbaan buah -buahan Blox, Cara Membuka Kunci Buah Buah Cyborg dan Ghoul, dan banyak lagi.

Apakah perlumbaan buah blox?

Perlumbaan Buah Blox adalah permainan mekanik teras yang memutuskan yang memancarkan dan kemahiran watak anda. Apabila anda menyertai untuk pertama kalinya, permainan memberi anda salah satu daripada empat kelas asas sama ada manusia, jerung, malaikat, atau arnab. Anda boleh menukar perlumbaan anda kemudian untuk menghidupkan penggemar dan variasi anda, dengan beberapa gaya permainan tertentu lebih daripada yang lain. Contohnya, jika anda mahukan watak mudah alih yang boleh zip di sekitar peta dengan cepat, maka arnab adalah pilihan yang tepat. Manakala, jika anda mencari sesuatu yang sedikit tangki, jerung atau cyborg adalah kelas untuk anda.

Bagaimana saya menukar perlumbaan buah blox saya?

Anda boleh menukar perlumbaan anda dengan beberapa cara yang berbeza.

 • Beri serpihan 3k ke tort, yang mengulangi perlumbaan anda. Hasilnya adalah rawak, tetapi anda dijamin untuk mendapatkan perlumbaan yang berbeza dari yang sekarang
 • Tebus Perlumbaan Percuma Rerolls dari Kod Buah Blox Kami Ketika Mereka Menanam

Semasa acara, anda sering boleh menggunakan mata wang acara untuk membeli rerolls perlumbaan dari NPC khas.

Sila ambil perhatian bahawa anda tidak dapat memperoleh kaum cyborg atau ghoul melalui kaedah di atas – sebaliknya, anda perlu membuka kunci mereka dengan mengikuti langkah -langkah khas yang kami telah disenaraikan kemudian dalam panduan ini. Walau bagaimanapun, jika anda telah membuka kunci kaum cyborg atau kejam, anda boleh beralih kepada mereka lagi dengan bercakap dengan NPC masing -masing.

Perlumbaan Buah Blox - A Pirate Roblox Watak Mid -Sttack

Semua perlumbaan buah blox

.

Blox buah -buahan manusia

Manusia adalah perlumbaan buah -buahan blox yang mengkhususkan diri dalam kerosakan. Sebagai perlumbaan yang paling biasa untuk pengguna baru, manusia tidak memberikan sebarang penggemar dalam bentuk asasnya. Walau bagaimanapun, ia mendapat penggemar yang unik apabila anda berkembang, dan sebagai manusia, anda boleh membuka kunci keupayaan unik yang dipanggil Last Resort, yang meningkatkan kerosakan anda lebih kurang kesihatan yang anda miliki.

Manusia memacu banyak kerosakan apabila mereka menggunakan usaha terakhir, walaupun keupayaan ini menjadikan mereka sangat terdedah kerana mereka membenarkan HP mereka jatuh sebagai pertukaran untuk lebih banyak kerosakan.

Blox buah -buahan arnab

. Ia meningkatkan kelajuan dan dash rangsangan anda, dan membolehkan anda membuka kunci keupayaan yang disebut ketangkasan yang meningkatkan kelajuan anda lebih jauh lagi. . Walau bagaimanapun, ia hanya memberikan penggemar kelajuan, yang bermaksud output kerosakannya tidak begitu kuat seperti kelas lain.

Blox Fruits Angel

Angel adalah perlumbaan buah-buahan blox yang mengkhususkan diri dalam penyembuhan udara dan penyembuhan. . .

Blox buah hiu

Shark adalah perlumbaan buah -buahan blox yang mengkhususkan diri dalam berenang dan pertahanan. Pada v2 atau lebih tinggi, jerung mempunyai imuniti air, dan pada V1, rintangan air mereka masih cukup besar. Keupayaan V3 mereka sangat bagus untuk serangan dan kombo yang berterusan dari musuh, dan pengurangan kerosakan umum mereka membuat watak yang sangat tangki.

Blox buah -buahan cyborg

Cyborg adalah perlumbaan buah -buahan blox yang mengkhususkan diri dalam regenerasi tenaga dan pecah naluri. Sebagai cyborg, watak anda boleh membuka kunci keupayaan yang dipanggil teras tenaga yang mengurangkan kerosakan, menghilangkan naluri, dan menyebabkan kerosakan kepada sesiapa yang ditangkap di ladangnya. Cyborgs juga mempunyai pertahanan yang hebat, terutamanya dengan keupayaan teras tenaga yang berharga.

. Walau bagaimanapun, mereka tidak mempunyai penggemar pergerakan, yang membuat mereka berasa sangat perlahan tanpa kelajuan meningkatkan aksesori. Mereka juga cukup rumit (dan mahal) untuk membuka kunci.

Blox Fruits Ghoul

Ghoul adalah perlumbaan buah -buahan blox yang mengkhususkan diri dalam pencucian kehidupan. Ia juga mempunyai kemahiran dalam pelbagai bidang lain, tetapi tidak cemerlang di mana-mana daripada mereka seperti kaum lain-menjadikannya ‘Jack of All Trades, All Trades, Master of None’ Race. Dengan campuran kemahiran yang berbeza, ia mempunyai pertahanan yang baik, kerosakan tambahan, dan meningkatkan kelajuan pada waktu malam. .

. .

Race Buah Blox - buah lanun buah blox tersenyum

Bagaimana saya membuka kunci perlumbaan cyborg buah blox?

Untuk membuka kunci perlumbaan cyborg buah blox, anda perlu melengkapkan teka -teki cyborg dengan mengikuti langkah -langkah ini.

 • Pertama, anda perlu mendapatkan penumbuk kegelapan, sama ada dengan mengalahkan binatang laut atau dengan mencari satu di dada
 • Klik butang untuk memulakan serbuan pesanan, dan masukkan penumbuk kegelapan ke dalam mesin
 • Beli microchip dari NPC aritmetik untuk memulakan serbuan pesanan
 • Terus melengkapkan serbuan pesanan biasa sehingga anda memperoleh otak teras (2.5% Droprate Peluang). Perlu diingat bahawa anda hanya boleh mendapatkan penurunan otak teras jika anda telah memasukkan penumbuk kegelapan terlebih dahulu
 • Klik pada butang untuk memulakan serangan pesanan dengan otak teras dalam inventori anda
 • Apabila tangga rahsia dibuka, pergi dan membeli perlumbaan cyborg untuk 2.

Selepas ini, tangga rahsia melekat sebagai ciri tetap. Jadi, jika anda pernah menukar perlumbaan anda dan ingin beralih ke Cyborg, anda boleh melakukannya untuk 2 lagi.Serpihan 5k tanpa perlu melakukan teka -teki lagi.

?

Untuk membuka kunci perlumbaan jahat, anda perlu memenuhi keperluan berikut.

 • Mempunyai 100 ektoplasma, bahan yang dijatuhkan secara rawak oleh kapten dan NPC yang terkutuk di kapal yang terkutuk
 • . Kapten yang dikutuk mempunyai peluang 1-2% untuk menjatuhkan item ini apabila anda mengalahkannya

Selepas itu, anda boleh bercakap dengan Eksperimen pada kapal yang terkutuk dan memberinya 100 ektoplasma dan obor Hellfire sebagai pertukaran untuk kelas kejam. Sekiranya anda pernah menukar perlumbaan anda dan ingin beralih ke kejam, hanya kembali dan bercakap dengan Expermic lagi, dan dia akan mengubah anda kembali secara percuma.

Itu sahaja yang kami ada dalam Panduan Race Buah Blox kami buat masa ini. ? Kami ingin mendengar pendapat anda di Facebook atau Twitter. .

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.