Cara Melengkapkan Quest Bluejay di Destiny 2 – Dot Esports, Destiny 2 Bluejay Quest dan Cara Mengumpulkan Panduan Fragment ShellCode | Pcgamesn

Untuk mendapatkan akses ke karunia mingguan dari Nimbus yang memberi anda hadiah dengan shellcode polimorfik, anda perlu melengkapkan Bluejay Quest terlebih dahulu .

Cara Melengkapkan Quest Bluejay di Destiny 2

Satu lagi Memorial Stride Cloud, Pengenalan Satu Lain ke Sistem Permainan.

Bandar Neomuna menawarkan banyak Takdir 2 pemain untuk meneroka, terutamanya selepas Cahaya kempen. Sebaik sahaja anda telah membungkus cerita utama, anda akan memulakan satu siri misi untuk membaiki peringatan strider awan seperti yang diminta oleh arkib Quinn Laghari. Misi -misi ini mempunyai kesan kesan, tetapi lebih penting lagi, mereka juga membimbing pemain dalam sistem yang sama dengan Neomuna.

The Stargazer Quest mengajar pemain bagaimana untuk melibatkan diri dengan misi beban terminal, dan Bluejay mengikuti jejaknya dengan memperkenalkan penjaga ke misi partition. . Begini cara anda dapat menyelesaikan misi bluejay di Takdir 2.

Takdir 2 Panduan Quest BlueJay

Bluejay adalah antara pencarian yang lebih pendek di Cahaya pasca kempen, tetapi itu tidak bermakna ia tidak penting. Anda perlu menyelesaikannya untuk membolehkan mengakses aktiviti partition, dan selepas selesai, anda boleh bercakap dengan Nimbus untuk mencuba aktiviti pada watak anda yang lain.

Cara mendapatkan serpihan kod shell dan enjin polimorf di Takdir 2

Langkah pertama pencarian memerlukan pemain untuk mendapatkan serpihan shellcode dan enjin polimorfik. Serpihan ShellCode adalah kejatuhan rawak daripada membunuh musuh -musuh vex di dalam zon pencerobohan VEX di Neomuna, jadi ada beberapa nasib yang terlibat dalam mendapatkannya. Anda memerlukan lapan untuk memajukan usaha.

Syukurlah untuk pemain, zon serangan VEX meluas dengan VEX, dan jika aktiviti beban terminal berada di zon yang sama dengan zon pencerobohan VEX, kemungkinan anda akan membunuh dua burung dengan satu batu. Enjin polimorfik, juga diperlukan untuk pencarian bluejay, jatuh pada akhir terminal yang berlebihan dada kekunci, jadi anda boleh membuat kemajuan di kedua -dua bahagian pada masa yang sama. Anda perlu menghabiskan kunci beban terminal untuk mendapatkan enjin polimorfik.

Cara mengakses misi partition di Takdir 2

Sebaik sahaja anda mempunyai lapan serpihan kod shell dan enjin polimorfik, anda boleh mengubahnya menjadi kod shell polimorfik, yang memberikan anda akses kepada misi partisi mingguan. Anda tidak boleh melancarkan misi dari peta, tetapi ia mempunyai nod sendiri yang membolehkan anda mengesan pintu masuknya. Langkah ke zon serangan VEX dan cari portal yang membawa kepada rangkaian VEX untuk mencari pintu masuk ke misi partition.

Misi partition serupa dengan musim aktiviti pemusnahan splicer. Mereka agak pendek, tetapi boleh mempunyai beberapa kejutan untuk pemain. Partition: Reset keras, misalnya, mempunyai beberapa bahagian burung pipit yang memuncak dalam perjuangan menentang bos terakhir. Terdapat juga beberapa bahagian yang menghina bom yang membawa kepada bos, yang meletakkan pemain terhadap pemasa (walaupun pemburu tidak sah dapat menjadi tidak kelihatan untuk meredakan bom dengan mudah).

Melengkapkan misi partition juga akan membungkus bluejay. Selepas itu, anda boleh menyelesaikan misi partition mingguan anda dengan merebut karunia mingguan dari Nimbus, yang sepatutnya memberi anda satu kod shell polimorfik setiap minggu pada setiap watak.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV atau mendapat pihak ketiga di DMZ. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Destiny 2 Bluejay Quest dan Cara Mengumpulkan Panduan Serpihan ShellCode

Jika anda mahukan gear Pinnacle, maka anda perlu tahu bagaimana untuk menyelesaikan Destiny 2 Bluejay Quest, sebagai berbuat demikian membolehkan anda melengkapkan nimbus mingguan.

Destiny 2 Bluejay Quest: Humanoid Augmented Besar

Diterbitkan: 2 Mac, 2023

The Destiny 2 Bluejay Quest Membuka banyak kemungkinan untuk anda setelah selesai. Bukan sahaja ia memberi anda rasa pertama anda partition: misi penetapan keras, tetapi kemungkinan jalan pertama untuk gear pinnacle anda akan mendapat akses ke – penting untuk menghancurkan tahap kuasa asas supaya anda dapat mengambil apa -apa.

The BlueJay Quest dalam permainan PC percuma hanya boleh diakses sebaik sahaja segala -galanya di senarai misi cahaya telah ditandakan, kerana anda perlu memasuki Hall of Heroes untuk bercakap dengan Quinn Laghari, Archivist. Ini adalah proses yang berbelit -belit, semuanya diberitahu, tetapi apabila Quest Bluejay telah ditandakan, anda dapat mengisar nimbus mingguan untuk kod shell polymorphic untuk menyelesaikan lebih banyak partition: misi menetapkan semula keras untuk gear destiny 2 pinnacle gear.

Destiny 2 Bluejay Quest: A Hologram Memberi Pemain Pencarian

Cara Melengkapkan Destiny 2 Bluejay Quest

Berikut adalah cara melengkapkan Quest BlueJay di Destiny 2:

  • Lawati arkivis di Hall of Heroes untuk mengambil Quest Bluejay.
  • Bercakap dengan Nimbus.
  • Memusnahkan VEX dan mengumpul serpihan shellcode mereka; anda memerlukan lapan jumlah.
  • Buka Terminal Terminal Dada Kunci Untuk Mendapatkan Enjin Polimorfik.
  • Kepala ke Liming Harbour dan mulakan partition: Misi Reset Keras.
  • Sebaik sahaja Partition: Misi Reset Hard selesai, kembali ke Hall of Heroes untuk membaiki Memorial Bluejay.
  • Setelah peringatan telah dipulihkan, bercakap dengan arkivis untuk menyelesaikan pencarian bluejay.

Sekarang bahawa anda telah menyelesaikan Destiny 2 Bluejay Quest, sudah tiba masanya untuk mengisar untuk gear Pinnacle supaya anda boleh lulus topi lembut, bersedia untuk mengambil serangan cahaya apabila ia dikeluarkan. Sekiranya anda merancang untuk melengkapkan nimbus mingguan nimbus, ia patut melihat Destiny Best 2 kami membina, bagaimana sistem loadout baru berfungsi, apa yang ada di dalam zon pencerobohan VEX, dan exotics cahaya baru, jadi anda dapat menyelesaikannya secepat mungkin mungkin.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara mendapatkan serpihan kod shell di takdir 2

Sekiranya anda cuba mendapatkan tangan anda di atas kod shell polymorphic untuk mendapatkan akses ke misi partition di zon pencerobohan VEX, anda perlu mengambil beberapa serpihan shellcode terlebih dahulu.

Serpihan ShellCode bukan sekadar penurunan mudah yang kemudian anda boleh masuk untuk mendapatkan serpihan polimorfik walaupun anda perlu mendapatkan karunia dari Nimbus terlebih dahulu.

Destiny 2 serpihan kod shell

Sebaik sahaja anda mempunyai serpihan shellcode yang mencukupi serta item lain yang disenaraikan dalam karunia mingguan dari Nimbus, anda boleh mendapatkan serpihan shellcode.

Di mana untuk mendapatkan serpihan kod shell?

Serpihan ShellCode boleh didapati di Neomuna tetapi kawasan di mana anda boleh menanamnya adalah khusus kerana ia hanya boleh diperolehi di zon pencerobohan VEX.

Zon Incursion Vex adalah kawasan yang VEX sedang menyerang dan dapat dilihat kemudian di peta anda dengan ikon akan ada lebih banyak aktiviti VEX di kawasan itu ketika anda pergi ke sana.

Cara mendapatkan serpihan kod shell?

Serpihan ShellCode Drop di zon serangan VEX tetapi ini hanya akan berlaku jika anda telah memperoleh karunia mingguan dari Nimbus yang memberi ganjaran kepada kod shell polimorfik.

Anda perlu menggunakan kebolehan dan senjata helai untuk menjadikan musuh -musuh menjatuhkan serpihan shellcode yang diperlukan.

Sekiranya anda tidak menggunakan helai untuk mengalahkan VEX, anda tidak akan dapat memperoleh serpihan kod shell di zon pencerobohan VEX walaupun setelah mendapat karunia.

Serpihan shellcode digunakan

Serpihan shellcode diperlukan bersama dengan enjin polimorfik untuk melengkapkan karunia mingguan yang diberikan oleh Nimbus.

Bounty mingguan akan membolehkan anda mendapatkan kod shell polymorphic yang kemudiannya boleh digunakan untuk memasuki portal VEX ke misi partition.

Setiap minggu, anda akan dapat mengambil bahagian dalam aktiviti kerana Nimbus hanya menawarkan karunia sekali dan anda perlu menunggu tetapan semula seterusnya.

Cara Memulakan Bounty Mingguan Nimbus?

Untuk mendapatkan akses ke karunia mingguan dari Nimbus yang memberi anda hadiah dengan shellcode polimorfik, anda perlu melengkapkan Bluejay Quest terlebih dahulu .

Ini datang setelah anda menyelesaikan cahaya dan telah berkembang melalui misi yang diberikan di Hall of Heroes di Strider’s Gate.

Selepas anda menyelesaikan Quest Bluejay, anda akan dapat menerima karunia mingguan dari Nimbus setelah bercakap kepadanya di Strider’s Gate.

Mengapa serpihan kod shell tidak jatuh?

Sekiranya serpihan kod shell tidak jatuh, ini mungkin kerana anda tidak menggunakan helai untuk menangani kerosakan pada musuh.

Anda perlu mendapatkan pukulan akhir semasa menangani kerosakan helai dan jika anda masih belum mendapat apa -apa, anda harus memeriksa karunia.

Mungkin mungkin anda telah mengumpulkan serpihan shellcode yang mencukupi dan kini boleh diteruskan dengan objektif seterusnya atau menghidupkan pencarian.

Michael James telah menjadi pemain permainan yang gemar sejak dia masih muda. Dia suka bermain permainan video dan suka menulis tentangnya untuk berkongsi pengalaman dan idea dengan orang lain. Selain bermain, dia juga suka membantu pemain lain dan di tempat.