Cara Melengkapkan Misi Modern Warfare 2 Spec Ops | PC Gamer, adakah kempen Modern Warfare 2 mempunyai Online atau Co-Op tempatan? | Beban

Adakah kempen Modern Warfare 2 mempunyai koperasi dalam talian atau tempatan

Walaupun pemilihan semasa agak singkat, misi spec ops adalah sebahagian daripada Sistem Prestij Modern Warfare 2, Oleh itu, anda mungkin akan memainkan semula mereka untuk menanam beberapa XP akhirnya. Dan hei, ada beberapa ganjaran kosmetik yang menunggu anda sebagai pertukaran untuk masa anda juga, yang bagus.

Misi peperangan moden 2 spesifikasi dan cara menyelesaikannya

Walaupun Call of Duty: Moden Modern Warfare 2 Spec Ops Misi tidak banyak menawarkan dari segi cerita, mereka boleh menjadi agak mencabar untuk mengambil, walaupun dengan rakan di Co-Op. Sekiranya anda ingin tahu tentang apa yang diperlukan oleh misi sampingan peperangan moden ini dan bagaimana untuk menyelesaikannya dengan cepat, panduan ini mempunyai semua butiran yang anda perlukan. Pastikan untuk membawa seseorang yang boleh anda percayai bersama untuk perjalanan dan mungkin menyimpan makanan ringan.

Senarai misi peperangan peperangan moden 2 spesifikasi

Berita baik: Anda tidak perlu melengkapkan kempen atau memenuhi ambang lain untuk mengakses misi Ops Spec Modern Warfare 2. Anda boleh melompat ke mana-mana misi yang ada pada bila-bila masa, sama ada solo atau dengan satu pal dalam mod co-op dalam talian.

Berikut adalah Senarai Misi Ops Modern Warfare 2:

  • Kawasan yang ditolak
  • Defender: Mt. Zaya

Walaupun pemilihan semasa agak singkat, misi spec ops adalah sebahagian daripada Sistem Prestij Modern Warfare 2, Oleh itu, anda mungkin akan memainkan semula mereka untuk menanam beberapa XP akhirnya. Dan hei, ada beberapa ganjaran kosmetik yang menunggu anda sebagai pertukaran untuk masa anda juga, yang bagus.

Rendah diri

Misi Modern Warfare 2 Low Profile membawa anda ke peta terpencil untuk mengekstrak tiga senjata radioaktif. Sebaik sahaja objektif dilakukan, anda perlu meninggalkan tempat itu dengan bantuan helikopter yang mesra. Sudah pasti yang paling diselaraskan dari semua misi ops spesifikasi tetapi, seperti biasa, ada beberapa perkara yang harus diingat.

Pertama sekali, sementara Stealth pasti digalakkan, ia tidak wajib. Jangan ragu untuk memilih gabungan senjata di helikopter sebelum berhenti -saya pergi dengan senapang serangan dan penembak tepat, yang terbukti menjadi campuran yang hebat di sekeliling. Lebih -lebih lagi, anda tidak perlu terlalu risau tentang peluru mengenai misi ops ini berbanding yang lain. Terdapat banyak musuh di sekitar, jadi selalu pastikan untuk menjarah setelah anda menurunkannya.

Bagi objektif itu sendiri, permainan akan menandakan tiga tempat secara automatik di peta untuk anda menyusup ke dalam apa -apa perintah. Lokasi rawak, tetapi langkah -langkah untuk mengambil setiap tiga senjata radioaktif selalu sama.

Sebaik sahaja anda berada di kawasan yang ditandai, gunakan kaunter Geiger anda untuk mencari tepat di mana objek itu. Jika kaunter membaca apa -apa dari 80 dan ke atas, anda menuju ke arah yang betul.

Berhati -hati kerana biasanya terdapat laser di sekitar. Simpan googles siang malam apabila anda mendekati objek dan gunakan pendirian terdedah untuk tinggal di bawah laser. Kemudian, hanya berinteraksi dengan senjata radioaktif dan anda akan ditetapkan -laser hilang sebaik sahaja anda lakukan, jadi jangan ragu untuk meneroka di kaki anda. Ulangi ini dengan dua tempat lain untuk menyelesaikan misi.

Terdapat dua lagi elemen yang perlu diingat untuk Misi Ops Spec Modern Warfare 2 ini. Yang pertama ialah anda mungkin menghadapi juggernaut, yang merupakan jenis musuh peluru yang menggunakan LMG. Cuba untuk menjauhkan diri dari pelbagai api sebanyak mungkin, dan gunakan bom tangan yang anda simpan dengan anda sepanjang misi.

Yang kedua ialah anda boleh mengharapkan beberapa musuh akan datang selepas anda ketika anda menuju ke tapak pengekstrakan. Perkara yang sama berlaku untuk masa menunggu sehingga helikopter tiba. Syukur. Jangan berlama -lama – menjaga mata helikopter dan melompat di belakangnya sebaik sahaja ia menjadi tugas, yang merupakan tugas yang perlu anda lakukan secara manual.

Kawasan yang ditolak

Bagi misi Kawasan Modern Warfare 2 yang ditolak, saya pasti mengesyorkan pendekatan senyap, terutama pada awalnya. Musuh pertama yang anda temui berada di pos pengawal kecil di sebelah jalan, jadi turunkannya dengan senyap untuk merampas jawatan itu sendiri, kerana anda memerlukan senjata.

Objektif di sini tugas anda dengan memusnahkan menara sam di sekitar beberapa tempat di peta, yang boleh anda tangani ketika mereka muncul. Isu terbesar adalah bahawa akan ada banyak musuh yang datang pada anda sepanjang masa, dan peluru mungkin terhad sebagai hasilnya ketika anda berjalan mencari penutup. Ingat bahawa anda hanya perlu meletupkan turet sam di setiap tempat, dan kemudian cepat berjalan ke kawasan seterusnya.

Mengharapkan beberapa musuh menggunakan menara atau pelancar bom tangan. Untuk ini, senapang sniper adalah suatu keharusan, tetapi berusaha untuk mendekati mereka untuk menutup jurang dan menjauhkan diri juga strategi yang baik. Sebaik sahaja anda mendekati musuh, bawa mereka ke tempat yang rapat dan fokus pada turet. Juga, setiap lokasi yang anda lawati mempunyai jawatan dengan senjata dan bekalan lain. Saya cadangkan mengambil sekurang -kurangnya satu pelancar peluru berpandu, kerana anda akan menghadapi helikopter tidak lama lagi.

Yang terbalik adalah terdapat banyak kenderaan di sekitar, jadi pasti mengawasi seseorang untuk melarikan diri dengan segera di luar kawasan setelah anda menjaga turet. Nasib baik di luar sana.

. Zaya

Sekiranya anda ingin menghidupkan dan menghadapi gelombang musuh tanpa bimbang tentang objektif, maka pertahanan Warfare 2 Modern: MT. Zaya adalah misi untuk anda. Tugas di tangan anda telah mempertahankan pelbagai tempat dari enam gelombang musuh, berputar di sekitar peta kecil dengan kedai dan pos senjata di pusat.

Gelombang pertama agak mudah, dan anda hanya perlu bimbang tentang satu tempat untuk mempertahankan. Ia semakin kuat sehingga gelombang terakhir di mana anda akan mempertahankan semua zon sekaligus. Kedengarannya menakutkan di atas kertas, tetapi dalam praktiknya, anda akan mempunyai musuh yang menjatuhkan pada peta secara berkala, serta kumpulan di setiap zon. .

Setiap gelombang akan meninggalkan anda dengan wang, yang saya cadangkan anda gunakan di kedai. .

Selain itu, selagi mereka tidak diturunkan, rakan -rakan askar anda akan bertahan semasa gelombang berikutnya, yang boleh menyebabkan anda mempunyai skuad yang cukup besar untuk peregangan akhir. .

Musuh biasanya jatuh dari helikopter, jadi cuba memusnahkan mereka sebelum mereka dapat mendarat. Lebih -lebih lagi, perhatikan di atas bumbung, kerana beberapa musuh akan tetap terdedah di atasnya dan menembak anda. Dalam pengalaman saya, ini berlaku di gelombang kemudian, tetapi masih patut diingat. Dan tolong, pastikan anda benar -benar mengisi semula senjata anda sebelum gelombang baru bermula. Jangan seperti saya, yang terpaksa mundur sementara semua musuh mengelilingi tempat yang ditandai. .

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Adakah kempen Modern Warfare 2 mempunyai koperasi dalam talian atau tempatan?

Moden Warfare 2 Kempen Multiplayer Co-op: Imej Harga dalam Beanie

. Iaitu, kami ingin mengetahui jawapan kepada soalan berikut: Adakah kempen Call of Duty Modern Warfare 2 mempunyai dalam talian atau tempatan untuk kempen semasa dilancarkan?

Walaupun kini mempunyai reputasi sebagai beberapa permainan FPS yang kompetitif di luar sana, Call of Duty tidak asing dengan pengalaman koperasi tempatan dan multiplayer dalam talian untuk mod pemain tunggal seperti kempen. Tetapi, adalah co-op sebahagian daripada peperangan moden 2?

Adakah kempen Modern Warfare 2 mempunyai koperasi dalam talian atau tempatan?

Tidak, kempen Modern Warfare 2 tidak menawarkan koperasi dalam talian atau tempatan. Kempen tahun ini adalah satu-satunya pengalaman pemain. Walau bagaimanapun, anda akan dapat mengambil bahagian dalam beberapa misi ops spec dengan rakan.

Mengapa kita fikir ini? Nah, walaupun hakikat bahawa gelaran Call of Duty yang lebih tua menawarkan ciri ini, kami tidak melihatnya disediakan untuk beberapa waktu. Oleh itu, dalam semua kejujuran, ia tidak terlalu mengejutkan, terutamanya dengan kempen Modern Warfare 2 yang tidak mempunyai blockbuster, momen yang tidak dapat dilupakan.

Thumbnail YouTube

Oleh itu, sementara kebocoran senarai misi Modern Warfare 2 mempunyai peminat yang takut untuk hantu, anda perlu melihat betapa tepatnya semuanya bersendirian. Jangan risau, walaupun, anda sentiasa boleh bermain melalui mod Ops Spec Modern Warfare 2 dengan Buddy-itu secara eksklusif pengalaman Co-op dua pemain.

Lebih banyak dari beban

Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.