Cara Melengkapkan Final Dawn di Destiny 2 – Gamepur, Destiny 2 Final Dawn Quest Panduan dan Walkthrough | Beban

Destiny 2 Final Dawn Quest Guide and Walkthrough

Misi ini agak mudah dan tidak terlalu sukar. Eramis dan bos adalah sedikit tangki, tetapi beberapa senjata berat yang berguna benar -benar dapat membantu di sini. Anda dapat memanggil bingkai exo yang berkesan untuk membantu anda.

Cara menyelesaikan fajar akhir di takdir 2

Pencarian akhir musim untuk musim Destiny 2 dari Seraph telah tiba, dan ia dipanggil Final Dawn. Permulaan misi ini menampilkan perbualan antara Ana dan Rasputin kerana mereka bersetuju untuk Rasputin untuk memuat naik dirinya ke satelit orbital dan memulakan urutannya sendiri. Dia merancang untuk mengorbankan dirinya untuk menghalang Eramis daripada mengawal Warsats. Panduan ini merangkumi cara menyelesaikan fajar akhir di takdir 2.

Semua langkah pencarian fajar terakhir di takdir 2

Anda hanya boleh mula bekerja pada pencarian subuh terakhir jika anda terperangkap dengan pencarian senjata, usaha bermusim yang telah disediakan pada musim Seraph. Sebaik sahaja anda terperangkap, bercakap dengan Rasputin di bingkai EXO di H H.E.L.M. dan mulakan pencarian. Ini akan membuatkan anda bekerja pada misi penting yang menjijikkan, yang ditetapkan untuk kesukaran legenda.

Langkah 1

Anda perlu memulakan misi imperatif abohorrent, dengan ketat yang ditetapkan untuk kesukaran legenda. Anda boleh memulakan misi ini pada bila -bila masa dari H.E.L.M.

Ini akan membawa anda ke misi solo atau dengan fireteam tiga pemain lain untuk menyelesaikan misi. Berikutan kesimpulannya, cutscene akan bermain. Tidak ada jodoh untuk misi ini.

Langkah 2

Selepas menonton cutscene, kembali ke Zavala di menara dan bercakap dengannya mengenai perkembangan Warsats dan pengembara.

Langkah 3

Sebaik sahaja anda membuat perbualan anda dengan Zavala, bercakap dengan Ikora. Anda boleh menemuinya di menara, di bazar.

Langkah 4

Sekarang bahawa anda telah bercakap dengan Ikora, pergi ke H H.E.L.M. dan cari holoprojector untuk bercakap dengan Ana, dan pengorbanan yang harus dilakukannya.

Langkah 5

Langkah terakhir adalah kembali ke bingkai exo di H.E.L.M. dan dengar mesej terakhir Rasputin yang tersisa untuk anda. Ini akan melengkapkan misi subuh terakhir.

Mengenai Pengarang

Zack Palm

Zack Palm adalah penulis kanan Gamepur dan telah menghabiskan lebih dari lima tahun yang meliputi permainan video, dan memperoleh ijazah sarjana muda dalam bidang ekonomi dari Oregon State University. Dia menghabiskan berbasikal masa lapang, menjalankan kempen tablet, dan mendengar logam berat. Permainan utamanya adalah Pokémon Go, Destiny 2, Final Fantasy XIV, dan mana -mana gelaran yang baru dikeluarkan, dan dia mendapati sukar untuk menarik diri dari mana -mana permainan Star Wars.

Destiny 2 Final Dawn Quest Guide and Walkthrough

Dapatkan gambaran keseluruhan Destiny 2 Final Dawn Quest dan bagaimana anda dapat menyaksikan permulaan akhir ketika Eramis berusaha untuk melakukan tawaran saksi.

Destiny 2 Final Dawn: Eramis dapat dilihat

Diterbitkan: 14 Feb, 2023

The Takdir 2 fajar akhir Quest ada di sini untuk menyimpulkan musim Seraph dan dengan saksi di depan pintu kami, kejatuhan cahaya hampir di sini. Tetapi, apa yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikan pencarian dan apa yang anda harapkan sebagai ganjaran?

Dalam panduan ini, kami akan mengatasi semua yang anda perlu ketahui mengenai akhir musim ini dan bercakap dengan anda melalui setiap langkah. Terdapat beberapa kejutan di kedai dan banyak wahyu dan perubahan jadi mari kita menyelam dengan tepat apa yang ditawarkan oleh usaha lima langkah ini untuk penjaga.

Takdir 2 fajar akhir

The Langkah untuk Destiny 2 Final Dawn Quest adalah:

  • Lengkapkan misi penting yang menjijikkan
  • Berjumpa dengan Zavala di Menara
  • Berjumpa dengan Ikora Ray di Menara
  • Bercakap dengan Ana Bray di Holoprojector di H.E.L.M.
  • Terima mesej terakhir Rasputin

Anda dapat melihat pecahan langkah pencarian individu dengan lebih terperinci di bawah:

Lengkapkan misi penting yang menjijikkan

Setelah segera dimuatkan ke H.E.L.M. Dan menonton Rasputin dan Ana berhujah bahawa anda akan diarahkan untuk melengkapkan misi baru, yang menjijikkan. Misi ini membawa anda kembali ke kapal Seraph untuk memburu Eramis dan menghalangnya daripada menggunakan Warsats.

Misi ini agak mudah dan tidak terlalu sukar. Eramis dan bos adalah sedikit tangki, tetapi beberapa senjata berat yang berguna benar -benar dapat membantu di sini. Anda dapat memanggil bingkai exo yang berkesan untuk membantu anda.

Sebaik sahaja anda mengalahkan bos pada akhirnya dengan mencapai setiap ambang kerosakan dan memusnahkan kesatria, anda akan melihat cutscene, yang kami tidak mahu merosakkan anda.

Berjumpa dengan Zavala di Menara

Sebaik sahaja cutscene berakhir, anda akan secara automatik akan diangkut kembali ke menara dan anda boleh bercakap dengan Zavala yang akan mencerminkan wahyu terkini.

Berjumpa dengan Ikora Ray di Menara

Dari sana, pergi ke Ikora yang akan melakukan perkara yang sama.

Bercakap dengan Ana Bray di Holoprojector di H.E.L.M.

Akhirnya, jalankan ke H.E.L.M. dan berbual dengan ana menggunakan holoprojector. Dia akan meratapi kehilangan Rasputin dan juga mencerminkan segala yang telah membawa kepada masa ini.

Terima mesej terakhir Rasputin

Kemudian menuju ke bingkai exo dan bercakap dengannya sekali lagi. Di sini anda akan mendengar mesej terakhir Rasputin di mana dia memberitahu anda bahawa bandar Neptu adalah nyata tetapi dia tidak tahu di mana ia berada. Bandar ini memegang kunci kepada “tudung” yang kita ramalan adalah helai, yang akan kita perolehi di bandar ini, Neomuna, dalam cahaya.

Dia kemudian memusnahkan maklumat dan mempercayakannya kepada anda, menyelesaikan pencarian. Sebagai ganjaran, anda akan mendapat shard naik dan semangat kapal pemanasan.

Jadi ya, apa yang terakhir untuk musim seraf. Dengan Arena Pertempuran Akhir yang ditetapkan di Bumi, Destiny 2 Musim Defiance yang berlaku di Bumi, Eramis, Calus dan saksi dalam perjalanan mereka, dan Neomuna untuk melawat Lightfall membentuk menjadi permulaan yang mulia untuk kesimpulan cahaya dan kegelapan saga. Pastikan anda bertahan untuk lebih banyak panduan di atas Panduan Quest Dawn Destiny 2 Final ini.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.