Cara Melarikan diri Labyrinth di Gotham Knights (Court of Owls)., Cara Menyelesaikan Gotham Knights Owl Puzzle | Pcgamesn

Cara menyelesaikan teka -teki Gotham Knights Owl

Ia dikawal oleh perusuh dan perintah diberikan oleh suara dan anggota mahkamah lain.

Cara Melarikan diri Labyrinth di Gotham Knights (Court of Owls)

Panduan ini akan membantu anda menyelesaikan teka -teki dan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melarikan diri dari labirin Mahkamah Burung Hantu di Gotham Knights. Di sini anda juga akan menemui petua bagaimana untuk melawan dan mengalahkan Talons dan Gladiator Talons!

Labyrinth di Gotham Knights adalah salah satu misi yang paling mengecewakan setakat ini. Semuanya bermula apabila anda dan Penguin menutup perjanjian sementara untuk bertempur di mahkamah burung hantu.

Ia bermula dengan panggilan kesusahan dari penguin

. Pejabatnya telah hancur dan henchmennya terbunuh.

Semasa anda tiba di pejabat, anda melihat penguin tergantung di dinding pejabatnya sendiri dengan payungnya sendiri. Dia menceritakan kisah tentang anda atau dia dan dia memilih dirinya. Apa lagi yang anda harapkan?

Semasa anda membebaskan penguin, bilik itu mendapat gas dan anda kehilangan kesedaran. Anda bangun di tempat lain dan ini adalah permulaan neraka.

Cara mengelakkan perangkap dan bahaya dalam labirin

Anda bangun dalam labirin dan sudah tiba masanya untuk keluar. Dindingnya padat tetapi kerana pengimbas AR anda tidak berfungsi, anda tidak boleh mengimbas apa -apa seperti keluar, struktur lemah, atau perangkap yang berpotensi. Dan yang terakhir akan berguna.

Labirin mempunyai pancang dari dinding. Tetapi mereka dikenali kerana lubang di dinding.

.

Di samping itu, gas mempunyai karakter anda halusinasi. Ini cara Mahkamah Burung Hantu untuk Memecahkan Roh Anda.

Dalam kes Batgirl (kerana itulah watak yang saya mainkan melalui sedikit ini), dia melihat mayatnya sendiri. Kubur yang dibuka dari Bruce. Pejabat lama ayahnya. Dan dia mendengar suara Jim Gordon. Semua yang cukup mengerikan dan berpintal.

Itulah yang dilakukan oleh Mahkamah Burung Hantu: mereka memutar semua yang anda ada. Bahagian ini sangat sukar di Barbara kerana dia masih berkabung kehilangan kedua -dua Bruce Wayne / Batman dan ayahnya Jim Gordon.

Di penghujung labirin, ada pintu yang berakhir bahagian pertama misi.

Buka pintu dan anda akan melihat patung burung hantu yang bersemangat.

Cara keluar dari bilik dengan burung hantu

Bilik yang anda masukkan mempunyai dua pintu. Yang baru ditutup di belakang anda. Dan ada pintu di sebelah kiri.

Selain itu, bilik mempunyai dua plat tekanan di lantai dan dua di atas.

Teka -teki boleh menjadi sangat mengecewakan bagi ramai kerana ia adalah masa yang sensitif dan walaupun tidak ada pemasa apabila api burung hantu keluar, anda perlu memulakan. Dan jika anda gagal, anda perlu berurusan dengan talons ini.


.

Langkah 2
Pergi ke plat tekanan kiri di atas tanah dan langkah ke atasnya.


Kemudian pergi ke plat tekanan yang betul di atas tanah dan langkah yang satu itu.

Langkah 4
Kembali ke tebing di atas pintu masuk dan bergulat. Cahaya burung hantu akan membuka pintu yang akan membolehkan anda keluar sehingga melangkah ke cahaya dan melaluinya. Ini pintu rahsia, jadi anda tidak akan melihatnya ketika anda mula -mula masuk.

Sebaik sahaja anda melalui pintu itu, tarik diri untuk perjalanan liar. Ia adalah salah satu pengalaman yang paling menakjubkan dalam permainan.

Cara mengalahkan Talon dan Gladiator Talon

Musuh baru pertama yang akan anda hadapi adalah Talons dan Gladiator Talons.

Cara Mengalahkan Talon

Talons adalah tuan yang sempurna mengelak. Anda tidak boleh memukul mereka secara langsung kerana mereka akan mengelakkan semuanya dengan sempurna dan mereka memukul anda dengan cepat.

Ia tidak selalunya boleh dikodkan dan mereka mempunyai titik (kerosakan dari masa ke masa) yang akan menghancurkan bar kesihatan anda dari masa ke masa.

Dot dikenali sebagai sebotol dengan bulatan hijau di sekelilingnya.

Medpac biasanya membersihkan titik tetapi medpacs jarang berlaku dan anda masih jauh untuk pergi jadi menggunakannya dengan bijak.

Jadi bagaimana anda mengalahkan mereka? Gunakan kemampuan jarak jauh anda dan mengecasnya dan bukannya menekannya dengan serta -merta. Sebaik sahaja ia dikenakan, ia akan melakukan kawasan kesan (AOE) menyebabkan Talon jatuh ke belakang.

Sebaik sahaja dia berada di atas lantai, dia terdedah kepada serangan langsung. Jadi memukul mereka, menumbuk mereka, menendang mereka sehingga mereka turun.

Cara Mengalahkan Gladiator Talon

Gladiator Talon adalah mini-bos. Dia datang dengan perisai dan mace. Dia mencecah agak keras dan dia datang dengan kemampuan diri.

Gladiator dapat memukul anda dengan perisainya dan ia adalah kerosakan langsung. Sekiranya dia memukul anda dengan jubahnya, dia akan meletakkan titik pada anda. Yang akan mengambil titik kesihatan dari anda di atas hit mace.

Untuk mengalahkan mini-bos ini, anda perlu menggunakan serangan huru-hara berat anda. Ranged tidak digunakan kerana perisai.

Sebaik sahaja anda telah melanggar pertahanannya, anda akan dapat memukulnya. Jangan malu menggunakan kebolehan momentum anda. Gunakannya dan gunakannya apabila bar momentum anda mempunyai blok.

Terus memukulnya sebanyak yang anda boleh. Dia akan cuba memukul anda dengan perisai dan/atau mace. Evade sempurna adalah berkat dalam fasa ini.

Sebaik sahaja dia telah melakukan semua langkahnya, maka anda memukulnya dengan serangan huru -hara berat + keupayaan momentum atau terus memukulnya dengan hits biasa dicampur dengan huru -hara yang berat dan dia harus turun. Dan ia adalah baik untuk lima orang yang tinggi kerana Gladiator Talon adalah kuki yang sukar untuk retak.

Soal siasat saintis

Sebaik sahaja anda keluar, anda perlu melalui terowong lain tetapi selepas itu, anda akan melihat cara mahkamah burung hantu memanipulasi anda dengan labirin kerana semua yang anda lihat adalah peringkat, seperti permainan.

Ia dikawal oleh perusuh dan perintah diberikan oleh suara dan anggota mahkamah lain.

Untuk maju, anda perlu menetapkan semula panel kawalan belakang pentas.

Terdapat beberapa perusuh yang mengawalnya dan ada bonus yang bagus ketika anda membawanya ke bawah dengan senyap.

Sebaik sahaja anda telah menetapkan semula panel maka anda perlu menyeberang. Jalan ini bagaimanapun disekat oleh tangki bahan api dan anda perlu mencari jalan untuk meniupnya untuk sampai ke bahagian lain di lapangan.

Untuk menyeberang anda perlu melakukan perkara berikut:

  1. Mengimbas tangki bahan api
  2. Cari injap tekanan pembakar
  3. Gunakan keupayaan berkisar anda untuk memecahkan injap
  4. Menikmati persembahan

Mengimbas tangki bahan api

Cari injap tekanan pembakar

Gunakan keupayaan berkisar anda untuk memecahkan injap

Sebaik sahaja anda menyeberang, pergi melalui terowong kecil dan anda akan menemui saintis di bilik sebelah. Dia mempunyai tanda tanya di atas kepalanya dan itu bermakna dia membawa maklumat yang berharga.

Gunakan pengimbas AR anda, kerana halusinasi memakai pengimbas AR anda berfungsi sekali lagi, dan cari tanda kuning saintis. Soal dia dengan menekan butang ambil dan mula mempersoalkannya.

Saintis memberitahu anda bahawa talons bukan orang mati tetapi sukarelawan yang bersetuju untuk mati untuk menjadi talons. Mereka berada di bilik sebelah dan mereka berada dalam pod pertumbuhan hibernasi. Mahkamah Burung Hantu sedang membina tentera (Gladiator) Talons.

Untuk menyelamatkan bandar, anda mesti meletupkan buah hibernasi. Oleh itu, ambil pengendali mesin dan dapatkan kawalan untuk pod. Terdapat dua panel kawalan untuk itu. Sebaik sahaja anda menjumpai mereka dan menyahaktifkannya, mereka akan meletupkan.

Setelah itu selesai, beberapa tongkat akan jatuh dan beberapa yang lain akan pergi ke permukaan.

. Tetapi itu bukan tugas yang mudah. Anda mesti melawan 2 talons gladiator terakhir dan anda bertarung sebagai tempat yang terpisah.

Sebaik sahaja anda melihat pembukaan, bergulat. Ini akan mencetuskan cutscene seterusnya.

Kembali di Belfry

Kembali di Belfry the Gotham Knights Bincangkan Mahkamah Burung Hantu Labyrinth. Ia bukan hanya dibuat untuk membunuh tetapi juga untuk masuk ke kepala ksatria. Oleh itu mengapa Batgirl melihat kubur Bruce terbuka dan pejabat lama Jim Gordon dan dia mendengar suaranya. Ini untuk memecahkan semangat mereka.

Dan ia berfungsi, seperti Tim Drake / Robin mula bercakap tentang membunuh mahkamah burung hantu, Alfred campur tangan dan mengingatkan ksatria Gotham bahawa Batman tidak pernah membunuh sesiapa pun dan tidak juga Gotham Knights.

Cara menyelesaikan teka -teki Gotham Knights Owl

Gotham Knights Owl Puzzle: Mural dengan bayang -bayang burung hantu di atasnya. Ia menghadap ke kanan dengan tongkatnya yang memberi tumpuan kepada seorang lelaki dalam topeng

Kemungkinannya jika anda berada di sini, anda bingung dengan Teka -teki Gotham Knights Owl. Tetapi, jangan risau; Bukan hanya anda, kerana ia adalah salah satu masalah yang paling licik permainan superhero yang akan mengambil minda seorang detektif untuk menyelesaikannya.

Semasa anda melangkah melalui ibu pejabat mahkamah burung hantu, mural di pintu dengan darah di bawahnya menghalang jalan. Pertama, periksa kumpulan darah, maka perhatiannya, untuk mendapatkan arahan untuk menghidupkannya. Ini akan membayangi mural dari empat patung di hadapan. Di sebelah kiri masing -masing, terdapat panel yang boleh anda gunakan untuk menghidupkan segmen ke salah satu daripada empat kedudukan. Untuk membukanya dan selesaikan teka -teki Gotham Knights Owl, anda mesti menyusun teka -teki, jadi cahaya memancarkan bayang -bayang burung hantu yang cuba merebut salah satu orang bertopeng di mural di hadapan.

Gotham Knights Owl Puzzle: Red Hood melihat empat patung dan butang yang menjadikannya sebagai tumpuan bersinar di mural di belakang. Bahagian patung itu membuang bayangan di mural. Dewan ini dinyalakan dengan cahaya lilin

Penyelesaian Teka -teki Gotham Knights Owl

Anda boleh menguatkan teka-teki ini dan menjumpai penyelesaiannya, tetapi itu memerlukan masa yang lama. Berikut adalah langkah -langkah yang anda perlukan untuk melengkapkan teka -teki Gotham Knights Owl:

  • Gunakan sebelah kiri panel pertama sekali (kaki menghadap ke kanan)
  • Gunakan kedua -dua sisi panel kedua dua kali (badan menghadap ke kanan)
  • Gunakan bahagian kiri panel ketiga tiga kali (sayap depan menghadap ke kanan)
  • Gunakan kedua -dua sisi panel keempat dua kali (sayap belakang menghadap ke atas)

Dengan itu, anda harus menyelesaikan teka -teki Gotham Knights Owl dan dalam perjalanan untuk mencari pemimpin Mahkamah Burung Hantu. Ia mengambil masa beberapa saat untuk diaktifkan, dan anda mungkin perlu berlari untuk menutupi Mahkamah Burung Hantu yang lebih rendah dengan bayangan anda sendiri, tetapi akan ada cutscene yang menunjukkan pintu terbuka jika anda mempunyai segala -galanya di tempat yang betul.

Walaupun ini sudah pasti salah satu poser yang paling rumit dalam permainan dunia terbuka, mencari setiap Gotham Knights Batarang, Landmark, dan Street Art Mural adalah tugas yang jauh lebih menjijikkan, tetapi kami berada di tangan untuk membantu anda mencari mereka semua. Kami juga mempunyai petua yang lebih umum, seperti cara menggunakan bom asap gotham ksatria, bagaimana perjalanan pantas, dan bagaimana untuk menggabungkan mod gotham knights untuk membuat yang lebih jarang.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara menyelesaikan teka -teki burung hantu

bandar Gotham

Selaras dengan akar detektif Batman, Gotham Knights menampilkan beberapa teka -teki dan sedikit yang mencabar seperti teka -teki burung hantu dalam misi 2.2 – Kelab Kuasa. Untuk menyelesaikan teka -teki burung hantu, anda perlu memanipulasi beberapa platform untuk membuang bayang -bayang burung hantu ke dinding.

Sekiranya anda menghadapi masalah memecahkan teka-teki burung hantu, panduan gotham knights ini akan menerangkan bagaimana teka-teki beroperasi dan memberikan anda penyelesaian langkah demi langkah.

Teka -teki burung hantu yang tidak diselesaikan

Cara menyelesaikan teka -teki burung hantu

Teka -teki teka -teki mural.png

Apabila anda memasuki bilik teka -teki, anda akan mendapati bahawa jejak darah yang anda ikuti secara misteri berakhir di dinding, menunjukkan kehadiran pintu masuk tersembunyi. Untuk menyelesaikan teka -teki burung hantu dan buka pintu masuk tersembunyi, mulakan dengan kembali ke hadapan bilik untuk menghidupkan Tumpuan.

Rasuk cahaya akan memancarkan bayangan ke dinding yang dicipta oleh empat artifak yang duduk di hadapan perhatian. Setiap artifak duduk di atas platform bergerak yang boleh diputar untuk mengubah bayangan, jadi anda perlu memutar platform di hadapan perhatian sehingga anda telah membuat bayang -bayang yang ditunjukkan dalam imej di bawah.

Powers Club6.png

Untuk mengetahui cara membuat bayangan yang betul, rujuk carta di bawah di mana “1” merujuk kepada platform bergerak yang paling dekat dengan perhatian dan “ke -4” merujuk kepada platform yang paling jauh dari perhatian. Kerana platform boleh diputar dari kedua -dua belah rasuk sorotan, carta akan termasuk bilangan putaran yang diperlukan untuk menyelesaikan teka -teki dari kedua -dua kiri dan kanan.

Pilih satu sisi dan ikuti putaran di lajur yang sepadan di bawah untuk menyelesaikan teka -teki burung hantu. Jangan Lakukan putaran untuk kedua -dua belah pihak atau platform 1 dan ke -4 akan keluar dari tempat.

Penyelesaian teka -teki burung hantu
Platform bergerak Putaran sebelah kanan Putaran sebelah kiri
1st 3 1
2 2 2
Ke -3 1 3
Ke -4 2 2

Sebaik sahaja anda membuang bayangan yang betul ke dinding, mendekati mural dan pintu masuk tersembunyi ke mahkamah burung hantu akan diturunkan!