Cara Melarikan diri dari Harga Pasar Tarkov Flea? – Melarikan diri dari kawasan dan panduan Tarkov, melarikan diri dari Panduan Harga Pasaran Tarkov Flea – Gamepur

Melarikan diri dari Panduan Harga Pasaran Tarkov Flea

Panduan Pengekstrakan Peta – Kastam | Interchange | Kilang | Woods | Rizab | Shoreline | Makmal | Lighthouse | Jalan -jalan di Tarkov

Melarikan diri dari kawasan dan panduan Tarkov

Omninesia.WordPress.com menyediakan pelarian terbaru dari Tarkov Guides, grafik dan panduan video yang paling terperinci, Tarkov Beberapa masalah biasa yang dihadapi dalam permainan dapat diselesaikan. Pemain yang suka melarikan diri dari Tarkov dapat memberi perhatian lebih.

Cara Melarikan diri dari Harga Pasar Tarkov Flea?

Di Escape dari Tarkov, tempat pasar lambak sangat penting kepada pemain. Ia boleh menjadi pasaran di mana pemain boleh meletakkan perkara inventori mereka untuk dijual, dan juga pemain lain boleh membelinya. Anda akan menemui tiga kategori dalam industri loak untuk diperiksa dari layari, senarai keinginan, dan hadiah saya. Terdapat juga bar carian di mana anda boleh mencari barang/senjata tertentu. Jadi Bagaimana anda boleh harga melarikan diri dari Tarkov Flea Market Place? Belajar perkara berikut dengan berhati -hati dan anda boleh mendapatkan jawapannya. Panduan ini akan merangkumi perkara seperti gambaran keseluruhan industri kutu, kaedah reputasi, bersiap untuk menjual, dan helah harga umum untuk difikirkan.

1.Penerangan Pasaran Lambak

Bila-bila masa anda melayari item, anda akan mahu mengklik pada tajuk lajur ‘Harga’, yang akan memerintahkan produk dari harga paling tidak tinggi hingga paling mahal ¨c ini boleh menjadi penting untuk menemui tawaran terbaik yang sedia ada. Hanya selepas mencapai tahap PMC Ten di Tarkov, mungkin untuk memulakan menambah memberikan ke arah pasaran, menyediakan barang -barang dari stash anda (tidak termasuk bekas selamat). Setelah membekalkan item, cukai yang dikira dalam rubel ditolak daripada baki anda. EFT Rubles adalah mata wang dalam permainan yang digunakan di Tarkov. Item sering dijual setiap item, atau dijual secara kolektif sebagai ‘barang yang disusun’.

2.Petua Harga Pasaran Lambak

Memilih item dari stash anda dan memilih ‘Filter by Item’ akan menunjukkan semua penyenaraian item tertentu, memberikan anda pemikiran yang kukuh tentang nilai, yang akan membantu anda menjual item yang tidak diingini pada titik tag harga yang kompetitif. Menggunakan pendekatan ini dengan senjata harus dicapai dengan berhati -hati. Itu kerana penyenaraian akan menunjukkan semua tawaran untuk mendapatkan pistol tertentu, tanpa mengira lampiran mereka yang ada. Ini boleh menjadi sedikit mengelirukan, khususnya jika ia adalah beberapa peristiwa awal anda melayari melalui pasar loak. Ini adalah konsep yang baik untuk melepaskan semua lampiran senjata dan menjual setiap bahagian secara individu, seperti pistol pilihan.

3.Peningkatan reputasi

Berikutan tahap PMC 5, penilaian reputasi anda bermula. Anda pada mulanya boleh meletakkan tiga penyampaian pada satu masa. Strategi untuk meningkatkan betapa beberapa produk yang anda dapat dijual adalah dengan mengembangkan reputasi industri kutu anda. Setiap kali anda menjual barang -barang bernilai seratus, 000 rubles di luar sana, reputasi anda secara beransur -ansur meningkat. Terutamanya, nilai yang dijual dijejaki, bukan jumlah barang yang dijual. Reputasi anda akan dikurangkan bagi mereka yang meletakkan hadiah, dan tidak menjual, atau anda mengambilnya sebelum ia menjual.

Akhirnya, selepas anda bersedia untuk menjual, anda boleh memilih pemilihan ‘Tambah Tawaran’ di tempat pasar lambak dan tentukan senjata atau item dari stash anda. Seperti yang diterangkan di atas, sebahagian dari harga yang anda masukkan mungkin akan ditolak daripada stash rubles anda sebagai bayaran penyenaraian. Oleh itu, anda perlu meletakkan produk untuk apa -apa kos yang berpatutan untuk mengelakkannya, tidak berdagang atau bertukar juga dengan murah.

Melarikan diri dari Panduan Harga Pasaran Tarkov Flea

Pasaran lambak di Escape dari Tarkov adalah pasaran di mana pemain boleh meletakkan barang inventori mereka untuk dijual, dan pemain lain dapat membelinya. Terdapat tiga kategori di pasar lambak untuk diperiksa dari: Semak imbas, senarai keinginan, dan tawaran saya. Terdapat juga bar carian di mana anda boleh mencari barang/senjata tertentu.

Panduan ini akan merangkumi gambaran keseluruhan pasaran kutu, sistem reputasi, bersiap untuk menjual, dan petua harga umum untuk dipertimbangkan.

Gambaran Keseluruhan Pasaran Flea

Setiap kali anda melayari item, pastikan anda mengklik pada tajuk lajur ‘Harga’, yang akan memesan item dari paling tidak mahal hingga paling mahal – ini penting untuk mencari tawaran terbaik. Selepas mencapai tahap PMC 10 di Tarkov, anda boleh mula menambah tawaran ke pasaran, menawarkan item dari stash anda (tidak termasuk bekas selamat). . Rubles adalah mata wang dalam permainan yang digunakan di Tarkov. Item boleh dijual setiap item, atau dijual bersama -sama sebagai ‘barang yang disusun.’

Sistem reputasi

Selepas tahap PMC 5, penilaian reputasi anda bermula. Anda pada mulanya boleh meletakkan sehingga tiga tawaran pada satu masa. Cara untuk meningkatkan berapa banyak item yang boleh anda buat untuk dijual adalah dengan meningkatkan reputasi pasaran lambak anda. Setiap kali anda menjual barang bernilai 100,000 rubles di pasaran, reputasi anda secara beransur -ansur meningkat. Pada asasnya, nilai item yang dijual dikesan, bukan bilangan barang yang dijual. Reputasi anda akan menurunkan jika anda membuat tawaran, dan ia tidak menjual, atau anda mengambilnya sebelum ia menjual.

Bersedia untuk Menjual & Petua Harga

Memilih item dari stash anda dan memilih ‘penapis mengikut item’ akan menunjukkan semua penyenaraian item tertentu, memberi anda idea yang kukuh tentang harga, yang akan membantu anda menjual item anda yang tidak diingini pada titik harga yang kompetitif. Menggunakan kaedah ini dengan senjata harus dilakukan dengan berhati -hati. Ini kerana penyenaraian akan menunjukkan semua tawaran untuk pistol tertentu, tanpa mengira lampiran semasa mereka. Ini boleh menjadi sedikit mengelirukan, terutamanya jika beberapa kali pertama anda melayari pasaran loak. Adalah idea yang baik untuk melepaskan semua lampiran senjata dan menjual setiap bahagian secara individu, termasuk pistol yang dikehendaki.

. Seperti yang disebutkan di atas, sebahagian daripada harga yang anda masukkan akan ditolak dari Stash Rubles anda sebagai bayaran penyenaraian. Oleh itu, anda ingin meletakkan barang untuk harga yang berpatutan untuk mengelakkannya, tidak berdagang atau bertukar terlalu murah.

Mengenai Pengarang

Devon Ledohowski

Avid PC Gamer – Saya cenderung tertarik kepada fps, royale pertempuran, dan genre nostalgia/klasik.

Melarikan diri dari Panduan Pasaran Tarkov Flea: Rep, Harga, dan Lagi Dijelaskan

Will Dowey

Panduan EA FC24

Escape dari Tarkov’s Flea Market adalah alat yang indah yang digunakan oleh semua pemain secara konsisten. Pada dasarnya, pasaran kutu bertindak sebagai “eBay” melarikan diri dari Tarkov, membolehkan pemain menjual barang dalam permainan mereka antara satu sama lain. Walau bagaimanapun, ia sedikit lebih realistik daripada itu dan terdapat batasan dan peraturan yang mesti anda hormati menjual di pasaran lambak yang ramai yang tidak faham.

Sejak dilepaskan pada bulan Jun 2021, pasaran kutu secara beransur -ansur merosot dalam penggunaannya, mempunyai pemain yang terhad pada apa yang mereka dapat atau tidak dapat menjual. Kembali pada tahun 2021, pemain boleh menjual apa-apa di pasar lambak, menjana berjuta-juta rubel secara teratur, ia pada dasarnya adalah mesin membuat wang. Tidak Lagi 2021, dengan tahun depan secara beransur -ansur merayap ke atas kami, pasaran loak telah mengubah peraturan dan peraturannya secara substansial sejak dua tahun terakhir menyebabkan perubahan dalam penggunaan pemain.

Isi kandungan

 • Apa yang melarikan diri dari pasar lambak Tarkov?
 • Cara Membuka Kunci Pasaran Lambak di Escape dari Tarkov
 • Cara membeli barang dari pasar lambak
 • Cara menjual barang di pasar lambak
 • Reputasi Pasaran Lambak, dijelaskan
 • Perubahan Harga & Pemantauan Harga Pasaran Kutu

Escape-From-dari-Tarkov-flea-Market-Guide

?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, The Escape dari Tarkov Flea Market adalah pasaran dalam talian permainan, membolehkan pemain menjual barang antara satu sama lain dan membuat atau membelanjakan wang. Pasaran menyokong ekosistem kewangan permainan dan setiap item bernilai jumlah yang berasingan setiap lap, pada dasarnya, pemain memutuskan betapa mahalnya item itu bernilai kerana jarang. Item ini adalah apa -apa dari yang berikut:

 • Senjata – diubah suai atau stok
 • Lampiran senjata
 • Rig Dada – Perisai dan Tidak Bersenjata – Tidak termasuk tahap enam
 • Bom tangan
 • Item Misc – Kekunci, Bahan Api, Bahagian PC, pada dasarnya semuanya boleh diletakkan
 • Item Streamer
 • Perisai badan pelindung – tidak termasuk tahap enam
 • Beg galas
 • Barang berharga – Kad Grafik, BTC, Koin GP, ​​Rantai Emas, Patung Singa, dll
 • Peluru (kecuali peluru nilai tinggi/kuasa seperti M995)

Terdapat barang -barang yang sangat minimum yang tidak dibenarkan dijual di pasar lambak. Biasanya, barang yang tidak dibenarkan untuk dijual adalah item kuasa/nilai yang sangat tinggi seperti 7.62×39 bp amunisi, perisai peringkat enam, dan lampiran senjata lebih kuasa senjata.

Cara Membuka Kunci Pasaran Lambak di Escape dari Tarkov

Anda membuka kunci pasar lambak setelah mencapai tahap 15, setelah anda bermain melarikan diri dari Tarkov untuk beberapa tisu, Tahap 15 adalah kerja ringan, inilah cara mencari XP dengan mudah. Pemain boleh menjual hampir apa sahaja yang ditemui di pasaran lambak, sering memberi pemain dengan pulangan yang lebih baik daripada peniaga akan membayar anda. Sungguh disyorkan anda mula menjual barang di pasar lambak dan bukannya peniaga sebaik sahaja anda membukanya.

Pemain sekarang selalu menerima wang yang mereka layak untuk barangan dalam permainan mereka melalui pasar loak. Sebagai contoh, pemain yang menghabiskan sepanjang hari merampas dan mencari beberapa kunci yang jarang berlaku akan dapat menebus usaha mereka dengan menjual kunci untuk harga yang mahal di pasar lambak. Setiap lap semula semula ekosistem pasar lambak, yang bermaksud pemain menentukan nilai setiap item sebaik sahaja permainan telah ditetapkan semula, oleh itu bergantung kepada kemas kini dan keperluan tugas, harga produk pasar loak akan turun naik harga.

Earce_from_tarkov_kalashnikov_ak-74m

Ini adalah tugas yang mudah. Pertama, pastikan anda mempunyai jumlah wang yang betul (mungkin rubles) dalam akaun anda untuk item yang anda inginkan, masuk ke bar carian di kiri atas pasar lambak dan cari nama item yang anda mahukan. Contoh. Setiap penyenaraian akan unik pada harga yang berbeza, mungkin saham AK-74m adalah 30,000 rubel dan satu dengan skop dan penyenyap adalah 50,000. Walau bagaimanapun, setiap item akan berada dalam keadaan yang berbeza, untuk memeriksa keadaan senjata, klik dua kali senjata dan periksa ketahanan, apa-apa lebih daripada 80 ketahanan akan diterima untuk senjata.

Sekiranya anda menginginkan sesuatu yang lebih mudah seperti tac-rig atau kunci, cuma cari nama item di pasar lambak dan beli yang anda inginkan. Setiap perisai akan memaparkan titik hitnya kepada pembeli sehingga tidak ada yang ripped off. Kekunci yang anda perlukan sedikit lebih berhati-hati dengan, klik dua kali kunci yang anda ingin periksa berapa banyak kegunaan yang diperolehnya.

Membeli barang adalah bahagian yang mudah, tetapi tidak semua item boleh dijual di pasaran loak seperti yang disebutkan. Di samping itu, barang-barang yang dibeli dari pasar lambak tidak boleh diserahkan sebagai “mencari” barang pencarian, mereka tidak dijumpai dalam raid jika anda membelinya dari penanda kutu, adakah mereka? Sekiranya anda ingin mendapatkan barang-barang “dijumpai dalam” dengan mudah, bina mereka di tempat persembunyian atau cari mereka.

Sebaik sahaja item telah dibeli dari pasar lambak, anda tidak lagi mempunyai keupayaan untuk menjualnya kembali ke pasaran, anda mesti menjualnya kepada peniaga. Item hanya boleh dijual/dibeli dari pasar loak dalam status “ditemui” mereka, sebaik sahaja mereka telah dibeli, mereka kehilangan “ditemui” mereka yang melumpuhkan anda daripada menjualnya kembali ke platform.

Earce_from_tarkov_lightkeeper

Cara menjual barang di pasar lambak

Terdapat beberapa pemain tangkapan yang biasanya terlepas ketika menjual di pasar lambak, seperti sistem cukai. Pada setiap item yang dijual di dalam pasar lambak, pemain dikenakan cukai untuk menggunakan platform pasar lambak. . Sekiranya anda memutuskan untuk menjual bolt tunggal selama 5 juta rubel, harapkan untuk membayar 2.5 juta cukai rubles. Ramai saudara -mara yang dijual di pasaran kutu, tetapi cukai akan dipaparkan dengan jelas apabila anda menilai item tersebut, cukai dikeluarkan sebaik sahaja item itu disenaraikan, tidak dijual, jadi jangan disenaraikan pada harga yang tidak dapat dilupakan jika tidak Saya akan kehilangan wang.

Untuk menjual item di pasar lambak, Masuk ke stash dan klik kanan anda pada item yang ingin anda jual, dan klik “Tapis mengikut item,” ia akan membawa anda ke halaman produk pasar lambak untuk item yang anda cuba jual supaya anda dapat melihat harga pesaing. Kemudian, klik “+Tambah Tawaran” di sebelah kanan atas pasar lambak dan pilih item dari stash yang anda cuba jual dan senaraikannya dengan tepat. Sekali lagi, pastikan anda mempunyai cukup untuk menampung cukai jika tidak, anda tidak akan dapat menyenaraikannya.

Semasa menjual senjata, sangat disyorkan bahawa anda tidak menjual senjata dengan lampiran yang dihubungkan dengan mereka. Sebagai contoh, jika anda merampas SR-25 yang modded sepenuhnya di makmal, membongkar semua lampiran seperti penindas, skop, dan foregrip, dan menjualnya sebagai item berasingan untuk memastikan keuntungan yang lebih besar. Kebanyakan pemain tidak akan membeli senjata modded sepenuhnya dan sebaliknya membeli varian stok senjata dan membeli lampiran secara berasingan.

Reputasi Pasaran Lambak, dijelaskan

Memandangkan peniaga anda mempunyai reputasi, seperti Prapor, anda sebagai pemain juga mendapat reputasi jualan yang dilihat di pasaran kutu oleh pemain lain. Reputasi ini kerana ia tumbuh membolehkan anda menyenaraikan lebih banyak item di pasar lambak, membolehkan anda menjual barang lebih cepat dan kepada lebih banyak orang. Pada asasnya, seseorang yang mempunyai reputasi “5” hanya dapat menjual dua item di pasaran lambak, namun, seseorang yang mempunyai reputasi “80” mungkin dibenarkan menjual tujuh item pada satu masa. Setiap item yang dijual menimbulkan reputasi anda dengan jumlah minuscule dan biasanya mengambil sedikit masa sebelum memperoleh ruang penyenaraian yang lain.

Cara anda mengembangkan reputasi hanya dengan menjual dan membeli di pasar lambak. Anda boleh kehilangan reputasi anda dengan membatalkan tawaran anda, seperti menyenaraikan sesuatu dan kemudian mengambil penyenaraian, yang akan mengurangkan reputasi anda.

Perubahan Harga & Pemantauan Harga Pasaran Kutu

Harga akan berubah mengikut permintaan untuk item tersebut, oleh itu item pencarian akan turun naik dengan ketara sepanjang tempoh lap. Sebagai contoh, lampiran senjata api mungkin memerlukan banyak wang untuk membeli kerana pemain memahami permintaan mereka.

Untuk memantau pasar lambak, anda perlu proaktif dan memeriksa secara manual, atau menggunakan laman web Tarkov Market, yang membolehkan pemain memantau aktiviti pasar lambak tanpa berada dalam permainan. Secara peribadi, saya akan mengesyorkan menjual barangan tanpa mengira harga kerana kenaikan aliran tunai, pemain yang biasanya gerombolan barang menunggu “harga yang tepat” biasanya sudah terlepas peluang mereka!

Untuk lebih banyak melarikan diri dari Tarkov News, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau lihat beberapa panduan & tutorial kami di bawah:

Panduan Pengekstrakan Peta – Kastam | Interchange | Kilang | Woods | Rizab | Shoreline | Makmal | Lighthouse | Jalan -jalan di Tarkov

Will Dowey

Ditulis oleh Will Dowey

Will adalah seorang freelancer yang dahulunya menulis untuk Jaxon di mana dia menyelesaikan satu siri panduan kulit CSGO, melarikan diri dari kemas kini Tarkov, dan cerita peperangan moden-addition, menyertai pasukan dengan dualshockers untuk berkongsi kepakaran mengenai francais yang sangat dikasihi, Wolfenstein, Wolfenstein. Berikutan di belakang Will adalah ijazahnya dalam eSports, yang diperoleh di University of Chichester, ijazahnya bertindak sebagai asas bagi artikelnya dan cintanya untuk permainan. Sekiranya tidak melawan PMC di jalan-jalan di Tarkov dan klip pertanian untuk saluran YouTubenya, Will sedang memeriksa kulit kaunter yang akan datang dan merancang pembelian yang berpotensi untuk memacu inventorinya.