Cara Melakukan Glitch Nova-Bomb Infinite (Panduan Langkah demi Langkah). > Takdir 2 | Forum |, Destiny 2: Eksploit Bom Nova Infinite Baru Ditemui dalam Mayhem Crucible

Destiny 2: Eksploitasi Bom Nova Infinite Baru Ditemui dalam Mayhem Crucible

Rupa -rupanya, eksploitasi tidak akan ditangani sehingga Dawning berakhir awal tahun depan. Bungie menyiasat isu ini, dan nampaknya terhad kepada Mayhem permainan.

Cara Melakukan Glitch Nova-Bomb Infinite (Panduan Langkah demi Langkah).

Notis: 1.) Bungie telah menyatakan tidak akan ada hukuman atau penalti atau sekatan yang ditanamkan pada pemain untuk menggunakan ini. .) Bungie telah menyatakan ini tidak akan diperbaiki sehingga 2018 (mungkin pertengahan Januari), jadi anda boleh menjadi super-gila atas ini, atau, anda boleh mencubanya sendiri dan bersenang-senang. .) Log masuk ke Warlock anda, dan pastikan anda menggunakan subkelas void-walker anda. .) Pastikan anda menggunakan pokok atas di pokok subkelas anda. Langkah 3.) Pergi ke “Tetapan,” dan pilih “Konfigurasi Butang.”Langkah 4.) Pilih “pelompat,” yang mengikat komando lompat anda ke lb/l1, dan kemampuan super anda ke butang a/x. Langkah 5.. Langkah 6.) Tunggu keupayaan super anda untuk mengenakan bayaran penuh, dan kemudian tahan butang RB/R1 anda untuk mencetuskan kemampuan “bom tangan” anda. Langkah 7.) Semasa memegang RB, tekan “A”/”X” untuk mencetuskan super anda; Ini akan membatalkan keupayaan pengisian bom tangan dan sebaliknya, membuang bom nova anda. Tetapi kerana super anda sentiasa berubah-ubah antara penuh dan tidak penuh, dan anda menahan bom tangan, ia bertindak seperti itu “bom tangan” dan bukannya super. Oleh itu, anda melemparkan bom Nova dan jangan kehilangan super anda. Akhirnya: Pastikan selepas setiap bom Nova, anda melepaskan butang RB/R1, dan kemudian tahan lagi, sebelum menembak bom Nova berikutnya anda. . Langkah 8.) Berseronok. Ia tidak berbahaya. Dan jujurnya ia adalah yang paling menyeronokkan yang akan anda miliki dalam Crucible tahun ini; saya berjanji. Ini adalah permainan, orang. Anda sepatutnya bersenang -senang dalam permainan. Oleh itu, pergi menyalahgunakan bug yang menyeronokkan ini, kerana a.) Ia tidak menyakitkan sesiapa pun. B.) Ia tidak menjejaskan mod yang kompetitif. C.) Tidak ada hukuman dan hanya menyeronokkan!

‘Destiny 2’: Eksploitasi Bom Nova Infinite Baru Ditemui dalam Mayhem Crucible

Kredit Imej: Defender Echoaz/XboxDVR Screencap

Terdapat gangguan dalam kekacauan yang boleh diselidiki yang aktif sekarang dan menanam bom nova tanpa had. Inilah cara untuk mengeksploitasi.

21 Disember 2017 pada 3:49 petang 21 Disember 2017 pada 3:49 petang
Klik untuk menonton video

Takdir 2 “Forum, papan dalam talian dan pelbagai subreddits telah meletup hari ini selepas seorang pemain menyedari bahawa mereka dapat menggunakannya pada dasarnya Bom Nova bilangan kali yang tidak terhingga.

The mengeksploitasi Nampaknya berasal dari kekacauan yang boleh dilepaskan, dan penjelasan yang ada sekarang adalah bahawa permainan hanya tidak mendaftarkan keupayaan menggunakannya sama sekali.

Apa yang menyebabkan eksploitasi?

Pemain yang mula -mula melaporkan eksploit pada Reddit, mengatakan bahawa mereka mempunyai tengkorak yang mengerikan Ahamkara dilengkapi, tertanya -tanya apakah inilah yang menyebabkan secara tidak langsung .

Pelompat bumper Pemain juga menggunakan mungkin perlu untuk bekerja setiap kali.

Yang mengatakan, kita semua ingat laporan terakhir mengenai “Destiny 2” Glitch yang membolehkan pemain pergi melalui dinding dan yang memberi kita peluru peluncur roket tanpa had.

Cara Menggunakan Eksploitasi Bom Nova

Sejurus selepas laporan pertama permukaan, nombor satu perkara yang ingin diketahui oleh semua orang adalah cara menggunakannya Eksploitasi Bom Nova. Ini tidak menghairankan kerana perkara -perkara seperti ini tidak sering berlaku dalam permainan seperti “Destiny 2”. Sesetengah pemain juga mempercayai jenis peristiwa yang tidak dijangka ini menambah dinamik permainan.

Rupa-rupanya, anda perlu menekan sebentar lagi pengisian bom tangan. Bom Nova.

Nampaknya dalam situasi ini, permainan tidak dengan apa -apa cara mendaftarkan apa yang anda lakukan, dan oleh itu tiada tenaga dibelanjakan untuk kemampuan sama sekali.

Oleh itu, anda boleh mengulangi proses bilangan kali yang tidak terhingga dan pada dasarnya membuang bom Nova tanpa had.

Peringatan: Anda mungkin perlu menggunakan Pelompat bumper untuk ini berfungsi.

Rupa -rupanya, eksploitasi tidak akan ditangani sehingga Dawning berakhir awal tahun depan. Bungie menyiasat isu ini, dan nampaknya terhad kepada permainan.

Pemain menyatakan kebimbangan mengenai ini yang tetap aktif selagi dapat spam Bom Nova Sepanjang kekacauan Crucible mengubah permainan dengan ketara.

Apa yang penting ialah orang di belakang permainan sedang menyiasat.

Bukan kesalahan yang boleh dilarang

Walaupun banyak pemain sudah pergi mengeksploitasi The Nova Glitch, Ada yang tidak mahu menyentuhnya.

Takut larangan atau sekatan akaun, banyak pemain sebelum ini memutuskan untuk tidak menjadi sebahagian daripada gangguan.

Walau bagaimanapun, kemas kini baru -baru ini mengatakan tidak ada yang perlu dibimbangkan:

Ini jelas merupakan masalah besar kerana sekarang lebih banyak pemain akan secara aktif mengeksploitasi kesalahan. Tidak perlu dikatakan, lokasi kekacauan yang boleh dikawal mungkin akan sedikit lebih ramai sehingga ini diselesaikan.

Pemain digalakkan untuk berkongsi maklum balas

Bungie menggalakkan pemain melaporkan apa -apa jenis maklum balas yang berputar di sekitar Dawning, Seperti yang dilihat di bawah.

.

Kandungan yang ditaja oleh Outbrain

Menjadi pembaca dan penulis yang gemar, saya berkembang setiap kali kandungan baru! Dengan latar belakang dalam SEO dan pemasaran media sosial, saya suka menulis kepingan -kepingan berita baru hingga ke standard industri terkini dengan perhatian yang kuat terhadap ketepatan perincian dan maklumat.

Baca lebih lanjut mengenai topik yang sama dari Edvin Mulalić:
Artikel ini telah dikendalikan dan disahkan oleh
Pengulas artikel berita
Mengenai dasar editorial

. Selain itu, ia memenuhi komitmen kami kepada projek amanah – berita dengan integriti. Berita letupan bukanlah ahli program, tetapi telah meminta untuk menjadi sebahagian daripadanya; Projek Amanah belum menjalankan audit.

Letupan SA, IDI CHE-247.845.224, melalui Carlo Frasca, 3 – 6900 Lugano (Switzerland) Tel: +39 0690258937

Kami menggunakan kuki dan teknologi yang serupa untuk memperibadikan kandungan dan iklan, untuk menyediakan ciri media sosial dan menganalisis trafik kami. Kami juga berkongsi beberapa maklumat mengenai cara anda menggunakan laman web kami dengan rakan kongsi kami yang berurusan dengan analisis web, pengiklanan dan kandungan media sosial: rakan kongsi kami mungkin menggabungkannya dengan maklumat lain yang telah anda berikan kepada mereka atau yang mereka kumpulkan dari penggunaan mereka perkhidmatan. . Anda boleh bersetuju dengan penggunaan teknologi ini dengan mengklik butang “Terima” pada spanduk ini atau anda boleh menutupnya dengan mengklik pada “X”, dalam hal ini tetapan lalai akan dikekalkan dan itu tidak membenarkan penggunaan kuki atau alat penjejakan lain selain daripada teknologi. Untuk menukar pilihan anda pada bila -bila masa, klik pada “Pengurusan Penjejakan.”

Dengan menerima “semua kuki”, termasuk kuki profil, selain menyokong tawaran percuma kami, anda akan menerima iklan selaras dengan minat anda.

.