Cara Melaksanakan Pergerakan Kemasan di MW2 Warzone, Cara Melakukan Pergerakan Kemasan di MW2 dan Warzone.

Lebih buruk lagi, jika anda hanya menumbuk seseorang atau pisau pada mereka, anda tidak dijamin menghapuskannya dengan serta -merta. Ia boleh mengambil dua hits untuk mengalahkan mereka dengan cara ini, sedangkan langkah penamat dijamin untuk mengetuk mereka dengan baik.

Cara Melaksanakan Pergerakan Penamat di MW2 dan Warzone

Cara Melaksanakan Pergerakan Penamat di MW2 dan Warzone

Terdapat banyak cara untuk membawa seseorang keluar Call of Duty: Peperangan Moden 2 dan Warzone, Walaupun menjadi FPS. Pasti, anda boleh menggunakan pistol dari jauh, tetapi anda juga boleh meniup seseorang, pisau mereka dekat, membuang pisau pada mereka, atau bahkan menggunakan langkah penamat.

Menyelesaikan bergerak masuk MW2 dan Warzone adalah beberapa cara yang paling lucu dan memalukan untuk menghapuskan pemain lain. Walaupun ia bukan cara yang paling praktikal untuk berbuat demikian, pastinya ia mencolok. Inilah yang perlu anda ketahui tentang cara memalukan lawan anda menggunakan langkah penamat di MW2 dan Warzone sama.

Cara menggunakan langkah penamat di MW2 dan Warzone

Nasib baik, tidak kira jika anda bermain Peperangan moden 2, Warzone, Atau bahkan DMZ, anda akan mempunyai input yang sama untuk melakukan langkah penamat dalam permainan ini. Inilah yang perlu anda tekan untuk menggunakan langkah khas ini, bergantung pada platform dan peranti input anda:

 • Pemain tetikus dan papan kekunci: Tekan dan tahan V pada papan kekunci. Ini adalah kekunci lalai tetapi anda boleh mengubahnya dalam tetapan.
 • Pemain pengawal: Tekan dan tahan pada tongkat ibu jari kanan secara lalai jika anda menggunakan pengawal. Ini adalah sama di seluruh PlayStation, Xbox, dan PC.

Walau bagaimanapun, mengetahui butang yang perlu anda tekan untuk langkah penamat tidak menjamin anda akan dapat melakukannya. Terdapat beberapa keperluan lain yang mesti anda temui terlebih dahulu. Pertama dan terpenting, anda mesti berada di jarak dekat dari pemain yang anda ingin memalukan.

Di samping itu, anda perlu datang di belakang mereka atau langkah penamat tidak akan berfungsi. Akhir.

Lebih buruk lagi, jika anda hanya menumbuk seseorang atau pisau pada mereka, anda tidak dijamin menghapuskannya dengan serta -merta. Ia boleh mengambil dua hits untuk mengalahkan mereka dengan cara ini, sedangkan langkah penamat dijamin untuk mengetuk mereka dengan baik.

Terdapat banyak langkah penamat yang boleh anda buka kunci dan melengkapkan untuk beban anda dalam permainan. Anda boleh membuka kunci mereka melalui Pas Battle atau bahkan membelinya secara pilihan di kedai dalam permainan.

Tidak kira apa pun, pilih dengan teliti apabila anda ingin membalikkan lawan anda dan menghapuskannya dengan cara yang bergaya. Anda terdedah selama beberapa saat yang diperlukan untuk melakukan animasi bergerak penamat. Gunakannya dengan berhati -hati atau anda mungkin mempunyai jadual yang menghidupkan anda.

Penulis Freelance – Cody telah menjadi peminat besar Destructoid selama lebih dari satu dekad dan juga penulis bebas untuk pelbagai penerbitan. Sekarang bekerja untuk Destructoid, dia berpeluang untuk berkongsi semangatnya untuk Final Fantasy XIV, Pokemon, Call of Duty, dan banyak lagi permainan.

Cara melakukan langkah penamat di MW2 dan Warzone

Cara melakukan langkah penamat di MW2 dan Warzone

Jack Bye

Dikemas kini pada 5 September 2023 oleh Jack Bye

Tertanya-tanya bagaimana melakukan langkah penamat di MW2? Kami di sini untuk membantu anda! Mana -mana pemain Modern Warfare 2 yang bernilai garam mereka akan tahu bahawa permainan ini bukan semua tentang tindakan riang, bombastic. Berhati -hati, permainan teratur diberi ganjaran lebih kerap daripada tanpa henti, terutamanya memandangkan TTK permainan yang sangat cepat.

Apabila beberapa peluru dapat menggugurkan pemain yang paling yakin, Precision adalah alat yang paling berharga dalam mana -mana misi kempen atau lobi dalam talian. Ia juga penting bahawa anda tahu bagaimana hancur drop segera di MW2 dan mengelakkan api musuh. Dan jika anda ingin mengelakkan bom dan mengembangkan alat stealth anda, inilah cara melakukan langkah penamat dalam peperangan moden 2.

Bagaimana melakukan langkah penamat di MW2

Untuk melaksanakan langkah penamat, anda perlu menangkap lawan anda secara tidak sengaja. Sebaik sahaja anda telah bergerak terus di belakang mereka, tahan butang huru -hara untuk melakukan langkah penamat. Jika anda telah melakukannya dengan betul, Animasi Move akan mencetuskan dan dengan serta -merta membunuh lawan anda dengan gaya.

Ingatlah, lebih mudah untuk menyelinap terus di belakang musuh AI daripada pemain sebenar dalam kematian. Modern Warfare 2 akan mengajar pemain untuk sentiasa menyedari persekitaran mereka, dan peralatan MW2 terbaik, seperti sensor degupan jantung, hanya membuat anda lebih mudah untuk mengesan. Oleh itu, cubalah mengambil kesempatan daripada umpan, flashbangs dan alat lain untuk mendapatkan kejatuhan musuh anda ketika masa yang tepat, dan bukannya berharap untuk terus melepaskan gerakan dalam MW2.

Cara melakukan langkah penamat di MW2: Seorang lelaki melakukan langkah penamat sambil memegang pistol di MW2

Anda juga harus tahu bahawa pergerakan penamat boleh membuat anda terdedah kerana apabila anda berada dalam animasi itu, tidak ada yang keluar daripadanya. Yang merangkuminya. Lihat Rapp H Loadout Terbaik, MW2 Double XP Weekend, dan panduan Loadout Recon Terbaik FTAC.

Cara melakukan langkah penamat di Xbox dan PlayStation

 • Xbox (tetapan lalai): Pegang R3/Rs
 • PlayStation (tetapan lalai): Pegang R3/Rs

Jika anda menggunakan tetapan pengawal yang berbeza, butang huru -hara yang anda perlukan untuk menahan boleh berbeza -beza. Jadi sebagai contoh, jika anda menggunakan tetapan pengawal taktikal, anda perlu memegang ‘B’ pada Xbox dan ‘Circle’ di PlayStation.

Bolehkah anda melakukan langkah penamat dalam multiplayer MW2?

Ya, perlawanan menamatkan mungkin dilakukan dalam perlawanan berbilang pemain, tetapi lebih sukar untuk mendapatkan pemain lain daripada musuh AI.

Bagaimana anda melakukan langkah penamat MW2?

Bergerak terus di belakang lawan dan tahan butang huru -hara untuk melakukan langkah penamat.

Cara Melakukan Pergerakan Kemasan di Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0

Menyelesaikan gerakan boleh digunakan untuk mengeluarkan musuh anda dengan gaya dalam peperangan moden 2 dan Warzone 2.0. Mereka sukar untuk menarik diri, tetapi berbaloi setelah anda melakukannya.

Malah ada cabaran dan buka kunci yang berkaitan dengan melaksanakan langkah penamat dalam peperangan moden 2, dan pengendali tertentu hanya dapat dikunci dengan cara ini.

Inilah cara melakukan langkah penamat dalam peperangan moden 2 dan Warzone 2.0, serta beberapa maklumat mengenai perubahan yang mana penamat yang anda gunakan.

Cara Mengubah Pergerakan Kemasan Anda di Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0

Terdapat beberapa langkah penamat yang terdapat di Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0. Anda boleh bertukar antara yang anda miliki, supaya anda boleh menggunakannya dalam perlawanan. Untuk mengubah langkah penamat anda, lakukan perkara berikut:

 1. Pergi ke menu utama
 2. Tatal ke tab ‘Operator’
 3. Pilih pengendali dan kemudian tekan Square/X untuk menyesuaikan
 4. Pilih ‘Operator Finishing Move’
 5. Melengkapkan langkah penamat dari yang anda buka kunci

Begitulah cara untuk melakukan langkah penamat dalam peperangan moden 2 dan Warzone 2.0. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, pastikan anda menyemak panduan kami tentang cara membuka kunci setiap pengendali. Di tempat lain, ada pandangan kami untuk membuka kunci penalaan senjata.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
 • Call of Duty: Warzone 2.0 Ikuti
 • Infinity Ward Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Jake adalah penulis lepas yang sebelum ini mengetuai panduan untuk USG dan Rock Paper Shotgun. Dia menghabiskan hari-harinya bermimpi tentang X-Files Dating-Sim dan akan bermain secara literal mana-mana permainan dengan monyet di dalamnya.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.