Cara Main Battlefield 2042 secara percuma di PC & PlayStation – Charlie Intel, Battlefield 2042 percuma untuk bermain sekarang

Battlefield 2042 bebas bermain sekarang

Pastikan untuk melompat ke Battlefield 2042 dan bermain secara percuma sebelum tempoh masa terhad ini berlalu.

Cara Main Battlefield 2042 secara percuma di PC & PlayStation

Battlefield 2042 Art

Sekiranya anda berminat untuk memberikan Battlefield 2042 cuba tetapi tidak mendapat sekitar untuk membelinya, anda beruntung. Battlefield 2042 adalah percuma untuk masa yang singkat di PlayStation, dan PC jadi inilah cara memainkannya secara percuma.

Battlefield 2042 menderita pelancaran berbatu berbanding dengan ansuran sebelumnya, tetapi Dadu telah membuat perubahan yang ketara sejak dilancarkan, dengan kemas kini musim 4 membawa kandungan baru dan permainan menerima sistem kelas.

Dadu membenarkan pemain di PlayStation, dan PC untuk mencuba permainan sepenuhnya secara percuma untuk menyemak semua penambahan baru dalam Musim 4. Begini cara bermain Battlefield 2042 secara percuma, termasuk semua tarikh dan masa percuma.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara Main Battlefield 2042 Percuma di PC & PlayStation

Battlefield 2042 tersedia sepenuhnya percuma untuk jumlah masa yang terhad di PC melalui Steam dari pukul 10 pagi pt pada 13 hingga 10 pagi pt pada 16 Mac.

Pengguna PlayStation juga boleh mendapatkan tangan mereka di Battlefield 2042 melalui PS PLUS Perkhidmatan langganan. Walau bagaimanapun, mereka perlu dilanggan sekurang -kurangnya PS ditambah penting untuk mendapatkan permainan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Berikut adalah cara untuk mendapatkan Battlefield 2042 percuma di PC:

  1. Pelancaran Wap.
  2. Carian untuk Battlefield 2042 di kedai.
  3. Tatal ke tempat yang dikatakannya Main dengan percuma.
  4. Tambahkan permainan ke anda Perpustakaan.
  5. Muat turun dan lancarkan permainan.

⚫ Muat turun dan main di #Steam Sekarang dan Pengalaman Musim 4: Jam Kesebelas dari 13 – 16 Mac.Twitter.com/ydpemp4tu6

– Battlefield (@BattleField) 13 Mac, 2023

Jika anda seorang pengguna PlayStation, inilah cara untuk mendapatkan Battlefield 2042 percuma melalui PS Plus:

Artikel berterusan selepas iklan

Tempoh percuma ini akan membolehkan anda mengakses permainan penuh Battlefield 2042, termasuk kandungan musim baru 4 seperti peta baru, tangki ringan, senjata, serta pakar rekon.

Artikel berterusan selepas iklan

Battlefield 2042 Musim 4 kini sudah habis.

Pastikan untuk melompat ke Battlefield 2042 dan bermain secara percuma sebelum tempoh masa terhad ini berlalu.

Kredit Imej: Dadu

Battlefield 2042 bebas bermain sekarang

Battlefield 2042 bebas bermain sekarang

Saya akan menyerahkannya Battlefield 2042. Ia benar -benar bertukar sudut. Setelah dibebaskan pada tahun 2021, permainan ini adalah masalah yang dilancarkan, buggy. Itu adalah tempoh pelepasan yang berbahaya. Jenis yang boleh berakhir dengan asas pemain kehilangan kepercayaan dalam permainan dan studio sepenuhnya.

Pada satu ketika, Battlefield 2042 menjadi salah satu permainan terburuk dalam sejarah stim. Orang dalam mendakwa bahawa permainan itu hanya mempunyai masa pembangunan selama 15 bulan ketika Devs bergegas untuk melepaskan patch utama pertama yang menangani beratus -ratus pepijat. Beberapa pemain bahkan berjaya mendapatkan bayaran balik penuh kerana keadaan miskin permainan, sementara yang lain menandatangani petisyen 200,000 kuat yang meminta yang sama. Saya benar -benar tidak menjual permainan tetapi jujur, pemain terkesan dengan pemulihan dan melihat seperti yang anda boleh bermain Battlefield 2042 secara percuma sekarang, tidak ada masa yang lebih baik untuk menyelam tajuk sekali-sekala ini.

Lihatlah beberapa kegemaran kami Battlefield 2042 menang dan gagal di bawah.

Adakah Battlefield 2042 akan bebas bermain?

Adakah Battlefield 2042 akan bebas bermain

Battlefield 2042 dibebaskan pada tahun 2021, dan dengan cepat menjadi diiktiraf sebagai permainan terburuk dalam sejarah francais. Dengan gelaran yang berhampiran dengan masa depan, Multiplayer, EA dan Dice membuat beberapa kesilapan yang menonjol yang menyebabkan masyarakat begitu terputus-putus sehingga banyak orang tertanya-tanya, akan Battlefield 2042 bebas bermain ketika permainan tidak dapat dielakkan dengan sendirinya dengan sendirinya dengan sendirinya sendiri?

Adakah Battlefield 2042 semakin baik?

Ketika 2042 dilancarkan pada tahun 2021 (yang mungkin membingungkan), ia membawa pengalaman yang agak hambar, multiplayer sahaja yang pemain gagal jatuh cinta pada pandangan pertama. Terdapat segelintir peta yang tidak berfikir, sistem kelas yang tidak diingini, dan pelbagai jenis senjata, dan pada akhirnya, ia tidak stabil dan menawarkan pengalaman pengguna yang lemah di seluruh lembaga.

Dengan Battlefield 2042, EA dan Dice telah dihapuskan dengan beberapa ciri utama yang meninggalkan pemain yang berdiri teguh dalam kekecewaan, menatap francais FP.

Sebagai contoh, unsur-unsur yang penting sebagai kempen pemain tunggal, kepada ciri-ciri semudah papan skor dalam permainan telah ditinggalkan dari produk Battlefield 2042 terakhir yang dihantar pada November 2021.

Tetapi, sejak permainan jatuh, Dice telah menarik stokingnya dan cuba memperbaiki kekacauan yang patah itu adalah Battlefield 2042. Berikutan satu siri kemas kini yang cukup besar, pembebasan beberapa musim dalam permainan, dan perbaikan dan pindaan bug yang banyak, Battlefield 2042 mula mendekati beberapa kebangkitan semula.

Terdapat banyak perubahan teras yang dibuat kepada permainan, peta baru dan mod yang diperkenalkan, mod portal nostalgia yang dinaik taraf, dan pelbagai kandungan segar yang disuntik ke dalam permainan dari masa ke masa.

Tetapi, walaupun dengan semua maklumat di atas kapal, Will Battlefield 2042 akan menjadi percuma? Adakah EA dan Dadu melewati titik tidak kembali?

Battlefield 2042 mungkin tidak akan bebas bermain

Pada tahun 2023, EA membatalkan projek medan perang utama – Battlefield Mobile – supaya pemaju dapat menumpukan perhatian mereka pada tajuk arus perdana dalam francais.

Pada akhir tahun 2022, Dice melangkah keluar untuk mengisytiharkan bahawa Battlefield 2042 ‘adalah permainan yang sangat baik sekarang,’ yang diakui sebagai sentimen yang digema oleh bahagian masyarakat yang telah terjebak dengan permainan melalui patch yang paling kasar.

Ia masih tidak berada di tempat yang sempurna, tetapi akan menjadi medan perang 2042? Tidak, hampir pasti tidak akan. Ia tidak akan masuk akal untuk EA untuk membuat produk berbayar percuma, terutamanya memandangkan tajuk susulan mungkin masih beberapa tahun lagi. Ini adalah perkara semasa untuk EA dan Dice, dan walaupun ia telah berprestasi besar secara besar-besaran, tidak ada logik fiskal untuk menjadikannya permainan percuma-tidak ada apa-apa untuk mendapatkan.

Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna tidak ada cara untuk bermain Battlefield 2042 secara percuma.

Sebagai contoh, pada bulan Mac 2023, Battlefield 2042 berada di PlayStation Plus, dan untuk seketika, ia telah di Xbox Game Pass dan PC Game Pass melalui EA Access. Ini bermakna, dengan syarat anda pelanggan untuk mana -mana perkhidmatan tersebut, anda boleh memuat turun, memasang, dan bermain Battlefield 2042 secara percuma – atau tanpa kos tambahan, sekurang -kurangnya.

Terdapat jangkaan bahawa dadu akan menyokong Battlefield 2042 Long ke tahun kedua operasi. Pada bulan Mac 2023, laporan mula permukaan mendedahkan kandungan yang menunjuk kepada fakta itu, dan masuk akal, memandangkan pada bulan Disember 2022, Dice mengesahkan komitmennya terhadap sokongan yang berterusan dari permainan.

Oleh itu, permainan mungkin bertambah baik-dan ia mungkin akan terus berbuat demikian-tetapi kerana rancangan untuk terus membina ekosistem, tidak, medan perang 2042 tidak akan menjadi percuma dalam masa terdekat.