Cara Dapatkan Pulau Mati 2 Fius.,

Di mana untuk mencari pulau mati 2 fius

Sekarang anda tahu di mana untuk mencari fius Dead Island 2, anda boleh melompat kembali ke tengkorak zombie menghancurkan dengan barang baru anda. Pastikan untuk memasangkan mereka dengan kemahiran terbaik Dead Island 2 untuk bermain dengan kekuatan pembunuh yang anda pilih. ?

Cara Dapatkan Pulau Mati 2 Fius

Tom Bardwell

Dikemas kini pada 5 Mei 2023 oleh Tom Bardwell

Pulau Mati 2 Fius? Dari Bel Air ke Venice Beach, neraka zombie-a dipenuhi dengan kotak fius yang ditumpaskan, diwakili di peta oleh fius silinder kecil. Ini sering menyekat jalan ke bilik yang penuh dengan senjata dan bahagian yang berharga. Untuk memperbaiki kotak fius, anda memerlukan fius.

Walaupun anda harus menjumpai Dead Island 2 fius semasa anda bermain, permainan ini tidak jelas menerangkan di mana untuk mendapatkannya, dan sama seperti kemahiran terbaik Dead Island 2, mereka perlu jika anda ingin memanfaatkan zombie ini romp. .

Pulau Dead 2 Fius pada Peta

Pulau mati 2 fius dijelaskan

Untuk Dead Island 2 Fius, anda perlu membelinya dari pedagang yang terdapat di zon paling selamat sepanjang permainan. . Setiap fius berharga $ 1,500, dan biasanya anda boleh membeli dua atau tiga setiap lawatan. Pedagang membuka kunci semasa Call the Cavalry Main Story Quest dan muncul di peta sebagai ikon tanda dolar, yang terdapat di safehouses seperti Blue Crab Grill di Venice dan HQ Lifeguard di dermaga.

Sebaik sahaja anda telah membeli sekering dari peniaga, pergi ke kotak fius dan berinteraksi dengannya untuk memasukkan fius. Melakukannya akan menampal litar elektrik dan membuka akses ke kawasan yang tidak dapat diakses sebelum ini, biasanya bilik, garaj, atau almari. Ini mengandungi beberapa rompakan terbaik di Dead Island 2, jadi meluangkan masa untuk membeli fius setiap kali anda mempunyai wang tunai dan berhampiran dengan peniaga adalah bernilai usaha.

Pulau Dead 2 bersatu di Trader

. . Terdapat 24 pencarian cerita secara keseluruhan, memberi anda peluang yang cukup untuk mengisi inventori anda dengan fius. Keluar ke menu utama kemudian memuatkan simpanan anda juga kelihatan untuk menambah stok fius di pedagang. Secara umum, kebanyakan kali anda melawat peniaga, mereka akan mendapat fius untuk dijual. .

Di mana anda mendapat fius di pulau mati 2?

Fius Dead Island 2 boleh dibeli dari mana-mana peniaga dalam permainan-yang pertama adalah Carlos di rumah Emma Jaunt di Bel-Air.

.

Di mana untuk mencari pulau mati 2 fius

Sebaik sahaja anda tahu di mana untuk mencari fius Dead Island 2, anda boleh memasukkannya ke dalam kotak fius dan mendapatkan akses kepada pelbagai jenis rampasan yang tersebar di neraka-a.

Diterbitkan: 21 Apr, 2023

? Kami tidak menyalahkan anda. Sekiranya anda telah menjelajah neraka-A untuk jangka masa yang panjang, ada peluang yang baik bahawa anda telah tersandung pada kotak fius atau dua. .

Pulau Dead 2 fius memberi anda akses kepada pelan tindakan dan faedah yang jarang berlaku yang dapat membuat semua perbezaan ketika menentang bos Pulau Dead Fearsome 2. Lebih baik daripada itu, beberapa senjata terbaik disertakan di zomproof slayer hoards di dalam, jadi anda dapat melihat mengapa anda mungkin mahu menggantikan fius itu. . Syukurlah, setiap kotak fius muncul di peta Pulau Dead 2 anda yang pernah ditemui, jadi anda boleh dengan mudah mengelilingi mereka jika diperlukan.

Lokasi Fius Pulau Dead Island 2

. Mereka berharga $ 1,500 setiap satu, tetapi jangan biarkan harga itu meletakkan anda. Dengan menunggang wang tunai untuk membayar sekering, anda boleh mengakses barang rampasan yang jarang berlaku dan barang -barang berharga lain yang bernilai kos. . Anda boleh membawa maksimum tiga fius pada satu -satu masa dalam permainan RPG, jadi jangan lupa untuk mengembalikan semula.

The Dead Island 2 fius ketika mereka muncul dalam inventori pedagang

. . Pintu berdekatan akan dibuka secara automatik, memberi anda akses kepada semua rompakan yang diasingkan di dalamnya. Jangan mendahului diri anda, beberapa bilik lebih sukar untuk masuk daripada yang lain. Perhatikan kami untuk perangkap berbahaya atau varian zombie apex yang menakutkan yang melindungi rampasan itu.

. Pastikan untuk memasangkan mereka dengan kemahiran terbaik Dead Island 2 untuk bermain dengan kekuatan pembunuh yang anda pilih. ?

. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lokasi Fius Pulau Dead Island 2

Di Pulau Dead 2, fius pada dasarnya kunci yang digunakan untuk membuka pintu yang dikunci oleh mekanisme elektrik. Anda akan menemui kotak fius kosong di sebelah pintu terkunci di pelbagai lokasi sepanjang permainan. . Pintu di sebelah kotak fius hanya boleh dibuka dengan memasukkan fius ke dalam kotak fius. Tidak ada kunci untuk pintu ini, dan mereka tidak boleh dipecahkan atau dimusnahkan. Di belakang setiap pintu kotak fius, anda dijamin untuk mencari beberapa rampasan berharga, jadi ia bernilai mencari beberapa fius. Sekiranya anda ingin tahu di mana untuk membeli fius di Dead Island 2, cari mereka di lokasi berikut.

Anda sebenarnya tidak boleh mencari fius sebagai rampasan di Pulau Dead 2. . Pedagang pertama yang anda boleh membeli fius dari adalah Carlos, yang boleh didapati di sebelah meja kerja di rumah Emma. . Carlos mempunyai dua fius untuk dijual pada $ 1,500 setiap satu. . Jika anda masih tertanya -tanya di mana untuk membeli lain untuk membeli fius di Dead Island 2, anda juga boleh membelinya dari Trader Ezekiel, yang boleh didapati di stesen Coastguard di Santa Monica Pier. Itu hanya dua lokasi fius Pulau Dead 2 yang kini dikenali.

. . . Rampasan terbaik, biasanya senjata yang jarang berlaku (tetapi mungkin bukan pistol), boleh didapati di dalam bekas slayer slayer zomrekroof di suatu tempat di dalam bilik.