Call of Duty® WarZone ™ TAC Atlas Guide | Panduan Strategi FPS, Call of Duty: Warzone DMZ Musim 04 Kemas kini Komuniti

Call of Duty: Warzone DMZ Musim 04 Kemas kini Komuniti

Contents

Kediaman terracotta-color di sebelah tenggara sungai mudah dilihat dari jauh, walaupun ketumpatan dekat rumah dan pangsapuri kebanyakannya membuat pengesahan musuh lebih rumit. Strukturnya tersebar lebih luas semasa anda menuju ke lereng bukit. Perhatikan stesen minyak berhampiran jambatan (barat) dan tasik kecil untuk melintasi sebelah barat. Jika tidak, ini adalah lokasi bandar yang rapat dengan pelbagai bahagian dalaman untuk melintasi.

Peta Warzone DMZ

Logo avatar profil

Logo avatar profil

Tinjauan, legenda, dan mercu tanda

Intel berikut mewakili penerokaan menyeluruh setiap bahagian Al Mazrah ke pokok sawit terdekat, pondok kediaman, jalan air, kehancuran batu, dan setiap ciri penting dan geografi lain. Panduan ini telah direka untuk anda dengan mudah meneroka Al Mazrah sebelum, semasa dan selepas anda skuad naik dan turun. Di bawah ini anda boleh mengklik setiap sektor dan meneroka. Begini bagaimana maklumat itu dibentangkan:

Pengenalan: Gambaran Keseluruhan

Legenda Geografi: Dari Besar ke Kecil

Sektor

Untuk kemudahan penggunaan, peta Al Mazrah interaktif panduan ini telah dibahagikan kepada enam kawasan berkod warna sewenang-wenangnya yang dikenali sebagai sektor. Mereka adalah seperti berikut: Sektor 01: Al Mazrah Sektor Barat Laut 02: Al Mazrah Sektor Timur Laut 03: Al Mazrah Barat Sektor 04: Sektor Balai Cerap dan Pergunungan Zaya 05: Al Mazrah Sektor Barat Daya 06: Al Mazrah Selatan

Zon

Di dalam setiap sektor, sempadan sewenang-wenangnya (biasanya ditarik bersama-sama dengan ciri-ciri topografi yang mudah ditentukan seperti bank sungai atau jalan) yang dikenali sebagai zon berlaku. Ini membolehkan kartografer mempamerkan kawasan yang lebih mudah. Sektor dan zon tidak berlaku dalam permainan; mereka berada dalam panduan untuk memberikan kesedaran spatial. Setiap sektor mempunyai antara dua dan lapan zon seperti berikut: Sektor 01: Al Mazrah Barat Laut: Lima Zon (1A, 1B, 1C, 1D, 1E)
Sektor 02: Al Mazrah Timur Laut: Lapan Zon (2A, 2B, 2C, 2D, 2E, 2F, 2G, 2H) Sektor 03: Al Mazrah Barat: Tiga Zon (3A, 3B, 3C) Sektor 04: Zaya Observatory and Mountains: Empat zon (4a, 4b, 4c, 4d) Sektor 05: Al Mazrah Barat Daya: Dua Zon (5A, 5B) Sektor 06: Al Mazrah Selatan: Tiga Zon (6a, 6b, 6c)

Titik Minat (Major)

Titik menarik utama ditunjukkan dalam permainan dalam permainan dan dalam panduan ini, kerana mereka merujuk kepada lokasi yang dinamakan, anda dapat melihat kedua-duanya di Tac-Map dalam permainan anda, dan apabila anda jatuh oleh payung terjun. Perhatikan bahawa mana -mana zon dengan sempadan di sekitar titik minat utama diketahui oleh titik minat.

Titik minat (kecil)

Di dalam atau di luar titik minat utama adalah “pin” yang lebih kecil yang menunjukkan lokasi khusus atau “kecil” yang mempunyai kelebihan taktikal untuk mengetahui; atau “titik minat kecil”. Kekhususan tambahan ini membolehkan anda mempelajari bidang-bidang yang dinamakan Major Pois serta lokasi dari jalan yang dipukul tanpa label dalam permainan. Ini diwakili oleh pin dalam peta panduan, dan setiap zon mempunyai antara tiga dan 14 daripadanya.

Landmark Legends

Di samping. Ini membolehkan anda mempelajari kawasan operasi (AO) dengan lebih mudah, dan menumpukan perhatian pada lokasi yang mempunyai kemungkinan besar rampasan yang berguna. Perhatikan bahawa item tertentu yang kelihatan secara rawak (seperti peti rampasan dan stesen membeli) tidak ditunjukkan. Tanda-tanda berikut dapat dilihat pada peta TAC panduan ini:

Cache Ammo

Buat semula senjata anda dengan cache peluru ini, biasanya terdapat di pasaran tertutup di seluruh kawasan operasi.

Bank of Adal

Mungkin sumber wang tunai yang baik untuk pengendali yang memerlukan dana, struktur bank ini juga mempunyai sudut pandang bumbung yang baik.

Laman web hitam

Kubu kuat adalah pangkalan di mana tentera musuh tinggal, dan terdapat lebih daripada 70 lokasi yang mungkin di Al Mazrah di mana kubu kuat boleh berada di permulaan perlawanan anda. Kosongkan kubu kuat, dan anda mungkin menerima kunci tapak hitam (diberikan kepada pasukan pertama yang membersihkan kubu kuat aktif). Kemudian menuju ke salah satu lokasi ini; Jenis kubu kuat yang lebih berbahaya yang menawarkan ganjaran pelan senjata tetap dan barang-barang yang lebih berharga bagi mereka yang membersihkannya.

BURGER TOWN

Menawarkan pilihan burger terbaik di mana sahaja di Republik Adal, bandar -bandar burger ada di mana -mana; kadang -kadang dalam jarak visual antara satu sama lain!

Menara Comms

Tiang radio logam tinggi yang menawarkan luar biasa – jika terdedah sepenuhnya – pemandangan pemandangan sekitarnya.

Balai Bomba

Dengan pasir dan cat luaran warna merah, bangunan -bangunan ini menonjol bukan hanya kerana menara anda boleh naik (walaupun hanya dari luar).

Stesen Gas (Tanah)

Cari stesen pengisian ini untuk mengisi minyak dan membaiki kenderaan pilihan anda, dan berhati -hati untuk pasukan musuh dengan rancangan yang sama.

Stesen Gas (Marin)

Bot juga memerlukan bahan bakar dan pembaikan, dan stesen gas di sebelahnya menyediakan perkhidmatan ini. Seperti yang anda harapkan, mereka terletak di sepanjang sungai Al Mazrah.

Pasaran runcit

Walaupun terdapat banyak kedai, kedai dan pusat membeli -belah di Al Mazrah, yang satu ini sangat dikenali. Di dalam, mengharapkan rak kedai kosong.

Balai Polis

Boleh dikenal pasti oleh pintu masuk gerbang besar dan jalur cat biru di sepanjang bahagian luar struktur, ini adalah asas operasi untuk penguatkuasaan undang -undang tempatan.

Pusat Perubatan

Sekiranya anda selepas bekalan perubatan, merampas bahagian dalam struktur ini mungkin membantu. Cari papan tanda biru di luar untuk mengesahkan ini adalah klinik. Tetap sejuk.

Sektor 01: Al Mazrah: Barat Laut

Zon 1A: Oasis

Padang pasir terpencil di mana runtuhan kuno dan oasis kecil telah ditemui. Beberapa kolam air tawar dan pokok palma menawarkan jeda dari padang pasir di luarnya. Perhatikan runtuhan kuno – Kawasan kecil ini pernah menjadi cara hidup dalam usia yang lalu.

A01 Oasis (Timur)

Dua kolam cetek yang lebih besar yang dikelilingi oleh pokok palma di jarak jauh, pendakian barat laut peta dengan bukit -bukit pasir bergelora di sekeliling pokok pokok.

A02 Oasis (Barat)

Kolam tunggal, cetek dan semenanjung berpasir dikelilingi oleh pokok -pokok dan bukit -bukit bawah tanah, menawarkan tempat persembunyian jauh dan penutup yang munasabah.

A03 Runtuhan tepi jalan

Asas -asas yang hancur dari kuil kuno dapat dilihat dari lebuh raya, dan merupakan mercu tanda yang baik untuk mencari jika anda menuju ke oasis. Terdapat sedikit penutup selain dari blok batu pasir dan tiang cuaca lama yang menghubungkan jalan ke oasis.

A04 Pinggiran jalan minyak Rohan

Kenderaan yang terbakar di persimpangan jalan membolehkan navigasi jalan raya yang sangat baik di utara dan selatan, serta ke kemudahan minyak Rohan. Jangan lupa untuk meneroka jalan gunung yang tinggi yang menuju ke barat, dan membungkuk ke arah selatan ke arah kuari.

Zon 1b: Kampung Taraq

Bidang Minyak Utara, sebuah kampung Taraq yang ditinggalkan perang dan lapangan terbang kecil. Serangan bersatu mengurangkan kampung ini sekali damai untuk berkarat dan runtuhan. Kawasan yang ketat di kawasan ini menjadikannya kondusif untuk pertempuran skuad kecil, terutama duels.

B01 Landasan pasir

Landasan asas, dengan tayar-X menandakan hujung utara, menampilkan peralatan menggali, dan pondok perancah sebagai menara kawalan.

B02 FOB Tango

Pangkalan beroperasi ke hadapan yang kecil dengan khemah-khemah yang bertaburan, barak, pengawal kecil dalam melihat jarak menara Taraq yang lebih dahsyat di selatan. Juga Selatan adalah stesen minyak di lebuh raya. Di sebelah timur adalah julat tembakan kecil, dan jalan dengan trak yang diletakkan berhampiran sungai.

B03 Persimpangan Lebuhraya

Sekumpulan bangunan kecil di Jambatan Sungai ke Al-Mazrah, dan barikade sementara. Struktur utama menawarkan garis pemandangan yang cukup tinggi di barat daya di seluruh kampung Taraq.

B04 Kampung Taraq (Utama)

Terletak di dataran banjir yang lebih rendah dengan derrecks minyak dan saluran paip, ke barat, penyelesaian yang dilanda pertempuran ini mempunyai banyak struktur separuh berdiri yang menyediakan arnab arnab untuk menyembunyikan peluang. Utara adalah menara, sebuah sekolah berwarna biru (kebanyakannya utuh), tanah perkuburan kecil (timur laut) dan jalan utama timur-barat yang menuju ke sebatian tiga tingkat (kebanyakannya utuh).

B05 Kampung Taraq (Timur)

Sisa -sisa struktur kubah yang berhias adalah mercu tanda yang baik untuk mencari (kubah masih utuh dan berpakaian jubin biru dan hijau).

B06 Medan minyak NOC (karat)

Penyebaran telaga minyak yang mengalir kolam minyak mentah tebal, kerja paip, menara penapisan yang dikenali, dan tong pelbagai saiz di lanskap di barat kampung Taraq.

B07 Minyak NOC: Teluk Mekanikal

Antara medan minyak dan lebuh raya adalah kelompok penyelenggaraan dan bangunan mekanikal, garaj dan pejabat bersama-sama dengan kerja paip minyak yang dikuburkan. Tiga derricks di sepanjang pinggir selatan kompleks penyelenggaraan ini masih mengeluarkan minyak dari pasir.

B08 Taraq kitar semula

Terletak di antara jalan -jalan yang kasar dan jalan -jalan di selatan kampung Taraq utama adalah halaman kitar semula kecil dengan gudang di sepanjang kawasan selatan dan banyak kenderaan yang diparkir secara sembarangan.

B09 Minyak Rohan: Pandangan Orange

Selatan medan minyak NOC dan timur laut kilang minyak Rohan utama itu sendiri adalah tong jalur oren yang besar, sebuah gudang bersaiz sederhana, garaj dan pejabat pemantauan.

Zon 1C: Bola Sepak Barat

Jalan utama dan landasan kereta api di seluruh Al Mazrah Barat melalui sini.

C01 Pusat Perubatan Reststop

Di sepanjang lebuh raya tarmac utama dan kereta api selari adalah reststop kecil dengan stesen minyak dan pusat perubatan.

C02 Tempat tinggal batu (kaki bukit)

Sekumpulan kediaman luar bandar kecil yang sebelum ini menetap di jalan yang berdekatan dan reststop, ini terletak di kaki bukit berbatu di bahagian timur peta. Terdapat beberapa ladang ladang kecil dalam struktur sedozen atau lebih batu.

C03 Memunggah gudang

Di sepanjang kereta api di sebelah barat lebuh raya adalah gudang biru besar, struktur pejabat putih yang lebih kecil, dan beberapa pondok pejabat yang lebih kecil, bersebelahan dengan halaman kontena di mana kargo diturunkan dalam perjalanan ke kilang minyak.

Zon 1D: Penapisan Minyak Rohan

Kemudahan minyak besar -besaran kini terbakar, dengan salah satu daripada banyak Vats yang besar. Salah satu majikan terbesar di rantau ini, penapisan minyak Rohan diposisikan secara strategik berhampiran beberapa derricks petroleum tertua Adal. Perhatikan tempat tinggal di utara dan selatan kilang ini.

D01 Pintu masuk utara, pemprosesan dan perokok

Terdapat banyak bukaan di sekitar dinding konkrit perimeter ke bahagian pemprosesan kemudahan kilang minyak. Mengharapkan beberapa bangunan luar pejabat peringkat rendah, tempat letak kereta yang besar, dua tangki pemprosesan (mengeluarkan api) yang anda boleh mendaki ke bahagian atas, serta trio cerobong asap besar yang kebanyakannya tidak di luar, selain dari di AT Tahap tanah.

D02 Pintu masuk utara, tempat letak kereta dan perumahan pekerja

Sudut barat laut kemudahan itu adalah tempat letak kereta yang besar dengan penutup terhad, selain dari khemah dan blok dinding gabion. Dekat dengan gelanggang bola keranjang (di tempat letak kereta Tarmac) adalah blok perumahan pekerja prefab di mana pertempuran dekat dan sedikit ketinggian dijangka.

D03 Penghantaran dan Menerima, Gudang 1 dan 2, Latihan Latihan

Teluk gudang besar merangkumi halaman kereta api dan merupakan pintu masuk utama di sepanjang bahagian barat kemudahan itu. Ia dibuka di aras tanah, dan kedua -dua belah trek adalah bilik kawalan (selatan), kawasan perkapalan & penerima (utara), dan kawasan kargo (di bawah tanah, menghubungkan bahagian utara dan selatan halaman). Lebih jauh ke utara adalah gudang perkapalan & penerimaan utama, dengan bumbung dan tangga bergelombang untuk berebut ke atas dan ke bawah, dan dalaman dua tingkat yang cukup besar. Halaman kereta api itu sendiri adalah tempat untuk menonton penembak tepat, menggunakan kereta tangki gas sebagai penutup. Trek kereta api terus dalam gelung di seluruh Al Mazrah.

D04 Silo LNG, Bilik Kawalan, Vats Pengedaran Minyak (Timur)

Di sepanjang bahagian barat penapisan adalah dua silo LNG (gas asli cair) yang besar. Tonton penembak tepat dari tiang radio di padang pasir di sebelah barat sempadan di sini. Selatan Silos LNG adalah bilik kawalan biru dan kelabu; Pejabat Foreman dengan Teluk Penyimpanan dan Dua Lantai. Timur Silo LNG adalah enam tong pengedaran minyak raksasa, dua putih, dua oren dan dua biru, dengan catwalks bersilang dan paip snak di mana -mana. Perhatikan bahawa api sengit telah meletus dari salah satu tangki putih yang besar, dan kini terkandung.

D05 Jalan dan saluran paip

Tulang tengah penapisan terdiri daripada jalan panjang yang membentang dari tempat letak kereta utara, di bawah trek kereta api (dengan terowong sampingan) dan meneruskan jarak kecil ke selatan sebelum berpaling ke timur di sekitar perimeter kemudahan itu. Minyak yang lebih halus di dalam tangki pengedaran barat diambil melalui saluran paip, melalui bilik kawalan kecil, dan kemudian ke arah selatan di Al Mazrah, melalui pergunungan, melalui kota Sa’id, ke terminal di Hafid Port. Pipa adalah oren cerah; anda tidak boleh ketinggalan!

D06 Vats pengedaran (barat)

Seluruh bahagian timur kemudahan penapisan diambil oleh enam tong raksasa yang dibangkitkan di atas konkrit di sebelah barat. Semua tong mempunyai akses luaran. Di perimter adalah beberapa bangunan luar pejabat kecil dan jalan perimter.

D07 Perumahan pekerja, garaj

Di bawah tanah di dasar gunung di selatan adalah garaj pekerja lapan bay besar yang dikelilingi oleh perumahan untuk kru kemudahan. Timur garaj adalah struktur pejabat dua tingkat, dan seluruh enam struktur adalah bangunan perumahan pekerja berbilang tingkat. Perhatikan nombor di sisi setiap struktur, serta warna dinding luaran jika anda perlu mengetahui bangunan mana yang hendak dicari. Hanya Bangunan 1 mempunyai satu tahap.

Zon 1e: Al Safwa Quarry

Kuar marmar berskala besar terletak di bukit-bukit barat Al Mazrah. Deposit besar menjadikan kuari salah satu daripada tiga kawasan perindustrian terbesar di Al Mazrah, dengan hampir sedozen gudang dan beratus -ratus blok batu yang dipahat secara individu.

E01 Kompaun gunung atas

Dataran hati semulajadi pergunungan barat menjadikan kampung ini tempat yang sangat baik untuk disembunyikan. Diapit oleh jalan tarmac (selatan) dan trek kotoran di ketinggian yang lebih tinggi (utara), mengharapkan sekitar sedozen kediaman saiz yang berbeza, dengan dua pengawas kecil di pintu masuk utama ke kompaun.

E02 Kuar marmar

Rockface yang bertingkat ini adalah di mana kiub marmar raksasa dipotong dari gunung. Perhatikan trek kotoran perimter di atas tiang, dan kabin pekerja kecil berhampiran dinding batu teratas.

E03 Al Safwa Quarry Utara

Timur laut jalan bisecting utama melalui kuari adalah tanah atas kemudahan, yang terdiri daripada dua kren besar, gudang 5 (perhatikan nombor di cerobong) dengan pejabat mandor dan teluk pemuatan, sekumpulan silinder bahan api, dan mekanik gudang di dataran rendah ke timur. Terdapat akses ke hab kuari utama melalui jambatan yang dilindungi ke barat daya. Bergerak lebih jauh ke arah tenggara ke arah gunung ke gudang berwarna merah, peralatan penggali yang diletakkan, dan jalan masuk ke lembah dan jalan utama, serta kemudahan kuari yang lain.

E04 Al Safwa Quarry South

Ini adalah jejak kuari utama di mana majoriti marmar telah dituai. Beberapa kawasan pusat disalurkan, dengan gudang pembinaan Kushaak, dua tong yang berkaitan, beberapa kren besar, dan gudang atas di sekitar lubang lubang. Ini adalah kawasan yang sangat padat, penuh dengan bangunan, laluan, gantri yang dibina ke jalan dan boleh menjadi Warren yang mengelirukan. Walaupun jika anda mencari pengekodan warna bangunan (merah ke selatan dengan “2” dan “3” di atas bumbung, biru ke tenggara, dan biru dan mustard di kawasan lubang utama), anda boleh memulakan untuk mempelajari selok -belok kawasan ini.

E05 Dataran purba

Kubah dan tiang kuno kecil duduk di atas dataran tinggi yang dibarisi pokok yang menawarkan pandangan luar biasa bukan sahaja kuari, tetapi al-mazrah di timur.

E06 Maze marmar

Tenggara lubang kuari utama adalah kawasan pementasan di mana blok marmar besar disimpan, kemudian dibungkus bersedia untuk berpindah ke kawasan pengedaran. Selain dari pejabat pra-fab kecil, majoriti kawasan ini terdiri daripada menara marmar yang disusun. Gunakan huruf yang dicat pada beberapa blok untuk meletakkan diri anda, dan menonton serangan dari atas serta dalam labirin ini, dan yang lebih kecil di seberang jalan di mana marmar dipotong disimpan dalam bingkai kotak kayu.

E07 Gudang pembinaan kushaak, menara koms

Menghadap ke halaman pengedaran adalah dua gudang pembinaan. Satu berwarna teal dengan dua forklift, dan yang lain (warna zaitun) mempunyai bekas di dalamnya. Kedua -duanya bersebelahan dengan menara radio yang tinggi, menjadikannya mudah dicari.

E08 Hujung jalan

Kemalangan kenderaan dan kenderaan kecil memberi anda visual kelebihan barat Al Mazrah.

E09 Pengagihan dan Gudang Kuari

Rumah dataran kuari paling rendah memotong marmar di halaman luas yang besar, bersemangat dengan konvoi trak flatbed, trak menolak, dan kren besar. Gudang biru di sini menempatkan bilik loker, pejabat, dan teluk dalaman kosong. Pinggir kuari ditandai oleh jambatan kereta api.

E10 Rumah rumah tepi pantai, stesen minyak

Terletak di antara jalan utama dan lautan adalah stesen minyak dan mini mart, dan di sepanjang tebing rendah adalah empat rumah tepi pantai yang menunjukkan tanda -tanda haus yang melampau. Oleh pantai itu sendiri adalah jeti reyot dan batu untuk memanjat. Ini adalah cara lain untuk mencapai pelabuhan Hafid, jika anda berfikir menggunakan bot atau berenang.

Sektor 02: Al Mazrah: Timur Laut

Zon 2A: Perindustrian Utara

Utara sungai adalah lebuh raya arteri utama, jalan raya yang tinggi yang boleh anda memandu di bawah dan juga. Menghubungkan padang pasir ke barat, zon ini terutamanya industri ringan, dengan sebilangan besar gudang yang agak dekat dengan air.

A01 Power Tower Mesa

Menawarkan beberapa pemandangan 180 darjah yang paling mengagumkan dan jarak jauh ke arah selatan di Al Mazrah, dataran tinggi batu ini mempunyai menara elektrik untuk mendarat jika anda menginginkan lebih tinggi. Bola kaki berbatu membolehkan curam tetapi boleh diurus ke kawasan bandar.

A02 Persimpangan Jam Trafik

Lalu lintas yang ditinggalkan diletakkan di lebuh raya dan bersilang di sini. Ikuti lebuh raya ke kampung Taraq atau timur ke perimeter timur bandar. Terdapat sebuah stesen minyak, stesen bomba, dan beberapa struktur penyimpanan berhampiran menara menara dengan jambatan sungai.

A03 Gudang Pengedaran

Di luar landasan yang dipukul, walaupun dikelilingi oleh jalan tanah dan jalan tarmac adalah kompleks gudang bersaiz sederhana dengan perimeter berdinding dan dok pemunggahan besar, dan pedalaman. Dekat dengan kediaman tunggal, semuanya dekat dengan perimeter tebing. Di sebelah timur gudang di sepanjang Jalan Tarmac adalah menara elektrik dan beberapa kediaman kecil di kaki tebing.

A04 Bandar Gudang

Taman perindustrian ringan yang terdiri daripada pelbagai struktur gudang di utara jalan yang memisahkan kawasan ini dari bahagian utara bandar. Dua gudang memunggah besar mengambil ruang di pinggir timur POI kecil ini, bersama dengan gudang penyimpanan berwarna kuning yang lebih kecil, dan halaman kontena di utara, berhampiran lebuh raya yang tinggi. Lebih jauh ke barat adalah empat gudang mekanik (dalam barisan, beberapa dengan forklift yang diletakkan di dalam), dan dua gudang pembinaan Kushaak lama di barat, berhampiran pengubah kuasa dan menara elektrik. Di sepanjang jalan utama adalah bilik pameran dan pejabat jualan kereta, dan kedai pembaikan automatik. Di seberang sungai adalah tampalan panjang tanah berpasir yang digunakan untuk menyimpan sampah.

A05 Junction Freeway (Mini Mesa)

Lebuh raya yang tinggi mengambil giliran ke selatan di sini, dan jalan luar yang mengelilingi tebing berbatu kecil dengan menara elektrik di atasnya. Ini boleh naik jika anda mencari ketinggian walaupun jalan raya.

Zon 2b: Barat Barat

Gurun yang tidak ramah perlahan-lahan ditebus oleh perancang darat, walaupun pinggir barat bandar masih dikuasai oleh tebing dan pasir berangin.

B01 Menara koms dan tebing berpasir

Sekeping pasir berhampiran kediaman tunggal yang berdekatan dengan sungai, dan singkapan batu bertitik adalah peralihan antara pinggir bandar Al Mazrah dan kampung Taraq yang lebih jauh dan jauh di sebelah barat. Perhatikan mercu tanda menara koms.

B02 Kem Tentera (kereta api)

Koleksi khemah dan perkhemahan berdinding di kedua -dua belah trek kereta api, bersama dengan Menara Pengawal, menandakan kehadiran ketenteraan walaupun sebatian itu kelihatan ditinggalkan.

B03 Pinggir bandar (barat)

Gurun yang menceroboh telah diperintah dengan sejumlah kediaman kediaman yang lebih besar dan kebun pengairan yang dihiasi di seluruh tebing berbatu rendah. Terdapat enam struktur dua tingkat di seluruh kawasan beralun ini dengan laluan kotoran, banyak pokok, dan beberapa struktur yang lebih kecil lebih dekat ke bandar.

B04 Grove Palm

Bersebelahan dengan Zarqwa Hydroelectric ke THR Southwest adalah menara koms dan copse pokok sawit di kawasan berpasir kasar dekat dengan kem tentera dan trek kereta api. Garaj penyimpanan kecil dan kediaman ladang yang sederhana menawarkan perlindungan tambahan.

Zon 2C: Al Mazrah City

100 tahun yang lalu sejarah adal yang terkandung: kenaikan tinggi dan bangunan moden adalah teras titik minat terbesar di Al Mazrah. Ia dirancang untuk menjadi bandar yang ideal – ia tidak lama lagi menyambut hampir satu juta orang, yang ditolak ke kawasan kumuh di pinggir bandar.

C01 Balai Polis

Utara bulatan adalah sekumpulan struktur yang dikuasai oleh balai polis. Bersebelahan di sepanjang sungai adalah sebuah apartmen tiga tingkat, garaj mekanik auto dengan pangsapuri di atas, dan satu pusat jalur pasaran di sepanjang tepi Sungai Utara. Oleh bluffs berbatu di barat adalah dua struktur kediaman yang besar, dan halaman tanah dengan bekas tolak.

C02 Hotel, pangsapuri, kedai

Selatan bulatan ketika jalan berpecah ke jalan yang dibahagikan, anda akan menemui sebuah stesen minyak yang besar dan dua struktur penggunaan campuran (kedai dan kediaman) yang mengelilingi taman permainan kecil dan garaj. Menyeberang jalan ke timur untuk mencari dua struktur hotel putih dan biru (setiap empat tingkat tinggi) bersebelahan dengan tepi pantai. Berdekatan adalah pusat membeli-belah satu tingkat tiga kedai, tempat letak kereta, dan kompleks pangsapuri besar dengan lima tingkat termasuk bumbung. Semuanya agak padat.

C03 Daerah Muzium

Sejumlah struktur unik boleh didapati di bahagian bandar yang padat ini. Struktur Putih Cerah adalah struktur “spec elektronik” moden dengan tangga yang dilindungi pusat yang membolehkan akses ke pedalaman pejabat moden, atau bumbung melalui rappel. Bersebelahan adalah muzium, penuh dengan artifak (satu yang anda mungkin telah melihat jika anda menghabiskan masa di Verdansk). Muzium ini adalah dua struktur berasingan, dengan satu dikaitkan melalui Skybridge ke tempat letak kereta. Kepala selatan melepasi tempat letak kereta ke pejabat moden dan bangunan pentadbiran di sudut jalan timur-barat. Di sepanjang pinggir barat kawasan ini (selatan bangunan elektronik spec) adalah struktur hiasan pejabat dengan warna bumbung seperti khemah dan sepasang meriam lama yang bertentangan. Di antara jalan utama timur-barat ke jambatan dan trek kereta api yang tinggi adalah sebuah bandar burger bersaiz besar, dua pangsapuri dan struktur kedai bercampur, dan sebuah bank tiga tingkat Adal berhampiran jambatan. Di sepanjang pinggir barat daerah ini terdapat tiga pangsapuri kepadatan sederhana (tiga tingkat dan dua struktur dua tingkat yang sama), serta stesen bomba.

C04 Menara TV Saluran 7

Plot tanah segitiga kira -kira dengan jalan -jalan di sekitar perimeternya (dan sungai ke barat) dikuasai oleh menara TV Channel 7 dan bangunan sekitar. Dari Penanam Agaves dan Strelitzias yang dibangkitkan, anda boleh memasuki menara dengan dinding putih yang mewah dan tangga ke studio TV tingkat 11. One Floor Up adalah bumbung, menawarkan garis penglihatan 360 darjah yang sangat baik. Bergerak mengikut arah jam di sekitar saluran saluran TV adalah bangunan pelayan, hidangan satelit, kawasan rekreasi luaran dengan layar matahari, tempat letak kereta dan dua struktur pejabat lantai tunggal.

C05 Pejabat dan Pasar Rendah Rendah

Timur Menara TV Channel 7 adalah kawasan yang agak tidak jelas, kedai-kedai bercampur-campur dan ruang pejabat. Terdapat tiga bangunan pejabat dan pasaran, serta sebuah bandar burger yang besar, dan bersebelahan dengan jalan raya di jalan raya (timur) adalah satu set garaj penyimpanan, dan pangsapuri tiga tingkat yang menawarkan lompatan dari bumbung ke lebuh raya yang tinggi.

C06 Kedutaan

Kedutaan Amerika Syarikat di Al Mazrah terletak di luar perimeter keselamatan berdinding tinggi, walaupun terdapat tanda-tanda konflik dari tempat letak kereta (barat) dan di seluruh kemudahan itu sendiri. Dinding mempunyai banyak tempat memanjat di seluruh perimeter. Pejabat utama dengan helipad di atas bumbung adalah struktur terbesar dari tiga bangunan di dalam kompaun. Terdapat penerimaan dan kawasan menunggu di tingkat bawah, dan pejabat di atas. Ambil tangga lima tingkat atau naik tangga luar untuk sampai ke bumbung. Struktur barat daya berbentuk L mempunyai dobi dan dapur, dan akses ke bumbung yang lebih rendah. Jangkau bumbung dari dalam dengan mengambil lif di ruang makan. Struktur lain (barat laut) berhampiran gelanggang tenis (bangunan “E2”) mempunyai pelayan di lantai bawah, tangga ke bumbung yang lebih rendah, dan tangga dari bumbung yang lebih rendah ini anda boleh mendaki untuk mencapai bumbung atas dan jambatan logam yang menghubungkan kedua -dua bangunan yang lebih kecil. Untuk pemeriksaan penuh lokasi ini, mainkan Panggilan tugas®: Modern Warfare® Ii Peta multiplayer “Kedutaan”. Timur perimeter kedutaan adalah stesen minyak Rohan yang besar.

C07 Terusan, pangsapuri dan persiaran (utara)

Sama ada sisi saluran konkrit adalah jalan persiaran jalan dan pejalan kaki dengan tebing sungai utama ke barat. Antara sungai dan terusan yang bergerak ke arah selatan adalah skatepark, dan kompleks pangsapuri lima tingkat dan tempat letak kereta. Antara Terusan dan Jalan Utama adalah kompleks pangsapuri lima tingkat yang sama, walaupun ini tidak mempunyai kemudahan letak kereta.

C08 Hotel dan Promenade Shopping (Selatan)

Blok bandar ini dibuang oleh terusan di antara kedua -dua set struktur, walaupun kanal ini menghubungkan ke sungai di sebelah barat kawasan ini di mana jambatan kaki putih melengkung terletak. Bergerak ke selatan dari Jambatan dan Jalan Timur-Barat, Kawasan Antara Sungai (Barat) dan Terusan (Timur) menempatkan sebuah pejabat dan struktur kedai kayu, walaupun sebahagian besar pejabat di tingkat bawah dilancarkan. Terdapat sebuah lorong antara struktur ini, dan kedai elektronik terbuka di sebelah selatan. Selatan Terusan adalah sewa basikal dan kedai (tertutup) dan garaj yang menyediakan penutup dalaman ke lorong -lorong kompleks pangsapuri yang lebih tinggi di tepi selatan. Hanya tangga ke bumbung yang boleh diakses. Tenggara adalah struktur pangsapuri yang lebih tinggi yang menghadap jambatan gerbang yang terikat. Hotel Sarwana mempunyai kawasan penerimaan dan tangga dalaman yang besar dengan akses bumbung. Mudah dilihat oleh tingkap melengkung luar yang besar, struktur tertinggi di blok bandar ini (antara kanal dan jalan utama utara-selatan) adalah bazar dengan pasar pusat di tingkat bawah, dan tangga dua tingkat oren naik lima tingkat (sepuluh tingkat) ke bumbung. Selatan itu adalah bazar sekunder dan kolam.

C09 Jambatan dan sungai

Jika rancangan perjalanan anda membawa anda ke timur ke barat di seluruh bandar, pastikan anda menggunakan jambatan jalan; Struktur penggantungan logam dicat putih yang dilukis dengan lebih baik. Atau, anda boleh mengambil jambatan keretapi konkrit, sama ada dengan berjalan kaki atau dengan kenderaan. Di sebelah timur jambatan adalah sebuah taman kecil yang bersemangat dengan patung Griffin. Perhatikan sungai di bawah jambatan ini juga boleh dilalui; Ketahui saluran air anda terutamanya semasa bergerak melalui bahagian -bahagian ini dengan bot!

C10 Al Mazrah Highrise

Tanda utama Al Mazrah City adalah struktur besar besar yang dapat dilihat sebagai tiga struktur yang bersambung. Struktur Utara: Di utara dengan girders reka bentuk putih di seluruh tingkap atas timur dan barat, dan papan iklan gergasi Al Mazrah di dinding utara, adalah struktur utara, lengkap dengan tiga pintu masuk besar, masing -masing bernombor (3, 4, dan 5 sehingga anda tahu awak dimana). Bahagian menara ini mempunyai dua Ascenders (Northwest dan Southeast Corners). Masukkan bangunan dan dapatkan diri anda di ruang tamu yang mewah dengan patung ikan paus emas bersaiz hidup. Cari tangga dalaman yang bertentangan dengan kedai ikan dan cip tertutup; Tangga membolehkan akses ke tahap balkoni atas dan sepanjang jalan ke bumbung. Teruskan tangga ke “04” (secara teknikal sekitar lapan tingkat dari tanah) dengan akses ke Jamaica Coffeehouse; bar dan lounge biliard. Terdapat juga mahkamah makanan bungkus, dan mengakses ke bumbung kawasan pusat dan kawasan helipad “tinggi” itu sendiri. Kembali ke tangga, terus ke “07” dan dua pintu mengapit pendaratan, kedua -duanya menuju ke lantai ruang pejabat eksekutif (dan melihat ke “Highrise”). Satu tingkat di atas itu adalah bilik mekanikal dan bumbung. Bumbung menawarkan pandangan dan akses yang luar biasa ke bangunan lain di Blok Bandar Highrise. Pusat “Highrise” Struktur: Diakses melalui jalan utama (barat) atau bulatan (timur) adalah struktur dalaman yang menghubungkan, dengan pendatang untuk mengakses bumbung dari aras tanah. Masukkan kawasan Booth Tiket Interior dan Tiket Pusat yang dilindungi marmar, dan akses ke struktur utara atau selatan. Hanya boleh diakses melalui memanjat struktur utara atau selatan atau dengan naik atau menjatuhkan, bumbung pusat menara utama terdiri daripada helipad yang dikelilingi oleh bilik mekanikal dan koridor terbuka di tahap menegak bersebelahan. Struktur Selatan: Di selatan adalah struktur tertinggi di mana sahaja di Al Mazrah, pencakar langit dengan lebah Skybridge ke stesen metro di dinding selatan, lengkap dengan tiga pintu masuk besar, masing -masing bernombor (1, 2, dan 6 sehingga anda tahu di mana anda berada). Bahagian menara ini mempunyai tiga Ascenders (barat daya, tenggara, dan timur, menuju ke kawasan bumbung yang lebih rendah). Masukkan bangunan untuk menemui sebuah hotel yang agak baik. Penerimaan (barat, pintu 02) dan ruang tengah utama dengan tanglung besar dan balkoni di atas. Naik bahagian dalam dengan mengikuti tanda metro Al Mazrah (dinding selatan). Di atas tangga sebelum Skybridge selatan ke stesen metro adalah pintu masuk tangga, yang membolehkan akses ke bumbung (sekitar 18 tingkat dari tanah, walaupun bilangan di tangga meningkatkan setiap tingkat lain). Kepala lantai untuk mengakses (dari tingkat Skybridge atau tangga) balkoni bulat di atas tanglung. Tiada balkoni dalaman lebih lanjut boleh diakses dan skylight tidak boleh diakses. Kembali ke tangga, naik ke pintu kiri “03” yang ditandakan dinding untuk memasuki ruang pejabat yang mengagumkan; ini adalah mikhail hong dan rakan kongsi. Terokai pejabat eksekutif, kiub, penerimaan dan akses segera ke bahagian pusat “highrise”, dan bumbung yang lebih rendah (sebelah timur) dengan langkah -langkah gantri logam ke dua balkoni luaran atas. Balai ini memberikan akses cepat melalui koridor dalaman kecil ke bahagian bumbung yang lebih rendah, masing -masing mempunyai ascender yang membolehkan akses cepat ke bumbung atas. Menggunakan Ascenders Luar, atau Baki Tangga Dalam Negeri untuk mengaksesnya, bumbung atas menawarkan garis penglihatan yang luar biasa di hampir semua Al Mazrah.

C11 Mahkamah Makanan Luar

Utara bulatan di sebelah timur pencakar langit mewah utama adalah makanan yang dipenuhi marmar dengan struktur satu tingkat yang menempatkan sudut kopi, pizza globe, pasar raya, yum yum burger, dan bandar burger. Pedalaman menghubungkan semua kedai bersama -sama, dengan tangga dalaman ke bumbung.

C12 Kediaman dan membeli -belah, gelanggang bola keranjang

Koleksi struktur yang lebih usang terletak di sepanjang pinggir timur bandar (dengan lebuh raya yang tinggi ke timur), yang terdiri daripada (dari utara ke selatan) kedai elektronik Eurek One yang dilampirkan ke kedai dan bangunan pangsapuri tukang gunting rambut. Bank of Adal (tiga tingkat dan bumbung) berhampiran sebuah hotel dengan kafe dalaman dan bistro serta lima tingkat tangga dan bumbung untuk meneroka. Lebih jauh ke selatan di seluruh tempat letak kereta ini adalah pusat membeli-belah satu tingkat, struktur pejabat dua tingkat kecil, dan gelanggang bola keranjang terracotta di sebelah lebuh raya; mudah dilihat semasa anda payung terjun.

C13 Stesen Metro Al Mazrah

Muncul pada jarak jauh seperti beberapa kumbang scarab emas yang hebat dengan bumbung melengkungnya, stesen metro utama terletak di selatan Highrise, dekat dengan sungai, dan menghubungkan jalan utama, trek kereta api yang tinggi, dan struktur tinggi bersama (melalui Skybridge). Di dalamnya adalah turnstiles dan eskalator sehingga ke platform penutup itu sendiri. Dekat dengan Selatan adalah jambatan jalan utama dengan patung -patung Griffin yang mengapit lebuh raya yang dibahagikan.

C14 Plaza dan tempat letak kereta bawah tanah

Taman konkrit yang luas menguasai landskap tenggara Highrise. Bergerak Barat ke Timur adalah bangunan pejabat bercampur (tanpa akses dalaman ke bumbung; gunakan Ascenders sebaliknya) dengan bandar burger (yang ketiga di kawasan umum ini!), serta bangunan pasaran dan pejabat dua tingkat. Selebihnya ruang itu diambil oleh taman bandar dengan patung -patung geometri, kawasan duduk, penanam, dan tempat letak kereta bawah tanah yang besar dengan empat titik akses; Melalui jalan (timur) dan dua tangga (barat). Selanjutnya Selatan masih merupakan jalan utama timur-barat, trek kereta api, dan jambatan sungai serta akses lebuh raya; persimpangan tarmac yang mengagumkan.

Zon 2D: Bahagian Bahagian Timur

Campuran kediaman kediaman dihiasi di peta timur laut peta, memberi laluan kepada perumahan yang lebih banyak bercampur-campur, dan bangunan institut polis besar. Semuanya di timur lebuh raya yang tinggi ada di sini.

D01 Penyelesaian Barat Laut

Di antara lebuh raya dan tebing perimeter yang tinggi adalah sekitar 20 struktur yang terdiri daripada kediaman rendah (satu hingga dua tingkat), serta kedai yang bertaburan, pangsapuri bertingkat rendah, garaj dan terowong yang disekat ke timur laut. Terdapat juga menara elektrik berhampiran pengubah oleh lebuh raya itu sendiri. Jalan raya yang tinggi dapat dilalui di bawah.

D02 Institut Polis

Bangunan Institut Polis Utama terletak di hujung timur jalan yang dibahagikan utama dan berdekatan dengan stesen minyak Rohan, stesen bomba, dan beberapa garaj penyimpanan. Ibu Pejabat Polis mempunyai perimeter dinding yang rendah, tempat letak kereta luar yang besar. Jalan raya membelah kedua -dua bahagian tingkat bawah yang kebanyakannya terdiri daripada ruang persidangan dan dewan kekacauan. Lantai utama kedua (diakses melalui tangga dalaman) membolehkan akses ke dua bilik gaya kelas yang lebih besar, dan bumbung di atas. Di seberang tempat letak kereta (tenggara) adalah bangunan polis menengah, menempatkan banyak pejabat di dua lantai berasingan, dan bumbung dengan dua langit -langit yang anda boleh memusnahkan untuk mendapatkan akses dari atas.

D03 Akhir garis, peruntukan

Selatan dan sedikit barat Institut Polis adalah koleksi kediaman pangsapuri, beberapa dalam keadaan pembaikan yang lemah, taman peruntukan berkeringat dengan tanaman, kereta api kereta api silinder yang diletakkan, beberapa gudang lama, dan pasar tertutup. Terdapat akses yang baik ke jalan raya dan kereta api di sini.

Zon 2e: pinggir selatan

Selatan sungai adalah tempat kontras; Pembinaan Baru, gerbang Al Mazrah yang terkenal, dan pejabat pos utama disambungkan dengan struktur kumuh lebih dekat ke tanah paya di selatan.

E01 Pinggir bandar berbukit

Southwest Al Mazrah City adalah sekitar sedozen kediaman, terutamanya struktur keluarga tunggal di bukit-bukit yang rendah dengan beberapa pengairan, dan kebanyakannya dua tingkat. Perhatikan stesen minyak di sudut tenggara yang jauh oleh jambatan sungai. Kediaman tanah tinggi yang hampir sama menawarkan pemandangan yang baik di sekeliling.

E02 Pusingan dan pejabat pos

Mengelilingi bulatan di hujung selatan jalan utama melalui Al Mazrah ke utara adalah pelbagai struktur yang lebih padat terletak. Tenggara bulatan: Stesen minyak. Timur laut bulatan: Pusat perubatan (timur laut) dan tempat letak kereta dengan pangsapuri rendah, pejabat bercampur dan kedai muka, dan persiaran tepi sungai di utara. Barat bulatan: Struktur kediaman serta kedai garaj dan kedai basikal. Northwest of Roundabout: Kawasan ini dikuasai oleh Pejabat Pos Al Mazrah yang berdinding putih, dan sebahagiannya dengan façade yang berhias (jika anda melihat pintu masuk depan utara) dan dalaman terbuka yang terdiri daripada penerimaan, menyusun bilik penghantar, memunggah dan menyusun kawasan, dan dua tangga (tenggara, sudut barat daya) menuju ke bumbung. Lagi barat laut di seberang halaman pembinaan adalah sekumpulan pangsapuri.

E03 Al Mazrah Arch

Di atas salah satu bulatan terbesar adalah paparan kejuruteraan moden yang menakjubkan, gerbang Al Mazrah mercu tanda yang boleh anda gunakan sebagai mercu tanda dari jarak jauh. Struktur tidak dapat dimasukkan, jadi anda mungkin melihat penembak tepat di atas gerbang itu sendiri.

E04 Tapak pembinaan dan menara

Projek pembinaan berskala besar berlaku di seberang halaman yang dilindungi pasir yang dikuasai oleh dua menara separuh siap. Pembinaan Kushsaak mempunyai beberapa projek yang sedang dijalankan: Perumahan Pekerja: Perumahan pra-direka terletak di sudut barat laut laman web ini. Maze konkrit: Kebanyakan jejak kawasan itu diambil oleh kompleks pejabat setengah yang dibina yang tidak cukup kasar; Terdapat pintu masuk di sekitar bahagian luar, dan di dalamnya terdapat banyak bilik dan tahap luaran atas tiang rebar. Menara Merah: Menara Utara, yang ditutupi dengan tarps oren-merah, mempunyai ascender dalaman yang membenarkan akses bumbung. Menara Kelabu: Berasingan dan di sudut tenggara halaman adalah permulaan menara kedua, dengan tiga tingkat teratas boleh diakses, biasanya dari atas atau ascender pusat.

Zon 2F: Zarqwa Hydroelectric

Buaian tamadun kini datang bulatan penuh ke era moden dengan kemunculan tenaga boleh diperbaharui. Campuran mercu tanda sejarah, pengaturan hidup pertengahan, dan bangunan perindustrian moden bertaburan di sekitar sungai -sungai yang menghasilkan elektrik untuk bandar kecil ini, dan juga untuk seluruh wilayah.

F01 Perbandaran Zarqwa

Utara dan barat laut kemudahan hidroelektrik adalah perbandaran utama dengan sekurang -kurangnya 20 rumah kediaman dan bangunan apartmen yang padat penduduk diapit ke utara oleh saluran paip, dan selatan oleh sungai. Tiang batu kuno menunjukkan pusat bandar.

F02 Menara koms, tong air

Struktur yang baru dibina baru-baru ini mengapit bahagian timur dan merupakan sebahagian daripada kemudahan utama di tenggara. Di sini anda akan menemui menara koms di pinggir bandar, stesen minyak, pejabat, gudang mekanik kecil di sebelah menara air putih, tong air dan stesen pam.

F03 Hidroelektrik (Zarqwa Runtuhan)

Pulau Tengah dengan saluran air terjun yang mengapit (dua timur, satu barat) menyediakan kuasa, dan kemudahan utama di sebelah barat pulau itu terdiri daripada pusat kawalan (dinding biru), stesen penyimpanan yang dipam (dinding jubin) dan sebuah rumah kuasa (dinding merah). Utara dan Selatan adalah jambatan yang menuju ke kawasan kediaman, dan seluruh pulau terdiri daripada struktur lama yang hancur dan runtuhan paip di hujung barat. Perhatikan terowong bawah air di bawah pulau ini yang membolehkan anda melarikan diri dari musuh atau menyerang mereka. Catatan: Mainkan Peperangan moden® Ii Peta Multiplayer “Zarqwa Hydroelectric” untuk pemandangan penuh lokasi ini.

F04 Jambatan dan limpahan

Jambatan lama yang disokong dengan girders sokongan keluli kuning merangkumi sungai utama dari utara ke selatan.

F05 Salmon Town

Kediaman terracotta-color di sebelah tenggara sungai mudah dilihat dari jauh, walaupun ketumpatan dekat rumah dan pangsapuri kebanyakannya membuat pengesahan musuh lebih rumit. Strukturnya tersebar lebih luas semasa anda menuju ke lereng bukit. Perhatikan stesen minyak berhampiran jambatan (barat) dan tasik kecil untuk melintasi sebelah barat. Jika tidak, ini adalah lokasi bandar yang rapat dengan pelbagai bahagian dalaman untuk melintasi.

F06 Pusat pemeriksaan ketenteraan

Sat di atas bukit sebelum gunung menjadi lebih berbatu dan curam, adalah pusat pemeriksaan ketenteraan kecil di sepanjang jalan di persimpangan, bersama dengan sebatian berpagar dengan bekas dan khemah.

Zon 2G: Mawizeh Marshlands

The Marshlands pernah menjadi rumah River Diamond Luxury Resort yang bercita -cita tinggi, dengan pembinaan kini dihentikan. Sekarang, kerana kenaikan paras sungai, ia dan bandar di sekelilingnya benar -benar dibanjiri, baik dengan air dari sungai dan sampah yang mengalir dari bandar ke utara.

G01 Foothill Farmsteads dan kedai telefon bimbit

Gunakan Jambatan Batu sebagai mercu tanda jika anda cuba mencari koleksi kediaman keluarga tunggal dan sebuah ladang kecil di lereng bukit di barat daya paya. Ini adalah sederhana dan diperbuat daripada batu, selain dari kedai telefon bimbit di tepi jalan dan pondok -pondok yang ditanam di sepanjang tepi sungai.

G02 Pulau Flotsam

Terdapat beberapa pulau rendah yang dihiasi di sepanjang Sungai Marsh di timur dan barat jambatan batu. Yang terbesar ini mempunyai bangkai kapal nelayan kayu lama yang duduk di sudut jaunty. Di tempat lain adalah timbunan sampah dan banyak pokok yang membolehkan beberapa penutup. Terdapat kediaman gaya shanty di sepanjang bank utara di mana alga tumbuh tebal.

G03 Pengubah Kuasa, Broken Bridge

Dekat dengan dua menara yang dibina separuh adalah pencawang elektrik, stesen bomba, dan lebih dekat ke tepi sungai, kediaman dan pondok, dan sisa-sisa jambatan jalan, sepenuhnya dimusnahkan dengan hanya tiang sokongan yang dapat dilihat di rawa. Timur Jambatan Kekal adalah kemudahan perindustrian berdinding di mana trak AWT (rawatan sisa adal) diletakkan dan dikekalkan di gudang mekanik, dan cecair yang dipersoalkan dipam ke dalam rawa.

G04 River Diamond Pavilion dan Kolam

Timur jambatan jalan di sebelah barat zon ini adalah sisa pintu masuk besar ke resort mewah diamond, kini menjadi mire derelict struktur yang ditinggalkan. Pintu pintu gerbang batu berganda dan struktur pavilion yang meluas menawarkan sekilas kehebatan yang lalu. Ia menghadap sisa -sisa Marshy dari papan menyelam, dengan bangunan luar Chalet di sepanjang bahagian barat pulau itu.

G05 River Diamond Luxury Resort

Tidak betul-betul berlian yang kasar, resort separuh yang dibina ini telah dibanjiri dan digeledah, sebahagiannya naik, dan ditinggalkan perlahan-lahan mereput. Bangunan utama adalah labirin bilik separuh siap, lorong marmar, dan perancah dan gantri. Pavilion kedua di sebelah utara di luar pinggir rawa berada dalam keadaan rosak yang sama.

G06 Dock Marsh

Garam ini di sungai membawa anda ke barat laut melalui Al Mazrah City, atau barat ke arah kemudahan hidroelektrik. Dok di sini milik balai polis bersebelahan. Utara adalah kediaman, pondok memancing, jalan lebuh raya dan jambatan jalan. Selatan adalah jambatan jalan kedua, beberapa dermaga kayu kecil di sepanjang pinggir selatan rawa, dan sungai mengalir ke selatan ke lautan.

Zon 2H: Suburbs Timur

Selatan Institut Polis Utama adalah kawasan di kawasan padang pasir terbuka, serta kediaman dan pasar yang telah berkembang terima kasih kepada infrastruktur jalan yang mudah.

H01 Rock Plateau

Patch scrubland yang agak rata berakhir di tepi tebing yang rendah dengan pemandangan yang tinggi, terutamanya dari lebuh raya dan pinggir bandar ke selatan.

H02 Stripmall, penyimpanan dan pinggir bandar

Pinggir selatan dibahagikan antara lebuh raya yang tinggi. Di sisi ini (Barat) adalah pusat perubatan dan tiga bahagian depan pasaran pasaran rendah. Selatan Jalan Side adalah pasar tertutup, tukang gunting rambut, dan kedai-kedai dan pangsapuri bercampur-campur lain antara jalan dan pelindung.

H03 Kedai, pasar tertutup

Timur lebuh raya adalah stesen minyak dan garaj penyimpanan Rohan yang besar. Seterusnya adalah blok yang dikuasai oleh menara koms, dengan garaj penyimpanan, beberapa pangsapuri dua dan tiga lantai, beberapa dengan kedai di aras tanah, koleksi kenderaan yang diletakkan atau dibatalkan (terutamanya trak oren), dan (di sudut barat daya) Kedai penghawa dingin dan bandar burger. Lebih jauh ke selatan adalah koleksi rumah dan pangsapuri larian serta menara air putih yang besar untuk mendaki. Terus ke selatan ke lautan itu sendiri.

H04 Akses masuk

Sungai menyempit ke saluran masuk dan akses terusan konkrit boleh didapati di kedua-dua belah bank oleh salah satu daripada tiga jambatan (jambatan jalan raya, jambatan kereta api utama kuning, dan jambatan lebuh raya yang luas). Tetap sejuk.

Sektor 03: Al Mazrah: Barat

Zon 3A: Kompleks Gua Sattiq

Rangkaian tempat persembunyian bawah tanah yang mendalam terletak di pemandangan sebuah kampung kecil – di mana pesawat pernah terhempas – dibina di atas gunung. Di tempat lain, labirin terowong bawah tanah terletak di bawah kaki bukit, di mana menara komunikasi yang tinggi dan koleksi kecil rumah kembali ke arah kuari.

A01 Pasar Foothills dan Lower Village

Sebuah kampung di dasar gunung dan bersebelahan dengan jambatan kereta api, dengan pasar tertutup dan sejumlah kediaman batu yang lebih tua berkumpul di sekitar jalan raya utama.

A02 Farmsteads dan Kampung Atas Tinggi

Lereng bukit cetek telah digali di sini dan berpuluh -puluh dinding penahan batu yang dibina, menyediakan tanaman popi yang melangkah dan penanaman lain, bersama -sama dengan pengairan barel. Sekitar langkah -langkah ladang adalah penempatan; kediaman kecil di desa atas. Teruskan ke tenggara untuk memasuki salah satu gua di kompleks.

A03 Kediaman tepi jalan

Turun di jalan di seberang stesen minyak (Zon 1e) adalah tiga rumah keluarga yang lebih besar di selatan jambatan kereta api, dengan curam tetapi boleh dilalui di atas gunung.

A04 Runtuhan bukit

Gunakan laluan kotoran untuk sampai ke puncak bukit dengan sistem gua di bawah anda. Kelompok runtuhan lama menawarkan perlindungan perlindungan di sini, tetapi jika tidak, ini adalah tempat yang anda tidak perlu meluangkan masa di, kecuali jika anda terletak di atas batu atas.

A05 Hillside Hamlet (timur laut)

Di sepanjang pinggir utara lereng bukit, dengan pemandangan yang sangat baik ke kilang dan di seberang ladang minyak, serta kawasan hidroelektrik dan saluran paip. Di sini, mengharapkan lebih banyak kediaman ladang dan tanaman melangkah. Ada yang terletak berdekatan dengan singkapan batu, yang membolehkan beberapa tempat bersembunyi yang menarik dan bervariasi. Terdapat sekurang -kurangnya 15 tempat tinggal untuk diterokai di sini.

A06 Menara dan bateri koms

Di atas bukit dan menguasai bahagian timur laut kompleks gua Sattiq, adalah sebuah menara koms yang menawarkan pemandangan Saqqit sendiri, dan masuk ke bandar serta emplacement mortar bertitik. Perhatikan tiga bukaan di tebing di tepi timur laut; Tonton musuh yang bersembunyi di sini!

A07 Sattiq Town

Takrifan maze, Sattiq Town adalah penempatan lama di atas lereng bukit, dengan bangunan -bangunan yang lebih tua terletak di dalam jurang semulajadi, dan tempat tinggal tambahan diukir ke lereng bukit, terutama di sepanjang sisi timur laut bandar. Di samping. Berikut adalah beberapa sorotan (walaupun belajar topografi adalah pelan terbaik di sini): jalan utama bermula di saluran paip berkarat lama di utara saluran paip minyak oren utama Rohan. Jalan tanah keluar dari sebuah gua, terus ke utara di bawah dua jambatan batu lama, kemudian berpecah dan menghubungkan ke ladang -ladang yang melangkah ke barat laut dan timur laut. Singkapan Timur dan Gua: Sisa -sisa halaman penyimpanan dengan jawatan pintu masuk kayu silang dan jejak berliku ke titik pandang berbatu menghadap lubang besar (menuju ke kompleks gua timur). Perhatikan gua di bawah sudut pandang di sebelah timur bandar, yang mempunyai terowong perlombongan dan aci yang menghubungkan ke kompleks gua timur (A11). Tempat yang baik untuk digali. Rumah Rock Wall: Bahagian Timur Laut mempunyai sejumlah kediaman yang dibina ke tebing, memberikan perlindungan yang sangat baik, walaupun beberapa pilihan melarikan diri kecuali anda mencari terowong oleh Jambatan Batu Utara yang membolehkan akses di belakang beberapa tempat tinggal. Pintu Kompleks Gua Barat: Sisi barat bandar mempunyai tiga pintu masuk gua besar yang menuju ke kompleks yang lebih besar. Dua daripadanya berada di kawasan kediaman yang dibangkitkan di luar yang disambungkan ke Jambatan Utara. North End Excavation: Junction jalan tanah di hujung utara bandar menawarkan beberapa laluan jalan keluar dan turun bukit ke arah ladang ladang, tetapi beberapa pilihan di bawah tanah.

A08 Kompleks Gua Barat

Di bawah bukit -bukit di sebelah barat daya dan sebelah barat Sattiq Town adalah kompleks gua besar yang baru -baru ini digunakan oleh pasukan Al Qatala. Terdapat tiga pintu masuk utama di sepanjang bahagian barat bandar, dan ke arah barat laut berhampiran kampung atas (A02). Di dalamnya anda akan menemui sejumlah trak yang tidak bergerak, jalan yang cukup besar untuk memandu, lampu sorot dan terowong sekunder. Di atas kompleks ini berbatu -batu berbatu, anda boleh mendaki untuk mencapai tanah yang lebih tinggi yang menghadap ke runtuhan puncak bukit (A04).

A09 Bukit -bukit selatan dan saluran paip

Gunakan saluran paip oren sebagai bimbingan mercu tanda sebagai lereng bukit di atas dan utara saluran paip adalah di mana bandar Sattiq yang lebih jauh terletak. Juga gunakan menara koms berdekatan untuk membimbing anda ke kawasan ini. Menggunakan trek kotoran untuk akses kenderaan yang lebih mudah di sekitar bahagian -bahagian ini. Ikuti saluran paip timur laut ke jalan tarmac dan kawasan pembinaan dengan trak, mengelilingi lubang yang sangat besar (A10).

A10 Kompleks Gua Timur

Terdapat kompleks gua sekunder di bukit sattiq, dan yang satu ini berada di paras laut. Mengaksesnya melalui salah satu pintu masuk terowong di sepanjang sungai (satu dengan koleksi pondok memancing dan jeti, di selatan jambatan jalan, dan yang lain berhampiran pondok memancing (A11)), atau dengan menjatuhkan ke dalam Ivy yang dilindungi lubang berhampiran kawasan pembinaan di jalan tarmac di atas, dekat dengan saluran paip. Bahagian dalam gua itu kira-kira bentuk u gergasi, sebahagiannya berair yang membolehkan bot untuk berlabuh di jeti kayu kecil. Di sini anda akan menemui jentera penggalian tersembunyi, lampu sorot, trak, dan terowong perlombongan sempit yang membawa askender ke sebelah timur bandar Sattiq (singkapan dan gua timur). Ketahui laluan ini kerana anda boleh kehilangan atau menyerang musuh dengan mudah jika anda mempunyai pengetahuan yang baik mengenai kawasan tersebut.

A11 Pondok memancing

Sebuah pondok kecil di tepi sungai, di bawah jalan utama dan bersebelahan dengan pintu masuk sungai ke kompleks gua timur (A10).

A12 Southwest Foothills Village

Sekurang -kurangnya sedozen kediaman kediaman duduk di kaki bukit yang rendah di bawah menara koms, di utara Sa’id City (Zon 3C). Tanah yang tinggi menawarkan kelebihan jika anda mencari takedown jarak jauh di seluruh bandar Sa’id, tetapi berhati-hati kerana terdapat tanah yang lebih tinggi di atas saluran paip.

Zon 3B: Pelabuhan Hafid

Pelabuhan adalah batu permata ekonomi Al Mazrah, menamatkan saluran paip minyak Rohan ke laut yang lebih besar. Beberapa struktur gudang besar boleh didapati di pedalaman, sementara pelabuhan itu sendiri mempunyai beberapa bekas kerana sekatan antarabangsa untuk rantau ini.

B01 Jeti minyak

Satu siri besar gantri logam dan dok dengan kapal kargo yang ditambahkan di pelabuhan menyambut penjelajah di kawasan ini. Dockside: Sebuah pejabat kecil, kerja paip, kutub dan bekas yang disusun duduk di halaman. Usaha barat ke jeti untuk mencapai gantri utara-selatan. Utara adalah helipad. Di selatan, gantri telah runtuh ke dalam air. Pembinaan dan Dock Utara: Sebilangan besar halaman berada di pertengahan penghibur dengan mesin penggali, menara air Rohan, dan dok konkrit di utara. Perhatikan lokasi tangga dari air ke kandang supaya anda boleh merancang laluan. Kapal Kontena: Teruskan ke barat ke dok konkrit yang besar (dengan dua platform menara yang boleh anda gunakan sebagai kedudukan yang tinggi) dan kapal kontena yang terperinci, salah satu daripada beberapa yang tidak berlari menyebabkan bencana ekologi. Anda boleh meneroka kapal dengan teliti, termasuk dek dan labirin bekas, dan kawasan jambatan.

B02 Kompleks gudang

Terokai setiap bangunan di utara saluran paip oren di halaman pelabuhan untuk menemui beberapa gudang besar, kebanyakannya dengan bumbung biru, dengan kawasan yang menarik (bergerak ke timur ke barat): tempat letak kereta dan admin: struktur putih dua tingkat kecil dan tempat letak kereta di sepanjang pinggir utara pelabuhan. Terdapat akses jalan yang baik bersama gudang utama. Rohan Warehouse 54: Gudang terbesar berbentuk L, dengan bumbung biru, dan “54” dicat di pintu masuk timur dan barat. Ini adalah struktur bersaiz besar, hangar dengan kapal selam kecil di dalam, menjalani penyelenggaraan. Terdapat banyak gantries dan penyimpanan bersambung yang lebih kecil bersandar di kedua-dua belah pihak. Berjalan ke utara ke selatan, tanpa sambungan dalaman ke Warehouse 54, adalah gudang kedua dengan pejabat lantai atas dan kawasan penyimpanan utama dengan forklift yang diletakkan, dan beberapa titik kemasukan skylight. Memunggah Gudang: West of Warehouse 54 adalah gudang bumbung biru dengan kontena yang dipasang di kedua-dua belah pihak, dan enam ruang memunggah. Akses boleh didapati di dalam mana banyak palet dan peti disimpan. Tonton musuh di langit bumbung. Gudang Barat: Selebihnya kawasan ini terdiri daripada jalan-jalan tarmac yang menghubungkan, gudang penyimpanan berbentuk persegi (bumbung biru, dinding jalur kuning), gudang mekanik (bumbung merah), dan gudang berbentuk logam kelabu di dekat tempat letak kereta petrol.

B03 Vats Penyimpanan Rohan

Paip oren besar -besaran yang terbentang dari kilang minyak Rohan (Zon 1D) menyimpulkan di koleksi sembilan tong minyak besar (enam besar, dan tiga besar). Ini ditandatangani sebagai pengedaran minyak, dengan pejabat bilik kawalan dengan dinding luaran putih di jalan ke barat. Mendaki ke tong menggunakan tangga dan gantri atau musuh hendap di labirin dinding melengkung di dasar struktur tong.

B04 Gudang logistik dan memuatkan

IHTAQ Logistics memiliki sebahagian besar harta tanah di selatan saluran paip, yang terdiri daripada beberapa struktur gudang. Ini adalah satu lagi halaman besar dengan bangunan berikut untuk ditemui: Dua Gudang Biru: Ini mempunyai bumbung yang memuncak dan kebanyakannya kosong selain dari peti penyimpanan dan tong yang bertaburan. Di sebelah timur dengan trek kereta api adalah pejabat kecil Foreman Metal (Red Roof) dan Barat di jalan raya adalah pejabat pra-fabrikasi. Gudang Ihtaq: Dikenali kerana bumbung hijau pudar, terdapat gudang besar dan stesen pemunggahan yang dilindungi di atas trek kereta api. Gudang besar mempunyai pedalaman yang mengagumkan dengan trak, bekas, pejabat (dan pejabat tambahan yang diletakkan di tengah -tengah struktur). Antara struktur bumbung hijau adalah garaj yang lebih kecil dengan bekas baldi plastik, bersebelahan dengan stesen pemunggahan. Ketiga -tiga teluk pemunggahan yang dilindungi mempunyai pejabat di atasnya. Di luar halaman: sama ada sisi jalan menuju ke tong minyak adalah beberapa gudang dan struktur pejabat yang lebih kecil, semuanya boleh diakses.

B05 Tanah perkuburan kontena

Dengan dinding laut batu -batu untuk menghentikan lautan yang menceroboh, dan jeti konkrit di selatan, terdapat kawasan gosok berpasir dengan koleksi bekas kargo putih dan merah, dan tempat letak kereta kecil di mana trak kuari telah mula mula Batu bongkar, siap untuk diperiksa di pejabat pra-fab kecil berhampiran jeti.

Zon 3C: Sa’id City

Pusat membeli -belah moden yang luas disambungkan oleh pangsapuri lama yang menempatkan generasi pekerja pelabuhan. Kawasan ini juga mengandungi karnival bertema zaman pertengahan dan stadium bola sepak liga kecil.

C01 Rumah kediaman dan stadium bola sepak

Stadium bola sepak yang usang dengan padang yang lebih banyak pasir daripada rumput menguasai bahagian utara kota sa’id. Terdapat kedudukan tinggi di tiga sisi, dengan koridor dalaman. Barat Laut Stadium adalah lima kediaman yang lebih besar, empat dengan taman berdinding, dan saluran paip yang menandakan perimeter tidak rasmi zon ini.

C02 Pangsapuri dan pelancaran bot

West of the Main City Daerah adalah tanah lelaki yang tidak berkarat dan tanah tanah yang berkarat dan tanah. Melintasi kereta api untuk mencapai koleksi tong penyimpanan, tiga gudang kecil, dan dua bangunan pangsapuri kecil dan tempat letak kereta. Selatan itu adalah jalan pelancaran bot ke lautan. Perhatikan kedai pembaikan auto di hujung selatan jalur tanah, oleh jambatan.

C03 Jalan Sa’id City

Daerah pangsapuri dan kedai-kedai yang paling padat di seluruh Al Mazrah, jalan-jalan utama Sa’id City diapit oleh jalan-jalan di utara dan selatan, dengan dua lagi jalan yang berjalan selari di tengah-tengah bangunan. Terdapat beratus -ratus tempat bersembunyi, bumbung, titik akses, dan kedudukan pertahanan untuk mengambil. Rujuk Panggilan tugas®: Peperangan moden® Ii Peta perang tanah dengan nama yang sama untuk pemahaman penuh tentang jalan -jalan ini.

C04 Restoran Fairground dan Riverside

Selatan jalan -jalan bandar adalah mayat pameran di pinggir sungai utama. Mari kita periksa lokasi dari timur ke barat: Sungai: Ini berjalan dari lautan dan angin utara dan barat, melewati gua Sattiq, zarqwa hidroelektrik, bertukar menjadi marshy dan kemudian menghubungkan ke sungai lain di tenggara Al Mazrah City. Gerai dan restoran tiket: “pintu masuk istana” dan dua gerai tiket berada di sebelah timur tapak pameran, di utara restoran bulat yang mempunyai penutup beg sandbag di bumbung. Fairground: Terdiri daripada tiga riang-gawang, beberapa gerai khemah, dan lubang pasir dengan buaian, ini mungkin menjadi kawasan untuk dielakkan kerana struktur yang tinggi di utara. Stesen Gas: Stesen Gas Rohan berada di hujung barat, dengan jambatan jalan.

C05 Pusat Beli -belah Al Sa’id

Sebuah pusat membeli-belah yang dahsyat, tetapi kini membusuk menguasai bahagian timur kota sa’id. Walaupun terdapat pintu masuk dalaman di semua sisi, titik akses utama adalah di luar salah satu daripada dua jalan dua jalan yang menandakan tempat letak kereta perimeter. Tempat letak kereta yang kedua, tiga tingkat duduk di timur, menghubungkan pusat membeli-belah melalui jambatan. Di luar dan utara pusat adalah stesen bomba, penyebaran rumah kediaman di selatan Sattiq Hills, dan gudang berbentuk L kecil. Di luar dan selatan pusat adalah barisan struktur tepi sungai; Sebuah balai polis, jualan kereta, pusat membeli -belah, dan pusat perubatan. Interior pusat membeli-belah: Pusat membeli-belah kira-kira berbentuk T, dengan lubang di bumbung dan banyak pintu (ada yang menuju ke bilik sampingan, bilik keselamatan, atau ruang tambahan lain). Di dalam koridor pusat membeli -belah, anda akan menemui kedai -kedai yang naik, tetapi tangga dan eskalator ke tingkat dua dengan balkoni yang menghadap ke aras tanah. Perhatikan lif di atas teluk memunggah luaran, yang juga membolehkan akses di dalamnya. Tetap sejuk.

Sektor 04: Al Mazrah: Balai Cerap dan Pergunungan Zaya

Zon 4A: Gunung Barat Laut

Bahagian barat pergunungan di mana pemerhatian duduk bermula di sungai, dan menampilkan sebuah kampung di tebing rendah, dengan jalan -jalan yang curam, terowong (satu tertutup dan satu terbuka) dan laluan kotoran ke puncak puncak.

A01 Jambatan Jalan

Dekat dengan saluran paip dan selatan zarqwa hidroelektrik, jambatan jalan ini di atas sungai menawarkan akses ke arah penapisan minyak Rohan (zon 1d), tetapi juga mercu tanda berguna.

A02 Hidro pinggiran (Hillside Village)

Barat Daya “Salmon Town” (Zon 2F, Minor POI F05) adalah sekumpulan kediaman kediaman pelbagai saiz, yang dibina di lereng bukit. Salah satu struktur (barat) adalah pasaran yang dilindungi, dan paling banyak menawarkan pandangan yang tinggi. Teruskan jalan tarmac berliku yang menuju ke selatan untuk mencapai tanah yang lebih tinggi dan terowong barat.

A03 Mountain Hamlet dan West Tunnel

Sekitar sepuluh struktur kediaman duduk di tanah berbukit dengan pemandangan barat daya ke arah bandar sa’id. Seseorang mempunyai taman tanaman kecil. Dekat dengan, semasa anda terus mengikuti jalan tarmac berliku, adalah pondok pusat pemeriksaan kecil dan pejabat bersebelahan dengan terowong barat (ditandakan “t1”), walaupun ia disekat.

A04 Laluan Kambing (Northwest)

Salah satu cara untuk sampai ke Balai Cerap adalah melalui laluan kotoran berliku di sebelah barat laut gunung. Ada pendatang untuk mendapatkan laluan yang lebih cepat.

A05 Jalan Utama dan Terowong Barat Daya

Jalan tarmac utama terus bergerak di sekitar gunung, dan ke arah lautan. Terdapat laluan kotoran yang menghubungkan, jadi gunakannya (terutamanya semasa memandu) untuk pendakian yang lebih mudah.

Zon 4B: Balai Cerap Zaya

Di atas gunung tertinggi di Al Mazrah, beberapa struktur kubah, termasuk yang dimusnahkan, membantu rantau ini mencatatkan bintang -bintang. Perhatikan kemudahan penyelidikan di antara setiap bangunan pemerhatian.

B01 Radar Dome (Office 02) dan Menara Comms

Di utara pusat kompleks Balai Cerap adalah kubah radar “Golf Ball” gergasi, yang memerlukan pembaikan, dengan gantri bulat luar dan bumbung bumbung untuk berdiri di atas. Ia berdekatan dengan menara koms (yang merupakan titik tertinggi di semua Al Mazrah). Di halaman berpagar di selatan adalah bekas dan gudang kecil, dan barat adalah dua garaj, dan gudang besar dengan peti plastik yang disusun di dalamnya. Bersebelahan dan barat kubah adalah pejabat 02. Bunker: Di halaman timur laut kubah adalah pembukaan bunker, yang membawa melalui kawasan pemantauan bawah tanah dengan terowong ke tempat letak kereta yang berdekatan, serta teleskop 5. Pejabat Utama: Struktur berbentuk L ini telah melihat tanda-tanda pertempuran berat, dengan pejabat dan bumbung yang hancur. Ia mempunyai gudang yang bersambung. Kedua -dua sisi struktur ini adalah kubah teleskop kecil (1b dan 1c); tempat bersembunyi kadang -kadang bersembunyi untuk musuh.

B02 Teleskop 5 dan Booth Tiket

Struktur di hujung utara Balai Cerap berada di bayang -bayang teleskop besar 5. Ia berada dalam keadaan pembaikan yang baik dan lantai dua (di mana teleskop tinggal) boleh diakses serta gantri luar pekeliling atas,. Lensa teleskop terbuka kepada unsur -unsur, membolehkan anda jatuh ke dalam struktur dari atas. Pejabat 02: tenggara menara teleskop adalah Office 02, struktur putih kecil dengan pemandangan yang baik ke kampung Ahkdar. Gerai dan Perumahan Tiket: Utara dan Timur Laut Teleskop adalah gerai tiket kecil, tempat letak kereta, dua struktur apartmen penduduk, dan bandar burger dengan ketinggian tertinggi semua kedai makanan segera di Al Mazrah.

B03 Northeastern Switchbacks (Al Sharim Pass)

Satu set sudut switchback yang tidak menentu (yang boleh diabaikan memihak kepada tomfoolery kenderaan yang mengagumkan dan berbahaya) membawa kepada jambatan ke atas al tharim. Perhatikan banyak laluan dan kecelakaan luar jalan yang boleh anda cuba di sini.

B04 Teleskop 2 dan Helipad

Terletak di dalam kompleks Balai Cerap Zaya adalah kubah bersaiz sederhana Teleskop 2 dengan pedalaman dan jalan yang baik ke dua lantai dalaman lebih jauh di sekitar lensa utama. Gunakan Ascenders dan Gantries untuk mencapai bumbung luaran. Perhatikan bumbung lensa dibuka, membolehkan anda mengakses dari atas. Penyimpanan Kontena: Barat Teleskop adalah gudang bumbung logam berbentuk L dan bersandar besar-ke dengan penyimpanan kontena dan trak yang diletakkan. HELIPAD: Barat penyimpanan kontena di seberang jalan adalah helipad dengan jalan dan laluan ke bukit.

B05 Teleskop 4, Terowong Bendera dan Pejabat 03 dan 04

Pinpoint Telescope 4 kerana ia mempunyai bumbung yang rata, dan papan tanda hijau. Anda boleh memasuki struktur melalui tingkat bawah; Ia hanya kubah gergasi dengan teleskop yang menunjuk dari jurang di bumbung; Gunakan jurang itu jika anda mahu jatuh dari atas. Jika tidak, bumbung dan pekeliling gantri separuh ke atas hanya boleh diakses dari luar. Timur Laut Teleskop adalah tempat letak kereta kecil dan asas yang tinggi yang membawa kepada Pejabat Penyelidikan 03 dengan dua tingkat ruang pejabat dan teres konkrit dengan payung. Di sebelah timur itu adalah struktur perumahan pekerja mudah alih yang kecil dan panjang. Terowong Bendera: Timur Teleskop adalah titik semulajadi tertinggi di seluruh Al Mazrah, dengan jejak berjalan kaki menuju bendera. Di bawahnya, anda boleh mengakses terowong kecil yang menghubungkan jalan utama ke bahagian lawan (timur atau barat) dari kompleks pemerhatian. Pejabat 04, Teleskop 1d: Selatan teleskop adalah pejabat penyelidikan kecil, dan jauh ke jalan lain kubah teleskop kecil dengan pedalaman untuk disembunyikan.

B06 Switchbacks Southeastern (Al Sharim Pass)

Dari Terowong (B08), lulus jambatan batu dan kediaman kecil ke satu siri giliran berliku, melewati tiga kediaman terpencil dan beberapa laluan kotoran, ke puncak gunung, di sebelah timur. Perhatikan gully curam barat laut jambatan batu yang lebih rendah, di mana jalan akhirnya melintasi jambatan batu kedua untuk sampai ke Balai Cerap.

B07 Teleskop 3 dan perumahan pekerja

Menara teleskop terbesar dari semua dilabel “Menara 3” dan pencapaian kejuruteraan yang mengagumkan, walaupun hanya pedalaman aras tanah yang boleh diakses. Laluan ke bumbung (dan gantri bulat sempit separuh ke atas struktur) adalah untuk turun dari atas. Bahagian atas kubah ditutup. Bersebelahan dengan menara adalah garaj kecil. Perumahan Pekerja: Selatan teleskop adalah kuartet struktur, masing -masing dengan antara satu dan tiga tingkat pangsapuri pekerja untuk diterokai.

B08 Jalan utama dan terowong tenggara

Ambil Jalan Tarmac dari Kampung Ahkdar atau di seberang landasan kereta api ke selatan, dan selepas menavigasi persimpangan jalan, terdapat laluan dan terowong jalan kecil (ditandakan “T1”) untuk menavigasi perjalanan anda ke atas gunung.

Zon 4C: Al Sharim Pass

Tempat perlindungan dan makam kuil lama ini menghadap ke kampung moden dan ladang ladang di sepanjang lereng bukit yang melangkah. Promontory tertinggi mengandungi beberapa bangunan moden di seluruh kawasan, walaupun beberapa tempat tinggal sebahagiannya dimusnahkan kerana unsur -unsur dan perang.

C01 Pintu masuk North Pass, Vista Farmstead

Di bawah tebing dan puncak gunung ini adalah kediaman kecil dengan taman peruntukan. Tempat ini menawarkan pemandangan ke utara ke arah tanah rawa. Di belakang ladang ladang adalah laluan menuju pintu masuk utara ke Al Syharim, dan jambatan jalan batu lama yang merentasinya.

C02 Northeast Vista Farmsteads

Di promontori bawah timur laut kelompok utama bangunan adalah koleksi tiga tempat tinggal, dan beberapa pertanian bertingkat di tebing di bawahnya.

C03 Al Sharim Pass (Jambatan dan Jambatan Kuno)

Lulus itu sendiri adalah disebabkan oleh penempatan, di bawah jalan tarmac utama yang menuju dari Balai Cerap. Antara Rocky Crags adalah jejak jurang yang membawa anda di bawah jambatan batu purba (dengan jalan di atasnya) dan turun ke pintu masuk Bazaar Grand Village Ahkdar. Terdapat “titik perebutan” (batu untuk naik jika anda diserang) dihiasi di sepanjang jurang, tetapi perhatikan bahawa anda tidak dapat melarikan diri dari serangan hendap yang tepat pada masanya.

C04 Lower Al Sharim penyelesaian dan Menara Pengawal

Terdapat dua tasik cetek kecil dengan jambatan yang rendah di antara mereka, dan pelbagai rumah kediaman di bahagian barat laut penyelesaian. Strukturnya termasuk pasaran dan walaupun lama, dalam pembaikan yang sangat baik. Sebuah kebun kecil semak berry baru saja disiram, berhampiran jejak tanah yang mengalir melalui pusat bandar, melewati mercu tanda besar; Menara Pengawal yang anda boleh mendarat atau memanjat pedalaman, jika anda selepas pandangan yang dilindungi di sekitar sekitar.

C05 Menara yang hancur dan jalan utama

Di sebelah selatan bandar adalah jalan tanah utama dan persimpangan dengan bangunan kediaman yang dipasang di kedua -dua belah pihak di atas landskap lanskap batu dan langkah pertanian bertingkat. Dekat dengan Menara Pengawal adalah sisa -sisa bangunan Sanctuary lama; Turret dengan tangga lingkaran yang lebih mercu tanda daripada lokasi taktikal.

C06 Kompaun Hilltop

Di tempat yang tinggi ke sebelah timur bandar adalah jejak kotoran yang menuju ke sisa -sisa kuil kuno, kini hampir mustahil untuk ditemui, kecuali untuk beberapa bahagian dinding yang hancur. Sebilangan besar bukit bukit ini adalah sejumlah pangsapuri rumah bandar yang mewah, beberapa dengan kedai pasar di tingkat bawah. Sebuah halaman dari dua pokok, laluan, dan dua pendatang di tepi timur yang curam juga bernilai diperiksa.

C07 Tanaman ladang melangkah

Seluruh muka selatan gunung antara Al Sharim Pass dan Ahkdar Village terdiri daripada beberapa kediaman yang dikelilingi oleh langkah -langkah utama tanah ladang, jumlah buah beri yang semakin meningkat. Gunakan Ascenders serta jalan jejak untuk menavigasi dan di sekitar bahagian -bahagian ini.

Zon 4D: Kampung Ahkdar

“Sebuah bandar lama sesuai untuk pertarungan,” sebagai seorang penulis yang meliputi rampasan lama pernah menulis. Tapak Warisan Dunia terdiri daripada halaman tengah, dan kawasan Grand Bazaar (Pasar) menentukan separuh barat, sementara pangsapuri yang lebih moden membentuk Timur.

D01 Pintu Barat

Jalan utama melintasi barat ke timur melalui pintu gerbang ini. Dekat dengan, di luar pintu gerbang dan dinding utara-selatan yang dihubungkan adalah stesen minyak dan kediaman, serta tiga struktur apartmen berhampiran menara koms. Di dalam dinding di utara adalah pasar tertutup, dan trek terbuka ke bukit utara dan al tharim pass. Selatan Pasar Dalam Negeri adalah taman permainan berpasir dan taman, pejalan kaki dari dinding (sudut barat daya) dan struktur yang diintegrasikan ke dalam dinding yang menawarkan laluan ke kelompok kediaman di luar dinding selatan itu sendiri.

D02 Daerah pakaian

Blok bandar yang agak mandiri di pangsapuri rendah (ke utara) dan kuadrat terbuka dari pakaian pakaian di mana kain dicelupkan pelbagai warna. Bangunan di sekeliling persegi ini membolehkan pakaian dikeringkan dan disimpan. Utara di sini adalah bahagian dinding kuno dan jalan di kaki bukit. Selatan lebih tinggi, pangsapuri empat tingkat berhampiran dengan pintu selatan.

D03 Souk dan Pintu Selatan Kuno

Pusat Kampung Ahkdar adalah bazar atau souk yang sangat luas, pasar luas dengan empat menara dan bangunan luar sama ada sisi dataran terbuka dengan patung di dalamnya. Mengharapkan gerbang, kerja batu bata oren dan hitam, dan labirin kedai, pangsapuri, dan laluan pejalan kaki, serta tangga ke bumbung di atas. Utara pasar ini adalah jalan utama dan beberapa langkah kuno sehingga teras ladang. Pintu Selatan: South of the Market adalah sekumpulan pangsapuri kediaman yang padat, rehat di dinding selatan, dan di sebelah barat rehat adalah jalan keluar yang lebih kecil. Tenggara pasar, boleh diakses melalui jalan utama, adalah pintu selatan sendiri. Ia menawarkan akses segera ke stesen kereta api (barat) dan tandas (timur), dan jambatan purba yang membolehkan akses selatan ke pinggir timur Sarrif Bay (Zon 6A).

D04 Hotel East Gate dan Ahkdar

Pintu Timur mempunyai akses jalan raya ke pangsapuri perumahan di timur di sini, dan akses mudah ke struktur pangsapuri yang lebih dekat yang duduk di utara dan selatan pintu berdinding. Dilampirkan ke pintu pagar, di selatannya, adalah hotel Ahkdar. Selatan itu adalah dinding selatan dengan akses dalaman dan ascender ke crenelations luaran. Ahkdar Hotel: Hotel ini dikelilingi oleh pangsapuri, dan mempunyai beberapa lantai dalaman untuk diperiksa. Di atas tanah adalah penerimaan dan bukti konflik; Beg pasir ditumpuk di dinding. Tangga Sudut Membolehkan Akses ke Bilik Lantai Kedua. Di tingkat keempat adalah pangkalan operasi Al Qatala. Gunakan tangga untuk sampai ke bumbung dan bahagian atas pintu berdinding. Timur Kampung Ahkdar: timur “kampung” utama, di luar dinding, ketumpatan perumahan melebar dan bangunan menjadi lebih kecil dan lebih jauh. Jalan utama di luar bandar membolehkan akses ke kediaman keluarga tunggal dan stesen minyak (utara), dan kediaman tambahan, jalan tanah dan ladang peruntukan (selatan).

D05 Kedai, bank dan hotel

Ikuti jalan utama di luar kampung atau dapatkannya kerana ia selari dengan trek kereta api, untuk menemui pusat membeli-belah kecil kedai dan tempat letak kereta, bank, dan sebuah hotel biru dan putih. Teruskan ke timur untuk menemui banyak kereta kecil dan dua stesen minyak berhampiran dengan bandar baru.

D06 Ahkdar New Town

Diapit oleh Watertower Putih yang besar di selatan dan menara koms yang lebih besar di timur adalah pinggir bandar yang dipanggil New Town, di utara lapangan terbang. Di tengah -tengah kawasan ini adalah bangunan pangsapuri dengan kedai -kedai di utara, pusat perubatan di pinggir utara, dan dua gudang berhampiran trek kereta api.

D07 Terusan lautan dan jambatan

Ini adalah Inseksi Tanah dan Laut: Ada Jambatan Keretapi, Jambatan Jalan Jalan Raya, di bawahnya yang merupakan saluran konkrit dan membuka ke lautan. Pada ketika ini anda harus berfikir tentang pembelajaran di mana ketiga -tiga arteri utama Al Mazrah boleh membawa anda, terutamanya jika anda memandu kenderaan dan bot. Tetap sejuk.

Sektor 05: Al Mazrah: Barat Daya

Zon 5A: Tanah Perkuburan El Samman

Tanah perkuburan lama yang dikelilingi oleh promontori berbatu rendah, dan kampung Sawah yang berair di selatan. Monumen ini yang jatuh, tanah perkuburan yang penting kini kebanyakannya dibuang dan tidak terkawal, terutama dengan menara air yang runtuh. Kawasan ini terbuka sepenuhnya kepada unsur -unsur, dengan dinding batu patah yang mendefinisikan sempadannya.

A01 Southside Residential

Struktur pangsapuri yang agak moden telah dibina di sepanjang lebuh raya, yang terbesar di mana mempunyai kafe dalaman. Struktur sisi lebuh raya adalah sekitar tiga dan empat tingkat tinggi, dan pangsapuri paling jauh Barat mempunyai kedai lantai bawah tanah berhampiran stesen minyak luaran kecil. Berhampiran mayat jurulatih adalah pusat pemeriksaan ketenteraan yang menjaga jambatan utama ke Port Hafid dan Sa’id City. Seperti pangsapuri tepi jalan, dua pangsapuri tepi sungai pelbagai peringkat menunjukkan tanda-tanda pengeboman, dan mempunyai bahagian dalam untuk meneroka. Selebihnya struktur tepi sungai tunggal adalah kedai, yang menampilkan kedai elektronik dan telefon bimbit, kedai perkakas, dobi, dan kedai runcit kecil.

A02 Pasar Roadside

Di seberang Billboard Roadside (yang boleh didaki sebagai sudut pandang) adalah promosi batu rendah yang menempatkan bangunan pasar sebahagiannya dengan rak kosong di dalamnya. Di sebelah timur itu adalah stesen minyak kecil Rohan.

A03 Kampung Zaya

Duduk di dasar gunung di mana Balai Cerap Zaya terletak di atas, adalah kawasan kediaman bersaiz sederhana, yang dibahagikan oleh Riverside Road ke barat laut, gunung di utara dan timur, dan lebuh raya utama di selatan. Terdapat sekitar 20 bangunan di sini untuk meneroka, semuanya dengan dalaman dan banyak dengan lantai kedua (atau ketiga). Mereka terdiri dari rumah sederhana hingga blok tenemen kecil. Perhatikan stesen minyak di barat laut.

A04 Dataran purba

Dua struktur kuno kecil sekali berdiri di atas promontory batu rata yang rendah dan munasabah ini. Sekarang hanya beberapa blok batu pasir dan gerbang, ada pemandangan di seluruh tanah perkuburan (timur laut) dan kampung Sawah (tenggara) dari sini.

A05 El Samman Cemetery

Diapit oleh Menara Comms (Selatan), Tanah Perkuburan Dinding ini adalah yang terbesar di Al Mazrah, dan bermula pada zaman purba. Tanah di sepanjang bahagian timur telah tenggelam, dan menara air runtuh di sekitar. Makam kecil tidak dapat diakses. Barat Daya adalah empat struktur kediaman (semua dua tingkat tinggi). Timur Beyond the Cemetery Wall adalah dusun kecil bangunan lama dengan jejak kotoran yang berjalan di tengah -tengahnya. Utara tanah perkuburan adalah dua struktur kediaman kecil berhampiran lebuh raya.

A06 Kompaun tepi jalan

Dalam perjalanan ke Sarrif Bay (jika anda menuju ke timur) dan di selatan lebuh raya utama dan trek kereta api adalah sebatian berdinding, blok tenemen kecil dan garis kecil yang bersebelahan dengan jalan dan jejak kotoran. Anda juga boleh berhenti untuk gas di sini.

A07 Menara Promontories Selatan dan Comms

Antara perkuburan dan kampung Sawah adalah pencawang promontory dan elektrik yang rendah, yang menawarkan pemandangan persekitaran yang baik dan tinggi.

Zon 5b: Kampung Sawah

Tahap laut yang semakin meningkat menyebabkan kampung pesisir sekali-sekali ini ditenggelamkan di bawah air, dengan kapal pengangkut yang terhempas menjadi gejala dan bukannya penyebab penduduk yang dipindahkan.

B01 Kediaman masuk laut

Duduk dengan mendekati salur masuk berumput di tepi laut adalah empat struktur kediaman yang besar dengan dua tingkat dan akses segera ke bar pasir serta landasan kereta api.

B02 Vista Point

Semenanjung yang besar ini di barat kampung Sawah dilengkapi dengan tempat letak kereta dan laluan bulat yang menuju ke dataran pejalan kaki dengan dua air pancut hiasan. Lautan menebus jalan utama berhampiran mercu tanda ini.

B03 Pasaran yang dilindungi

Tinge kehijauan ke air banjir di pedalaman dari kawasan pantai yang rendah ini menunjukkan betapa meluasnya kerosakan ke kampung Sawah, dan mengikuti laluan jalan utama. Laluan yang lama dan berjalan kaki di tepi laut membawa kepada struktur pasaran yang besar, tergesa -gesa ditinggalkan, dan menandakan pinggir barat bandar.

B04 Sawah Village Central

“Kampung yang tenggelam” Sawah ditinggalkan, dengan dinding laut pelindung yang dihancurkan dan sebahagian besar kelebihan selatan hancur oleh pencerobohan tangki minyak. Utara “tasik” utama adalah struktur kediaman yang duduk di tanah yang sedikit lebih tinggi. Ini adalah sekitar sepuluh kediaman sederhana, satu tingkat yang tersebar di sepanjang tanah utara yang kering, serta stesen bomba tempatan dengan menara merah yang mudah ditutup. Jalan raya kampung utama kini menjadi “tasik” dan ada rumah dan perniagaan sama ada di sisi yang dibanjiri dengan air sisa tinggi di mana-mana. Teruskan ke pusat utama bandar, melewati Bank Negara Adal (dibanjiri), kedai -kedai pasar yang panjang di kedua -dua belah jalan banjir, dan kedai pembaikan basikal (dibanjiri). Teruskan ke arah timur ke pusat utama bandar, bulatan dengan jam lama yang anda boleh bertahan di atas. Terdapat sebuah hotel berdinding putih, hotel biru (berair), lebih banyak kedai dan bandar burger kecil, dan kemudahan perubatan (dibanjiri) sebelum perairan mula surut dan tanah yang lebih tinggi dicapai.

B05 Pencerobohan tangki minyak

Sebuah kapal tangki minyak gergasi telah menembusi dirinya di sepanjang perimeter selatan kampung Sawah, menumpahkan beberapa kargonya, mewujudkan bencana ekologi jika ikan mati dan perairan berminyak adalah petunjuk, dan berfungsi sebagai mercu tanda yang sangat baik untuk pengendali yang jatuh ke sekitar. Di antara kedua -dua set tempat tinggal pondok kecil, kapal tangki super itu sendiri adalah lubang lubang badan yang berkarat, dan dek penuh yang boleh anda clamber tentang dan jambatan anda boleh menyiasat, bersama dengan beberapa badan kapal, yang mempunyai beberapa titik akses yang menarik dan tempat bersembunyi.

B06 Sawah Village East

Stesen gas di sebelah timur bandar menandakan lokasi di mana air banjir turun, dan terdapat rumah kediaman dan dua kedai di kedua -dua belah jalan utama, yang boleh diakses, bersama dengan beberapa gudang kecil.

B07 Derricks Shoreline

Tiga derricks dan sebuah menara terus mengepam minyak dari kawasan pantai, walaupun keadaan tidak ramah sekarang.

B08 Tanker kargo

Yang kedua dari tiga kapal tangki minyak besar yang telah berlalu di kawasan terdekat, ini disenaraikan pada sudut yang membimbangkan, hampir dengan bank pasir setengah bumbung dan pantai tenggara Sawah Village. Anda boleh meneroka jambatan dan dek kapal, termasuk kawasan bawah air kecil, tetapi pegangannya tidak boleh diakses.

B09 Pantai bot memancing

Bot nelayan kecil telah diseret ke lokasi tambatan yang tidak kompromi di pokok-pokok kelapa sawit ini di antara Sawah Village dan Sarift Bay. Terdapat laluan berjalan sepanjang.

B10 Kapal Lelaki Mati

Kapal yang ketiga di sekitar kampung Sawah mudah terlepas, kerana ia terletak di bar pasir di lautan, dengan hanya jambatan kapal yang kelihatan. Selebihnya kapal (menunjuk ke arah timur) tenggelam, dan bahagian dalam kapal, termasuk banyak pegangan, boleh diakses jika anda seorang perenang yang cukup kuat. Tetap sejuk.

Sektor 06: Al Mazrah: Selatan

Zon 6A: Sarrif Bay

Rumah untuk perikanan berharga negara, teluk ini mengekalkan sejarah Al Mazrah, serta Adal. Ia mengandungi bahagian pusat bandar yang bersemangat dengan pinggir bandar, resort moden, dan beberapa pulau kecil. Untuk maklumat lanjut mengenai zon ini, mainkan Panggilan tugas®: Peperangan moden® Ii Peta multiplayer perang tanah dengan nama yang sama.

A01 Stesen Gas dan Jalan ke Sarrif Bay

Bersebelahan dengan lebuh raya yang terbahagi dan oleh Sarrif Bay adalah stesen minyak, dan timur jalan adalah pusat pemeriksaan ketenteraan, beberapa blok gabion dan stesen pengubah elektrik kecil. Dinding biru terang di kediaman tempatan di sepanjang jalan membolehkan anda tahu anda berada di dekat teluk itu sendiri, seperti juga menara air biru.

A02 Palm Grove and Foothills Watchtower

Di pinggir bandar barat, di dataran banjir di bawah bukit berbatu adalah sebatian kecil di mana beberapa pokok sawit berkotak tumbuh di hutan. Lebih jauh ke selatan masih merupakan pengawal kecil yang menghadap ke dusun oleh saluran masuk laut (A03).

A03 Hamlet Inlet

Jalan Selatan, dibasuh ke timur di Kampung Sawah yang dibanjiri (Zon 5B) terus ke arah barat di atas jambatan yang rendah dan ke Sarrif Bay. Di sini anda akan menemui pusat pemeriksaan gaya ketenteraan di atas salur masuk yang murni (jika anda mengabaikan sampah yang bertaburan), dikelilingi oleh rumah nelayan. Ikuti jejak tanah di timur laut melewati beberapa rumah tambahan ke Menara Pengawal (A02) yang dikelilingi oleh bukit -bukit berbatu rendah yang mampu membeli beberapa penutup.

A04 Khemah dan resort

Di bawah tebing rendah dan selatan jalan utama adalah resort yang luas, dengan kuartet khemah -khemah pantai di teras yang luas, dua jeti kayu, dan kolam renang luar berdinding di luar. Resort Interior: Hotel warna pasir mempunyai resepsi di sebelah timur dan dibina di sekitar kawasan pedalaman terbuka ke langit. Pedalaman utara terdiri daripada dapur, koridor dan bilik yang dilantik dengan baik, bilik pelayan kecil dan dobi. Di tingkat atas, dan diakses oleh langkah -langkah luaran, adalah bilik persidangan di atas penerimaan. Di sebelah timur laut adalah dua struktur, masing-masing mengandungi bilik lain yang baik, dan di sebelah timur adalah lounge hookah dengan akses kolam renang.

A05 Sarrif Bay Shoreline West

Bahagian barat Sarrif Bay dibahagikan dengan jalan raya, dengan rumah kediaman biru, sebuah apartmen dengan teres dan gerai pasar yang melangkah, “tanda ikan”, sebuah kedai penghawa dingin dan bandar burger. Utara adalah pulau kecil batu dengan mayat struktur lama, sekarang asas semata -mata. Di tepi pantai dan longboat memancing adalah stesen bomba.

A06 Semenanjung Lighthouse

Semenanjung pulau besar mempunyai rumah api, beberapa pondok memancing dan tempat tambatan, dermaga berbentuk U dan jeti di sebelah barat daya, dua bangunan pejabat kecil, kediaman apartmen, dan gudang rendah dengan bersandar. Mercusuar ini mempunyai sebuah apartmen di dalam kompaun, dan pedalaman mempunyai muzium dengan beberapa senjata kuno, artifak, dan paparan akuatik di sekitar menara pusat, yang diakses dari pedalaman muzium. Terdapat akses bumbung yang lebih rendah serta tangga ke gantri tanglung itu sendiri. Kerana timur rumah api di mulut teluk adalah Pulau Palm Tree, tempat untuk bersembunyi, tetapi menawarkan sedikit perlindungan jika anda perlu melarikan diri.

A07 Sarrif Bay Utara (Menara Air Biru)

Majoriti Sarrif Bay adalah bandar pangsapuri, kedai muka, dan struktur khusus di sepanjang lautan (pasar, restoran ikan, dan gudang bumbung biru berbentuk U yang berfungsi sebagai pasar ikan utama). Daerah Perumahan Utama: Ini dapat dilihat sebagai tiga bahagian yang dibahagikan, dengan jalan antara masing -masing dan tanah tinggi ke utara. Barat adalah struktur penggunaan campuran, panel solar, dan perumahan. Central adalah plaza tenggelam dengan langkah -langkah batu permata, dikelilingi oleh bangunan pangsapuri yang boleh anda masukkan, dan bumbung, ada yang menghubungkan papan untuk melintasi. Timur adalah lorong timur tengah antara kuartet pangsapuri di tanah tinggi di utara, dan kedai depan dan pangsapuri di sepanjang selatan (sebuah bank, tukang gunting rambut, kedai kosong, dan pasar tertutup di sudut tenggara oleh stesen minyak). Utara pinggir bandar: utara bandar tengah ini, bangunan -bangunan masih biru terang, tetapi lebih sedikit jumlahnya, duduk di lereng berbatu di selatan lebuh raya utama. Northwest adalah menara air pirus, mercu tanda yang berguna. Juga cari mercu tanda yang lebih kecil – bulatan kecil dengan bot model yang dipamerkan – yang menghubungkan jalan utama ke lebuh raya.

A08 Bangunan ClockTower dan Kediaman

Gunakan jam jam hiasan di hujung timur Sarrif Bay untuk meletakkan diri anda; Teruskan ke timur melewati tapak bangunan, sebuah gudang di sudut teluk, sebuah hotel dengan bot model di depan dan lima lantai dalaman untuk diterokai dan tanda ikan yang menuju ke dataran rendah dan ladang rendah (A11).

A09 Teluk Memancing Timur

Selatan pasar ikan bumbung biru berbentuk U yang besar adalah pelancaran bot konkrit yang besar, sebuah kapal ungu yang hiasan, dua jeti, dan teluk timur. Di sebelah timur teluk adalah pondok memancing, rumah warna salmon, bot yang hancur, gudang terbuka, dua lagi jeti dan pelancaran bot konkrit dekat dengan salur masuk Al Bagra.

A10 Jalan ke Kampung Ahkdar (Jambatan Kuno)

Terdapat beberapa laluan dan jalan lain dari lebuh raya terbahagi utama ke utara, tetapi ini adalah yang paling mengagumkan. Ambil jambatan purba dari Ahkdar Village South ke bulatan tiga jalan, dan ikuti sama ada tenggara ke kubu, atau barat daya ke Sarrif Bay.

A11 Dataran rendah dan ladang ladang rendah

Terdapat luas tanah rata yang diselingi dengan bukit-bukit berbatu yang rendah, dan penduduk tempatan telah membina empat sebatian berdinding mandiri di seluruh bahagian ini, dua daripadanya mempunyai medan tanaman. Di sepanjang jalan tanah timur sebelum anda sampai ke pinggir lapangan terbang adalah lima kediaman tambahan yang ditubuhkan dengan cara yang sama, dengan taman berdinding. Perhatikan Menara Comms di sebelah timur bulatan tiga jalan (A10).

Zon 6B: Lapangan Terbang Al Malik

Terminal ke hujung selatan Al Mazrah, lapangan terbang moden ini menggabungkan seni bina tradisional dan moden untuk menjadi tuan rumah aktiviti perniagaan dan masa lapang. Menara kawalan berhampiran laut sangat mudah didekati.

B01 Pintu masuk lapangan terbang

Bersebelahan dengan lebuh raya yang tinggi, tetapi diakses (melalui kenderaan) oleh jalan keluar yang lebih awal, pintu masuk ke lapangan terbang terdiri daripada jalan seperti kastil yang menuju ke titik drop-off di hadapan terminal. Dua tiang yang diukir (masing -masing dengan bola tembaga yang besar) menjadikannya mudah dilihat dari jauh. Sekiranya anda menginginkan daging yang diproses, sebuah bandar burger boleh diakses berhampiran lebuh raya, dekat dengan jalan raya yang lain dan menara koms yang menawarkan pemandangan kawasan yang tinggi.

B02 Tempat letak kereta, depot bahan api dan gudang

Bahagian barat lapangan terbang terdiri daripada depot bas dan jambatan halus diukir, kios sewa kereta (bumbung merah), struktur pejabat putih, struktur tempat letak kereta besar, dua tingkat yang dihubungkan dengan bangunan terminal. Lebih jauh ke selatan adalah gudang pemuatan panjang dengan peti banyak, dan depot bahan api dengan trak yang diletakkan ketika anda sampai ke taxiway.

B03 Terminal Lapangan Terbang

Bahagian utama lapangan terbang itu ditandatangani dengan baik, tetapi masih mengandungi sejumlah besar laluan pejalan kaki, koridor, bilik, langit -langit dan lokasi untuk menghafal. Mari bergerak dari pintu masuk utama (utara) dan meneroka kemudahan itu. Tuntutan Bagasi: Dari titik drop-off tarmac berbentuk U, terdapat banyak pintu masuk untuk masuk, menuju ke selatan ke tuntutan bagasi dengan empat karusel. Semak ke barat untuk kedai kopi sudut (dan keluar dari dapur, kawasan tempat letak kereta luar, dan mahkamah makanan mengikut terminal). Bahagian barat bangunan adalah koridor yang mengetuai (melalui pintu “3”) ke struktur luaran dan tempat letak kereta (dan tangga bumbung yang berdekatan). Daftar masuk: Kepala kira-kira timur dari tuntutan bagasi untuk sampai ke meja daftar masuk utama. Selatan adalah bank monitor di atas pintu dengan “ketibaan” ditandakan. Terokai kawasan cek; Behind the Desks adalah tali pinggang penghantar bagasi dengan akses ke pusat pemeriksaan keselamatan, serta tangga ke bumbung. Keselamatan: Kepala ke utara dan timur dari daftar masuk untuk sampai ke pejabat keselamatan, kemudian di sekeliling sudut lagi (menghadap ke selatan) untuk sampai ke pemeriksaan keselamatan, dengan beberapa pejabat di kedua -dua belah persimpangan dengan pengimbas bagasi dan pengesan logam. Tonton musuh yang jatuh dari langit di sini. Sekali melalui keselamatan, anda mempunyai tanda yang menunjukkan kedai (kiri) dan pelepasan antarabangsa (kanan). Mahkamah Makanan (Kedai): Kepala ke timur ke arah utama dari keselamatan untuk sampai ke bandar burger, dan titik akses luaran dengan pintu ditandakan “3”, banyak skylight, dan kawasan mezzanine atas dengan kedai. Ini berterusan ke tenggara, dan juga menawarkan keluar tetingkap terbuka dari lapangan terbang ke tarmac di bawah. Terminal: Ikuti tanda -tanda “Pintu Pintu 1 dan 2” di bawah eskalator untuk meneroka seluruh “terminal” ini. Sekarang di tingkat bawah, anda mempunyai akses ke teksi. Penghantaran dan Penerimaan: Di luar pintu terminal yang ditandakan “2” adalah tangga bumbung dan pintu masuk untuk penghantaran dan menerima, di bawah mahkamah makanan. Bilik penyimpanan antara yang berkaitan membolehkan anda dua kali ganda ke mahkamah makanan atau menuju ke landasan. Koridor Akses: Di Tembok Barat Sebelum Escalator Terminal adalah tanda untuk berlepas antarabangsa dan kawasan menunggu. Ini adalah potong pendek ke sebelah timur lapangan terbang dari mahkamah makanan. Lihat ke selatan melalui tingkap yang melengkung untuk melihat pintu logam dan bilik yang tidak jelas; bilik rehat yang diakses dari gantri luar. Teruskan ke koridor ke kawasan daftar masuk yang berasingan dan jambatan asrama penumpang yang dilanjutkan (yang membawa kepada keluar ke teksi). Lounge Berlepas: Disambungkan ke pintu masuk “Ketibaan Monitor” berhampiran daftar masuk, atau melalui Koridor Keselamatan atau Akses, atau skylight bumbung, persimpangan utama membolehkan akses timur ke barat. Konvensyen meluruskan pada sepasang eskalator. Kepala Escalators dan anda berada di Taxiway. Di bawah eskalator adalah pintu sampingan, masing -masing menuju ke garaj penyelenggaraan yang besar terbuka ke teksi. Sama ada sisi eskalator adalah pintu masuk ke bar atas dan kawasan menunggu yang menjijikkan dalam kehidupan tumbuhan. Tandas dan Pintu Asrama: Kepala Barat di sepanjang persimpangan utama untuk mencapai tandas (utara) dan pintu masuk (selatan). Terdapat dua pintu, yang disambungkan ke jambatan asrama yang menjatuhkan anda ke teksi. Concourse Barat dan Pintu Asrama: Teruskan melepasi kedai kopi (utara, dengan akses kembali ke dapur dan tuntutan bagasi), ke kawasan terakhir di dalam lapangan terbang; pintu masuk lain dengan satu jambatan lanjutan dan akses taxiway. Perhatikan dua pintu penyelenggaraan yang membawa kepada depot bahan api di luar dan tangga bumbung. Bumbung Lapangan Terbang: Terdapat lapan tangga luar di sekitar struktur terminal lapangan terbang yang boleh anda gunakan untuk mencapai bumbung jika anda tidak jatuh dari atas. Bumbung dihiasi dengan skylight, membuat turun lebih mudah daripada pendakian.

B04 Runway (Barat)

Taxiway konkrit yang besar telah bertaburan kenderaan, pelbagai titik akses ke pedalaman lapangan terbang dan depot bahan api berhampiran tempat letak kereta, dan kawah dari pertempuran baru -baru ini. Ini adalah luas yang luas di mana penutup tidak benar -benar pilihan, tetapi menawarkan laluan langsung di sekitar kemudahan, dan ke menara kawalan.

B05 Runway (Timur)

Munitions yang besar telah menimbulkan kerosakan kritikal di seluruh landasan yang membentang ke arah timur laut ke arah lautan. Perhatikan menara konkrit (dua ke selatan, dua ke utara di pantai timur ambang lapangan terbang) yang mempunyai bateri pistol di dalamnya. Sekarang mereka boleh digunakan sebagai kedudukan yang tinggi. Tarmac landasan itu sendiri menawarkan sedikit penutup, selain dari kawah dan kenderaan.

B06 Menara kawalan

Di seberang landasan adalah menara kawalan, pasti menjadi tempat perlindungan bagi penembak tepat. Di sekeliling menara adalah luas tarmac, pantai (ke selatan) dan dua hangar pesawat, masing -masing dengan jet yang diletakkan. Bangunan menara itu sendiri mempunyai kawasan pejabat rendah utama dengan bumbung skylight; Di dalamnya terdapat beberapa pejabat dan eskalator ke balkoni mezanin dan lebih banyak pejabat dan bilik persidangan. Menara Kawalan: Ambil Ascender Kabel Lif Interior, atau tangga berdinding konkrit (kedua -duanya boleh diakses dari bahagian dalaman lantai kedua), atau luaran dari bumbung bawah. Bilik kawalan mempunyai balkoni luaran bulat, kemudian tangga ke bilik tontonan itu sendiri, dan tangga turun dari bahagian atas struktur. Bilangan pintu masuk mempertahankan ini lebih menyusahkan berbanding dengan menara lapangan terbang di Verdansk. Walau bagaimanapun, pandangannya sangat mengagumkan kerana mereka jauh.

Zon 6C: Al Bagra Fortress

Takrif sejarah zaman pertengahan di rantau ini, bandar pulau berdinding ini adalah muzium yang didedikasikan untuk memaparkan kepentingan kebudayaannya sehingga pekerjaan. Perhatikan kilang ketam besar di hujung timur, limpahan dari Sarift Bay yang bersebelahan.

C01 Dok dan gudang

Dekat dengan pinggir timur Sarrif Bay (Zon 6A) adalah promontory dengan dermaga dan sebilangan struktur gudang. Pantai Barat dan Selatan curam dan berbatu, dengan tangga dan langkah ke halaman gudang. Di sebelah utara adalah empat jeti dan kawasan tempat letak kereta yang lebih rendah, gudang kecil dan pondok, dan gudang bumbung biru yang mengandungi peti, dekat dengan salah satu pintu masuk kubu kubur. Gudang Yard: Di atas tebing adalah tempat letak kereta yang mengelilingi empat struktur bersaiz baik; Gudang berbentuk L, gudang mekanik merah, pejabat, gudang gergasi dengan langit-langit yang rosak, dan pejabat kecil di barat daya. Perhatikan di cakrawala jauh di seberang lautan, “gulag” yang terkenal dapat dilihat, kubu yang tidak dapat dicapai semasa operasi tempur biasa. Penjara ini dibuka jika anda telah jatuh, dan ingin membuktikan keberanian anda sebelum kembali ke pertempuran. Sebaliknya tidak dapat dicapai.

C02 Pintu masuk jambatan dan tangki

Jambatan batu yang mengagumkan di seberang air membolehkan akses ke hadapan kubu. Sebelum menyiasat tarikan utama, periksa kawasan sekitar stesen minyak dan forecourt yang besar, tanda batu dan jalan yang membolehkan perjalanan di sekitar perimeter kubu. Di persimpangan jalan di hadapan kubu adalah saluran saliran yang menuju ke pantai yang paling murni, dan tiga kediaman kecil berhampiran pengubah kuasa. Saluran konkrit membawa kepada portcullis yang membolehkan akses ke tangki bawah tanah di bawah kubu itu sendiri.

C03 Al Bagra Fortress

Muzium Kubu Al Bagra dan Tapak Bersejarah adalah kubu besar dan epik dengan banyak crenelations, battlements, pedalaman besar, maze dari bahagian bawah tanah, dan banyak lagi. Bermain Peperangan moden® Ii Peta multiplayer dengan nama yang sama membolehkan anda mempelajari beberapa topografi struktur. Dapatkan pemahaman yang lebih baik dengan mencari dan mengambil gambar peta berlabel; mereka bertumpu di seluruh kubu. Luaran Utara: Portcullis Cistern Rendah Membolehkan Akses Di Bawah. Ascender atau jalan utama membolehkan anda sampai ke tempat letak kereta dan dua gerai tiket, diapit oleh menara dan dua penempatan meriam. Teruskan ke selatan ke pintu masuk Forecourt. Bahagian East: Perjalanan di sekitar jalan tarmac untuk mencapai pondok maklumat dan pintu masuk yang ramped melalui pintu kayu terbuka besar ke pintu masuk dekat dengan barak. Di sebelah selatan jalan masuk adalah akses Portcullis ke dalam tangki. Jangan lupa Ascenders di menara, membolehkan anda mencapai benteng atas. Luaran Selatan: Outrop berbatu yang panjang dan curam bermakna titik penyisipan menegak adalah rancangan di sini; Gunakan Ascenders, jejak kotoran dan jurang di benteng luar untuk mendapatkan akses ke dalam. Battlement yang lebih rendah juga mempunyai pintu masuk gerbang yang membolehkan anda memasuki kawasan amunisi. Di bahagian selatan tengah, penjara telah dimusnahkan sebahagiannya, membolehkan akses melalui dinding luar yang hancur. Tenggara adalah tiga penempatan meriam, dan longgokan runtuhan dan jurang di dinding yang membolehkan laluan ke kawasan latihan. Di bawah penjara adalah pintu masuk tangki yang lain. Bahagian Bahagian Barat: Menawarkan bilangan mata akses yang paling sedikit, bahagian luar barat juga mempunyai pejabat tiket, dan akses cepat ke benteng bawah selatan. Masukkan pintu masuk dan ke kawasan amunisi dan gallow. Periksa langkah konkrit ke arah gudang untuk pintu masuk tangki portcullis. Jangan lupa Ascenders di menara, membolehkan anda mencapai benteng atas. Tangki: Di ​​Bawah Kubu adalah satu siri terowong snak, dengan pintu masuk di bawah tanah di sepanjang utara, timur, selatan, dan barat exteriors. Caranya di sini ialah mengetahui berapa banyak titik akses (pintu masuk Portcullis ada): empat luaran, satu di halaman latihan (timur), satu di dalam bahagian tengah kubu di kawasan amunisi (dengan tong yang disusun), dan Tangki itu sendiri, kolam air tawar dengan tangga hingga ke dewan pintu masuk luaran di mana anda boleh mengintip lantai untuk melihat kolam. Kubu Dalam Negeri: Benteng yang luas memerlukan banyak pra-perancangan dan mengingati di mana pintu, koridor, dan musuh mungkin. Gunakan papan tanda (terutamanya di dalam tangki) untuk membimbing anda, serta mengingati rancangan geografi berikut: Bergerak ke utara ke selatan dari dewan pintu masuk (Grating Cistern), Dewan Utama Bergerak (Interior) dan keluar lagi ke Penjara Pekeliling (Selatan dinding). Dewan Utama mempunyai tangga ke balkoni tingkat tiga di keempat -empat sisi, dan akses battlement. Timur Dewan Masuk adalah bahagian yang lebih kecil dari kubu; Penceroboh tukang besi (halaman), pintu masuk timur, barak (dua lantai dalaman), dan halaman latihan. Barat di dewan pintu masuk adalah majoriti kubu (dan peta multiplayer): kandang (dua bahagian dalaman lantai) dan batu luaran di sekitar kawasan munitions berbentuk T dengan dua menara kelihatan dari udara. Akses Battlements dari bahagian barat daya Forecourt Fortress, atau ikuti ke arah tunjang di atas forecourt atas, yang menghubungkan kembali ke kandang. Kawasan Munitions adalah muzium dua tingkat dengan tong perumahan kawasan bawah pusat dan meriam, dan banyak tingkap keluar dan tangga.

C04 Jalan dan kediaman

Timur dinding kubu, kios maklumat dan pintu masuk yang ramping dan di luar dinding batu perimeter adalah satu set bangunan apartmen. Dari utara ke selatan terdapat pasaran tertutup yang menghadap ke lapangan terbang, dengan dua jeti di bawah asas bangunan. Di atas tebing pantai berbatu adalah lima struktur pangsapuri, beberapa dengan kedai di tingkat bawah, dan jalan yang menyertai tarmac utama di tempat letak kereta (C05). Terdapat tiga kediaman kecil di sepanjang trek kotoran yang menuju ke kawasan pantai kecil.

C05 Bluffs Coastal (Selatan)

Jalan yang melingkari perimeter kubu itu melewati tandas titik vista dengan langkah -langkah ke pantai dan bangunan batu kuno yang duduk di puncak pasang surut. East East adalah tempat letak kereta, bersebelahan dengan Fortress Foundation Tunnel dan Portcullis yang membawa kepada maze tangki di bawah kubu -kubu. Tempat letak kereta – dikenali sebagai tangkapan nelayan – menawarkan pemandangan dan dua langkah gantri berasingan ke kawasan pantai yang berbeza. Tetap sejuk.

Call of Duty: Warzone DMZ Musim 04 Kemas kini Komuniti

Call of Duty Warzone 2.0

Ia telah menjadi beberapa bulan yang hebat dalam beta DMZ dengan kedatangan kompleks Koschei pada musim 03 dimuat semula. Dengan misteri Al Mazrah Brewing di bawah permukaannya, kami suka melihat pemain mengambil cabaran baru dengan ruang ini. Sekiranya anda terlepas, inilah melihat pembuatan kompleks Koschei dalam drop intel baru -baru ini.

Ketika kami melihat ke depan untuk musim 04, kami membawa zon pengecualian lain dalam talian dengan kedatangan Vondel peta bersaiz sederhana baru kami. Maklumat lanjut mengenai Vondel dan mod dan pengalaman yang berbeza yang akan ditawarkannya boleh didapati dalam pengumuman Musim 04, dan Blog Pratonton Vondel Tactical.

Dengan ketibaan Vondel, kami akan menetapkan semula DMZ (seperti Musim 02 untuk penambahan Pulau Ashika) untuk memasukkan destinasi baru ini.

Kandungan DMZ Baru Datang ke Musim 04

Kami teruja untuk memperkenalkan beberapa kemas kini musim ini, termasuk merombak menu DMZ untuk navigasi yang lebih baik dan ciri-ciri baru tambahan.

Menu DMZ baru akan mengandungi kawasan berikut:

 • Objektif Misi (Misi Pilih)
 • Objektif Lokasi (Cabaran Peta)
 • Pangkalan operasi ke hadapan (Meningkatkan Objektif)
 • Nota (koleksi)

Asas operasi ke hadapan

Pertimbangkan asas operasi ke hadapan (FOB) hab pusat untuk DMZ. Di sini, pengendali akan melengkapkan objektif untuk membuka kunci peningkatan di seluruh DMZ.

Tidak seperti misi puak pada musim DMZ sebelumnya, objektif peningkatan FOB adalah pasif dan tidak memerlukan pemain untuk melengkapkan mereka untuk membuat kemajuan.

FOB dibahagikan kepada empat kategori peningkatan (unsur -unsur yang ditunjukkan dalam imej di atas, untuk tujuan teladan sahaja):

 • Loker senjata
  • Slot senjata yang diinsuranskan
  • Masa Cooldown Senjata Diinsuranskan
  • Saiz stash senjata seludup meningkat
  • Wallet Unlock
  • Kapasiti dompet
  • Saiz stok kunci dan seludup meningkat
  • Exfil peribadi
  • Resipi barter
  • Beli diskaun stesen
  • Akses misi segera

  Kami percaya infrastruktur peningkatan baru akan menghapuskan geseran yang kami rasakan antara pengendali dan objektif misi tinggi. Sebagai contoh, bukannya kemajuan misi puak, slot senjata yang diinsuranskan kini boleh dikunci melalui objektif pasif di FOB.

  Perubahan ini akan membolehkan pemain maju melalui DMZ dengan lebih cekap daripada struktur misi puak yang terdahulu. Misi puak masih terdapat dalam menu Objektif Misi dan akan menjadi penting untuk mendapatkan reputasi puak baru (lihat di bawah).

  Misi segera

  Bagi mereka yang ingin mengisar reputasi puak lebih banyak, kami memperkenalkan misi segera dalam Musim 04. Misi masa terhad ini dibuka melalui objektif menaik taraf di FOB. Misi segera akan berputar dan menawarkan ganjaran untuk pengendali yang bersemangat dan cekap setiap hari.

  Satu lagi ciri baru yang dinanti-nantikan adalah dompet, yang memberikan keupayaan untuk mengeluarkan dan menyimpan wang tunai di luar dunia. Ini bermakna pengendali dapat menyimpan wang tunai yang mereka keluarkan dan memilih untuk memanfaatkannya untuk penyusupan lain. Tunai di dalam zon pengecualian boleh dibelanjakan atau digunakan untuk melengkapkan misi/objektif.

  Dompet dibuka dan diperluaskan melalui objektif FOB, dan boleh diakses dalam pemilihan beban anda sebelum penyusupan.

  Misi baru dan segar

  Set misi baru direka untuk bekerja di pelbagai zon pengecualian di DMZ. Musim 04 akan mengandungi misi baru dan semula serta kemasukan objektif yang selalu aktif di FOB. Misi cerita kini dikunci oleh reputasi puak memperolehi melalui penyelesaian misi standard atau penyelesaian misi segera.

  Zon Pengecualian Baru: Vondel

  Zon pengecualian baru membawa ganjaran dan cabaran baru kepada pengendali, termasuk kes bos dan senjata baru. Bersedia untuk menyerang dengan kelajuan jika anda mencari lembu jantan ..

  Walaupun Vondel sedikit lebih besar daripada tapak syarikat Shadow Ashika Island, Vondel akan menyokong penyusupan saiz yang sama – 18 pengendali atau enam jumlah skuad.

  Vondel juga mempunyai kontrak DMZ baru yang eksklusif, Perisikan isyarat. Pengendali akan menggodam telefon untuk mendapatkan akses kepada ganjaran tunai dari kontrak lain di kawasan tersebut.

  Kabut Dinamik (Vondel)

  Seperti yang disebutkan dalam blog pengumuman musim 04, sistem kabus dinamik kami akan tiba dengan Vondel.

  Kabut hanya wujud di Vondel, memandangkan lokasinya di bawah paras laut dan banyak saluran. Pengendali DMZ harus bersedia menghadapi keadaan yang tidak menentu kerana penglihatan mungkin akan merosot atau bertambah baik dengan cepat.

  Faction Baru: Phalanx

  Dengan Musim 04 datang kedatangan puak baru, Phalanx. Sementara itu, puak yang diturunkan yang kami temui pada musim 03 telah hilang secara tidak sengaja dari operasi di DMZ. Tidak ada lagi Intel yang boleh didapati di tempat mereka ..

  Ketua Stesen Kate Laswell menjalankan operasi dengan Phalanx secara langsung kerana dia mempunyai minat terhadap puak musuh yang tidak diketahui yang telah menyerang Vondel. Phalanx dan Black Mous akan melaksanakan misi bersama -sama, memperoleh Intel untuk mendedahkan identiti pasukan.

  Reputasi puak

  Seperti yang disebutkan di atas, reputasi puak akan tiba di dalam menu misi puak pada musim 04. Tier Faksi masih satu set misi dengan misi cerita pada akhirnya. Pada musim 04 misi cerita di setiap peringkat kini dibuka apabila reputasi puak yang cukup diperoleh. Pemain dapat melengkapkan kedua -dua misi standard dan misi segera untuk mendapatkan reputasi puak. Ini memberi lebih banyak kelonggaran mengenai bagaimana puak -puak berkembang.

  Tetapkan semula, disemak semula

  Seperti yang diumumkan sebelum ini, kami akan menetapkan semula kemajuan misi puak dan inventori DMZ anda untuk membawa semua ciri -ciri ini dalam talian dengan peta baru.

  Dengan tetapan semula:

  • Inventori senjata seludup akan dilancarkan kembali ke senjata permulaan.
  • Inventori utama dan misi akan dikosongkan.
  • Misi puak dan kemajuan misi akan ditetapkan semula untuk memberi ruang kepada set misi yang dikemas kini.

  Bagaimana dengan rampasan saya?

  • Slot senjata yang diinsuranskan dibuka melalui kemajuan misi puak sebelumnya akan ditetapkan semula untuk cara baru untuk membuka kunci slot ini.
  • Untuk kejelasan mengenai kemajuan sebelumnya:
   • Semua Misi Sebelumnya dan Boss Enemy Rewards – contohnya Ganjaran Kes Senjata yang Diperoleh Sebelumnya – tidak akan ditetapkan semula, selain dari seludup dan kunci.
   • Sebarang Unlocks Rewards Rewards yang Diperolehi Masih Akan Tersedia Di Loadout Anda Select.

   Ke hadapan

   Seperti yang kita lihat pada musim depan DMZ dan beta yang berterusan, kita mempunyai banyak kandungan yang menarik, serta [[redacted]] di hadapan. Terima kasih kerana bermain, dan kami berharap dapat melihat anda di Vondel tidak lama lagi!

   Berjuang di seluruh Battlegrounds Baru di Musim 04 Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone melancarkan 14 Jun

   Peta Warzone Bersaiz Sederhana Baru, tujuh peta multiplayer baru (dengan enam pada pelancaran), empat senjata baru dan wajah terkenal (bertopeng) . . . Ini adalah musim 04 Call of Duty: Modern Warfare II dan Warzone.

   Call of Duty: Warzone Season 04 Vondel Tactical Preview – Specgru Recon Operation Reclassified

   Untuk pelepasan segera dan pengisytiharan separa: Laporan Perisikan Specgru mengenai Rekonan Awal dan Gambaran Keseluruhan Taktikal Kawasan Operasi Vondel, dengan Intel ditemui semasa i.S.R. Operasi Lampu Merah, Cahaya Hijau.