Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan DMZ Musim 03, Call of Duty®: Warzone ™ 2.0 Tinjauan Taktikal Untuk Call of Duty®: Modern Warfare® II Musim 03: Petua, panduan, butiran ciri, dan banyak lagi

Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Taktikal Untuk Call of Duty®: Modern Warfare® II Musim 03: Petua, panduan, butiran ciri, dan banyak lagi

Contents

Akhirnya, sama ada anda bermain dengan santai atau mencari setiap ganjaran terakhir di Warzone 2.0, Rampasan menawarkan sembilan ganjaran unik pada pelancarannya untuk menyelesaikan cabaran. Cabaran -cabaran ini termasuk memenangi perlawanan rampasan, menghapuskan pejuang AI atau pengendali musuh, atau hanya bermain permainan. Ganjaran dari cabaran ini termasuk camo kenderaan, kad panggilan, dan banyak lagi.

Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Musim DMZ Musim 03

Dapatkan semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai ciri -ciri baru yang datang ke DMZ pada musim 03, termasuk barter, meja kerja, slot pengendali tugas aktif dan banyak lagi.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Musim DMZ Musim 03

Dapatkan semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai ciri -ciri baru yang datang ke DMZ pada musim 03, termasuk barter, meja kerja, slot pengendali tugas aktif dan banyak lagi.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

oleh Kakitangan Call of Duty

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

 • DMZ – Kisah setakat ini
 • Barter
 • Meja kerja
 • Slot pengendali tugas aktif
 • Peralatan Baru – Pembawa Plat, Backpack, Rebreather
 • Apa yang diharapkan dengan misi baru
 • Kontrak berjalan bekalan
 • Burung di langit – kenderaan baru, pilihan exfil
 • Naik taraf ke MWII, Dapatkan Ganjaran di Warzone 2.0

DMZ – Kisah setakat ini

Perang Faksi terus merentasi semua zon pengecualian, dan terpulang kepada anda untuk menuntut tuntutan dalam perjuangan kuasa global yang tidak pernah berakhir ini.

Musim 03 untuk Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 adalah masa yang tepat untuk jatuh ke dalam DMZ, kerana pengalaman itu akan melihat beberapa ciri baru yang secara asasnya akan mengubah bagaimana pengendali dapat disimpan di seludup, kunci, dan peralatan lain. Sekiranya anda berminat dengan mod yang tinggi dengan banyak ganjaran kekal, kemas kini bermusim ini adalah titik masuk yang hebat-atau masuk semula-memberikan beberapa cara baru untuk menyelamatkan barang berharga, mengedit seludup, dan bekerja di sekitar-atau keluar – zon pengecualian.

Setakat ini, terdapat empat puak yang bersaing untuk mengawal: Legion, yang berpusat di Amerika, teratai putih, dengan hubungan dengan Asia, Black Mous, yang merupakan organisasi yang terdesentralisasi, dan mahkota, yang kelihatannya dari atau bergabung dengan United Kingdom.

Legion cepat rosak apabila mereka mengetahui apa yang ada di dalam pelbagai bidang pengecualian, kerana mereka menolak teratai putih yang akhirnya bertanding untuk membalas dendam. Sementara itu, Black Mous terus duduk di bayang -bayang yang merancang permainan kuasa mereka yang muktamad, sementara pendatang baru yang dikenali sebagai Crown juga dalam perjalanan untuk memenuhi agenda mereka sendiri ..

Dengan semua yang dikatakan, dan di luar segala -galanya pengendali kami perlu mencari sendiri, ini adalah semua yang anda perlu tahu mengenai DMZ pada musim 03:

Di luar menjadi item misi yang penting, kebanyakan item yang boleh ditagih, tidak mematikan di DMZ akan mempunyai tujuan lain apabila kemas kini musim 03 adalah secara langsung:

Di seberang zon pengecualian, semua stesen beli akan mempunyai pilihan baru selain membeli gear dan senjata dengan wang tunai: Bartering. Di sinilah anda menggunakan “resipi”: ini memberi arahan kepada pengendali anda, termasuk senarai komponen, untuk membina peralatan baru yang boleh lebih berguna untuk keadaan semasa anda. Dengan kata lain, bartering adalah di mana anda menukar item untuk orang lain. Pada permulaan musim 03, beberapa resipi bartering akan tersedia untuk kebanyakan pembawa plat dan beg galas baru (terperinci kemudian dalam gambaran ini), Killstreaks, kit diri, dan kunci. Walau bagaimanapun, setiap zon pengecualian mempunyai set pilihan barter tersendiri di stesen belinya, menambah satu lagi elemen tambahan untuk meneroka sepenuhnya segala -galanya di DMZ.

Terdapat berpuluh -puluh kombinasi perdagangan item yang akan dilancarkan dengan Musim 03, yang bermaksud sesiapa sahaja boleh menghafal resipi ini, berkongsi dengan skuad, dan mencari item tertentu untuk dimuatkan. Memandangkan resipi ini terdiri daripada barang-barang pengendali seperti drone bom dan kit diri sendiri ke kunci dan barangan penting lain, sistem barter bersedia untuk membantu pengendali menyimpan barang-barang yang lebih keras dan memberi ganjaran kepada mereka untuk usaha pemotongan mereka.

Kabel Workbench

Ciri baru lain di stesen membeli – ditemui berhampiran mereka, bukan pada mereka – adalah meja kerja.

Untuk bayaran tunai nominal, meja kerja membolehkan pengendali menambah lampiran yang mereka telah dibuka untuk mana -mana platform senjata ke sekeping seludup atau senjata yang diinsuranskan. Pengendali juga boleh mengeluarkannya sekeping. Kerja-kerja kerja ini menyediakan perkhidmatan yang bertukar-tukar lampiran ini, tetapi untuk harga, memandangkan berapa banyak kekuatan dan kelemahan senjata yang dapat berubah berdasarkan lampiran yang ada atau apa yang dikeluarkan.

Contoh yang jelas adalah untuk melampirkan apa yang anda percayai sebagai lampiran yang paling menguntungkan pada senjata seludup, seperti kebanyakan masa, senjata tersebut tidak akan mempunyai lima lampiran yang anda cari. Beberapa lampiran yang perlu dipertimbangkan adalah penindas, yang bagus untuk situasi stealth, dan optik haba, untuk membantu melihat melalui asap atau lebih mudah memperoleh sasaran melalui tandatangan haba mereka.

Walau bagaimanapun, mana-mana pengendali DMZ tahu bahawa Vaznev-9k dengan skop pembesaran tinggi atau RPK dengan majalah 30 pusingan mungkin bukan kombinasi lampiran yang paling ideal untuk bagaimana senjata ini biasanya digunakan. Dalam kes -kes tersebut dan banyak lagi, terutamanya dengan seludup yang diambil dari rakan -rakan pengendali, meja kerja di sini untuk membantu membuang lampiran tersebut dan menampar yang anda rasa lebih yakin dengan.

Slot pengendali tugas aktif

Setakat ini salah satu perubahan terbesar kepada DMZ sejak pelancarannya, slot pengendali tugas aktif merupakan bahagian kritikal dari nilai teras pengalaman ini untuk mengambil risiko yang dikira untuk ganjaran yang luar biasa.

Pada permulaan Musim 03, setiap pemain akan mempunyai tiga slot pengendali tugas aktif, yang sama dengan tiga pengendali berasingan yang mempunyai barangan mereka sendiri. Item ini termasuk ransel, pembawa plat, pembunuh, kendali diri, dan topeng gas. Anda bebas bertukar WHO Pengendali ini berada dalam slot aktif anda, jadi jika anda mempunyai kulit pengendali lalai untuk seketika dan mengambil Alejandro atau Valeria dalam Pass Battle, tidak perlu bimbang tentang kehilangan kemajuan slot tugas aktif itu.

Sebelum melancarkan perlawanan, anda memilih pengendali tugas aktif yang anda bawa ke zon pengecualian. Apa sahaja yang mereka bawa kembali yang bukan sebahagian daripada Loadout Global – Senjata Utama, Senjata Menengah, Maut, Taktikal, dan Peningkatan Lapangan – hanya untuk pengendali tugas aktif tertentu. Ini bermakna senjata seludup dikongsi antara pengendali tugas aktif, tetapi bukan kunci.

Seperti yang kami cadangkan dalam blog pengumuman kami, slot pengendali tugas aktif membolehkan strategi di sekitar pengendali yang ditetapkan untuk misi tertentu atau bekalan berjalan. Satu lagi cara untuk memikirkannya ialah pengendali tugas aktif seperti “nyawa” dalam DMZ, tetapi sekali lagi, ingat bahagian teras “mengambil risiko yang dikira” sebahagian daripada DMZ. Setiap kehidupan pengendali terpisah dan dengan mudah boleh kembali ke Barebones.

Dalam erti kata lain, hanya menggunakan satu pengendali utama – seperti di DMZ sebelum kemas kini ini – mungkin mengehadkan anda kepada strategi seperti membina setiap pengendali untuk kekuatan penuh pada larian scavenging, kemudian menggunakannya semua, jika perlu, untuk mengetuk misi yang sukar atau selamatkan kes senjata.

Peralatan Baru – Pembawa Plat, Backpack, Rebreather

Apa yang akan dibawa oleh pengendali tugas aktif dari zon pengecualian? Sebagai tambahan kepada banyak barangan yang sedia ada, terdapat beberapa item baru yang akan datang pada pelancaran dan semasa musim:

Backpack Baru – Selamat dan Penangkapan

Beg galas selamat, seperti namanya, barang selamat antara larian. Ini bermakna bahawa barang-barang bukan kontraband dijamin dalam inventori anda dan jangan tukar ke XP apabila pengekstrakan. Plus, Item dalam ransel yang selamat disimpan ke askar tugas aktif jika mereka dihapuskan di zon pengekstrakan.

Kemungkinan besar salah satu penukar permainan terbesar di DMZ bersama slot pengendali tugas aktif, kerana ini dapat membantu menjalankan bekalan dan objektif misi. Dan kedua -duanya berasal dari idea kegigihan yang sama: di DMZ, anda perlu terus melakukan misi dan tugas walaupun terkena beberapa kali.

Untuk ransel yang selamat, walaupun anda kehilangan satu item misi penting, ia masih akan berada di sana dengan ransel yang selamat (dan ingat bahawa terdapat resipi barter untuknya juga).

. Sesuai untuk menyelesaikan misi apabila terdapat satu tan barang berharga yang perlu dijemput.

Pembawa Plat Baru: Tempered, Revive, Comms, dan Stealth

Anda mungkin sudah biasa dengan pembawa plat yang terbelakang dari sebelumnya Call of Duty: Warzone, Tetapi sekiranya anda perlu menilai semula Intel, kami menulis tentang perkara ini dalam gambaran keseluruhan taktikal kami. Bagi yang lain, pembawa plat eksklusif DMZ, inilah gambaran ringkas:

A 3 Plate Medic Vest memberikan kedua-dua lebih cepat menghidupkan semula pada Skuadmat. All-around rompi yang berguna, tetapi terutama hebat bagi mereka yang mendapati diri mereka sebagai Medic Skuad.

Sebuah rompi koms 3 plat adalah seperti penggalak isyarat dan mempunyai beberapa faedah: ia meningkatkan tempoh semua teknologi UAV – Killstreak, menara UAV, dan radio musuh yang diturunkan oleh AI – dan menjadikannya berfungsi sebagai UAV lanjutan, yang bermaksud mereka juga menunjukkan Arah dan Lokasi Pemain. Sebagai bonus lain, rompi juga memberi anda isyarat audio apabila pengendali musuh dekat dengan anda, seperti versi pendengaran yang tinggi. Ia boleh menjadi baik untuk pelari solo terutamanya, memandangkan mereka dapat mengukur kelebihan komunikasi yang mempunyai duo atau trio menyediakan.

Akhir. Dibina untuk masa -masa ketika menjaga profil yang rendah adalah penting untuk misi.

Juga, cari Satchels Armor yang kembali pada musim ..

Menaik taraf lapangan rebreather

Peningkatan Bidang Baru Anda mungkin ingat pertama kali melihat dalam episod RAID, Rebreather dibina untuk pengendali amfibia yang menavigasi di sekitar pelbagai saluran air di Al Mazrah dan Pulau Ashika.

Alat ini membolehkan pengendali bernafas di bawah air untuk jangka masa yang lebih lama, sesuai untuk penyusupan stealth atau manuver rumit di mana udara terhad. Seperti pistol stim, ia mempunyai banyak kegunaan sebelum ia tamat, dan bahkan dapat diayun sebagai alat huru-hara dua tangan dalam secubit.

Kunci Skeleton

Mereka yang biasa dengan frasa tahu bahawa kunci kerangka boleh membuka kunci (hampir) mana -mana pintu di dmz. Satu -satunya pengecualian ialah mendapatkan Kunci Akses Bangunan 21; Walaupun anda tidak dapat memperoleh bangunan 21 Bangunan, anda boleh membuka setiap pintu yang memerlukan kad kunci atau kunci dalam bangunan 21 atau zon pengecualian yang lain.

Kekunci ini hanya boleh dibuat melalui resipi sistem barter khas. Kerana setiap item boleh menjadi masalah dalam DMZ, dan bartering bermaksud kehilangan barang untuk menjadikan orang lain, mungkin lebih baik untuk menyelamatkannya untuk mereka yang sangat sukar untuk mencari kunci … atau menggunakannya sebagai back-up untuk misi-misi yang memerlukan kunci tertentu.

Apa yang diharapkan dengan misi baru

Musim 03 DMZ tidak akan menetapkan semula kemajuan misi anda. Selain itu, puak yang baru diturunkan, yang tersedia untuk semua pemain, akan mempunyai tiga peringkat misinya yang tersedia pada musim 03 pelancaran, dengan dua lagi yang akan datang pada pertengahan musim.

Satu perkara lagi mengenai aktiviti DMZ

Ingatlah bahawa misi bukanlah satu -satunya perkara yang perlu dicapai dalam DMZ. Bos baru, serta sesuatu yang sepenuhnya [redacted]] yang berlaku pada pertengahan musim, pasti memberikan lebih banyak cabaran dan ganjaran kepada semua pengendali.

Kontrak berjalan bekalan

Kebanyakan pengendali yang bermain Battle Royale tahu butiran mengenai bekalan berjalan, tetapi sekarang kontrak ini akan datang ke DMZ, dan mereka sama dengan nama sahaja:

Bekalan Bekalan adalah kontrak yang hebat untuk bersiap sedia apabila pengendali tugas aktif anda adalah jenama baru. Fikirkan ia sebagai safecracker yang lebih rendah: bukannya peti besi besi, semua pengendali anda perlu lakukan adalah mencari peti kayu. Semua item di sana percuma untuk mengambil.

Burung di langit – kenderaan baru, pilihan exfil

Chopper Berat kembali, dan akan ada cara baru untuk melupuskan zon pengecualian secara peribadi.

Peperangan Moden II, akan menambah barisan kenderaan udara.. Malangnya (untuk anda), ia benar -benar dikeringkan dari bahan bakarnya, jadi pengendali mesti mencari bahan bakar khasnya di sekitar lapangan terbang untuk mendapatkannya di langit.

Setelah diatur dengan bahan bakarnya, helikopter berat dapat terbang di sekitar peta dan bahkan di luar sempadan, iaitu Bagaimana anda boleh mengeluarkan pada bila -bila masa secara percuma. Setelah keluar dari batas, undur akan kelihatan seperti exfiltration normal sehingga akhirnya anda diberi rawatan yang sama sebagai exfil yang berjaya.

Ciri baru yang lain di sini adalah item stesen beli baru yang dikenali sebagai exfil peribadi. Setelah dibeli, exfil akan tersedia pada titik exfil yang tidak digunakan (untuk perlawanan itu) di peta. Anggaplah laluan pelarian tambahan jika diperlukan, terutamanya semasa kontrak penyelamatan banduan.

Menaik taraf ke Peperangan Moden II, Dapatkan ganjaran Warzone 2.0

Belum berpengalaman Peperangan Moden II namun?

Anda kehilangan premium XP semasa bermain Warzone 2.0 serta puak mahkota di DMZ, yang mempunyai misi dan ganjarannya sendiri di atas tiga puak utama. Peperangan Moden II Juga mempunyai cara cepat untuk menaikkan lebih daripada 50 senjata melalui multiplayer dan ops khas, permainan ranking berbilang pemain dan ganjaran eksklusifnya, dan keupayaan untuk membuka kunci 14 pengendali eksklusif untuk digunakan di kedua -dua permainan.

Plus, mereka yang memiliki Peperangan Moden II Boleh mengakses kandungan yang datang sebagai sebahagian daripada Musim 03, termasuk kembalinya tembakan, kandungan ops khas baru seperti misi dan episod RAID, dan sembilan peta berbilang pemain tambahan di seluruh tembakan, mod 6v6 teras, dan peta pertempuran untuk pertengkaran perang darat.

© 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, dan Modern Warfare adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook.

Ini Permainan Seseorang dalam Musim 03 Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty®: WarZone ™ 2.0, melancarkan 12 April

Ketik ke pesaing dalaman anda dengan peta multiplayer baru, pelancaran kebangkitan besar -besaran, kembalinya rampasan dan tembakan, dan debut saingan yang biasa pada musim pelancaran. . . .Kemudian bersiaplah untuk permainan Warzone dan banyak lagi sepanjang musim!

Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Taktikal Untuk Call of Duty®: Modern Warfare® II Musim 03: Petua, panduan, butiran ciri, dan banyak lagi

Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai kembalinya rampasan dan mod dan ciri -ciri perang klasik lain, serta apa yang anda boleh buka kunci dalam acara Pelancaran Hunt Trophy.

Laporan Kemajuan Anti Ricochet-Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Warzone ™ 2.0 musim 03 kemas kini

Pasukan Ricochet Anti-Cheat ™ mendedahkan pengesanan dan alat baru dalam perjuangan menentang penipu, termasuk dalam permainan peringkat.

Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Taktikal Untuk Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Musim 03: Petua, panduan, butiran ciri, dan banyak lagi

Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai kembalinya rampasan dan mod dan ciri -ciri perang klasik lain, serta apa yang anda boleh buka kunci dalam acara Pelancaran Hunt Trophy.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Taktikal Untuk Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Musim 03: Petua, panduan, butiran ciri, dan banyak lagi

Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai kembalinya rampasan dan mod dan ciri -ciri perang klasik lain, serta apa yang anda boleh buka kunci dalam acara Pelancaran Hunt Trophy.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

oleh Kakitangan Call of Duty

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

 • Keluar dari persaingan anda
 • Gambaran Keseluruhan Umum
 • Gulag baru: Panduan untuk Blacksite
 • Redeploy drone, pek perkhemahan, dan banyak lagi
 • WSOW Open Playlist
 • Perincian Acara Pelancaran Trophy Hunt
 • Rampasan: Sediakan untuk pelancaran dalam musim dengan panduan mini ini
 • Lebih banyak Intel dalam Nota Patch, Blog DMZ

Keluar dari persaingan anda

Mad Dash berasaskan skuad dengan wang tunai. Pengembangan kebangkitan semula ke kawasan baru. Dan acara pelancaran di mana anda boleh mendapatkan pelan senjata khas dan kulit pengendali untuk masa yang terhad.

Musim 03 ditetapkan untuk berubah Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 dengan cara yang besar, terutamanya di DMZ, di mana Infinity Ward memperkenalkan beberapa penambahan utama dalam kemas kini ini. Untuk semua yang lain Warzone Mod TM, Perisian Raven membawa pengenalan semula rampasan dan beberapa mod kebangkitan yang akan berlaku di Al Mazrah.

Ini adalah semua yang anda perlu tahu mengenai apa yang akan mempengaruhi meta peribadi anda Warzone 2.0:

Gambaran Keseluruhan Umum

 • Kebangkitan semula Redux. Kebangkitan besar -besaran akan dipaparkan sebagai sebahagian daripada kemas kini main mingguan semasa musim 03.
 • Gulag baru, ciri yang kembali. Dapatkan lebih dekat di Blacksite, Redeploy Drone di Al Mazrah, dan banyak lagi sebagai sebahagian daripada kemas kini bermusim ini.
 • Masa untuk memburu trofi. Kumpulkan trofi semasa acara pelancaran bermusim ini dan tukar mereka untuk barangan tetap, seperti pelan senjata dan kulit pengendali.
 • Rampasan 2.0. Lengkap dengan ganjaran tetap dan cara baru untuk mendapatkan wang tunai dalam perlawanan, rampasan akan kembali ke Warzone 2.0 semasa musim 03.
 • Nota Patch akan jatuh minggu ini. Nantikan pecahan jangka panjang terkini semua perubahan yang datang ke kemas kini ini, yang disampaikan oleh studio kami.

Kebangkitan besar -besaran

Cinta Kebangkitan? Kemudian bersiaplah untuk pengembangannya kepada Al Mazrah.

Semasa Musim 03, Warzone 2.0 akan memperkenalkan kebangkitan semula secara besar -besaran pada pelancaran. Kedua -duanya akan menggunakan kebangkitan standard dengan beberapa tweak utama bergantung kepada varian:

Sementara itu, kebangkitan semula besar -besaran menggunakan seluruh peta Al Mazrah dan lubang sehingga 150 pemain antara satu sama lain dalam saiz skuad tertentu, seperti quads atau trio. Ini bermakna anda harus mengharapkan banyak tindakan di seluruh peta, terutamanya dalam beberapa lingkaran terakhir yang runtuh jika banyak skuad masih dalam kekuatan penuh!

Semua nasihat dan strategi sebelumnya untuk kebangkitan semula dan penyusupan Al Mazrah Battle Royale biasa memohon mod ini. Bersaing bersama sebagai skuad penuh dan jangan meninggalkan mana -mana penyerang di mana -mana pasukan musuh, dan anda akan berjalan dengan baik untuk kemenangan.

Gulag baru: Panduan untuk Blacksite

Pemain Battle Royale Standard tidak ditinggalkan dari kemas kini ini. Mereka dapat menantikan gulag 1v1 baru … atau sekurang -kurangnya bersiap untuk berjuang untuk hidup mereka di arena baru jika mereka dihapuskan pada peringkat awal pertempuran royale.

Blacksite adalah peta segi empat tepat, asimetri dengan beberapa ruang dalaman dan laluan luaran yang panjang, terutamanya di bahagian barat peta, di mana terdapat koridor besar yang membentang di antara dua kawasan bertelur. Kawasan itu khususnya hebat untuk senjata jarak jauh, jika anda memilikinya di loadout gulag anda; Jika tidak, ini adalah jalan yang jelas untuk peralatan yang akan dibuang pada permulaan pertarungan.

Untuk pertunangan rapat, gunakan pelbagai bangunan, di mana pengendali boleh menenun masuk dan keluar dari pintu dan bukaan lain untuk membingungkan lawan mereka.

Kerana peta ini juga dipaparkan di Gunfight, mod multiplayer 2v2 yang kembali Call of Duty®: Modern Warfare® II, Jangan ragu untuk berehat dari pertempuran royale dan dapatkan beberapa amalan di peta ini dengan beberapa beban rawak. Lebih banyak intel di peta ini dan mod multiplayer tembakan boleh didapati di sini.

Redeploy drone, pek perkhemahan, dan banyak lagi

Kemas kini Musim 03 akan membawa beberapa ciri baru dan kembali kepada semua Warzone 2.0 mod, terutamanya Battle Royale, yang akan melihat drone redeploy turun pada Al Mazrah bermula pada 13 April.

Redeploy drone

Pertama yang diperkenalkan ke Pulau Ashika, drone redeploy adalah cara baru untuk dengan cepat melintasi Al Mazrah – dengan kos yang terdedah kepada unsur -unsur dan tembakan musuh yang berpotensi.

Redeploy drone di Al Mazrah tidak akan berada di kedudukan yang sama untuk setiap perlawanan, tetapi mereka akan jarak jauh selain dengan cara yang membolehkan akses cepat ke pelbagai titik minat. Di luar kereta api dan kenderaan lain, drone redeploy ini harus menjadi bahagian penting dari taktik survival skuad anda, terutama ketika datang untuk melarikan diri dari keruntuhan bulatan.

Pek Perk (midseason)

Pek Perk adalah tambahan baru Warzone 2.0. Sekiranya anda melihatnya semasa membuang kotak bekalan atau bila ada peluang untuk membeli pak pek di stesen beli, anda pasti harus merebutnya.

Kerana faedah biasanya dijumpai dalam titisan beban, pek Perk adalah penukar permainan mutlak, kerana mereka memberikan manfaat pasif kepada pengendali anda yang sebaliknya hanya datang di pertengahan atau akhir pertandingan. Pek Perk adalah pakej perkhemahan lalai yang boleh digunakan dalam beban tersuai. Kami terutamanya mengesyorkan menggunakan yang berikut jika dijumpai:

 • Vanguard: Campuran pergerakan pergerakan, pertahanan, dan taktikal yang hebat, termasuk keupayaan untuk mengembalikan peralatan melalui bekalan semula dan menerima amaran musuh melalui amaran yang tinggi.
 • Recon: Untuk pengendali yang menghargai intel di atas segalanya. Tracker dan Birdseye adalah duo yang dinamik untuk menjejaki kedudukan musuh, sementara waktu dan tumpuan memberi manfaat kecil untuk praktikal sebarang pertunangan, terutama ketika menggunakan senapang yang dibina untuk pergaduhan jarak jauh.
 • Hantu: Pilihan yang kuat untuk pengendali yang tersembunyi, pakej ini dibina di Ghost, yang menyembunyikan anda dari penyapu UAV. Spotter juga membantu dari segi mencari dan memusnahkan kepingan peralatan musuh.

Pek Perk bukan hanya untuk pengendali perkubangan; Mereka yang mempunyai beban dengan Overkill harus mempertimbangkan untuk mengambil pek Perk, kerana manfaat Perkampai Perkampuran hanya untuk Pembinaan Loadout. Slot asas asas tambahan boleh diisi dengan masa dua kali ganda, skuad bom, atau satu lagi kegunaan berguna dari salah satu pek perkhemahan, jadi pasti berfikir dua kali sebelum lulus pada pek perkhemahan yang longgar.

WSOW Open Playlist

Sebagai tambahan kepada yang di atas, pengendali harus bersedia untuk melancarkan senarai main terbuka WSOW TM yang terhad dari 27-30 April.

Maklumat lanjut mengenai World Series of Warzone TM, termasuk senarai main terbuka ini dan bagaimana anda boleh memenuhi syarat untuk kelayakan Peringkat I, boleh didapati di sini.

Perincian Acara Pelancaran Trophy Hunt

Masa untuk menambah beberapa lagi trofi ke koleksi anda.

The Trophy Hunt memulakan Musim 03 dengan acara pelancaran masa terhad di mana pengendali mesti mengumpul trofi-duit syiling kecil yang merangkumi kalajengking emas-digugurkan oleh pengendali musuh dalam perlawanan. Trofi ini boleh dikumpulkan dalam mod berikut:

 • Modern Warfare® II Multiplayer: Trophies jatuh dari setiap pemain unik yang anda kalahkan. Kumpulkan trofi dan selesaikan perlawanan untuk menambahkannya ke bank anda.
 • Warzone 2.0 Battle Royale / Resurgence / Plunder: Kedua -dua pengendali musuh dan pejuang AI menjatuhkan trofi. Trofi juga boleh didapati dalam rampasan. Trofi mesti dikumpulkan dan dijamin di stesen muat naik (ditunjukkan pada peta TAC anda sebagai ikon duit syiling) untuk menambahkannya ke bank anda.
 • Warzone 2.0 DMZ: Kedua -dua pengendali musuh dan pejuang AI menjatuhkan trofi. Trofi mesti dikumpulkan dan dijamin di stesen muat naik (ditunjukkan pada peta TAC anda sebagai ikon duit syiling) atau diekstrak untuk menambahkannya ke bank anda.

Sebaik sahaja pemain mendapat trofi yang cukup, mereka boleh menukarnya untuk pelbagai ganjaran di bahagian acara menu utama. Pada satu ketika semasa acara itu, ganjaran tambahan akan dimasukkan ke dalam Event Exchange Store. Semua ganjaran yang diperoleh di sini adalah kekal, termasuk kad panggilan, token XP berganda, dan dua pelan senjata.

Rangka Tindakan Senjata Pertama, Rifle Assault “Nightsting”, adalah senjata utama berdasarkan salah satu platform senjata yang paling popular di masyarakat-TAQ-56. Lima lampiran yang tersedia adalah seimbang untuk multiplayer, dan senjata dapat memegang sendiri dalam pertunangan jarak sederhana dalam Warzone 2.0. Rangka Tindakan Rifle Serangan Lain, “Strike Venom,” didasarkan pada platform senjata ganjaran DMZ khas dan dibina untuk kedua-dua pengendalian cepat dan pertunangan pelbagai komban. Kedua -dua pelan senjata ini direka khusus untuk operasi malam, yang mana anda boleh jatuh ke dalam sebagai sebahagian daripada peta medan minyak baru di Peperangan Moden II Multiplayer.

Terdapat juga dua ganjaran siap untuk acara ini dalam bentuk kulit pengendali. Kumpulkan 10 item untuk menerima kulit pengendali, dan semua 15 item untuk mendapatkan kulit pengendali lain.

Nota: Sebarang token yang tidak dapat ditukar secara automatik ke XP pada akhir musim.

Rampasan: Sediakan untuk pelancaran dalam musim dengan panduan mini ini

Kemas kini: Blog ini telah dikemas kini untuk menyesuaikan ciri-ciri dalam permainan yang tersedia pada pelancaran mod permainan, dan masukkan keadaan menang yang tepat ($ 2 juta tunai).

Asalnya diperkenalkan pada pelancaran versi sebelumnya Call of Duty®: WarZone ™, Rampasan adalah mod berasaskan skuad, yang dibolehkan respawn di mana wang tunai adalah raja. Skuad yang mengumpulkan wang tunai paling banyak selepas had masa yang ditetapkan, termasuk tempoh lebih masa sekali skuad mencecah wang tunai $ 2 juta, memenangi perlawanan.

Semasa rampasan, anda boleh menghapuskan musuh, lengkap kontrak, mengambil bahagian dalam peristiwa, dan membersihkan kubu -kubu dan orang besi untuk mendapatkan wang tunai. Pengendali boleh memilih untuk memegang wang tunai mereka, mendepositkannya dengan menggunakan helipad deposit tunai di suatu tempat di peta, atau mendapatkan dan menggunakan belon deposit tunai untuk urus niaga mudah alih.

Di luar sumber utama untuk keadaan menang, wang tunai boleh digunakan di stesen membeli untuk membeli barangan berharga seperti belon deposit tunai, killstreaks, senjata [[redacted]] yang kuat, dan ganjaran baru yang lain.

Baru untuk rampasan 2.0

Versi baru Rampasan ini menampilkan beberapa perubahan pada sistem acara dalam perlawanan, item stesen beli baru, dan ganjaran tetap.

Pertama, inilah semua peristiwa yang boleh berlaku semasa perlawanan rampasan:

 • Wang Darah. Bukan sekadar varian rampasan! Tunai berganda diperolehi untuk menghapuskan dan merampas pengendali semasa acara wang darah.
 • Cannon Fodder. [[Redacted]]]
 • Kontraktor. [[Redacted]]]
 • Tercekik. [[Redacted]]]

Perhatikan bahawa pelbagai acara boleh berlaku dalam satu perlawanan, dan beberapa peristiwa ini lebih baik untuk mengalami sendiri ..

Seterusnya, berikut adalah beberapa tambahan stesen beli baru dengan versi rampasan ini:

 • Kad kredit. Jimat lebih banyak dengan kad rasmi Bank of Adal Quickscope, sekarang dengan wang tunai 10% pada mana -mana dan semua pembelian! Tiada Permohonan atau Skor Kredit Bahagian Kemahiran Peringkat, hanya bayaran tunai pengantar kecil.
 • Insurans hayat. Tinggalkan warisan … sehingga anda respawn, itu. Jimat 50% wang tunai anda di tangan apabila dihapuskan dengan mengambil insurans hayat untuk bayaran tunai kecil.

Akhirnya, sama ada anda bermain dengan santai atau mencari setiap ganjaran terakhir di Warzone 2.0, Rampasan menawarkan sembilan ganjaran unik pada pelancarannya untuk menyelesaikan cabaran. Cabaran -cabaran ini termasuk memenangi perlawanan rampasan, menghapuskan pejuang AI atau pengendali musuh, atau hanya bermain permainan. Ganjaran dari cabaran ini termasuk camo kenderaan, kad panggilan, dan banyak lagi.

Lebih banyak Intel dalam Nota Patch, Blog DMZ

Dengan semua kandungan baru yang menarik ini, tambah permainan ranking di kaki langit, kami tahu komuniti ini bersedia untuk pelancaran Musim 03 pada 12 April. Setiap studio bekerja Warzone 2.0 dan Peperangan Moden II – Dalam susunan abjad: Reka bentuk pusat Activision, penyetempatan Activision Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Infinity Ward, Raven Software, Sledgehammer Games, Team Ricochet, Mainan untuk Bob, dan Treyarch – Melihat usaha mereka hidup hanya dalam beberapa hari yang singkat dan akan memantau semua data dan maklum balas pemain untuk patch dan kemas kini masa depan.

Salah satu daripada perubahan ini akan merangsang pengendali yang mengambil perjalanan ke atas pelangi pada Mac lalu: mengharapkan kepulangan senapang satu tembakan-di bawah keadaan lampiran dan platform tertentu-sebagai sebahagian daripada kemas kini bermusim ini.

Selain itu, akan ada perubahan untuk membeli lokasi stesen yang meletakkannya di tempat yang lebih selamat, seperti lokasi dalaman atau tempat dengan penutup berdekatan. Perubahan ini akan dikenakan ke Pulau Al Mazrah dan Ashika

Nota patch, blog, dan pengumuman rasmi dari Call of Duty® saluran dan studio adalah satu -satunya tempat untuk mendapatkan kemas kini yang disahkan dan tepat untuk Panggilan tugas francais. Pastikan untuk mengikuti semua Panggilan tugas akaun media sosial dan periksa Panggilan tugas blog setiap hari untuk berita terkini dan pengumuman penting lain.

Juga, kami terperinci kesan kemas kini yang akan datang terhadap DMZ, termasuk Barter, The Contraband Workbench, dan Operator yang berterusan, dalam blog khas di sini.

© 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, Warfare Modern, World Series of Warzone, dan WSOW adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook.

Ini Permainan Seseorang dalam Musim 03 Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty®: WarZone ™ 2.0, melancarkan 12 April

Ketik ke pesaing dalaman anda dengan peta multiplayer baru, pelancaran kebangkitan besar -besaran, kembalinya rampasan dan tembakan, dan debut saingan yang biasa pada musim pelancaran. . . .Kemudian bersiaplah untuk permainan Warzone dan banyak lagi sepanjang musim!

Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Tinjauan Musim DMZ Musim 03

Dapatkan semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai ciri -ciri baru yang datang ke DMZ pada musim 03, termasuk barter, meja kerja, slot pengendali tugas aktif dan banyak lagi.

Tembakan Gunfight dalam Call of Duty®: Modern Warfare® II Musim 03

Berkumpul dan bersaing dalam 2v2 dengan kembalinya tembakan dalam musim 03. Berikan peraturan penglibatan dan dapatkan petua untuk mengalahkan pembangkang.

Bilakah Modern Warfare 2 dan Warzone 2.Pelancaran 0 Musim 5?

Seorang askar di Blue Armor Skydivers ke arah bangunan yang meletup dalam seni utama untuk Call of Duty Modern Warfare 2: Warzone 2

Ari Notis (dia/dia) adalah editor panduan di Polygon, di mana dia menulis, mengedit, dan artikel berorientasikan perkhidmatan Shepherds mengenai permainan terbesar du jour. Dia pernah bekerja di Kotaku.

Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 5 adalah lebih daripada sekadar kenderaan promosi Nicki Minaj. Walaupun superstar global secara semula jadi headliner musim, kedua -duanya Panggilan tugas Permainan ditetapkan untuk menerima satu tan kandungan baru sepanjang musim 5. Inilah Apabila Musim 5 akan dibebaskan di rantau anda, dan perubahan yang boleh anda harapkan.

Pukul berapa peperangan moden 2 dan warzone 2.Pelancaran 0 Musim 5?

Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 5 melancarkan Rabu, Ogos. 2, pada masa yang sama di semua kawasan di seluruh dunia. Berikut adalah ketika ia akan dibebaskan di zon waktu anda:

 • 9 a.M PST untuk pantai barat Amerika Utara
 • 12 p.m. EST untuk pantai timur Amerika Utara
 • 6 ms.m. Cet untuk Eropah Barat / Paris
 • 5 p.m. GMT untuk u.K.
 • 2 a.m. JST Pada Februari. 16 untuk Tokyo

Berdasarkan masa musim sebelumnya, kemas kini musim 5 harus dilancarkan kira -kira 24 jam lebih awal dari masa di atas, semoga memberi anda banyak masa untuk dimuat turun.

Apa yang baru dalam Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0 Musim 5?

Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Akan melihat gelombang kandungan baru, termasuk peta baru, mod, pengendali, dan senjata. Activision terperinci senarai penuh perubahan dalam catatan blog, tetapi di sini adalah penambahan terbesar untuk Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 5.

Warzone 2.0 Musim 5 Perubahan dan Penambahan

 • Dua kenderaan baru akan muncul Warzone: Hendap tahan lombong dilindungi (MRAP) dan basikal kotoran.
 • Warzone juga akan menjadi tuan rumah kepada midseason yang terhad “Call of Duty 2023 mendedahkan “acara. (Panggilan tugas biasanya pelepasan tahunan, walaupun Bloomberg Pelaporan telah menimbulkan persoalan mengenai entri tahun ini.)
 • Perisai Royale – Mod Permainan yang Membuat Anda Dengan MRAP dan Tugas Anda Dengan Melindungi – Pulangan.

Peperangan moden 2 musim 5 perubahan dan penambahan

Dua pengendali memegang senjata semasa berdiri di hadapan bangunan batu pasir di Call of Duty Modern Warfare 2: Warzone 2

 • Empat peta baru akan tersedia pada pelancaran: Punta Mar dan Strike adalah dua peta teras, dengan lounge dan terusan menyertai barisan sebagai peta tembakan. Bahagian sepanjang musim, DRC Zone 1 akan dimainkan sebagai peta teras.
 • Malu dan Tangkap Besar Bendera adalah dua mod baru yang tersedia pada pelancaran Musim 5. Varian tembakan, termasuk penembak tepat tembak-menembak, akan melancarkan musim.

Perubahan dan Penambahan Musim 5 Musim 5

 • Acara “Faction Showdown” akan berlangsung dari Aug. 4-16. Anda perlu memilih antara dua puak (Syarikat Shadow atau Pasukan Petugas 141) dan memperoleh 50 Operator Kumulatif Membunuh.
 • Musim 5 akan menampilkan acara “50 Tahun Hip Hop”. Sebagai tambahan kepada pengenalan Nicki Minaj sebagai pengendali yang boleh dimainkan, acara itu akan merangkumi satu minggu ganjaran log masuk harian, yang boleh anda tuntut dengan bermain Warzone atau Peperangan moden 2 dari 7-15 Ogos.
 • Enam pengendali menyertai pergaduhan pada musim 5, beberapa di antaranya akan biasa dengan peminat siri. Oz, Mila, Velikan, dan Arthur boleh didapati semasa pelancaran. Graves boleh didapati sebagai pengendali Pas Battle. Mace akan tersedia sebagai pengendali midseason.
 • Enam senjata baru akan tersedia sepanjang musim: The Fr Avancer Assault Rifle and Carrack .300 senapang sniper disediakan sebagai penambahan pelancaran dalam Pas Battle. Senapang serangan m13c akan menjadi midseason yang tersedia, walaupun keperluan buka kunci masih dibungkus. Juga, pistol baru dan SMG yang dibungkam baru akan tersedia midseason (Activision) bersama senjata Pickaxe Melee.