Call of Duty: Warzone 2.0 – Berikut adalah semua butiran setakat ini – Gamespot, Bilakah Warzone 2 dilepaskan? Platform, masa pelepasan, kebocoran, lebih banyak – dexerto

Bilakah Warzone 2 dilepaskan? Platform, masa pelepasan, kebocoran, lebih banyak

Warzone 2 juga memperkenalkan pengalaman gulag baru, menawarkan pertempuran 2v2 dengan pemain rawak, dan juga membuang musuh AI ke dalam campuran juga.

Call of Duty: Warzone 2.0 – berikut adalah semua butiran setakat ini

Kami mendapat pandangan pertama kami di Warzone 2.0 Semasa Call of Duty seterusnya, dan inilah yang kita pelajari.

Oleh s.E. Doster pada 19 September 2022 jam 1:29 PM PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Menunggang Kejayaan Call of Duty: Warzone, Activision telah mengumumkan Warzone 2.0 akan dilancarkan dengan peta baru pada akhir tahun ini. Peta mendedahkan dan beberapa butiran dikongsi semasa Call of Duty Seterusnya pada 15 September, dan di sini kami menyerlahkan semua perubahan yang diumumkan untuk sekuel Battle Royale.

Warzone 2.0 Tarikh Siaran dan Perincian Platform

Call of Duty: Warzone 2.0 adalah Battle Royale percuma untuk bermain baru yang dijadualkan untuk dibebaskan pada 16 November di seluruh PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, dan PC.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: MODERN WARFARE II MULTIPLAYER & WARZONE 2.0 | Call of Duty: Seterusnya mendedahkan treler

Butiran cerita

Tidak ada yang disahkan secara rasmi untuk jalan cerita Warzone. Pada asalnya, Peta Verdansk Warzone diikuti Kisah Call of Duty: Peperangan Moden Infinity Ward, jadi sangat mungkin kita akan melihat kesinambungan kisah Modern Warfare 2 di Warzone 2.0.

Peta baru dan mekanik bulatan

Call of Duty: Warzone 2.Peta baru 0 dipanggil Al Mazrah, dan ia berlaku di padang pasir di kawasan fiksyen Asia Barat. Peta ini mempunyai campuran geografi, termasuk padang pasir, mayat air, bandar, dan bandar -bandar kecil. Peminat Call of Duty yang lama mungkin akan melihat beberapa racun yang biasa, seperti terminal, tinggi, dan kuari dari peperangan moden yang asal 2 boleh didapati di Al Mazrah.

Warzone 2.0 akan mempunyai mekanik bulatan baru untuk Al Mazrah, dengan beberapa kalangan muncul sekaligus. Bulatan boleh berpecah dan menjadi “lingkaran mikro,” tetapi lingkaran akhirnya akan bergabung bersama, yang dikatakan pemaju adalah untuk mencipta pengalaman permainan akhir yang berbeza.

Gulag yang lebih kompleks

Peta baru juga akan menampilkan “gulag 2 yang dirombak.0, “di mana pemain mesti bertempur melalui 2v2 dan bukannya arena 1v1 biasa. Gulag peluang kedua baru ini akan merangkumi keperluan untuk merampas senjata, dan ada juga cara kerja berpasukan dapat digunakan untuk mendapatkan kedua -dua pasukan hidup. Pastikan untuk menyemak butiran lengkap kami bagaimana Gulag berfungsi di Warzone 2.0.

Senjata senjata api MW2

Warzone 2.0 akan menampilkan ciri Gunsmith yang dirombak yang sama seperti Call of Duty: Modern Warfare 2. Infinity Ward benar -benar dirombak Gunsmith menampilkan sistem platform baru, yang direka untuk menghapuskan lampiran senjata mengisar dari tahun -tahun sebelumnya. Pemain tidak lagi perlu menghabiskan berjam -jam membuka kunci lampiran yang sama berulang kali untuk digunakan pada senjata yang berbeza, kerana ketika mereka membuka pistol di platform bersama yang sama, mereka juga mempunyai lampiran yang sama dibuka dan bersedia untuk senjata baru. Berikut adalah butiran lengkap bagaimana peperangan moden 2 mengubah senjata senjata.

Warzone 2.0

Mod DMZ baru

Infinity Ward akhirnya mengesahkan mod pengekstrakan DMZ yang bocor sebelum ini, yang akan dimainkan di seluruh Peta Al Mazrah. Pemaju hanya memberikan keseronokan yang samar-samar untuk mengatakan DMZ akan menjadi pengalaman kotak pasir yang baru “.”Maklumat lanjut mengenai mod ini harus sampai lebih dekat dengan pelancaran permainan.

Peralatan baru, ciri, AI, dan mekanik pergerakan

Warzone 2.0 dan Modern Warfare 2 telah “direka bersama dari bawah” oleh Infinity Ward, dan pemaju mengatakan semua kenderaan, ciri, dan mekanik yang terdapat dalam Modern Warfare 2 juga akan tersedia dalam sekuel Warzone. Ini termasuk bot, tangki, peningkatan medan baru, berenang, menyelam, pilihan mantel baru, dan banyak lagi. Pastikan untuk menyemak pratonton Modern Warfare 2 awal kami untuk pecahan mendalam semua pergerakan dan mekanik baru yang diperkenalkan kepada kedua-dua permainan.

Terdapat juga AI yang lebih maju untuk Al Mazrah, yang dikatakan pemaju itu dimaksudkan untuk menambah kepentingan yang lebih tinggi dan senario pertempuran yang lebih realistik untuk pengalaman Warzone. Ini hanya sebahagian daripada penggunaan baru AI maju Infinity Ward dalam Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0, yang mana pemaju sebelum ini dibincangkan sebagai matlamat untuk membuat musuh dan persahabatan yang seumur hidup.

Di samping itu, kenderaan pertempuran royale tidak lagi mempunyai bekalan bahan api yang tidak terhad dalam sekuel. Warzone 2.Kenderaan 0 akan kehabisan gas, tetapi sama seperti di Fortnite, mereka boleh diisi semula di stesen minyak. Tayar kenderaan juga boleh ditembak, tetapi mereka boleh dibaiki apabila rosak. Keperluan untuk mengisi bahan bakar ini harus mengurangkan perlawanan solo Warzone yang ditimpa dengan kenderaan, terutama pada perlawanan akhir.

Dikemaskini Ricochet Anti-Panduan

Pemaju mengumumkan bahawa Perlindungan Pelayan Anti-Panduan Ricochet Call of Duty dan Pemandu Tahap Kernel akan aktif secara global untuk pelancaran kedua-dua Warzone 2.0 dan peperangan moden 2. Di samping itu, pemaju juga mengumumkan Ricochet telah dinaik taraf dan bertambah baik dengan ciri -ciri baru untuk membantu lebih baik dalam memerangi penipu.

Bilakah Warzone 2 dilepaskan? Platform, masa pelepasan, kebocoran, lebih banyak

Warzone 2

Activision

Call of Duty: Warzone 2 hanya sekitar sudut, dan kami mendapat pecahan semua yang perlu anda ketahui. Dari tarikh pelepasan Warzone 2 hingga awal melihat peta Battle Royale yang baru, berikut adalah semua butiran.

Cod Battle Royale yang sangat popular di Activision ditetapkan untuk apa yang boleh menjadi shakeup terbesar. Bersama tajuk tahunan baru dalam francais, Warzone sendiri adalah selaras untuk sekuel penuh.

Warzone 2 sekarang hanya sekitar sudut, ditetapkan untuk menggantikan asal. Inilah rundown penuh dari semua yang kita sudah tahu mengenai sekuel.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Tarikh Siaran Warzone 2
 • Warzone 2 platform
 • Saiz fail Warzone 2
 • Perincian permainan Warzone 2
 • Peta Warzone 2
 • Apa yang Berlaku pada Warzone Asal?

Masa pelepasan Warzone 2

Warzone 2 akan dilancarkan 16 November Pada masa berikutnya

Artikel berterusan selepas iklan

Warzone 2

Warzone 2 tiba sebagai sebahagian daripada musim pertama Warfare 2 Modern.

Warzone 2 platform

WarZone 2 ditetapkan untuk dibebaskan PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, pertempuran.Bersih, dan stim.

Walaupun laporan awal Warzone 2 yang dicadangkan akan menjadi “permainan yang benar -benar baru untuk perkakasan yang lebih baik”, yang tidak begitu berlaku. Di samping Modern Warfare 2 mendedahkan pada 8 Jun, Activision menjelaskan masa depan Battle Royale yang melanda, mengesahkan bahawa sekuel yang akan datang akan disokong pada perkakasan gen yang terakhir dan semasa.

Artikel berterusan selepas iklan

Warzone memukul masalah reg

Walaupun era Warzone baru, konsol yang lebih tua masih disimpan dalam campuran.

Memandangkan sokongan yang meluas ini, tidak jelas jika sistem yang lebih baru disimpan untuk sebarang peningkatan grafik atau prestasi berbanding pemain gen yang terakhir. Dari peningkatan kadar bingkai ke a Slider FOV yang sangat diminta, Tidak ada yang mengatakan apa penambahbaikan boleh tiba dengan Warzone 2, jika ada.

Artikel berterusan selepas iklan

Sememangnya, pengumuman ini telah menyebabkan Gelombang tindak balas.

Warzone 2 bocor saiz fail

Walaupun belum disahkan oleh Activision, nampaknya Warzone 2 akan menjadi muat turun yang besar seperti yang asal. Kebocoran awal menunjuk ke arah saiz fail 115GB, mengikut data yang ditarik dari kedai Xbox.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya ini berlaku, pemain akan jelas perlu membuat sedikit ruang pada pemacu keras mereka sekali lagi. Saiz fail yang sangat besar- dan sentiasa berkembang dari BR pertama sering menjadi titik pertengkaran, dan sekarang, nampaknya sekuel tidak akan berbeza dalam hal itu.

Call of Duty: Warzone 2.0 telah muncul di backend kedai Xbox. Ia mempunyai saiz fail 115GB.

(melalui @ALumia_Italia) gambar.Twitter.com/hihzu6vp3c

– Charlieintel (@charlieintel) 11 November 2022

Perincian permainan Warzone 2

Mungkin perubahan terbesar adalah penetapan semula kemajuan yang lengkap. Ini bermakna semua orang ditetapkan untuk bermula dari awal sekali lagi apabila Warzone 2 keluar.

Artikel berterusan selepas iklan

Tambahan pula, kita tahu pasti bahawa Warzone 2 sedang “dibina dari bawah ke atas” menggunakan enjin yang sama sekali baru. Dengan “ruang bermain dan mod kotak pasir baru” untuk boot, inovasi teknologi dijangka di seluruh papan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Warzone 2 menambah pejuang AI dan kubu kuat.

Satu inovasi seperti itu kelihatan berenang. Walaupun tidak ada yang baru dalam francais secara keseluruhan, keupayaan untuk berenang akan menjadi yang pertama untuk cod ini.

Begitu juga, sementara pelbagai musuh terkawal AI telah muncul dalam francais COD selama bertahun-tahun sekarang, sistem sedang meningkat dengan cara yang baru Untuk Warzone 2. Kami pasti melihat kedua -dua mesra dan musuh AI bertaburan di medan perang dalam sekuel BR yang akan datang.

Artikel berterusan selepas iklan

Kubu kuat, khususnya, menempatkan beberapa lawan AI yang paling sukar peta. Dalam membersihkan kawasan bermusuhan ini dan melengkapkan beberapa objektif utama, pemain boleh mendapat rampasan tinggi dan lebihan wang tunai.

Warzone 2 juga memperkenalkan pengalaman gulag baru, menawarkan pertempuran 2v2 dengan pemain rawak, dan juga membuang musuh AI ke dalam campuran juga.

Peta Warzone 2

Al Mazrah akan dilancarkan bersama Warzone 2. Walaupun kita masih dapat melihat Verdansk, Pulau Rebirth, dan Caldera disatukan ke dalam senarai main yang berasingan, Al Mazrah adalah peta utama Warzone 2.

Susun atur baru ini, yang ditetapkan di Republik Adal, mempunyai 18 POI, dan beberapa di antaranya diilhamkan oleh peta cod klasik.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Al Mazrah

Al Mazrah terletak di Asia Barat di Republik Adal.

Contohnya, lapangan terbang POI menarik inspirasi dari terminal peta Modern Warfare 2 klasik.

Terminal Kembali ke Call of Duty on Warzone 2 Peta Baru Al Mazrah.

Orang dalam Tom Henderson yang terkenal juga telah menggariskan bahawa a Peta kedua kini sedang dibangunkan untuk Warzone 2 juga. Sama seperti tajuk pertama, perkara di atas dilaporkan akan berfungsi sebagai peta teras BR, sementara tambahan kedua tiba di kemudian.

Peta yang lebih kecil ini kini dalam perkembangan awal, menurut Henderson, yang bermaksud kita tidak dapat melihatnya sehingga akhir tahun 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Apa yang Berlaku pada Warzone Asal?

Walaupun Warzone 2 adalah mengelap batu tulis bersih Dengan semua sistem, kandungan, dan perkembangan baru, tajuk Warzone yang sedia ada ditetapkan untuk diteruskan sebagai pengalaman berasingan yang dikenali sebagai Warzone: Caldera. Semua kosmetik dan peralatan anda yang ada boleh diakses di sini dalam mod asal, tetapi tidak di Warzone 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Hanya Senarai Main Battle Royale Standard akan ditawarkan atas peluncurannya dan sebagai namanya, hanya pada kaldera. Kedua -dua Pulau Rebirth dan Keep Fortune akan dikeluarkan dari permohonan. Walaupun belum ada rancangan yang telah disahkan, ternyata kita dapat mengharapkan peta yang lebih kecil ini akan muncul di Warzone 2 kemudian ke garisan.

Nota dan perincian Warzone 2 Season 2 Patch

Warzone 2 Musim 2 telah tiba, membawa sebilangan besar kandungan baru di semua menegak Panggilan tugas, termasuk a peta baru, acara, mod permainan, ciri, Dan banyak lagi!

Halaman ini bertindak sebagai pecahan komprehensif tarikh pelepasan untuk musim 2, serta kandungan di dalamnya, dan pautan ke catatan blog penuh di laman web rasmi Call of Duty.

Warzone Season 2 Content Splash.jpg

Warzone 2 Musim 2 Masa dan Tarikh Pelepasan

Musim 2 Warzone 2 dilancarkan 15 Februari, 2023 Pada masa -masa berikut:

Wilayah Zon masa Warzone 2 Musim 2 Masa Pelepasan
Na barat pst 9.00 pagi
NA Timur EST 12:00 tengah hari
UK GMT 5:00 petang
Eropah Barat Cet 6:00 petang

Nota patch penuh untuk pelancaran Musim 02 tersedia untuk dilihat di sini di laman web rasmi Call of Duty.

Warzone 2.0 Musim 02 Battle Pass

Puncak ronin.jpg

Dengan 3 senjata baru, kulit pengendali unik, kad panggilan, dan banyak lagi, Musim 02 Battle Pass mempunyai banyak untuk membuat anda diduduki. meningkatkan keseluruhan menggilap dan kebolehgunaan pas pertempuran musim ini juga! Untuk pecahan penuh komponen utama Pass Battle musim ini, lihat halaman Battle Pass Musim 02 kami.

Apa itu Kebangkitan Warzone?

Kebangkitan Warzone adalah mod spin-off yang lebih kecil untuk pertempuran royale. Mengambil tempat di banyak peta yang lebih kecil, dan dengan respaws diaktifkan, Ia memberikan versi permainan Warzone yang lebih cepat dan lebih mudah didekati, dengan perlawanan jauh lebih pendek daripada yang anda akan ambil di al-mazrah. Dengan keupayaan untuk memberi respon juga, ia kurang menghukum jika anda mendapat sedikit malang pada saat -saat pembukaan pertandingan.

Tersedia untuk semua saiz skuad – Solos, duos, trio, dan quads – ia akan tersedia dalam kemas kini senarai main biasa sepanjang musim. Semua maklumat berikut yang meliputi penambahan untuk kebangkitan semula boleh didapati melalui blog Call of Duty rasmi.

Kontrak Cari dan Kejang

Cari dan penyitaan.jpg

Pelancaran pada satu ketika sepanjang musim, kontrak baru ini melibatkan menuntut semula kenderaan yang dicuri dari pasukan Shadow Company di suatu tempat di pulau itu. Setelah menerima kontrak, anda akan menerima lokasi anggaran untuk kenderaan.

Ambil kunci dari salah seorang askar yang mempertahankan kenderaan itu, kemudian dapatkan kenderaan dengan selamat ke titik drop-off, tetapi jangan mengharapkan perjalanan menjadi mudah.

Acara Awam Heist Data

Pelancaran pada satu ketika pada musim ini, acara awam ini eksklusif ke Pulau Ashika. Semasa keruntuhan bulatan kedua, tiga stesen uplink yang dipenuhi di sekitar peta akan datang dalam talian. Muat turun Intel Kritikal dari mereka sebagai pertukaran untuk ganjaran dalam permainan yang berharga.

Data Heist.jpg

Dengan pasukan Shadow Company terdesak untuk mempertahankan lokasi ini, anda akan menghadapi rintangan berat. Sekiranya anda berjaya, hack lengkap dengan ganjaran XP, wang tunai, dan peralatan taktikal secara rawak. Skuad yang melawat pelbagai stesen uplink dalam satu perlawanan akan menerima ganjaran yang meningkat, termasuk Killstreaks secara rawak.

Pejuang baru – rusher

Rusher Combatant.jpg

Berbeza dengan pejuang AI yang lain, musuh baru ini memenuhi peranan pertempuran rapat yang belum disediakan oleh orang lain. Walaupun kekurangan kesihatan dan perisai, musuh -musuh ini telah meningkatkan ketangkasan dan pedang pendek yang mematikan.

Kebangkitan semula acara skor baru

Sebagai tambahan kepada peristiwa skor tradisional, pemaju telah menambah Cara baru untuk memendekkan pemasa respawn untuk ahli skuad:

 • Tembakan di kepala – Hilangkan pemain musuh melalui headshot
 • A.I. Penghapusan – Menghapuskan a.I. Pejuang
 • Uplink – Menangkap titik uplink data
 • Bergerak – Sekiranya anda bergerak lebih dari 25 meter sementara rakan sepasukan anda sudah mati
 • Memburu – Anda menghapuskan pemain semasa mereka dikesan oleh mekanik memburu
 • Hunter double – Anda menghapuskan dua pemain berturut -turut semasa mereka dikesan oleh mekanik memburu
 • Hunter Spree – Anda menghapuskan lebih daripada tiga pemain semasa mereka dikesan oleh mekanik memburu
 • Cuti perisai – Anda memecahkan semua plat perisai aktif pemain
 • Penghapusan yang berani – Anda mendapat penghapusan sementara ahli skuad turun
 • Penghapusan tanpa takut – Anda mendapat penghapusan semasa menjadi ahli terakhir skuad anda

The Mekanik Hunt & Track merujuk kepada hakikat bahawa, pada bila -bila masa semasa perlawanan, menghapuskan pemain musuh akan memaparkan anggota skuad mereka selama beberapa saat di minimap. Khusus untuk solos, menghapuskan pemain musuh akan memaparkan lokasi mereka semasa penempatan semula selama 10 saat.

Pulau Ashika

Akashina-Island-overview.png

Peta baru boleh didapati untuk kebangkitan semula dalam Warzone 2; Itu adalah Pulau Ashika. Dengan pelbagai POI baru yang menakjubkan, anda akan mempunyai lebih banyak alasan untuk terus menjatuhkan dan berjuang untuk kemenangan di tempat rahang yang menjatuhkan rahang ini! DMZ juga telah berkembang ke Pulau Ashika, dengan zon pengecualian baru untuk melintasi, ancaman baru untuk dihadapi; Dengan slate yang bersih untuk semua pengendali, anda berpeluang untuk mendapatkan ganjaran dan seludup tetap baru.

Untuk pecahan penuh semua POI yang diturunkan, dengan imej dan penjelasan, lihat halaman Pulau Ashika kami!

Bos Baru – Pembuat Bomba

Bombmaker.jpg

Orang yang berkuasa di Pulau Ashika, lokasi pembuatnya kini tidak diketahui. Pengendali yang mencarinya dan menurunkannya akan menemui kes senjata baru untuk musim 2, yang mengandungi ganjaran tetap baru untuk anda memamerkan.

The Kes Senjata di Al Mazrah dan Bangunan 21 akan kekal tidak berubah untuk musim 2.

Acara Baru – Laluan Ronin

Jalan header ronin.png

Jalan Ronin akan membentangkan pemain pelbagai cabaran yang merangkumi beberapa minggu Berdasarkan Tujuh Kebajikan Bushido: Integriti, Hormat, Keberanian, Kehormatan, Kasih sayang, keikhlasan, dan Kesetiaan.

Setiap daripada tujuh cabaran itu datang dengan ganjaran untuk disiapkan, yang boleh termasuk kulit pengendali, pelan senjata, pesona senjata, dan banyak lagi. Tiga cabaran pertama ini telah dilancarkan pada musim, dengan dua lagi setiap minggu berikutnya. Lengkapkan mereka semua di Warzone 2.0 atau peperangan moden II untuk menerima Senjata Crossbow Baru.

Crossbow header.png

Peta Al Mazrah berubah

Perubahan/penambahan berikut telah dibuat ke peta Al Mazrah:

 • Pesawat turun di Sattiq Gua.
 • Terowong bawah tanah di pinggir bandar 14.
 • .
 • Menambah jalan melalui tebing utara Zarqwa Hydroelectric.
 • Menambah jalan kenderaan ke Garage Rooftop di Al Malik International.
 • Redeploy Packs – Peralatan taktikal baru akan memberi pemain satu lagi tembakan pada kemenangan! Mereka boleh didapati di tanah rampasan, di beberapa stesen beli, dan dijamin melengkapkan misi kubu kuat dan tapak hitam.

Warzone Season 2 Battle Royale berubah

Gulag berubah

Perubahan berikut telah dibawa ke Gulag dengan pelancaran Musim 2:

 • 1v1 gulag kembali dengan pelancaran Musim 2, dan oleh itu mekanik OG lebih masa, titik kawalan bendera gaya dominasi akan kembali – sebagai ganti penjara.
 • Groot Ground telah disemak semula di gulag, serta beban yang pemain akan bertelur dengan, dengan perubahan utama adalah bahawa senapang telah dikeluarkan dari putaran .
 • Untuk pemain yang menang di gulag, a Ganjaran tunai yang lebih besar akan diberikan, yang membolehkan pemain yang ditempah semula untuk kembali ke kaki mereka lebih cepat.
 • Gulag juga akan wang tunai sebagai rampasan tanah, menggalakkan pemain yang meneroka gulag sementara mereka berada di sana.

Ekonomi tunai dan perubahan rampasan

Perubahan berikut sedang dilaksanakan ke sistem wang tunai dan rampasan dalam Warzone 2 Musim 2. Perubahan ini bertujuan untuk menyelaraskan pengalaman rompakan dan memastikan ia tidak mengganggu aliran permainan:

 • Ganjaran tunai untuk menyelesaikan kontrak telah dikurangkan, sementara jumlah minimum tunai dari rampasan tanah telah dinaikkan kepada $ 800, dan Daftar Tunai telah dinaikkan kepada $ 500.
 • Walaupun wang tunai boleh diperoleh melalui kotak rampasan tanah, bekas, dan kotak bekalan kubu putih, wang tunai tidak lagi boleh didapati di kotak bekalan asas dan legenda .
 • Rampasan terapung kini akan keluar dari semua bekas, sama dengan rompakan dari kotak bekalan, berbanding dengan tetingkap/menu rampasan.
 • Loot jatuh dari pemain yang dihapuskan juga akan Jatuhkan segera ke lantai sekarang juga, berbanding dengan beg galas.
 • Ransel sederhana/besar telah dikeluarkan sepenuhnya, bermakna setiap pemain akan mempunyai ransel saiz yang sama untuk sepanjang tempoh perlawanan. Bukan sahaja tahap ini adalah bidang bermain, tetapi menjadikannya penting untuk memantau dan menggunakan slot inventori secara strategik dengan lebih bijak.

Perubahan loadout

Perubahan berikut telah dibuat untuk memuatkan sistem Warzone 2 Musim 2:

 • Musim 2 akan memperkenalkan Pakej perkhemahan yang disesuaikan, yang akan dilancarkan dengan kumpulan yang dikurangkan dari faedah yang tersedia yang perlahan -lahan diperkenalkan semula dari masa ke masa.
 • Senjata utama, Walaupun masih terdapat di stesen membeli, kini akan ditetapkan di a titik harga yang lebih berpatutan Oleh itu, terdapat lebih banyak fleksibiliti dan keupayaan untuk menyesuaikan perlawanan dengan PlayStyle pilihan anda.
 • The Harga penanda drop loadout juga telah dikurangkan Oleh itu, skuad dapat bersiap dengan kadar yang lebih pantas.

Kemas kini penalaan senjata/mengimbangi

 • Baki penalaan
  • Penalaan telah diaktifkan untuk lampiran laser
  • Slider penalaan telah dikemas kini untuk banyak lampiran
  • Beberapa magnitud atribut penalaan bermanfaat telah meningkat
  • Beberapa magnitud atribut penalaan berbahaya telah menurun
  • Season 01 Pro-Tuned Blueprints telah menerima pelarasan prestasi

  Senjata mengimbangi

  Rifles Assault

  • M13b
   • Peningkatan kerosakan pada pertengahan
   • Peningkatan kerosakan badan atas
   • Pengurangan kerosakan kecil
   • Menambah tambahan kerosakan jangka panjang tambahan
   • Peningkatan kadar api separuh automatik
   • Peningkatan kadar api separuh automatik
   • Isu dengan lampiran majalah Mod Tap tunggal yang menyebabkan senjata menangani kerosakan yang jauh lebih rendah pada kaki kiri atas telah diperbaiki.

   Senapang pertempuran

   • Lachmann-762
    • Menurun kepala auto penuh dan kerosakan badan
    • Peningkatan kerosakan batang badan separuh auto
    • Peningkatan kadar api separuh automatik
    • Dikurangkan mundur automatik penuh
    • Peningkatan kerosakan pada jarak jauh
    • Menambah kerosakan minimum terhadap perisai
    • Menurun kerosakan badan atas auto penuh
    • Melancarkan masa iklan
    • Dikurangkan mundur automatik penuh
    • Peningkatan jarak kerosakan jarak dekat
    • Peningkatan Multiplier Kerosakan Borso Lower
    • Menambah kerosakan minimum terhadap perisai
    • Peningkatan kadar api separuh automatik
    • Peningkatan kerosakan jarak jauh
    • Kerosakan headshot separuh auto yang dikurangkan
    • Menambah kerosakan minimum terhadap perisai
    • Menurunkan kerosakan jarak jauh
    • Peningkatan kerosakan batang separuh auto
    • Kerosakan kaki separuh auto yang dikurangkan
    • Kerosakan kepala auto penuh menurun
    • Kerosakan kepala auto penuh menurun
    • Dikurangkan kadar api separuh automatik
    • X13 Auto
     • Mengurangkan kerosakan semasa menggunakan akimbo
     • Meningkatkan kerosakan badan yang lebih rendah
     • Peningkatan kerosakan jarak dekat
     • Meningkatkan jarak kerosakan