Call of Duty War: Redlight, Greenlight – Bukti |, Call of Duty Foto Perang Dingin Intel – Semua Enam Redlight, Greenlight Lokasi | Pcgamesn

Call of Duty Foto Perang Dingin Intel – Kesemua Enam Redlight, Lokasi Greenlight

Bukti terakhir akan dijumpai pada akhir misi. Pada satu ketika, anda akan mencapai , . Abaikan pelarian sebentar -Di sebelah kanan peta anda akan menemui bilik di mana bukti terakhir terletak. Lokasi dibentangkan dalam gambar di bawah. Mereka berhampiran dengan kenderaan yang akan anda gunakan untuk melarikan diri.

Halaman panduan ini mengandungi keterangan dan lokasi bukti penting dalam Perang Dingin Call of Duty. Anda akan menjumpainya di Redlight, Greenlight misi. Anda memerlukannya di Kekacauan Operasi Misi sampingan.

Misi ini melibatkan 1 objektif pilihan, iaitu untuk mengumpulkan semua 6 keping bukti. Secara umum, anda tidak perlu mengumpulkan semuanya. Bukti pertama yang boleh ditukar adalah yang paling penting kerana anda memerlukannya Kekacauan Operasi.

. (Bangunan ditunjukkan dalam gambar di bawah). Masuk ke dalam bangunan dan naik ke atas.

Bukti ini terletak di tingkat pertama bangunan. - Call of Duty War: Redlight, Greenlight - Bukti - Bukti - Panduan Perang Dingin Call of Duty

Bukti terletak di tingkat pertama bangunan.

Di tingkat atas, terdapat beberapa musuh, termasuk umum. Hilangkan semua orang dan ambil gambar bukti yang ada di dinding seperti dalam gambar di bawah. .

.

Selebihnya bukti yang diperlukan untuk mencapai matlamat pilihan

Bukti pertama yang boleh ditubuhkan boleh didapati . . Sekali jelas, pergi ke pondok. Ambil gambar bukti yang tergantung di dinding (ia kelihatan seperti peta).

Sekeping bukti pertama sangat mudah dicari. - Call of Duty War: Redlight, Greenlight - Bukti - Bukti - Panduan Perang Dingin Call of Duty

.

Sekeping bukti kedua terletak lebih jauh. Selepas tempat kejadian, di mana sekutu anda menyelamatkan anda, teruskan dan menembak pengawal seperti yang diarahkan oleh hutan. Terus pergi ke dewan dan cari pintu di sebelah kiri. Masuk ke bilik dan anda akan menemui satu lagi bukti di sebelah kanan.

Lokasi bukti kedua cukup jelas - anda akan dapati ia pasti. - Call of Duty War: Redlight, Greenlight - Bukti - Bukti - Panduan Perang Dingin Call of Duty

.

Selepas anda menggodam sistem. belok kanan untuk mencari bukti lain – .

Sekeping bukti berikut sukar untuk diabaikan. - Call of Duty War: Redlight, Greenlight - Bukti - Bukti - Panduan Perang Dingin Call of Duty

Bukti berikut sukar untuk diabaikan.

Bukti kelima boleh didapati selepas satu siri pergaduhan. Ikuti hutan sepanjang masa, Elakkan tembakan. . Kemudian berjongkok dan masuk ke bilik kecil, belok ke kanan dan anda akan mendapat lebih banyak kandungan untuk mengambil gambar.

Selepas perjuangan ini, anda akan dapat mencari lebih banyak kandungan untuk mengambil gambar. - Call of Duty War: Redlight, Greenlight - Bukti - Bukti - Panduan Perang Dingin Call of Duty

.

Di bilik kecil, terdapat peta di atas kotak.

Bukti terakhir akan dijumpai pada akhir misi. Sebuah halaman atau taman mesin, di mana tugas anda adalah untuk menghapuskan semua lawan dan kemudian melarikan diri menggunakan salah satu kenderaan. -Di sebelah kanan peta anda akan menemui bilik di mana bukti terakhir terletak. Lokasi dibentangkan dalam gambar di bawah. .

Call of Duty Foto Perang Dingin Intel – Kesemua Enam Redlight, Lokasi Greenlight

Call of Duty Black Ops Foto Perang Dingin Intel

Mencari semua enam lokasi untuk foto Intel dalam Call of Duty War? Beberapa misi mempunyai objektif pilihan, sama ada yang mengumpul bukti atau mencari loker senjata tersembunyi. Walau bagaimanapun, objektif pilihan dalam Operasi Greenlight adalah sedikit daging dan memerlukan anda melakukan penggalian tambahan untuk mencari dan memotret Intel.

Sekiranya anda tidak berada di Redlight Misi, Greenlight belum, Panduan ini mengandungi spoiler ringan, Oleh itu, semak semula apabila anda telah membuat kemajuan yang mencukupi untuk mula mengumpul Intel.

. Tugas objektif pilihan ini dengan membuktikan kewujudan Operasi Greenlight dan mengambil gambar enam keping Intel yang bertaburan di seluruh misi utama. Untuk menggunakan kamera anda, hanya tekan 3 dan zum masuk pada bukti untuk mengambil gambar. .

Call of Duty Lokasi Intel Foto Perang Dingin

Foto Intel One

Menjelang permulaan misi, ketika anda menghampiri keselamatan, anda akan meluncur ke lereng berbatu dan mengeluarkan beberapa penjahat. Kepala ke rumah penjaga di sebelah pintu depan (yang anda perlukan untuk mencari) dan snap gambar pelan tindakan di dinding.

Foto intel dua

Untuk mencari sedikit intel seterusnya, anda perlu mengelakkan helikopter overhead, tentera berjaga -jaga, dan tangki rondaan seperti yang anda diarahkan untuk menuju ke dalam. . Terdapat bilik sampingan di sebelah kiri di mana anda boleh mengambil gambar lebih banyak pelan tindakan yang tergantung di dinding.

. Kosongkan kawasan dan menuju ke bar di sebelah kanan tanda simpanan modal dan naik ke tingkat atas, di mana anda akan mendapat lebih banyak intel untuk snap di dinding paling jauh.

Foto Intel Empat

Sebaik sahaja anda berada di pusat arahan, anda perlu melakukan beberapa pokery jiggery dengan komputer dan penggera akan berbunyi, ikuti hutan ke bilik sebelah di mana anda dapat melihat tetingkap yang lebih banyak askar dikerahkan untuk memburu anda. Di bilik yang sama, di sebelah kanan tingkap, adalah satu lagi intel untuk berkumpul.

Foto Intel lima

Semasa anda membuat jalan keluar untuk keluar dari pusat arahan, antara mengambil tentera, ada bilik kecil di sebelah kanan apabila anda memukul penjelasan. Ia terus di bawah bilik dengan papan dart. Ia adalah bilik kecil dan anda tidak boleh ketinggalan Intel di dinding.

Sama seperti anda menumbuk keluar, terdapat satu lagi gelombang besar musuh untuk membersihkan di dalam bilik yang kelihatan seperti memegang kargo. Terdapat bilik sampingan kecil, di mana intel terakhir tergantung di dinding.

.

. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

. .

Call of Duty War: Semua lokasi bukti dan menyahsulit cakera liut untuk kekacauan operasi

Dalam Perang Dingin Call of Duty. . Kami telah melakukan semuanya untuk anda, jadi jangan risau! Inilah semua bukti dan penyahsulitan cakera liut untuk kekacauan operasi Perang Dingin.

. Mereka cukup mudah untuk merebut apabila anda tahu apa yang anda cari, jadi ikuti arahan ini dan anda akan mempunyai semua bukti yang anda perlukan. Ingat, untuk mendapatkan semua bukti melalui lembaga bukti.

Tidak ada tempat untuk menjalankan bukti

Dalam misi ini, anda akan sampai ke titik di mana anda mempunyai Qasim dalam urutan soal siasat ketika anda mengancam untuk membuangnya dari atas bumbung. Caranya di sini adalah mudah: Jangan buang Qasim dari bumbung. Melakukan ini akan memberi anda mesej berkod yang anda perlukan untuk menyahsulit kemudian.

Menginterogasi Qasim untuk bukti kekacauan operasi

Bata di dinding bukti

Semasa anda menyusup ke timur Berlin, anda akan bertemu dengan kenalan yang akan membantu anda mendengar potensi perbualan yang berpotensi. Walau bagaimanapun, sebelum ini berlaku, dia akan memberitahu anda tentang pengoperasian yang telah ditangkap. Setuju untuk membantunya sebelum melarikan diri dari restoran, dan anda akan dapat mengikuti penanda pencarian kedua. Sebaik sahaja anda telah masuk ke jalan -jalan ke bangunan ini, ambil dua pengawal di meja (dan yang tidur di sebelah ejen jika anda mahu), dan lihatlah meja yang mereka sedang kerjakan. Salah seorang daripada mereka akan mengadakan bukti yang menyebalkan mengenai potensi penyelamat anda, dan yang lain akan mempunyai bukti reel filem yang anda perlukan untuk kekacauan operasi.

Bata di lokasi bukti dinding di meja di bunker untuk kekacauan operasi

Lampu merah, bukti lampu hijau

Melangkah melalui kursus Latihan Ketenteraan Soviet dan semua bahaya yang menanti anda, anda akan diminta untuk mengambil gambar bukti dan rancangan di dinding. Apa yang anda cari secara khusus adalah bukti di dinding hanya setelah anda memuat turun maklumat mengenai Operasi Greenlight. .

Lokasi Bukti dalam Misi Greenlight Redlight untuk Kekacauan Operasi

Sekarang anda mempunyai semua bukti, bagaimana anda menyahsulit cakera liut di CIA Safehouse? Nah, itu sedikit kesukaran, tetapi saya telah melaluinya. . Sama-sama.

Langkah 1: Mesej berkod

Memilih mesej berkod harus membuat baris dengan segitiga berubah menjadi nombor. Ia akan berbeza untuk setiap pemain, tetapi periksa kami di bawah:

Mesej berkod dalam kekacauan operasi. Nombor merah dan biru muncul untuk pemain untuk menyahkod

Oleh itu, kita perlu menyelesaikan apa yang kedua -dua nombor yang hilang itu. ?

Urutan nombor merah saya ialah 70, 72, 76, ?, . Apa yang kita dapat dari ini ketika ini? . Dari 70 hingga 72, perbezaannya adalah dua. Dari 72 hingga 76, perbezaannya adalah empat. ? . Oleh itu, angka meningkat sebanyak 2, 4, 6, kemudian 8. Cuba ini dengan urutan anda untuk melihat apakah ia berfungsi.

Urutan biru pergi 67, ?, 77, 82, 87. – . . Saya geli bahawa codebreakers terbaik CIA dan sleuths tidak dapat memikirkannya. .

. Ingat, nombor khusus anda akan berbeza tetapi urutannya sama.

Langkah 2 – Siaran Stesen Nombor

Untuk mengerjakannya, anda memerlukan ketiga -tiga bukti yang dikumpulkan. Saya mengambil nombor yang saya terima dari langkah pertama – 8272 – dan menyemak senarai nama bandar. Jika anda perasan, Houston mempunyai 8272 sebagai nombor penyiarannya, jadi itulah bandar yang saya namakan apabila cakera liut meminta frasa laluan. .

Nombor Stesen Siaran dalam Perang Dingin

Selepas ini, buka halaman depan pemerhati dan perhatikan huruf yang diserlahkan dengan warna merah. Seperti yang anda lihat di bawah, surat saya adalah n, l, h, a, e, e:

Hujan akhbar ini berbunyi:

Apakah maksud ini? Baiklah, periksa. Surat -surat ini adalah anagram bandar dari siaran stesen nombor: Helena. Lihat melalui senarai anda dan lihat anagram mana yang anda ada. Jadi, saya mempunyai Helena, dan nombor untuk itu (sekurang -kurangnya untuk saya), adalah 3, 9, 7, 3, seperti yang anda lihat di siaran stesen nombor saya.

Menyahsulit cakera liut

Oleh itu, anda bersedia untuk menyahsulitnya? . Sekiranya anda mengikuti langkah saya (dan menulis nombor di mana -mana), anda sudah bersedia untuk bergemuruh.

  1. Pertama, masukkan kod yang anda dapat dari nombor anagram. .
  2. Sekarang, masukkan frasa laluan. Ini adalah nama bandar yang anda dapat dari langkah pertama yang pertama. Dalam kes saya, itu Houston. Ingat, ini adalah .
  3. Cukup tekan ‘Mengesahkan, dan anda semua selesai!

Cakera Floppy yang berjaya disahsulit dalam Perang Dingin Call of Duty

! ? Sekiranya anda sakit kempen, mengapa tidak melompat ke mod lain? .

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Blockbuster Ikut
  • Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam Ikuti
  • Ciri Ikut
  • Panduan mengikuti
  • Penembak Ikut
  • Treyarch ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.