Call of Duty®: Vanguard Season One – Memperkenalkan Caldera, rumah baru anda untuk Call of Duty®: Warzone ™ Pacific, Top 20 Drop Spots and Tips for Warzone ™ Pacific’s Caldera

Di mana anda menjatuhkan? 20 tempat pendaratan teratas di kaldera, peta baru untuk Call of Duty®: WarZone ™ Pacific

Lapangan terbang utama pulau ini tidak mempunyai kekurangan pesawat atau bangunan untuk diterokai, termasuk struktur sokongan yang lebih kecil untuk kakitangan dan menara kawalan dengan lebih daripada satu titik kemasukan. Mereka yang ingin menutup dari tarmac yang terdedah dan pintu masuk yang ternganga untuk setiap hangarnya mungkin mahu menuju ke bahagian bangunan berhampiran kampung, atau ke penumpang pantai selatan di mana pasukan tentera bersekutu menubuhkan asas operasi mereka.

Call of Duty ®: Vanguard Season One – Memperkenalkan Caldera, Rumah Baru Anda Untuk Call of Duty ®: Warzone ™ Pacific

A Paradise untuk Pertempuran pada Skala yang luar biasa … Caldera bersedia untuk memulakan musim pertama Vanguard dan Warzone Pacific pada 8 Disember, dengan pemilik Vanguard mendapat 24 jam akses bermain eksklusif ke Peta Warzone Pacific baru. Inilah yang perlu anda ketahui sebelum anda jatuh ke kaldera, dan musim terbaru Intel.

 • Pengumuman
 • Peta Intel

Call of Duty ®: Vanguard Season One – Memperkenalkan Caldera, Rumah Baru Anda Untuk Call of Duty ®: Warzone ™ Pacific

A Paradise untuk Pertempuran pada Skala yang luar biasa … Caldera bersedia untuk memulakan musim pertama Vanguard dan Warzone Pacific pada 8 Disember, dengan pemilik Vanguard mendapat 24 jam akses bermain eksklusif ke Peta Warzone Pacific baru. Inilah yang perlu anda ketahui sebelum anda jatuh ke kaldera, dan musim terbaru Intel.

 • Pengumuman
 • Peta Intel

30 November 2021

oleh James Mattone

 • Selamat datang ke syurga
 • Di mana anda akan menjatuhkan? Caldera terperinci
 • Kandungan Hari Satu dan Pelancaran Pemandu Ricochet Anti-Cheat ™
 • Mata Lebih Baik – Inovasi dan Penambahan kepada Pengalaman Warzone
 • Membongkar kaldera melalui Rahsia Pasifik
 • Lebih banyak musim satu Intel masuk

Selamat datang ke syurga – Warzone Pasifik Melancarkan dengan Vanguard Musim Satu

“Ia adalah masa yang lebih mudah, tetapi kerja tidak pernah dilakukan.” – Kapten Butcher, Call of Duty: Warzone Pacific

Deep Underneath Downtown Verdansk, Pasukan Petugas Paling Elite CIA Mengecam Bunker Perang Dunia II Jerman pada 24 Ogos 1984, setelah berurusan dengan Stitch.

Berikutan bunyi penceroboh yang berpotensi dalam sistem terowong, mereka mencari bunker dengan Intel dari zaman dahulu, bersama dengan suara yang biasa Kapten Butching mengejek pasukan petugas kerana kekurangan stealth mereka.

Mengikut Rahsia Eksekutif Operasi Khas British (SOE) semasa Perang Dunia II, Butcher mencipta beberapa pasukan tugas operasi khas.O.T.F.) – termasuk kumpulan asal, Vanguard (s.O.T.F. 001) – Untuk memastikan jumlah penghapusan kuasa paksi yang melarikan diri berikutan perang. Adler, Woods, Mason, dan Hudson berdiri untuk mendengar cerita ini, yang menggema misi mereka untuk membasmi Perseus sekali dan untuk semua ..

Dan mereka belajar bahawa semuanya bermula di Pasifik.

Pada 8 Disember, perjalanan legenda anda di Warzone Pacific bermula dengan musim salah satu Call of Duty: Vanguard dan Warzone Pacific.

Dengan peta baru yang dibina di atas pembelajaran dari masyarakat, Warzone Pacific menandakan era baru pertempuran taktikal pulse-pounding secara besar-besaran. Menampilkan senarai main yang berdedikasi dengan kenderaan baru dan Vanguard senjata, Warzone PacificMusim pertama yang bermula dari satu lagi tahun kandungan percuma, semuanya berpusat di epik besar anda sendiri untuk menghilangkan rintangan paksi yang terakhir.

Selamat datang ke Paradise: Rumah Baru untuk Warzone Pacific Dikenali sebagai Caldera.

Di mana anda akan menjatuhkan? Baru Warzone Pacific Peta kaldera terperinci

Pada 8 Disember, Vanguard Pemilik akan menerima akses eksklusif 24 jam ke kaldera, jenama baru Warzone Pacific peta. Sepanjang tempoh awal ini, semuanya Warzone Pemain akan dapat jatuh ke Pulau Kelahiran. Selepas tempoh eksklusif ini, Caldera dapat diakses oleh semua pemain, dengan Pulau Rebirth kembali kemudian pada musim pertama.

Caldera terdiri daripada 15 kawasan yang besar dan berbeza untuk meneroka dan melawan sebaik sahaja operasi Vulcan bermula. Terdapat juga beratus -ratus titik yang lebih rendah untuk menyiasat dan menggunakan kelebihan taktikal anda.

Bersiaplah untuk meneroka Caldera dengan gambaran keseluruhan topografi kami ketika kami menyusun semula gunung berapi tidak aktif ini dari utara ke selatan:

Arsenal Angkatan Laut

Terdiri daripada limbungan kapal yang luas dan pangkalan pendahuluan, kawasan Northwest Caldera menyediakan campuran peluang pertempuran dalaman dan luaran, serta kedudukan taktikal yang luar biasa seperti Deep Drydock Basin. Lebih jauh di pedalaman adalah kelompok bangunan besar – pusat arahan, struktur pentadbir, kompaun barak, kursus latihan, dan tembakan – dengan pantai dan array radar kecil yang ditemui di timur senjata utama.

Dok Industri

Setelah diuruskan oleh syarikat pengangkutan laut, kompleks dok perindustrian berskala besar ini menampilkan struktur superstruktur yang berkarat dari lima kren besar-besaran, hangar kapal yang besar, ibu pejabat yang lama ditinggalkan syarikat, dan seluruh halaman penghantaran (penekanan pada perkataan itu Penghantaran). Kawasan ini juga menjembatani beberapa tempat menarik yang berdekatan: tangki bahan api, bekas fosfat, dan penapisan dari lombong dan puncak, pangkalan tentera dengan barak quonset berhampiran senjata, dan seluruh kampung nelayan kediaman buluh berhampiran landasan yang tidak disentuh.

Walaupun lapangan terbang lapangan terbang utama dan Caldera Terminal ke Barat Daya melihat kebanyakan kapal terbang dan pendaratan pesawat, terdapat landasan menengah di sudut timur laut Caldera bagi mereka yang ditempatkan di Beachhead atau Arsenal -Docks Complexs. Dengan kawasan setengah yang tersembunyi di dalam hutan, anda akan menavigasi tempat tinggal tunggal yang lalu dan ladang ladang yang hancur, dan memanjat di seberang batu buttress yang lasak untuk mencapai promontory pantai ini, lengkap dengan landasan kotoran. Lebih jauh ke dalam hutan adalah pusat komando tentera dengan bahagian rahsia sendiri.

Terletak di utara kampung sungai dan barat kerja -kerja lombong yang luas, tapak arkeologi yang tidak disentuh ini mengandungi sisa -sisa struktur, yang kelihatannya dicipta dalam gaya megalitik sekitar atau sebelum abad ke -12, yang dibina dengan sendi baluster yang meniru lajur geologi gunung berapi semulajadi. Cari ini dekat dengan aliran yang cepat mengalir, dan meneroka ke timur melalui hutan gully untuk menemui runtuhan yang lebih besar dalam hutan lereng bukit. Kejutan lain termasuk satu siri kolam renang bertingkat dan mata air panas.

Lombong fosfat

Operasi perlombongan besar -besaran dalam penggalian, penapisan, dan pengangkutan fosfat memberi laluan kepada switchbacks, mesin pengisaran gergasi, gondola lombong yang meregangkan dari jurang utama ke dok, kilang -kilang yang lebih kecil, landasan kereta api, dan benteng yang curam, yang semuanya menawarkan a Campuran jenis pertunangan. Pengendali juga boleh menyiasat sebatian kilang yang besar, mencari kerja lombong yang lebih tua, dan tersandung di [[redacted]] dengan [redacted] sendiri], atau meneroka jangkauan luar yang mengandungi kerja sekunder, kolam run-off, struktur tali pinggang penghantar , memunggah teluk, kolam pembendungan, dan juga stesen minyak terpencil dan kedai runcit.

Ini adalah tanah tinggi. Menguasai pusat peta adalah puncak besar gunung berapi yang tidak aktif, selepas itu seluruh pulau dinamakan. Kelebihan ketinggian yang anda terima untuk mendarat di atas pemasangan bateri ketenteraan kaldera dan paksi yang sedang dibangunkan di sini adalah diimbangi oleh alam sekitar yang terdedah. Singkapan batu boleh menawarkan jeda sekiranya kawasan itu menjadi “kejatuhan panas,” seperti stesen gondola utama yang melangkah dari puncak ke arah landasan, atau ruang magma dan apa yang dibina semasa tidurnya ..

Potong ke bukit-bukit pasir di pantai barat laut pulau itu, rangkaian pertahanan parit yang luas terletak di bawah pusat komunikasi, array radar, barak, dan kompaun tentera berskala besar-semuanya dibina dengan jangkaan di tepi pantai. Lebih jauh ke selatan adalah emplacement bateri yang disambungkan ke kampung rumah buluh yang duduk di kedua -dua belah tepi sungai, dengan banyak jalan utama, trek kotoran, laluan pejalan kaki, laluan kambing, dan pertumbuhan hutan untuk melintasi semua arah.

Kampung Sungai

Walaupun sisa -sisa kapal kargo dan emplacement pistol baru -baru ini diposisikan secara taktikal di kaki bukit di sebelah barat Puncak, pondok buluh kampung kecil, jejak kaki, ladang padi, dan cerun berkerut tetap tidak disentuh dan bersedia untuk diterokai. Lebih jauh ke selatan dan timur adalah jalan utama tarmac utama yang mengelilingi seluruh kaldera. Sama ada sisi itu adalah padang gurun, diselingi oleh sebatian industri ringan, struktur yang lebih moden dari tahun 1930-an, dan kediaman pinggir bandar dipotong ke lereng bukit dengan emplacement anti-pesawat di sana untuk menangani trafik dari lapangan terbang bersebelahan.

Lagun air yang jelas

Sebuah rumah api lama dengan bangga menghadap ke teluk cetek yang memegang pondok buluh generasi bersebelahan dengan komuniti pesisir yang menarik dengan rumah yang lebih banyak dibina. Melintasi lagun untuk mendedahkan rahsia -rahsianya, termasuk apa yang tersisa dari pesawat Kapten Butcher ..

Terminal kaldera

Lapangan terbang utama pulau ini tidak mempunyai kekurangan pesawat atau bangunan untuk diterokai, termasuk struktur sokongan yang lebih kecil untuk kakitangan dan menara kawalan dengan lebih daripada satu titik kemasukan. Mereka yang ingin menutup dari tarmac yang terdedah dan pintu masuk yang ternganga untuk setiap hangarnya mungkin mahu menuju ke bahagian bangunan berhampiran kampung, atau ke penumpang pantai selatan di mana pasukan tentera bersekutu menubuhkan asas operasi mereka.

Pusat Pertanian

Setakat ini titik utama yang menarik di kaldera adalah ladang pertanian yang subur di selatan gunung berapi. Serta ladang -ladang kecil yang banyak, terdapat depot perindustrian ringan yang mengandungi jentera dan penyimpanan pertanian, pusat pentadbiran, menara air, kandang, dan mercu tanda lain untuk menentukan ketika anda menavigasi landskap yang beralun dan subur dari bahagian -bahagian ini. Dari pelbagai bangunan ladang terpencil, silo, dan tasik ke kem pembalakan, sebuah pos militer dan menara komunikasi, dan batu permata yang berbatu, ini adalah banyak peluang tempur dan laluan ke semua zon selatan Caldera.

Pen kapal selam Lair Shark

Potong ke dalam teluk semulajadi di sepanjang pantai timur Caldera adalah pemasangan ketenteraan terbesar di pulau itu: pena sub yang menyenangkan dijuluki sarang jerung. Dibina oleh pasukan paksi untuk menempatkan kapal laut Angkatan Lautnya, termasuk yang masih ada di sini, sarang adalah ruang dalaman yang besar untuk meneroka dan memegang. Di luarnya, beberapa bangunan luar dan sebatian bunker, lengkap dengan sistem terowong bawah tanah yang kompleks, boleh diterokai untuk mengumpulkan bekalan atau kontrak yang diperlukan.

Loji Kuasa Caldera

Loji kuasa bersaiz sederhana dengan sepasang perokok menguasai dataran banjir atas di selatan lapangan terbang, melekat dari kehijauan yang subur, air terjun yang melangkah, dan runtuhan kuno yang terdapat di tempat lain di kawasan itu. Usaha jauh ke selatan dari kilang untuk mencari antena radio yang besar dan stesen radio awam.

Caldera Capital City

Diletakkan ke dalam lembangan semulajadi yang besar di sepanjang pantai selatan pulau itu, bandar utama Caldera menawarkan pelbagai struktur sejarah untuk mengawal, termasuk Teater Diraja, Bangunan Main Capitol, dan Struktur Art Deco seperti stesen bomba dan balai polis yang ditetapkan sama ada sisi sistem trem kerja. Di sepanjang pinggir barat ibu kota, sebuah lereng bukit dan rumah api menawarkan ruang dan ketinggian rumah berbanding dengan pusat bandar yang sibuk di Main Street, sementara perkembangan pesisir di selatan kota menawarkan kelab kapal layar dan bar di tepi pantai yang mewah di mana skuad dapat meraikan pertempuran mereka sebelum ini Kemenangan Royale.

Royal Cabana Resort

Pantai berpasir yang murni, melayari yang hebat, kelompok pondok cabana, dan struktur hotel utama yang megah ditawarkan kepada pengembara yang baik di Royal Cabana Resort. Pengendali yang menjatuhkan kaldera harus mengharapkan untuk melihat sisa -sisa resort ini, dengan jalan utama yang menawarkan akses cepat dengan kenderaan. Terdapat juga menara persegi dan jam kecil, stesen bas, dan pintu masuk hotel itu sendiri. Alasan resort besar dan subur, dengan kolam cetek, pakis, dan pokok palma untuk meneroka secara menyeluruh.

Warzone Pacific -Hari satu senarai main, kandungan, dan pelancaran pemacu anti-panik Ricohet

Di luar kaldera, yang Vanguard Pemilik boleh mengakses pada 8 Disember sebelum semua pemain jatuh pada 9 Disember, Warzone Pacific akan melimpah dengan kandungan baru, termasuk semua pengendali dan senjata dari Vanguard Sebagai sebahagian daripada integrasi:

The Vanguard Integrasi: Semua kandungan pengendali, senjata, dan pemperibadian yang akan datang pada 8 Disember.

Semasa musim pertama dilancarkan pada 8 Disember, semuanya Warzone Pemain boleh mendapat akses kepada semua yang Vanguard dibawa ke senjata dan barak:

– 40 senjata: Senjata teras 38 dari VanguardPelancaran, ditambah dua senjata fungsional percuma di Musim One Battle Pass. Semua ini dapat diperibadikan dengan penyamaran yang tidak dikunci, dan setiap senjata berasaskan balistik dapat disesuaikan dengan sehingga 10 lampiran melalui senjata api.

– Lebih dari sedozen pengendali: Setiap pengendali dari s.O.T.F. 002-005 bersedia untuk jatuh bersama pasukan petugas operasi khas 006 yang tiba musim ini ..

– Memanggil kad, lambang, dan banyak lagi: Tunjukkan kemajuan anda di Vanguard Sejak dilancarkan kepada semua orang di Warzone.

Pada permulaan musim, silang-perkembangan antara Vanguard dan Warzone akan diaktifkan, membolehkan anda menduduki tangga melalui prestij bermusim dan membuka kunci kandungan baru melalui pas pertempuran dan cabaran. Juga, mengharapkan kedai dalam kedua -dua permainan untuk mengandungi bundle baru yang memaparkan Vanguard kandungan.

Vanguard Royale – Terokai semua kandungan baru dengan dogfighting, kenderaan tanah yang dikemas kini

Sediakan tindakan untuk memanaskan tanah dan di udara.

Tersedia untuk semua pemain pada 9 Disember, dengan Vanguard Pemain mendapat akses main eksklusif pada 8 Disember dengan Caldera, Vanguard Royale Memimpin Putaran Senarai Main Musim Satu Musim Satu dengan Mod Permainan yang meletakkan set baru kenderaan dan loadout dan kolam senjata yang diperkemas di peta baru.

Khususnya, terdapat dua perbezaan utama antara a Vanguard Royale dan Battle Royale Tradisional:

– Kenderaan baru dan dogfighting. Fly Fighter Planes yang Hujan Menembak Foes atau Head untuk Senjata AA atau Lori untuk Menembak Mereka Keluar Dari Langit. Terdapat juga kenderaan berasaskan darat yang lain, termasuk skuad pengangkutan kereta all-terrain yang akan membantu skuad anda memotong dan di sekitar pulau.

Tumpuan Vanguard Senjata. Loadouts hanya boleh mengandungi Vanguard persenjataan, menyelaraskan meta untuk lebih banyak kebolehaksesan dan ruang untuk percubaan. Mengharapkan semua senjata di sekitar pulau itu juga dari Vanguard. Pemilihan pengendali juga terhad kepada Vanguard Askar.

Perubahan runtuh bulatan, acara dalam permainan, dan banyak lagi. Radii dan masa untuk runtuh bulatan diubah untuk menawarkan kadar permainan yang berbeza, terutamanya dengan overhead dogfighting. Juga, mengharapkan acara dalam permainan di setiap lingkaran runtuh, pengeboman berjalan, dan item yang berbeza di dalam Ganjaran Overworld dan Kontrak Caldera.

Pulau Rebirth

Vanguard Pemilik akan menerima akses eksklusif 24 jam ke kaldera, jenama baru Warzone Pacific peta. Sepanjang tempoh awal ini, semuanya Warzone Pemain akan dapat jatuh ke Pulau Kelahiran. Selepas tempoh eksklusif ini, Caldera dapat diakses oleh semua pemain, dengan Pulau Rebirth kembali kemudian pada musim pertama.

Mengharapkan senarai main Pulau Rebirth Pulau yang istimewa-kedua-dua kebangkitan semula dan mini royale-untuk turun tepat pada permulaan musim sebelum semuanya beralih ke kaldera untuk minggu bermula pada 9 Disember.

Sepanjang musim, senarai main yang ditampilkan akan menyertakan pulangan ke Pulau Rebirth untuk kebangkitan semula dan mod permainan lain, dan mod masa terhad baru akan memberi tumpuan kepada kaldera, seperti Vanguard Rampasan, sendiri Vanguard Mod kebangkitan yang disampaikan oleh Beenox, dan kejutan perayaan lain ..

Mata Lebih Baik – Inovasi dan Penambahan kepada Pengalaman Warzone

Dengan peta baru untuk meneroka, senarai main untuk menuntut kemenangan, dan senjata baru untuk digunakan, mengharapkan inisiatif tambahan dan inovasi permainan dari semua studio yang bekerja Warzone – Terutama perisian Raven, Beenox, Toys for Bob, dan High Moon Studios – termasuk beberapa yang diambil setelah mendengar maklum balas masyarakat.

Sebahagian daripada gelombang awal kandungan yang dirancang untuk tempoh sekitar 8 Disember dilancarkan (untuk Vanguard pemain) dan 9 Disember (untuk semua pemain) termasuk yang berikut:

Gulag – turun kembali bersedia untuk pertempuran

Gulag kini memberi anda lebih daripada peluang kedua dalam kemenangan.

Bila Warzone Pacific jatuh, mana -mana pemain yang memenangi gulag akan kembali dengan senjata – atau senjata – dan peralatan maut yang diberikan kepada mereka semasa pertarungan yang mematikan itu.

Mereka yang selamat dari Ujian Besi ’84, mod di mana ciri ini pertama kali diuji, mungkin mengetahui strategi pro yang melibatkan pemuliharaan beban: mana -mana peluru dan peralatan yang tersisa membawa antara gulag dan redeploy. Berurusan dengan musuh dengan cekap, dan anda akan mempunyai lebih banyak pelupusan anda di kaldera.

Item loadout dan peningkatan medan

Kesunyian mati sedang nerfed. Menghentikan pusingan kuasa hilang.

Di samping memperincikan perubahan yang tepat, perisian Raven memandang ke arah pelbagai peralatan, seperti nerfs ke bom bom tangan dan sensor degupan jantung. Mereka juga melihat satu lagi senjata huru-hara dwi-kayu Kali dan Sai-untuk memberikan keadilan kepada semua hantu yang menjalani kehidupan kedua terlalu pendek semasa menghantui. Keputusan? Mengharapkan peralatan dan senjata yang disebutkan di atas untuk diselaraskan untuk menjadi kurang kuat di Warzone, Bersama dengan pistol-pistol tidak lagi menjadi kaedah utama serangan ke atas kaldera.

Perubahan lain melibatkan penanda drop loadout – mereka kini hanya boleh dibeli dari stesen membeli selepas Acara drop loadout berlaku dalam perlawanan, dengan berkesan mengalihkan kegunaan mereka dari kenaikan kuasa segera ke pilihan yang lebih taktikal pada pertengahan hingga akhir permainan.

Bersama-sama dengan nerfs ini, beberapa kepingan peralatan yang mematikan dan taktikal akan menyaksikan peminat yang sangat diperlukan. Peralatan yang paling maut akan menangani lebih banyak kerosakan, sementara bom tangan snapshot akan melihat peningkatan jejari yang berkesan, stim juga akan memohon sedikit pergerakan pergerakan, dan bom tangan umpan akan membungkus peluru getah yang menangani kerosakan yang cukup untuk mengelirukan musuh -musuh.

Topeng gas dan kanister letupan

Topeng gas tidak akan mengganggu banyak tindakan seperti yang mereka lakukan sebelum ini, menjadikannya lebih mudah untuk menarik topeng anda atau di atas, serta penyaduran atau memuatkan semula senjata sambil keluar dari keruntuhan bulatan – tetapi masih selalu memihak kepada kelebihan pertempuran untuk mereka yang selamat di dalam bulatan.

Topeng gas mungkin menawarkan perlindungan perlindungan terhadap kanister letupan, item baru yang dibangunkan oleh High Moon Studios. Sekiranya kanister ini meletup, mereka melepaskan awan kecil asap tidak toksik ke atmosfera.

Setelah mengambil satu di kaldera, cuba menyalakan sekering dan membuang kanister, atau memotongnya ke ascender untuk menghantar “hadiah yang bagus” kepada seseorang yang melampaui pengulangan mereka di tanah tinggi. Sebagai alternatif, kerana ia memerlukan kedua -dua tangan untuk dibawa, hanya menembak seseorang yang membawanya, atau menjatuhkan seseorang yang anda bawa, melangkah keluar dari radius letupan dan menembaknya, boleh menjadikannya berkesan selama beberapa saat.

Air cetek

Walaupun pengendali tidak mendapat kaki laut mereka di kaldera, mereka kini dapat menyeberangi air cetek yang dilihat di kawasan seperti lagun. Berjalan di dalam air menjadikannya lebih sukar untuk melihat jejak langkah, bahkan kepada pengendali dengan pelacak yang dilengkapi. Crouch di air lutut dan anda mendapat kesan berdarah sejuk, tetapi anda tidak boleh terdedah.

Bercakap tentang sains, peralatan berasaskan kebakaran kini menyebabkan asap ketika mencecah air, menambah lapisan baru taktik ketika melintasi kolam cetek terbuka.

Kontrak dan Acara Awam

Semasa perlawanan, skuad dapat mencari kontrak baru untuk diselesaikan, seperti Kontrak drop bekalan, yang mana penerbangan yang dibawa ke peta yang berharga untuk sesiapa sahaja untuk mengambil, tetapi hanya mempunyai lokasi yang tepat yang diturunkan oleh skuad yang dikontrak.

Yang lain adalah Big Game Bounty, yang mensasarkan pengendali dengan kiraan membunuh tertinggi – tetapi hanya sekali setiap permainan, sementara yang lain – dikenali sebagai Kontrak Rahsia Teratas – adalah, seperti yang diharapkan, [[redacted]] sehingga anda mengambilnya, tetapi datang dengan ganjaran yang lebih besar berbanding dengan rampasan standard dari jenis kontrak yang dipilihnya dari.

Mengenai acara awam, mengharapkan Restocks dan Kebangkitan semula dari Pulau Rebirth untuk datang ke kaldera, sebagai tambahan kepada Titisan tunai acara yang mungkin anda lihat semasa operasi: kilas balik. Terdapat juga khabar angin [[Redacted]] peti senjata yang boleh muncul di sekitar pulau itu, yang mengandungi pelan senjata senjata [redacted]] yang dilihat di Verdansk, dan senjata yang diekstrak dari otak galaksi meta-ke hadapan dari Guru Gunsmith Studios.

Pastikan anda mendaftar lebih dekat dengan musim satu dengan perisian Raven untuk nota patch dan kemas kini yang penting yang penting, serta di Beenox untuk apa-apa yang berkaitan dengan perubahan yang berkaitan dengan PC.

Pemandu anti-panik ricochet untuk dilancarkan dengan Warzone Pacific Musim Satu

Sebagai sebahagian daripada kemas kini Musim Satu, Ricochet Anti-Cheat akan menggunakan pemandu peringkat kernel yang baru dibangunkan secara dalaman di PC untuk membantu mengenal pasti penipu dalam Warzone. Ini akan membolehkan pemain memberi tumpuan lebih kepada persembahan baru yang menyeronokkan di Warzone Pacific Sebagai #TeamricoChet bertarung bermain tidak adil dengan inisiatif keselamatan anti-memandu yang baru.

Pemandu peringkat kernel ini akan datang terlebih dahulu Warzone dan akan diperlukan untuk semua pemain PC kerana kemas kini ini. Pemandu peringkat kernel kemudiannya akan dikeluarkan untuk Vanguard di kemudian hari.

Membongkar kaldera melalui Rahsia Pasifik-Acara Masa Terhad di dalam Warzone dan Vanguard

Mahu permulaan kepala dalam meneroka kaldera?

Sebelum musim bermula, pengendali dapat menemui rahsia Pasifik, acara masa terhad di seberang Warzone dan Vanguard dengan ganjaran yang jarang, epik, dan legenda.

Semasa acara ini, anda boleh jatuh ke Verdansk pada hari -hari terakhirnya untuk menguraikan enam petunjuk yang membawa kepada Intel di tempat menarik Caldera, yang mesti diadakan selama beberapa minit sebelum ia dapat diekstrak dengan selamat. Sebagai alternatif, anda boleh masuk Vanguard dan melengkapkan enam cabaran multiplayer yang berkisar dari bermain dengan ahli klan rakan untuk melakukan langkah penamat.

Setiap cabaran menganugerahkan item tertentu, seperti kad panggilan atau pesona senjata, dan melengkapkan semua enam dalam satu set (Warzone atau Vanguard) memberikan pelan tindakan senapang epik “Bomber Menace”, yang slot di samping “Bonerattler” dan “Lagu Amaran” dalam keluarga pelan senjata itu.

Kerana beberapa ganjaran ini terikat Vanguard Senjata – khususnya pesona senjata, pelekat, dan ganjaran pelan senjata – mereka tidak akan tersedia di Warzone Sehingga selepas integrasi pada musim pertama tetapi masih boleh digunakan dalam Multiplayer atau Zombi Vanguard.

Lebih banyak musim satu Intel masuk

Kaldera dan Warzone Pacific hanya permulaan untuk semua kandungan percuma yang akan ditawarkan pada musim salah satu Call of Duty: Vanguard dan Warzone.

Kembali ke sini tidak lama lagi dan mengharapkan untuk mengetahui tentang dua senjata berfungsi percuma, pengendali baru, kandungan zombi, mod multiplayer, dan dua peta yang datang pada 8 Disember. Yang merangkumi pengilhasan Pasifik pada klasik kegemaran penggemar Panggilan tugas peta…

Kemudian pada musim ini, mengharapkan dua pengendali lain S.O.T.F. 006, peta multiplayer teras tambahan dan mod taktikal pasukan kecil yang kembali, lebih banyak maklumat mengenai apa yang akan datang di zombi, satu lagi senjata percuma dibuka melalui cabaran, dan perayaan perayaan di kedua-dua permainan … semuanya, dan banyak lagi, dikunci dan dimuatkan untuk membawa kami melalui musim cuti dan ke tahun baru.

Periksa semula dengan Panggilan tugas blog untuk mendapatkan semua intel.

Sehingga itu … bangkit di setiap hadapan.

Di mana anda menjatuhkan? 20 tempat pendaratan teratas di kaldera, peta baru untuk Call of Duty ®: Warzone ™ Pacific

Warzone Pacific sudah keluar sekarang! Call of Duty ®: Pemilik Vanguard dapat menjatuhkan kaldera untuk 24 jam pertama musim pertama – lihat cadangan kami di mana untuk mendarat di Panduan Miniatur ini.

 • Peta Intel
 • Musim 01

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

Di mana anda menjatuhkan? 20 tempat pendaratan teratas di kaldera, peta baru untuk Call of Duty ®: Warzone ™ Pacific

Warzone Pacific sudah keluar sekarang! Call of Duty ®: Pemilik Vanguard dapat menjatuhkan kaldera untuk 24 jam pertama musim pertama – lihat cadangan kami di mana untuk mendarat di Panduan Miniatur ini.

 • Peta Intel
 • Musim 01

08 Disember 2021

oleh James Mattone

Call of Duty Warzone 2.0

Pilih platform untuk membuka kedai digitalnya untuk memuat turun salinan digital percuma anda Call of Duty ®: Warzone TM .

Hari ini, kita bangkit di hadapan baru.

Warzone Pacific hidup dengan berpuluh-puluh senjata baru, banyak kemas kini keseimbangan, permulaan pelancaran pemacu kernel anti-Cheat ™ Ricochet di PC, dan sebuah pulau yang penuh dengan kandungan baru sebagai sebahagian daripada musim salah satu daripada Call of Duty: Vanguard, termasuk yang baru Warzone Pacific Peta: Caldera.

Mereka yang mengambil Call of Duty: Vanguard dan bermain satu perlawanan berbilang pemain sebelum 8 Disember boleh turun ke kaldera semasa Warzone PacificTempoh akses eksklusif 24 jam.

Sama ada anda memutuskan untuk jatuh hari ini atau pada bila -bila masa semasa musim satu Warzone Pacific dan Vanguard, Berikut adalah beberapa tempat pendaratan kegemaran kami di seluruh kaldera:

1. Airfield – Landasan utama

Terutamanya dalam Vanguard Royale, landasan lapangan terbang di rantau barat daya Caldera boleh menjadi tempat penurunan berisiko tinggi dan tinggi dalam sebarang perlawanan.

Kawasan ini, termasuk betul-betul di hangar utama, biasanya mempunyai lebih banyak pesawat daripada tempat lain di kaldera untuk dogfighting, menjadikannya tempat yang mesti diturunkan bagi mereka yang mencari untuk mengetuai kenderaan ini. Sekiranya mereka semua diambil sebelum kaki itu melanda tanah, cepat berputar ke barak, hangar, dan bangunan tambahan, yang boleh menjadi tempat yang bagus untuk menyimpan barang -barang.

Malah di luar Vanguard-senarai main yang difokuskan, struktur tersebut boleh menjadi titik permulaan yang hebat untuk membina beban. Cukup elakkan tarmac terbuka dan berpegang pada perimeternya ketika anda menyapu kawasan untuk pasukan musuh sebelum beralih ke rantau lain.

Juga, jangan mengharapkan untuk tinggal di menara kawalan lalu lintas udara semua permainan, kerana terdapat lebih dari satu cara untuk seseorang datang dan membawa anda kembali ke bumi.

2. Loji Airfield dan Kuasa – Kem Tentera

Apabila pasukan musuh jatuh berbondong -bondong untuk pesawat lapangan terbang semasa Vanguard Royale, tempat kaunter yang hebat adalah kem tentera di timur loji kuasa dan selatan lapangan terbang.

Bukan sahaja terdapat khemah dan struktur lain untuk membina beban itu, tetapi ada juga pistol anti-udara yang, dengan pengendali yang hebat di belakangnya, dapat merobek pembentukan musuh dengan mudah. Bersiaplah untuk memintas juruterbang yang mencari dendam jika pesawat mereka ditembak jatuh, dan meraih ganjaran mereka yang hidup di lapangan terbang.

Di luar Vanguard Royale, kem ini boleh menjadi titik drop permulaan yang kukuh memandangkan kedekatannya dengan kawasan yang mungkin sibuk. Mulakan pemotongan untuk item loadout di sini; Kemudian berputar untuk kontrak atau dua sebelum membina senjata api yang cukup untuk menangani ancaman yang berliku -liku di menara lapangan terbang atau kawasan ibu kota yang sibuk.

3. Modal – Downtown

Apabila kawasan Caldera mula -mula diturunkan, beberapa ahli komuniti menunjuk kepada ibu kota peta sebagai “Superstore Baru,” dan kami tidak menyalahkan mereka: ia adalah ruang padat dalaman dengan banyak peluang untuk menyimpan senjata, peluru, dan wang tunai.

Mereka yang ingin jatuh ke sini akan mahu menggunakan banyak taktik rapat, menggunakan gerakan mikro untuk itik di belakang penutup dan memberi tumpuan kepada mengambil senapang dan SMG untuk bergerak dengan selamat di antara bangunan. Dewan Bandaraya dan Perpustakaannya akan segera menonjol, tetapi melihat ke selatan di sini untuk mencari satu tan bangunan perkhidmatan – sebuah bank, hospital, balai polis, pejabat pos, dan banyak lagi – yang boleh mengandungi kontrak atau barang beban lain yang akan dijemput dengan betul dari kejatuhan.

Walaupun pusat bandar mempunyai beberapa bangunan pelbagai, seperti dewan dan perpustakaan, yang boleh anda gunakan untuk kedudukan mencari, tidak ada kehadiran yang menjulang tinggi yang dapat membawa pengguna senapang tunggal untuk menguasai kawasan tersebut. Namun, mereka boleh menjadi tempat yang bagus untuk memungut pasukan berputar atau mengambil beberapa saat untuk mendapatkan Intel di kawasan sekitarnya sebelum gulungan runtuh seterusnya.

4. Modal – marina dan tepi pantai

Senario: Runtuhan Lingkaran termasuk modal, dan sebagai skuad anda keluar dari pesawat, hampir sedozen yang lain membuat menyelam ke arah bahagian pusat bandar yang sibuk.

Jika ini berlaku, skuad anda boleh berputar ke dok dan South Street Capital. Dari Teater Diraja dan restoran ke rumah yang menuju ke stesen radio awam di rantau loji janakuasa, tidak ada kekurangan tempat pendaratan awal untuk merebut senjata pertama dan berpotensi kontrak atau dua.

Semasa peringkat akhir perlawanan, modal boleh menjadi hotbed untuk pertempuran tinggi. Mereka yang ingin mengelakkannya – atau meletakkan semula untuk sudut yang lebih baik – mungkin mahu menuju ke dok dan mempertimbangkan untuk mengambil perjalanan yang berisiko di sepanjang batu -batu yang menuju ke pantai resort. Ciri -ciri semulajadi ini menawarkan lebih banyak perlindungan terhadap orang -orang di tingkat jalan dan jalan di sekitar kawasan pusat bandar, tetapi anda berisiko menentang pasukan yang agresif dari bawah tanah.

5. Resort – The Cabanas

Satu lagi mercu tanda di hujung selatan Caldera adalah Royal Cabana Resort mewah, yang terkenal dengan bilik-biliknya yang lengkap dan menara jam yang menjulang.

Sekiranya skuad bergegas untuk mendaftar masuk selepas penurunan, atau jika seseorang memutuskan untuk tinggal di lantai yang lebih tinggi dan menara jam, menuju ke hotel mungkin bukan taktik yang paling berkesan. Sebaliknya, lihatlah ke tiga set cabanas berhampiran resort – dua ke selatan, satu di utara – untuk berpotensi mencari beberapa barang beban.

Sebagai alternatif, cabanas ini boleh menjadi penutup yang hebat untuk mula -mula melibatkan orang -orang dari resort, atau mereka boleh menawarkan keluar yang selamat dari ke arah ibu negara dan titik -titik minat timur yang lain. Kemungkinan besar, keruntuhan bulatan akhirnya dapat memaksa mereka yang memeluk resort untuk pergi ke tanah yang lebih selamat, dan ketika itu terjadi, memiliki kedudukan di bulatan di dekatnya atau di ibukota dapat membawa kepada pertunangan yang berjaya.

6. Bidang – Landasan Southern dan Modal Overlook

Memandangkan skala semata -mata dan memberi tumpuan kepada tanah tinggi semulajadi di atas bangunan, ladang akan terasa seperti wilayah yang tidak dikenali kepada veteran Warzone Pemain pada mulanya.

Walaupun jatuh tepat di pusatnya dan bekerja melalui semua rumah lapangan boleh mempunyai kelebihannya – ia.

Yang pertama adalah satu lagi tempat bermain balas terhadap mereka yang menjatuhkan di ibu negara: bangunan-bangunan yang duduk di atas tebing yang menghadap ke pusat bandarnya.

Dalam Vanguard Royale, kawasan ini boleh menjadi lebih besar daripada penurunan kerana landasan kecil yang biasanya mempunyai pesawat yang bersedia untuk dibawa ke langit, bersama dengan pistol anti udara untuk mengapit mereka yang terbang terus dari lapangan terbang ke ibu negara.

7. Bidang – North Farmhouse

Satu lagi titik drop pepejal – atau sekurang -kurangnya tempat untuk berputar ke – adalah rumah ladang yang terletak berhampiran sempadan utara padang. Ia hampir bertindak sebagai pusat pemeriksaan di jalan sehingga puncak Caldera dan duduk di kawasan pergunungan yang menghadap ke ladang.

Di samping mencari rumah ladang untuk bekalan, skuad mungkin ingin mengamati ke ladang utama dengan senjata jarak jauh. Walaupun keruntuhan bulatan tidak akan menelan hujung selatan pulau itu, saiz besar bidang dapat memudahkan skuad untuk hilang atau dipecahkan, menjadikannya lebih mudah untuk memilih mereka selain dari tanah tinggi ini.

Dari sini, skuad boleh meneruskan perjalanan ke puncak atau mengikuti rabung di sekitar ladang ke lombong atau tasik besar di luar sebuah kampung kecil berhampiran pangkalan kapal selam hiu, mengawasi skuad keluar dari kedudukan di Bidang di bawah.

8. Lombong fosfat

Di samping ketumpatan bangunan, faktor lain ketika mempertimbangkan tempat penurunan adalah keupayaan untuk berpindah ke kawasan lain peta, atau berputar ke tempat skuad lain dapat menjatuhkan.

Itu menjadikan lombong fosfat, salah satu kawasan paling tengah kaldera, pilihan yang kukuh untuk tempat pendaratan.

Mereka yang menyukai lombong garam Karst River (atau kuari, pada tahun -tahun kemudian) kembali ke Verdansk akan merasa di rumah di sini, terutama ketika menghancurkan bangunan pemprosesan utama di pusatnya.

Tidak seperti lombong Verdansk, lombong fosfat di kaldera mempunyai kemungkinan besar jatuh di kawasan selamat pertama yang diberikan lokasinya. Dan walaupun ia berada di luarnya, ia memberikan banyak kebolehlaksanaan ke zon lain – iaitu senjata, dok, kampung, runtuhan, puncak, lapangan terbang, dan ladang – di mana kawasan selamat akan mendarat.

9. Kawah puncak dan ruang semula jadi lain

Walaupun kedalaman lombong fosfat, puncak Caldera secara harfiah membayangi ia sebagai tempat drop panas yang dijangka.

Kawah Puncak mengandungi tiga bangunan kecil dan banyak tempat lain untuk mencari barang atau kontrak beban, tetapi ganjaran sebenar menyelam terus ke kaldera itu sendiri. Sistem terowong yang rumitnya boleh mengandungi kotak bekalan, barang loadout longgar, dan kontrak yang sedia untuk dijemput, menjadikannya tempat yang bagus untuk skuad agresif yang suka CQB untuk menyimpan dan melawan banyak musuh pada permulaan pertandingan.

Kemudian ada ganjaran yang berpotensi untuk hidup trafik puncak: keupayaan untuk berputar ke mana saja di pulau dari titik ketinggian tertinggi. Untuk skuad yang agresif, payung terjun dari gunung berapi tidak aktif tidak sepatutnya menjadi masalah – ia adalah cara yang sangat cepat untuk mendapatkan sekitar peta ketika anda taktikal menarik dan memotong ‘pelongsor. Selagi anda sudah bersedia untuk berjalan betul jika skuad mula mengambil potshot, melompat dari puncak selepas memilihnya bersih boleh menjadi permulaan untuk kemenangan rekod yang berpotensi tinggi.

10. Stesen Gondola Peak

Sama ada skuad mahu berputar keluar dari melompat ke kawah atau ingin mengembara puncak dari bahagian utara Caldera, stesen gondola adalah pilihan pepejal untuk merebut item loadout dari lompatan atau untuk menempatkan semula.

Pada permulaan pertempuran royale, stesen gondola di puncak boleh mempunyai kotak bekalan yang cukup, item beban, dan tempat kontrak untuk memulakan perlawanan yang kuat. Ia juga mempunyai pemandangan yang hebat ke kawasan landasan dan pantai sekiranya anda mengambil senapang sniper awal. Malah ada beberapa laluan dari sini ke gua -gua, di mana mereka yang terus melalui kawah boleh ditangkap.

Sekiranya tindakan itu terlalu panas untuk mengendalikan skuad, mereka dapat dengan mudah melompat keluar dari stesen dan ke arah landasan pacu dan pantai, atau menuju ke stesen gondola yang lain tepat berhampiran kawah impak besar -besaran.

Stesen gondola ini turun dari pangkalan puncak adalah di mana anda mungkin mahu berputar ke arah semasa perlawanan, kerana ia menawarkan yang dilindungi dengan baik, walaupun sangat jelas, naik dan turun puncak selain berpotensi memegang beberapa item beban sisa atau kontrak.

Walaupun tidak besar seperti lapangan terbang, landasan pacu itu mempunyai jumlah pesawat yang adil semasa Vanguard Royale, dan sebaliknya bertindak sebagai titik drop yang kurang agresif untuk skuad yang ingin bermain pada kadar yang lebih perlahan.

Di luar merebut pesawat jika ada, hangar landasan utama boleh mengandungi kotak bekalan (atau dua) bersama -sama dengan beberapa item beban untuk mendapatkan perlawanan bermula.

Dari sini, ambil perjalanan cepat ke kampung hutan pesisir untuk lebih banyak barang, atau menyelinap di pusat perintah lebih pedalaman dengan sama ada naik ke atas atau mengambil ascender luar di tebing. Sama ada cara, ini adalah batu-batu loncatan yang berdaya maju untuk berputar ke kawasan pantai atau kawasan Kaldera, yang mungkin menarik lebih banyak perhatian dari skuad yang ingin mengambil alih bahagian utara pulau itu.

Menjelang akhir perlawanan, sekiranya runtuh bulatan menjadikan landasan pacu yang selamat, ia mungkin bernilai mengembara melewati landasan dan ke tebing laut yang keluar dari pantai timur pulau itu. Dari sini, optik jangka panjang boleh memudahkan untuk memilih skuad pedalaman atau ia boleh menjadi tempat yang kuat terhadap mereka yang berputar dari pantai.

12. Beachhead – Parit

Sekiranya skuad bersiap untuk mengambil alih landasan, mengarahkan skuad anda ke arah parit yang terletak di pantai barat Caldera.

Dalam Vanguard Royale, ini adalah di mana beberapa senjata anti-udara boleh digunakan untuk menghancurkan seluruh skuadron di langit dari tarmac, atau memintas bogies dari mana-mana logjam udara dari selatan.

Tidak kira mod permainan, parit boleh memegang banyak item dari penurunan dan laluan keluar ke beberapa tempat menarik, termasuk barak sebelum landasan dan puncak atau kampung yang sibuk di utara Pangkalan Kapal Kapal Shark. Apabila perlawanan berlangsung, kawasan ini juga boleh digunakan untuk memaksa pertunangan ke wilayah rapat, selagi anda mempunyai pistol yang betul-senapang atau SMG-untuk menyokongnya.

13. Dock – Base Operasi Ke hadapan

Ada kemungkinan terlalu banyak kekuatan untuk menghancurkan pantai di awal a Vanguard Royale.

Sekiranya itu berlaku, tempat penurunan pepejal adalah pangkalan operasi ke hadapan di dok, yang mengandungi pistol anti-udara yang diturunkan untuk menurunkan bogies dari landasan berdekatan.

Diletakkan di antara kawasan dok utama dan senjata, pangkalan ini mengandungi tempat yang cukup untuk mendapatkan beban permulaan sebelum menuju ke kontrak pertama atau melibatkan skuad lain. Ia menjadi titik menarik yang lebih baik jika puncak angin menjadi kejatuhan panas, sebagai menara peninjau memberikan pandangan yang hebat ke wajah utara gunung itu.

Semasa kebanyakan perlawanan, pangkalan juga boleh digunakan untuk berputar ke lombong fosfat, khususnya penapisannya, yang dapat diterokai sepenuhnya sebelum pergi ke bukit -bukit dan meninjau lombong utama. Sebagai alternatif, kepala melepasi kolam ke stesen gondola dengan cepat ke puncak atau sebagai tempat jeda sebelum menangani skuad di landasan pacu atau pantai.

14. Dock – Lautan Penghantaran Syarikat Penghantaran

Mereka yang menghabiskan banyak jam – atau bahkan hari – menyelam masuk Vanguard Multiplayer untuk meningkatkan senjata mereka mungkin mahu menuju ke dok dengan segera.

Hanya dari dua kapal syarikat pengangkutan laut utama yang terikat di dok adalah halaman penghantaran syarikat, yang, sebagai Vanguard Pemain dapat menyimpulkan, meminjam susun atur dari penghantaran peta berbilang pemain legenda.

Selain mengetahui kawasan ini sebelum anda menginjakkan kaki di kaldera, yang jelas memberikan kelebihan taktikal, halaman penghantaran boleh mengandungi kontrak longgar atau beberapa item untuk mula membina beban itu. Di samping.

15. Arsenal – Gudang Timur Timur

Sama ada anda berputar dari dok atau terpaksa memilih di mana hendak jatuh dari laluan pesawat terbang ke bahagian timur laut Caldera, senjata boleh menjadi rantau pepejal kerana pelbagai titik kepentingannya.

Dengan kawasan yang mengandungi satu set senapang anti-udara berhampiran pantai, beberapa barak satu tingkat, dan kompleks pentadbiran yang lebih besar di pedalaman, skuad dapat dengan mudah bergerak dan berada dalam perjuangan tidak kira beban mereka, selagi selamat Kawasan membentang ke utara untuk beberapa runtuh pertama.

Walau bagaimanapun, satu set bangunan yang boleh diabaikan adalah gudang di samping dok kering. Saiz semata -mata menjadikan mereka lokasi yang berkualiti untuk barangan loadout dan kotak bekalan, dan menegak mereka dapat memberikan skuad anda kelebihan ketinggian di kawasan di atas paras laut.

Sebaik sahaja tindakan itu mati, ia mungkin bernilai jatuh ke paras laut melalui dok kering untuk mengambil kontrak bertelur atau kotak bekalan yang tidak disentuh, kerana mereka akan berada dalam kedudukan yang merugikan untuk sebarang pertempuran yang akan keluar dalam senjata.

16. Pangkalan Kapal Submarine Shark – Barak tentera, hangar, dan banyak lagi

Pangkalan kapal selam pena ikan hiu adalah bangunan terbesar di peta, dan walaupun ia betul-betul di tepi air, jumlah barang yang dapat dikandung, digabungkan dengan jumlah ruang dalaman, ketinggian keseluruhannya, dan pistol anti udara bumbungnya, boleh menjadikannya tempat penurunan yang kukuh untuk skuad.

Ia mungkin mengingatkan bekas penduduk Verdansk tempat seperti hospital, dan perbandingan tersebut mungkin lebih jelas apabila anda melihat ke barak, hangar, garaj, dan pejabat tepat di luar pena.

Sekiranya terdapat skuad di pen kapal selam, ia mungkin bernilai melalui bangunan -bangunan kecil ini di perimeter untuk memilih mana -mana kotak bekalan yang belum dibuka. Dari sana, skuad anda mungkin mempunyai senjata api yang cukup untuk menyapu pen besar yang bersih, atau berputar ke stesen beli berdekatan di pantai atau resort.

17. Lagoon – The Lighthouse

Permata yang tidak tersembunyi di pantai barat Caldera, Lagoon Lighthouse mempunyai garis pemandangan yang meregangkan di seluruh kawasan selatan pulau itu.

Mereka yang lebih suka senjata jarak jauh mungkin ingin mengembara melalui lagun sehingga struktur yang tinggi ini, pastikan untuk tinggal di dalam air untuk menjaga sesiapa yang mempunyai tracker dari jejak mereka. Kemudian, selagi keruntuhan bulatan kekal pada jarak yang munasabah, rumah api ini sama ada boleh digunakan untuk mengintai ke hadapan untuk putaran seterusnya atau sebagai tempat untuk memilih skuad musuh.

Sebaik sahaja kedudukan anda dikompromi, lagun mempunyai banyak ruang bawah tanah untuk meneroka dan menyimpan barang tambahan. Paling teruk, mungkin ada beberapa peluru dan wang tunai untuk stesen beli, tetapi paling baik, mungkin ada senjata yang lebih sesuai untuk pertempuran dekat untuk membawa anda keluar dari sniping di sekitar koridor.

18. Kampung – Kampung Sungai

Ia mungkin tidak membanggakan mana -mana bangunan pelbagai atau tanda -tanda mewah, dan ia mungkin tidak berada di atas tanah yang tinggi, tetapi ketumpatan bangunan di kampung sungai menjadikan titik timur yang menarik ini menjadi tempat penurunan yang berpotensi besar.

Skuad dengan mudah dapat meneroka setiap rumah di kampung dalam satu minit, menukar alat pistol dan huru -hara permulaan mereka untuk sesuatu yang lebih baik di julat. Terdapat juga kontrak atau kenderaan yang menanam di sini, tetapi dalam apa jua keadaan, skuad dengan mudah boleh bergerak ke selatan ke arah lagun untuk memilih lebih banyak tempat tinggal, atau mengikat utara ke arah bukit ke runtuhan dan menuju ke titik utara.

Bergantung pada corak penerbangan penyusupan dan kawasan selamat pertama, kampung dengan mudah boleh diabaikan dan mempunyai bekalannya yang tidak disentuh. Perhatikan skuad lain, dan anda mungkin mempunyai seluruh rantau untuk membina momentum beban dan mendapatkan momentum dari sementara orang lain bergegas di puncak dan modal.

19. Runtuhan – The Ridgetop

Kawasan yang mungkin lebih baik untuk melawat selepas meneroka beberapa runtuhan sebenar, kapal karam dan pantai di sekelilingnya, dan mata air panas di selatan, ridgetop di runtuhan mempunyai kedudukan utama di atas lombong.

Mereka yang mencari yang lebih perlahan, namun masih kuat, mula mungkin ingin pergi ke sini selepas membina beban permulaan di dalam reruntuhan dan kampung, mengambil apa-apa senjata jarak jauh dari kotak bekalan untuk mengapit mereka yang cuba bertahan dalam lombong.

Ridgetop juga mungkin mempunyai tipu muslihat bagi mereka yang ingin meneroka kaldera daripada hanya menuntut kemenangan … tetapi siapa yang tahu jika Intel awal dari Trident memberikan petunjuk sebenar mengenai rahsia pulau ini?

20. Gulag baru … bagaimana hendak mundur semula setelah jatuh

Akhirnya, kami mengalih perhatian kami ke tempat di mana kebanyakan pemain akan mendapati diri mereka jatuh semasa pertempuran royale: gulag baru.

Terletak jauh di dalam lombong Caldera, penjara sementara ini mempunyai arena tiga lorong di mana pejuang mesti bertengkar dengan beban yang dipilih secara rawak. Pertempuran ini boleh menjadi lebih penting daripada pada musim -musim sebelumnya, kerana pemenang Gulag akan memasuki pertempuran Royale dengan beban yang sangat mereka diberikan untuk bertahan dalam pertarungan mereka.

Dari kedudukan permulaan anda, anda boleh berjalan di sekitar gubuk kecil di tengah atau pergi ke laluan sampingan, salah satunya melibatkan kereta lombong yang terhenti di trek. Gubuk tengah itu, di mana bendera masa lapang memasuki, dengan mudah boleh membuat atau memecahkan pertarungan, kerana beberapa pintu masuk melalui pintu terbuka dan tingkap membolehkan bermain cepat masuk dan keluar dari lorong.

Gubuk itu juga tidak mempunyai bumbung yang benar.

Tidak kira di mana anda jatuh, ingatlah bahawa Warzone Pacific dimenangi oleh skuad (kecuali dalam solos, tentu saja). Berkomunikasi sering dan bekerjasama sebagai satu skuad, dan anda akan diekstrak dari kaldera dalam gaya.