Call of Duty®: Seterusnya: Call of Duty®: Warzone ™ 2.0-Call of Duty yang baru: Warzone untuk era baru Call of Duty® berterusan pada 16 November, Warzone 2.0 Waktu pelepasan – Inilah ketika Warzone 2 Goes Live | VGC

Warzone 2.0 Waktu pelepasan – Inilah ketika Warzone 2 Goes Live

Intel awal: AI pejuang dan kubu kuat

Call of Duty ®: Seterusnya: Call of Duty ®: Warzone ™ 2.0-Call of Duty yang baru: Warzone untuk era baru Call of Duty ® berterusan 16 November

Intel rasmi pertama mengenai sekuel yang sangat dinanti-nantikan kepada salah satu royales pertempuran terbesar sepanjang masa telah jatuh! Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 akan dilancarkan – percuma untuk semua orang – ini pada 16 November ini, sebagai sebahagian daripada Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Musim Satu. Baca terus untuk Intel di peta baru yang besar, pelbagai inovasi, gulag baru, dmz, dan banyak lagi.

 • Berita
 • Pengumuman

Call of Duty ®: Seterusnya: Call of Duty ®: Warzone ™ 2.0-Call of Duty yang baru: Warzone untuk era baru Call of Duty ® berterusan 16 November

Intel rasmi pertama mengenai sekuel yang sangat dinanti-nantikan kepada salah satu royales pertempuran terbesar sepanjang masa telah jatuh! Call of Duty ®: WarZone ™ 2.0 akan dilancarkan – percuma untuk semua orang – ini pada 16 November ini, sebagai sebahagian daripada Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Musim Satu. Baca terus untuk Intel di peta baru yang besar, pelbagai inovasi, gulag baru, dmz, dan banyak lagi.

 • Berita
 • Pengumuman

15 September 2022

oleh Kakitangan Call of Duty

 • Mengumumkan Call of Duty: Warzone 2.0
 • Call of Duty terbesar: Peta Warzone Pernah: Selamat Datang ke Al Mazrah!
 • Lanjutan sebenar Universe Warfare II Modern
 • Intel Awal: Berenang dan Pertempuran Akuatik
 • Intel awal: Lebih dari sedozen kenderaan unik
 • Intel Awal: Kedai
 • Intel awal: Bulatan runtuh
 • Intel awal: gulag
 • Intel awal: AI pejuang dan kubu kuat
 • Inovasi awal Intel: DMZ
 • Ricochet Anti-Cheat ™ pada hari pertama
 • Cod Shop Sambutan Seterusnya: 20% Off!

Mengumumkan Call of Duty: Warzone 2.0

Dengan lebih daripada 125 juta pemain jatuh untuk bermain asal Panggilan tugas®: Warzone™, dan lebih daripada 200 streamer dan pencipta kandungan memainkan versi alfa awal Panggilan tugas®: Warzone™ 2.0 di Panggilan tugas®: Seterusnya Acara, Intel rasmi pertama telah menurun mengenai pengalaman Battle Royale yang besar-besaran, percuma untuk memaparkan peta baru yang besar dan sangat terperinci, pelbagai inovasi, dan banyak maklumat lanjut yang kami merancang untuk berkongsi antara sekarang dan 16 November, ketika Call of Duty: Warzone 2.0 dilancarkan secara rasmi – percuma untuk semua orang – sebagai sebahagian daripada Peperangan moden® Ii Musim Satu.

Sekarang, inilah rekap apa yang ditunjukkan di Call of Duty: Seterusnya:

Perhatian! Taklimat berikut mewakili hanya gelombang pertama intel berkaitan dengan Call of Duty: Warzone 2.0 dan tidak semestinya lengkap. Cari beberapa titisan intel tambahan yang akan datang! Di samping itu, yang asal Call of Duty: Warzone berterusan, dan kami akan mempunyai lebih banyak maklumat untuk dikongsi dalam minggu -minggu akan datang.

Call of Duty terbesar: Peta Warzone Pernah: Selamat Datang ke Al Mazrah!

Di mana kita menjatuhkan?

Gembira anda bertanya: selamat datang ke Al Mazrah!

Dibuat dengan teliti dan digilap oleh pelbagai pemaju di pelbagai studio, yang menawarkan geografi yang berbeza dan pelbagai yang tidak pernah dialami sebelum ini Call of Duty: Warzone Sebelum ini, peta baru ini sangat besar, dinamik dan bermanfaat, dan dibina secara literal dari bawah dengan penekanan untuk memuatkan senjata adat kegemaran anda, menjatuhkan, meneroka landskap yang luas, dan mempunyai masa yang baik untuk melakukannya.

Berharap untuk turun ke kawasan metropolitan yang besar yang menampilkan bandar -bandar pantai, depot, padang pasir, puncak berbatu, ruang bawah tanah, kawasan perindustrian, sungai, dan seluruh bandar untuk meneroka. Reconnoiter oleh Tanah, Udara … dan Air!

Sebenarnya, Al Mazrah sangat luas, ada blog khusus yang memberikan pandangan pertama dan gambaran keseluruhan tentang perkara -perkara utama yang menarik, termasuk petunjuk di lokasi [redacted] untuk pemain veteran. Bacalah di sini.

Lanjutan sebenar dari Peperangan Moden II Alam semesta

Menjangkakan Call of Duty: Warzone 2.0 untuk melanjutkan Peperangan Moden II alam semesta, dan memanfaatkan sepenuhnya teknologi yang paling maju – dikongsi buat kali pertama di seberang Panggilan tugas -untuk menyampaikan pengalaman royale pertempuran yang baru dan lancar sebelum, semasa, dan selepas pertandingan. Ini adalah Panggilan tugas teknologi yang dibina untuk gen seterusnya, menawarkan pengalaman dan sistem bersama, dengan pembelajaran utama dari Panggilan tugas®: Peperangan moden® (2019) serta maklum balas komuniti. Inovasi utama yang dibincangkan untuk permainan multiplayer wujud di seberang Call of Duty: Warzone 2.0 juga. Untuk menyelam yang lebih mendalam ke dalam inovasi ini, lihat Call of Duty: Seterusnya: Modern Warfare II Blog.

Intel Awal: Berenang dan Pertempuran Akuatik

Mengharapkan pertempuran di seluruh tanah, laut, dan udara kerana alam sekitar berkembang untuk memasukkan sungai, tasik, bahagian lautan, dan lebih banyak lokasi yang dilanda air. Ini memberikan satu set cabaran dan peluang yang baru untuk pertempuran, yang banyak diterokai di dalamnya Peperangan Moden II persembahan di Call of Duty: Seterusnya. Dengan peta yang luas, saiz Al Mazrah, klandestin berenang di sungai sungai, serangan hendap dan penjelajahan bawah air, serta pergerakan yang lebih cepat dari RHIB atau bot peronda berperisai adalah semua yang mungkin, memperluaskan pilihan tempur anda dengan ketara, menggunakan taktik yang anda gunakan dengan menggunakan taktik yang anda gunakan dengan ketara, belajar semasa Peperangan Moden II Pertempuran Perang Tanah.

Intel awal: Lebih dari sedozen kenderaan unik

Dengan pertempuran di seberang Peperangan Moden II Perang darat dan Call of Duty: Warzone 2.0, anda akan berpeluang untuk juruterbang, memandu, atau mengarahkan sedozen kenderaan baru, dan banyak daripada mereka boleh diakses di Call of Duty: Warzone 2.0 peta al mazrah. Sememangnya, panduan untuk kenderaan mempamerkan kenderaan dalam kesediaan untuk kegunaan mereka semasa beta terbuka; Klik di sini untuk membaca lebih lanjut mengenai kenderaan taktikal, UTV, tangki ringan, helikopter berat, dan bot kembung tegar hanya untuk menamakan beberapa.

Lebih -lebih lagi, bergantung kepada kenderaan yang anda perintah, anda boleh menyesuaikannya dengan kulit, termasuk kulit kenderaan “lantai itu” percuma yang boleh dibuka semasa beta terbuka (klik di sini untuk Intel pada semua sepuluh ganjaran beta terbuka percuma). Di samping itu, mengharapkan untuk memanjat atau menjatuhkan kenderaan, tayar dan pintu kerosakan, menembak keluar tingkap, dan mencari petrol, kerana setiap kenderaan (termasuk bot dan helikopter) secara beransur -ansur kehabisan bahan bakar.

Anda perlu menimbang kelebihan menjaga kenderaan berjalan dan memperluaskan umur panjangnya dengan mencari secara taktikal dan menduduki stesen minyak tempatan (atau mencari rampasan kanister gas). Walaupun tayar kenderaan boleh dilancarkan semula di mana-mana di Warzone, stesen minyak adalah titik yang lebih kecil, tetapi mungkin akan ditempati kerana mereka membenarkan pembaikan kenderaan dibuat … dan serangan hendap oleh pasukan musuh, jadi tonton enam anda!

Secara semulajadi, jika anda menggunakan EV yang cepat dan hampir-redacted [redacted] sebagai kaedah pengangkutan anda, tindakan yang berbeza dari tindakan mengisi bahan bakar diperlukan …

Intel Awal: Kedai

Serta pelbagai rompakan dan pelarasan tanah yang baru dan mengagumkan mengenai bagaimana untuk mengakses dan menyimpannya, salah satu inovasi terbesar adalah mengembangkan, namun menyelaraskan pembelian anda dalam perlawanan. Ini disenaraikan dengan “The Shop”. Stesen beli yang dipertingkatkan ini melayani lokasi untuk membeli dan menaik taraf peralatan dan senjata, termasuk senjata adat yang anda buat sebelum menjatuhkan. Berikut adalah beberapa tindakan yang boleh anda selesaikan di kedai:

 • Skuadmat Beli Kembali: Sama seperti dalam Call of Duty: Warzone, Anda dapat membeli semula rakan sepasukan setelah mereka diturunkan sama ada dalam pertempuran, atau gagal kembali dari gulag yang baru.
 • Beli gear: Sama seperti fungsi stesen beli asal, anda boleh membeli peralatan seperti topeng gas, killstreaks, perisai, dan banyak lagi.
 • Peralatan terhad: Beberapa item berkemungkinan terhad, dan sekali dibeli, mereka pergi dari kedai.
 • Beli Senjata: Sebelum perlawanan, persiapan utama anda difokuskan untuk mewujudkan sejumlah senjata tersuai untuk perlawanan seterusnya di Al Mazrah.
 • Anda membeli senjata tersuai ini dari sini. Perhatikan ini mengambil tempat beban penuh (utama, menengah, taktikal, dan mematikan serta faedah).
 • Senjata tersuai dibina di Gunsmith, dan kemudian dibeli di sini. Mereka mengambil slot senjata anda. Taktik dan benteng adalah rampasan tanah yang sangat biasa. Faedah tidak akan tersedia di Call of Duty: Warzone 2.0 pada pelancaran.

Intel awal: Bulatan runtuh

Ribut tercekik secara beransur -ansur menyelubungi landskap Al Mazrah, anda mungkin sudah biasa dengan dinding pencerobohan wap dari masa anda di Verdansk dan Caldera. Walau bagaimanapun, kali ini mengharapkan variasi dalam keruntuhan bulatan. Salah satu kemungkinan yang mungkin disebabkan oleh anomali corak cuaca yang melampau yang mengakibatkan zon selamat berpecah kepada beberapa lingkaran sepanjang perlawanan yang diperbaharui ke dalam zon selamat tunggal kerana perlawanan semakin dekat dengan bulatan terakhir.

Intel awal: gulag

Ini bukan gulag pegawai komando anda: ini adalah kompleks latihan livefire serta penjara, di mana musuh perlu dinetralkan, dan kadang -kadang … bekerjasama? Anda jatuh ke dalam arena pelbagai peringkat dengan hanya penumbuk anda, dan rancangan untuk merampas, menembak, dan memenangi pertempuran 2v2 yang menentukan sebelum anda dibenarkan kembali ke peta besar untuk peluang kedua di kemenangan. Secara pilihan, pertempuran gulag anda boleh termasuk mencari pejuang AI yang dikenali sebagai “The Jailer”, menjatuhkannya, dan menggunakan kuncinya sebagai cara melarikan diri. Jangan lupa untuk menjarah semasa anda pergi; gear itu datang dengan anda jika anda menang.

Intel awal: AI pejuang dan kubu kuat

Terdapat lebih banyak daripada pengendali manusia yang aktif dalam Al Mazrah Warzone; Ini adalah dunia yang hidup dan bernafas dengan sejumlah pejuang AI yang bersedia untuk mempertahankan tanah mereka, semuanya disatukan ke dalam kain dunia. Sekiranya anda memilih untuk melibatkan pejuang AI, mengharapkan jenis pertempuran yang berbeza berbanding pemain berbanding pemain.

Sekiranya anda bimbang bahawa pejuang AI akan mendapat jalan antara anda dan W, maka janganlah: ia adalah pilihan anda sepenuhnya untuk melibatkan pejuang bukan pemain yang tersebar di peta, atau tidak melibatkan mereka. AI tidak akan secara aktif mengejar anda atau skuad anda, dan anda boleh memilih untuk tidak berinteraksi dengan mereka. AI pejuang mempunyai pelbagai tahap dan tingkah laku yang lesu dan biasanya ditemui di kawasan tertentu peta. Walaupun mereka boleh mempertahankan wilayah mereka seperti CDL Pro, mereka tidak akan mencari pertempuran.

Sebaliknya, jika anda sudah bersedia untuk mengambil mana -mana pejuang yang anda lihat, terdapat lokasi dengan kepekatan musuh -musuh yang dihiasi di sekitar peta di mana anda dijamin mempunyai pertarungan pertempuran anda. Dikenali sebagai kubu kuat, mengharapkan pintu terkunci dan ketumpatan tinggi pejuang AI dengan pelbagai ciri inovatif untuk respons mereka bergantung pada taktik anda. Menonjolkan kubu kuat dan mengharapkan rampasan yang mengagumkan, termasuk item yang membolehkan anda membeli salah satu senjata senjata api yang disesuaikan di kedai secara percuma….

Intel awal: DMZ

Rahsia yang paling dijaga, bocor-bukti dalam sejarah Call of Duty akhirnya dapat diturunkan; Terdapat “mod pengekstrakan” khas yang datang ke Call of Duty: Warzone 2.0. Dikenali sebagai DMZ, ini adalah projek semangat untuk pasukan di Infinity Ward dan merentasi studio yang menyumbang, dan premis utama adalah tentang memilih pengalaman anda sendiri dalam Warzone, bekerja secara sosial jika anda mahu, dan mengumpul gear untuk menyimpan di dalam anda Call of Duty: Warzone 2.0 Inventori dan gunakan dari perlawanan untuk dipadankan. Kami akan mempunyai lebih banyak lagi untuk berkongsi mengenai pelbagai cabaran baru, hadiah, ciri permainan dan banyak lagi apabila DMZ jatuh bersama Call of Duty: Warzone 2.0.

Ricochet Anti-Cheat ™ pada hari pertama

Ricochet Anti-Panduan -termasuk pemacu peringkat kernel PC-akan aktif pada hari pertama untuk kedua-duanya Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone 2.0. Ricochet Anti-Panduan dinaik taraf dan bertambah baik untuk kedua -dua permainan, menggabungkan satu tahun kemas kini dari #TeamricoChet dengan ciri -ciri baru dan mitigasi untuk melindungi permainan.

Cod Shop Sambutan Seterusnya: 20% Off!

Dalam perayaan Call of Duty: Seterusnya, Kami menawarkan 20% dari semua item di seluruh kedai cod untuk kami Panggilan tugas komuniti. Jatuhkan di kedai gear cod di sini, gear, naik, dan gunakan kod promo: Next20 di checkout. Tawaran berakhir 9/18.

Akhirnya, pastikan anda mempunyai yang terbaru Call of Duty: Warzone 2.0 Maklumat rasmi dengan melawat blog Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone 2.0 diterbitkan oleh Activision. Pembangunan untuk kedua -dua perlawanan diketuai oleh Infinity Ward dengan sokongan pembangunan tambahan yang disediakan (dalam urutan abjad) oleh Activision Central Design, Activision Central Tech, Activision Lokalisasi Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Raven Software, Sledgehammer Permainan, Mainan untuk Bob, dan Treyarch.

Call of Duty®: Seterusnya: Call of Duty®: Multiplayer Modern Warfare® II membawa pengalaman MP yang paling dalam dan paling inovatif

Dengan era baru Call of Duty® bermula pada 28 Oktober ini, dan beta terbuka besar bermula esok, 16 September, Infinity Ward mendedahkan sebuah multiplayer peperangan moden yang sahih, penuh dengan tindakan, yang halus, dan menyeronokkan: Intel Gunsmith, peta, mod, berenang, pergerakan, kenderaan, peralatan baru, platform senjata, dan banyak lagi.

Call of Duty®: Seterusnya: Peta Baru Untuk Era Baru – Memperkenalkan Al Mazrah Dalam Call of Duty®: Warzone ™ 2.0

Ini adalah kawasan metropolitan Al Mazrah dan pinggir luar bandar di Republik Adal, Call of Duty Baru: Warzone 2.0 Battleground Dalam Call of Duty®: Modern Warfare® II Universe, melancarkan di seluruh dunia pada 16 November. Dapatkan akrab dengan 18 perkara utama yang menarik dalam gambaran awal ini.

Call of Duty®: Seterusnya: Mengumumkan Call of Duty®: WarZone ™ Mobile, Menentukan semula Battle Royale untuk pemain dalam perjalanan

Call of Duty®: Warzone ™ Mobile Redefines Battle Royale on the Go With All-New Unik Call of Duty: Pengalaman Warzone Untuk 120 Pemain Live dan Perprograman dengan Call of Duty®: Warzone ™ 2.0 dan Call of Duty®: Modern Warfare® II. Pra-mendaftar sekarang!

Warzone 2.0 Waktu pelepasan – Inilah ketika Warzone 2 Goes Live

The Warzone 2.0 Waktu pelepasan hampir kepada kami, dan Call of Duty Battle Royale akhirnya akan dilahirkan semula selepas lebih dari dua tahun permainan asal.

Warzone 2.0 akan memperkenalkan peta baru, bandar Al Mazrah di United Republic of Adal, yang mempunyai 18 perkara utama yang menarik.

The Maps Al Bagra Fortress, Kedutaan, Zarqwa Hydroelectric, Taraq, Sarif Bay dan Sa’id adalah semua subseksyen Al Mazrah.

Tetapi bilakah Warzone 2.0 Masa pelepasan? Dan bilakah anda boleh memuatkannya? Baca terus untuk mengetahui.

Warzone 2.0 Waktu pelepasan: Bilakah Warzone 2 Keluar?

Warzone 2.0 pada Rabu, 16 November Pada masa -masa berikut:

Warzone asal juga akan pergi luar talian secara ringkas sebelum pelancaran permainan baru.

Pra-pemuatan untuk permainan akan dibuka Isnin, 14 November.

The Warzone 2.0 Roadmap

Activision telah terperinci pelbagai kandungan yang datang ke Warzone 2.0.

Mengetengahkan musim kandungan yang akan datang adalah lelaran terbaru pengalaman royale pertempuran percuma untuk bermain, termasuk mod DMZ berasaskan pengekstrakan Warzone, memaparkan peta berbilang pemain, misi ops khas baru, serbuan tiga pemain pertama, dan bola sepak -Pengejas.

Kandungan Langsung Musim Pertama Modern Warfare 2 akan dilancarkan bersama Warzone 2 pada 16 November pukul 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm GMT.