Call of Duty Season 5 Roadmap menyoroti acara gunung berapi dan peta zombi baru – GameSpot, Call of Duty Season 5 Roadmap termasuk perubahan baru dan senjata untuk Warzone, Vanguard – Dot Esports

Call of Duty Season 5 Roadmap termasuk perubahan baru dan senjata untuk Warzone, Vanguard

Juga datang ke kedua -duanya Vanguard dan Warzone adalah pengendali jahat baru, yang diketuai oleh Menendez. Pemain boleh menggunakan pengendali ini di Vanguard berbilang pemain, dan juga boleh bekerjasama dengan mereka di jenama baru Warzone Operasi Mod: Panggilan terakhir, di mana pemain akan memainkan mod yang diilhamkan dengan mencari dan memusnahkan, dan boleh memilih sama ada cuba menyelamatkan kaldera atau meniupnya ke smithereens. Kemasukan penjahat juga bermain dengan baik ke dalam wira baru vs. Acara Komuniti Villains.

Call of Duty Season 5 Roadmap menyoroti acara gunung berapi dan peta zombi baru

Activision telah mendedahkan peta jalan untuk musim terakhir Vanguard dan Warzone Pacific.

Oleh s.E. Doster pada 18 Ogos 2022 jam 11:17 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Call of Duty Season 5 bertajuk Last Stand, dan kandungannya akan dilancarkan pada 25 Ogos. Activision Mengesahkan Last Stand adalah musim terakhir untuk Call of Duty: Vanguard dan Warzone Pacific, dan pelan tindakan termasuk acara Warzone bertemakan di sekitar gunung berapi Caldera dan memperincikan peta zombi akhir.

Pas Battle baru, pengendali, dan senjata

Seperti yang dijangkakan, Musim 5 akan merangkumi lulus pertempuran baru ke tahap untuk Vanguard dan Warzone. Lima senjata baru juga ditambah. Rifle Tenaga Ex1 Prototaip dan Pistol Submachine RA 225 akan berada dalam tahap Pertempuran Pass, dan tiga senjata tambahan akan tiba di musim ini.

Vanguard melangkah lebih jauh dari suasana Perang Dunia 2 yang berasaskan pada musim terakhir ini, kerana Stand Last akan memperkenalkan bundle pengendali untuk antagonis klasik dari permainan masa lalu. Black Ops 2’s Raul Menendez, Khaled al-Asad dari peperangan moden 2007, Gabriel t. Rorke dari Call of Duty: Hantu, dan dia ‘Seraph’ Zhen-Zhen dari siri Black Ops semuanya akan tiba pada musim 5.

Roadmap Musim 5 untuk Vanguard dan Warzone

Warzone

LTM baru dan acara bermusim

Penjahat Call of Duty yang kembali mensabotaj Caldera, yang merupakan jalan cerita yang tema LTM yang akan datang dan acara khas yang terikat pada musim terakhir ini.

Tiba dengan pelancaran Musim 5, Operasi: Panggilan Terakhir adalah mod masa terhad untuk peta kaldera. Activision mengatakan LTM yang diilhamkan oleh mod carian dan memusnahkan multiplayer, dan pemain boleh memilih untuk mempertahankan kaldera dengan menghilangkan bom di sekitar pulau itu, atau mensabotajnya dengan meletupkan bahan letupan di tapak bom yang ditetapkan.

Acara bermusim adalah usaha masyarakat yang disebut Heroes vs. Penjahat, di mana pemain mesti memilih pasukan mereka dan membawa mereka ke kemenangan. Pemain akan mengumpulkan token penjahat atau wira dalam semua mod permainan dengan menghapuskan lawan dan kotak bekalan memancarkan. Pelan tindakan senjata unik pasukan yang menang akan diberikan kepada semua orang mengikuti acara tersebut. Pemain juga akan berpeluang mendapatkan ganjaran eksklusif lain seperti kad panggilan animasi, pesona senjata, pelan senjata melee, jam tangan, dan banyak lagi.

Caldera

Perubahan POI dan gulag baru untuk kaldera

Puncak Caldera berada di ambang letusan, mewujudkan perubahan landskap di dalam dan di sekitar titik minat. Pemain perlu mengelakkan lava mengalir dan menonton batu cair yang menembak dari gunung berapi.

Gulag akhirnya mendapat reka bentuk baru. Ini digambarkan sebagai gulag bertema gunung berapi baru yang diilhamkan oleh kegemaran lama. Berdasarkan satu imej yang dikongsi oleh Activision, mungkin ini adalah reskin dari pancuran gulag asal dari Verdansk.

Ciri -ciri baru

Musim 5 juga akan menambahkan beberapa ciri baru untuk membasuh perkara di kaldera dengan stesen kiamat, serum kemarahan, dan cara baru untuk memanggil di UAV.

Stesen kiamat akan menjadi peranti seismik yang hanya terdapat dalam mod permainan utama Caldera. Memicu peranti akan menyebabkan helikopter musuh mengelilingi stesen, mengerahkan tentera untuk menyerang kawasan tersebut. Mempertahankan stesen kiamat akan memberi ganjaran barang yang kuat untuk pertandingan. Walau bagaimanapun, hanya satu stesen kiamat akan muncul setiap perlawanan, dan pemain juga memerlukan $ 10,000 untuk mengaktifkannya.

The Kotak bekalan UAV Killstreak Akan memberi pemain cara untuk mengesan rampasan. Ia akan menandakan kotak bekalan yang tidak dibuka di peta TAC pemain selama sekitar 15 saat. Kotak bekalan UAV Killstreak akan ditemui di kotak bekalan atau untuk membeli di stesen beli.

Kotak bekalan peribadi akan membiarkan pemain merebut beban mereka dan mendapatkan rangsangan XP, tetapi kotak baru ini sangat jarang berlaku.

Rage Serum adalah peningkatan medan baru untuk Caldera, yang membolehkan pemain menjadi tidak stabil, mengakibatkan rangsangan yang berkesan untuk berjuang dekat. Ini termasuk kerosakan huru -hara, jarak lung yang meningkat, dan kuasa stun yang dipertingkatkan semasa berjuang dengan senjata atau penumbuk huru -hara. Walau bagaimanapun, mereka yang menggunakan Serum Rage akan menjadi lebih kuat dan mempunyai lebih banyak reaksi negatif semasa terkejut atau tersentuh.

Ahli Parlimen dan Zombi Vanguard

Musim terakhir Vanguard merangkumi dua peta baru. Dipenggal adalah peta yang tiba di pelancaran, yang digambarkan sebagai persegi yang kecil, yang dilanda perang persegi dibina untuk tindakan pantas. Kubu Akan Menjadi Peta Akhir yang tiba di kemudian.

Zombi akan menyimpulkan jalan cerita Aether yang gelap dengan Archon, yang merupakan peta berasaskan bulat baru yang ditetapkan dalam Aether Gelap. Activision mengatakan Treyarch akan mendedahkan butiran mengenai peta dan pencarian utama di kemudian hari.

Walaupun bundle belum terperinci, catatan blog Activision seolah-olah samar-samar mengesahkan kulit pengendali yang bocor sebelum ini untuk Hazel dan Cha-Cha dari Akademi Umbrella Netflix. Maklumat lanjut mengenai kerjasama mungkin akan lebih dekat untuk dilancarkan.

Call of Duty Season 5 Roadmap termasuk perubahan baru dan senjata untuk Warzone, Vanguard

Dengan Call of Duty: Modern Warfare II Hampir di sini, sudah tiba masanya untuk memanggilnya berhenti Vanguard dan kandungannya yang sepadan dalam Warzone.

Cod, Walau bagaimanapun, dengan permainan mengumumkan pelan tindakan baru untuk musim terakhirnya, Last Stand, yang akan termasuk pengenalan semula Raul Menendez, penjahat dari Black Ops II, Serta peta baru, kemas kini ke kaldera, senjata baru, dan juga mod multiplayer baru untuk pemain mencuba.

Beberapa kandungan baru, seperti senjata baru, akan tersedia di kedua -duanya Warzone Vanguard. Pendirian terakhir akan merangkumi lima senjata baru untuk pemain untuk digunakan, termasuk senapang tenaga prototaip yang kelihatan seperti ia dapat meletup melalui musuh dengan kekuatan sci-fi dan ketepatan.

Juga datang ke kedua -duanya Vanguard dan Warzone adalah pengendali jahat baru, yang diketuai oleh Menendez. Pemain boleh menggunakan pengendali ini di Vanguard Warzone Operasi Mod: Panggilan terakhir, di mana pemain akan memainkan mod yang diilhamkan dengan mencari dan memusnahkan, dan boleh memilih sama ada cuba menyelamatkan kaldera atau meniupnya ke smithereens. Kemasukan penjahat juga bermain dengan baik ke dalam wira baru vs. Acara Komuniti Villains.

Caldera akan melihat beberapa perubahan untuk , Dengan ancaman lava dilemparkan di puncak poi. Pemain perlu memikirkan aliran lava yang kini menuangkan sisi puncak, dan berhati -hati dengan aktiviti gunung berapi di sana memuntahkan serpihan di sekitar peta. Kemas kini peta kaldera juga termasuk gulag kaldera baru di mana pemain dapat melawan jalan mereka kembali ke pergaduhan.

Di tempat lain, terdapat peta dan pengalaman zombi baru di , . Walaupun kebanyakan Pemain tidak begitu sabar menunggu Mwii, Harus ada kandungan yang cukup untuk beberapa bulan terakhir Vanguard untuk mereka mengisi Cod .

. 24.

Editor Bersekutu dan Legenda Apex Lead. Dari pergaduhan ke atas Madden dan Fifa dengan saudara -saudaranya untuk menemubual beberapa tokoh eSports terbaik di dunia, Adam selalu tertarik dengan permainan dengan sifat yang kompetitif. Anda biasanya akan menemuinya di Apex Legends (Edge World adalah peta terbaik, tidak dia tidak berdebat dengan anda mengenainya), tetapi dia juga berlabuh di Valoran, Super Smash Bros. Huru -hara, cs: pergi, pokemon, dan banyak lagi. Ping r-301.