Call of Duty: Pengepungan musim sejuk WW2 membawa peta variasi, senjata sejuk, dan playmode yang kembali | PCGamesn, Call of Duty: WWII sedang mendapat semangat percutian dengan acara pengepungan musim sejuk – dot eSports

Call of Duty: WWII mendapat semangat percutian dengan acara Winter Siege

Banyak yang perlu teruja di Call of Duty: WWII Acara Pengepungan Musim Sejuk, yang akan dijalankan dari Dec. 8 hingga Jan. 2

Call of Duty: Pengepungan musim sejuk WW2 membawa peta variasi, senjata sejuk, dan playmode yang kembali

Call of Duty WWII

Seperti yang bodoh sebagai peti rompakan hujan ke pantai Normandy dalam Call of Duty: WWII mungkin, lapisan perak yang paling ketara dalam menolak ke arah ‘permainan sebagai perkhidmatan’ nampaknya bergerak dari DLC dan musim berlalu sebagai satu dan Hanya cara untuk mengembangkan permainan selepas pelepasan.

Nampaknya setiap penembak multiplayer utama – dari Overwatch ke Battlefront 2 – sedang menjalankan beberapa acara musim sejuk tahun ini untuk mengawasi permainan. Call of Duty: Tawaran Perang Dunia II kelihatan seperti itu mungkin salah satu musim yang lebih baik, dari sekarang hingga 2 Januari.

Betapa sesuainya Call of Duty: WWII telah mendarat di tengah -tengah wilayah musuh, dikelilingi oleh semua pihak oleh permainan FPS yang menakjubkan. Tidak suka peperangan lama anda? Anda mempunyai banyak untuk dipilih.

Acara ini kini hidup, dan untuk bulan berikutnya anda boleh merebut diri anda kotak rampasan percuma sekali setiap beberapa hari, ditambah dengan pelbagai faedah dengan menyelesaikan objektif bonus dan kelebihan yang dipaparkan. Antara ganjaran yang boleh diperolehi adalah satu set senapang varian musim sejuk, termasuk sten yang diliputi salji, Gewehr 43 yang dibalut pembalut, dan GPMG yang berais, yang semuanya boleh diminta dari Captain Butcher, Quartermaster sementara untuk acara tersebut.

Perkembangan terbesar acara ini adalah akses global yang terhad untuk semua ke varian musim sejuk bersalji peta Carentan. Versi yang asal dan tidak snowy sebelum ini adalah perkembangan untuk pra-memerintahkan musim lulus untuk permainan, tetapi sekurang-kurangnya pada masa ini, semua orang boleh bermain-main di peta lama yang biasa ini, rujukan balik ke panggilan asal Tugas.

Winter Siege juga melihat kembalinya mod permainan pistol penggemar, Call of Duty Staple, dan peninggalan yang mengejutkan dari permainan asas. Bermula dengan pistol paling lemah dalam permainan, pemain berebut di peta untuk mencetak gol, masing -masing frag memberikan anda peningkatan segera kepada senjata yang lebih baik (jika tidak selalu lebih baik). Pemenang adalah yang pertama untuk memukul satu lagi persegi di muka dengan pelancar roket – bagaimana lebih baik untuk mengakhiri perlawanan daripada menghantar orang lain dengan bang?

Anda boleh membaca pada jadual pengepungan musim sejuk penuh untuk permainan di sini, dan lihat ulasan penuh kami di sini, jika anda masih berada di pagar.

Dominic Tarason Dominic Tarason adalah wartawan permainan bebas dengan kegemaran untuk permainan indie dan mod. Talian sampingannya di Internet, tetapi anda akan dapati beberapa di PC Gamer dan Rock Paper Shotgun.

Call of Duty: WWII mendapat semangat percutian dengan acara Winter Siege

Ansuran terkini dalam francais Call of Duty akan mendapat lebih banyak perayaan.

Acara bermusim pertama untuk Call of Duty: WWII hendak bermula.

Acara Pengepungan Musim Sejuk bermula pada hari Jumaat, Dec. 8, dan Sledgehammer Games adalah stoking pemain pemadat dengan banyak hadiah dalam permainan.

Dari ibu pejabat yang sangat meriah ke Quartermaster baru, acara ini menambah satu tan ciri baru ke WWII Musim percutian ini.

Pengepungan musim sejuk ditetapkan untuk membawa lima senjata baru ke WWII, Menurut treler. Paling lama Panggilan tugas Peminat akan melihat bahawa Gewehr 43 ditambah WWII. Gewehr adalah senapang serangan separa automatik yang kuat yang sebelum ini dimasukkan Call of Duty: Dunia berperang. Treler itu juga mempamerkan Gun Submachine Sten dan Pistol Mesin Cahaya GPMG.

Winter Carentan, versi perayaan peta klasik Carentan, akan disediakan untuk semua pemain sepanjang acara bermusim ini.

Di samping itu, permainan pistol mod permainan kegemaran akan dipaparkan di WWII Semasa acara pengepungan musim sejuk. Mod Permainan mengikat pemain antara satu sama lain dengan senjata rawak -bunuh dengan satu pistol dan kemudian senjata anda akan diubah.

Sledgehammer juga mengeluarkan senarai nota patch yang kosong untuk kemas kini yang ditetapkan untuk dikeluarkan esok pagi, dengan “senarai penuh kemas kini permainan pada konsol yang akan datang esok.”

Banyak yang perlu teruja di Call of Duty: WWII Acara Pengepungan Musim Sejuk, yang akan dijalankan dari Dec. 8 hingga Jan. 2

Editor Dot Esports. Saya terutamanya bermain, menonton, dan menulis mengenai Call of Duty tetapi juga kadang -kadang dapat memberi makan ADC musuh di League of Legends. Saya telah mengikuti Call of Duty yang kompetitif sejak 2011 dan menulis mengenainya sejak 2015.