Call of Duty®: Next Comms: Call of Duty®: Warzone ™ 2.0-Era baru untuk Call of Duty® terus 16 November dengan pembebasan Call of Duty yang baru: Warzone, Warzone 2 Map-Setiap Titik Kepentingan dalam Al Mazrah | Pcgamesn

Peta Warzone 2 – Setiap Titik Menarik di Al Mazrah

Bermula dari sempadan utara, ini adalah tempat menarik utama Al Mazrah:

Call of Duty ®: Seterusnya: Peta Baru Untuk Era Baru – Memperkenalkan Al Mazrah Dalam Call of Duty ®: Warzone ™ 2.0

Ini adalah kawasan metropolitan Al Mazrah dan pinggir luar bandar di Republik Adal, Call of Duty Baru: Warzone 2.0 Battleground Dalam Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Universe, yang dilancarkan di seluruh dunia pada 16 November. Dapatkan akrab dengan 18 perkara utama yang menarik dalam gambaran awal ini.

  • Berita
  • Pengumuman

Call of Duty ®: Seterusnya: Peta Baru Untuk Era Baru – Memperkenalkan Al Mazrah Dalam Call of Duty ®: Warzone ™ 2.0

Ini adalah kawasan metropolitan Al Mazrah dan pinggir luar bandar di Republik Adal, Call of Duty Baru: Warzone 2.0 Battleground Dalam Call of Duty ®: Modern Warfare ® II Universe, yang dilancarkan di seluruh dunia pada 16 November. Dapatkan akrab dengan 18 perkara utama yang menarik dalam gambaran awal ini.

  • Berita
  • Pengumuman

15 September 2022

oleh James Mattone

Seperti yang ditunjukkan pada Call of Duty: Seterusnya, Call of Duty: Warzone 2.0, sekuel pengalaman royale pertempuran seminal lebih dari 125 juta pemain jatuh untuk bermain, ditetapkan untuk tiba pada 16 November ini, sebagai sebahagian daripada Peperangan moden® II Musim Satu.

Ini besar-besaran, percuma untuk bermain memanfaatkan teknologi baru yang dikongsi bersama Peperangan Moden II, memperkenalkan pelbagai inovasi baru, dan meneruskan era baru Panggilan tugas datang musim gugur ini, bermula dengan Modern Warfare II dilancarkan pada 28 Oktober.

Nota: Untuk butiran terperinci penuh mengenai Panggilan tugas: Warzone 2.0, pastikan anda membaca blog pengumuman sebelum meneruskan.

DZ baru dikenal pasti – bersiap sedia untuk jatuh!

Sebagai sebahagian daripada pengumuman ini, kami teruja untuk memperkenalkan Al Mazrah, peta baru untuk Call of Duty: Warzone 2.0.

Kawasan metropolitan besar -besaran ini memainkan peranan yang sama raksasa dalam Peperangan Moden II Universe, yang dipaparkan dalam kempen dan sebahagian penting acara yang mengikutinya.

Sama seperti dalam Panggilan tugas®: Peperangan moden® (2019), Pertimbangkan Al Mazrah dan perkara utama yang menarik sebagai rumah baru anda untuk pelbagai misi: operasi khas empat pemain, pertempuran skuad 6v6, operasi perang darat, pertempuran royales, dan banyak lagi, dan banyak lagi.

Di samping itu, jika anda bermain Panggilan tugas Untuk sementara waktu, rumah baru ini mungkin lebih akrab daripada yang anda fikirkan.

Inilah Intel awal anda di Al Mazrah:

Terletak di Asia Barat, Republik Adal mendefinisikan hanya sebahagian kecil daripada buaian tamadun yang asal, hasil malang dari garis negara moden yang ditarik untuk mengawal hadiah yang diberikan kepada dunia.

Tidak ada tempat lain di dunia yang mempunyai banyak sumber semula jadi di pantai yang melihat jumlah perdagangan antarabangsa yang luar biasa. Dan itulah yang menjadikannya medan perang untuk kuasa asing dengan kos penduduk tempatan.

Ibukota Republik Adal adalah Al Mazrah, mata air sumber strategik dan mewah yang memupuk kehidupan beribu -ribu tahun sebelum era biasa. Sejarahnya membentangkan beberapa empayar terbesar dalam sejarah, seperti yang ditunjukkan dalam seni bina kuno di seluruh ibu negara.

Misi anda akan berlangsung di hujung selatan Adal, dan bukannya di padang pasir yang dikawal oleh ramai tentera musuh ke utara.

Bermula dari sempadan utara, ini adalah tempat menarik utama Al Mazrah:

Beberapa kolam air tawar dan pokok palma menawarkan jeda dari padang pasir di luarnya. .

Kampung Taraq

Serangan bersatu mengurangkan kampung ini sekali damai untuk berkarat dan runtuhan. Kawasan yang ketat di kawasan ini menjadikannya kondusif untuk pertempuran skuad kecil, terutama duels.

Salah satu majikan terbesar di rantau ini, penapisan minyak Rohan diposisikan secara strategik berhampiran beberapa derricks petroleum tertua Adal. Perhatikan tempat tinggal di utara dan selatan kilang ini.

Quarry (Al Safwa Quarry)

Deposit besar batu kapur menjadikan kuari salah satu daripada tiga kawasan perindustrian terbesar di Al Mazrah, dengan hampir sedozen gudang dan beratus -ratus blok batu yang dipahat secara individu.

Al Mazrah City

100 tahun yang lalu sejarah adal yang terkandung: kenaikan tinggi dan bangunan moden adalah teras titik minat terbesar di Al Mazrah. Ia dirancang untuk menjadi bandar yang ideal – ia tidak lama lagi menyambut hampir satu juta orang, yang ditolak ke kawasan kumuh di pinggir bandar.

Hidroelektrik (zarqwa hidroelektrik)

Buaian tamadun kini datang bulatan penuh ke era moden dengan kemunculan tenaga boleh diperbaharui. Campuran mercu tanda sejarah, pengaturan hidup pertengahan, dan bangunan perindustrian moden bertaburan di sekitar sungai -sungai yang menghasilkan elektrik untuk bandar kecil ini, dan juga untuk seluruh wilayah.

Marshlands (Mawizeh Marshlands)

The Marshlands pernah menjadi rumah River Diamond Luxury Resort yang bercita -cita tinggi pada abad ke -20. Sekarang, kerana kenaikan paras sungai, ia dan bandar di sekelilingnya benar -benar dibanjiri, baik dengan air dari sungai dan sampah yang mengalir dari bandar ke utara.

Gua (gua sattiq)

Rangkaian tempat persembunyian bawah tanah yang mendalam terletak di pemandangan sebuah kampung kecil – di mana pesawat pernah terhempas – dibina di atas gunung. Di tempat lain, menara komunikasi yang tinggi dan koleksi kecil rumah kembali ke arah kuari.

Balai Cerap (Balai Cerap Zaya)

Di atas gunung tertinggi di Al Mazrah, beberapa struktur kubah, termasuk yang dimusnahkan, membantu rantau ini mencatatkan bintang -bintang. Perhatikan kemudahan penyelidikan di antara setiap bangunan pemerhatian.

Al tharim Pass

Biara lama dan makam ini mengabaikan kampung dan zoo moden. Bukit tertinggi mengandungi beberapa bangunan moden di seluruh kawasan, sebahagiannya dimusnahkan kerana unsur -unsur dan perang.

Kampung Ahkdar

“Sebuah bandar lama sesuai untuk pertarungan,” sebagai seorang penulis yang meliputi rampasan lama pernah menulis. Tapak Warisan Dunia terdiri daripada halaman tengah, dan kawasan pasaran menentukan separuh barat, sementara pangsapuri yang lebih moden membentuk timur.

Pusat membeli -belah moden yang luas disambungkan oleh pangsapuri lama yang menempatkan generasi pekerja pelabuhan. Kawasan ini juga mengandungi karnival bertema zaman pertengahan dan stadium bola sepak liga kecil.

Port (port hafid)

Pelabuhan adalah batu permata ekonomi Al Mazrah, menamatkan saluran paip minyak Rohan ke laut yang lebih besar. Beberapa struktur gudang besar boleh didapati di pedalaman, sementara pelabuhan itu sendiri mempunyai sedikit bekas kerana sekatan ekonomi antarabangsa untuk rantau ini.

Kampung Sawah

Tahap laut yang semakin meningkat menyebabkan kampung pesisir sekali-sekali ini ditenggelamkan di bawah air, dengan kapal pengangkut yang terhempas menjadi gejala dan bukannya penyebab penduduk yang dipindahkan.

Perkuburan (El Samman Cemetery)

Monumen yang jatuh, tanah perkuburan yang penting kini kebanyakannya terbiar dan tidak terkawal, terutamanya dengan menara air yang runtuh berpuluh -puluh kubur. Kawasan ini terbuka sepenuhnya kepada unsur -unsur, dengan dinding batu patah yang mendefinisikan sempadannya.

Rumah untuk perikanan berharga negara, teluk ini mengekalkan sejarah Al Mazrah, serta Adal. Ia mengandungi bahagian pusat bandar yang bersemangat dengan pinggir bandar, resort moden, dan beberapa pulau kecil.

Al Bagra Fortress

Takrif sejarah zaman pertengahan di rantau ini, bandar pulau berdinding ini adalah muzium yang didedikasikan untuk memaparkan kepentingan kebudayaannya sehingga pekerjaan. Perhatikan kilang ketam besar di hujung timur, limpahan dari Sarift Bay yang bersebelahan.

Lapangan Terbang (Lapangan Terbang Al Malik)

Terminal ke hujung selatan Al Mazrah, lapangan terbang moden ini menggabungkan seni bina tradisional dan moden untuk menjadi tuan rumah aktiviti perniagaan dan masa lapang. Menara pemerhatian berhampiran laut sangat mudah didekati.

Kami akan mempunyai lebih banyak maklumat mengenai setiap perkara utama yang menarik, serta pinggir bandar yang mengelilinginya, lebih dekat dengan pelancaran Call of Duty: Warzone 2.0. Di samping itu, yang asal Call of Duty: Warzone berterusan, dan kami akan mempunyai lebih banyak maklumat untuk dikongsi dalam minggu -minggu akan datang.

Call of Duty®: Seterusnya: Call of Duty®: Multiplayer Modern Warfare® II membawa pengalaman MP yang paling dalam dan paling inovatif

Dengan era baru Call of Duty® bermula pada 28 Oktober ini, dan beta terbuka besar bermula esok, 16 September, Infinity Ward mendedahkan sebuah multiplayer peperangan moden yang sahih, penuh dengan tindakan, yang halus, dan menyeronokkan: Intel Gunsmith, peta, mod, berenang, pergerakan, kenderaan, peralatan baru, platform senjata, dan banyak lagi.

Call of Duty®: Seterusnya: Call of Duty®: Warzone ™ 2.0-Call of Duty yang baru: Warzone untuk era baru Call of Duty® berterusan 16 November

Intel rasmi pertama mengenai sekuel yang sangat dinanti-nantikan kepada salah satu royales pertempuran terbesar sepanjang masa telah jatuh! Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 akan dilancarkan – percuma untuk semua orang – ini pada 16 November ini, sebagai sebahagian daripada Call of Duty®: Modern Warfare® II Musim Satu. Baca terus untuk Intel di peta baru yang besar, pelbagai inovasi, gulag baru, dmz, dan banyak lagi.

Call of Duty®: Seterusnya: Mengumumkan Call of Duty®: WarZone ™ Mobile, Menentukan semula Battle Royale untuk pemain dalam perjalanan

Call of Duty®: Warzone ™ Mobile Redefines Battle Royale on the Go With All-New Unik Call of Duty: Pengalaman Warzone Untuk 120 Pemain Live dan Perprograman dengan Call of Duty®: Warzone ™ 2.0 dan Call of Duty®: Modern Warfare® II. Pra-mendaftar sekarang!

Peta Warzone 2 – Setiap Titik Menarik di Al Mazrah

Peta Warzone 2 terbaru, Al Mazrah, ditetapkan di negara fiksyen Republik Adal, dan kami mempunyai semua yang anda perlu tahu mengenai DZ di sini.

Warzone 2 Peta: Bandar Al Mazrah yang memaparkan struktur bujur besar dan air mengalir

Diterbitkan: 16 Jun 2023

Di manakah titik menarik di peta Warzone 2? One DZ untuk Permainan Battle Royale ialah Al Mazrah. Terletak di negara fiksyen Republik Adal, kawasan metropolitan Al Mazrah memainkan peranan besar dalam Warzone 2, menetapkan pentas untuk anda dan skuad anda untuk menguasai pertandingan.

Pemaju ingin menyatukan pengalaman Call of Duty di Al Mazrah. Ini bermaksud sebarang cerita dan peningkatan enjin dalam Modern Warfare 2 juga digunakan untuk permainan Battle Royale. Peningkatan besar telah dibuat untuk kenderaan, AI, dan air di Warzone 2, dengan semua ini mempengaruhi bagaimana permainan PC percuma dimainkan.

Saiz Peta Warzone 2

Stephanie Snowden, Pengarah Komunikasi di Infinity Ward berkata pada Call of Duty: Acara seterusnya, “Ia [Al Mazrah] sebenarnya peta BR terbesar yang pernah kami buat”. Untuk menggunakan ruang tambahan, mekanik runtuh bulatan telah tweak, memisahkan zon selamat ke dalam tiga kawasan dan bukannya satu bulatan besar. Apabila perlawanan berlangsung, lingkaran mengecut saiz dan perlahan -lahan berkumpul menjadi zon selamat tunggal. Perubahan ini menggalakkan pertengkaran terdahulu, dengan skuad tidak mempunyai pilihan tetapi untuk mendekati dan peribadi dengan lawan mereka.

Warzone 2 Peta: Tiga imej menunjukkan keruntuhan bulatan pada Al Mazrah

Ciri -ciri Baru Al Mazrah

Pemain sekarang harus melihat musuh -musuh yang berpotensi bersembunyi di dalam air terima kasih kepada peningkatan enjin baru. Tidak seperti Caldera dan Verdansk, Al Mazrah mempunyai banyak sungai untuk menyokong bot dan mekanik pertempuran bawah air. Pemain yang mendapati diri mereka berada di dalam air hanya mempunyai akses kepada pistol dan senjata huru -hara mereka, tetapi itu cukup untuk menjaringkan pembunuhan terhadap musuh yang tidak curiga. Sekiranya anda berada di hujung penerimaan dan terbunuh, Gulag Warzone 2 mempunyai beberapa perubahan baru yang mewah.

Beberapa kawasan di peta telah diambil alih oleh pejuang AI, sama dengan acara Warzone Pacific yang melibatkan makmal penyelidikan kimia. Kawasan ini dipanggil kubu kuat dan mereka dipenuhi dengan musuh yang bersedia mempertahankan wilayah mereka. Untuk menjadi jelas, musuh -musuh ini tidak akan berinteraksi dengan anda melainkan anda terlibat dengan mereka. Sekiranya anda memutuskan untuk mengambil alih kubu kuat, bersiaplah untuk menghadapi gelombang lawan AI. Lokasi terkunci ini mengandungi rompakan yang kuat dan menawarkan beban kepada skuad yang berjaya mengalahkan mereka.

Al Mazrah yang menarik minat

Peta Warzone 2 termasuk peta dari permainan Call of Duty semasa dan sebelumnya. Pemain yang kembali boleh mengiktiraf kawasan seperti kuari dan lapangan terbang yang telah dipinjam dari permainan yang lebih lama, dan mana -mana pemain yang telah melawannya dalam Modern Warfare 2 Multiplayer akan mengetahui subseksyen khusus Al Mazrah:

Peta Warzone 2: Peta Al Mazrah Penuh, Lengkap dengan Pin Menunjukkan Lokasi Setiap Titik Kepentingan

Inilah setiap titik minat terhadap Al Mazrah:

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai peta Warzone 2. Jika anda sedang mencari Loadout Warzone 2 Terbaik, kami mendapat punggung anda dengan Guns Best Warzone 2 yang terdapat dalam permainan multiplayer. Dengan senjata meta ini, anda pasti akan membawa pulang kemenangan.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.