Call of Duty MW3 Tarikh Siaran, Pra-Pesanan & Berita Terkini | Radio Times, Call of Duty®: Warzone Season 05 | Permainan Battle Royale Baru 2023

COD baru

Sebelum permainan siaran, anda boleh memainkannya lebih awal terima kasih kepada hujung minggu MW3 Open Beta. Hujung Minggu Beta Terbuka MW3 berlangsung pada masa -masa berikut:

Call of Duty: Modern Warfare 3 Tarikh Siaran – Pra -Pesan & Berita Terkini Mengenai MW3

Call of Duty Modern Warfare 3 Kapten Harga

. Penembak orang pertama telah menjadi kuat sekarang selama hampir 20 tahun dengan entri terkini, Call of Duty: Modern Warfare 3, kini mempunyai tarikh pelepasan yang disahkan untuk 2023.

Penembak orang pertama tidak menjadi lebih besar daripada ini-dan Activision tahu bahawa, membawa kembali penjahat Fan-Favourite Vladimir Makarov. Sudah tentu, Call of Duty: Modern Warfare 3 akan menampilkan banyak wajah yang biasa untuk membantu menurunkan pengganas, termasuk Kapten John Price, Sarjan John ‘Soap’ Mactavish dan Simon ‘Ghost’ Riley. Ini 2011 sekali lagi.

Dibangunkan oleh Sledgehammer Games, Modern Warfare 3 adalah sekuel langsung kepada Modern Warfare 2 2022 yang dengan sendirinya adalah reboot sub-siri Ware Modern yang berlangsung dari tahun 2007 hingga 2011. Ia agak mengelirukan tetapi, pada dasarnya, ini adalah cerita baru dengan watak yang sama yang tidak mengambil kira tiga permainan peperangan moden yang asal.

Dengan semua itu, inilah segala yang kita tahu mengenai Call of Duty: Tarikh Siaran Modern Peperangan 3, Pra-pesanan dan semua berita terkini-termasuk, Pulangan Mod Zombi!

Bilakah tarikh pelepasan COD MW3?

Call-of-duty-MW3-branded

Activison telah mengesahkan bahawa Call of Duty: Modern Warfare 3 akan dilancarkan secara global 10 November 2023.

Sebelum permainan siaran, anda boleh memainkannya lebih awal terima kasih kepada hujung minggu MW3 Open Beta. Hujung Minggu Beta Terbuka MW3 berlangsung pada masa -masa berikut:

  • PS4/PS5 | 6hb-7hb Oktober Akses Awal | Beta Terbuka Oktober 8th-10th Oktober
  • Crossplay Beta (semua platform) | 12th-13th Oktober Access Access (PC dan Xbox), Beta Beta di PlayStation | 14th-16th Oktober Open Beta di semua platform

Tempoh Akses Awal tersedia untuk mereka yang pra-memerintahkan permainan sahaja. Beta terbuka boleh diakses oleh semua orang.

Semua ini bermakna kebocoran dari sumber permainan dalaman adalah betul, yang juga bermaksud (dalam teori) kita dapat menganggap tarikh musim pertama permainan dan peta Warzone baru harus betul:

  • MW3 Musim 1 & Peta Warzone Baru | 5 Disember 2023

Mari berharap Activision secara rasmi mengesahkan lebih lama lagi, semasa Call of Duty: Seterusnya pada 5 Oktober.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Bolehkah saya pra-pesanan cod mw3?

Call of Duty: Modern Warfare 3 Dunia Terbuka

Anda kini boleh menempah Call of Duty: Modern Warfare 3! Cukup menuju ke kedai pilihan anda, termasuk permainan dan Amazon, untuk pra-memerintahkan Modern Warfare 3.

Dari segi bonus pra -pesanan, semua pra -pesanan – sama ada mereka digital atau fizikal – datang dengan akses awal ke beta terbuka (lihat di atas untuk masa). Sekiranya anda membuat tempahan salinan fizikal permainan, anda harus diberi kod beta dari peruncit.

Bergantung pada di mana anda pra-memerintahkan salinan fizikal (Amazon memilikinya), anda juga boleh menerima pek tindakan langsung endowmen, yang termasuk lambang animasi, pelekat dan kad panggilan. Sementara itu, pra-pesanan melalui permainan, dan anda akan menerima kes SteelBook percuma yang bagus. Juga termasuk dalam pra-pesanan adalah akses awal minggu penuh ke mod kempen, yang harus dimainkan dari 3 November.

Sekiranya anda lebih suka pergi digital, anda juga boleh mengambil edisi peti besi. Ini mempunyai manfaat akses awal serta pek pengendali nemesis, dua peti besi senjata, pek pengendali sabun dan blackcell selama satu musim – yang termasuk pas pertempuran, 50 tiang melangkau dan 1,100 cp.

Anda boleh pra-memerintahkan edisi Vault di Xbox dari cdkeys.

Platform apa yang COD MW3 dihidupkan?

Tidak ada kejutan, Call of Duty: Modern Warfare 3 tersedia untuk dimainkan di PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S dan PC (Battle.bersih dan stim). Tidak ada yang boleh dimainkan di Nintendo Switch.

Maaf, Switch Fans, kami masih menunggu penampilan pertama francais di Konsol Hibrid Nintendo. Kita mungkin perlu menunggu sehingga pembelian Microsoft dari Activision sepenuhnya melalui.

Permainan cod mw3 dan maklumat cerita

Call of Duty Modern Warfare 3 Kapten Harga

. . Paling penting, Makarov kembali dalam peperangan moden 3 sebagai antagonis utama.

Lebih seperti ini

Sledgehammer menjanjikan beberapa misi pertempuran terbuka semasa kempen juga. Dari segi minutiae perubahan permainan, sedikit telah diturunkan (di luar Tac-Stance), tetapi ia kelihatan mungkin bahawa pembatalan slaid membuat kemunculan semula.

Tweet dari ahli Faze Clan (pasukan Call of Duty Esports) Faze Swagg mengusik bahawa pembatalan slaid juga ditambah ke permainan. Lihat klip di bawah untuk menilai sendiri:

Di luar kempen, tajuk utama adalah pulangan yang sangat dinanti-nantikan mod zombi. Mod Zombi baru berlaku di peta dunia terbuka, digambarkan sebagai peta terbesar yang pernah dipaparkan di zombi. .

Dalam multiplayer dalam talian, kesemua 16 peta pelancaran dari Modern Warfare 2 (2009) yang asal telah dibuat semula untuk MW3 dan akan tersedia dari pelepasan 10 November, dengan 12 jenama baru berbanding enam peta dalam perjalanan selepas pelancaran.

Mod baru juga dalam perjalanan, termasuk cutthroat – tiga berbanding tiga mod. Baca lebih lanjut mengenai semua perubahan dalam blog permainan rasmi.

Adakah terdapat treler COD MW3?

Banyak Call of Duty: Treler Modern Warfare 3 kini telah dimuat naik oleh Activision. Kami telah membulatkan mereka semua di satu tempat untuk keseronokan tontonan anda.

Yang pertama adalah treler penggoda lurus yang mengesahkan kewujudan permainan. Kami juga mendapat narasi dari Kapten Harga serta sekilas Vladimir Makarov. Anda boleh menontonnya di sini.

Treler kedua didedikasikan untuk Makarov sendiri, dengan harga sekali lagi menceritakan tentang ancaman yang ditimbulkannya. Ia melihat pengganas berjalan melalui penjara dengan kelip -kelip permainan yang ditunjukkan semasa lagu “Just So You ingat” oleh rapper Pusha T bermain di latar belakang.

. Yang ini pasti lebih sinematik, memamerkan banyak harga lokasi dan pasukannya akan melawat ketika mereka mengejar Makarov. Ia kemudian berakhir dengan penggoda tahap “tidak ada” yang terkenal dari MW2 yang asal. Sampul “(jangan takut) penuai” adalah pilihan muzik treler.

Melanggan buletin permainan percuma kami untuk pandangan mingguan, dan Ikuti kami di Twitter untuk semua kemas kini terkini.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 10 isu untuk hanya £ 10, ditambah dengan £ 10 John Lewis dan Voucher rakan kongsi yang dihantar ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.

matang

Jatuhkan, perisai, rompakan untuk ganjaran, dan bertempur ke puncak.

Selamat Datang di Warzone, Arena Pertempuran Percuma untuk Bermain dari Dunia Modern Warfare®.

Jatuh masuk

Bergabung dengan Friernds anda dan melompat ke medan perang dengan sehingga 150 pemain.

Rampasan untuk ganjaran

Temui kotak bekalan dan kontrak lengkap untuk membina senjata anda dan dapatkan kelebihan taktikal.

Pertempuran di dua mod epik

Mengalami cara baru untuk ‘pertempuran royale’ atau bermain ‘rampasan’ dalam perlumbaan untuk mendapatkan wang tunai paling banyak dalam perlawanan.

  • Syarat Penggunaan
  • Dasar Privasi
  • Dasar Cookie
  • Tetapan kuki
  • Keselamatan dalam talian
  • Dasar Privasi Pemohon

Wilayah Terpilih: Amerika Syarikat +

Hak Cipta 2023 Activision Publishing, Inc.

Perjanjian Lesen dan Perkhidmatan Perisian akan dikemas kini. Sila ikuti pautan ini [https: // www.Activision..

Kemas kini Dasar Privasi

Kami telah mengemas kini Dasar Privasi kami. Anda boleh melihat dasar yang disemak di sini. Dengan terus menggunakan laman web, produk atau perkhidmatan Activision, anda mengakui dasar privasi yang disemak ini.