Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 04 Reloaded: Apa yang Anda Perlu Tahu, Modern Warfare 2 dan Warzone Season 4 Reloaded New Content, Release Tarikh dan Lebih Dikenali

Tarikh Siaran Warzone Season 4

Intel Pemecahan Akhir: DMZ

Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 04 Reloaded: Apa yang Anda Perlu Tahu

Anak -anak lelaki sudah bersedia untuk menjalankan bandar ini – tepat pada waktunya untuk Battle Royale di Vondel, kesimpulan epik kepada pengalaman Ops Khas RAID, dan lebih banyak lagi dalam Musim 04 Reloaded Call of Duty: Modern Warfare II dan Warzone.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 04

Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 04 Reloaded: Apa yang Anda Perlu Tahu

Anak -anak lelaki sudah bersedia untuk menjalankan bandar ini – tepat pada waktunya untuk Battle Royale di Vondel, kesimpulan epik kepada pengalaman Ops Khas RAID, dan lebih banyak lagi dalam Musim 04 Reloaded Call of Duty: Modern Warfare II dan Warzone.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 04

oleh Kakitangan Call of Duty

 • “Anda bukan satu -satunya yang mahukan bayaran balik.”
 • Gambaran Keseluruhan Warzone
 • Jatuh ke Vondel Battle Royale
 • Gulag dibuka di Vondel
 • Memperkenalkan Pusingan Senarai Main Warzone dalam Kebangkitan
 • Ciri -ciri Tambahan: Imbasan Pekerjaan, Isyarat Kontrak Perisikan, P.R.D.
 • Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden
 • Kesimpulan Epik ke Ops Raid Atomgrad Khas
 • Peta Teras Waterfront Vondel
 • Gambaran Keseluruhan Umum
 • Senjata Baru: MX Guardian
 • Anak -anak lelaki sudah bersedia untuk menjalankan bandar ini: cabaran temp v dan camo
 • The Boys in Warzone, Modern Warfare II: Bundle Time Limited
 • Sorotan Bundle – Pro Pack 6: Graffiti Tactical
 • Sorot Bundle – Whisker Tango
 • Sorotan Bundle – Pek Reaktif: Soulless
 • Bundle Marquee – Blackcell
 • Bundle Highlight – Bundle Permainan Perdana Percuma
 • Sosial & Komuniti-Penyemak Imbas Parti Dalam Permainan
 • Nota patch tersedia sebelum dilancarkan
 • Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran
 • Butiran Akhir Siri Dunia Warzone Global
 • Tahniah kepada juara liga Call of Duty 2023
 • Kemas kini kedai kod – Call of Duty Shop x Primitif Skateboarding
 • Naik taraf ke MWII, Dapatkan Ganjaran di Warzone

“Anda bukan satu -satunya yang mahukan bayaran balik.” – Billy Butcher, The Boys (EP. 306)

Anggota Pasukan Petugas 141 berada di penangkapan. Vondel adalah lengkap WarZone ™. [[Redacted]] bergerak cepat pada rancangan induk mereka untuk menggoncang asas Call of Duty®: Modern Warfare® II . . . Dan anak -anak lelaki di sini juga: mereka mungkin “pakar dalam menghapuskan supes,” tetapi bolehkah mereka memburu pengendali sekarang? Nah, jika mereka bertegas . . .

Ini adalah musim 04 yang dimuat semula Call of Duty: Modern Warfare II dan WarZone ™. Kemas kini kandungan ini dilancarkan pada hari Rabu 12 Julai pukul 9 pagi PT di semua platform.

Mengharapkan nota patch yang diketuai oleh perisian Infinity Ward dan Raven akan dikeluarkan sebelum pelepasan musim 04 dimuat semula.

Sokongan pembangunan tambahan disediakan oleh (dalam susunan abjad) Reka bentuk Pusat Activision, Penyetempatan Activision Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Perisian Raven, Sledgehammer Games, Team Ricochet, Mainan untuk Bob, dan Treyarch.

Gambaran Keseluruhan Warzone

 • Selamat datang ke Battle Royale di Vondel. Kebangkitan akan masih ada, tetapi bagi pengendali yang disediakan untuk royale pertempuran intensiti tinggi, . . . Vondel akan mengalu -alukan sehingga 72 pemain untuk melihat mana satu – atau pasukan mana – boleh menakluki bandar.
 • Masukkan gulag baru.Call of Duty® Veteran boleh membuat diri mereka merasa di rumah di ruang bawah tanah wain dan penjara wain Vondel Castle, tetapi sesiapa sahaja boleh belajar bagaimana menguasai arena ini untuk 1v1 duels.
 • Ciri-ciri tambahan. Imbasan Pekerja.

Jatuh ke Vondel Battle Royale

Bersedia untuk menjalankan bandar ini? Kemudian ambil semua pengalaman kebangkitan semula itu dan bersiaplah untuk kembali untuk pengalaman royale pertempuran tradisional, untuk kali pertama di Vondel.

Sehingga 72 pemain boleh bermain dalam perlawanan Vondel Battle Royale, dan di tetingkap pelancaran, akan ada quads, trio, duos, dan senarai main solos khusus.

Selain itu, itu adalah Warzone Pertempuran royale di terasnya. Menceroboh bulatan runtuh, jatuh beban, dan kehidupan yang terhad dengan satu peluang – paling banyak – untuk mendapatkan peluang kedua melalui gulag ..

Gulag dibuka di Vondel

Vondel mempunyai gulag yang berdedikasi pada pelancaran pertengahan musim, kerana ruang bawah tanah wain dan penjara bawah tanah di bawah istana telah dibersihkan dan ada terlalu banyak pengendali yang memikirkan mereka boleh mengambil peluang kedua itu untuk diberikan.

Pada terasnya, gulag ini adalah peta tiga lorong yang direka untuk pertempuran 1v1. Pusat ini mempunyai struktur bulat dengan pembukaan yang menghadap ke dua titik spawn utama. Ini mungkin terasa biasa, dan ia sepatutnya: nampaknya arkitek yang bertanggungjawab untuk gulag Vondel mengambil inspirasi dari hujan kompleks penjara tertentu …

Walaupun tindakan secara semulajadi akan menyalurkan ke pusat – terutamanya semasa lebih masa – kawasan bertelur ini mempunyai kemudahan mereka sendiri untuk pengendali membersihkan dan menutup.

Memperkenalkan Putaran Peta Senarai Main Warzone dalam Kebangkitan

Dalam Warzone, Terdapat peta utama Al Mazrah Battle Royale, serta dua peta kebangkitan – peta baru Vondel dan Pulau Ashika – serta beberapa lokasi DMZ tambahan seperti Bangunan 21.

Dalam mengiktiraf ini, dan juga Panggilan tugasSejarah dua dekade dan masa depannya, sistem putaran peta-senarai main kebangkitan berputar-akan diperkenalkan ke Warzone Pada musim 04 dimuat semula untuk mod kebangkitan sahaja.

Selepas masa tertentu yang ditentukan dalam permainan, senarai main kebangkitan berputar akan beralih dari Vondel ke Pulau Ashika dan sebaliknya untuk saiz skuad yang diberikan.

Cukup ambil skuad anda – atau hanya terbang solo – dan bersiaplah untuk menukar gear apabila kebangkitan AO anda beralih dari Pulau Ashika ke Vondel dan kembali lagi.

Skuad kebangkitan terbaik harus membuktikan keberanian mereka dengan memenangi perlawanan berturut-turut di Vondel dan Ashika Island, dan Elite yang benar-benar dapat memenangi coretan selama berjam-jam sementara (hampir) penetapan jet di antara kedua-dua tempat itu.

Ciri -ciri Tambahan: Imbasan Pekerjaan, Isyarat Kontrak Perisikan, P.R.D.

Mengimbas pekerjaan

“Jika anda tidak dapat mengenal pasti sasaran, anda adalah sasaran” – Harga Kapten, Call of Duty®: Modern Warfare® (2019).

Imbasan pekerjaan, acara dalam perlawanan itu Warzone Veteran ingat dengan baik dari pulau lain, akan datang ke Vondel kerana peningkatan aktiviti bermusuhan.

Seperti harga yang dikatakan, “mengekalkan profil yang rendah” dan pergi rawan atau menyelam di bawah air ketika imbasan pekerjaan bermula. Jika tidak, imbasan mengenal pasti dan menandakan semua pengendali yang gagal turun. Setelah itu berlaku, terdapat masa yang terhad sebelum pendedahan imbasan pekerjaan habis, jadi gunakannya untuk kelebihan anda.

Isyarat Kontrak Perisikan

Satu lagi ciri baru untuk Vondel Battle Royale dan Mod Permainan Kebangkitan adalah Kontrak Perisikan Isyarat, yang pada asalnya muncul di DMZ.

Sama seperti di DMZ, kontrak ini memerlukan pengendali – atau skuad mereka – untuk mengelilingi tiga telefon kontrak.

Walau bagaimanapun, kontrak ini kini disesuaikan untuk Battle Royale dan kebangkitan semula-ketahui bahawa anda berada di jam untuk sampai ke telefon ini dan cuba terus hidup untuk memastikan aliran tunai berjalan.

Drone redeploy mudah alih (p.R.D.)

Bersedia untuk terbang sendiri, Operator.

Warzone Veteran tahu bagaimana ini berfungsi untuk sebahagian besar: reaktor tenaga kecil drone membantu anda naik struktur di atas sehingga ia meletup. Anda boleh melepaskan drone pada bila -bila masa, atau tunggu sehingga mencapai puncaknya untuk mendapatkan ketinggian maksimum.

Tidak seperti Peribadi Redeploy drone pada masa lalu, Mudah alih Redeploy drone hanya boleh digunakan oleh satu operator. Daripada menggunakan kabel yang dilampirkan pada drone, pengendali menggantung ke drone itu sendiri untuk terbang tinggi ke udara.

Peningkatan medan Vondel sahaja ini akan tidak Terdapat di DMZ, jadi pengendali yang menuju ke zon pengekstrakan harus menggunakan kasut tersebut di atas tanah atau kenderaan.

Intel Pemecahan Akhir: DMZ

Sebelum nota patch jatuh pada 12 Julai apabila butiran lanjut akan diturunkan, pada musim 04 dimuat semula, pemain DMZ harus mengharapkan pilihan baru untuk mendapatkan bantuan, dan mekanik baru untuk asimilasi. Di samping.

Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden

 • Ia terakhir ke bawah. Tetapi Pasukan Petugas 141 tidak ditakdirkan. Selamat datang ke Grand Reveal of Raid: Atomgrad Episode 04, kesimpulan epik ke operasi khas TF 141 di Modern Warfare® II.
 • Mungkin berubah menjadi hantu . . . Kerana perkhemahan yang paling baik boleh menjadi hebat di Vondel Waterfront, peta multiplayer baru di mana manuver stealth adalah fokus anda, dan bukannya berenang di bawah kapal rumah seperti yang anda lakukan di Vondel. Jadilah pengendali dan pelan sebenar 141 dengan sewajarnya.
 • Masa untuk bermain permainan. Peringkat permainan musim 04 sedang berayun, dan anda mempunyai banyak masa – tetapi tidak terlalu banyak masa – untuk melengkapkan pas pertempuran dan mencapai pangkat prestij maksimum sehingga musim 05 bermula!

Kesimpulan Epik ke Ops Raid Atomgrad Khas

[Amaran: Spoiler Utama untuk Tiga Misi Raid Pertama di hadapan. Kami sangat mengesyorkan bermain mereka sebelum membaca di hadapan sekiranya anda ingin mengalami cerita untuk diri sendiri.]

“48 jam yang lalu, peternak kambing di Pergunungan Sattiq menemui pintu masuk yang kelihatan seperti bunker yang ditinggalkan, digali di lereng bukit. Pemeriksaan yang lebih dekat menentukan Hatchway adalah salur masuk kepada apa yang boleh menjadi tempat perlindungan era Soviet yang diperkaya . . . atau sesuatu yang lebih.” – Kate Laswell, Peperangan Moden II

Al-qatala mengawal bunker bawah tanah yang mengandungi peluru berpandu. Harga, Gaz, dan Farah menemui ini kerana mereka mencari ahli Pasukan Petugas yang hilang 141 di sempadan Urzikstan. Alex adalah salah seorang ahli yang hilang; Dia kebanyakannya tidak dapat dilakukan selepas tindakan heroiknya selama ini Call of Duty®: Modern Warfare® (2019).

Ketiga pengendali TF141 menavigasi terowong banjir dan akhirnya berakhir di dasar silo peluru berpandu. Mereka naik silo dan, di bahagian atas, menyedari perkara berikut:

Berita baiknya ialah Alex – “Man O ‘Steel,” setiap Gaz – ada di sini. Bukan itu sahaja, tetapi peluru berpandu masih ada di sini juga . . . Satu -satunya masalah ialah muatannya tidak, ia hanya diseludup keluar dari kemudahan oleh saudara Farah: AQ Asset Hadir.

Gaz pergi untuk menubuhkan Comms dengan Laswell manakala Alex dan krew yang tinggal mendorong lebih jauh ke pangkalan. . . . Sehingga mereka akhirnya ditangkap oleh Hadir, diapit oleh dua tentera AQ elit, dan dihantar ke sel penjara individu.

Atomgrad akan berakhir pada musim 04 dimuat semula dengan pengalaman serbuan sengit untuk skuad tiga pengendali.

Sama ada itu anda dan dua persahabatan atau dua tentera upahan dari Panggilan tugas Komuniti (menggunakan ciri “Mencari Parti” dalam permainan), ia adalah misi kritikal bahawa anda menyelesaikan apa yang anda mulakan di sini.

“Berhati -hati dengan siapa yang anda percayai, sarjan. Orang yang anda kenal paling boleh menyakiti anda.” – Hantu, Peperangan Moden II

Peta Teras Waterfront Vondel

Sama seperti daerah Kunstenaar, Vondel Waterfront adalah kawasan yang lebih besar Warzone Peta Vondel yang – Sehingga Musim 04 Reloaded – akan tersedia untuk Pengalaman Multiplayer.

Walau bagaimanapun, tidak seperti di peta Vondel yang lebih besar terdapat beberapa perubahan di kawasan bandar ini, yang dibuat khusus untuk mengoptimumkan tindakan multiplayer 6v6. Pengendali tidak dapat berenang di bawah kapal rumah dan perlu menjaga tindakan kebanyakannya Di “Tanah” – iaitu, rumah pontoon di atas air dan dek yang menghubungkan daerah ini bersama -sama. Di samping itu, beberapa bangunan naik, dan dua daripada empat bangunan yang boleh dilalui mempunyai kot baru cat – merah dan biru – yang menandakan kedudukan yang paling menonjol di peta.

Semasa menggunakan air untuk manuver stealth adalah strategi yang berkesan, fikirkan tentang menggunakan perkhemahan hantu, keheningan mati, kaunter-UAV, penindas, dan alat lain untuk mengekalkan profil yang rendah.

Jika tidak, bersiaplah untuk tindakan berterusan di dalam dan di sekitar tempat tinggal yang ditinggalkan yang boleh bertindak sebagai penutup yang hebat.

Lebih banyak intel di peta baru ini di sini.

Gambaran Keseluruhan Umum

 • “Anda bukan satu -satunya yang mahukan bayaran balik.” – Billy Butcher, The Boys (EP. 306)Homelander, Starlight, dan Black Noir bersedia untuk menghapuskan pembangkang. . . . Mereka juga membawa mainan baru untuk bermain dengan juga.
 • MX Guardian: Memerlukan sesuatu “dekat dan peribadi?”Dibuka melalui Cabaran Melalui Battle Pass, senapang patah auto yang sangat serba boleh ini hanya terhad oleh julat yang berkesan. Jika tidak, ia bersedia untuk menyampaikan beberapa pukulan kalah mati yang dahsyat.
 • Lebih banyak di kedai. Whisker Tango dan dua pek pengesan menyerlahkan seluruh kedai dalam permainan. Juga, dapatkan Bundle Permainan Percuma sebelum ia berputar pada 20 Julai.

Senjata Baru: MX Guardian

“Senapang senapang 12-gauge sepenuhnya.”

Sekiranya pam dan senapang berganda yang direka untuk jangkauan dan ketepatan yang lebih besar, Guardian MX Auto penuh berada di sini untuk menghilangkan kerosakan dekat. Pengendali yang mencabar MX Guardian dalam julat yang berkesan tanpa mengambil perlindungan harus berfikir dua kali; Mengatasi alat baru ini bermaksud keluar dari julat yang berkesan atau fisticuffs penuh dengan perisai rusuhan atau senjata huru -hara.

Platform yang benar-benar serba boleh, MX Guardian apabila memberikan geran akses kepada semi-auto, api api, dan mod auto penuh-semuanya boleh dilengkapi dengan pusingan slug untuk memberikan rifles pertempuran untuk wang mereka di pertengahan julat. Bagi mereka yang sudah bersedia untuk menggunakan kuasa ini, ketahui bahawa ia membungkus beberapa mundur yang serius selain julat yang terhad -walaupun kebanyakan akan menganggap ini harga yang kecil untuk membayar output kerosakan rumahnya dan fleksibiliti pertempuran.

Walaupun Broadside KV memerintah tertinggi dalam pertengahan pertengahan untuk satu masa, MX Guardian telah tiba untuk merampas mahkota jarak dekat. Melengkapi MX Guardian di Loadout Kuarters Kegemaran Anda di Multiplayer atau Slotnya sebagai Senjata Menengah Berat untuk Pembersihan Bilik Warzone untuk memaksimumkan kejayaan.

Buka kunci Guardian MX melalui Cabaran Battle Pass Baru

Adakah anda perasan bahawa sektor [dikelaskan] dalam lulus pertempuran anda tidak dapat membuka kunci sehingga pertengahan musim?

Sektor ini kini bersedia untuk anda mengakses, mempunyai lima item tambahan untuk dibuka, dan HVTnya adalah senjata asas MX Guardian baru. Mengakses sektor ini memerlukan penyempurnaan sekurang -kurangnya satu sektor bersebelahan (D2, D3, D4, D5, D6, atau D7) dan semua sektor bersebelahan sangat dekat dengan kedudukan permulaan awal atau hitam.

Ini bermakna anda boleh segera sampai ke sektor [diklasifikasikan] jika anda sudah membuka kunci sekurang -kurangnya satu sektor tersebut. Jika tidak, maka buka kunci mudah untuk mendapatkan dari salah satu kedudukan permulaan – standard satu atau blackcell – ke sektor [diklasifikasikan].

Tidak seperti sektor Battle Pass tradisional, kesemua lima item dalam sektor Guardian MX khas dibuka melalui satu set cabaran:

 • Lambang yang boleh dipercayai: Dapatkan 10 iklan pengendali membunuh dengan senapang.
 • Kad panggilan tembakan: Dapatkan 10 operator hipfire membunuh dengan senapang.
 • Fanning Hutch Memuatkan Skrin: Dapatkan 10 operator kepala kepala membunuh dengan senapang.
 • Token XP Senjata Double 1 Jam: Dapatkan 10 One Shot Operator membunuh dengan senapang.
 • MX Guardian: Dapatkan 30 mata Pengendali kosong membunuh dengan senapang.

Cabaran-cabaran ini direka untuk membantu pengendali memahami ciri-ciri kelas senjata ini: senapang patah boleh dipecat hip untuk kerosakan yang cepat dekat atau ditujukan untuk pergaduhan jarak jauh. Juga, buckshot ke kepala dalam julat berkesan senapang patah yang kemungkinan besar bermakna penghapusan satu tembakan dalam mod multiplayer teras.

Dapatkan cabaran mudah ini, dan senjata asas MX Guardian adalah milik anda.

Anak -anak lelaki sudah bersedia untuk menjalankan bandar ini: cabaran temp v dan camo

“Kami sahabat terbaik anda, bukan kami?” – Buster Beaver, Kanak-kanak lelaki (EP. 307)

Supes ada di sini untuk menyelamatkan Vondel, Al Mazrah, dan Peperangan Moden II Alam semesta . . . sama ada kita mahu mereka menghapuskan pengendali saingan atau tidak.

Bagi mereka yang tidak dikenali dengan Vought International, Kanak-kanak lelaki adalah rancangan TV di senarai jam tangan kami. Di dunia mereka, wira-wira wujud bersama manusia yang tidak berkuasa, dan kerja mereka diiktiraf oleh masyarakat . . . Kedua -duanya baik, buruk, dan betul -betul jelek.

Dan semua yang merangkumi penggunaan serum super mutagenik yang dikenali sebagai “temp v.”

Temp v dalam Panggilan tugas . . . Sementara

The Temp v Field Peningkatan: Vought International’s Proprietari Campuran yang hampir sempurna untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi SUPE.

Sudah hampir sempurna, tentu saja. Setelah memakannya, temp v memberikan salah satu daripada empat kuasa besar rawak dalam slot menaik taraf medan anda, walaupun ia tidak bertindak seperti peningkatan medan biasa. Sebaik sahaja anda menggunakan Temp V, anda kemudiannya bebas untuk mengaktifkan kuasa ini apabila anda mahu … tetapi jika anda dihapuskan dari pertempuran sebelum mengaktifkan kuasa, maka seperti peningkatan medan biasa, ia hilang setelah mati.

Selain itu, semua peningkatan medan tradisional kelihatan menghilangkan kesan temp v … subjek ujian pengendali yang mengambil kotak munitions, keheningan mati, atau peningkatan medan lain yang hilang kuasa itu (atau Temp V Shot).

Berikut adalah empat kuasa besar yang berbeza yang dapat menghasilkan:

Jump Charge – Pengendali yang suka teknik pergerakan cepat – atau mungkin ingat satu atau dua yang menghantui – tahu berapa banyak lompatan caj yang mendorong mereka melintasi peta dengan pesat. Sama seperti Queen Maeve, seorang pengendali tidak mengalami kerosakan jatuh ketika mereka mendarat dari lompatan caj; Malah mereka menangani kerosakan percikan kepada sesiapa atau apa -apa dalam radius pendek tempat pendaratan pengendali.

Elektrik Shockwave – Untuk meletakkannya dengan mudah, “Elektrik masuk, letupan keluar.”Gelombang kejutan ini menghantar letupan elektrik yang kuat yang mencederakan pengendali dan pejuang AI, serta memusnahkan kenderaan dan peralatan. Fikirkan ini sebagai Super-Emp yang-seperti kebolehan lain-dapat membantu menghidupkan arus pasukan berpasukan.

Visi laser: Setelah pengaktifan, pengendali mengepung dan memadamkan rasuk laser yang mengalir melalui sasaran musuh ke arah apa pun yang mereka cari. Ia seperti salah satu daripada banyak kuasa yang dimiliki oleh Homelander, tetapi ia meninggalkan pengguna terbuka untuk bumerang.

Teleport: Lupakan navigasi pada kaki normal di seluruh Vondel; Teleport Warps pengendali ke atas, yang sangat membantu ketika cuba melarikan diri atau bergerak ke tanah yang lebih tinggi. Dan tidak seperti ketika Hughie Campbell melakukannya, kulit pengendali anda tidak terjejas dengan cara apa pun – tidak ada pakaian yang hilang, dengan kata lain – setiap kali ini berlaku.

Seperti yang anda harapkan, temp v boleh diakses semua Warzone senarai main, termasuk DMZ, Kecuali Permainan peringkat. Pemain Warzone yang paling baik tidak memerlukan suntikan temp v dan harus memberi nasihat Starlight di jalan mereka ke Top 250:

“Anda tidak memerlukan kuasa. Anda hanya perlu menjadi manusia.” – Starlight, Kanak-kanak lelaki (EP. 305)

Jika tidak, mengharapkan Temp V menjadi lebih jarang dalam DMZ berbanding dengan Mod Battle Royale.

Cabaran camo diabolik

Bersedia untuk melukis bandar merah?

Cabaran Camo Diabolik adalah ansuran ketiga tradisi pertengahan musim baru: satu set cabaran untuk setiap kelas senjata untuk membuktikan jumlah penguasaan senjata anda.

Kali ini, Camo yang jahat mencabar memberikan dua penyamaran, yang pertama adalah penyamaran kelabu yang diluluskan oleh vought, yang boleh digunakan pada setiap senjata dalam kelas tertentu setelah anda menyelesaikan cabaran khusus kelas itu. Berikut adalah semua cabaran Camo yang jahat:

 • Senapang Serangan: Dapatkan 50 Headshot Operator
 • Senapang pertempuran: Dapatkan 25 operator membunuh dari belakang
 • SMGS: Dapatkan 250 Operator Membunuh
 • SHOTGUNS: Dapatkan 30 operator membunuh semasa terdedah
 • LMGS: Dapatkan 30 operator membunuh semasa menggunakan penindas
 • Senapang penembak: Dapatkan 30 operator membunuh semasa dipasang
 • Senapang sniper: Dapatkan 3 membunuh tanpa mati 10 kali
 • Sidearm: Dapatkan 50 musuh longshot membunuh
 • Pelancar: Dapatkan 40 operator membunuh
 • Huru -hara: Dapatkan 30 musuh membunuh

Semua cabaran ini, tentu saja, perlu dilakukan semasa menggunakan senjata dari kategori yang ditetapkan. Dan cabaran -cabaran ini mungkin sejajar dengan cabaran lain untuk ganjaran harian, camos, atau kad panggilan.

Dengan itu, istilah “musuh” bukan sahaja merujuk kepada pengendali, tetapi juga kepada pejuang AI, seperti yang anda lihat di DMZ. Jadi, untuk cabaran sidearm dan huru -hara, mungkin lebih mudah untuk memainkan beberapa DMZ atau pencerobohan mod multiplayer dan memilih pejuang AI sebaliknya.

Lengkapkan semua sepuluh untuk membuka kunci penyamaran sejagat yang sangat jahat (dan sangat merah), yang boleh digunakan pada semua senjata sekali dibuka, dan pesona senjata, yang membuktikan penguasaan acara ini.

Operator Versus Superheroes – Edisi Terhad yang Sangat Khas Warzone

Di sekeliling Vondel dan Al Mazrah, sups dari anak -anak lelaki membuat kehadiran mereka diketahui dengan beberapa Super publisiti dengan cara mural dan iklan papan iklan. Tetapi bagi mereka yang ingin tahu siapa yang akan menjatuhkan semua tindakan dalam Musim 04 yang dimuat semula, inilah Intel pada pengendali Boys Bundles:

Budak -budak itu masuk Warzone, Peperangan Moden II -Bundle masa terhad khas

“Tidak ada yang baru saya, pal.” – Budak Soldier, Kanak-kanak lelaki (EP. 306)

Bersedia Menjadi Starlight, Homelander, atau Black Noir? Fikirkan anda boleh menyusun kasut itu dan menyertai anak lelaki atau tujuh ketika bundle dilancarkan?

Berita baik, terdapat tiga super-bundle untuk anda dalam musim 04 Reloaded:

Anak -anak lelaki: Starlight

“Jika anda melompat kapal dan anda membiarkan [[redacted]] memandu, maka anda adalah sebahagian daripada masalah.” – Starlight, Kanak-kanak lelaki (EP. 208)

The Boys: Starlight Bundle, berharga 2,400 mata cod, menampilkan Starlight-yang terus membakar pelaku cerah yang baik-sebagai pengendali.

Starlight berdagang dalam kuasanya untuk tiga pelan senjata pelacak dengan pemecatan yang dibina untuk pertempuran pendek hingga pertengahan- senapang serangan “des moines defender”, smg “smg dunia” pro-tuned, dan sidearm cahaya “membutakan”- kecuali jika ia adalah Perlindungan menamatkan. Dalam hal ini, sudah tiba masanya untuk beberapa “kejahatan yang diperlukan,” yang sempurna untuk meletakkan titik seru pada pertunangan jarak dekat yang berjaya.

Bundle ini juga termasuk pesona senjata, skrin pemuatan, pelekat senjata, dan lambang. Bundle ini dijadualkan tersedia pada 12 Julai.

Anak -anak lelaki: Homelander

“Saya sudah selesai meminta maaf. Saya sudah selesai dianiaya kerana kekuatan saya. Anda memerlukan saya untuk menyelamatkan anda. Awak buat. Saya satu -satunya yang mungkin dapat. Anda bukan wira sebenar. Saya wira sebenar.” – Homelander, Kanak-kanak lelaki (EP. 302)

The Boys: Homelander Bundle, berharga 2,400 mata cod, termasuk “satu -satunya lelaki di langit,” Homelander. Dia datang dengan langkah penamat “laser semua orang” yang benar -benar jahat, serta tiga pelan senjata pengesan dengan pemecahan:

Yang pertama adalah senapang serangan “bravado”, yang kedua adalah senapang serangan “vought uose” pro-tuned, dan yang ketiga adalah “kompleks keunggulan” pro-tuned smg. Dengan kuasa-kuasa itu digabungkan, mana-mana pengendali boleh menjadi super-scary di mana sahaja dari jarak dekat dan sederhana dan melihat bahagian rumah dengan bermain seperti dia.

Bundle ini juga termasuk decal senjata, lambang, skrin pemuatan, dan pesona senjata. Bundle ini dijadualkan tersedia pada 16 Julai.

Budak lelaki: noir hitam

“Saya dapat melihat melalui topeng itu. Maksud saya, secara harfiah, saya dapat melihat wajah anda. Saya dapat memberitahu apabila anda gembira, sedih, mengatakan yang sebenarnya, berbohong.” – Homelander ke Black Noir, Kanak-kanak lelaki (EP. 302)

The Boys: Black Noir Bundle, berharga 2,400 mata cod, termasuk pengendali yang pernah menjadi sahabat Homelander. Sekarang Black Noir sudah bersedia untuk membungkam sesiapa yang berdiri di jalannya untuk kemenangan.

Dia mencapai ini dengan dua pelan senjata pelacak dengan pemecatan, “kata -kata yang tidak terucapkan” pelan senapang sniper dan cetak biru senapang “kemarahan yang tenang”. Selain itu disertakan adalah “noir’s blades,” alat huru -hara yang melengkapkan beban stealth dengan salah satu daripada kedua -dua senjata utama. Sebaik sahaja dia terlalu dekat dengan pengendali, Black Noir boleh melakukan langkah penamat “shhh” yang termasuk dalam bundle ini, serangan yang dahsyat namun senyap yang meletakkan pengendali tidur. Semua alat ini ada di pelupusan anda, dibina khas untuk situasi stealth di semua mod.

Terdapat juga pesona senjata, skrin pemuatan, pelekat senjata, dan lambang yang termasuk dalam bundle ini. Bundle ini dijadualkan tersedia pada 20 Julai.

Sorotan Bundle – Pro Pack 6: Graffiti Tactical

Sebagai tambahan kepada berkas di atas, kedai akan merangkumi bundle tambahan sebagai sebahagian daripada kemas kini yang dimuat semula.

Satu bundle yang terkenal adalah Pro Pack 6: Graffiti Tactical Tersedia dengan harga $ 19.99 USD atau setaraf serantau anda.

Sebagai tambahan kepada 2,400 mata cod, yang boleh digunakan pada mana -mana bundle lain yang anda lihat di sini atau di kedai (atau untuk Pas Battle), Pek Pro ini termasuk kulit pengendali baru untuk Chuy yang meletakkannya dalam gear artis grafiti penuh penuh. Di DMZ, kulit pengendali ini secara automatik menganugerahkan rompi plat perisai dua plat pada setiap penggunaan.

Dia akan melukis dinding dengan “Express Yourself” SMG dan senapang serangan “jalanan”, kedua-duanya dibina untuk pertunangan jarak dekat Peperangan Moden II dan Warzone.

Pek Pro ini juga termasuk pesona senjata, skrin pemuatan, lambang, dan pelekat senjata.

Sorot Bundle – Whisker Tango

Dapatkan cakar itu untuk merobek butiran bundle ini, yang merupakan purrfect untuk pengendali yang tidak mengambil terlalu serius. . .

Berharga 2,400 mata COD, Whisker Tango Mempunyai dua kulit operator baru: Sgt. PSPSPS dan SGT. Taburan. Skins Operator Datang Dengan Sendiri Sendiri Percuma Untuk DMZ-Anda mungkin tidak mempunyai sembilan nyawa, tetapi ini sekurang-kurangnya akan memberi anda peluang tambahan-serta slot pengendali tambahan.

Bundle itu juga termasuk dua pelan senjata senjata-senapang serangan “cat gores” untuk bermain midrange dan smg “pouncer” untuk catfights yang lebih dekat-serta kulit kenderaan baru, daya tarikan senjata tulang ikan, vinil, lima pelekat, dan Lambang.

Sorotan Bundle – Pek Reaktif: Soulless

Salah satu bundel paling premium di kedai adalah bernilai beratnya dalam kristal.

Berharga 2,800 mata cod, Pek Reaktif: Soulless Termasuk kulit pengendali “hantu spektrum” yang luar biasa yang menggantikan topeng hantu dengan salah satu kristal tulen.

Di samping itu, bundle ini mempunyai senapang serangan “absolution” dan pelan senjata smg “rahmat”. Kedua -dua senjata utama adalah reaktif dan memakan jiwa yang jatuh setiap kali mereka menangani pukulan terakhir ..

Bundle ini juga termasuk cetak biru senjata pisau tempur kristal, varian peralatan maut pisau kristal, pesona senjata, pelekat, skrin pemuatan, dan lambang animasi.

Bundle Marquee – Blackcell

Untuk $ 29.99, Blackcell merangkumi lebih daripada 7,000 titik cod nilai (berdasarkan bundle kedai dalam permainan yang setanding):

 • Akses ke Lulus Pertempuran Musim 04 Penuh dan 20 Tingkat Skips (25 di PlayStation®). Ini termasuk 1,400 mata cod yang dianugerahkan sepanjang Pas Battle.
 • Sektor Blackcell, yang merangkumi 1,100 mata COD, pengendali Blackcell baru bernama IO, pelan senjata senjata pro-disesuaikan dan langkah penamat. Plus, buat kali pertama di Modern Warfare® II, adat Warzone Payung terjun dan kontrails (asap di belakang pengendali anda apabila payung terjun dikerahkan).
 • Pembukaan segera sektor Pass Battle yang bersebelahan ke sektor Blackcell, kedudukan alternatif di peta pertempuran berbanding dengan kedudukan permulaan yang normal. Anda bebas membuka kunci sektor peta pertempuran bersebelahan dengan sektor permulaan yang akan datang selepas pembelian Blackcell.
 • Kandungan Lulus Battle Blackcell-Only Tambahan: Enam Kulit Pengendali Alt Blackcell, Six Blackcell Tracer Weapon Blueprints, dan Dua Kain Kenderaan.
 • Pengendali menggunakan varian cetak biru spesifik yang ditandakan dalam permainan kerana mempunyai pusingan pengesan harus mengharapkan berkembang hitam dan emas dan kesan lain untuk senjata ini.
 • Pemain yang menaik taraf ke Blackcell setelah membeli Pass Battle juga akan menerima 1,100 mata COD kembali.

Sorotan Bundle – Dapatkan Bundle Permainan Percuma Anda Sebelum 20 Julai

Permainan Perdana dan Panggilan tugas bekerjasama untuk menyediakan semua ahli utama dengan bundle percuma untuk digunakan di Peperangan Moden II dan Warzone.

Buat masa ini, anda boleh menuntut Bundle Rivals Track, yang termasuk senapang sniper “langsung” dan “Speed ​​Boost” SMG Weapon Blueprints, dua senjata hebat untuk loadout yang berlebihan dalam Battle Royale. Ia juga mempunyai dua kulit kenderaan – satu untuk UTV dan satu lagi untuk hatchback – dan pelekat senjata.

Bundle ini hanya tersedia sehingga 20 Julai, di mana satu bundle percuma baru akan tersedia untuk ahli permainan Perdana untuk dikumpulkan.

Sosial dan Komuniti-LFP dalam permainan-Pelayar Parti

Sistem LFP (Mencari Parti) yang dirombak membantu pemain mencari pesta dengan gaya komunikasi yang serupa dan keutamaan PlayStyle. Perubahan berikut dibuat untuk meningkatkan pengalaman pemain berdasarkan maklum balas komuniti:

Keutamaan dinamik: Sebagai tambahan kepada jenis komunikasi, senarai keutamaan yang diperluaskan termasuk pilihan playstyle primer dan menengah (e.g., Fokus pada misi puak atau kompetitif berbanding gaya bermain kasual).

Mengiklankan pesta anda: Pemimpin parti boleh menyiarkan pihak anda yang ada dan menarik individu yang berkongsi pilihan yang sama. Isi skuad anda dengan rakan sepasukan yang serasi sebelum menyelam ke dalam tindakan untuk bermain lebih kolaboratif dan berasaskan pasukan.

Semak imbas pesta dan sertai: Tidak lagi menunggu! Pemain kini boleh meneroka senarai pihak yang ada dengan pilihan yang sepadan untuk menyertai mereka dengan segera. Nota: Perlawanan tepat sahaja.

Penambahbaikan kualiti hidup: Pepijat telah ditetapkan dan antara muka pengguna keseluruhan diperbaiki untuk memastikan pengalaman yang lebih lancar.

Untuk mengakses pelayar parti, klik “Cari pesta.”Setelah memilih mod dan memasuki lobi, pemain boleh mengiklankan pihaknya yang ada atau melayari kolam yang ada.

Nota patch tersedia sebelum dilancarkan

Sebagai tambahan kepada pecahan peta multiplayer baru yang tiba dengan musim 04 dimuat semula, Panggilan tugas Studio akan melepaskan nota patch yang terperinci semua perubahan yang datang dengan kemas kini ini.

Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran

 • Masa untuk menjalankan satu di London Copper Box Arena. Siri Dunia Pertama Warzone Global Final, berlangsung pada 16 September di London. Pra-jualan tiket hidup pada 17 Julai; Jualan Umum adalah 19 Julai. Berada di sana. Untuk menyertai presale, mendaftar di sini.
 • Peringatan: The New York Subliners adalah yang terbaik dalam liga. Tahniah kepada New York Subliners untuk memenangi 2023 Call of Duty League Kejohanan.
 • Kemas kini kedai kod – Call of Duty Shop x Primitif Skateboarding Collaboration. Dapatkan papan baru ini dan tangkap udara di luar menarik ‘pelongsor dalam permainan.

Butiran Akhir Siri Dunia Warzone Global

Siri Dunia Warzone Global Final akan diadakan di Legendary Copper Box Arena di London pada 16 September.

Trio dari seluruh dunia telah memanjat tangga untuk menjadi 50 trio terbaik tetapi hanya satu yang akan dinobatkan sebagai juara global. Final live satu hari ini membentuk kesimpulan yang luar biasa untuk tahun yang sudah penuh aksi.

Presale untuk tiket bermula 17 Julai. Untuk mendaftar, klik di sini.

Dengan negara -negara yang diwakili dari seluruh dunia, mesej ini adalah untuk semua Panggilan tugas Peminat:

Kami mempunyai satu misi untuk anda:

Jadikan kita bangga, kuat, dan tetap sejuk.

Pek pemacu yang ditetapkan oleh wsow yang akan ditambah pada musim 04 dimuat semula

Setiap skuad memerlukan pemandu yang ditetapkan, orang yang tidak akan penuh hatchback ke sungai Al Mazrah.

Masuk ke Pek pemacu yang ditetapkan oleh wsow, Bundle 1,500 cod Point yang memaparkan kulit pengendali “kelajuan syaitan” untuk rasmi Call of Duty League (Lelaki) Operator. Ya, itu adalah saman kemalangan, kerana jalan -jalan mendapat sedikit kelam kabut di luar sana Warzone, Terutama dalam permainan peringkat.

Terdapat juga pelan tindakan senjata “Take the Wheel”, dibina sebagai pilihan midrange berkapasiti tinggi yang boleh dimuatkan dalam beban royale pertempuran tradisional. Plus, bundle ini termasuk kad panggilan, lambang, token XP dua jam, dan Token XP Senjata Satu Jam.

Tahniah kepada juara Call of Duty League ™ 2023

Tahniah kepada New York Subliners (NYSL) – Musim MVP Paco “Hydra” Rusiewiez, Cesar “Skyz” Bueno, Preston “Prestahh” Greiner, pengganti Elliot “Wardy” Ward, Ketua Jurulatih Ehsan “Dreal” “Tinsley” – Untuk memenanginya pada 18 Jun 2023.

Pasukan itu membawa pulang pendapatan pertama $ 1 juta, bersama dengan jaket kejohanan dan beberapa kasut manis dari artis yang hebat Kidwiseman.

Ini adalah yang terbesar Panggilan tugas Acara Esports Pernah: Hujung minggu kejohanan yang dijual menyaksikan lebih dari 3.9 juta jam siaran ditonton, dan penonton langsung 23,000+ sepanjang hujung minggu. Kejohanan ini mengukuhkan tahun pemecahan rekod sebagai CDLMusim yang paling ditonton, dengan 40 juta+ jam menonton sepanjang masa.

Dan pasukan yang menyusun tempat mereka dalam sejarah adalah New York Subliners, yang kemahiran dan minda kolektifnya hanya dapat diringkaskan hanya dalam satu perkataan: “Bertahan.”

Walaupun skuad ini disapu dari pemenang akhir – dan walaupun menamatkan musim di tempat ketiga – NYSL mengalahkan skuad #1 pada musim biasa Atlanta Faze, kemudian menjatuhkan pasukan yang menghantar mereka ke perlawanan akhir penghapusan – Toronto Ultra – Dengan siri siri 5-0 di hadapan ribuan peminat.

Modern Warfare 2 dan Warzone Season 4 Reloaded baru kandungan, tarikh pelepasan dan banyak lagi yang diturunkan

Modern Warfare 2 dan Warzone Season 4 Reloaded Content baru

Activision telah mengangkat tudung pada Call of Duty: Modern Warfare 2 dan Warzone’s Season 4 Reloaded! Keluar 12 Julai ini, kemas kini tajuk baru juga akan membawa gelombang barangan baru untuk kedua -dua permainan dan tentu saja, pelarasan permainan. Baca terus untuk kandungan dan maklumat baru MW2 dan Warzone Season 4.

 • Bacaan Berkaitan: Laporan: Call of Duty 2023 ditunjukkan oleh Activision kepada pemain NBA di Liga Musim Panas

Modern Warfare 2 dan Warzone Season 4 Reloaded kandungan baru, tarikh pelepasan dan gambaran keseluruhan:

Tarikh Siaran: 12 Julai

Gambaran Keseluruhan Warzone:

 • Selamat datang ke Battle Royale di Vondel. Kebangkitan semula masih akan berada di sekitar, tetapi bagi pengendali yang disediakan untuk royale pertempuran intensiti tradisional …
 • Masukkan gulag baru. Veteran Call of Duty boleh membuat diri mereka merasa di rumah di ruang bawah tanah wain dan penjara wain Vondel Castle, tetapi sesiapa sahaja boleh belajar bagaimana menguasai arena ini untuk 1v1 duels.
 • Ciri-ciri tambahan. Imbasan Pekerja.

Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden:

 • Ia terakhir ke bawah. Tetapi Pasukan Petugas 141 tidak ditakdirkan. Selamat Datang ke Grand Reveal of RAID: Atomgrad Episode 04, kesimpulan epik kepada operasi khas TF141 dalam Modern Warfare II.
 • Mungkin berubah menjadi hantu … kerana perkhemahan yang muktamad boleh menjadi hebat di tepi pantai Vondel, peta multiplayer baru di mana manuver stealth adalah tumpuan anda, dan bukannya berenang di bawah rumah kapal seperti yang anda lakukan di Vondel. Jadilah pengendali dan pelan sebenar 141 dengan sewajarnya.
 • Masa untuk bermain permainan. Peringkat permainan musim 04 sedang berayun, dan anda mempunyai banyak masa – tetapi tidak terlalu banyak masa – untuk melengkapkan pas pertempuran dan mencapai pangkat prestij maksimum sehingga musim 05 bermula!

Di kedua -dua tajuk:

 • Supes vs. Askar – Anak lelaki menyerang Call of Duty. Homelander, Starlight, dan Black Noir telah tiba, dan mereka membawa beberapa kejutan kepada Call of Duty Universe.
 • MX Guardian: Perlu sesuatu “dekat dan peribadi?”Dibuka melalui Cabaran Melalui Battle Pass, senapang patah auto yang sangat serba boleh ini hanya terhad oleh julat yang berkesan … jika tidak, ia bersedia untuk menyampaikan beberapa pukulan kalah mati yang dahsyat.
 • Lebih banyak di kedai. Whisker Tango dan dua pek pengesan menyerlahkan seluruh kedai dalam permainan. Juga, dapatkan Bundle Permainan Percuma sebelum ia berputar pada 20 Julai.

Sebaik sahaja patch keluar, kami pasti akan memberitahu pembaca kami.