Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty: Warzone ™ 2.0 Musim 01: Semua yang anda perlu ketahui, termasuk DMZ, Warzone 2 Tarikh Siaran untuk November | Gamesradar

Tarikh Siaran Warzone 2 ditetapkan untuk bulan November

Tetapkan kapal kargo yang mengambil air di bahagian lautan Atlantik yang ribut, penghantaran baru siap untuk mengembalikan kekacauan yang hanya dapat diberikan peta ultra-kompak. Berfikir tentang bekerja di sekitar dan di luar sempadan peta, yang mungkin dalam versi sebelumnya? Anda mungkin mendapati diri anda semua di laut ..

Call of Duty ®: Modern Warfare ® II dan Call of Duty: Warzone ™ 2.0 Musim 01: Semua yang anda perlu tahu, termasuk DMZ

Bersedia untuk era baru-pelancaran Call of Duty percuma: Warzone 2.0 Dan mod DMZ yang sangat dinanti-nantikan, debut peta kegemaran komuniti yang dikemukakan semula dalam multiplayer Modern Warfare ® II, dan memimpin Ops Special Raid All Highlight Season 01, kickoff muktamad untuk tahun yang luar biasa kandungan kandungan yang luar biasa.

 • Berita
 • Pengumuman

Call of Duty ®: Modern Warfare ® II dan Call of Duty: Warzone ™ 2.0 Musim 01: Semua yang anda perlu tahu, termasuk DMZ

Bersedia untuk era baru-pelancaran Call of Duty percuma: Warzone 2.0 Dan mod DMZ yang sangat dinanti-nantikan, debut peta kegemaran komuniti yang dikemukakan semula dalam multiplayer Modern Warfare ® II, dan memimpin Ops Special Raid All Highlight Season 01, kickoff muktamad untuk tahun yang luar biasa kandungan kandungan yang luar biasa.

 • Berita
 • Pengumuman

09 November 2022

oleh Kakitangan Call of Duty

 • Era baru bermula
 • WarZone ™ 2.0 Tinjauan
 • Selamat datang ke Al Mazrah – Peta Besar Baru
 • Warzone 2.0 inovasi, kemas kini sejak Call of Duty: Seterusnya
 • DMZ – Main Jalan Anda dalam Pengalaman Warzone Baru Baru
 • Datang Musim: Senarai Main Orang Ketiga
 • Warzone Intermission, Lancarkan sebagai Call of Duty®: Warzone ™ Caldera
 • Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden
 • Tembak Kapal II-Rumah Tembak Pada Pelancaran, Penghantaran Pertengahan Musim
 • Pemanasan untuk Multiplayer Ranking dengan CDL Moshpit
 • Ops Khas-Misi Baru di Pelancaran, RAID Episod 1 Pertengahan Musim
 • Menangani Tahap 1 dan Rekod Pertempuran
 • Gambaran keseluruhan musim 01
 • Memperkenalkan Pas Battle Baru
 • Empat senjata baru, dua percuma dalam Battle Pass
 • Tiga pengendali baru
 • Matlamat Skuad: Modern Warfare FC bermula pada musim
 • Prestij yang berterusan: Kemajuan bermusim diturunkan
 • Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran
 • Sokong Call of Duty Endowment pada Hari Veteran
 • C.O.D.E Bowl III yang disampaikan oleh USAA dan Call of Duty League Major
 • Gear di kedai kod
 • Masih masa untuk dimasukkan ke MWII, menaik taraf ke edisi Vault

Era baru bermula

Siap dan bersiap untuk jatuh.

Bermula pada 16 November, Musim 01 Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 akan menyampaikan tindakan di semua bidang: lelaran seterusnya pengalaman Battle Royale yang besar-besaran yang memaparkan mod DMZ yang sangat dinanti-nantikan, memaparkan peta semula dalam multiplayer, dan misi Ops khas tambahan sebelum episod RAID pertama. Akan ada banyak kandungan di kedua-dua perlawanan melalui lulus pertempuran baru, acara bertema bola sepak, dan banyak lagi.

Musim 01 untuk Modern Warfare® II dan Warzone 2.0 ™ berjalan secara langsung pada 16 November pukul 10 pagi pt. Peperangan Moden II akan menerima kemas kini musim 01 pada 14 November pukul 10 pagi pt. Semua platform dapat dipredikasikan Warzone 2.0 bermula pada 14 November pukul 10 pagi pt.

Warzone 2.0 Tinjauan

 • Al Mazrah, rumah Warzone 2.0: Gunakan 18 perkara utama yang menarik untuk merancang kemenangan anda dalam pertempuran Royale atau meneroka mereka dalam perjalanan ke pengekstrakan dalam pengalaman DMZ yang baru.
 • Bersedia untuk era baru: Massa inovasi permainan dan ciri baru membuat Warzone 2.0 Pengalaman yang luar biasa, dibina di atas pembelajaran masyarakat sejak Panggilan tugas®: Seterusnya.
 • Peralihan dalam Perspektif: Senarai main orang ketiga yang datang ke musim Warzone 2.0: Buat pertama kalinya di Warzone sejarah, kami mengalu-alukan peminat tindakan Royale Battle Royale Ketiga semasa Musim 01.

Selamat datang ke Al Mazrah – Peta Besar Baru

Pusat kepada Peperangan Moden II Universe, kota Al Mazrah di Republik Bersatu Adal adalah medan pertempuran pertama anda Warzone 2.0.

Mereka yang bermain Peperangan Moden II Sekarang ini mendapat latihan serius di Al Mazrah. Sebagai contoh, peta multiplayer berikut adalah subseksyen kawasan besar ini:

 • Al Bagra Fortress (peta teras)
 • Kedutaan (peta teras)
 • Zarqwa Hydroelectric (peta teras)
 • Taraq (kedua -dua teras dan peta pertempuran)
 • Sarift Bay (peta pertempuran)
 • Sa’id (peta pertempuran)

Warzone 2.0 inovasi, kemas kini sejak Call of Duty: Seterusnya

Call of Duty: Warzone 2.0 sudah bersedia untuk membuat impaknya sebagai permainan yang dibina semula, percuma, percuma untuk semua orang yang mengambil permainan royale yang telah mentakrifkan semula Panggilan tugas® francais.

Sebelum dilancarkan musim 01, seluruh blog akan didedikasikan untuk menyelam lebih mendalam ke dalam ciri -ciri baru dan mekanik yang telah dikemas kini sejak apa yang ditunjukkan di Call of Duty: Seterusnya. Buat masa ini, inilah rasa sorotan terbesar yang dapat kita kongsi:

Loadouts tidak pergi

Loadouts tersuai kembali untuk Warzone 2.0.

Sama dengan yang asal Call of Duty®: WarZone ™, Loadouts memainkan peranan yang besar dalam apa yang menjadikan permainan ini unik, dan dalam era baru ini, pemain akan mempunyai akses lebih cepat ke manfaat utama beban mereka: senjata utama. Terdapat tiga cara untuk mendapatkan beban, atau sekurang -kurangnya, senjata utama:

 • Kedai-Pemain boleh menggunakan wang tunai dalam pertandingan di kedai-kedai (nama baru untuk stesen beli) untuk membeli senjata utama mereka dari beban mereka yang dibuat.
 • Loadout Drop Public Acara – Loadout Drops akan jatuh ke Al Mazrah di pertengahan pertandingan Battle Royale. Walau bagaimanapun, ini tidak terhad atau diberikan kepada skuad individu, tetapi sebaliknya boleh diakses oleh mana -mana pemain.
 • Benteng dan laman hitam – Pemain juga boleh mendapatkan beban mereka dalam permainan awal sebagai ganjaran untuk membersihkan kubu kuat atau laman hitam.

Di samping itu, wang tunai dalam perlawanan boleh digunakan untuk membeli senjata utama anda dari beban yang dibuat.

Mekanik rompakan: Battle Royale yang tinggal tradisional, sistem ransel baru di DMZ

Warzone 2.0 Akan melaksanakan sistem ransel baru, disepadukan sepenuhnya untuk DMZ dan diselaraskan untuk mod pertempuran royale.

Dalam pertempuran Royale, seperti sebelumnya Warzone, Kotak bekalan akan membuang barang untuk dijemput. Apabila pemain berinteraksi dengan mana -mana bekas rampasan lain, seperti beg duffel, kes perubatan, mereka akan berfungsi dengan menu rampasan.

Apabila pemain mati, mereka akan menjatuhkan senjata utama mereka di atas tanah dan ransel mereka, yang mengandungi kandungannya yang lain, dan diakses melalui menu rampasan.

Menentukan gulag baru

Selepas Seterusnya, Gulag baru menerima beberapa perubahan sejak dua bulan yang lalu ketika masih dibina dalam tradisional Warzone pengalaman.

Gulag akan menjadi persekitaran 2v2 di mana duos berpasangan secara rawak mesti menyelaraskan untuk menurunkan pembangkang mereka. Semua pemain akan menerima beban yang telah ditetapkan – pada pelancaran, ini akan menjadi pistol atau senapang patah, bom tangan yang mematikan, dan bom tangan taktikal – dengan senjata dan gear yang sangat berkesan yang ditempatkan ke pusat peta.

The Gulag juga akan termasuk Jailer, yang akan muncul di tengah -tengah perlawanan untuk membantu mempercepatkan pertempuran. Mengalahkan penjara akan mengembalikan semua empat tahanan gulag kembali ke pertempuran royale, yang menawarkan dilema: lakukan kedua -dua duos bersetuju untuk menunggu dan melawan musuh yang kuat ini bersama -sama, atau melakukan satu tamak dan cuba untuk mendapatkan kemenangan penghapusan?

Daripada mekanik lebih masa tradisional, jika pasukan mahupun penjara tidak dihapuskan selepas tempoh masa yang singkat, keempat pengendali kalah.

AI pejuang di Battle Royale – hanya di kubu kuat, tapak hitam, masa lapang gulag

The Gulag adalah salah satu daripada tiga tempat di mana pemain boleh melawan pejuang AI, kerana mereka akan dihadkan untuk menjaga lokasi tertentu.

Dua lokasi yang lain adalah kubu kuat dan tapak hitam, yang jelas ditetapkan di peta TAC dalam permainan anda untuk membolehkan anda memilih untuk mengadakan pertunangan dengan pejuang AI.

Semasa setiap perlawanan, beberapa kubu kuat akan diaktifkan di sekitar peta. Skuad boleh melawat kawasan ini untuk melawan pejuang AI. Pasukan pertama yang melengkapkan kubu kuat mesti melucutkan bom dan akan mendapat kunci ke tapak hitam dan beban adat mereka. Pasukan berturut -turut mesti menghapuskan bilangan pembela tertentu (AI atau pemain) dan akan mendapat beban tersuai mereka, tetapi bukan kunci tapak hitam.

Laman hitam adalah bentuk kubu kuat yang lebih berbahaya, tetapi mereka menawarkan ganjaran pelan senjata tetap dan barang-barang yang lebih berharga bagi mereka yang membersihkannya. Ini hanya boleh didapati melalui kunci tapak hitam, diberikan kepada pasukan pertama yang membersihkan salah satu kubu aktif.

Ciri -ciri baru tambahan: pertempuran akuatik, kenderaan baru dan mekanik bahan api, dan banyak lagi

Tidak semuanya akan berbeza dari apa yang kita lihat di Seterusnya. Sebagai tambahan kepada beberapa ciri baru yang lain, mengharapkan perkara berikut Warzone 2.0:

Runtuh bulatan

Mungkin tidak ada satu zon selamat – dalam mod pertempuran royale, boleh ada sehingga tiga lingkaran dalam keruntuhan, yang akhirnya akan muncul untuk pertarungan terakhir. Bersedia untuk menyesuaikan strategi anda dengan sewajarnya, kerana ciri ini rawak dalam setiap perlawanan.

Sembang jarak dekat

Ada sesuatu untuk dikatakan? Comms kini dibuka, jadi mana-mana perbualan dalam permainan boleh dijemput oleh mana-mana skuad lain. Ini dapat membuka cara baru untuk menangani pertunangan . . . atau kekacauan dengan musuh yang bersembunyi di dalam bangunan.

Asimilasi

Dalam mod DMZ yang berpangkalan di skuad, serta senarai main pertempuran royale khas, anda mempunyai pilihan untuk bergabung dengan pengendali musuh dan membentuk skuad yang lebih besar.

Soal siasat (Battle Royale dan DMZ sahaja)

Dalam mod berasaskan skuad, Intel adalah segalanya. Mendedahkan lokasi musuh dengan berjaya mengguncang musuh-musuh yang dikawal oleh pemain semasa mereka diturunkan.

Chopper Berat dan Hummer EV

Dua kenderaan baru menentukan jadual kenderaan yang segar Warzone 2.0: sebuah rumah kuasa udara yang dikenali sebagai pencincang berat, yang boleh berlegar di udara tanpa juruterbang, dan pickup EV Hummer EV dan GMC, cara yang serba boleh untuk menutup tanah yang serius dengan seluruh skuad dalam supertruck semua elektrik ini.

Berikut adalah jadual penuh kenderaan yang boleh anda harapkan di Al Mazrah:

ATV: Nimble tiga tempat duduk dengan sedikit perlindungan

UTV: Empat tempat duduk ringan.

Hatchback: Kenderaan awam empat pintu tanpa perlindungan yang ketara.

SUV (Standard): Semua orang awam 4×4 dengan bingkai berkotak.

GMC Hummer Ev: Supertruck semua-elektrik yang direka untuk di luar jalan.

Trak kargo: Kenderaan perindustrian besar dengan flatbed.

Helo ringan: Helikopter cahaya enjin berkembar untuk sokongan traversal dan pertempuran pesat.

Pencincang berat: Helikopter carian dan penyelamatan yang sangat berperisai.

Rhib: Perahu taktikal yang boleh dirancang untuk pasukan khas.

Bot Patrol Perisai: Kenderaan akuatik bertetulang dengan dipasang .Senapang mesin 50 kal.

Bahan api kenderaan, mekanik stesen minyak

Tidak ada sumber bahan bakar yang tidak terhad – semua kenderaan (ya, termasuk EV) menggunakan bahan bakar dari masa ke masa, dan apabila ia habis, kenderaan itu tidak lagi boleh digunakan. Kenderaan boleh diisi semula sama ada dengan tin gas yang terdapat di sekitar peta atau di stesen minyak.

Stesen gas juga boleh membaiki kerosakan badan dan tayar, dengan itu memulihkan kesihatan kenderaan. Walau bagaimanapun, pengendali juga boleh melakukan pembaikan tayar rata di mana sahaja di dunia dengan berinteraksi dengan tayar individu.

Pertempuran Akuatik

Sama ada dengan bot atau dada, pengendali boleh menavigasi saluran air, sungai, dan laut terbuka sebagai sebahagian daripada strategi kemenangan keseluruhan mereka. Ingat: Hanya Sidearms, Senjata Melee, dan Lemparan Pisau boleh digunakan semasa anda tenggelam. Juga, cuba gunakan peralatan maut dan taktikal di atau di bawah air untuk pelbagai kesan yang berpotensi merosakkan.

Kedai: Beli stesen 2.0

Setiap stesen beli mengandungi set item yang unik untuk pembelian dalam kuantiti terhad, termasuk killstreaks, plat perisai, dan banyak lagi. Anda dapat melihat persembahan ini, dan boleh membeli kembali skuad yang jatuh, dalam antara muka baru.

DMZ – Main jalan anda dalam yang baru Warzone Pengalaman

Selain tradisional Warzone Mod – Battle Royale Solos, Duos, Trios, dan Quads – Warzone 2.0 akan dilancarkan dengan pengalaman baru yang dikenali sebagai DMZ.

DMZ adalah mod pengekstrakan yang berfokus pada dunia terbuka di mana skuad pengendali mempunyai pengekalan percuma untuk melengkapkan misi berasaskan puak, mengambil objektif sampingan tambahan, melibatkan diri dengan pengendali musuh atau pejuang AI, dan mencari barang-barang berharga, sementara berjuang untuk bertahan ke arah exfiltration.

Mengharapkan gambaran keseluruhan taktikal ke dalam mod ini lebih dekat dengan pelancarannya minggu depan.

Datang Musim: Senarai Main Orang Ketiga

Seperti yang diumumkan di Seterusnya, Warzone 2.0 akan merangkumi senarai main orang ketiga.

Peralihan dalam perspektif ini benar -benar dapat mengubah asas pertempuran royale di Panggilan tugas, Membenarkan taktik penglihatan yang berbeza dan rasa permainan yang berubah-ubah, tetapi masih ada tindakan yang penuh aksi. Peperangan Moden II Pemilik sudah dapat merasai orang ketiga sekarang melalui multiplayer permainan.

Senarai main orang ketiga akan diperkenalkan ke dalam pusingan mingguan pertempuran royale semasa musim 01.

Warzone Selimut, melancarkan semula sebagai Call of Duty®: Caldera WarZone ™

Semasa kita melihat ke hadapan Warzone 2.0, kami juga ingin menangani rancangan kami Call of Duty: Warzone:

Akses kepada Call of Duty: Warzone berterusan seperti normal sehingga 16 November, apabila “persinggahan” pendek berlaku semasa tetingkap pelancaran Warzone 2.0:

 • Kira -kira pukul 8 pagi pt pada 16 November, Call of Duty: Warzone Pelayan akan sementara di luar talian sebagai Call of Duty®: Vanguard Musim lima menyimpulkan.
 • Kira -kira pukul 10 pagi pt, Call of Duty: Warzone 2.0 akan dikeluarkan sebagai sebahagian daripada Peperangan Moden II Musim 01.
 • Pada masa ini, Sumber Pembangunan Studio (yang diketuai oleh Raven Software) akan memberi tumpuan kepada memastikan yang baru Warzone 2.0 Ekosistem Percuma Untuk Bermain Berjalan dengan berkesan.
 • Pada masa ini, anda digalakkan untuk melompat dan bermain Warzone 2.0 secara percuma.
 • Sekali Warzone 2.0 ekosistem stabil sepenuhnya, dan selepas pembangunan kecil untuk kesyukuran untuk pemaju yang memerhatikan ini.S. Percutian, Warzone dirancang untuk dilancarkan semula sebagai Call of Duty: Kaldera Warzone Sebagai pengalaman yang berasingan. Ini akan berlaku pada kira -kira pukul 10 pagi pt pada 28 November.
 • Sebagai tanda penghargaan kami, mereka yang bermain Call of Duty: Warzone akan berbakat beberapa item untuk digunakan di Warzone 2.0.

Melancarkan semula – Call of Duty: Kaldera Warzone

Mengikuti peluncuran, anda akan mempunyai dua yang berbeza Warzone permainan yang boleh anda mainkan: Warzone 2.0 dan Warzone Caldera.

Warzone 2.Sistem, perkembangan, dan sistem inventori 0 akan terikat dengan yang baru Peperangan Moden II kandungan dan sistem. Ini disebabkan gabungan maklum balas daripada komuniti, batasan teknikal, dan keperluan untuk mempermudahkan yang seterusnya dan terbaru Warzone Untuk mencipta pengalaman pemain yang lancar bergerak ke hadapan.

Call of Duty: Kaldera Warzone berterusan sebagai permainan berasingan dari Peperangan Moden II dan Warzone 2.0. Jangkakan pengalaman permainan berikut dalam Warzone Caldera Sebaik sahaja ia dilancarkan:

 • Kemajuan pemain, perkembangan silang untuk XP dan senjata XP, inventori, kandungan lulus pertempuran, senjata, bundel kedai, dan pembelian lain dari Call of Duty®: Modern Warfare® (2019), Call of Duty®: WarZone ™, Call of Duty®: Perang Dingin Ops Hitam, dan Call of Duty®: Vanguard hanya boleh diakses dalam Warzone Caldera (dan dalam permainan masing -masing).
 • Berharap untuk mengakses Senarai Main Battle Royale Standard.
 • Peperangan Moden II atau Warzone 2.0 Kandungan, termasuk Pas Battle Pass dan Bundle Store, tidak akan tersedia.
 • Token 2xp dan 2WXP tidak akan dipindahkan antara Warzone Caldera dan Warzone 2.0.
 • Manakala Warzone Caldera tidak akan mempunyai kedai dalam permainan, mata cod akan dipindahkan antara semua permainan.
 • Pulau Pulau Rebirth dan Peta Keep Fortune tidak akan hadir ketika Call of Duty: Kaldera Warzone menjadi tersedia untuk dimainkan.
 • Bagi peminat peta pertempuran kecil royale, mengharapkan perkembangan menarik di Warzone 2.0 semasa musim akan datang.

Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden

 • Rumah Tembak, Penghantaran ditetapkan untuk kembali semula. Bersedia untuk menyelesaikan cabaran camo itu atau hanya memeluk kekacauan panik yang disediakan oleh peta-peta ini.
 • Buka moshpit CDL. Sebelum pengenalan Peperangan Moden II Mod peringkat pada musim akan datang, mengamalkan peta rasmi dan peraturan dengan skuad anda.
 • Misi Ops Khas Baru, Raid Episod 1 dalam Musim. Ambil duo anda dan menyerang musuh di darat dan di udara sebelum bersiap untuk meneruskan Peperangan Moden II cerita dalam pengalaman serbuan yang menakutkan.

Tembak Kapal II-Rumah Tembak Pada Pelancaran, Penghantaran Pertengahan Musim

Musim 01 membawa kembali dua kegemaran yang dikemukakan dari Peperangan moden (2019) – Tembak rumah dan penghantaran. Peta -peta ini suci untuk penggiling camo dan sangat terkenal dengan tindakan yang menggembirakan dan menyeronokkan.

Tembak Rumah (Pelancaran)

Terletak di hutan di selatan Las Almas, rumah baru menembak rumah itu dibina untuk latihan kartel yang disewa senjata dengan tahap intensiti yang sama seperti pengendali pasukan khas Mexico. Kemudahan api hidup ini sama seperti mematikan seperti yang anda ingat-peta kecil, tiga lorong yang kondusif untuk semua gaya permainan.

Penghantaran (pertengahan musim)

Tetapkan kapal kargo yang mengambil air di bahagian lautan Atlantik yang ribut, penghantaran baru siap untuk mengembalikan kekacauan yang hanya dapat diberikan peta ultra-kompak. Berfikir tentang bekerja di sekitar dan di luar sempadan peta, yang mungkin dalam versi sebelumnya? Anda mungkin mendapati diri anda semua di laut ..

Pemanasan untuk Multiplayer Ranking dengan CDL Moshpit

Pada masa akan datang Peperangan Moden II Musim, Treyarch bekerjasama dengan Infinity Ward dan rakan kongsi lain untuk memberikan pengalaman bermain dalam pelbagai pemain, dimodelkan selepas tahap pertandingan tertinggi permainan: Call of Duty League.

Seperti yang diumumkan sebelum ini, Peperangan Moden II Permainan peringkat akan didasarkan pada dua tahun yang lalu maklum balas yang berterusan dan akan mengandungi, antara ciri-ciri baru lain, bahagian kemahiran peringkat, penilaian kemahiran yang kelihatan, papan pendahulu teratas, dan ganjaran sesuai untuk pengendali paling kompetitif kami.

Walaupun mod ini masih disesuaikan dengan kemas kini bermusim yang akhirnya, pemaju mencipta senarai main moshpit khas untuk musim 01.

Senarai main ini akan menggunakan peraturan standard, sekatan, dan putaran peta liga di ketiga -tiga mod permainan rasminya: Hardpoint, Search & Destroy, and Control.

Dapatkan sehingga tiga rakan kongsi yang paling kompetitif dan dapatkan amalan itu untuk bermain di peringkat; Anda mampu kehilangan kerugian yang sukar sekarang sebelum ia mula mencederakan penarafan kemahiran itu!

Ops Khas-Misi Baru di Pelancaran, RAID Episod 1 Pertengahan Musim

Panggil Duo itu pada permulaan musim dan sediakan trio untuk Ujian Ultimate – Ops Khas mendapat misi baru dan episod pertama Raids semasa Musim 01.

Tanah yang tinggi

Berjaya mencari dan memusnahkan pelayan komunikasi musuh untuk mencari dan mengekstrak tiga cakera keras dengan musuh penting Intel. Seorang pengendali akan ditugaskan untuk mengetuai pencincang serangan untuk membersihkan lombong tanah berbahaya, sementara yang lain bekerja dengan sekutu AI sebagai sebahagian daripada pasukan serangan tanah untuk menyusup ke bangunan yang mengandungi peralatan musuh.

Pastikan untuk memainkan semula misi ini untuk mendapatkan bintang tiga mingguan itu, dan menangani cabaran harian untuk bintang tambahan.

Datang pertengahan musim: RAID Episod 1

Meneruskan kisah Peperangan Moden II Kempen, serbuan akan menjadi cabaran utama untuk trio dengan campuran stealth, tindakan semua, dan objektif penyelesaian teka-teki.

Mengharapkan gambaran keseluruhan taktikal dan serbuan tambahan Intel pada pertengahan musim.

Tahap 1 dan rekod tempur

Senarai main Tier 1 akan tersedia pada permulaan Musim 01; Senarai main ini akan menampilkan penurunan kesihatan, elemen HUD yang terhad, dan api mesra dihidupkan untuk pengalaman yang lebih mil-SIM.

Rekod tempur juga akan tiba di Peperangan Moden II pada musim 01. Lebih banyak intel untuk diikuti.

Kami menghargai kesabaran anda mengenai pelancaran ciri -ciri yang diharapkan.

Gambaran keseluruhan musim 01

 • Pas Battle Baru, sekarang dengan lebih banyak pilihan pemain. Menaklukkan lulus pertempuran baru semasa anda memilih sektor peta cara anda untuk membuka kunci item percuma dan premium dalam apa jua pesanan yang anda tentukan.
 • Empat senjata, enam jumlah pengendali. Dua platform senjata baru dan dua trio – salah seorang askar elit dan salah satu bola sepak terbaik – ditetapkan untuk meningkatkan senarai senjata dan operator anda.
 • Sistem prestij bermusim. Cabaran dan ganjaran baru menanti mereka yang membersihkan pangkat tentera.

Memperkenalkan Pas Battle Baru

Pada musim Peperangan moden (2019), sistem Battle Pass menawarkan pemain koleksi barang percuma, termasuk senjata berfungsi dan Panggilan tugas Mata, hanya dengan bermain permainan. Ia memberikan penglihatan komuniti kami ke dalam kandungan apa yang mereka peroleh atau membeli, dengan keupayaan untuk menaik taraf dan mengakses 100+ item, termasuk pengendali baru, pelan senjata, dan banyak lagi.

Pada Musim 01, kami memperkenalkan lelaran baru Pertempuran Pas dengan pelbagai inovasi-pemain akan mempunyai lebih banyak pilihan dan lebih banyak agensi berbanding sebelum ini.

Daripada aliran linear tier yang ditetapkan dalam barisan menatal di sepanjang bahagian bawah skrin anda, Pas Battle anda mengambil bentuk peta pelbagai sektor. Pemain akan membuka kunci item menggunakan Token Battle Token yang diperolehi melangkaui peta ini, yang bertemakan dalam musim semasa. Setiap peta mempunyai sekurang -kurangnya 20 sektor dengan lima item di setiap sektor – token boleh digunakan sama ada membuka kunci sektor bersebelahan atau mendapatkan lebih banyak item dalam sektor yang tidak dikunci.

Pada asasnya, token ini boleh digunakan untuk membuka kunci barang -barang tertentu dalam lulus pertempuran dengan kadar anda sendiri – sama ada senjata berfungsi bebas baru atau kulit pengendali baru yang sejuk, anda mempunyai kawalan ke atas apa yang dibuka lebih awal di jalan hingga 100% peta selesai. Adakah anda mencari kulit pengendali yang sangat mengagumkan, pelan tindakan senjata, atau salah satu senjata baru? Kemudian pilih sektor yang sesuai dan mula memperoleh token untuk membuka kunci barang tersebut!

Semak kembali minggu depan untuk melihat lulus pertempuran baru secara terperinci.

Empat senjata baru, dua percuma dalam Battle Pass

Pemain mata Eagle mungkin melihat (dan juga digunakan) kedua-dua senjata berfungsi musim dalam sistem Battle Pass musim ini semasa bermain Peperangan Moden II Kempen. Sekarang anda boleh menggunakannya di Multiplayer, Ops Khas, dan Warzone 2.0 mod. Memperkenalkan Victus XMR dan BAS-P SMG pada pelancaran dan senapang serangan Chimera dan M13B semasa musim:

Victus XMR Sniper Rifle – Platform Imperatorium (Pelancaran, Battle Pass)

Memukul, senapang sniper tindakan bolt dengan .50 cal bmg amunisi. Tungsten sabot peluru itu cepat dan kuat, tetapi memerlukan tembakan yang tepat dalam jarak jauh.

Cara Membuka Kunci: Senjata Percuma Dalam Pas Battle.

BAS-P SMG-Platform Bruen Ops (Pelancaran, Battle Pass)

Kadar kebakaran yang agresif dan bingkai modular menjadikan bas-p sempurna untuk pengendali yang arif yang ingin menyesuaikan senjata submachine mereka. Subsonic Ammo Hides Membunuh Skulls Dari Pasukan Musuh.

Cara Membuka Kunci: Senjata Percuma Dalam Pas Battle.

Rifle Assault Chimera-Platform Bruen Ops (pertengahan musim)

Dengan penindas bersepadu dan lambat, bertenaga tinggi .300 pusingan blk, chimera mahir dalam pertempuran dekat. Peluru subsonik menyembunyikan tengkorak dari pasukan musuh.

Cara Membuka Kunci: Simpan Bundle atau Cabaran Buka Kunci Senjata.

Rifle Assault M13B – Platform Bruen Ops (Pelancaran)

M13B mempunyai sistem omboh pendek yang membolehkan kadar kebakaran yang tinggi dan mundur rendah.

Cara Membuka Kunci: Simpan Bundle atau Cabaran Buka Kunci Senjata

Ingat: Setiap senjata baru boleh menggunakan lampiran dari senjata lain di seluruh Peperangan Moden II Arsenal. Juga, mereka akan datang dengan Camos Pangkalan Baru untuk digunakan di semua senjata sekali dibuka dan akan dikira ke arah jalan ke Orion Mastery Camo.

Matlamat Skuad: Enam pengendali baru

Pengasas Kumpulan Counterterrorist Nigeria. Seorang askar Angkatan Khas Denmark. Dan salah satu pasukan petugas 141 yang terbaik.

Ketiga individu ini mewakili tentera yang paling elit yang boleh anda miliki dalam jadual pengendali anda semasa musim 01. Berikut adalah beberapa latar belakang intel pada setiap:

Zeus (pelancaran)

Dilahirkan di Delta Niger Selatan, Zosar Kalu adalah anak sulung dari tiga anak, membantu membesarkan adik -beradiknya sementara ibu bapanya mengejar aspirasi politik. Nama panggilannya berasal dari abang bungsunya, yang dilahirkan dengan Dysarthria (gangguan ucapan) dan akan menyebut namanya “Zeus.”

Berikutan tahun perkhidmatan ketenteraannya yang membayangi Batalion Angkatan Khas Tentera Nigeria, dia mendaftar dan bangkit melalui barisan pasukan khas yang sama. Pada masa yang sama, keluarganya terlibat dalam pilihan raya negeri berprofil tinggi tetapi tragis meninggal dunia ke sel Al Qatala tempatan.

Yatim piatu, dan kini namanya yang terakhir, Zeus menubuhkan “Thunder” Corps, sebuah kumpulan counterterrorism yang didedikasikan untuk memburu AQ di mana sahaja mereka menyembunyikan dan membawa mereka ke Keadilan sejati.

Cara Membuka Kunci: Zeus dibuka secara automatik dengan pembelian Musim 01 Battle Pass.

Klaus (pertengahan musim)

Seorang ahli Angkatan Khas Elite Denmark, Klaus Fisker hampir boleh dianggap sebagai legenda hidup di kalangan pengendali.

Ada yang mengatakan penglihatan scotopicnya-penglihatan malam semulajadi-cukup kuat untuk membantunya menavigasi satu batu dalam kegelapan hitam pitch sebelum dia dapat membaca. Yang lain menyaksikan rekod latihannya yang luar biasa, yang membawa rakan -rakannya dengan keyakinan yang tidak terkawal melalui latihan.

Tetapi legenda dibuat satu malam di sempadan Urzikstan, di mana dia membawa kawan yang cedera 18 batu ke pangkalan terdekat menggunakan pelajaran yang diajar oleh bapanya . . . dan jumlah coklat yang tidak biasa yang cedera dibawa bersamanya.

Gaz (pertengahan musim)

Lelaki kanan harga, Gaz menjadi legenda pada tahun 2019 ketika valiancynya semasa serangan di Piccadilly Circus meraih perhatian Kapten Pasukan SAS Bravo yang hebat. Dia akhirnya menyertai Unit Elite Price, yang dikenali sebagai Pasukan Petugas 141.

Semasa peristiwa Peperangan Moden II Kempen, Gaz sangat penting dalam menyelamatkan Pegawai CIA Kate Laswell dari Al Qatala. Sekarang dia akan menyertai harga skuadnya, hantu, dan sabunnya, serta Ally Farah – semua yang membentuk Pasukan Merah 141 – untuk membantu Specgru mengekalkan keamanan di seluruh dunia.

Cara Membuka Kunci: Dapatkan Klaus dan Gaz dalam Bundle yang akan dipaparkan semasa kemas kini pertengahan musim.

Terdapat juga tiga pengendali bertema bola sepak yang akan tersedia untuk masa yang terhad ..

Matlamat Skuad: Peperangan moden FC bermula dalam musim

Apa sahaja nama yang anda namakan, permainan bola sepak antarabangsa memberi impak pada musim 01 melalui Peperangan moden Acara FC.

Semasa acara ini, anda boleh menandatangani tiga atlet terbesar di dunia ke senarai pengendali anda dengan mengambil berkas khas, terhad masa: Neymar Jr., yang akan debut pada 21 November; Paul Pogba, ditetapkan untuk debut pada 25 November; dan Leo Messi, yang akan menyelesaikan hatrik hat pengendali pada 29 November.

Maklumat lanjut, termasuk maklumat mengenai mod bola cod terhad dan komuniti menyokong minigame pick’em pasukan anda, akan dikongsi dalam musim.

Prestij yang berterusan: Kemajuan bermusim diturunkan

Tahun ini, meratakan pangkat 55 yang lalu akan membolehkan anda memperoleh pangkat prestij yang berterusan sepanjang semua musim, dan bukannya menetapkan semula pada akhir setiap musim.

Bermula pada musim 01, mencapai pangkat 56 akan membuka kunci Prestige 1. Ini akan memberikan lambang, ganjaran tambahan, dan satu set cabaran – menyelesaikan cabaran tersebut untuk membuka kunci kad panggilan eksklusif.

Musim 01 termasuk empat lagi pangkat prestij, yang juga membuka satu set cabaran dan ganjaran baru:

 • Prestige 2: Dibuka di peringkat 100
 • Prestige 3: Dibuka di peringkat 150
 • Prestige 4: Dibuka di peringkat 200
 • Prestige 5: Dibuka di Rank 250 dan adalah topi tahap sehingga akhir Musim 01.

Pada akhir Musim 01, pemain boleh terus mendapat kedudukan dari mana sahaja mereka berakhir di peringkat prestij. Ini membolehkan pemain yang mungkin tidak mempunyai masa yang cukup untuk mengatasi masalah untuk mengejar musim kemudian, sementara juga tidak menetapkan semula kemajuan sesiapa yang mencapai pangkat maksimum sepanjang musim itu.

Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran

 • Call of Duty League 2023 musim bermula. Majornya yang pertama juga akan menjadi tuan rumah c.O.D.E. Bowl III; Tune pada 15-18 Disember, dan bersiaplah untuk mengambil pek pelancaran dan pek pasukan dalam permainan.
 • Menaik taraf ke Peperangan Moden II Sekarang. Pemilik mendapat premium XP di Warzone 2.0, keupayaan untuk membuka kunci lebih dari sedozen pengendali, dan banyak lagi. Dapatkan edisi Vault untuk lebih banyak kandungan.
 • Melengkapkan perubahan anda di Pusat Pelancongan Juruterbang atau Terbang J. Sokong Call of Duty Endowment.

Sokong Call of Duty Endowment sebagai penghormatan pada Hari Veteran

Melalui 13 November, lawati juruterbang yang mengambil bahagian atau Pusat Perjalanan Flying J untuk mengadakan pembelian di kedai anda dan mendermakan perbezaannya untuk menyokong Call of Duty Endowment. Sejak 2019, syarikat perintis dan tetamu telah membiayai penempatan lebih daripada 6,000 veteran dan mengira.

C.O.D.E BOWL III, Call of Duty League Utama untuk memulakan pertengahan musim

Bercakap mengenai Call of Duty Endowment, Call of Duty Endowment (c.O.D.E.) Bowl III yang disampaikan oleh USAA akan diadakan pada 16 Disember dari 12-4 petang ET semasa yang pertama Call of Duty League Major, berlangsung tepat selepas kemas kini musim 01 musim pertengahan 15 hingga 18 Disember di Raleigh, North Carolina. The Call of Duty League Major juga akan menjadi tuan rumah yang pertama Panggilan tugas Pencabar terbuka. Sekiranya anda fikir skuad anda mempunyai apa yang diperlukan untuk bermula di jalan ke kemuliaan, lihat di sini untuk maklumat lanjut.

Baru Call of Duty League Pek pelancaran, pek pasukan akan dikeluarkan

Semasa Musim 01, kami meraikan kembali awal ke Call of Duty League™ dengan pek pelancaran khas untuk musim 2023. Kami juga melepaskan pek pasukan untuk semua 12 pasukan liga.

Semak kembali ke sini untuk lebih banyak Intel mengenai pelancaran musim 01 ini.

Bersiap di Panggilan tugas Beli Jumaat Hitam Ini

The Panggilan tugas Kedai akan mengadakan jualan Black Friday dan Cyber ​​Isnin yang istimewa dari 15 November hingga 28 November. Semua item di seluruh laman web adalah 20%.

Sekiranya anda belum melakukannya, pastikan mereka dibuka untuk maklumat lanjut mengenai tarikh jualan, dan pastikan anda melawat Panggilan tugas Kedai dan Gear Up!

Masih masa untuk jatuh ke dalam Mwii dan mendapatkan faedah pemilikan, menaik taraf ke edisi peti besi

Tarikh Siaran Warzone 2 ditetapkan untuk bulan November

Tarikh Siaran Warzone 2.0

Tarikh pelepasan yang lama ditunggu-tunggu semasa Call of Duty Next Showcase hari ini. Warzone 2 akan tiba lebih dari dua minggu selepas itu Peperangan moden 2Tarikh pelepasan 28 Oktober, memberikan permainan mandiri beberapa ruang untuk bernafas sebelum mod pertempuran royale yang banyak terjalin.

Warzone 2 akan bebas bermain, tetapi seperti biasa kita boleh mengharapkan beberapa bonus besar untuk pemilik peperangan moden.

Petang ini menyampaikan smorgasbord call of duty mendedahkan dan butiran. Warzone 2 Peta Al Mazrah, Rantau padang pasir yang lama dan baru bocor, boleh dikatakan sebagai headliner kerana ia adalah asas bagi banyak ciri dan penambahbaikan lain. Al Mazrah mempunyai gulag yang dikemas kini, baru Kubu kuat yang dipertahankan oleh puak AI baru, dan mekanik bulatan perlawanan baru yang dapat memecah pemain ke dalam kumpulan sebelum mengorbankan mereka kembali bersama.

An Melarikan diri dari mod Tarkov-esque yang dipanggil DMZ, Penambahan yang banyak bocor, juga disahkan hari ini. DMZ adalah “pengalaman kotak pasir baru” yang akan dilancarkan bersama Warzone 2.0 betul. Ia telah dinamakan sebagai “kotak pasir yang kaya di mana anda boleh menentukan keadaan kemenangan anda sendiri,” tetapi Infinity Ward menjaga beberapa titik yang lebih halus dekat dengan dadanya sekarang.

Ketika kami mendengar di atas aliran, “[Dalam DMZ] anda menyusup Al Mazrah, anda mencapai matlamat anda, dan kemudian anda mengekstrak ketika masa yang tepat. Ia dimainkan di seluruh peta dan AI menduduki bahagian besar peta, dan mereka adalah lawan yang mematikan yang menghormati anda.”

Kejutan! Jujur-untuk-kebaikan Peperangan moden 2 serbuan .

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Austin Wood

Austin Freelanced untuk orang -orang seperti PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated, dan banyak lagi semasa menamatkan ijazah kewartawanannya, dan dia bersama GamesRadar+ sejak 2019. Mereka belum menyedari bahawa kedudukannya sebagai seorang penulis kakitangan hanya meliputi lajur Destiny yang memasuki kerjayanya, dan dia terus menjadi tumpuan dengan tumpuan berita dan sesekali.

Cyberpunk 2077 Dev secara rasmi membunuh teori Elon Musk Cameo: “Siapa yang datang dengan omong kosong ini?

Permainan Devs bertindak balas terhadap bayaran dan permintaan maaf yang dikemas kini: beberapa “sangat gembira,” yang lain masih bimbang untuk masa depan dan melihat enjin yang berbeza

Kejatuhan Kajian House of Usher: Penggantian memenuhi AHS dalam miniseri yang bersemangat Mike Flanagan