Call of Duty: Modern Warfare 2 Times Preload | PC Gamer, di sini apabila anda boleh memuatkan kempen Modern Warfare 2 S hari ini | Senapang patah kertas batu

Di sini apabila anda boleh memuatkan kempen Modern Warfare 2 S hari ini

Andy telah bermain di PC dari awal lagi, bermula sebagai anak muda dengan pengembaraan teks dan permainan tindakan primitif pada TRS80 berasaskan kaset. Dari situ dia lulus ke hari -hari kemuliaan Sierra Online Adventures dan Microprose Sims, menjalankan BBS tempatan, belajar bagaimana membina PC, dan mengembangkan cinta lama RPG, Sims, dan penembak yang mendalam. Dia mula menulis Videogame News pada tahun 2007 untuk The Escapist dan entah bagaimana berjaya mengelak daripada dipecat sehingga 2014, ketika dia bergabung dengan barisan pemain PC yang bertingkat. Dia merangkumi semua aspek industri, dari pengumuman permainan baru dan nota patch kepada pertikaian undang -undang, daging lembu, esport, dan Henry Cavill. Banyak daripada Henry Cavill.

Call of Duty: Preloading Warfare 2 Modern telah bermula

Masa Preload Modern Warfare 2 dan Keperluan Sistem PC Terperinci telah diturunkan.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ditetapkan untuk dilancarkan penuh pada 28 Oktober, tetapi jika anda membuat tempahan, anda boleh melompat ke dalam kempen sekarang, pada 20 Oktober.

Activision menjelaskan bahawa preload ini adalah ketat untuk kempen singleplayer: preloading untuk pelancaran penuh, yang juga termasuk multiplayer dan ops khas, akan bermula minggu berikutnya, tepat di hadapan tarikh pelancaran rasmi. Modern Warfare 2 akhirnya akan dibuka sepenuhnya pada pukul 9 malam pt pada 27 Oktober, yang seperti yang digambarkan dalam peta berguna di bawah sebenarnya adalah 28 Oktober di kebanyakan dunia.

Warfare Moden 2 Masa Preload

Masa pramuat kempen untuk pemain pra-pesanan:

 • 10 pagi pt, 19 Oktober
 • 1 petang ET, 19 Oktober
 • 6 petang BST, 19 Oktober
 • 4 pagi AEDT, 20 Oktober

Masa Preload Pelancaran Penuh:

 • 10 pagi pt, 26 Oktober
 • 1 petang ET, 26 Oktober
 • 6 petang BST, 26 Oktober
 • 4 pagi AEDT, 27 Oktober

Pengumuman pramuat juga keperluan sistem terperinci, bagi mereka yang tidak pasti sama ada -atau seberapa baik Peperangan Modern 2 akan berjalan pada pelantar mereka. Keperluan asas diturunkan pada bulan September tetapi pecahan baru menjadi lebih terperinci di empat spesifikasi yang berbeza.

Minimum:

 • CPU: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K atau AMD Ryzen 3 1200
 • Ram: 4 GB
 • Penyimpanan: 72GB pada pelancaran
 • GPU: Minimum: Nvidia Geforce GTX 960 atau AMD Radeon RX 470, 2GB
 • Hi-Rez Aset Cache (Ruang cakera pilihan yang boleh digunakan untuk menstrimkan aset resolusi tinggi. Pilihan boleh dimatikan dalam tetapan permainan.): Sehingga 32GB

Disyorkan:

 • CPU: Intel Core i5-6600K / Core i7-4770 atau AMD Ryzen 5 1400
 • Ram: 6 GB
 • Penyimpanan: 72GB pada pelancaran
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 1060 atau AMD Radeon RX 580, 4GB
 • Hi-Rez Aset Cache: Hingga 32GB

Kompetitif:

 • CPU: Intel Core i7-8700K atau AMD Ryzen 7 1800x
 • Ram: 16 GB
 • Penyimpanan: 72GB pada pelancaran
 • GPU: NVIDIA GEFORCE RTX 3060TI atau AMD RADEON RX 5700 XT, 8GB
 • Hi-Rez Aset Cache: Hingga 32GB

Ultra 4k:

 • CPU: Intel Core i9-9900K atau AMD Ryzen 9 3900X
 • Ram: 16 GB
 • Penyimpanan: 72GB pada pelancaran
 • GPU: Nvidia Geforce RTX 3080 atau AMD Radeon RX 6800 XT, 10GB
 • Hi-Rez Aset Cache: Hingga 64GB

Tidak kira spesifikasi perkakasan anda, anda juga memerlukan Windows 10 64-bit dengan kemas kini terkini yang dipasang, dan pemacu terkini untuk kad video anda.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Andy Chalk

Andy telah bermain di PC dari awal lagi, bermula sebagai anak muda dengan pengembaraan teks dan permainan tindakan primitif pada TRS80 berasaskan kaset. Dari situ dia lulus ke hari -hari kemuliaan Sierra Online Adventures dan Microprose Sims, menjalankan BBS tempatan, belajar bagaimana membina PC, dan mengembangkan cinta lama RPG, Sims, dan penembak yang mendalam. Dia mula menulis Videogame News pada tahun 2007 untuk The Escapist dan entah bagaimana berjaya mengelak daripada dipecat sehingga 2014, ketika dia bergabung dengan barisan pemain PC yang bertingkat. Dia merangkumi semua aspek industri, dari pengumuman permainan baru dan nota patch kepada pertikaian undang -undang, daging lembu, esport, dan Henry Cavill. Banyak daripada Henry Cavill.

Inilah ketika anda boleh memuatkan kempen Modern Warfare 2 hari ini hari ini

Hantu dari Call of Duty: Modern Warfare 2 mengetuk dataran, sementara skuadmate mengawasi di belakangnya

Activision Blizzard telah mengesahkan masa pra-beban untuk Call of Duty: Modern Warfare 2, yang memperincikan apabila orang pra-pesanan dapat mula memuat turun kempen permainan sebagai sebahagian daripada tempoh akses awalnya, serta ketika kita yang lain dapat memulakan pra -moading dalam masa untuk dibebaskan minggu depan. Modern Warfare 2 tidak dibebaskan sepenuhnya hingga Jumaat 28 Oktober, tetapi orang yang pra-memerintahkan permainan boleh mula bermain kempen seawal esok, 20 Oktober-dan pra-pemuatan bermula petang ini.

Sekiranya anda sebahagian daripada kru pra-pesanan, pra-beban bermula di 10 pagi pt / 6 petang BST hari ini, 19 Oktober Di semua platform, dengan kempen menjadi tersedia untuk bermain 24 jam kemudian pada pukul 10 pagi pt / 6 petang BST pada 20 Oktober, menurut The Call of Duty Blog.

Bagi mereka yang memilih untuk menunggu sehingga pelancarannya yang tepat, pra-beban untuk PC bermula pada 10 pagi pt / 6 petang BST pada 26 Oktober. Permainan penuh kemudiannya boleh dimainkan dari pukul 9 malam pada 27 Oktober, atau 5 pagi BST pada 28 Oktober untuk kami di UK.

Luangkan sedikit masa untuk memuat turun pelancaran dan lebih banyak masa bermain ��#ModernWarfare2 Butiran pra-beban di sini �� Pic.Twitter.com/mmdm5ztz9c

– Call of Duty (@callofduty) 18 Oktober 2022

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Call of Duty telah cukup babi penyimpanan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jadi saya pasti cod-ers yang bersemangat akan menghargai masa tambahan tambahan. Vanguard tahun lepas mempunyai saiz muat turun 61GB untuk kedua -dua multiplayer dan kempen – tetapi mereka selepas pek aset resolusi tinggi untuk bermain di 4K terpaksa mencari ruang untuk 125GB ruang kosong. Ini adalah kisah yang sama untuk Perang Dingin tahun sebelumnya, dengan jumlah muat turun saiz untuk pek grafik ultra yang datang ke 125GB, atau 82GB untuk permainan penuh tanpa itu.

Malangnya, ada kedutan tambahan untuk pemain PC mengenai pelepasan Modern Warfare 2 tahun ini. Seperti yang dilaporkan pada minggu lalu, pemain PC juga perlu mendaftarkan nombor telefon sebelum mereka dapat bermain – sesuatu yang banyak pemain Overwatch 2 menghadapi masalah semasa tempoh pelancarannya yang bermasalah. Blizzard akhirnya mengeluarkan keperluan telefon Overwatch 2 untuk orang yang bermain Overwatch 1, tetapi ia tetap ada untuk mereka yang datang segar. Activision mengatakan keperluan telefon untuk peperangan moden adalah untuk membantu menipu penipuan di PC, tetapi juga memberi amaran bahawa nombor pra-bayar “mungkin tidak berfungsi” lagi, yang menghisap pemilik telefon bayar, termasuk anda.

Kami akan mengawasi keperluan telefon Modern Warfare 2 sebagai permainan secara beransur -ansur membuka lebih ramai orang, dan membuat anda up to date dengan sebarang perkembangan. Ia datang ke kedua -dua stim dan pertempuran.bersih untuk £ 60 / $ 70.

Activision Blizzard Menerbitkan Call of Duty dan mereka masih menghadapi saman undang -undang yang mendakwa budaya tempat kerja gangguan seksual dan diskriminasi. Microsoft juga berhasrat untuk membeli Activision Blizzard, walaupun perjanjian itu sedang disiasat oleh pengawal selia UK mengenai kebimbangan persaingan.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Bagaimana dan Bila hendak Pramuat Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal

Bagaimana dan Bila hendak Pramuat Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal

The Akses Awal Warfare 2 Modern Warfare 2 Masa preload hampir di sini. Call of Duty seterusnya tiba minggu ini, tetapi sebagai kempen tersedia dalam akses awal dan berbeza dari tarikh dan masa pelepasan permainan penuh, ada banyak untuk menjejaki.

Ia juga bergantung pada platform mana yang anda mainkan permainan FPS, dan masa pramuat berbeza apabila kempen itu hidup. Nasib baik kami telah memecahkan semua masa pelepasan Modern Warfare 2, dan kami telah memasukkan kempen awal pramuat akses kempen untuk semua platform di bawah.

Masa pelepasan kempen Modern Warfare 2

The Modern Warfare 2 Kempen Masa Pelepasan Preload Akses Awal adalah 19 Oktober pukul 10 pagi PT / 1PM ET / 6PM BST Bagi pemain yang telah memerintahkan permainan. Ini merangkumi semua platform, dengan kempen akses awal yang ditetapkan untuk hidup pada 20 Oktober pukul 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm BST.

Itulah segala-galanya yang ada pada kempen Modern Warfare 2 Kempen Access Access Awal, sementara anda boleh mengakses kempen Modern Warfare 2 lebih awal jika anda pra-pesanan, lihat panduan kami untuk edisi Vault Warfare 2 untuk Skins Operator dan Senjata Pertama peti besi.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.