Call of Duty: Black Ops – Killstreaks / Kill Streak Rewards / Score Streaks – COD: Black Ops 3, All Modern Warfare 2 Killstreaks, Scorestreaks, dan Unlock Tiers | Pcgamesn

Semua Modern Warfare 2 Killstreaks, Scorestreaks, dan Buka Kunci Tiers

Penerangan: Melumpuhkan radar musuh untuk jangka masa yang singkat, walaupun mereka tidak mempunyai pesawat pengintip di udara.

Black Ops – Killstreaks / Membunuh Ganjaran Streak

Ganjaran Killstreak adalah bonus yang diperoleh dengan mendapatkan banyak pembunuhan berturut -turut tanpa mati. Perkauman garis keras menurunkan jumlah yang diperlukan oleh satu membunuh. Dalam COD7 Black Ops Killstreak Kills (RC-XD, Napalm Strike, dll.) Jangan Kira ke arah Killstreak anda yang seterusnya – ini adalah sesuatu yang pemain dari Modern Warfare 2, dan mungkin Modern Warfare 3, mesti membiasakan diri.

Apabila anda mencapai tahap 10, semua Killstreaks tersedia untuk pembelian dengan mata COD (Xbox 360, PlayStation 3 dan PC). Anda boleh membelinya mengikut urutan yang anda pilih, tetapi anda hanya boleh menggunakan 3 pada satu masa.

Pesawat pengintip

Penerangan: Ini menggunakan pesawat pengintip yang menunjukkan musuh di radar. Peta disegarkan setiap 3-4 saat. Pesawat pengintip terbang di sekitar peta dan boleh ditembak jatuh walaupun dengan senjata utama anda.

Pemain yang menggunakan perkhemahan hantu tidak akan muncul di radar.

Dibuka secara lalai.

Pesawat pengintip

Pesawat pengintip terbang di atas peta.

RC-XD

Penerangan: Killstreak ini membolehkan anda mengawal jarak jauh kereta kecil kecil dengan bahan peledak. Ledakan cukup besar untuk mengeluarkan beberapa orang jahat yang dikumpulkan bersama.

RC-XD bergerak dengan pantas dan boleh naik tangga. Ia boleh dimusnahkan oleh musuh.

Dibuka: 1200 mata COD

RC-XD

RC-XD

RC-XD dikawal.

Pesawat kaunter

Penerangan: Melumpuhkan radar musuh untuk jangka masa yang singkat, walaupun mereka tidak mempunyai pesawat pengintip di udara.

Dibuka: 1600 mata COD

Pesawat kaunter

Sam Turret

Penerangan: Airdrops Turret Sam yang boleh diletakkan yang melibatkan pesawat musuh. Dengan ini anda tidak perlu membawa pelancar roket di sekitar.

Dibuka: 1600 mata COD

Sam Turret

Sam Turret menembak peluru berpandu.

Pakej Penjagaan

Penerangan: Ini berfungsi seperti dalam peperangan moden 2, tetapi kali ini Chinook bergerak perlahan membawa bungkusan. Mungkin menembaknya dengan lebih mudah kerana ketinggian dan kelajuannya yang rendah. Pakej Penjagaan itu sendiri mengandungi Killstreak atau peluru secara rawak.

Terdapat dua senjata eksklusif yang hanya dapat dijumpai di dalam pakej penjagaan: Pelancar Roket “Grim Reaper” dan “Death Machine” Minigun. Pakej Penjagaan dapat dilihat di radar oleh semua orang: jika merah, ia adalah milik pasukan musuh. Pakej Penjagaan boleh menjadi booby yang terperangkap dengan Hacker Pro Perk.

Dibuka secara lalai.

Pakej Penjagaan

Pakej penjagaan.

Pakej Penjagaan

Helikopter chinook membawa pakej penjagaan.

Mogok napalm

Penerangan: The Napalm Strike adalah serangan udara yang meliputi kawasan dengan perlahan membakar napalm.

Dibuka: 2400 mata COD

Mogok napalm

Mogok napalm yang berterusan.

Pistol Sentry

Penerangan: AirDrop Pistol Sentry yang Sampul yang Menyerang Pemain Musuh. Ia boleh dilumpuhkan buat sementara waktu dengan bom gegaran.

Sentry Guns paling berkesan apabila diletakkan di tempat tinggi.

Dibuka: 3200 mata COD

Pistol Sentry

Pasukan mortar

Penerangan: Membolehkan anda menyasarkan 3 lokasi di peta yang akan dibombardir dengan mogok mortar.

Dibuka: 3200 mata COD

Pasukan mortar

Memilih sasaran di peta.

Helikopter serangan

Penerangan: Menyebarkan helikopter serangan Cobra klasik untuk melibatkan musuh, seperti dalam permainan Call of Duty sebelumnya. Anda boleh memilih kawasan di mana helikopter digunakan. Black Ops 3 mempunyai Killstreak serupa yang disebut Wraith, yang mempunyai keupayaan stealth maju. Ini dan banyak lagi scorestreaks yang lain dapat dilihat dalam kemas kini scorestreaks / Killstreaks terbaru Black Ops 3. COD: BO3 mempunyai banyak scorestreaks yang biasa dari hantu dan peperangan lanjutan.

Dibuka secara lalai.

Helikopter serangan

Helikopter serangan (musuh) dapat dilihat di radar ketika menyerang pemain.

Valkyrie Rockets

Penerangan: Roket Valkyrie dibawa ke peta dalam pakej penjagaan yang perlu anda ambil. Anda mendapat 2 roket. Roket Valkyrie dikawal pada orang pertama (lihat gambar ke -2 di bawah) dan boleh dikawal ke semua arah, tetapi mereka mempunyai bahan api terhad yang ditunjukkan oleh bar hijau.

Anda boleh meningkatkan roket untuk memberikan kelajuan tambahan dan juga meletupkannya bila -bila masa yang anda mahukan. Mereka juga sukar dikawal, tetapi roket mempunyai radius letupan sederhana, jadi anda tidak memerlukan hit langsung untuk membunuh musuh.

Dibuka: 4000 mata COD

Valkyrie Rockets

Pelancar Roket Valkyrie.

Valkyrie Rockets

Roket Valkyrie pada orang pertama, perhatikan sasaran merah pada musuh.

Valkyrie Rockets

Roket Valkyrie dilancarkan.

Blackbird

Penerangan: Menyebarkan Blackbird SR-71 untuk memantau peta. Anda dapat melihat kedua -dua kedudukan dan arah musuh di radar. The Blackbird tidak mempunyai kadar penyegaran seperti pesawat pengintip, jadi anda dapat melihat musuh secara real-time sehingga burung hitam meninggalkan peta.

Blackbird SR-71 tidak dapat ditembak jatuh. Catatan: Pemain yang menggunakan perkampungan hantu akan muncul di radar.

Dibuka: 4500 mata COD

Blackbird

Anda dapat melihat cara musuh (merah) menghadapi.

Rolling Thunder

Penerangan: Panggilan dalam kapal terbang ke permaidani bom kawasan yang dipilih. Ini cukup banyak Bomber Bomber Killstreak Ganjaran dari Modern Warfare 2 (Xbox 360, PS3 dan PC).

Dibuka: 4500 cp

Gunner Chopper

Penerangan: Jadilah penembak helikopter serangan. Anda boleh menyerang musuh dengan minigun dari sisi helikopter yang memasuki peta.

Dibuka: 5000 mata COD

Gunner Chopper

Penembak pencincang pada orang pertama.

Gunner Chopper

Anjing serangan

Penerangan: Killstreak ini akan menanam anjing untuk memburu pemain musuh di peta. Anjing boleh membunuh pemain dengan satu gigitan, jadi mereka harus dibunuh secepat mungkin.

Dibuka: 6000 mata COD

Blackbird

Jaga jarak anda!

Gunship

Penerangan: Gunship (helikopter) dikawal sepenuhnya oleh pemain. Anda boleh menggunakan kedua -dua minigun dan roket untuk membunuh musuh.

Dibuka: 6000 mata COD

Gunship

Musuh mempunyai sasaran merah di sekelilingnya.

Semua Modern Warfare 2 Killstreaks, Scorestreaks, dan Buka Kunci Tiers

Peperangan moden 2 Killstreaks: UAV

The Peperangan moden 2 Killstreaks adalah urusan yang cukup standard, tanpa apa -apa yang terlalu mengejutkan untuk datang dan membuang anda. Sekiranya anda telah memainkan permainan multiplayer Call of Duty sebelum ini, anda mungkin akan biasa dengan apa yang akan diikuti. Namun, ia membantu untuk mengetahui apa yang diharapkan dari ganjaran perkembangan dalam permainan FPS, dan jika ini adalah penyusunan pertama anda ke dalam francais, maka kami mendapat semua maklumat yang anda perlukan pada bonus sokongan berguna ini dan bagaimana mencetuskannya.

Call of Duty Killstreaks adalah item sokongan taktikal yang hanya boleh anda panggil setelah anda mencapai sejumlah pembunuhan tanpa mati. Walau bagaimanapun, anda kini juga boleh menukar Killstreaks ke scorestreaks, diberi ganjaran apabila anda memperoleh sejumlah mata antara kematian. Ini bermanfaat dalam mod tertentu di mana anda mendapat mata untuk menyelesaikan objektif-terutamanya baik jika nisbah membunuh-mati anda tidak selalu terkemuka. Walau bagaimanapun, ganjarannya tetap sama.

Peperangan Moden 2 Killstreaks: Juggernaut

Semua Modern Warfare 2 Killstreaks dan Scorestreaks

Seperti biasa, anda tidak membuka kunci Killstreaks dalam urutan nilai mereka. Sekiranya anda mendapat pembunuh tinggi dari kelawar, anda akan dapat melengkapkan ganjaran untuk memanfaatkan tahap kemahiran anda. Sebilangan Killstreaks yang jarang disediakan seawal peringkat lima dan tujuh, manakala ganjaran lombong kluster untuk lima maut, misalnya, tidak tersedia sehingga Tier 18.

Killstreak Membunuh diperlukan Skor diperlukan Buka kunci tiang
UAV 4 500 0
Bom drone 4 500 9
Kaunter UAV 5 625 6
Kluster lombong 5 625 18
Pakej Penjagaan 5 625 1
Airstrike Precision 6 750 25
Peluru berpandu pelayaran 6 750 0
Mogok mortar 6 750 5
Pistol Sentry 7 875 11
S.A.E 7 875 0
8 1,000 21
Overwatch Helo 8 1,000 29
Wheelson-HS 8 1,000 16
Pengebom Stealth 10 1,250 7
Gunner Chopper 10 1,250 13
Airdrop kecemasan 10 1,250 23
Gunship 12 1,500 30
UAV lanjutan 12 1,500 27
Juggernaut 15 1,875 14

Peperangan moden 2 mgb nuke

Ia telah disahkan bahawa pemain mempunyai akses kepada MGB Nuke sebagai salah satu Killstreaks Rahsia Modern Warfare 2. Yang perlu anda lakukan ialah memperoleh 30 maut berturut -turut untuk melancarkan bom nuklear di peta, dengan serta -merta mengakhiri permainan.

Apakah peperangan moden terbaik 2 Killstreaks?

Memandangkan pilihan untuk Killstreaks terbaik berbeza antara mod permainan Warfare 2 moden, tidak ada satu saiz yang sesuai dengan semua pilihan. Sebagai contoh, anda tidak semestinya menginginkan mogok udara di peta berat bangunan dengan banyak penutup, dan-seperti yang kita bincangkan sebentar lagi-pistol sentry mungkin lebih bermanfaat dalam beberapa mod dan peta daripada yang lain. Begitu juga, bukan idea yang baik untuk membazirkan slot dengan juggernauts atau pengebom stealth dalam penyelamatan tahanan atau mengetuk, kerana terdapat potensi maksimum enam pembunuhan. Kecuali anda yakin untuk membawa coretan melalui pelbagai pusingan tanpa mati sekali, ia tidak bernilai mencuba.

UAV

UAV adalah tidak ada yang lebih baik ketika datang ke killstreaks awal permainan, terutama kerana anda hanya memerlukan empat maut untuk mencetuskannya. Tidak kira mod permainan, UAV sentiasa berguna, menunjukkan kedudukan mana -mana lawan yang tidak mempunyai hantu muktamad aktif. Sudah tentu, itulah kelemahan – pemain jubah masih boleh menyelinap ke atas anda. Ingatlah itu, dan UAV mudah di antara pembunuh terbaik.

Peperangan Moden 2 Killstreaks: Sentry Gun

Pistol Sentry

Pistol Sentry cukup kuat dalam peperangan moden 2 dan dapat melakukan banyak kerja anda untuk anda ketika diposisikan dengan betul. Dengan Peta Warfare 2 Modern seperti Muzium Valderas dan Farm 18 dengan kawasan yang ketat, dalaman mereka, Killstreak ini dapat disembunyikan dengan baik di suatu tempat ia dapat mengambil musuh dengan kejutan. Walau bagaimanapun, walaupun dalam teori ia boleh menjadi tambahan hebat dalam mod seperti penyelamatan banduan dan mencari dan memusnahkan di mana anda perlu mempertahankan kawasan, kemungkinan besar anda akan mendapat tujuh pembunuhan yang diperlukan kerana tidak ada respon, jadi pengetahuan tentang anda prestasi sendiri dalam mod ini menjadikan semua perbezaan. Sebaliknya, cuba mengubahnya menjadi scorestreak dan terlibat dalam objektif. Dalam mod lain, seperti Team Deathmatch, tujuh maut cukup rendah untuk menjadikan pistol sentry sangat berbaloi, terutamanya kerana ia dibuka awal di peringkat 11.

UAV lanjutan

Ok, pasti, ini satu lagi UAV, tetapi Killstreak yang popular ini patut mendapat jika nisbah KD anda kuat. Terdapat sebab UAV Advanced tidak dibuka sehingga Tier 27 dan memerlukan 12 maut untuk memanggil … itu sangat baik, sangat baik. .

Jadi sekarang anda tahu Modern Warfare 2 Killstreaks dan Scorestreaks, serta bagaimana untuk membuka kunci mereka, anda juga boleh mula memikirkan tentang peperangan moden 2 yang anda ingin tambahkan pada beban anda juga. Jangan lupa bahawa bahagian paling penting dalam persediaan anda adalah senjata anda, jadi lihatlah senjata peperangan moden terbaik untuk melengkapkan diri dengan yang terbaik.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

‘Modern Warfare 2’ Multiplayer Killstreaks List

Peperangan moden 2 kini berada di musim ketiga kandungannya. Pelbagai mod dan peta dimasukkan, serta satu set keseluruhan Killstreaks untuk bereksperimen dengan. Killstreaks adalah perkara penting untuk dipertimbangkan semasa anda bermain, memandangkan mereka dapat dengan mudah mengubah gelombang perlawanan.

 • Baca lebih lanjut: ‘League of Legends “kembali ke Malmö menunjukkan mengapa acara eSports dalam diri masih raja

Terdapat banyak Killstreaks untuk dipilih dari Peperangan moden 2, Tetapi anda hanya dapat membawa tiga perlawanan dengan anda. Anda akan meluangkan sedikit masa bereksperimen dengan masing -masing, dan sedar bahawa tidak semua Killstreaks berkesan pada peta tertentu. Dari bom drone ke juggernaut yang ditakuti, mengaktifkan Killstreaks adalah cara yang baik untuk membunuh membunuh dan mendapat bahagian atas lawan anda.

Untuk membantu anda menentukan yang Killstreaks digunakan Call of Duty: Peperangan moden 2, Anda akan menemui senarai penuh dalam panduan ini. Kami kemudian akan memberikan nasihat mengenai Killstreaks terbaik untuk digunakan, bergantung pada peta dan mod yang anda mainkan.

‘Modern Warfare 2’ Multiplayer Killstreaks List

Call of Duty: Modern Warfare 2. Kredit: Infinity Ward

Pada masa ini terdapat 19 (dan satu rahsia) Killstreaks yang berbeza yang terdapat di Peperangan moden 2. Anda hanya dapat melengkapkan tiga, jadi akrab dengan kekuatan dan kelemahan masing -masing sangat penting sebelum menuju ke pertandingan. Di sini senarai penuh peperangan moden Killstreaks:

 • UAV – 4 membunuh/ 500 mata
 • Drone Bom – 4 membunuh/ 500 mata
 • Kaunter UAV – 5 membunuh/ 625 mata
 • Pakej Penjagaan – 5 membunuh/ 625 mata
 • Lombong kelompok – 5 membunuh/ 625 mata
 • Airstrike Precision – 6 membunuh/ 750 mata
 • Peluru berpandu pelayaran – 6 membunuh/ 750 mata
 • Strike Mortar – 6 membunuh/ 750 mata
 • S.A.E – 7 membunuh/ 875 mata
 • Sentry Gun – 7 membunuh/ 875 mata
 • VTOL Jet – 8 membunuh/ 1000 mata
 • Overwatch Helo – 8 membunuh/ 1000 mata
 • Wheelson-HS- 8 membunuh/ 1000 mata
 • Pengebom Stealth – 10 membunuh/ 1250 mata
 • Gunner Chopper – 10 membunuh/ 1250 mata
 • Airdrop Kecemasan – 10 membunuh/ 1250 mata
 • Gunship – 12 membunuh/ 1500 mata
 • Lanjutan UAV – 12 membunuh/ 1500 mata
 • Juggernaut – 15 membunuh/ 1875 mata
 • MGB Nuke (Rahsia Killstreak) – 30 membunuh

Anda akan mendapati bahawa Killstreaks memerlukan sama ada membunuh atau skor untuk membuka kunci. Semasa memilih Killstreaks, anda boleh mencari togol untuk beralih antara pembunuhan dan skor di sebelah kiri bawah skrin. Pastikan untuk memilih Killstreaks anda sebelum menuju ke perlawanan, kerana anda tidak akan dapat mengubahnya apabila perlawanan telah bermula.

Terbaik Killstreaks untuk digunakan dalam Multiplayer Modern Warfare 2

Drone Bom di Menu Killstreaks

Sebelum kita mula, perlu diperhatikan bahawa Killstreaks terbaik untuk digunakan sering bergantung pada peta dan mod yang anda mainkan Peperangan moden 2. Contohnya, peta seperti Hotel Breenbergh kebanyakannya berada di dalamnya. Majoriti pemain akan dilindungi dari atas, jadi menghantar peluru berpandu seperti peluru berpandu pelayaran mungkin tidak berkesan. Pertimbangkan peta yang anda mainkan sebelum memilih Killstreak.

Begitu juga, mod boleh memberi kesan kepada apa yang ingin anda bawa. Mod yang mengutamakan objektif mungkin tidak membenarkan anda mendapatkan seberapa banyak yang membunuh, jadi anda akan mahu memilih Killstreaks yang lebih awal, dan meletakkan lebih banyak pemikiran ke dalam senario di mana anda boleh mendapatkan 3 membunuh sebelum mati.

Dengan itu, inilah yang terbaik Killstreaks yang kami dapati semasa bermain Peperangan moden 2:

 • Drone Bom – Drone yang dikawal ini melepaskan pakej C4 pada musuh. Ini amat berguna dalam ruang yang ketat, dan merupakan cara mudah untuk mendapatkan banyak pembunuhan dengan satu bom. Kami telah menemui bom drone menjadi pembunuh awal yang paling boleh dipercayai, kerana ia pada dasarnya menjamin pembunuhan.
 • Sentry Gun – Peta baru mempunyai banyak koridor membunuh bahawa musuh akan selalu berjalan pada satu ketika semasa perlawanan. Menyediakan menara sentry yang meliputi kawasan yang sibuk ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan banyak pembunuhan, dan untuk membantu menundukkan musuh semasa anda menyelesaikan objektif. Pertimbangkan meletakkan satu di tengah peta Mercado Las Almas untuk membunuh pepejal.
 • Gunner Chopper – Gunner Chopper selalu menjadi binatang mutlak, yang membolehkan anda memperoleh pembunuhan secara pasif ketika masih memperoleh pembunuhan di tanah. Penembak pencincang akan mencari dan menurunkan musuh dari udara, dan sangat sukar untuk melawan.

Peperangan moden 2, Tidak ada yang mengalahkan diri sendiri. Cuba campurkan killstreaks antara perlawanan, dan cari mana yang terbaik untuk anda. Sebutan Yang Mulia Pergi ke Airdrop Kecemasan, yang menjatuhkan tiga Killstreaks secara rawak untuk digunakan oleh pasukan anda. Ini jelas merupakan dadu roll, tetapi jika ia berjalan lancar, ia benar-benar boleh berubah permainan. Cubalah pada masa akan datang anda bermain!

Itu semua pembunuh yang terdapat di Peperangan moden 2. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, pastikan anda menyemak Panduan Senarai Senjata Modern Warfare kami. Sebaik sahaja anda selesai di sana, menuju ke senarai peringkat senjata Warfare 2 Modern kami untuk melihat di mana masing -masing berpangkat.

 • Topik-topik yang berkaitan
 • Activision
 • Infinity Ward
 • Pc
 • Ps5
 • Xbox Series X | S