Call of Duty: Black Ops II | Nazi Zombies Wiki | Fandom, Zombies – Call of Duty: Black Ops 2 Guide – IGN

Black Ops 2 Zombies

Ladang boleh dimainkan dalam mod survival dan kesedihan.

Call of Duty: Black Ops II

Mod zombi kembali masuk Black Ops II, Menampilkan Green Run, yang termasuk tiga sub-peta, menjadi bandar, ladang, dan depot bas, serta tiga mod permainan, tranzit, survival, dan mod kesedihan. Mod kesedihan diperkenalkan, dan kemudiannya, yang kedua -duanya melibatkan pemain yang menentang satu sama lain. Permainan permainan telah dipertingkatkan seperti menggunakan enjin multiplayer yang diubahsuai untuk memegang lebih banyak kapasiti dan kebolehan lain, seperti mod teater dan dapat memegang peta yang membolehkan pemain bertarung antara satu sama lain.

Mod Zombi diperkenalkan ke dalam versi Wii U, disebabkan oleh batasan data yang mungkin ada jika ia dikeluarkan pada Wii.

Lebih banyak peta dan kandungan boleh dibeli melalui kandungan yang boleh dimuat turun (DLC) atau pra-memerintahkan edisi keras/prestij. Edisi Hardened dan Prestige termasuk Nevada, yang termasuk sub-peta yang Zombi Nuketown. yang boleh dimainkan dalam hidup. Revolusi termasuk restoran sub-peta di Green Run, yang boleh dimainkan di Turn, dan Great Leap Forward, yang termasuk sub-peta yang menjadi pencakar langit, yang boleh dimainkan dalam Die Rise. Pemberontakan termasuk Pulau Alcatraz, yang merangkumi dua sub-peta, ia. Vengeance termasuk Resolusi 1295, yang merangkumi dua sub-peta, yang sedang diproses, dimainkan di dikebumikan, dan borough, dimainkan dalam kesedihan dan berpaling, serta Ray Gun Mark II. Apocalypse Termasuk Tapak Penggalian 34, yang merangkumi sub-peta yang menjadi tapak penggalian, yang boleh dimainkan dalam asal-usul. Nevada juga boleh dibeli sebagai DLC yang berasingan.

Peta []

Green Run []

Green Run mempunyai Lava sebagai penghalang peta ini.

Bandar []

. Pada masa ini, peristiwa ladang, depot bas, restoran, dan borough berlaku, di mana CIA dan CDC menghantar ejen ke hemisfera utara dan plat utama untuk melawan zombi.

Bandar boleh dimainkan dalam mod survival dan kesedihan.

Bandar mempunyai senjata dari Tranzit. Terdapat lima senjata dinding, iaitu M14, Olympia, Semtexs, MP5, dan Galvaknuckles. Terdapat enam perk-a-Colas (lima di solo), yang merupakan tiga daripada empat asal (cepat Revive, juggernog, & speed cola), Double Tap II, Stamin-Up, dan Tombstone Soda, yang tidak tersedia di Solo. . Power-up tetap sama seperti tranzit, dengan kuasa daging yang diperkenalkan dalam mod kesedihan, dan senjata juga tetap sama seperti tranzit, tetapi tidak ada senjata utama yang mengagumkan, dan senjata ray tidak dapat dibeli dalam mod kesedihan. Hellhounds adalah bos zombie pilihan untuk bertarung dalam permainan tersuai, tetapi jika tidak, zombi adalah satu -satunya ancaman.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Ladang []

Ladang meneruskan jalan cerita Zombies RGS, selepas peristiwa Moon dan Nevada, di mana Richtofen memperoleh kawalan zombi dan melancarkan 115 peluru berpandu yang menyerang Bumi sama seperti agen CIA dan CDC terbunuh semasa menyiasat Nuketown selepas laporan kumpulan sains yang hilang, termasuk Marlton Johnson. Pada masa ini, peristiwa bandar, depot bas, restoran, dan borough berlaku, di mana CIA dan CDC menghantar ejen ke hemisfera utara dan plat utama untuk melawan zombi.

Ladang boleh dimainkan dalam mod survival dan kesedihan.

Dalam Survival, ladang menampilkan senjata dari bandar. Terdapat tiga senjata dinding, yang merupakan Olympia, MP5, dan Galvaknuckles. Terdapat hanya satu lokasi kotak misteri, dan empat perk-a-Colas, ia. Power-up tetap sama seperti bandar, dan tidak ada senjata utama utama atau pek-a-punch. Hellhounds adalah bos zombie pilihan untuk bertarung dalam permainan tersuai, tetapi jika tidak, zombi adalah satu -satunya ancaman.

Dalam kesedihan, semua ciri ladang adalah sama, dengan pengecualian bahawa galvaknuckles tidak boleh dibeli. Semua ciri lain kekal, serta kuasa kuasa yang kembali. Kedua -dua senjata sinar tidak dapat dibeli.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Depot Bas []

Depot bas dimainkan dalam kelangsungan hidup dan tranzit.

Depot bas meneruskan jalan cerita Zombi RGS, selepas peristiwa Moon dan Nevada, di mana Richtofen memperoleh kawalan zombi dan melancarkan 115 peluru berpandu yang menyerang Bumi sama seperti agen CIA dan CDC terbunuh semasa menyiasat Nuketown selepas laporan kumpulan sains yang hilang, termasuk Marlton Johnson. Pada masa ini, peristiwa bandar, ladang, restoran, dan borough berlaku, di mana CIA dan CDC menghantar ejen ke hemisfera utara dan plat utama untuk melawan zombi.

Depot Bas menampilkan senjata dari beberapa senjata dari Tranzit. Terdapat empat senjata dinding, iaitu M14, Olympia, MP5, dan Remington 870 MCS, dan hanya ada satu lokasi kotak misteri. Tidak ada perk-a-kolas atau pek-a-punch. Power-up tetap sama dengan bandar, dan tidak ada senjata utama yang mengagumkan. Hellhounds adalah bos zombie pilihan untuk bertarung dalam permainan tersuai, tetapi jika tidak, zombi adalah satu -satunya ancaman.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Tranzit []

Tranzit meneruskan jalan cerita RGS Zombies selepas peristiwa bandar, ladang, depot bas, restoran, dan borough, di mana CIA dan CDC bertahan dengan/menentang satu sama lain terhadap zombi sehingga kedua -duanya memenuhi kematian mereka.

Tranzit mempunyai banyak senjata dari Black Ops II kempen, dari kedua -dua era (Perang Dingin & 2025), beberapa berulang dari Ops Hitam, seperti Galil dan Olympia. Peta ini juga mempunyai enam perk-a-Colas (lima di solo), yang merupakan tiga daripada empat perk-a-Colas asal (Revive Quick, Juggernog, & Speed ​​Cola), Stamin-Up, dan Double Tap II & Tombstone Soda diperkenalkan (Tombstone tidak boleh digunakan secara solo). Pack-A-Punch dipaparkan dan memerlukan pemain untuk meletakkan turbin mereka di hadapan pintu elektrik dan masuk ke peti besi di bank di bandar, dan akhirnya membina mesin dan mempunyai kuasa. Buildables kembali sebagai utiliti utama dalam permainan, serta teleporter bas dan streetlight yang digunakan sebagai pengangkutan. The Thrustodyne Aeronautics Model 23 (juga dikenali sebagai Jetgun) adalah senjata utama utama peta, dengan bom tangan EMP sebagai bom tangan taktikal yang dipaparkan dalam peta. Kuasa tetap sama seperti Ops Hitam, dengan pengecualian jualan api dan botol rawak. Mata Bonus/Wang Darah Pulangan Hanya dalam Borang Singular (Blue Glow Only). The Avogadro adalah bos zombie utama peta, dan penghuni adalah zombi sekunder peta yang hanya muncul di kabut. Bank dan peti sejuk diperkenalkan.

Peningkatan yang berterusan boleh digunakan semasa bermain dalam talian.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Diner []

Diner meneruskan jalan cerita Zombies RGS, selepas peristiwa Moon dan Nevada, di mana Richtofen memperoleh kawalan zombi dan melancarkan 115 peluru berpandu yang menyerang Bumi sama seperti agen CIA dan CDC terbunuh semasa menyiasat Nuketown selepas laporan kumpulan sains yang hilang, termasuk Marlton Johnson. Pada masa ini, CIA dan CDC menghantar ejen ke hemisfera utara dan plat utama untuk melawan zombi.

Diner hanya dimainkan dalam mod yang berpaling.

Diner menyerupai restoran Tranzit, kecuali gudang tidak dapat dibuka, pintu garaj dibuka sepanjang jalan dan bukannya paras yang terdedah, dan kereta menyekat akses ke kabut.

Nevada []

Nevada tidak mempunyai barikade sebagai halangan peta ini.

Zombi Nuketown []

Zombi Nuketown meneruskan jalan cerita Zombi RGS, semasa peristiwa di bulan, di mana Richtofen memperoleh kawalan zombi. Pada masa ini, CDC dan CIA dihantar untuk menyiasat Nuketown selepas laporan kumpulan sains yang hilang, termasuk Marlton Johnson.

Sub-peta ini boleh dimainkan dalam mod survival.

Peta ini mempunyai banyak senjata dari Black Ops II kempen, dengan beberapa senjata eksklusif seperti LSAT dan M27. Peta ini menampilkan perk-a-Colas secara rawak (kecuali solo, di mana cepat menghidupkan semula) dengan setiap 100 zombi terbunuh (permulaan pusingan mempunyai perkhemahan), termasuk pek-a-punch dalam campuran. Mereka akan jatuh dari awan cendawan dan tanah di lokasi yang ditetapkan. Tidak ada barikade untuk membina semula, yang menghilangkan tukang kayu. Semua kuasa lain kembali. Peta ini tidak mempunyai senjata utama utama atau zombie bos, menjadikan zombi satu -satunya ancaman. Utiliti gudang muncul dan membolehkan pemain membeli kuasa yang ditunjukkannya.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Great Leap Forward []

Great Leap Forward mempunyai ketinggian tinggi sebagai halangan peta ini.

Pencakar langit []

Pencakar langit adalah sub-peta yang hanya boleh dimainkan.

Mati kenaikan []

Die Rise meneruskan jalan cerita Zombi RGS selepas peristiwa Tranzit, di mana kumpulan Tranzit mengaktifkan menara di Hemisfera Utara.

Die Rise mempunyai banyak senjata dari Green Run, dengan lebih banyak senjata dari era 2025. Terdapat lapan (tujuh boleh digunakan) perk-a-Colas, yang merupakan tiga daripada empat asal, stamin-up, tendangan keldai, yang diperkenalkan, dan PhD Flopper sebagai penampilan cameo yang tidak dapat digunakan. Semua faedah bertelur secara rawak setiap permainan, dengan pek-a-punch dalam campuran, memijak di setiap lif. Binaan yang berbeza muncul dan lif digunakan untuk bergerak di sekitar peta, selain melakukan parkour. Kuasa dari tranzit kembali, dengan botol rawak juga kembali, tetapi titik bonus tidak. The Sliquifier adalah senjata utama utama peta dan melompat bicu adalah bos zombie peta.

Peningkatan yang berterusan boleh digunakan semasa bermain dalam talian.

Peti sejuk dan bank ditambah selepas kemas kini.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Pulau Alcatraz []

Pulau Alcatraz sangat dekat, yang merupakan bahaya dalam peta ini.

Sunset Strip []

Sunset Strip adalah sub-peta hanya dimainkan di Mob of the Dead.

Mob of the Dead []

Mob of the Dead meneruskan jalan cerita Zombi ABT (A Better Tomorrow) selepas peristiwa asal, di mana watak -watak asal melarikan diri melalui portal. Pada masa ini, peristiwa Shadows of Evil berlaku, di mana empat watak melawan Shadow Man. Pada masa ini, empat tahanan dari Alcatraz cuba melarikan diri dari pulau itu melalui Icarrus (pesawat).

Mob of the Dead mempunyai senjata dari peta sebelumnya, terutama dari Nevada, serta memperkenalkan banyak senjata eksklusif, seperti Uzi dan M1927. Terdapat lapan (enam boleh digunakan) Perk-A-Colas, yang merupakan dua daripada empat asal (Juggernog & Speed ​​Cola), Double Tap II, Deadshot Daiquiri dari Ops Hitam, Ceri elektrik diperkenalkan, dan phd flopper dan tendangan keldai sebagai penampilan cameo yang tidak dapat digunakan. Daripada suis kuasa untuk menguasai utiliti peta, setiap utiliti mempunyai “stesen voltan” sendiri, yang dikuasakan dengan mengejutkan mereka dalam mod akhirat, mod yang pemain adalah hantu dan pergi ke kejutan perkara dan musuh dalam had masa tertentu sebelum mereka dihidupkan semula sendiri atau orang lain atau turun. Sel-sel tertentu mempunyai kuasa di dalamnya dan dibuka di akhirat. Power-Ups kembali dari Nevada, dengan kuasa yang berkaitan dengan telur Paskah yang dijumpai semasa Mob of the Dead Easter Egg. Buildables kembali dan kotak misteri menerima penampilan baru serta teddy bear, sebagai kunci sebaliknya. Pack-A-Punch diakses di Jambatan Golden Gate selepas menunggang Icarrus, yang boleh dibina. Gondola digunakan sebagai pengangkutan di sekitar peta. Senjata Wonder Main Peta adalah BlunderGat, yang boleh dinaik taraf kepada GAT ACID menggunakan kit asid GAT, yang lain boleh dibina. Retriever neraka adalah senjata keajaiban taktikal peta, dan Silver Spoon/Golden Spork adalah senjata hairan peta peta. Perangkap juga kembali sebagai utiliti yang boleh dibeli, dan Brutus adalah bos zombie utama peta, dapat mengunci mesin perkhemahan, kotak misteri, dan meja kerja, memberikan bayaran sebanyak 2000 mata untuk membuka semula, serta anjing cerebus sebagai zombi sekunder.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Blok Sel []

Blok Sel adalah sebahagian daripada jalan cerita ABT Zombies, sebagai maklumat latar belakang untuk Brutus.

Blok sel hanya dimainkan dalam kesedihan.

Blok Sel mempunyai senjata yang sama seperti Mob of the Dead, dengan beberapa senjata dinding yang terdapat di dalam kotak misteri. Terdapat lima perk-a-Colas, yang kelajuan cola, ketuk dua kali, stamin-up, flophper PhD yang pulang dari Ops Hitam, dan tendangan keldai. Semua utiliti dikuasakan. Kotak misteri adalah sama seperti Mob of the Dead, dan Guns Ray tersedia. Power-up kembali dari mod kesedihan hijau. Pack-A-Punch adalah di mana pintu masuk gondola di Mob of the Dead adalah. Senjata utama utama peta adalah Blundergat, dengan perangkap yang sama dari Mob of the Dead Returning, dan Brutus sebagai bos zombie utama peta, dengan satu anjing cerebus sebagai zombie sekunder.

The Ray Gun Mark II boleh dibeli dari kotak misteri setelah membeli DLC Vengeance.

Resolusi 1295 []

Resolusi 1295 mempunyai banyak serpihan di peta, menyebabkan kawasan disekat.

Pemprosesan []

Pemprosesan hanya dimainkan di dikebumikan.

Dikebumikan []

Dikebumikan menyimpulkan jalan cerita Zombi RGS, selepas peristiwa Die Rise, di mana kumpulan Tranzit mengaktifkan Menara Kedua.

Dikebumikan mempunyai senjata yang sama seperti Die Rise, dengan beberapa senjata eksklusif seperti Remington New Model Army dan LSAT. Terdapat tujuh perk-a-Colas, yang merupakan tiga daripada empat asal (cepat menghidupkan semula, juggernog, & kelajuan cola), ketuk dua kali, stamin-up, tendangan keldai, dan bantuan burung hantu diperkenalkan. Pack-a-punch boleh diakses setelah menghidupkan kuasa dan melintasi rumah besar dan labirinnya. Buildables kembali dan utiliti baru, kapur dan leroy atau, (gergasi) diperkenalkan. The Paralyzer adalah senjata utama utama peta, dengan ray pistol Mark 2 diperkenalkan sebagai senjata keajaiban sekunder untuk Black Ops II, Dan bom masa diperkenalkan sebagai peralatan peta/taktikal keajaiban. .

Peningkatan yang berterusan boleh digunakan semasa bermain dalam talian.

Peti sejuk dan bank ditambah selepas kemas kini.

Borough []

Borough meneruskan jalan cerita Zombies RGS, selepas peristiwa Moon dan Nevada, di mana Richtofen memperoleh kawalan zombi dan melancarkan 115 peluru berpandu yang menyerang Bumi sama seperti agen CIA dan CDC terbunuh semasa menyiasat Nuketown selepas laporan kumpulan sains yang hilang, termasuk Marlton Johnson. Pada masa ini, peristiwa bandar, ladang, depot bas, dan restoran berlangsung, di mana CIA dan CDC menghantar ejen ke hemisfera utara untuk melawan zombi.

Borough boleh dimainkan dalam kesedihan dan mod bertukar.

Dalam mod kesedihan, Borough mempunyai senjata yang sama seperti yang dikebumikan, dengan beberapa perkara bergerak di sekitar. Terdapat enam perk-a-Colas, yang merupakan tiga daripada empat asal (cepat menghidupkan semula, juggernog, dan kelajuan cola), ketuk dua kali, stamin-up, dan tendangan keldai. Pek-a-punch ditemui di hadapan rumah dan semua utiliti berkuasa. Buildables dijumpai, sudah dibina. The Paralyzer adalah senjata utama utama peta, dan kedua -dua senjata ray boleh dibeli dari kotak misteri, serta Remington New Model Army. Terdapat hanya tiga senjata dinding, iaitu M14, Olympia, dan An-94. Power-up kembali dari blok sel dan zombi adalah satu-satunya ancaman peta.

Dalam mod yang berpaling, pintu Borough dibuka, tetapi beberapa kawasan yang telah dikebumikan (kerana peta ini menyerupai dikebumikan) ditemui di peta ini, menyekat sama ada kawasan lain di peta atau tempat perkhemahan yang berpotensi untuk pemain.

Tapak Penggalian 64 []

Tapak Penggalian 64 mempunyai lumpur dan robot sebagai penghalang peta.

Tapak Penggalian []

Tapak Penggalian 64 hanya dimainkan dalam asal -usul.

Asal []

Asal -usul memperkenalkan jalan cerita Zombi ABT, di mana Richtofen memimpin watak -watak asal untuk menyelamatkan dunia dari Apothicons.

Origins mempunyai senjata dari Pulau Alcatraz, seperti M1927, juga di Dunia dalam peperangan, seperti MP40 dan STG-44. Mauser C96 adalah pistol permulaan peta, menggantikan M1911. Terdapat sembilan perk-a-Colas, yang merupakan tiga daripada empat asal (cepat menghidupkan semula, juggernog, & kelajuan cola), dua kali ketuk II, stamin-up, floper PhD, deadshot daiquiri, tendangan keldai, dan ceri elektrik. Double Tap II, PhD Flopper, Deadshot Daiquiri, dan Electric Cherry hanya boleh dibeli dalam utiliti yang baru diperkenalkan, Der Wunderfizz (“The Wonderfizz” dalam Jerman) dan Double Tap II juga boleh didapati melalui ritual orang dahulu kala, yang merupakan utiliti baru dalam asal. Pack-A-Punch ditemui di tengah-tengah peta, di bahagian atas tapak penggalian, dan hanya boleh diakses selepas semua enam penjana telah diaktifkan. Ini adalah sumber kuasa, bukannya suis kuasa tradisional, dan memerlukan pemain untuk mempertahankan mereka dari zombi tentera salib sambil menggerakkan dan sepanjang permainan. Tapak penggali juga diperkenalkan, dan binaan juga kembali. Tangki digunakan sebagai pengangkutan peta. . Kakitangan ICE, Kakitangan Kebakaran, Kakitangan Kilat, dan Kakitangan Angin adalah Senjata Wonder Main Peta, dengan G-Strike sebagai Senjata Wonder Tactical, dan Punch One-Inch sebagai Senjata Wonder Melee. Panzer Soldat (“Tank Soldier” dalam Jerman) adalah bos zombie utama peta, dan zombi tentera salib sebagai ritual

Zombi

Call of Duty Black Ops 2 kini menggunakan enjin berbilang pemain untuk Mod Zombie. Ia mempunyai penjejakan statistik baru dan luas, serta papan pendahulu yang lebih baik untuk membual hak. Sistem pembuatan jodoh berasaskan kemahiran baru akan membolehkan pemain tahap kemahiran yang sama akan bekerjasama untuk melawan zombi dalam mod permainan awam.

Jika anda baru untuk Zombies di Blops 2, lihat Panduan Starter Zombies untuk Taktik dan Maklumat mengenai Topik berikut:

 • Makhluk
 • Senjata Zombi
 • Kuasa ups
 • Mesin Pack-A-Punch
 • Perk-A-Colas
 • Kotak misteri

Mod Zombie

Sebagai tambahan kepada enjin dan sistem baru untuk menyambung, mod permainan baru kini tersedia untuk zombi dalam ops hitam 2.

Peta Zombie

Kini terdapat 4 peta untuk mod zombi dalam ops hitam 2.

 • Zombi Nuketown
 • Green Run
  • Green Run – Depot Bas
  • Green Run – Bandar
  • Green Run – Ladang
  • Mati bangkit

  Telur Paskah Zombie

  Telur Paskah dan Rahsia Tersembunyi adalah bahagian penting dalam siri Black Ops. Inilah yang kami dapati.