Cabaran perjalanan hadiah | GTA Wiki | Fandom, GTA Online Prize Ride Challenge minggu ini (29 September) | Blog Pantai Turtle

Cabaran Ride Prize Online GTA minggu ini (29 September)

Hey, buzz sebenar di sini pada pertemuan selepas apa yang anda tarik. banyak ahli mendapat rekod yang agak dalam pandangan mereka, tetapi anda pergi dan melakukannya. memenangi diri anda bahawa perjalanan pulang dari LS Customs. Nikmati. ia akan menunggu anda di perjumpaan. Terus membunuhnya di lagu itu. mimi

GTA Wiki

Hari ini menandakan satu dekad sejak pelancaran awal Grand Theft Auto V. Ansuran kelima belas ini di GTA Siri adalah permainan video jualan kedua terbaik dalam sejarah, dengan mengadakan 180 juta salinan yang mengagumkan yang dijual di seluruh dunia. Lebih-lebih lagi, ia telah menjana pendapatan global yang mengejutkan hampir $ 8 bilion, dengan rahang-menjatuhkan $ 1 bilion yang dirakam dalam tiga hari pertama pembebasannya!

Untuk memperingati peristiwa ini, GTA Wiki telah melancarkan temanya untuk kedua -dua mod tema gelap dan ringan di seluruh platform mudah alih dan desktop sepanjang bulan. Sementara itu, GTA Online berada di swing perayaan penuh minggu ini dengan acara Minggu Ulang Tahun ke -10 GTA, yang menampilkan pelancaran Gauntlet Hellfire, bersama -sama dengan diskaun dan bonus yang besar sepanjang minggu.

Kami mengucapkan terima kasih kepada setiap individu yang pernah terlibat GTA v, Sama ada melalui bermain permainan atau menyumbang, tidak kira betapa sederhana atau tidak penting, ke GTA Wiki. Dedikasi dan minat anda telah memainkan peranan dalam menjadikannya ansuran yang paling banyak dimainkan di Grand Theft Auto siri setakat ini.

Cabaran Ride Prize Online GTA minggu ini (29 September)

Cabaran Ride Prize Online GTA minggu ini (29 September)

The Perjalanan Hadiah Dalam Talian GTA diperkenalkan semasa Kemas Kini Penala Los Santos Permainan bersama -sama dengan LOADS lebih banyak kandungan yang membawa hidup pemandangan Tuner Bawah Tanah Los Santos. Asas kemas kini adalah ruang sosial baru Rockstar yang dipanggil LS Car Meet, tempat untuk pemain untuk berkumpul dan memamerkan kenderaan peribadi mereka yang disesuaikan, menguji kereta baru dengan rakan -rakan di landasan peribadi, dan banyak lagi. Smack bang di tengah -tengah kereta LS bertemu, duduk di belakang slamtruck, anda juga harus mencari kenderaan perjalanan mingguan, yang pemain boleh menang dengan menyelesaikan cabaran perjalanan hadiah setiap minggu.

Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai Cabaran Ride Prize di GTA Online.

Apakah cabaran perjalanan GTA minggu ini?

Dari 29 September ke 6 Oktober – Cabaran Ride Prize minggu ini adalah “Place Top 2 dalam perlumbaan siri perlumbaan jalanan selama 3 hari berturut -turut” dan jika anda berjaya, anda akan memenangi kereta perjalanan hadiah dari kereta LS Meet Slamtruck.

Pemain minggu ini boleh memenangi Pegaasi Infernus Classic Sebagai perjalanan hadiah, bernilai $ 915,000 dari South San Andreas Super Autos. Jika anda mahukan sedikit maklumat mengenai kereta, inilah keterangan dalam permainan:

Pengalaman memberitahu anda bahawa apa -apa yang panas ini mesti gila, dan anda tidak salah. The Infernus Classic adalah jenis kereta yang akan mempesonakan anda dengan tulang pipi yang sempurna, kosongkan akaun bank anda, dan sebaik sahaja anda tidur di patch basah, ia akan menamatkan anda dengan machete berkarat. Apa yang Tidak Suka?

Cara Mendapatkan Hadiah di GTA Online?

Seperti yang anda perhatikan di atas, pemain dikehendaki melengkapkan cabaran perlumbaan berdasarkan perlumbaan baru yang ditambah dengan LS Car Meet, yang semuanya dapat dilihat di bawah:

  • Kepala ke kepala -Perlumbaan format pendek satu-satu-satu
  • Berebut – Sehingga empat pemain berlumba untuk mengumpul 20 pusat pemeriksaan
  • Ujian masa
  • Siri Race Street
  • Siri mengejar – Perlumbaan yang lebih terbuka, di mana anda boleh mengambil pelbagai laluan yang berbeza
  • Pecut – Titik untuk menunjuk cabaran sehingga tiga orang lain

Cabaran perjalanan hadiah mungkin mengambil masa beberapa hari untuk diselesaikan, dengan beberapa cabaran yang memerlukan anda menyelesaikan dalam kedudukan tertentu 3 hari berturut -turut, atau kadang -kadang 5 hari berturut -turut. Perhatikan, pemasa harian terbina dalam permainan untuk cabaran harian berturut-turut akan ditetapkan semula secara global pada 00:00 UTC. Perlu diingat bahawa anda tidak sengaja melangkau sehari.

Sebelum anda boleh melakukan apa -apa ini, anda perlu memastikan anda mempunyai keahlian LS Meet Keahlian, yang berharga $ 50,000 di hadapan.

Sebaik sahaja anda telah menyertai kereta LS Meet anda sepatutnya dapat memilih “Cabaran Ride Prize” dari menu Interaksi anda untuk melihat cabaran mingguan. Kemudian anda hanya perlu memilih perlumbaan yang betul dari menu dan mula meletakkan pedal ke logam.

GTA Tuners Online mengemas kini kereta

Cara menuntut kereta menunggang hadiah?

Apabila anda melengkapkan cabaran perjalanan mingguan, anda harus menerima mesej dari Mimi yang berbunyi:

Hey, buzz sebenar di sini pada pertemuan selepas apa yang anda tarik. banyak ahli mendapat rekod yang agak dalam pandangan mereka, tetapi anda pergi dan melakukannya. memenangi diri anda bahawa perjalanan pulang dari LS Customs. Nikmati. ia akan menunggu anda di perjumpaan. Terus membunuhnya di lagu itu. mimi

Sekarang pastikan anda telah meninggalkan ruang di garaj anda apabila anda ingin menuntut kereta baru. Sekiranya anda mempunyai ruang di garaj anda, anda akan menunggang hadiah melalui menu interaksi apabila di dalam kereta LS bertemu.

Kenderaan akan segera dihantar ke garaj harta yang anda pilih, tetapi anda mesti pastikan untuk menuntut hadiah anda sebelum kemas kini mingguan dalam talian GTA seterusnya apabila semuanya diset semula. .

Bolehkah anda menjual kereta menunggang hadiah di GTA dalam talian?

Tidak ada gunanya. Sama seperti mana -mana kenderaan hadiah yang anda menang dari kasino berlian di roda bertuah, kereta menunggang hadiah tidak mempunyai nilai asas. . .

.