Buat jalan anda di Musim 02 Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty® Warzone ™ 2.0, melancarkan 15 Februari, Panduan Warzone 2 untuk Al Mazrah, DMZ dan banyak lagi | Gamesradar

Panduan Warzone 2 untuk Al Mazrah, DMZ dan banyak lagi

Lima Senjata Baru, Tiga dalam Battle Pass

Buat jalan anda di Musim 02 Call of Duty ®: Modern Warfare ® II dan Call of Duty ® Warzone ™ 2.0, melancarkan 15 Februari

Warzone Pantas Baru 2.0 Peta di Ashika Island, pelancaran permainan berbilang pemain di Modern Warfare ® II, dan kembalinya samurai moden menyoroti kebangkitan Swift yang datang dalam Musim 02.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 02

Buat jalan anda di Musim 02 Call of Duty ®: Modern Warfare ® II dan Call of Duty ® Warzone ™ 2.0, melancarkan 15 Februari

Warzone Pantas Baru 2.0 Peta di Ashika Island, pelancaran permainan berbilang pemain di Modern Warfare ® II, dan kembalinya samurai moden menyoroti kebangkitan Swift yang datang dalam Musim 02.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 02

08 Februari 2023

oleh Kakitangan Call of Duty

 • Buat jalan anda pada musim 02
 • Warzone 2.0 Tinjauan
 • Selamat datang ke Pulau Ashika
 • Mod kebangkitan kembali dengan peta baru
 • Ciri Baru: Pulihkan Kehormatan (Pelancaran, Kebangkitan)
 • Kontrak Baru: Cari dan penyitaan (dalam musim, kebangkitan semula)
 • Acara Awam Baru: Data Heist (dalam Musim, Kebangkitan)
 • Ciri baru tambahan
 • Pengembangan DMZ ke Pulau Ashika, Faksi Mahkota Baru
 • Kemas Kini Minat di Al Mazrah
 • Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden
 • Bersedia untuk Bermain Peringkat
 • Empat peta untuk multiplayer semasa pelancaran
 • Mod Kembali Berkembar, Gun Gun Gun
 • RAID Episod 2 akan datang pertengahan musim
 • Gambaran Keseluruhan Umum
 • Berjalan di jalan Ronin: Acara Pelancaran
 • Lima Senjata Baru, Tiga dalam Battle Pass
 • Kenderaan Peribadi Peribadi Baru
 • Ronin kembali pada pelancaran
 • Sony Combat Pack Tersedia (tetingkap pelancaran)
 • Prestij: Tahap Sehingga Kedudukan 450
 • Rekod Pertempuran, Kemas Kini Leaderboard
 • Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran
 • Nota patch berpusat
 • Ketibaan baru di kedai kod
 • Naik taraf ke MWII, Dapatkan Ganjaran di Warzone 2.0

Buat jalan anda pada musim 02

Walaupun dalam menghadapi kekacauan, pahlawan moden berjalan jalan yang mulia, satu integriti, rasa hormat, keberanian, kehormatan, belas kasihan, keikhlasan, dan kesetiaan. Mempelajari cara pahlawan ini akan memisahkan pengendali elit dari seluruh pek, kerana konflik global memerlukan kebangkitan cepat ke sebuah pulau di luar pantai Jepun.

Bersiaplah untuk menjalin jalan anda dan buat warisan pada musim 02 Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty®: WarZone ™ 2.0, ditetapkan untuk dilancarkan pada 15 Februari di semua platform. Sebagai tambahan kepada yang baru Warzone TM 2.0 peta, yang akan dipaparkan dalam mod kebangkitan semula dan permainan DMZ, kemas kini ini akan membawa permainan ranking kepada berbilang pemain bersama dengan empat peta tambahan, serta mod yang kembali dari masa lalu yang bertingkat francais. Mengharapkan banyak ciri baru di kedua -dua perlawanan, termasuk empat senjata berfungsi percuma baru dan kembalinya samurai moden Daniel “Ronin” Shinoda.

Musim 02 of Modern Warfare® II dan WarZone ™ 2.0 akan dilancarkan pada 15 Februari pukul 9 pagi pt.

Warzone 2.0 Tinjauan

 • Mod kebangkitan kembali dengan yang baru Warzone Peta. Pulau Ashika mengalu -alukan semua pahlawan yang sanggup berjuang untuk kehormatan dan kemuliaan, serta mereka yang mempunyai mata terlatih untuk rahsia yang tersembunyi di pandangan biasa.
 • Kontrak baru, acara awam, dan banyak lagi. Merampas kenderaan yang dicuri dari pasukan Shadow Company, hack ke stesen uplink, dan cuba menemui semua rahsia yang dapat dipegang oleh pulau ini ..
 • DMZ berkembang ke Pulau Ashika. Perjuangan Kuasa berterusan melintasi zon pengecualian baru dengan banyak ancaman baru untuk dihadapi dan slate bersih untuk semua pengendali, yang akan berpeluang untuk mendapatkan ganjaran tetap dan seludup.

Selamat datang ke Pulau Ashika

Kebangkitan Mendapat Depan Baru: Peta bertema Jepun yang dipanggil Ashika Island, yang kira-kira 30% lebih besar daripada peta kecil sebelumnya.

Dibangunkan oleh High Moon Studios, Pulau Ashika adalah sebuah kampung berabad-abad lamanya di bawah pengepungan oleh pasukan Shadow Company. Setelah jatuh melalui kabut, pengendali dapat menavigasi kapal karam kuno dan runtuhan, pangsapuri moden dan pusat bandar, kelab pantai yang luas, pelabuhan yang sibuk, ladang organik, atau istana yang diperkaya yang menjulang ke seluruh pulau. Mereka juga mungkin menemui banyak laluan atas bumbung atau rangkaian air bawah tanah yang boleh digunakan untuk manuver yang lebih tersembunyi.

Mod kebangkitan kembali dengan peta baru

Pulau Ashika adalah saiz yang sempurna untuk kebangkitan semula, mod permainan kegilaan yang kembali dari yang asal Call of Duty®: WarZone ™.

Tersedia untuk semua saiz skuad – solos, duos, trio, dan quads – dalam kemas kini senarai main biasa sepanjang musim, kebangkitan semula membolehkan pelbagai respawns selagi seorang ahli skuad masih berdiri.

Dalam mod ini, jika ahli skuad dihapuskan sementara satu atau lebih ahli skuad masih hidup, undur akan muncul di sebelah nama mereka. Apabila undur ini mencecah sifar, mereka akan menempa semula ke DZ. Undur undur ini dapat dipendekkan oleh skuad anda jika mereka melakukan tindakan dalam permainan tertentu seperti menghapuskan musuh, yang memberi insentif kepada permainan yang agresif. Undur ini tumbuh lebih lama dengan setiap lingkaran runtuh sehingga beberapa lingkaran terakhir – di mana semua redeploys, kecuali untuk mereka yang dibeli melalui stesen beli – dilumpuhkan.

Skuad Terakhir Berdiri Menang Tidak kira berapa banyak yang mereka perlukan untuk kekal dalam perlawanan, jadi bersiaplah untuk pertempuran tanpa henti.

Ciri Baru: Pulihkan Kehormatan (Pelancaran, Kebangkitan)

Di Pulau Ashika, memerlukan keberanian yang luar biasa untuk kembali ke tempat yang pernah anda peperangan, keberanian yang layak mendapat ganjaran yang berharga.

Setiap pengendali di Pulau Ashika akan menjatuhkan tag anjing apabila kematian sekali setiap perlawanan (kebangkitan), yang boleh diambil oleh skuad atau mereka sendiri selepas memulihkan. Berbuat demikian memberikan ganjaran tunai kecil, serta ping UAV tunggal yang menandakan ancaman musuh dan kotak bekalan berdekatan.

Sama ada ia mengetahui siapa yang menurunkan skuadmat atau memulakan permulaan untuk membina semula beban, memilih untuk memulihkan kehormatan adalah strategi yang kukuh untuk terus hidup.

Kontrak Baru: Cari dan penyitaan (dalam musim, kebangkitan semula)

Sebagai tambahan kepada kontrak yang pada asalnya dalam mod Battle Royale seperti SafeCracker dan Bounty, Ashika Island akan mempunyai kontrak tambahan-carian dan penyitaan-untuk mengambil wang tunai dan ganjaran lain dalam pertandingan. Ia dijangka hidup dalam musim.

Cari dan kejang melibatkan menuntut semula kenderaan yang dicuri – sama ada SUV atau bot peronda – dari pasukan Shadow Company di suatu tempat di pulau itu. Selepas anda menerima kontrak, lokasi anggaran kenderaan diturunkan di minimap dan sebagai penanda di dunia Overworld.

Pengendali mesti meneutralkan mana-mana pasukan syarikat bayangan yang menjaga kenderaan, kemudian mengambil kunci yang diturunkan oleh salah seorang askar dan mendapatkan kenderaan dengan selamat ke titik drop-off yang ditetapkan. Mengharapkan Rintangan Berat dalam perjalanan ke destinasi ini, kerana syarikat Shadow telah dikhabarkan mempunyai tangan mereka pada beberapa perkakasan yang kuat, bersedia untuk menangkis pengendali yang menjelajah ke Isle ..

Acara Awam Baru: Data Heist (dalam Musim, Kebangkitan)

Intel adalah kuasa, terutamanya semasa data heist, acara awam eksklusif baru di Pulau Ashika.

Semasa keruntuhan bulatan kedua, tiga stesen uplink akan datang dalam talian di sekitar peta, membolehkan pemain memuat turun Intel kritikal dari mereka. Sebagai pertukaran untuk ganjaran dalam perlawanan yang berharga, skuad boleh menggodam dan berdiri di dekat stesen uplink untuk mendapatkan intel ini, tetapi mereka akan menghadapi perlawanan dari pejuang syarikat bayangan yang menjaga mesin berharga ini.

Kemajuan muat turun boleh dipersembahkan dengan menghapuskan pejuang ini, sementara pengendali lain dapat menghentikan kemajuan melalui pertandingan kawasan stesen secara langsung atau menggunakan peningkatan medan DDOS.

Berjaya melengkapkan ganjaran muat turun XP, wang tunai, dan peralatan taktikal secara rawak. Skuad yang melawat dua atau tiga stesen uplink dan berjaya memuat turun Intel mereka akan menerima ganjaran yang meningkat, seperti Killstreak secara rawak atau bahkan UAV lanjutan.

Ciri baru tambahan

Musim 02 akan merangkumi beberapa perubahan ketara pada Warzone 2.0, Termasuk gulag yang dikemas kini yang akan menjadi tuan rumah 1v1 duels, perubahan pada jaket plat perisai dan ransel dalam pertempuran royale, pakej perkhemahan yang disesuaikan dalam beban, dan banyak lagi.

Sebagai tambahan kepada kemas kini ini, beberapa ciri baru dan kembali juga datang ke permainan:

Redeploy drone (dalam musim, kebangkitan semula)

Redeploy drone, pengganti berteknologi tinggi untuk belon redeploy yang pertama kali digunakan pada kaldera, adalah cara berisiko tinggi, tinggi untuk meletakkan semula di sekitar Pulau Ashika, yang akan digunakan pada musim 02.

Untuk menggunakan drone redeploy, cuma kaitan kabel sehingga ke drone melalui interaksi. Setelah naik ke mana drone berlegar di langit, pengendali akan dilancarkan ke arah yang mereka hadapi, membolehkan mereka untuk payung terjun dengan selamat ke lokasi yang jauh. Semasa menaik, pengendali boleh berputar di sekitar kabel untuk meletakkan kedudukan terbaik untuk dilancarkan, dan mereka boleh senjata api dan melepaskan pada bila-bila masa.

Drone baru ini mempunyai beberapa perbezaan berbanding dengan belon redeploy: terutamanya, mereka boleh berpindah ke kawasan yang selamat selepas tempoh yang singkat jika mereka berada dalam keruntuhan bulatan. Hanya sebilangan pesawat yang akan ditempatkan semula dengan setiap lingkaran runtuh, dengan semua pesawat keluar dari komisen selepas beberapa lingkaran runtuh telah berlaku.

Di sisi kelemahan, sifat berteknologi tinggi mereka menjadikan mereka sasaran mudah untuk peluru berpandu kunci, dan mereka terlalu mahal untuk pengendali untuk menggantikannya. Sebaliknya, pesawat baru akan terbang selepas masa yang singkat jika terdapat lokasi selamat yang ada untuk berlegar.

ARMORAN BARU: Rusher (In-Season, Resurgence)

Setakat ini, pejuang AI adalah tentang menangani kerosakan dari jauh, melainkan jika diprovokasi untuk berayun dengan pistol mereka. Semasa Musim 02, jenis pejuang baru bergabung dengan pangkat mereka untuk memenuhi peranan pertempuran dekat (CQB) yang melampau: The Rusher.

Rusher mungkin tidak mempunyai banyak dari segi kesihatan atau perisai, tetapi apa yang mereka kekurangan dalam pertahanan yang mereka buat dalam ketangkasan yang meningkat dan pedang pendek yang mematikan. Musuh ini juga membungkus pistol sekiranya sasaran tidak dapat dicapai untuk serangan huru -hara, serta bom asap mini untuk digunakan untuk menyusun semula.

Rushers dimaksudkan untuk diturunkan secepat mereka berlari, terutama di ruang terkurung dan dalaman di mana mereka paling berkesan. Mengharapkan mereka memukul tanah yang berjalan dalam mod kebangkitan, dengan AI hanya muncul dalam keadaan tertentu seperti semasa data heist.

Cari rahsia Pulau Ashika

Seperti bersaiz kecil sebelumnya Warzone Peta, Pulau Ashika mempunyai rahsia sendiri untuk pengendali untuk mendedahkan. Gunakan semua deria anda dan ingin tahu semasa perlawanan kebangkitan, dan anda mungkin tersandung pada beberapa kotak bekalan legenda atau barang lain yang dapat membantu anda ke arah kemenangan.

Pengembangan DMZ ke Pulau Ashika, Faksi Mahkota Baru

Dari misi pertama Al Mazrah hingga mengungkap Bangunan 21, pengalaman DMZ baru telah berkembang dengan ketara berkat masyarakat yang semakin meningkat yang komited untuk membina seludup dan membaca setiap bit terakhir Intel berkumpul.

Pada musim 02, pengendali akan memulakan perjalanan mereka lagi dengan zon pengecualian baru untuk menyusup: Pulau Ashika.

Seperti yang disebutkan dalam blog Infinity Ward, Musim 02 akan menyaksikan DMZ mengalami penetapan semula pertamanya, membolehkan semua pengendali bermula dengan slate yang bersih sambil mengekalkan semua kandungan tetap yang mereka perolehi dalam Musim 01, bersama dengan slot senjata yang diinsuranskan mereka.

Berikutan tetapan semula, puak baru yang dikenali sebagai mahkota, tersedia untuk Peperangan Moden II pemilik, akan menambah tipu muslihat tambahan bersama -sama dengan misi yang biasa dan ganjaran mereka, memberikan pengendali pembukaan tetap baru seperti kulit operator dan pelan senjata serta seludup.

Pengendali akan dapat melengkapkan misi sama ada kembali ke Al Mazrah, dalam bangunan 21 jika mereka mempunyai akses kad kunci, atau dengan menyusup ke pulau Ashika. Peta baru ini akan menjadi pusat kepada naratif berterusan pengalaman, dan ciri -ciri baru lain seperti persembunyian bos untuk menguji walaupun pengendali yang paling berpengalaman.

BOS BARU – BOMBMAKER – DAN KES SUNTON DALAM PULAU ASHIKA

Orang yang memerintah Pulau Ashika tahu bagaimana pengendali akan menyusup ke zon pengecualian dan akan lebih bersedia untuk mempertahankan domainnya dengan cara yang diperlukan.

Lokasi Bombmaker kini tidak diketahui, tetapi pengendali akan dapat menemuinya di suatu tempat di Pulau Ashika. Dia memegang kes senjata baru untuk musim 02, yang mengandungi ganjaran tetap baru untuk pengendali untuk memamerkan di dalam dan di luar DMZ.

Nota: Al Mazrah dan Bangunan Kes -kes Senjata 21 akan tetap sama untuk Musim 02, jadi pastikan anda juga merebutnya jika anda tidak mengekstrak semua 13 daripada ganjaran tersebut.

Maklumat lanjut mengenai DMZ, termasuk Cara Mengakses Bangunan 21, terperinci dalam blog Infinity Ward di sini.

Kemas Kini Minat di Al Mazrah

Intel dari Al Mazrah menunjukkan bahawa pesawat yang diturunkan telah dilihat di utara kota Sa’id, dengan bulu asap tebal, hitam yang dapat dilihat dari puncak di atas kompleks Sattiq Caves. Di tempat lain, bantuan musuh mempunyai [[redacted]], mengakibatkan bawah tanah [[redacted]] antara pelbagai titik minat di utara. Juga, kami mengesahkan laporan [[redacted]] yang disusun semula, dan bersedia untuk penumpang di bahagian utama [[redacted]] di rantau ini.

Memandangkan jumlah peninjauan yang ada dalam siaran ini, Intel ini akan dikhususkan sebagai sebahagian daripada gambaran taktikal yang akan dikeluarkan esok.

Peperangan Moden II Gambaran Keseluruhan

 • Buktikan kemahiran anda dalam permainan peringkat. Dibina dari lelaran sebelumnya, Peperangan Moden II Permainan peringkat menawarkan banyak ganjaran dan membual hak kepada mereka yang paling berdedikasi untuk menjadi pengendali terbaik dalam multiplayer.
 • Dua peta teras, dua peta pertempuran. Battlegrounds di Al Mazrah dan Sepanyol akan siap untuk penyusupan berbilang pemain pada pelancaran Musim 02.
 • Mod setengah lusin. Dijangkiti, permainan pistol, dan gilir boleh didapati semasa pelancaran. Drop Zone, satu di dalam ruang, dan semua atau tidak ada untuk memulakan pesta dalam musim. Juga, kembalinya tegar.

Bersedia untuk Bermain Peringkat

Mereka yang mengaku sebagai yang terbaik di Peperangan Moden II Multiplayer perlu membuktikannya dalam permainan peringkat, pengalaman berbilang pemain baru yang dibina dengan kerjasama Treyarch dan Call of Duty League.

Mod multiplayer kompetitif yang penuh dengan ciri-ciri ini menggunakan peraturan, sekatan, peta, dan mod yang diluluskan oleh CDL sambil memberi ganjaran kepada pemain dengan item eksklusif dan pangkat kemahiran yang kelihatan untuk dipamerkan dengan kebanggaan. Bekerja dengan Jalan Anda Melalui Tujuh Bahagian Kemahiran – Dari Gangsa ke Iridescent – Sepanjang Jalan ke Top 250, di mana nama anda akan dipaparkan di Leaderboard Top 250 khas. Dapatkan kulit bahagian kemahiran berdasarkan pangkat tertinggi anda untuk musim itu, termasuk satu set untuk menamatkan musim di bahagian emas atau ke atas untuk kali pertama, serta ganjaran unik yang diberikan setiap musim.

Semasa anda berjuang untuk meningkatkan penarafan kemahiran (SR), anda juga memanjat satu set berasingan kedudukan main (1-50); ini tidak diset semula dengan setiap musim. Semua orang bermula pada Rank 1 dan boleh naik ke Rank 50 dengan memenangi perlawanan untuk mendapatkan bintang, dengan setiap kemenangan bersamaan dengan satu bintang yang diperoleh. Setiap 5 pangkat akan mengemas kini ikon pangkat pemain dan menganugerahkan satu set ganjaran main ranking eksklusif, termasuk kulit di Rank 5 dan Rank 50 – bersama -sama dengan ganjaran lain.

Tinggal untuk blog main ranking khusus yang memperincikan ganjaran ini, sistem ranking, dan banyak lagi.

Empat peta untuk multiplayer semasa pelancaran

Mod Teras dan Pengendali Perang Ground, bersiap sedia untuk menggunakan lebih banyak tempat di sekitar Al Mazrah dan Sepanyol pada musim 02:

Kubah (peta teras)

Terletak di titik tertinggi di Al Mazrah, Kubah mempunyai persamaan yang menarik untuk salah satu Call of Duty®Peta Klasik.

Peta kecil hingga sederhana ini dibina untuk pertempuran pantas dengan tiga bangunan utama yang mengelilingi kawasan Central Street. Salah satu daripadanya adalah struktur kubah ikonik, yang mempunyai catwalk kecil yang memberikan pandangan yang luar biasa ke atas kebanyakan ruang luar peta.

Walau bagaimanapun, hanya tahu bahawa grates logam pada catwalk itu dapat ditembak dengan mudah, dan sidearm boleh digunakan pada tangga.

Balai Cerap Zaya (peta pertempuran)

Balai Cerap Zaya akan tersedia dalam mod Perang Darat dan Pencerobohan, di mana kawasan tempur akan diperluas agar sesuai dengan semua titik minat Al Mazrah yang tertinggi.

Versi peta pertempuran merangkumi seluruh kemudahan sains dan sisi tebing bersebelahan. Pengendali pemelihara akan mendapat kesenangan di sepanjang laluan tepi gunung. Walaupun ruang sempit untuk kenderaan, kereta kebal dan kenderaan perisai lain boleh digunakan untuk memegang titik tercekik kritikal dengan berkesan. Dengan jalan utama terputus, infantri harus menggunakan bangunan kemudahan untuk memintas sebarang halangan kenderaan. Kerana apabila anda tidak mempunyai pilihan lain tetapi untuk melintasi jalan yang terdedah, pastikan untuk menyimpan perokok yang dilengkapi untuk menghalang api sniper atas bumbung.

Kemahiran yang dipelajari dari Battle Royale, DMZ, dan pertahanan misi ops khas: MT. Zaya lebih daripada memohon kepada peta perang tanah ini.

Al Malik International (peta pertempuran)

Terletak di hujung selatan Al Mazrah, lapangan terbang moden ini menggabungkan seni bina tradisional dan moden untuk menjadi tuan rumah aktiviti perniagaan dan rekreasi, dan akan tersedia dalam mod perang dan pencerobohan.

Versi peta pertempuran lokasi ini terdiri daripada bangunan tarmac dan lapangan terbang utama, yang membolehkan pengendali memegang semua ruang yang biasa di dalam terminal atau dibawa ke bumbung untuk sudut yang lebih berfaedah. Sementara itu, mereka yang mencari pertempuran kenderaan mempunyai banyak landasan untuk digunakan untuk mendapatkan sekitar peta pertempuran dengan cepat.

Sama dengan peta Balai Cerap Zaya, tidak banyak yang berbeza antara peta pertempuran ini dan titik minat dalam pertempuran Royale atau DMZ, kecuali untuk sempadan untuk memastikan perlawanan terfokus dalam bidang ini. Gunakan garis penglihatan dan cara lain dari pengalaman masa lalu, dan anda akan lebih bersedia untuk berlepas.

Muzium Valderas (peta teras)

Peta teras lain yang dilancarkan pada permulaan Musim 02 adalah Muzium Valderas, kembali sejak pertama kali muncul di Peperangan Moden II Beta.

Mod Kembali Berkembar, Gun Gun Gun

Peperangan Moden II Multiplayer mendapat mod setengah lusin yang veteran dari Panggilan tugas Francais tahu sebagai beberapa hits terbesar sejak dua dekad yang lalu. Plus, kembalinya tegar:

Dijangkiti (pelancaran)

Sejak Call of Duty®: Peperangan Moden 3 (2011), mod ini dikenali sebagai keseronokan berjangkit.

Dalam dijangkiti, pengendali mesti mengelakkan pemain yang dijangkiti yang dipilih di semua kos. Setiap yang terselamat dihapuskan menyertai pasukan yang dijangkiti sehingga tidak ada atau sehingga tempoh masa lima minit berlalu.

Lompat ke mod permainan ini dengan rakan-rakan atau membuat sebahagian anda sendiri di lobi 18 orang … hanya jangan terlalu melekat pada mereka yang mungkin akan menyertai barisan yang dijangkiti!

Permainan Gun (pelancaran)

Salah satu daripada tiga mod permainan parti yang dilancarkan pada musim, Gun Game adalah persaingan kemahiran senjata keseluruhan. Setiap Penghapusan Ranged memberi penghargaan senjata yang berbeza, sementara penghapusan huru-hara meletakkan lawan anda satu senjata kembali pada putaran 18 senjata. Pamerkan kehebatan anda dengan pelbagai kategori senjata, kemudian selesaikan pekerjaan dengan pisau membuang untuk menang.

GRIND (Pelancaran)

Mod ketiga yang akarnya mengesan kembali Peperangan moden 3, Grind dibunuh disahkan dengan sentuhan tambahan: tag anjing musuh boleh disusun dan mesti dibebankan di salah satu daripada dua lokasi tetap.

Tag anjing berganda bank sekaligus untuk memaksimumkan keuntungan titik, tetapi pastikan untuk terus hidup untuk mengelakkan memberi musuh satu tan tag!

Hardcore (pelancaran)

Seperti yang diumumkan sebelum ini, senarai main tegar akan kembali menggantikan senarai main Tier 1 pada permulaan musim 02.

Senarai main tegar awal akan menampilkan campuran mod tradisional dengan veteran peraturan klasik francais yang biasa, termasuk menurun kesihatan yang tidak dapat diisi semula di luar tembakan stim, serta HUD yang terhad.

Sama ada anda menghargai pengalaman FPS yang lebih realistik atau mahu tempat untuk memukul panjang untuk platinum camos, menuju ke tegar dan pastikan anda menonton enam anda.

Drop Zone (dalam musim)

Pencinta Pakej Penjagaan, tidak perlu lagi.

Drop Zone adalah satu lagi mod klasik yang memulakan debutnya Peperangan moden 3. Derivatif Hardpoint, Drop Zone menghantar pakej penjagaan ke kawasan zon drop yang diduduki setiap 15 saat.

Sempurna bagi mereka yang ingin meningkatkan nombor penghapusan Killstreak mereka atau yang hanya suka kekacauan murni, mengharapkan ini menjadi antara mod yang terdapat dalam giliran senarai main mingguan pada pelancaran.

Semua atau tidak (dalam musim)

Dengan hanya membuang pisau dan pistol tanpa peluru, bolehkah anda meraih 20 penghapusan untuk memenangi mod permainan parti percuma ini? Setiap pengendali mendapat faedah tambahan bermula dengan pemulung, yang membolehkan pickup peluru selepas penghapusan pertama. Seperti mod permainan pihak lain, jangan ragu untuk membawa skuad atau membuat “rakan” baru di lobi.

Satu di ruang (dalam musim)

Seperti namanya, setiap pengendali mendapat pistol dengan satu peluru di ruang untuk varian percuma ini. Setiap penghapusan menganugerahkan peluru tambahan, dan pengendali hanya mempunyai tiga respaws. Pastikan matlamat anda benar dan mengamalkan disiplin pencetus yang baik; Pengendali dengan kemenangan paling banyak.

RAID Episod 2 akan datang pertengahan musim

Atomgrad hanya permulaan.

Harga, Farah, dan Gaz akan kembali pada musim 02 dengan episod 2 serbuan, kesinambungan Peperangan Moden II Kempen.

Sediakan untuk skuad untuk apa sahaja Gauntlet terletak di hadapan – walaupun ia bermaksud mencari sekutu yang tidak mungkin untuk membantu mengikat hujung yang longgar.

Gambaran Keseluruhan Umum

 • Jalan cabaran musim Ronin. Cabaran lengkap dalam Warzone 2.0 atau Peperangan Moden II untuk mendapatkan ganjaran, termasuk senjata berfungsi baru.
 • Ronin kembali dengan senjata. Vanquish lawan anda seperti pahlawan sejati dengan pengendali baru ini dan lima senjata baru pada musim ini, tiga daripadanya boleh didapati secara percuma dalam Pas Battle.
 • Kenderaan Peribadi Peribadi Baru. Terlibat dalam pertempuran akuatik pantas menggunakan kenderaan akuatik baru.

Berjalan di jalan Ronin: Acara Pelancaran

Mengikuti Jalan Pahlawan akan membawa kepada rampasan perang.

Pada awal musim 02, jalan cabaran Ronin akan membentangkan semua pengendali dengan tujuh cabaran yang akan diselesaikan Warzone 2.0 atau Peperangan Moden II Berdasarkan Tujuh Kebajikan Bushido: Integriti, Hormat, Keberanian, Kehormatan, Kasih sayang, keikhlasan, dan Kesetiaan. Setiap cabaran datang dengan ganjaran untuk disiapkan, seperti skrin senjata atau pesona senjata.

Selesaikan semua tujuh cabaran di Warzone 2.0 atau Peperangan Moden II dan dapatkan senjata berfungsi silang baru.

Lima Senjata Baru, Tiga dalam Battle Pass

Senjata senjata baru dan kegemaran kembali menyerlahkan senjata yang akan tersedia pada musim 02 pada pelancaran dan musim. Dapatkan tiga senjata baru ini melalui musim 02 Battle Pass dan baki dua melalui cabaran bermusim.

ISO Hemlock Assault Rifle – Platform ISO (Pelancaran, Battle Pass)

Senapang yang kuat dan dipertingkatkan dari senjata api Expedite direka untuk mengambil kedua -dua 5.56 dan subsonik .300 peluru blk, memberikan kelebihan medan perang dalam keadaan apa pun.

Cara Membuka Kunci: Senjata Percuma Dalam Musim 02 Battle Pass.

SHOTGUN KV BROADSIDE – Platform Kastov (Pelancaran, Battle Pass)

Membawa kekuatan 12 tolok ke platform Kastov, KV Broadside adalah senjata api separuh auto yang paling cepat menembusi dalam kelas senapang patah. Memusnahkan sasaran di jarak dekat dengan kekebalan.

Cara Membuka Kunci: Senjata Percuma Dalam Musim 02 Battle Pass.

Dual Kodachis Melee Senjata (pelancaran)

Senjata huru-hara yang kuat yang dapat dengan cepat bergerak ke arah sasaran dengan serangan jarak jauh. Setiap sapu mempunyai pelbagai gerakan yang mengagumkan dan lebih cepat ke arah musuh berbanding dengan senjata huru -hara pisau, walaupun ini datang dengan sedikit kos, kelajuan strafe dan pecut yang lebih perlahan.

Cara Membuka Kunci: Senjata Percuma Dalam Musim 02 Battle Pass.

Crossbow (kategori senapang penembak) (tetingkap pelancaran)

Senyap dan tangkas, kebakaran silang berprestasi tinggi ini 20.0 ”Bolt dengan Lethality Luar Biasa. Penyesuaian eksklusif, fungsi yang berbeza, dan jenis peluru yang unik meletakkan senjata ini dalam kelasnya sendiri. Standard 20.0 “Bolt boleh diperolehi semula, dan tidak dapat dikesan oleh sistem trofi.

Cara Membuka Kunci: Lengkapkan semua tujuh jalan cabaran acara Ronin, atau beli melalui Bundle Store.

Juga mengharapkan senapang Marksman yang baru – Tempus Torrent – boleh didapati di Midseason, serta sekeping peralatan maut baru, shuriken.

Ingat: Setiap Senjata Baru Dilengkapi Dengan Satu Set Camos Baru Untuk Dibuka Untuk Digunakan Di Semua Senjata Anda. Mengharapkan lebih dari sedozen camos baru boleh didapati untuk dibuka pada akhir musim 02.

Kenderaan Peribadi Peribadi Baru

Melengkapkan bot peronda perisai dan rhib yang menengah, perairan peribadi (PwC) adalah sebuah laut lincah yang mampu dengan cepat membawa sehingga dua pengendali di mana -mana badan air di Pulau Ashika atau Al Mazrah.

Pertimbangkan PwC ATV Laut: Salah satu cara yang lebih cepat untuk mendapatkan sekitar peta dengan sedikit perlindungan untuk pemandunya dan satu penumpang.

Walaupun ia agak lemah berbanding dengan kapal terbang yang lain, kelajuan cepat PwC menjadikannya sasaran yang sukar untuk dipukul.

Ronin kembali pada pelancaran

Seorang Amerika Jepun yang merangkumi pahlawan moden, Ronin adalah pengendali marquee yang terdapat pada permulaan musim 02.

Daniel “Ronin” Shinoda (pelancaran)

Pulang dari Call of Duty®: Modern Warfare® (2019), Ronin adalah pejuang pasukan mantan khusus yang terkenal dengan penguasaannya dengan pelbagai gaya pertempuran dan peperangan yang tidak konvensional.

Namanya berasal dari terjemahan kasar “pengembara,” yang berlaku semasa era feudal Jepun ketika samurai tidak mempunyai tuan. Menjelang jalannya sendiri, Ronin adalah saboteur yang terkenal yang boleh memilih sistem pertahanan asing dan melakukan peninjauan khas seperti tidak ada pengendali lain yang boleh.

Dari abu gencatan senjata, Ronin mengambilnya untuk mengekalkan keseimbangan antara puak-puak yang berbeza ketika peperangan mereka tumpah ke Urzikstan dan al-Mazrah. Hidup dengan kod kehormatan baru, Ronin menjumpai tuan baru yang dapat dia berkhidmat, yang tidak dapat rosak: keseimbangan, itu sendiri.

Sony Combat Pack Tersedia (tetingkap pelancaran)

Pelanggan PlayStation® Plus sudah mempunyai keturunan samurai mereka sendiri yang bersedia menghadapi percubaan Pulau Ashika. Tidak lama selepas pelancaran Musim 02, Hiro “Oni” Wantanabe akan mendapat satu set gear baru – kulit pengendali “Oni Pyroclast” – yang sesuai dengan perjalanan mereka yang bersedia mengambil kod samurai.

Sebagai tambahan kepada kulit pengendali baru ini, pelanggan PlayStation®Plus akan menerima yang berikut dalam Pek Combat Musim 02 mereka: Rangka Tindakan SMG “Oni Carver”, Rangka Tindakan Serangan “Oni Slasher”, Charm Senjata “Yoroi”, “Crimson Oni “kad panggilan animasi, pelekat” Golden Dragonfly “, dan lambang” tersenyum oni “.

Pek tempur ini akan tersedia pada 22 Februari.

Prestij: Tahap Sehingga Kedudukan 450

Masa untuk meletakkan token XP berganda itu untuk digunakan dengan baik.

Pada permulaan Musim 02, topi pangkat Prestige akan ditingkatkan kepada Prestige 10, dengan topi tahap meningkat kepada 450. Khususnya, pemain boleh membuka kunci pangkat prestij baru berikut, yang datang dengan ikon baru di samping nama mereka:

 • Prestige 6: Dibuka di Tahap 300
 • Prestige 7: Dibuka pada Tahap 350
 • Prestige 8: Dibuka di Tahap 400
 • Prestige 9: Dibuka pada Tahap 450 – Ini adalah tahap maksimum yang dapat dicapai pada musim 02.

Setiap pangkat prestij juga membuka satu set cabaran baru. Lengkapkan ini untuk mendapatkan kad panggilan baru, termasuk kad panggilan animasi untuk menyelesaikan set penuh cabaran.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, semua kemajuan tidak akan ditetapkan semula pada awal setiap musim. Pemain akan terus menduduki ranking di peringkat mereka berakhir musim 01 di, sama ada sebelum prestij (1-55) atau dalam pangkat prestij (56-250).

Rekod Pertempuran, Kemas Kini Leaderboard

Warzone 2.0 Rekod tempur akan datang dalam talian sebagai sebahagian daripada musim 02. Statistik yang terdapat di Warzone 2.0 Rekod tempur hanya akan dari tarikh pengaktifan ke hadapan, dan tidak akan termasuk statistik dari musim 01.

Tambahan pula, papan pendahulu untuk Peperangan Moden II Multiplayer akan berada dalam talian sebagai sebahagian daripada Musim 02.

Untuk kemas kini tambahan, pastikan anda menyemak nota patch.

Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran

 • Dapatkan nota patch anda di sini! Sebagai tambahan kepada permainan, dapatkan nota patch terkini untuk Peperangan Moden II dan Warzone 2.0 di laman web Call of Duty.
 • Swag baru untuk musim 02. Kedai Call of Duty dipulihkan-lihat edisi terkini untuk kelihatan segar seperti yang anda lakukan dalam permainan.
 • Menaik taraf ke Peperangan Moden II, Dapatkan ganjaran Warzone 2.0 dan DMZ.

Nota patch berpusat

Lebih baik melayani global Panggilan tugas komuniti, nota patch juga boleh didapati di pusat callofduty.laman web com di www.Callofduty.com/patchnotes bermula pada 15 Februari, dan disetempatkan dalam semua bahasa yang blog ini boleh didapati di. Ini termasuk bahasa Sepanyol, Jerman, Perancis, Itali, Arab, Portugis Brazil, Jepun, Korea, dan Cina tradisional.

Nota patch ini akan tersedia untuk setiap kemas kini utama, seperti patch yang akan datang untuk musim 02. Maklumat mengenai kemas kini kecemasan sama ada akan ditambah ke nota sedia ada di platform ini, atau sama ada saluran media sosial Infinity Ward untuk Peperangan Moden II dan Warzone 2.0DMZ, atau saluran media sosial perisian Raven untuk Warzone 2.0 Pertempuran Royale.

Seperti biasa, anda juga boleh melihat nota patch dalam permainan dengan melawat menu cepat.

Ketibaan baru di kedai kod

Masa untuk Loadouts Baru:

Terdapat gear baru untuk setiap pemain Call of Duty yang kini boleh didapati di Call of Duty Shop.

Buat pertama kalinya, dapatkan ganjaran dalam permainan dengan pembelian Panggilan tugas Xbox X Prestasi Thumbsticks – MWII, dihubungkan di sini. Pek thumbsticks ini, semuanya dilakukan dengan reka bentuk pasukan petugas 141, termasuk dua thumbsticks bertingkat tinggi untuk ketepatan dan kawalan pro-peringkat, tongkat bertingkat tinggi kiri untuk pergerakan yang lebih lancar dengan kekuatan dan lebih banyak cengkaman, dan hak tinggi Rise Stick memberikan ketepatan pro-peringkat sambil mensasarkan dan pengambilalihan sasaran lebih cepat.

Menaik taraf ke Peperangan Moden II, Dapatkan ganjaran Warzone 2.0

Membeli Peperangan Moden II Untuk mendapatkan akses kepada satu tan kandungan di tiga mod, termasuk keupayaan untuk membuka kunci 14 pengendali eksklusif untuk digunakan di kedua -dua permainan, serta cara lain untuk meningkatkan tahap 30 platform senjata yang tersedia dan lebih daripada 50 senjata melalui multiplayer dan ops khas.

Peperangan Moden II Pemilik juga mendapat premium XP semasa bermain Warzone 2.0 – Pada akhir setiap perlawanan, pemilik akan menerima XP tambahan di atas mana -mana XP yang boleh diperolehi oleh semua pemain.

Plus, seperti yang telah disebutkan, mereka yang memiliki Peperangan Moden II akan mempunyai akses kepada semua kandungan yang datang dalam Musim 02, termasuk misi puak mahkota di DMZ.

Mereka yang menginginkan lebih banyak faedah harus mempertimbangkan untuk menaik taraf edisi Vault, yang memberikan empat pengendali tambahan – hantu, farah, harga, dan sabun sebagai pasukan merah 141 – FJX Cinder Weapon Vault, versi muktamad pelindung senjata dengan 50+ lampiran Termasuk, Musim 02 Battle Pass bersama -sama dengan 50 Battle Token Tier Skips, dan banyak lagi.

Dikemas kini 2/10/2023: Maklumat yang dikemas kini mengenai tag anjing (ini hanya terdapat dalam peta kebangkitan) dan tahap maksimum prestij (450, dengan empat tahap) telah ditambah ke blog ini.

© 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, dan Modern Warfare adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook.

Jalan ke Musim 02: Kemas kini DMZ

Zon pengecualian baru akan datang ke DMZ bersama beberapa perubahan penting lain, tetapi slot senjata yang diinsuranskan dan buka kunci tetap berada di sini untuk tinggal. Baca lebih lanjut mengenai apa yang akan datang ke DMZ pada musim 02 di sini.

Menyelam yang mendalam di Pulau Ashika, peta kebangkitan baru dalam Musim 02 Call of Duty®: Warzone ™ 2.0

Mod kebangkitan kembali di medan pertempuran baru di WarZone ™ 2.0 Bermula dalam Musim 02. Dari butiran mengenai sejarahnya kepada kerosakan semua tujuh perkara utama yang menarik, bersiaplah untuk menyelam yang mendalam di Pulau Ashika.

Panduan Warzone 2 untuk Al Mazrah, DMZ dan banyak lagi

Modern Warfare 2 dan Warzone 2 Season 1 Reloaded

Panduan Warzone 2 kami memecah semua maklumat yang anda perlukan untuk terus hidup di Royal Battle atau DMZ. Sekiranya ada di Al Mazrah mungkin ada sesuatu di sini untuk membantu anda tidak dibunuh olehnya. Dari lulus pertempuran ke senjata, beban dan banyak lagi, banyak yang perlu dipelajari.

Dengan Warzone 2 Musim 2 dalam perjalanan pasti ada perubahan tidak lama lagi dan beberapa perkara baru untuk dipelajari jadi ini adalah masa yang tepat untuk memastikan anda mendapat asas -asas ke bawah. Apa sahaja yang anda perlukan untuk mengetahui mengenai Panduan Warzone 2 kami merangkumi semua yang anda perlu bimbang di Al Mazrah

Inilah yang ada dalam lulus pertempuran

The Warzone 2 dan Modern Warfare 2 Battle Pass akan membolehkan anda memperoleh pelbagai anugerah apabila anda menaikkan dan mengumpul mata. Ia sama sekali berbeza dengan sistem lama, membiarkan anda memilih apa yang anda buka dan bagaimana anda bergerak walaupun. Ini idea yang bagus dan yang memberi anda lebih banyak kebebasan untuk memilih apa yang anda dapat, tetapi jika terasa pelik hanya membaca panduan kami untuk melihat bagaimana ia berfungsi dan semua yang anda boleh buka kunci.

Peta Al Mazrah yang baru

Peta Warzone 2 Baru Al Mazrah, adalah tempat yang besar dan bervariasi, dengan banyak kawasan baru dan kawasan untuk belajar. Dikatakan “peta royale pertempuran terbesar yang pernah dibuat oleh Infinity Ward” ia kini dibungkus dalam 18 mata kepentingan, termasuk padang pasir, bandar, zon perindustrian. Kawasan bandar, bahagian banjir, dan sistem sungai berjalan melaluinya sehingga bot jauh lebih berguna kali ini. Ia juga menggabungkan Peta Modern Warfare 2 dan pelbagai pengaruh Verdansk seperti kuari, lapangan terbang, dan Balai Cerap.

Senjata dan beban terbaik

Loadouts Warzone 2 Terbaik adalah jelas senarai senjata, faedah dan gear yang dipertandingkan. Setiap orang mempunyai kegemaran mereka, sementara perubahan meta dan kemas kini yang beralih beransur -ansur akan bermakna perkara -perkara hanyut masuk dan keluar dari fesyen. Apa yang kami ada di sini walaupun adalah satu set pilihan yang kukuh yang akan membantu anda memberi impak kepada Al Mazrah.

Ketika datang ke Guns Warzone 2 Terbaik di Modern Warfare 2 Ini adalah senarai pilihan yang sentiasa berubah. Sama ada ia patch, atau pendapat anda, nama dan cadangan anda datang dan pergi hampir setiap hari untuk apa yang difikirkan orang berfungsi. Penalaan senjata peperangan moden 2 juga bermaksud bahawa anda boleh menukar senjata dari asas asas mereka setelah anda membukanya.

Berikut adalah beberapa senjata terbaik di Warzone 2:

 • Loadouts Best Warzone 2 M4
 • Warzone Terbaik 2 FSS Loadout Badai
 • Best Warzone 2 P890 Loadout
 • Best Warzone 2 SA-B 50 LOADOUT
 • Best Warzone 2 TAQ-56 LOADOUT
 • Best Warzone 2 Vaznev 9K Loadout
 • Best Warzone 2 Akimbo Pistol Loadouts
 • Best Fennec 45 Warzone 2 Loadouts
 • Best Warzone 2 RPK Loadout

Bagaimana pelayan dan kod ralat apa yang muncul?

Sekiranya anda pernah menghadapi masalah dalam talian maka anda boleh menyemak Panduan Kod Ralat Warzone 2 dan Modern Warfare 2 kami. Yang pertama akan memberi petunjuk kepada anda mengenai sebarang masalah teknikal. Walaupun yang kedua akan membantu anda dengan kod ralat yang mungkin anda hadapi, dan sebarang pembetulan yang mungkin wujud. Kami mengesan dan mengemas kini kedua -dua bila -bila masa yang salah jadi sama ada seseorang akan membantu anda mengenal pasti sebarang masalah atau perbaikan yang mungkin anda hadapi.

Kekunci kubu perang Warzone 2

Terdapat bangunan yang diperkaya yang tersebar di sekitar Warzone 2 dan DMZ yang kunci kubu masuk ke dalam. Walau bagaimanapun, sementara permainan memberitahu anda bahawa anda memerlukan seseorang untuk membuka pintu, ia tidak pernah mengatakan di mana untuk mendapatkannya. Jawapan ringkasnya adalah dari penurunan rawak bertuah dari askar AI, atau dibeli dari stesen gaji, tetapi periksa panduan untuk semua maklumat mengenai perkara itu.

Cara menang di DMZ

Mod Warzone 2 DMZ adalah pertempuran berasaskan misi untuk rampasan di mana anda akan kebanyakannya melawan AI untuk mencari rampasan dan objektif. Pemain lain adalah ancaman tetapi ini kurang tentang menjadi lelaki terakhir yang berdiri dan lebih banyak tentang menempelkan matlamat anda dan keluar dengan apa sahaja yang anda telah menang – jika anda mati, anda bukan sahaja kehilangan apa yang anda dapat, tetapi semua yang anda ambil Anda. Sekiranya anda benar -benar tidak bernasib baik, anda juga boleh berakhir tanpa senjata yang ditinggalkan untuk digunakan dan perlu berisiko menjatuhkan dengan pistol rawak. Kami mempunyai beberapa petua DMZ Warzone asas untuk memulakan anda.

Terdapat juga satu ton objektif yang perlu dilakukan semasa anda bermain DMZ, serta perkara yang dapat dicari di peta sebaik sahaja anda berada di sana. Perkara -perkara seperti ahli kimia Warzone 2 DMZ, bos mini yang anda boleh memanggil dan mengalahkan untuk mendapatkan senapang serangan M13B jika anda boleh mengekstrak dengannya.

Sekiranya anda benar -benar baik, anda boleh mencuba dan mengambil bangunan DMZ 21. Ini adalah kawasan yang berasingan yang anda hanya boleh mengakses jika anda selamat mengekstrak dengan kunci dari Al Mazrah DMZ. Ini adalah kawasan makmal yang sukar dengan bos yang lebih sukar, serta pemain lain yang bersaing untuk mengekstrak kes senjata bernilai tinggi – cukup dan anda akan membuka kunci Warzone 2 Chimera.

Larangan bayangan

Sekiranya anda tidak pasti apa a Larangan Shadow Warzone adalah, atau lebih penting lagi, jika anda telah membayangi diri sendiri, di sinilah kami menerangkan semua itu. Ini adalah sistem misteri yang sepatutnya mengumpulkan akaun penipuan bersama tetapi ia juga boleh menjejaskan orang yang tidak melakukan apa -apa yang salah. Seluruh ‘bayangan’ bit juga boleh membuat sukar untuk memberitahu jika anda telah terjejas jadi membaca untuk mengetahui lebih lanjut.

Inilah yang dimaksudkan oleh semua askar yang membunuh perbincangan

Kedua -dua Warzone 2 dan mod DMZ mempunyai tentera AI yang boleh anda hadapi dan pertempuran semasa anda bermain. Yang boleh mengikat objektif dan cabaran, jadi jika anda pernah melihat perbincangan mengenai Warzone 2 AQ Soldier Membunuh Dan tidak tahu maksudnya, periksa maklumat yang ada di sana.

Semak balai polis untuk Basilisk Revolver

Sama ada anda mahukan tempat yang baik untuk bersiap, atau mencari basilisk yang digunakan dalam cabaran DMX, Warzone 2 balai polis adalah di mana anda mahu berada. Terdapat tiga yang dapat dicari dan kami telah mendapat mereka semua yang diserlahkan di peta untuk memudahkan anda.

Kekunci tapak hitam

Mencari Kunci Tapak Hitam Warzone 2 akan membawa anda beberapa rampasan permainan seperti topeng gas tahan lama, minigun, pendahuluan UAV dan Killstreaks dan banyak lagi. Belum lagi anda juga akan mendapat cetak biru panggilan Phantom. Ini walaupun anda perlu membersihkan kubu kuat terlebih dahulu dan kemudian mencari tapak hitam, bertarung AI dan pemain lain di sepanjang jalan. Sekiranya anda bertahan, ia dapat membuat anda menang tetapi anda mesti bertahan.

Dapatkan Warzone 2 Nuke

The Warzone 2 Nuke Let You Betul memenangi permainan dengan meletupkan semua orang di seluruh peta ke Ablivion. Ia tidak begitu mudah dilakukan walaupun anda perlu mendapatkan Lima kemenangan berturut -turut Sebelum anda dapat mula berusaha untuk melepaskannya.

Setiap kenderaan di Warzone 2

Berikut adalah senarai setiap kenderaan di Warzone 2:

 • ATV: Nimble tiga tempat duduk dengan sedikit perlindungan
 • UTV: Empat tempat duduk ringan.
 • Hatchback: Kenderaan awam empat pintu tanpa perlindungan yang ketara.
 • SUV: Semua orang awam 4×4 dengan bingkai berkotak.
 • GMC Hummer EV: Supertruck semua-elektrik yang direka untuk di luar jalan.
 • Trak kargo: Kenderaan perindustrian besar dengan flatbed.
 • Helo ringan: Helikopter cahaya enjin berkembar untuk sokongan traversal dan pertempuran pesat.
 • Pencincang berat: Helikopter carian dan penyelamatan yang sangat berperisai.
 • Rhib: Perahu taktikal yang boleh dirancang untuk pasukan khas.
 • Bot Patrol Perisai: Kenderaan akuatik bertetulang dengan dipasang .Senapang mesin 50 kal.

Ingat, anda boleh kehabisan bahan bakar sehingga anda juga perlu melihat stesen minyak dan tin bahan api.

WarZone Mobile akan berkongsi perkembangan

Tarikh Siaran Mudah Alih Warzone ditetapkan untuk 2023, dan Infinity Ward menjanjikan bahawa ia akan menjadi penukaran yang setia. Peta mudah alih Warzone disahkan sebagai Verdansk dari Warzone asal, yang akan menjadi tuan rumah 120 pemain. Warzone Mobile akan meniru pengalaman Warzone Teras, termasuk penunggang, kontrak, gulag, dan keupayaan untuk menghidupkan semula ahli skuad dari stesen membeli. Warzone Mobile tidak akan menampilkan sebarang pemain silang dengan pemain Warzone 2 di PC dan konsol, walaupun ia akan berkongsi perkembangan Battle Pass dengan Modern Warfare 2 dan Warzone 2.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.