Bolehkah anda bermain anak lelaki hutan di dek stim? Dexerto, adalah anak -anak hutan di dek stim? Charlie Intel

Adakah anak -anak hutan di dek stim

Permainan ini telah mendapat sambutan hebat sejak dilepaskan di PC, meninggalkan banyak yang tertanya -tanya sama ada anak -anak hutan akan melepaskan konsol. Buat masa ini, ia adalah PC eksklusif, dan hanya mereka yang memenuhi keperluan akan dapat menjalankannya.

Bolehkah anda bermain anak lelaki hutan di dek stim?

Anak -anak dari busur hutan

Endnight Games Ltd

Tertanya -tanya sama ada anda boleh memainkan anak lelaki hutan di dek stim? .

SONS OF THE FOREST adalah permainan seram survival terbaru yang menjadi pemain PC yang menakutkan, dengan banyak yang sibuk berusaha mencari sumber seperti air dan sekop berguna untuk mengelakkan kematian awal di pulau yang dipenuhi kanibal.

Walaupun permainan terbaik dimainkan di PC untuk tetapan dan visual terbaik, ada kalanya anda mungkin ingin mengambil pengembaraan anda dengan anda. Lagipun, dapat membina bahan asas dan ladang anda di mana sahaja sangat bermanfaat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

Adakah anak -anak hutan di dek stim?

Anak -anak Helikopter Hutan

Anak -anak Hutan dipenuhi dengan musuh kanibal yang menyeramkan.

Ya, Anak -anak Hutan boleh dimainkan di Deck Steam. Walau bagaimanapun, ramai pemain sedang menghadapi masalah prestasi ketika bermain permainan di Valve’s Portable Console. Banyak masalah berpunca dari kadar bingkai yang rendah, yang juga ditemui ketika bermain di tetapan terendah permainan.

Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Pemain telah menemui kemalangan permainan ketika membina, sementara FPS jatuh kerap apabila banyak musuh dan objek muncul di skrin. Jika itu tidak cukup buruk, terdapat juga beberapa isu audio yang hadir ketika bermain di Deck Steam.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ini jelas boleh membawa kepada banyak detik-detik rendaman yang merosakkan pengalaman keseluruhan. Akibatnya, kami mengesyorkan bermain anak -anak hutan di PC atau menunggu patch dek stim masa depan yang membantu mengurangkan isu -isu ini.

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itulah yang anda ketahui mengenai sama ada anak -anak hutan dimainkan di dek stim. Pastikan anda melihat lebih banyak anak -anak kami halaman hutan untuk membantu kelangsungan hidup anda.

Adakah anak -anak hutan di dek stim?

anak lelaki hutan di dek stim

SONS OF THE FOREST menawarkan pemain pengalaman seram survival yang unik di mana pemain mesti tinggal di atas vitals mereka semasa menjelajah pulau yang penuh dengan bahaya.

Permainan ini telah mendapat sambutan hebat sejak dilepaskan di PC, meninggalkan banyak yang tertanya -tanya sama ada anak -anak hutan akan melepaskan konsol. .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Yang mengatakan, kerana ia adalah PC eksklusif yang tersedia untuk pembelian di Steam, ramai yang tertanya -tanya jika anda boleh memainkan anak lelaki hutan di dek stim. .

?

Anda boleh memainkan anak lelaki hutan di dek stim, Tetapi malangnya, sesetengah pemain telah melaporkan masalah prestasi semasa bermain permainan di sistem mudah alih.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Anak -anak Hutan Ai Kelvin

Anak -anak Hutan kini eksklusif untuk Steam.

Ini diharapkan, terutamanya kerana permainan masih dalam akses awal dan juga anak -anak pemain hutan di PC telah melaporkan masalah prestasi.

Artikel berterusan selepas iklan

Ada cara untuk membuat permainan berjalan lancar pada sistem, menjalankan tetapan grafik yang lebih rendah dan mematikan perkara seperti vSync untuk meningkatkan bingkai, tetapi nampaknya permainan akhir malam masih ada kerja yang perlu dilakukan ketika datang ke pengoptimuman.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda ingin mengalami anak -anak hutan di dek stim tanpa semua masalah prestasi ini, sebaiknya menunggu kemas kini masa depan dan sehingga ia telah dioptimumkan sepenuhnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak anak lelaki Panduan Hutan, pastikan anda menyemak beberapa panduan kami yang lain mengenai permainan seram survival di bawah: