Blizzard menjelaskan mengapa tidak akan ada lagi Skins MVP Liga Overwatch – Dexerto, Overwatch League Unvaulted MVP dan Kejohanan Kejohanan: Kos, Bagaimana untuk mendapatkan dan banyak lagi | Ginx Esports TV

Overwatch League MVP dan Kejohanan Kejohanan: Kos, Cara Mendapatkan dan Lagi

Dari reka bentuk Zenyatta yang lain di Jjonak ke FLETA baru yang baik vs penciptaan kejahatan, ia menjadi cara istimewa untuk meraikan burung hantu terbaik yang ditawarkan. Setelah hanya tiga kulit MVP, tradisi telah berakhir.

Blizzard menjelaskan mengapa tidak akan ada lagi kulit MVP Liga Overwatch

Kulit MVP Liga Overwatch

Blizzard

‘Fleta’ Byung-sun Overwatch League MVP Skin masuk ke dalam permainan, Blizzard mengejutkan bahawa ia akan menjadi yang terakhir dari jenisnya. Sebulan kemudian, Naib Presiden Owl Jon Spector akhirnya menjelaskan keputusan ini.

Sejak musim burung hantu pertama pada tahun 2018, satu tradisi telah memelihara peminat tahun demi tahun. MVP untuk setiap musim menerima kulit tersuai mereka sendiri.

Dari reka bentuk Zenyatta yang lain di Jjonak ke FLETA baru yang baik vs penciptaan kejahatan, ia menjadi cara istimewa untuk meraikan burung hantu terbaik yang ditawarkan. Setelah hanya tiga kulit MVP, tradisi telah berakhir.

Artikel berterusan selepas iklan

Blizzard secara terang -terangan mendedahkan bahawa kulit Fleta akan menjadi yang terakhir, banyak kecemasan masyarakat Overwatch.

Beberapa minggu selepas pengumuman itu, Spector kini telah menghuraikan pilihan yang mengejutkan untuk menjatuhkan kulit MVP yang bergerak ke hadapan.

.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebaliknya, keputusan itu hanya turun ke Overwatch menjadi “permainan berasaskan pasukan,” menurut Spector.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

“Kami mahu fleksibiliti menggunakan kulit burung hantu legenda untuk meraikan kejayaan pasukan.”

Dengan penekanan baru ini untuk menyerlahkan pasukan penuh, sebenarnya ada lebih banyak kulit burung hantu – tidak kurang.

 • Komuniti Overwatch menggesa Blizzard untuk mengeluarkan 2cp menjelang OW2

“Momen Khas Sepanjang Musim” dapat diabadikan dengan cara yang unik dengan reka bentuk kulit legenda baru, atau semburan peta tetap. Oleh itu, ia bukan sekadar pasukan terbaik yang dapat diabadikan bergerak ke hadapan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit legenda terkini adalah reka bentuk jalan raya yang berapi -api untuk merayakan Kejohanan 2020 San Francisco Shock. Reka bentuk ini mewakili usaha seluruh pasukan, menentang hanya satu calon MVP. Berdasarkan penjelasan Spector, ini adalah arahan Blizzard mahu berputar ke arah.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Live: Rostermania Owl 2021 Off-Season

Oleh itu, sementara tiga kulit MVP wujud dalam permainan hari ini, jelas tidak akan ada lagi yang bergerak ke hadapan. Pemain Overwatch sebaliknya akan mempunyai reka bentuk berasaskan pasukan yang unik untuk dinantikan.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Overwatch League MVP dan Kejohanan Kejohanan: Kos, Cara Mendapatkan dan Lagi

Overwatch League MVP dan Kejohanan Kejohanan: Kos, Cara Mendapatkan dan Lagi

Panduan EA FC24

Overwatch League telah mengejutkan peminat dengan mendedahkan bahawa sebilangan MVP berkubah dan Kejohanan Kejohanan akan kembali ke permainan untuk jumlah masa yang terhad.

Kulit ini, yang diberikan kepada pemain yang paling berharga dalam musim dan juga pasukan yang cukup kuat untuk memenangi liga Overwatch, telah tersedia pada tahun -tahun sebelumnya untuk masa yang sangat terhad, menjadikan mereka komoditi yang jarang berlaku.

Malangnya, bermula dengan Overwatch League 2021, tidak akan ada kulit MVP baru, yang bermaksud peminat hanya akan mempunyai kejohanan yang dinantikan dalam masa terdekat.

Kulit berkubah burung hantu – Tarikh Siaran

Zenyatta Owl Skin

Overwatch League diumumkan melalui laman web rasmi mereka bahawa empat kulit akan kembali ke permainan. Ini adalah:

 • Zen-Nakji : Direka dengan input musim sulung MVP Seong-hyun “Jjonak” Bang, kulit ini adalah laut yang mendalam mengambil wira tandatangannya, Zenyatta.
 • Terbang ace : Untuk meraikan Kejohanan 2018 Spitfire London, kulit ini meletakkan sentuhan aneh pada reka bentuk vintaj untuk Winston.
 • Kambing : Kulit Brigitte ini memberi penghormatan kepada meta yang -suka atau membencinya -didominasi musim 2019 dan mempunyai banyak butiran kambing.
 • Guntur : Kulit Doomfist ini menggabungkan tema gunung berapi dan butiran pasukan halus untuk memperingati tajuk San Francisco Shock 2019.

Mereka akan tersedia bermula pada 11 Ogos sepanjang perjalanan ke -24.

Kulit berkubah burung hantu – Kos

Winston Flying Ace Skin

Setiap kulit akan mempunyai kos 200 token liga. Pemain boleh menggunakan mata wang kehidupan sebenar untuk membeli token, tetapi juga boleh diperoleh secara percuma dengan menala ke Liga Overwatch semasa cawan undur.

Adakah anda ingin memastikan anda log masuk untuk menerima ganjaran? Ikuti langkah -langkah ini dan anda akan senang pergi.

 • Buat atau log masuk ke akaun Blizzard anda di OverwatchContender.com.
 • Lihat aliran langsung perlawanan semasa tempoh promosi.

Sekiranya anda pemain konsol, anda dikehendaki menghubungkan akaun Xbox, PlayStation, atau Nintendo anda. Inilah cara untuk melakukannya.

Untuk menghubungkan akaun konsol dan badai salji anda, log masuk ke sambungan anda di halaman pengurusan akaun anda dan klik butang Sambungkan di sebelah konsol yang ingin anda simpan. Ini akan menghantar anda ke laman web konsol anda.

Dalam permainan

Untuk menghubungkan dari dalam permainan dalam Overwatch:

 • Dalam pilihan, pilih tab Akaun Pautan.
 • Klik Akaun Pautan (ini membuka penyemak imbas).
 • Log masuk dengan akaun Blizzard anda.
 • Terima kebenaran ke aplikasi Blizzard dan klik Teruskan untuk melengkapkan sambungan.

Untuk lebih lanjut mengenai semua perkara Overwatch, lihat bahagian khusus kami yang dipenuhi dengan berita, keputusan kejohanan, dan banyak lagi.