Bilik Keperluan di Hogwarts Legacy – Pencarian Utama – Walkthrough | Hogwarts Legacy | Gamer Guides®, Cara Mendapatkan Bilik Legacy Hogwarts Keperluan Golden Snitch – Dot Esports

Cara Mendapatkan Bilik Keperluan Golden Snitch di Hogwarts Legacy

Sekiranya anda berjalan ke arah arah snitch keemasan, anda akan dapat mendengar dan melihatnya di belakang beberapa papan kayu. Kerana snitch emas ada di sini dan kerana watak utama mengulas di atasnya, sukar untuk mengetahui sama ada pemain sepatutnya mencuba dan mendapatkannya atau tidak.

Terdapat banyak ciri berguna yang akan anda buka semasa warisan Hogwarts, dan tidak ada yang lebih penting daripada bilik keperluan. Ini hanya menjadi usaha utama yang anda akan dipaksa untuk disiapkan, jadi tidak ada rasa takut kehilangan ciri berguna ini. Halaman ini akan memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan pencarian utama dan mengenai beberapa ciri.

Bilik keperluan adalah usaha utama dalam warisan Hogwarts

Bilik Keperluan adalah usaha utama dalam warisan Hogwarts.

Seperti yang disebutkan di atas, bilik keperluan adalah sebahagian daripada kisah utama, dan oleh itu, anda perlu maju sedikit di dalamnya sebelum anda mendapat akses kepadanya. Bilik Keperluan adalah pencarian utama tahap 6, dan ia tersedia selepas acara di ruang peta dan anda telah menyelesaikan kelas terbang. Ini adalah sekitar lima jam ke dalam kisah utama jika itu semua yang anda fokuskan.

Petua

Kedua -dua bilik keperluan dan terbang adalah dua alat yang anda mahukan akses secepat mungkin. Kami mengesyorkan memberi tumpuan kepada kisah utama sehingga anda membuka kunci mereka.

Untuk memulakan usaha, pergi ke lokasi mesyuarat yang diberikan oleh Profesor Weasley dan anda tidak akan dapat ditemui. Sebaliknya, pintu akan dibuka, menuju ke bilik keperluan, dan Profesor Weasley akan tiba memasukinya dengan anda.

Ikuti dia sekali di dalam dan anda akan berhenti di timbunan kerusi dan Profesor Weasley akan mengajar anda mantra Evanesco untuk menghilangkannya, mantra conjuring berguna di bilik keperluan. Sebaik sahaja anda berjaya mempelajari mantra itu, gunakannya di kerusi untuk menjadikannya lenyap dan memperoleh beberapa batu bulan dalam proses.

Anda akan mempelajari ejaan Evanseco di sini

Kemudian naik di atasnya untuk mencapai dada pertama

Pada ketika ini, Profesor Weasley akan memberitahu anda untuk terus maju dan meneroka. Teruskan di sepanjang jalan dan anda akan menjumpai satu lagi kerusi kerusi untuk menggunakan Evanesco dan kemudian sebagai kawasan terbuka sedikit, lihat ke kiri anda. Terdapat peti di sini anda boleh tarik keluar dengan Accio, kemudian naik di atasnya dan lompat berjalan ke kawasan di atas. Anda akan menemui dada di sini anda boleh menjarah dan kemudian luncurkan kembali ke kanan anda. Teruskan jalan dan anda akan menemui lebih banyak kerusi untuk lenyap dan selepas anda melewati beberapa tanglung Cina dan satu lagi kerusi kerusi.

. Sebaik sahaja anda berdiri lagi, lihat ke kiri dan tarik peti ke arah anda di sisi lain. . Pergi ke kanan satu kali terakhir, tarik peti pertama kembali ke dalam kepada anda dan tolak ke atas papan. Levioso peti ini dan naik, kemudian levioso peti dengan dada dan tarik ke arah anda untuk membukanya.

Cara Mendapatkan Bilik Keperluan Golden Snitch di Hogwarts Legacy

Setiap bahagian istana Hogwarts dan dunia umum dalam warisan Hogwarts nampaknya sentiasa hidup dan berubah sentiasa. Ini mungkin paling tepat di dalam ruang keperluan ikonik, yang merupakan lokasi yang sentiasa berkembang untuk memenuhi mereka yang memerlukan dan juga lokasi di mana pemain akan menemui snitch emas yang terbang di sekitar.

. Qudditich sendiri tidak boleh dimainkan Hogwarts Legacy, Tetapi penampilan snitch emas mempunyai pemain yang tertanya-tanya apakah mereka sekurang-kurangnya dapat memperoleh memento yang berkaitan dengan quidditch.

Inilah semua yang anda perlu tahu untuk sampai ke bilik keperluan Golden Snitch di .

Bilik keperluan Golden Snitch dijelaskan

Semasa menavigasi melalui serpihan dan meneroka bilik keperluan untuk pertama kalinya, pemain akan menemui snitch emas. Ia akan melepasi mereka dan watak utama akan tertanya -tanya dengan kuat sama ada mereka benar -benar melihat snitch emas atau tidak kerana seberapa cepat ia bergerak.

Sekiranya anda berjalan ke arah arah snitch keemasan, anda akan dapat mendengar dan melihatnya di belakang beberapa papan kayu. Kerana snitch emas ada di sini dan kerana watak utama mengulas di atasnya, sukar untuk mengetahui sama ada pemain sepatutnya mencuba dan mendapatkannya atau tidak.

Bolehkah anda mendapatkan snitch emas di bilik keperluan?

Snitch emas bukanlah aset yang boleh diperoleh dan hanya herring merah. Nampaknya ia disertakan untuk menunjukkan bahawa pemain boleh mendapatkan rampasan rahsia yang tersembunyi di kawasan di mana ia tetap terapung tetapi sebaliknya hanya keliru kebanyakan pemain kerana mereka percaya bahawa mereka sepatutnya cuba menangkapnya daripada mendapatkan barang rampasan di dekatnya.

Walaupun sedih bahawa anda tidak dapat menangkap diri anda sebagai snitch emas, anda boleh mendapatkan rampasan yang cuba untuk mendedahkan kepada anda. .

Cara Mendapatkan Bilik Keperluan Golden Snitch Dada

Lukisan yang berdekatan sebelum ini membuat jenaka dengan perkataan “summon” di dalamnya selepas snitch emas terbang untuk merujuk kepada apa yang perlu dilakukan pemain seterusnya, yang akan menggunakan accio untuk menarik dada yang disusun ke arah mereka. Sebaik sahaja mereka sepenuhnya menentang kayu, pemain boleh melepaskan ejaan accio dan berinteraksi dengan dada untuk mendapatkan sekeping gear rawak.

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. . Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. Di masa lapangnya, dia suka membeli lebih banyak buku daripada dia boleh membaca, bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan, minum terlalu banyak teh, berjuang untuk bersaing dengan semua streamer yang dia suka menonton, menghadiri konsert, fangirling melalui filem dan televisyen, mendengar untuk muzik, dan menghabiskan masa bersama keluarganya, kawan, dan haiwan peliharaan, yang merupakan bahagian paling penting di dunia.