Bilakah Valorant dibebaskan? Beta tertutup, beta terbuka, pelepasan penuh, tarikh pelepasan mudah alih valorant: Apa yang diharapkan – Pihak Berkuasa Android

Tarikh Siaran Mudah Alih Valorant: Apa Yang Harapkan dan Bila Mengharapkannya

Permainan Riot belum mengesahkan atau menafikan Crossplay di Valorant Mobile, tetapi tidak mungkin memandangkan sifat kompetitif permainan dan fakta bahawa ia tidak dibangunkan di dalam rumah.

Bilakah Valorant dibebaskan? Beta tertutup, beta terbuka, pelepasan penuh

Sekiranya anda tertanya -tanya bila dibebaskan Valorant, jawapannya agak rumit. Sama dengan permainan terbaru Wild Rift, penembak 5v5 melalui pelbagai siaran serantau sebelum ia tersedia di seluruh dunia. Apabila Valorant dibebaskan, seluruh komuniti FPS teruja untuk mencuba penembak baru Riot Games kerana ia adalah rehat dari semua permainan Battle Royale yang kebanyakan pemaju melabur. Berikut adalah melihat ketika Valorant dibebaskan termasuk betas tertutup dan terbuka. Sejak pembebasannya, permainan ini telah dilakukan dengan baik dengan kemas kini yang tepat pada masanya, anti-tren yang hebat dan ekosistem eSports yang semakin meningkat.

Bilakah Valorant dibebaskan? Tarikh pelepasan beta tertutup

Valorant menerima beta tertutup mulai 7 April. Gelombang pertama pemain yang mengalami permainan sangat kagum dengan bagaimana permainan rusuhan berjaya membawa pengalaman kompetitif yang hebat kepada orang ramai secara percuma.

Beta tertutup terhad kepada Eropah, Kanada, Amerika Syarikat, Turki, Rusia dan negara -negara CIS. Permainan Riot mendedahkan bahawa ia tidak dapat melepaskan permainan ke lebih banyak wilayah kerana “logistik yang tidak menentu melancarkan beta dengan berkesan semasa pandemik global.”

Bilakah Valorant dibebaskan? Tarikh Siaran Beta Buka

Permainan ini tidak mempunyai beta terbuka yang boleh diakses oleh semua pemain. Hanya ada satu beta tertutup dengan pemain mendapatkan kunci dari Twitch Streams. Ketersediaan kekunci terhad mencipta kekurangan buatan dengan beberapa peminat menghabiskan berjam -jam di sungai yang berharap dapat mendapatkan kunci. Ia juga membawa banyak clickbaiting pada Twitch dan pasaran untuk kunci supaya pemain dapat mencuba permainan.

Penonton di Twitch Spiked So High sehingga hampir League of Legends ‘Worlds Event Count Penonton. Permainan Riot memilih untuk tidak mempunyai beta terbuka dan secara langsung melancarkan permainan di kebanyakan wilayah.

Bilakah Valorant dibebaskan?

  • Permainan yang dikeluarkan pada 2 Jun, 2020 dengan Eropah, Turki, Timur Tengah dan Afrika Utara (MENA), Rusia, dan Komanwel Negara Bebas (CIS) yang lain, telah hidup pada jam 7 pagi CET / 6AM BST. Valorant dibebaskan kemudian di Amerika Utara (termasuk Amerika Syarikat), Amerika Latin, dan Amerika Selatan pada pukul 5 pagi PDT / 8 pagi EDT.
  • Pelayan Rasmi untuk India dan Timur Tengah yang dikeluarkan tahun lepas pada 14 Oktober walaupun rantau ini mendapat akses kepada permainan melalui pelayan laut sejak tarikh pelepasan rasmi.
  • Vietnam mendapat pembebasan serantaunya pada 6 April 2021.

Satu -satunya rantau yang tidak mengakses valorant adalah China. Tidak ada tarikh pelepasan yang disahkan untuk Valorant di rantau ini setakat ini.

Tarikh Siaran Mudah Alih Valorant: Apa Yang Harapkan dan Bila Mengharapkannya

Valorant Ditutup Seni Beta

Tidak ada keraguan bahawa Valorant Mobile adalah salah satu permainan Android yang paling dinanti -nantikan di luar sana, untuk mengambil pemukul berat seperti Cod Mobile dan PUBG Mobile ketika Riot Games akhirnya melepaskannya ke The Wild. Oleh itu, apabila tepatnya tarikh pelepasan mudah alih valorant dan bagaimanakah permainan akan sesuai dengan versi PC? Inilah segala yang kita tahu setakat ini.

Jawapan cepat

Permainan Riot atau Tencent tidak mengumumkan tarikh pelepasan rasmi untuk Valorant Mobile, tetapi ia berada di bawah ujian tertutup di Asia Tenggara pada pertengahan 2010. Kita mungkin belajar lebih banyak kemudian pada tahun 2023, tetapi mungkin tidak akan tersedia secara meluas sehingga 2024.

Bahagian utama

  • Bilakah mudah alih Valorant akan dibebaskan?
  • Bagaimana ia akan dibandingkan dengan versi PC?
  • Adakah beta mudah alih valorant?

Bilakah mudah alih Valorant akan dibebaskan?

Kertas dinding merah valorant mudah alih

Sehingga pertengahan 2010, masih tiada tarikh pelepasan rasmi untuk Valorant Mobile. Kini sudah lebih dari dua tahun sejak permainan pertama kali diumumkan, dan tiga tahun sejak pembebasan rakan PCnya. Pada ketika ini, sangat tidak mungkin keluar pada tahun 2023, tetapi mungkin kita mendapat tarikh pelepasan rasmi pada bulan -bulan akan datang.

Terdapat beberapa spekulasi bahawa kita akan mempelajari tarikh pelepasan mudah alih Valorant pada acara ulang tahun tiga tahun untuk PC Valorant pada bulan Jun 2023, tetapi pada akhirnya, tidak ada yang terwujud. Terdapat satu lagi acara Valorant utama pada akhir tahun ini, dan itu ingin menjadi tempat yang paling mungkin untuk belajar apabila Valorant Mobile akan dikeluarkan di Android dan iOS.

Kami akan mengemas kini artikel ini sebaik sahaja kami mengetahui lebih lanjut.

Bagaimana Valorant Mobile dibandingkan dengan versi PC?

Riot Games dan Tencent belum mengumumkan terlalu banyak tentang Valorant Mobile lagi, tetapi jika ia seperti Riot’s League of Legends Mobile Spinoff Wild Rift atau Cod Mobile dan penembak mudah alih lain, ia akan dianggap sebagai pelepasan berasingan. Yang mengatakan, dari video permainan mudah alih valorant yang bocor dari awal 2022 di atas, permainan itu sendiri kelihatan agak serupa dari segi mekanik dan permainan.

Ia akan menampilkan banyak ejen dan kebolehan yang sama seperti versi PC, tetapi mungkin dengan peningkatan kualiti hidup untuk sesuai dengan skim kawalan mudah alih. Ia hampir dijamin menjadi percuma, walaupun mod kosmetik dan permainan mungkin berbeza antara kedua-dua versi. Mungkin terdapat beberapa ganjaran untuk menyambungkan akaun rusuhan anda dengan akaun mudah alih anda, tetapi tidak mungkin menampilkan apa-apa jenis perkembangan atau silang antara kedua-dua platform.

Adakah beta mudah alih valorant?

Pada masa ini terdapat ujian tertutup untuk Valorant Mobile, tetapi ia terhad kepada pengguna di China. Asia telah lama menjadi hangat dari kedua -dua eSports dan permainan mudah alih. Ia juga merupakan negara asal pemaju mudah alih Valorant Tencent, dan nampaknya sebahagian besar perkembangan permainan sedang berlaku di Shanghai.

Bagi beta Amerika Utara, belum ada yang diumumkan. Amerika Syarikat biasanya merupakan salah satu kawasan terakhir untuk mendapatkan akses ke betas mudah alih, jadi harapkan permainan itu memukul kawasan lain jauh sebelum AS. Ia tidak tersedia untuk pra-pendaftaran di Laman Web, Google Play Store, atau Apple App Store.

Yang sedang membangunkan mudah alih valorant?

Valorant Mobile sedang dibangunkan oleh Tencent Games. Permainan Riot pemaju Valorant dimiliki oleh Tencent, yang mempunyai lebih banyak pengalaman dengan tajuk mudah alih.

Adakah Valorant Mobile mempunyai Crossplay dengan Versi PC?

Permainan Riot belum mengesahkan atau menafikan Crossplay di Valorant Mobile, tetapi tidak mungkin memandangkan sifat kompetitif permainan dan fakta bahawa ia tidak dibangunkan di dalam rumah.

Adakah ciri-ciri Valorant Mobile Comment-Progression dengan Versi PC?

Permainan Riot belum mengumumkan apa-apa yang berkaitan dengan perkembangan silang, tetapi tidak mungkin memandangkan ia sedang dibangunkan oleh Tencent Games dan bukannya rusuhan itu sendiri.

Valorant melancarkan secara rasmi di China

Valorant melancarkan China

Permainan ini datang dalam talian tiga tahun selepas ia dilancarkan secara global pada bulan Jun 2020, dan menandakan satu lagi perkembangan penting dalam jangkauan Global Tajuk Esport.

  • Permainan Blizzard Telah Luar Talian di China. Apa maksudnya untuk eSports?
  • Letupan Esports China: Jun 2023
  • FPX Rebrands Zhuque Team menjelang pelancaran Valorant China

Valorant akan diedarkan oleh Permainan Konglomerat Permainan Video Cina Tencent Games – syarikat induk pemaju Riot Games, yang juga menjadikan League of Legends.

Permainan ini mendapat kelulusan pada akhir Disember 2022, tujuh bulan yang lalu, dari Pentadbiran dan Pentadbiran Penerbitan Nasional Kerajaan China, yang memberikan lesen untuk permainan asing yang akan diedarkan di negara ini.

Sesetengah pengguna di China sudah dapat bermain permainan secara tidak rasmi melalui VPN, tetapi pelancaran rasmi akan membolehkan ia dimainkan secara sah dan memudahkan pertandingan eSports valorant domestik.

Riot Games COO Whalen Rozelle mendedahkan dalam sidang akhbar pada 28 Jun, ketika tarikh pelancaran Cina pertama kali diumumkan, bahawa ‘harapan’ syarikat mengalu -alukan China ke siri kejohanan utama, Valorant Champions Tour (VCT), pada tahun 2024.

Organisasi eSports Cina sebelum ini telah menerima jemputan ad-hoc ke acara eSports Valorant baru-baru ini, yang paling baru-baru ini ke VCT Masters Tokyo, di mana Edward Gaming di China ditempatkan ke-5 ke-6.

Tencent berkata Valorant adalah “permainan paling penting yang diterbitkan tahun ini,” menurut South China Morning Post.

Valorant adalah fps taktikal 5v5 di mana watak -watak yang boleh dimainkan mempunyai kebolehan wira khas. Ia adalah tindak balas Riot Games terhadap permainan seperti Valve’s CS: Go dan Activision Blizzard’s Overwatch; Ramai dalam masyarakat telah menyamakan Valorant dengan campuran antara kedua -dua.

Riot Games mengeluarkan treler pelancaran rasmi China di saluran YouTube pada awal hari Selasa untuk menandakan pelancarannya. Permainan ini diterbitkan di bawah nama 无畏 契约 di China, yang diterjemahkan kepada ‘Kontrak Featles’, setiap laporan media.

Pelancaran Valorant China terutamanya datang hanya enam bulan selepas semua tajuk Blizzard – termasuk Overwatch – pergi luar talian di China setelah kehilangan lesen mereka untuk beroperasi berkat perpecahan Blizzard dengan bekas pengedar Netease.

Jake Is Esports Insider’s Ciri dan Editor Berita Trend. Sebahagian daripada pasukan ESI sejak awal tahun 2021, dia berminat dengan politik, pendidikan dan kemampanan dalam eSports.

Kemas kini 13/07/2023 9:30 pagi: Artikel ini pada mulanya tidak menentu menyatakan tarikh pelancaran adalah 12 Jun, bukannya 12 Julai.

Imej podcast

Profil Esports di Australia Grafik

Microsoft Activision Blizzard Perolehan Grafik

AKTIVITI YANG AKAN DATANG

Esports di seluruh dunia: eSport Australia di seluruh dunia adalah satu siri profil yang menggariskan ekosistem eSports di pelbagai negara di seluruh dunia. Siri ini hubungan dengan acara perniagaan esport antarabangsa ESI, yang berlaku di sekitar ..

22 September 2023 | Ivan Šimić

Rakan kongsi Giants dengan Opel untuk melancarkan New Corsa Electric di Sepanyol Organisasi Esports Sepanyol Giants Gaming telah mengumumkan perkongsian dengan pengeluar kereta Jerman Opel, sebahagian daripada kumpulan syarikat Stellantis. Organisasi Esports akan bekerjasama dengan Opel ..

22 September 2023 | Ivan Šimić

Deem Enterprises Partners dengan PlayerX untuk Kumpulan Pembangunan Acara Esports Atlantic City Deem Enterprises telah mengumumkan perkongsian dengan platform fantasi eSports PlayerX untuk menjadi tuan rumah acara di Atlantic City, New Jersey. Pengumuman itu menandakan permulaan ‘jangka panjang ..

22 September 2023 | Lee Jones

LPL Clash Royale World Tour Pulangan untuk Esport Musim Kedua Penyiaran dan Syarikat Kandungan Letsplay.LIVE telah mengumumkan kembalinya lawatan Dunia LPL Clash Royale. Dibangunkan dengan kerjasama pemaju Clash Royale Supercell, LPL Clash Royale World ..

22 September 2023 | Jonno Nicholson

Hubungi

Umum: [dilindungi e -mel]

Lokasi

1 Jambatan Putney

Surat berita

Terus dikemas kini dengan berita industri eSports terkini

Daftar ke surat berita kami di sini

Esports Insider adalah tanda dagangan berdaftar Esports Insider Limited

Kami menggunakan kuki di laman web kami untuk memberi anda pengalaman yang paling relevan dengan mengingati pilihan anda dan mengulangi lawatan. Dengan mengklik “Terima”, anda bersetuju dengan penggunaan semua kuki. Walau bagaimanapun, anda boleh melawat tetapan cookie untuk memberikan persetujuan terkawal.

Gambaran Keseluruhan Privasi

Laman web ini menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa anda menavigasi laman web. Daripada kuki ini, kuki yang dikategorikan seperti yang diperlukan disimpan pada penyemak imbas anda kerana ia penting untuk bekerja fungsi asas laman web. Kami juga menggunakan kuki pihak ketiga yang membantu kami menganalisis dan memahami bagaimana anda menggunakan laman web ini. Kuki ini akan disimpan dalam penyemak imbas anda hanya dengan persetujuan anda. Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih keluar dari kuki ini. Tetapi memilih beberapa kuki ini mungkin memberi kesan kepada pengalaman melayari anda.

Kuki yang diperlukan sangat penting bagi laman web untuk berfungsi dengan baik. Kuki ini memastikan fungsi asas dan ciri keselamatan laman web, secara anonim.

Cookie Tempoh Penerangan
__CF_BM 30 minit Kuki ini, yang ditetapkan oleh CloudFlare, digunakan untuk menyokong pengurusan bot Cloudflare.
CF_CLEARANCE 30 minit CF_CLEARANCE Menentukan tempoh laman web kami boleh diakses oleh pelawat yang berjaya menyelesaikan cabaran Captcha atau JavaScript sebelumnya
cf_use_ob masa lalu CloudFlare menetapkan kuki ini untuk meningkatkan masa beban halaman dan tidak membenarkan sebarang sekatan keselamatan berdasarkan alamat IP pelawat.
semak forpermission 10 minit Kuki ini ditetapkan oleh Beeswax untuk menentukan sama ada pengguna telah menerima kotak persetujuan kuki.
CLI_USER_PREEFERNE 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Tujuan kuki ini adalah untuk menyimpan sama ada pengguna telah memberikan persetujuan untuk penggunaan kuki. Ia tidak menyimpan sebarang data peribadi.
Sambung.Sid 5 hari 22 jam 29 minit Kuki ini digunakan untuk pengesahan dan untuk log masuk yang selamat. Ia mendaftarkan maklumat log masuk.
Persetujuan 2 tahun YouTube menetapkan kuki ini melalui youtube-videos dan mendaftarkan data statistik tanpa nama.
Cookielawinfo-Checkbox-Advertisement sesi Ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR, kuki ini digunakan untuk merakam persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “Iklan” .
Cookielawinfo-Checkbox-Analytics 11 bulan Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Kuki digunakan untuk menyimpan persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “Analitik”.
Cookielawinfo-Checkbox-Functional 11 bulan Kuki ditetapkan oleh persetujuan kuki GDPR untuk merakam persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “berfungsi”.
Cookielawinfo-checkbox-neakerary 11 bulan Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Kuki digunakan untuk menyimpan persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “diperlukan”.
Cookielawinfo-checkbox-urusan 11 bulan Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Kuki digunakan untuk menyimpan persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “yang lain.
Cookielawinfo-Checkbox-Performance 11 bulan Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Kuki digunakan untuk menyimpan persetujuan pengguna untuk kuki dalam kategori “Prestasi”.
Cookielawinfoconsent 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR. Ia merekodkan keadaan butang lalai kategori yang sepadan & status Akta Privasi Pengguna California (CCPA). Ia hanya berfungsi dalam koordinasi dengan kuki utama, dilihat_cookie_policy.
csrftoken 1 tahun Kuki ini dikaitkan dengan Platform Pembangunan Web Django untuk Python. Digunakan untuk membantu melindungi laman web daripada serangan pemalsuan permintaan lintas tapak
Phpsesssid sesi Kuki ini berasal dari aplikasi PHP. Kuki digunakan untuk menyimpan dan mengenal pasti ID sesi unik pengguna untuk tujuan menguruskan sesi pengguna di laman web. Kuki adalah cookies sesi dan dipadamkan apabila semua tingkap penyemak imbas ditutup.
sessionId sesi Kuki ini, yang ditetapkan oleh Microsoft, digunakan oleh laman web untuk menyimpan ID sesi pengguna dan dihantar dengan setiap permintaan ke ASP.Permohonan bersih.
ts 1 tahun PayPal menetapkan kuki ini untuk membolehkan urus niaga selamat melalui paypal.
dilihat_cookie_policy 11 bulan Kuki ditetapkan oleh plugin persetujuan kuki GDPR dan digunakan untuk menyimpan sama ada pengguna telah bersetuju dengan penggunaan kuki. Ia tidak menyimpan sebarang data peribadi.
Pelawat_info1_live 5 bulan 27 hari Kuki yang ditetapkan oleh YouTube untuk mengukur jalur lebar yang menentukan sama ada pengguna mendapat antara muka pemain baru atau lama.
Vuid 2 tahun Vimeo memasang kuki ini untuk mengumpulkan maklumat penjejakan dengan menetapkan ID unik untuk membenamkan video ke laman web.
YSC sesi YSC Cookie ditetapkan oleh YouTube dan digunakan untuk menjejaki pandangan video tertanam di halaman YouTube.
YT-REMOTE-CONNETED-DEVICES tidak pernah YouTube menetapkan kuki ini untuk menyimpan pilihan video pengguna menggunakan video YouTube tertanam.
YT-REMOTE-DEVICE-ID tidak pernah YouTube menetapkan kuki ini untuk menyimpan pilihan video pengguna menggunakan video YouTube tertanam.
yt.Innertube :: NextId tidak pernah Kuki ini, yang ditetapkan oleh YouTube, mendaftarkan ID unik untuk menyimpan data mengenai video dari YouTube yang telah dilihat oleh pengguna.
yt.Innertube :: Permintaan tidak pernah Kuki ini, yang ditetapkan oleh YouTube, mendaftarkan ID unik untuk menyimpan data mengenai video dari YouTube yang telah dilihat oleh pengguna.

Kuki berfungsi membantu melaksanakan fungsi tertentu seperti berkongsi kandungan laman web di platform media sosial, mengumpulkan maklum balas, dan ciri pihak ketiga yang lain.

Cookie Tempoh Penerangan
_UID 5 bulan 27 hari AddThis menetapkan kuki ini untuk membolehkan pelawat berkongsi laman web di platform sosial melalui butang perkongsian di laman web.
CHID sesi Kuki ini ditetapkan oleh penyedia MixCloud. Kuki ini digunakan untuk melaksanakan fail audio di laman web. Ia membolehkan penyembuhan pemain audio awan campuran.
mgref 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh Eventbrite untuk menyampaikan kandungan yang disesuaikan dengan minat pengguna akhir dan meningkatkan penciptaan kandungan. Ia juga digunakan untuk tujuan tempahan acara.
Mgrefby 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh Eventbrite untuk menyampaikan kandungan yang disesuaikan dengan minat pengguna akhir dan meningkatkan penciptaan kandungan. Ia juga digunakan untuk tujuan tempahan acara.
mx_t 10 tahun Kuki ini ditetapkan oleh penyedia MixCloud. Kuki ini digunakan untuk melaksanakan fail audio di laman web. Ia membolehkan penyembuhan pemain audio awan campuran.
PrevImpr sesi Kuki ini ditetapkan oleh penyedia MixCloud. Kuki ini digunakan untuk melaksanakan fail audio di laman web. Ia membolehkan penyembuhan pemain audio awan campuran.
Pugt 1 bulan Pubmatic menetapkan kuki ini untuk memeriksa apabila kuki dikemas kini pada penyemak imbas untuk mengehadkan bilangan panggilan ke kedai kuki sisi pelayan.
S 1 jam Digunakan oleh Yahoo untuk menyediakan iklan, kandungan atau analisis.
Spugt 1 bulan Pubmatic menetapkan kuki ini untuk menjejaki apabila kedai cookie sisi pelayan terakhir dikemas kini untuk penyemak imbas.

Kuki prestasi digunakan untuk memahami dan menganalisis indeks prestasi utama laman web yang membantu dalam menyampaikan pengalaman pengguna yang lebih baik untuk pelawat.

Cookie Tempoh Penerangan
_gat 1 minit Kuki ini dipasang oleh Google Universal Analytics untuk menghalang kadar permintaan dan dengan itu mengehadkan pengumpulan data di tapak trafik yang tinggi.
d 3 bulan Quantserve menetapkan kuki ini untuk mengesan maklumat secara anonim mengenai bagaimana pelawat menggunakan laman web.
G 1 tahun Cookie Digunakan untuk memudahkan terjemahan ke dalam bahasa pilihan pelawat.
GUID2 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh Projek Penyedia Delta. Kuki ini digunakan untuk mengesan sesi individu di laman web, yang membolehkan laman web untuk menyusun data statistik dari pelbagai lawatan. Data yang dihasilkan ini digunakan untuk mewujudkan petunjuk untuk tujuan pemasaran.
Ingresscookie sesi Kuki ini digunakan untuk mengimbangi beban dan ketegangan sesi. Pengenal pasti sesi teknikal ini diperlukan untuk beberapa ciri laman web.
ServerID sesi Kuki ini ditetapkan oleh penyeimbang beban haproksi Slideshare untuk memberikan pengunjung ke pelayan tertentu.

Kuki analisis digunakan untuk memahami bagaimana pelawat berinteraksi dengan laman web. Kuki ini membantu memberikan maklumat mengenai metrik bilangan pelawat, kadar lantunan, sumber trafik, dll.

Cookie Tempoh Penerangan
_ga 2 tahun Cookie _ga, yang dipasang oleh Google Analytics, mengira data pelawat, sesi dan kempen dan juga menjejaki penggunaan tapak untuk laporan analisis laman web. Cookie menyimpan maklumat tanpa nama dan memberikan nombor yang dijana secara rawak untuk mengenali pelawat yang unik.
_gid 1 hari Dipasang oleh Google Analytics, _gid Cookie menyimpan maklumat mengenai bagaimana pelawat menggunakan laman web, sementara juga membuat laporan analisis prestasi laman web. Beberapa data yang dikumpulkan termasuk bilangan pelawat, sumber mereka, dan halaman yang mereka lawati tanpa nama.
_s 30 minit Kuki ini dikaitkan dengan Suite Analytics Shopify.
_shopify_s 30 minit Kuki ini dikaitkan dengan Suite Analytics Shopify.
_shopify_y 2 tahun Kuki ini dikaitkan dengan Suite Analytics Shopify.
_y 2 tahun Kuki ini dikaitkan dengan Suite Analytics Shopify.
Anon_id 3 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh Fusion Tribal, mengumpul data mengenai lawatan pengguna ke laman web, seperti halaman apa yang telah diakses .
Guc 1 tahun Cookie GUC ditetapkan oleh Yahoo untuk penjejakan penukaran Yahoo.
iutk 5 bulan 27 hari Kuki ini digunakan oleh sistem analisis issuu untuk mengumpulkan maklumat mengenai aktiviti pelawat mengenai produk issuu.
MatchPubmatic 1 bulan Ditetapkan oleh pubmatic, kuki ini digunakan untuk menyediakan dan menganalisis kempen dan untuk menguruskan penyegerakan data pengguna dan pertukaran data pengguna dengan pubmatic.
Seuncy 1 tahun Kuki ini digunakan untuk mendaftarkan ID unik untuk mengenal pasti peranti pelawat pada tinjauan semula mereka ke laman web.
u 1 tahun Kuki ini digunakan oleh Bombora untuk mengumpulkan maklumat yang digunakan sama ada dalam bentuk agregat, untuk membantu memahami bagaimana laman web sedang digunakan atau bagaimana kempen pemasaran yang berkesan, atau untuk membantu menyesuaikan laman web untuk pelawat.
uid 2 bulan Ini adalah cookie Google Userid yang menjejaki pengguna di pelbagai segmen laman web.
Userid1 3 bulan Kuki ini ditetapkan oleh Adition Technologies AG, sebagai ID yang unik dan tanpa nama untuk pelawat laman web, untuk mengenal pasti pengguna yang unik di beberapa sesi.
uu 1 tahun Adscale menetapkan kuki ini untuk menargetkan iklan dengan mendaftarkan pergerakan pengguna di seluruh laman web.
ZC 1 tahun Mendaftar data pelawat dari pelbagai lawatan dan di beberapa laman web, untuk mengukur kecekapan iklan di laman web.

Kuki iklan digunakan untuk menyediakan pelawat dengan iklan dan kempen pemasaran yang berkaitan. Kuki ini menjejaki pelawat di seluruh laman web dan mengumpulkan maklumat untuk menyediakan iklan yang disesuaikan.

Cookie Tempoh Penerangan
__Host-jurang 2 tahun Kuki ini membolehkan laman web mengenal pasti pengguna dan menyediakan fungsi dan pemperibadian yang dipertingkatkan.
__kuid 7 hari Kuki ini digunakan untuk mengumpulkan maklumat pelawat, maklumat ini kemudian disimpan sebagai rentetan ID. Rentetan maklumat ID digunakan untuk menargetkan kumpulan yang mempunyai keutamaan yang sama, atau untuk iklan yang disasarkan.
_cc_cc sesi Kuki ditetapkan oleh CRWDCNTRL.bersih untuk mengumpul data statistik seperti bilangan lawatan, masa purata yang dibelanjakan di tapak, dan halaman apa yang telah dimuatkan, untuk pengiklanan yang disasarkan.
_cc_dc 8 bulan 26 hari Kuki ditetapkan oleh CRWDCNTRL.bersih untuk mengumpul data statistik seperti bilangan lawatan, masa purata yang dibelanjakan di tapak, dan halaman apa yang telah dimuatkan, untuk pengiklanan yang disasarkan.
_cc_id 8 bulan 26 hari Kuki ditetapkan oleh CRWDCNTRL.bersih untuk mengumpul data statistik seperti bilangan lawatan, masa purata yang dibelanjakan di tapak, dan halaman apa yang telah dimuatkan, untuk pengiklanan yang disasarkan.
_rxuuid 1 tahun Media yang tidak teratur menetapkan kuki ini untuk menyimpan maklumat tentang bagaimana pengguna akhir menggunakan laman web dan apa -apa pengiklanan yang mungkin dilihat oleh pengguna akhir sebelum melawat laman web tersebut.
A1s sesi Kuki ini dikaitkan dengan analisis carian Yahoo dan digunakan untuk tujuan pengiklanan.
Anon_id_old 3 bulan Kuki ini membantu mengkategorikan minat pengguna dan membuat profil dari segi resales pemasaran yang disasarkan. Kuki ini digunakan untuk mengumpulkan maklumat pengguna seperti halaman apa yang telah dilihat di laman web untuk membuat profil.
penonton 1 tahun SpotXchange menetapkan kuki ini sebagai ID unik yang menjejaki penonton secara dalaman. Kuki digunakan untuk mengehadkan bilangan iklan berulang yang ditunjukkan kepada pengguna.
B 1 tahun Kuki ini digunakan oleh Yahoo untuk menyimpan data tanpa nama yang berkaitan dengan lawatan pengguna, seperti bilangan lawatan, masa purata yang dihabiskan di laman web dan halaman apa yang telah dimuatkan. Data ini membantu menyesuaikan kandungan laman web untuk meningkatkan pengalaman pengguna.
Bito 1 tahun 1 bulan Kuki ini ditetapkan oleh Beeswax untuk tujuan iklan.
Bitoissecure 1 tahun 1 bulan Beeswax menetapkan kuki ini untuk menyasarkan dan mengiklankan. Kuki digunakan untuk melayani pengguna dengan iklan yang relevan berdasarkan pembidaan masa nyata.
Chkchromeab67sec 3 bulan Pubmatic menetapkan kuki ini untuk tujuan ujian pada pelayar Google Chrome dengan versi di atas 67.
Cmid 1 tahun Casale Media menetapkan kuki ini untuk mengumpulkan maklumat mengenai tingkah laku pengguna, untuk pengiklanan yang disasarkan.
Cmpro 3 bulan CMPRO Cookie ditetapkan oleh Casalemedia untuk pengesanan pengguna tanpa nama, dan untuk pengiklanan yang disasarkan.
CMPS 3 bulan CMPS Cookie ditetapkan oleh Casalemedia untuk pengesanan pengguna tanpa nama berdasarkan lawatan laman web pengguna, untuk memaparkan iklan yang disasarkan.
Cmst 1 hari Casale Media menetapkan kuki ini untuk mengumpulkan maklumat mengenai tingkah laku pengguna, untuk pengiklanan yang disasarkan.
DONE_REDIRECTS104 1 hari Kuki ini ditetapkan oleh pembekal ONAUNIENCE.com. Kuki ini digunakan untuk tujuan penargetan dan pengiklanan.
EVEREST_G_V2 1 tahun Kuki ditetapkan di bawah Everesttech.Domain Bersih untuk memetakan klik ke acara lain di laman web pelanggan.
ID 3 bulan Ditetapkan oleh Google DoubleClick, kuki ini digunakan untuk membuat profil pengguna untuk memaparkan iklan yang relevan.
IDE 1 tahun 24 hari Google DoubleClick IDE Cookies digunakan untuk menyimpan maklumat tentang bagaimana pengguna menggunakan laman web untuk membentangkannya dengan iklan yang relevan dan mengikut profil pengguna.
Idsync 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh Yahoo untuk menyimpan maklumat tentang bagaimana pengguna berkelakuan di beberapa laman web supaya iklan yang relevan dapat dipaparkan kepada mereka.
Kadusercookie 3 bulan Cookie, yang ditetapkan oleh pubmatic, mendaftarkan ID unik yang mengenal pasti peranti pengguna yang kembali di seluruh laman web yang menggunakan rangkaian iklan yang sama. ID digunakan untuk iklan yang disasarkan.
KCCH 1 hari Menetapkan pubmatic cookie ini untuk memastikan bahawa id pengguna pubmatik sudah ditetapkan dan kod pubmatic berjalan dengan betul.
Krtbcookie_107 3 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_1101 1 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_153 3 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_22 1 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_27 3 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_279 1 bulan Cookie Krtbcookie_279 ditetapkan oleh pubmatic untuk tujuan penargetan dan pengiklanan, untuk membina profil minat pengguna dan memaparkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_336 1 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Krtbcookie_409 1 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh pubmatic, digunakan untuk membina profil minat pengguna dan untuk menunjukkan iklan yang relevan.
Ktpcacookie 3 bulan Cookie, yang ditetapkan oleh pubmatic, mendaftarkan ID unik yang mengenal pasti peranti pengguna yang kembali di seluruh laman web yang menggunakan rangkaian iklan yang sama. ID digunakan untuk iklan yang disasarkan.
mako_uid 1 tahun .Eyeota.Net Sets cookie ini untuk mengumpul data mengenai lawatan pengguna ke laman web seperti halaman yang dikunjungi. Profil pengguna kemudian dibuat dari segi minat dan demografi mereka dan digunakan untuk pengiklanan yang disasarkan.
mc 1 tahun 1 bulan Quantserve menetapkan kuki MC untuk mengesan tingkah laku pengguna secara anonim di laman web.
Nid 6 bulan Nid Cookie, yang ditetapkan oleh Google, digunakan untuk tujuan pengiklanan; Untuk mengehadkan bilangan kali pengguna melihat iklan, untuk bisu iklan yang tidak diingini, dan untuk mengukur keberkesanan iklan.
pi 1 hari Cookie Pi digunakan oleh Bombora untuk penargetan dan pengiklanan penonton.
SA-USER-ID 1 tahun StackAdapt menetapkan kuki ini sebagai pengenal rawak untuk pengenalan pengguna, untuk memaparkan iklan yang relevan.
SA-USER-ID-V2 1 tahun StackAdapt menetapkan kuki ini sebagai pengenal rawak untuk pengenalan pengguna, untuk memaparkan iklan yang relevan.
suid_legacy 1 tahun Kumpulkan maklumat mengenai keutamaan pengguna dan interaksi dengan kandungan kempen web yang digunakan pada platform CRM-kempen yang digunakan oleh pemilik laman web untuk mempromosikan acara atau produk.
test_cookie 15 minit Test_cookie ditetapkan oleh doubleeclick.bersih dan digunakan untuk menentukan sama ada penyemak imbas pengguna menyokong kuki.
tu 1 tahun Adscale menetapkan kuki ini untuk menargetkan iklan dengan mendaftarkan pergerakan pengguna di seluruh laman web.
uuid 1 tahun 27 hari MediaMath menetapkan kuki ini untuk mengelakkan iklan yang sama dari ditunjukkan berulang kali dan untuk pengiklanan yang relevan.
uuid2 3 bulan Cookie Uuid2 ditetapkan oleh AppNexus dan Rekod Maklumat yang membantu dalam membezakan antara peranti dan penyemak imbas. Maklumat ini digunakan untuk memilih iklan yang disampaikan oleh platform dan menilai prestasi iklan dan pembayaran atributnya.
penonton_token 1 bulan Kuki ini ditetapkan oleh loopme. Kuki ini digunakan untuk tujuan pengiklanan. Kuki membantu dalam menyediakan iklan yang relevan kepada pelawat berdasarkan keutamaan mereka dengan menjejaki mereka di beberapa laman web.
Wfivefivec 1 tahun 1 bulan Kuki ini, yang ditetapkan oleh Dataxu, menjejaki laporan iklan yang membantu meningkatkan aktiviti pemasaran.
ZSC 1 hari Kuki ini ditetapkan oleh Zeotap untuk mengesan pelawat di beberapa laman web, untuk membentangkan iklan yang relevan berdasarkan keutamaan mereka.

Kuki yang tidak dikategorikan yang lain adalah yang dianalisis dan belum diklasifikasikan ke dalam kategori.

Cookie Tempoh Penerangan
_pinterest_ct_ua 1 tahun Tiada keterangan tersedia.
A1 1 tahun Tiada deskripsi
A3 1 tahun Tiada deskripsi
A307080 2 bulan 1 hari Tiada deskripsi
A307565 2 bulan 1 hari Tiada deskripsi
A502624 2 bulan 1 hari Tiada deskripsi
A544989 2 bulan 1 hari Tiada deskripsi
An 1 bulan Tiada keterangan tersedia.
Arcki2 15 hari Tiada deskripsi
ARCKI2_GDPR-CONSENT 15 hari Tiada deskripsi
arcki2_pubmatic 15 hari Tiada deskripsi
arcki2_ttt 7 hari Tiada deskripsi
Sebagai sesi Tiada keterangan tersedia.
Botd-Request-ID sesi Tiada deskripsi
BSID tidak pernah Tiada keterangan tersedia.
C 1 bulan Tiada deskripsi
cct 1 tahun Tiada keterangan tersedia.
Kompas 1 jam Tiada deskripsi
Cookie 1 tahun Tiada deskripsi
cookietest sesi Tiada deskripsi
cs 1 tahun Tiada deskripsi
csuuid 25 hari Tiada keterangan tersedia.
cu 1 tahun Tiada keterangan tersedia.
data-pri 1 tahun Tiada deskripsi
debug tidak pernah Tiada keterangan tersedia.
DONE_REDIRECTS109 1 hari Tiada keterangan tersedia.
DONE_REDIRECTS147 1 hari Tiada deskripsi
DONE_REDIRECTS200 1 hari Tiada deskripsi
DONE_REDIRECTS219 1 hari Tiada deskripsi
DONE_REDIRECTS236 1 hari Tiada deskripsi
DONE_REDIRECTS252 1 hari Tiada deskripsi
Dpsync3 3 bulan Tiada keterangan tersedia.
Ebeventtotrack 1 bulan Tiada keterangan tersedia.
Eblang 1 tahun Tiada keterangan tersedia.
Fifid 1 tahun Kuki ini ditetapkan oleh penyedia Fiftyt.com. Kuki ini digunakan untuk menyimpan prestasi dan navigasi pelawat di pelbagai platform media sosial.
FPPM 7 hari Tiada deskripsi
Gacookie 2 tahun Tiada keterangan tersedia.
gacookie_gid 1 hari Tiada keterangan tersedia.
GUID sesi Tiada deskripsi
Gyazo_cfwoker 7 tahun 7 bulan 1 hari 6 jam Tiada deskripsi
ditahan sesi Tiada deskripsi
Krtbcookie_860 3 bulan Tiada deskripsi
Mrm_uid 2 bulan Tiada deskripsi
pvc_visits [0] 1 hari Kuki ini dicipta oleh Post-Views-Counter. Kuki ini digunakan untuk mengira bilangan lawatan ke jawatan. Ia juga membantu dalam mencegah pandangan berulang jawatan oleh pelawat.
Sp sesi Tiada deskripsi
Ss sesi Tiada deskripsi
StreetSign1 1 hari Tiada keterangan tersedia.
Suid 1 tahun Tiada deskripsi
Syncrtb3 3 bulan Tiada keterangan tersedia.
ujian 1 jam Tiada keterangan tersedia.
tvid 1 tahun Tiada keterangan tersedia.
UID-BP-36033 2 bulan Tiada deskripsi
vmuid 2 bulan 1 hari Tiada keterangan tersedia.