Bilakah set warisan Hogwarts?, Hogwarts Legacy Timeline dijelaskan: Bilakah permainan berlangsung? | Den of geek

Hogwarts Legacy Timeline dijelaskan: Bilakah permainan berlangsung

“Berenang sekali seminggu di tandas lelaki di tingkat bawah, penolakan pertama roti basi dari dapur untuk tujuan membuang, dan topi baru-dibuat khas oleh Madame Bonhabille dari Paris.”

Bilakah set warisan Hogwarts?

Bilakah Hogwarts Legacy ditetapkan?

Ditulis oleh Kiera Mills

  • Adakah warisan Hogwarts di Nintendo Switch? Baca panduan kami untuk mengetahui.

Penafian: Walaupun pencipta francais Harry Potter tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan Hogwarts Legacy, komen mereka di media sosial di sekitar orang transgender menyakitkan dan berbahaya memandangkan saiz platform mereka.

Kami akan meminta anda dari kontroversi setakat ini, dan pertimbangkan untuk menyokong badan amal trans yang mungkin di mana mungkin.

Bilakah warisan Hogwarts berlangsung: garis masa

Perisian Avalanche telah mengesahkan bahawa Hogwarts Legacy akan berlangsung pada akhir 1800 -an, sebelum peristiwa Harry Potter dan Binatang yang hebat. Ini bermakna ia akan menjadi cerita mandiri sendiri dan sesuatu yang tidak pernah kita lihat sebelumnya dari Potter Universe. Manakala j.K Rowling tidak terlibat secara langsung atau skrip projek, perisian Avalanche telah menjelaskan bahawa mereka bekerja dengan kelulusannya, dan tetap berpegang pada dunia yang ditubuhkan di dunia.

Titik plot utama yang ditunjukkan dalam treler baru -baru ini telah mendedahkan bahawa cerita itu akan berlaku di tengah -tengah pemberontakan Goblin tahun 1890, yang diketuai oleh Goblin antagonis, Ranrok. Walaupun disebut secara ringkas semasa buku -buku, ketika Ron berjuang untuk mengingati semua nama pemberontak goblin dalam sejarah ujian sihir, sedikit diketahui tentang saat ini dalam sejarah Harry Potter.

Apa yang telah didokumenkan, adalah hubungan tegang yang selalu ada, dengan bunian yang membenci sekatan yang dikenakan ke atas kebebasan ajaib mereka dari jenis penyihir. Walaupun titik plot yang menarik dalam sejarah penyihir, permainan ini telah dikritik dalam talian untuk penggambaran bunian yang berkait rapat dengan tema anti-Semitik.

  • Untuk masalah yang lebih teliti mengenai isu.

Pada nota yang lebih positif, rakaman permainan baru-baru ini telah menunjukkan sistem penciptaan watak yang lebih mendalam yang nampaknya lebih inklusif perkauman. Rakaman ini juga menunjukkan profesor baru yang boleh dijangka diberikan garis masa.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa wajah nota yang biasa, yang menjadi penggemar yang hampir tidak berkepala Nick Gryffindor House Ghost yang disahkan disuarakan oleh Jason Anthony. Jason juga menyuarakan topi penyortiran yang terkenal dalam permainan, penglihatan yang biasa dan selamat datang untuk Harry Potter Peminat.

Veteran dalam siri ini akan mengetahui tentang harapan Nick dan penolakan berterusan untuk menyertai Headless Hunt, plot yang disebutkan dalam drop treler Mac terbaru. Nick terkenal dengan mengatakan dalam treler yang dia berharap dapat bergabung dengan pemburu tanpa kepala dan “tawaran ini pasti akan memenanginya” ketika pemain membawa piring makanan di samping Nick.

Ini boleh menjadi rekreasi parti kematian hari yang terkenal yang Harry merasa wajib hadir di batu ahli falsafah, yang sedih dipotong dari filem.

  • Adakah akan ada mikrotransaksi warisan Hogwarts? Panduan kami mempunyai perincian.

Mengenai topik hantu dan peristiwa yang dipotong dari filem, treler juga mempamerkan peeves yang sangat berwarna -warni yang memberi perhatian kepada poltergeist yang memberi perhatian kepada pelajar di bahagian terhad. Ini adalah tambahan hebat untuk peminat Peeves yang lama yang kecewa dia dikeluarkan dari pemotongan terakhir filem itu. Kita hanya boleh meneka pada hijinks yang akan berlaku dengan poltergeist yang meluas ini di longgar.

Menurut TheWizardingWorld.com, pada tahun 1876 sebuah plot untuk memerangkap peeves sangat salah dan mengakibatkan sekolah dipindahkan selama tiga hari, sementara peeves bersenjata dengan banyak senjata.

Dia hanya dipanggil untuk memerintahkan ketika pengetua pada masa itu, Eupraxia Mole bersetuju dengan syarat Peeve dan memberinya keistimewaan tertentu di sekolah. Ini:

“Berenang sekali seminggu di tandas lelaki di tingkat bawah, penolakan pertama roti basi dari dapur untuk tujuan membuang, dan topi baru-dibuat khas oleh Madame Bonhabille dari Paris.”

Avalanche telah menyatakan bahawa permainan akan bermula pada tahun 1800-an yang kemudian, yang merupakan berita sedih bagi sesiapa yang ingin melihat peeves berdiri tangan pertama.

. Pemikiran yang mungkin menabrak Dumbledore muda di Hogwarts adalah satu yang menggembirakan tetapi bukan sesuatu yang telah disahkan oleh Avalanche.

  • Untuk maklumat lanjut mengenai garis masa Legacy, lihat panduan kami mengenai Hogwarts Legacy Headmaster.

Hogwarts Legacy Timeline dijelaskan: Bilakah permainan berlangsung?

Dunia Wizarding Harry Potter terikat secara langsung kepada watak utamanya, dan walaupun ia memberi tumpuan kepada watak -watak lain, mereka masih berkaitan dengan Harry Potter. Adakah yang sama berlaku untuk warisan Hogwarts?

Oleh Aaron Greenbaum | 10 Februari 2023 |

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy berdasarkan kepada Wizarding World Universe yang dicipta oleh J.K. Rowling. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai sejarah Rowling mengenai ucapan transfobik serta mencari sumber untuk menyokong organisasi LGBTQ di sini.

Hogwarts Legacy Adakah setiap orang mati Harry Potter Impian Fan menjadi kenyataan. Permainan ini membolehkan pemain membuat pelajar Hogwarts mereka sendiri, bersiar -siar di sekitar sekolah dan kawasan sekitarnya, mempelajari mantra sihir, dan memulakan pelbagai pengembaraan. Tidak seperti sebelumnya Harry Potter Tajuk, permainan ini juga tidak menyembunyikan kemajuan di belakang paywall dan imej tumbuhan mencekik anak. Jangan masuk ke dalam Hogwarts Legacy mengharapkan untuk menemui sesiapa sahaja yang anda kenali. Harry Potter Lore Hound, itu.

Hogwarts Legacy . Tempoh masa ini mungkin dipilih supaya pemain dapat melihat pemberontakan goblin secara langsung. Walaupun tidak penting untuk cerita, peristiwa -peristiwa ini kadang -kadang dibesarkan semasa bab ganjil yang menyebut sejarah kelas sihir. Pembaca mungkin mengingati beberapa pemimpin pemberontakan yang terkenal seperti Urgen yang tidak bersih. Sementara urg disebut dalam Hogwarts Legacy, Pemain sebaliknya harus bertanding dengan pembangkang goblin baru, Ranrok.

Sejak Hogwarts Legacy . Walaupun topi penyortiran secara teknikal hanya sekeping pakaian yang terpesona dan bukan “watak,” ia juga muncul (walaupun dengan 100 tahun yang lebih sedikit haus).

Iklan – Kandungan terus di bawah

Tetapi hanya kerana kebanyakan pelakon permainan tidak pernah membintangi, apalagi datang, dalam sekeping Harry Potter Media Sebelum tidak bermakna anda belum mendengarnya. . Timbalan Guru Besar Sekolah, Profesor Matilda Weasley, juga akan menjadi samar -samar kepada peminat. Diberikan, tiada siapa di Harry Potter Buku dan filem yang pernah disebutkannya dengan nama, tetapi anda tidak perlu mencari terlalu sukar untuk menyedari siapa dia berkaitan.

Selain itu, sejak Hogwarts Legacy berlaku pada masa lalu, Harry Potter Peminat pasti akan menikmati berjalan melalui dunia permainan dan mengiktiraf lokasi ikonik dari buku dan filem. Anda jelas mendapat Hogwarts sendiri, kawasan umum untuk setiap rumah, dan bilik keperluan, tetapi Hogwarts Legacy Juga termasuk Wand Shop Ollivanders, Hogsmeade, Hutan Terlarang, dan banyak lagi. Bergantung pada platform pilihan anda, anda mungkin dapat melihat lokasi -lokasi yang diberikan melalui keajaiban DLSS dan Ray Tracing.

Akhirnya, tidak ada pengesahan mengenai Hogwarts LegacyTempat di Harry Potter kanon pada masa ini. Walaupun ragu-ragu bahawa peristiwa-peristiwa permainan akan dianggap sebagai ketat kanonik (terutama sejak watak yang dicipta pemain adalah protagonis), permainan ini jelas berdasarkan kepada wizarding dunia yang ditubuhkan. .

Jika Hogwarts Legacy Membuktikan Perisian Avalanche yang berjaya, mungkin menghasilkan beberapa DLC untuk permainan. Jika ya, kita dapat melihat dunia berkembang dengan lebih banyak lokasi yang ripped langsung dari bahan sumber (sebagai tambahan kepada ciptaan asal). Atau mungkin studio akan mencipta cerita sampingan yang berlaku sebelum atau selepas peristiwa Hogwarts Legacy. .

Bilakah set warisan Hogwarts? Bagaimana permainan baru sesuai dengan garis masa Harry Potter World

Hogwarts Legacy dikeluarkan pada PS5, Xbox Series X/S dan PC melalui Steam dan Epic Game Store pada hari Jumaat 10 Februari

Hogwarts Legacy dibebaskan minggu ini

Bilakah ia ditetapkan?

Beberapa peminat telah bertanya bila Hogwarts Legacy ditetapkan dan bagaimana ia sesuai dengan garis masa Wizarding World.

Hogwarts Legacy ditetapkan pada tahun 1800 -an, yang bermaksud ia datang sebelum semua yang kita lihat setakat ini dari dunia sihir dan 100 tahun sebelum peristiwa -peristiwa Harry Potter buku.

Sebelum ini versi yang ditetapkan paling awal adalah Binatang yang hebat .

Laman web itu berkata: “Hogwarts Legacy adalah permainan permainan peranan yang mendalam, terbuka, tindakan yang ditetapkan pada tahun 1800-an Wizarding World, yang meletakkan pemain di tengah pengembaraan mereka sendiri.”

Mereka juga mengatakan bahawa tempoh masa ini “penuh dengan bahaya termasuk makhluk yang rosak oleh kekuatan ajaib, penyihir dan penyihir jahat, serta kemungkinan pemberontakan goblin”.

Treler itu juga berkata: “Ia adalah lewat 1800 -an, jadi sementara bilik dan kelas biasa mungkin biasa, kebanyakan profesor anda tidak akan.

Ini bermakna watak yang kita kenal, seperti Harry Potter atau Ron Weasley, tidak muncul, tetapi ada yang melakukannya. Hantu Hogwarts, termasuk hampir tanpa kepala Nick, The Fat Lady and Peaves, menunjukkan wajah mereka. Dan beberapa watak berkaitan dengan beberapa yang kita kenal.

Bilakah Hogwarts Legacy Dikeluarkan?

Hogwarts Legacy .

Versi PS4 dan Xbox One keluar kemudian 4 April, Walaupun versi Nintendo Switch tidak akan dibebaskan sehingga 25 Julai.

Apakah ulasan yang dikatakan?

Permainan ini mempunyai skor purata 86 pada metacritic berdasarkan ulasan menjelang pelepasan.

Dexerto, yang memberikannya 4/5, berkata: “Hogwarts Legacy Bukankah permainan yang sempurna, dengan kisah utama yang jatuh pendek di kawasan dan isu -isu teknikal yang menyediakan beberapa saat yang mengecewakan. Walau bagaimanapun, ia mencapai tahap rendaman yang mengatasi anda ke dunia sihir dan tidak membiarkan anda pergi.”

Gamesradar, yang memberikannya 7/10, berkata: “Hogwarts Legacy adalah percubaan pertama yang kukuh. Sekiranya Avalanche boleh dituduh apa -apa, studio itu telah cuba melakukan terlalu banyak sekaligus. Sesuatu yang akan selalu diberikan – antara dunia terbuka yang besar, ekonomi RPG yang tidak kemas, pertempuran tindakan yang menarik, dan kisah pengembaraan yang ingin membuang anda sebagai wira dengan kerja rumah pada hari Isnin.”

PlayStation Universe, yang menilai permainan 9.5/10, berkata: “Hogwarts Legacy adalah fantasi-rpg yang menarik yang penuh dengan pemandangan yang menakjubkan, watak yang tidak dapat dilupakan dan pertempuran hebat. Bukan sahaja surat cinta yang cemerlang kepada peminat dunia sihir, ia unggul sebagai permainan dengan haknya sendiri, jadi peminat bukan pemotongan akan mendapati diri mereka direndam dalam kisah dan wataknya yang hebat.”