Bilakah set warisan Hogwarts? Harry Potter Timeline dijelaskan – Charlie Intel, Bilakah warisan Hogwarts berlangsung? | Pcgamesn

Bilakah warisan Hogwarts berlangsung

Walaupun terdapat kontroversi yang mengelilingi pengarang buku -buku, Hogwarts Legacy telah menerima banyak pujian dan tepukan untuk penciptaannya yang membolehkan para pemain untuk menikmati dunia yang kita hanya impikan. Tetapi mereka yang ingin memasuki Hogwarts mungkin tertanya -tanya apabila cerita permainan berlaku berbanding dengan filem dan buku yang ada.

Bilakah set warisan Hogwarts? Timeline Harry Potter dijelaskan

Pemain warisan Hogwarts di dewan sekolah

Warner Bros. Hiburan interaktif

Hogwarts Legacy adalah permainan peranan aksi Harry Potter untuk PC, Xbox, dan PlayStation yang membawa pemain ke Wizarding World. Tetapi bagaimana permainan sesuai dengan garis masa Harry Potter? Berikut adalah gambaran ringkas mengenai era Hogwarts Legacy.

Peminat Harry Potter telah menjalani fantasi utama mereka dengan Hogwarts Legacy, yang pertama kali keluar di PC dan PS5 pada bulan Februari dan kemudian di Xbox One dan PS4 pada bulan Mei. Permainan ini juga boleh didapati di Nintendo Switch akhir tahun ini. Dalam permainan ini, pemain boleh membenamkan diri dalam dunia ajaib mantra, ilmu sihir, dan sihir, menyertai rumah kegemaran mereka, dan meneroka misteri RPG dunia terbuka.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun terdapat kontroversi yang mengelilingi pengarang buku -buku, Hogwarts Legacy telah menerima banyak pujian dan tepukan untuk penciptaannya yang membolehkan para pemain untuk menikmati dunia yang kita hanya impikan. Tetapi mereka yang ingin memasuki Hogwarts mungkin tertanya -tanya apabila cerita permainan berlaku berbanding dengan filem dan buku yang ada.

Berikut adalah pecahan ketika warisan Hogwarts ditetapkan berhubung dengan Harry Potter dan kerja -kerja lain di alam semesta yang sama.

Artikel berterusan selepas iklan

Bilakah warisan Hogwarts berlangsung?

Wizard Melihat ke Hogwarts di Hogwarts Legacy

Terokai garis masa yang berbeza dalam warisan Hogwarts.

Kisah Hogwarts Legacy bermula pada tahun 1890, 100 tahun penuh sebelum peristiwa j.Buku Asal K Rowling Dan ini bermakna pemain tidak bertemu dengan Harry dan Hermoine di sekitar kawasan sekolah.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Hogwarts Legacy ditetapkan abad penuh sebelum watak -watak ikonik dari francais memasuki Dewan Besar. Tetapi ada watak klasik lain yang anda temui sepanjang perjalanan permainan.

Setakat ini, yang paling jauh kita telah kembali ke masa adalah melalui filem -filem yang telah membawa kita ke awal tahun 1920 -an seperti siri Beasts yang hebat, tetapi kisah Game Portkey masih tiga dekad sebelum Newt Scamander muncul sebagai wira.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa watak -watak dari filem -filem itu akan muncul dalam warisan Hogwarts, tetapi sejak garis masa mereka lebih dekat, pemain dapat menjaga binatang di vivarium yang serupa dengan apa yang dilakukan Newt dalam filem.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai warisan Hogwarts, lihat panduan kami yang lain:

Bilakah warisan Hogwarts berlangsung?

Kami mempunyai jawapan ketika Hogwarts Legacy berlaku dalam garis masa Harry Potter, jadi anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai kisah utama di sini.

Hogwarts Legacy Bilakah berlaku garis masa - pemandangan taman -taman di luar Hogwarts School of Witchcraft dan Wizardry

Diterbitkan: 5 Mei 2023

Bilakah warisan Hogwarts berlangsung? Permainan Harry Potter Universe terbaru ditetapkan di masa lalu yang jauh, jauh sebelum budak luka yang diletakkan di dalam dewan suci Hogwarts dan bahkan sebelum filem -filem Beasts yang hebat. Untuk meletakkan ini dalam konteks, Dumbledore adalah anak semata-mata dalam peristiwa permainan ini, jadi seolah-olah kita melangkah ke dunia baru.

Dengan jangka masa yang agak awal, kebanyakan watak warisan Hogwarts adalah wajah baru, tanpa Hagrid atau Harry Potter untuk membantu anda menetap. Walau bagaimanapun, sejak hantu telah berada di kampus sejak selama -lamanya, kemungkinan besar anda sekurang -kurangnya akan bertemu dengan hampir tanpa kepala dari semasa ke semasa.

Thumbnail YouTube

Tahun berapa warisan Hogwarts berlangsung?

Hogwarts Legacy ditetapkan pada abad ke -19, sekitar tahun 1890 -an. Pemain mengambil peranan seorang pelajar pemindahan yang bermula pada tahun kelima, langkah yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk pelajar baru. Satu -satunya petunjuk sebenar hingga tarikh ialah sebutan pemberontakan goblin yang diketuai oleh Ranrok dan Wizards Dark yang membantu mereka. Ini bukan pemberontakan Goblin yang pertama, seperti yang lain disebutkan dalam buku -buku dan berlaku sebelum acara permainan.

Guru besar di Hogwarts Legacy adalah Phineas Nigellus Black, nenek moyang beberapa watak dalam buku siri utama, iaitu Sirius Black, Bellatrix Lestrange, dan Narcissa Malfoy. Sirius kemudiannya akan menggambarkannya sebagai ketua yang paling popular yang pernah diketahui oleh sekolah. Walau bagaimanapun, walaupun lama mati, potretnya digantung di pejabat Dumbledore dan kemudian rumah nenek moyang keluarga hitam, yang akan memberi nasihat kepada Guru Besar semasa.

Walaupun anda sekarang tahu apabila warisan Hogwarts berlaku, anda mungkin mempunyai soalan lain, seperti apa yang kelihatan seperti bilik -bilik biasa Hogwarts Legacy. Kami juga boleh memberitahu anda bagaimana untuk membuang mantra warisan Hogwarts dan betapa besar peta warisan Hogwarts. Sekiranya anda ingin membawa sesuatu yang lebih moden ke dalam permainan, mengapa tidak mencuba beberapa mod warisan Hogwarts untuk menambah lukisan ps1 hagrid ke permainan?

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Duyung di UK.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.